18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Spanien - EM 2024 Fodbold

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, Spanien

Torsdag 20. juni 2024

21:00 Spanien - Italien


Mandag 24. juni 2024

21:00 Albanien - Spanien


Fuldt kampprogram

Spanien er havnet i en sand dynamitgruppe og står over for svære kampe mod Italien, Kroatien og Albanien i denne Gruppe B. Spanien har stadig gang i deres generationsskifte, men stadig bevarer rødderne i den berømte tiki-taka spillestil, hvor fokus er på at bevare et stort overtag i boldbesiddelse. Spanien skal vi se at de er tilbage på sporet efter nogle vanskelige år og de har truppen til at slå til.

Odds på Spanien

Vinder Højeste odds Bookmaker
Spanien vinder Gruppe B 1,65
Spanien går videre fra Gruppe B 1,08
Spanien vinder EM 8,00

Se EM 2024 odds.

Spaniens styrker

Spanien har mange dygtige tekniske spillere, og det kan også ses, når man ser det spanske landshold i aktion. Der er måske ikke helt så mange stjerner på det spanske hold, som tidligere. Der er masser af potientiale og talent i den spanske trup.

De er blandt de bedste i verden til at kontrollere og aflevere bolden præcist i små områder. Der er få landshold i verden, der er lige så dygtige til at styre spillet ved at have høj boldbesiddelse.

Spanien en god trupbredde med mange talentfulde spillere på hver position, hvilket kan blive en vigtig faktor ved EM, hvor konkurrencen er så intens.

Spaniens svagheder

Spanien kan havne i problemer mod hold, der er fysisk stærkere. Ofte har Spanien svært ved at bryde igennem velorganiserede defensive hold, der forsvarer med mange spillere bag bolden.

Der er ikke en åbenlys topscorer-kandidat i den spanske trup, og på trods af den høje boldbesiddelse kan spanierne derfor have svært ved at finde nettet, når modstanderne fokuserer på at forsvare sig. Her vil meget af ansvaret være på Álvaro Morata, der skal slå til i boksen.

Foto: ODD ANDERSEN / AFP

Vejen til EM

I kvalifikationen skulle Spanien møde Skotland, Norge, Georgien og Cypern - og det blev en sand opvisning fra dette spanske landshold. På i alt otte kval-kampe scorede spanierne 25 mål og lukkede kun fem mål ind.

I sidste ende vandt de derfor gruppen suverænt, og der var egentlig aldrig nogen bekymring i det spanske lejr.

Spaniens EM-historik

Spanien har vundet VM-guld én gang samt EM-guld tre gange. Spanien dominerede verdensfodbolden mellem 2008-2012, hvor de vandt to af deres EM-guld samt deres VM-guld. Landets førende målscorer gennem tiderne er David Villa med 59 mål.

Rekorden for flest landskampe indehaves af forsvarsspilleren Sergio Ramos med hans 180 optrædener.

Kampprogram, Spanien

Torsdag 20. juni 2024

21:00 Spanien - Italien


Mandag 24. juni 2024

21:00 Albanien - Spanien


Kampprogram, EM 2024 Fodbold

Kommentarer

Feedback