18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cashpoint anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Stærke odds og fremragende til håndbold

Cashpoint lever umiddelbart op til fordommene om et tysk udgangspunkt: ordinært og farveløst. Og så alligevel ikke.

Med et ordinært udvalg er denne bookmaker ikke ligefrem et slaraffenland for niche-bettere. Der er også temmelig trange kår for livebetting. Desuden accepteres ingen spil med indsatser over 9.999 kr. Tillige kan man opleve at ajourføring af vundne spil nogle gange er ret langsom, ligesom supportmulighederne og responstiden på henvendelser ligger i den sløve ende.

Kan man leve med disse ulemper, får man til gengæld høje odds på flere af de store fodboldligaer. Og så er det jo pludselig ikke helt så kedeligt alligevel.

Cashpoint blev grundlagt i Tyskland i 1996 og har været på det danske marked siden efteråret 2013.

Spiludbud

Man mødes af et relativt standardiseret udbud af sportsgrene og turneringer. Fodbold er klart den største sportsgren, og står for størsteparten af det totale spiludbud. Herudover findes de mest gængse sportsgrene som tennis, ishockey, basketball og håndbold, mens vintersport, bandy og cricket repræsenterer nicherne.

Generelt mangler der dybde indenfor de enkelte sportsgrene. Hovedvægten er lagt på de bedste ligaer i de fleste lande, og kun enkelte steder (i fx England, Tyskland og Italien) kan man spille længere ned i divisionerne end blot de 1-2 øverste. Leder man efter sekundære ligaer i Polen, Portugal eller Sydamerika, går man således forgæves.

På ishockey finder man dog et udbud, der ligger på et niveau omkring eller lige under de allerstørste i markedet. Her dækkes en stor del af de europæiske og nordamerikanske ligaer, men indenfor sportsgrene som basketball, håndbold med videre skal man ikke forvente at finde sekundære ligaer og turneringer.

Man kan også oddse på fx esport, MMA og sågar vandpolo hos Cashpoint, men en relativt stor sportsgren som badminton er ikke at finde i Cashpoints portefølje. 

Spiltyper

Sammenlignet med de øvrige udbydere i Danmark, er Cashpoint den bookmaker, der over en bred kam har færrest spil pr. event.

Uanset hvilken sportsgren man spiller på, begrænser udvalget sig til standard 2- og 3-vejs spil. På fodbold endvidere halvleg/fuldtid samt ciffertip.

Er man til Asian handicap, draw no bet, spil på målscorere, gule/røde kort, alternative over/under-linier eller lignende "eksotiske" spiltyper, går man altså aldeles forgæves.

Til gengæld er udvalget af spiltyper stort set identisk på tværs af samtlige kampe indenfor hver sportsgren. Med andre ord: alle de spiltyper, du kan spille på en engelsk Premier League-kamp, kan du også spille på en kamp fra den jamaicanske Premier League. Det største udvalg af forskellige spil vi har mødt på en fodboldkamp er 20 spil, mens det på alle øvrige sportsgrene er lavere. På håndbold kan man sjældent spille andet end regulære 1X2-spil - også selvom der er tale om en international slutrunde.

Cashpoint Odds

På de store, populære ligaer og sportsgrene lægger Cashpoint sig helt i toppen af markedet i denne kategori.

Tilbagebetalingen på 1X2 markederne i alle de store europæiske fodboldligaer ligger konstant på imponerende 96 procent, hvilket betyder, at de holder markedets bedste tilbagebetaling på blandt andre La Liga, Bundesligaen, Serie A og Ligue 1.

Imidlertid deltager Cashpoint ikke i de store odds-sammenlignere som Betbrain og Oddsportal, så man skal altså selv gøre det hårde benarbejde hvis man vil fange dem på det forkerte ben når de tilbyder højeste odds på et givet udfald. Dette sker ikke så sjældent endda, og kan sagtens vise sig besværet værd.

