18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2020: Danmark er på hjemmebane - Finland - Analyse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kampprogram, Finland

Onsdag 16. juni 2021

15:00 Finland - Rusland


Mandag 21. juni 2021

21:00 Finland - Belgien


Fuldt kampprogram

Finland fakta

Finland på Twitter
@@Huuhkajat
##Pikkuhuuhkajat, #Huuhkajat

Finnerne er klar til deres første EM-slutrunde nogensinde, og det må formodes, at Pukki og co. får det svært i Gruppe B.

Finlands styrker

Teemu Pukki er holdets farligste mand, men der er bestemt andre profiler at finde på det finske hold. De har blandt andre spillere som Lukáš Hrádecký, Fredrik Jensen og Joel Pohjanpalo, der alle spiller i den tyske Bundesliga til daglig.

Finlands svagheder

Finnerne mangler kvalitetsspillere, og de må formentlig sætte sin lid til de få spillere, der til dagligt gør sig på højt niveau i særligt Bundesligaen.

Vejen til EM

De kvalificerede sig til EM fra Gruppe J, hvor de sluttede som toer i gruppen bag Italien. Finland formåede dog at holde en tidligere europamester bag sig i form af Grækenland, der sluttede fire point bag finnerne. 

Teemu Pukki gjorde det fremragende i kvalifikationen, og den tidligere Brøndby-bomber blev da også topscorer for Finland med hele ti scoringer. Kun Cristiano Ronaldo, Eran Zahavi og Harry Kane scorede flere mål i kvalifikationen end Pukki. Sidstnævnte blev topscorer med 12 mål. 

Robin Lod leverede tre assists i kvalifikationen, og det var nok til at toppe assistlisten hos Finland. 

Pukki er holdets farligste mand, men der er bestemt andre profiler at finde på det finske hold. De har blandt andre spillere som Lukáš Hrádecký, Fredrik Jensen og Joel Pohjanpalo, der alle spiller i den tyske Bundesliga til daglig. 

Finlands EM-historik

Det er første gang, at Finland deltager ved en EM-slutrunde i fodbold. 

Finnernes EM-debut kommer den 12. juni mod Danmark i Parken, og her har flere af de finske spillere tidligere spillet, når de har mødt FCK i klubregi.

Finland fakta

Finland på Twitter
@@Huuhkajat
##Pikkuhuuhkajat, #Huuhkajat

Kampprogram, Finland

Onsdag 16. juni 2021

15:00 Finland - Rusland


Mandag 21. juni 2021

21:00 Finland - Belgien


Kampprogram, EM 2020: Danmark er på hjemmebane

Kommentarer

Feedback