En stikprøve forud for en weekend med næsten fuldt program i fem ligaer, hvor Cashpoint ligger i toppen af markedet med hensyn til tilbagebetaling, havde de - globalt set - højeste odds på 22 af i alt 141 udfald på 1X2 markedet, svarende til 15,6 procent. Anskuer man kun bookmakere med danske licens, er denne andel væsentlig højere.

Oftest stikker de ud på underdogs omkring odds 4-6, men i nogle tilfælde også på favoritter. Det er værd at bemærke, at Cashpoint i vores stikprøve havde markedets højeste odds på uafgjort i seks ud af ti kampe fra den italienske Serie A.

Odds er som oftest relativt tidligt tilgængeligt, og start- og slut-odds kører altid ud fra samme teoretiske tilbagebetaling, medmindre der er tale om kampe med uger/måneder til kickoff.

BEMÆRK: Fra tid til anden er Cashpoint langsomme til at afgøre spil, og nogle gange risikerer man, at der går flere dage fra et spil er afviklet, til man får sin gevinst. Dette er reelt unødvendigt, og det koster en halv stjerne i en kategori, hvor Cashpoint på alle øvrige områder er godt med.

Cashpoint Livebetting

Lad det være sagt med det samme: vælger man Cashpoint skal det ikke være for deres udvalg af livebetting, hvor de desværre halser nogle år efter de bedste i markedet.

Udbuddet er ikke prangende, og på tidspunkter hvor andre udbydere er oppe i to-cifrede antal live events, kan man sagtens opleve at finde ingen eller kun ganske få live-events hos Cashpoint.

Målt på antallet af markeder for de enkelte live-events er Cashpoint heller ikke tidssvarende. En vilkårlig fodboldkamp indeholder i omegnen af fem-ti markeder, hvor andre udbydere sagtens kan snige sig op på 30-40 markeder eller flere.

Hvis man begiver sig ud i livebetting hos Cashpoint, skal man være opmærksom på det fænomen, som de selv har døbt "Xtrem Zero". I livebetting-platformen vil flere af spillene være markeret med en baggrundsfarve, og et ikon der skriver "XZERO", når man bevæger musen hen over spillet. Markeringen henviser til, at de viste odds ser helt bort fra den aktuelle stilling i kampen. Man spiller altså som om, der stadig stod 0-0 i kampen, og det spil man placerer henfører altså kun til den resterende del af den pågældende kamp. Kampe uden denne markering tager derimod højde for den aktuelle stilling.

En positiv egenskab ved livebetting-platformen er, at alle markeder kan kombineres med pre-live udbuddet - en feature som ikke alle udbydere endnu kan facilitere.

Website

Registrering af konto hos Cashpoint følger den gængse procedure; man angiver sine stamdata, godkender sig selv via NemID, og efter man har bekræftet sin oprettelse via email, er man klar til at logge på.

På hjemmesiden mødes man af et layout, der genkendes fra mange andre bookmakere; menu og betslip i siderne, og selve det vigtige - spiludvalget - i sidens hovedområde.

Når man i menuen navigerer i de enkelte sportsgrene er man underlagt en sortering på lande, og ligaer der ikke er synderlig logisk, og man skal ofte lede i udvalget for at finde den specifik liga, man søger. Desuden er der ikke en søgefunktion, som gør processen sværere i forhold til at finde det, man leder efter nemt og hurtigt.

Efterhånden som man udvælger sine spil samles de på den såkaldte betslip, hvor man nemt kan veksle mellem at placere single-spil, kombinationer eller systemspil. Er man til systemspil, skal man være opmærksom på at den indsats, man angiver, er total-indsatsen for hele systemet og ikke indsatsen pr. række. Har man fx udvalgt fire kampe, og angiver man systemet "3 ud af 4", fordeles den angivne indsats automatisk på hver af de fire rækker, dette systemspil består af.

Som kunde deltager man automatisk i et loyalitetsprogram med det mundrette navn "cash.points". Hver gang man placerer et spil optjenes cash.points ud fra formlen [Antal kampe x kuponindsats]. Alle nye kunder modtager ved registrering 1.000 cash.points. Det øjeblik man runder 50.000 points, kan man veksle disse til kontanter, hvor 1.000 cash.points = 1 kr.

Cashpoint Mobil

Ved første øjekast ligner Cashpoint's mobile platform et godt, gedigent stykke arbejde, som fint matcher desktop-versionen, og måske endda faktisk er bedre. Via flere simple menustrukturer får man kvik adgang til sportsgrene, livebetting, konto-overblik, resultatservice med mere. Imidlertid oplevede vi et par gange under vores test at systemet går ned, hvilket er kritisk i forhold til et ønske om fuld tilgængelighed. I den sammenhæng savnes en global søgefunktion også.

Før man kan logge på mobilt, skal man have foretaget NemID login via desktop-versionen, hvilket samtidig betyder, at man ikke kan oprette sig via mobil-platformen.

Man kan foretage både ind- og udbetalinger via den mobile platform, men når Skrill nævnes som betalingsmetode er det en sandhed med modifikationer - man kan ikke indbetale via eventuelt indestående på sin Skrill-konto, men kun fra det kreditkort der er tilknyttet denne. Dette opdagede vi under vores test, og valgte derfor at fortryde indbetalingen - hvilket kun forvirrede siden så meget at den gik i baglås. I et forsøg på at genindlæse siden, blev vi smidt af systemet og skulle logge ind på ny.

Alt i alt tilbyder Cashpoint en ok mobil platform, men så heller ikke mere end det. De ydre rammer er behagelige at navigere i, men der er bestemt plads til forbedringer i softwaren - særligt angående stabiliteten.

Ind- og udbetalinger

Når man skal have penge ind og ud fra sin konto, tilbydes betalingsformer som kreditkort (bemærk: ikke debitkort) og Skrill/Moneybookers. Et stort plus er, at samtlige former for ind- og udbetalinger er gebyrfri.

Udbetalinger til bank tager som regel to-tre bankdage for at nå fra Malta til Danmark. Behandlingstiden fra man anmoder om udbetaling, til pengene er på vej, er rimelig hurtig.

Support

Har man behov for at komme i kontakt med Cashpoint, så er de eneste muligheder at sende en email eller benytte et beskedsystemet på deres website.

Indtil videre kan Cashpoint håndtere henvendelser på dansk, men danske mails tager en del længere tid for dem at besvare end engelske. Generelt er svartiden på danske henvendelser udenfor det acceptable (3+ dage er ikke ualmindeligt), og det er kritisabelt. Vil man hurtigere igennem, anbefaler vi at formulere sig på engelsk.

En anden uhensigtsmæssig ting ved supporten er at svar fra Cashpoint sendes til den indbakke, man har via sin spillekonto. Uanset hvordan man sender dem en besked, kommer svaret altså derinde, hvilket ikke er den mest praktiske løsning.

En anden vigtig ting i forbindelse med henvendelser: Skriv kun fra den email-adresse, der er registreret på din konto. Skriver man fra en anden adresse, er der en tendens til at henvendelser går tabt i deres system.

Responstiden er et område Cashpoint konstant arbejder på, men indtil den er mærkbart forbedret, og indtil flere support-kanaler bliver tilgængelige, kan vi ikke tildele andet end noget nær bund-karakter i denne kategori.

Indsatspolitik

Ud over at Cashpoint opererer med en maksimal indsats pr. spil på 9.999 DKK, har de også et generelt loft for, hvor meget de maksimalt udbetaler i nettogevinst pr. spil. Dette loft er i Danmark sat til 70.000 danske kroner.

Dette betyder altså, at man aldrig kan vinde mere end 70.000 DKK i nettogevinst på sit spil, hvilket på den ene side er en grænse som de fleste spillere almindeligvis opererer indenfor, men på den anden side er et klart signal om, at Cashpoint ikke ønsker at løbe store risici overfor hverken storspillere eller lykkeriddere på jagt efter monster-odds.

Bemærk også: Cashpoint opererer ind i mellem med ret lave indsats-grænser, især hvis kuponen involverer spil fra små markeder.

En meget vigtig bemærkning i forbindelse med ovennævnte gevinst-loft: Man er som kunde selv ansvarlig for at tage hensyn til den øvre gevinstgrænse, når man placerer sine spil. Det kan rent teknisk sagtens lade sig gøre at sætte et spil, der bryder grænsen, fx 1.000 kr. til odds 80, men man vil aldrig få udbetalt mere end 70.000 DKK i netto-gevinst, selvom man faktisk var berettiget til mere ud fra odds og indsats. I eksemplet angivet her, ville man reelt få udbetalt hvad der svarer til odds 71, fordi det odds - ved en indsats på 1.000 kr. - giver en netto-gevinst på de magiske 70.000 kr.

BEMÆRK: Gevinstloftet på 70.000 DKK var indtil medio februar 2014 på 10.000 DKK.

Konklusion

Har du planer om at spille kuponer der kan give dig mere end 70.000 kr. i netto-gevinst, eller ynder du at spille på specielle markeder som asian handicap, målscorer-spil, og ligger din styrke i niche-sportsgrene eller -ligaer ud over de allermest gængse, så er Cashpoint ikke noget for dig.

Hvis du derimod - som det generelle flertal - oftest spiller på de store ligaer og sportsgrene, på markeder som 1X2, over/under, halvleg/fuldtid og så videre, og vil du gerne have det maksimale ud af de odds du spiller til, og er du i øvrigt ligeglad med streaming, stort livebetting-udvalg og lignende, så anbefaler vi Cashpoint som en ganske brugbar supplement-bookmaker, der sagtens kan bidrage til sub-optimering af ens ROI via højeste markedsodds, de rigtige steder.

Vurderet ud fra helheden er det ikke vores indtryk at Cashpoints strategi er at bide skeer med de allerstørste, men alene vurderet på deres odds-niveau og tilbagebetaling samt på den soliditet, der ligger i deres alder og markedsposition i adskillige andre europæiske lande, er de en anbefaling værd.

Vær dog opmærksom på, at der på stort set alle de øvrige parametre vi har målt på, bestemt er plads til forbedringer, herunder support og de til tider langsommelige ajourføringer af vundne spil. Desuden savnes en søgefunktion, som ville gøre det nemmere for dig som spiller at finde dit ønskede odds. 

Cashpoint kommentarer

Vores rating:

Cashpoint har i øjeblikket ingen bonus til nye spillere. Det er dog selvfølgelig stadig muligt at oprette sig hos Cashpoint og udnytte bookmakerens mange fine odds og overskuelige hjemmeside. 

 • Tryk på det grønne link nederst i denne boks. 
 • Indbetal mindst 100 kroner.
 • Spil hos Cashpoint på lige, hvad du har lyst til.

Opret konto hos Cashpoint nu
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Yderligere vilkår Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for følgende lande: Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Cashpoint hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Generelle kampagner, freebets og tilbud hos Cashpoint 

Under fanen ”Kampagner” kan du finde en oversigt over tidligere og eksisterende kampagner samt tilbud til nye og eksisterende kunder hos Cashpoint. Herinde kan du danne dig et overblik over, hvilke typer kampagner Cashpoint oftest tilbyder, samt se alle aktuelle tilbud og kampagner. 

Gode generelle råd om betting

 • Spil ikke med hjertet og lyt ikke ukritisk til din intuition. Pas på, hvis du vælger at spille på dit favorithold. Her er det sværere end normalt at være objektiv og kritisk. 
 • Find så mange informationer som muligt om den kamp, du sætter et væddemål på. Du skal være opdateret på ting som skader og karantæner, og om holdet generelt er i en opadgående eller nedadgående formkurve. I vores Matchcenter kan du finde en masse brugbar information og eksempelvis se holdopstillinger, når de offentliggøres som regel en time før kampstart. 
 • Du skal forstå, at betting ikke blot handler om at forudsige, hvem man tror vinder kampen. Det har bookmakerne allerede gjort, og de er som regel ret skrappe til det. For at få overskud på din bettingkonto, handler det om at kunne finde de kampe, hvor bookmakerne har sat et forkert odds i forhold til den reelle chancevurdering. Læs mere om valuebetting og chancevurdering. 
 • Læn dig op af anerkendte spileksperters analyser og anbefalinger på specifikke kampe. Udover at vælge samme væddemål, som de anbefaler, så kan du også lære noget om, hvordan de griber tingene an og langsomt forbedre din egen evne til dette. Du kan eksempelvis starte i vores sektion med odds tips
 • Selvom det kan virke lokkende at placere mange forskellige væddemål på samme kupon, så er det ikke en god strategi på den lange bane. Rent matematisk vil du i langt de fleste tilfælde ende med at forringe dine chancer for overskud betydeligt ved at følge denne strategi. Du kan med fordel i stedet holde dig til primært at spille singlespil. Vi har skrevet en artikel, der forklarer, hvorfor det er tilfældet. Den finder du her. 

Cashpoint bonuskode

Højere oppe på siden kan du læse om, hvordan du nemmest får Cashpoints bonus. På flere andre hjemmesider kan man læse, at der skulle findes specielle bonuskoder, kampagnekoder, velkomstkoder og lignende, som man kan oprette sig med og få en speciel startbonus hos Cashpoint. Dette er ikke tilfældet. Hos BetXpert forsøger vi at gøre tingene så nemme og overskuelige som muligt for vores læsere. Derfor skal du ikke tro, at du går glip af noget, fordi vi ikke bruger disse former for bonuskoder. Hvis du blot følger vores anvisning, som vi har beskrevet øverst på siden, og trykker på linket, så modtager du den bonus, som Cashpoint tilbyder. 

Bonuskoder til Cashpoint 

Det er også muligt, at du er stødt på begreber såsom henvisningskode, tilbudskode eller kuponkode i forbindelse med velkomstbonus hos Cashpoint. Disse typer koder skaber ingen ekstra værdi for dig, og de kan blot være med til at forvirre unødigt. Men de findes altså ikke.  

Månedens bonus hos Cashpoint 

Det sker indimellem, at de forskellige bookmakere - også Cashpoint - ændrer deres velkomstbonus. Det er dog slet ikke noget, der sker på månedlig basis. Derfor skal du heller ikke lade dig forvirre, hvis du har læst noget om, at der findes en speciel månedens bonus hos Cashpoint. Der findes ikke månedsbonusser hos Cashpoint, som giver dig nogen specielle fordele.  

Regler og vilkår for bonussen hos Cashpoint 

Hvem kan få denne bonustype hos Cashpoint? 

 • Du skal være kunde hos Cashpoint for at kunne modtage bonussen. Du skal også være bosiddende i Danmark, have NemID og være over 18 år.  

Hvordan kan jeg indbetale for at få min bonus? 

 • Du kan bruge "normale" betalingskort, såsom Dankort, Visa og Mastercard. 

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Du skal minimum indbetale 100 kr. for at få bonussen. 

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Der er ikke en maksimumindbetaling.  

Er der en udløbsdato, på hvornår jeg skal have optjent mine cashpoints 

 • Ja, efter tre måneder gøres det op, om du har optjent nok cashpoints til at opnå sølv, guld eller platin. Sølv giver ingen bonus, guld giver 20 % bonus, og platin giver 50 % bonus.
Opret konto hos Cashpoint nu
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder

Cashpoint Kampagner

Denne bookmaker har ingen kampagner Hvis du ikke har en konto hos Cashpoint, opfordrer vi dig til at registrere dig for at få Cashpoint bonus.

Hvis du vil vide mere om Cashpoint, kan du gå til vores Cashpoint nyhedsside eller læse hvad andre brugere siger om Cashpoint.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback