18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cashpoint: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse

Opdateret
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Reklame for Cashpoint Limited. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Cashpoint er det danske markeds tyske islæt. Tyskerne er kendt for effektivitet, og det lever Cashpoint meget godt op til. 

Først og fremmest er Cashpoint godt med på vognen, når det kommer til høje odds. De hører ikke til blandt de to-tre bookmakere, som oftest ligger højst, men de er i feltet lige bagefter. Ergo er oddsene bestemt godkendt. 

Det er deres support også. Her er der danske supportmedarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig i deres Live Support. Læs mere om det i afsnittet "Support".

Der er desuden også opgraderet på spiludvalget. Tidligere havde man ikke ret mange lande, hvor man kunne spille på de lavere divisioner i fodbold. Det er der nu ændret på.

Når vi kigger igennem de lidt mere kritiske briller, så kunne spiludvalget til den enkelte kamp godt være bedre hos Cashpoint. Det er bestemt ikke katastrofalt, men der er plads til forbedring, omend det faktisk er blevet meget bedre, efter at bookmakeren har relanceret sig selv med den nye hjemmeside - og meget andet.

Selvom hjemmesiden har fået et løft i den rigtige retning, hører den stadig ikke til blandt de mest indbydende på markedet. Den er dog for det mest udmærket at navigere rundt i, når man lige har prøvet den et par gange. Den tyske effektivitet har ikke slået helt fejl her. 

Cashpoint blev grundlagt i Tyskland i 1996 og har været på det danske marked siden efteråret 2013.

Cashpoint Bonus

Cashpoint har lanceret en velkomstbonus, hvor du kan få et freebet op til 500 kroner ved at spille for 500 kroner til min. odds 1,80. Se deres flotte tilbud her. 

Har du endnu ikke oprette en spillekonto hos den populære bookmaker, så kan du tage imod deres nye velkomstbonus, hvor de matcher dit første væddemål med et freebet op til 500 kroner.

Cashpoint har markeret sig med deres konkurrencedygtige odds og skiller sig for alvor ud fra konkurrenterne med deres mange gode kampagnetilbud.

De har et stærkt hold af oddssættere og tilbyder en bred vifte af sportsbegivenheder og markeder på en velfungerende og smidig spilleplatform.

Med deres nye velkomstbonus kan du få den perfekte start hos Cashpoint!

Cashpoint bonus

Sådan får du din velkomstbonus hos Cashpoint

Det er heldigvis nemt og hurtigt at oprette en spillekonto hos Cashpoint og du skal blot følge disse trin for at modtage dit freebet op til 500 kroner.

Nye spillere: Spil for 500 kroner og få et freebet på 500 kroner 

 • Gå til Cashpoint.dk og opret en konto 
 • Spil 500 kroner til min. odds 1,80
 • Du vil herefter få et freebet svarende til din indsats - op til 500 kroner
 • Kun det første væddemål på minimum 100 kroner tæller med.

Opret konto hos Cashpoint

Regler og vilkår

Tilbud er gældende fra den 24. maj 2023. Kun for nye kunder hos Cashpoint, 18+, og du skal også være bosiddende i Danmark.
Kampagnen gælder udelukkende indskud sat med rigtige penge. Min odds 1,80. Man kan kombinere flere odds, men samlet odds på kuponen skal være min odds 1,80 for at kvalificere til freebet.
Systemspil tæller ikke med.
Freebet skal benyttes indenfor 30 dage.
Cashpoints generelle regler og vilkår er gældende.

Sådan opretter du konto hos Cashpoint

Der er kun et enkelt trin i oprettelsen, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme i gang med den nye spillekonto hos Cashpoint. Du kommer til deres kontooprettelse ved at klikke på den gule boks ”Tilmeld nu!” i det øverste, højre hjørne af deres hjemmeside.

1. Personlige oplysninger
Det er ganske simpelt at oprette en spillekonto hos Cashpoint, da det er forholdvis let at gå til. Der skal indtastes oplysninger om land, fødselsdato, e-mailadresse, og så skal du vælge dit ønskede kodeord til din Cashpoint-konto.

Herefter skal der oplyses din adresse, nationalitet, CPR-nummer, og så er det vigtigt, at du er opmærksom på at tilvælge velkomstbonus.

Cashpoint tilbud og kampagne

Der er løbende rigtig gode betting kampagner at vælge imellem hos Cashpoint og henter du deres app, så vil du også kunne få et freebet på 100 kroner, hvis du foretager en indbetaling på minimum 100 kroner via Cashpoint app. Se regler og vilkår med disse freebet-tilbud.

Se regler og vilkår med Cashpoint freebet-tilbud.

Spiltyper

Cashpoint har efter deres opdaternig af hjemmesiden virkelig fået vind i sejlene. Dette gælder ikke mindst deres spiludbud, som har fået et ordentligt løft i den rigtige retning. Tidligere kunne du kun spille på de lavere fodboldligaer i de allerstørste lande. Dette er nu muligt i stort set alle lande, hvor Cashpoint som minimum dækker de to bedste ligaer plus pokalturneringen. 

Fodbold er da også Cashpoints klart største fokuspunkt. De har dog selvfølgelig også odds på andre sportsgrene såsom håndbold, tennis, ishockey, volleyball, basketball, NFL/amerikansk fodbold, cykling, e-sport, boksning, underholdning, dart, MMA, bordtennis, forskellige slags motorsport, futsal, rugby, vandpolo med mere. Cashpoint har det hele. 

Tidligere var det heller ikke muligt at spille på de lavere håndboldrækker i de forskellige lande hos Cashpoint. Dette er nu muligt i flere af de største lande. 

Alt i alt er Cashpoint godt med på spiludbuddet. Spiller du hos Cashpoint, vil du dermed højst sandsynligt ikke komme til at mangle nogle ligaer eller sportsgrene, som du kan spille på.

Lad det være sagt med det samme: Cashpoint har ikke et kæmpe udvalg af specialspil til nærmest alle kampe. Der er imidlertid et rigtig flot spiludvalg til eksempelvis de store fodboldkampe. Onsdag den 7. april 2021 tjekkede BetXpert det danske marked for spiltyper til aftenens to Champions League-kvartfinaler i fodbold. Her lå Cashpoint med 267 spilvarianter faktisk et pænt stykke over gennemsnittet. 

Dette er en klar forbedring i forhold til perioden inden relanceringen af hjemmesiden i 2021. Den tyske spiludbyder er dog stadig ikke kommet med på Asian handicap-vognen, hvilket selvsagt trækker ned for mange bettorer.

I løbet af det sidste års tid har man øget spilmulighederne, når det gælder håndbold. Ser man på kampe fra eksempelvis den danske kvindeliga, så finder man omkring 25 spil på en kamp.

Generelt ligger det samlede indtryk ligger omkring middel med en lille pil opad. 

Cashpoint Odds

På de store, populære ligaer og sportsgrene lægger Cashpoint sig helt i toppen af markedet i denne kategori.

Tilbagebetalingen på 1X2-markederne i alle de store europæiske fodboldligaer ligger konstant på imponerende 96 procent, hvilket betyder, at de holder markedets bedste tilbagebetaling på blandt andre La Liga, Bundesligaen, Serie A og Ligue 1.

Odds er som oftest relativt tidligt tilgængeligt, og start- og slut-odds kører altid ud fra samme teoretiske tilbagebetaling, medmindre der er tale om kampe med uger/måneder til kickoff.

Alt i alt er Cashpoint rigtig flot med, når det kommer til odds. 

Cashpoint tennis odds

Cashpoints tennisregler kan være en kende svære at gennemskue ved første øjekast. Derfor har BetXpert været i kontakt med vores Cashpoint-kontaktpersoner for at få 100 procent klarhed over nedenstående:

”23.3 – I nedenstående tilfælde er indsatsen ugyldig, eller væddemålet opsiges, er den juridiske konsekvens heraf, at indsatsen tilbagebetales til kunden:” 

”23.3.3. – Hvis en Tennis kamp afgøres ved hjælp af en walkover eller at en spiller opgiver;” 

”23.8.1. Sæt væddemål: hvis antallet af sæt, der skal spilles, ændres, indstilles alle indsatser, der er placeret på denne væddemålstype (sæt-indsatser) med odds på 1,0. Væddemål på resultatet af kampen forbliver gyldige.”

”23.8.2. Tiebreak-væddemål: hvis antallet af sæt, der skal spilles, ændres, indstilles alle indsatser, der er placeret på denne væddemålstype (tiebreak-væddemål) med odds på 1.0. Spil på resultatet af kampen forbliver gyldige.”

Alle spil på sæt og partier skal være afgjort på tidspunktet for afbrydelsen (skade eller diskvalificering), forklarer en Cashpoint-repræsentant til BetXpert:

"Det vil sige, at spil afgjort ved walkover, diskvalificering eller at en spiller trækker sig, vil være gældende såfremt selve væddemålet er afgjort på tidspunktet for dette.

Trækker en spiller sig eksempelvis i første sæt ved stillingen 4-4 i partier, så vil alle spil på de første otte partier være gældende. Et spil på eksempelvis over 7,5 partier vil være vundet, da dette var afgjort på tidspunkt hvor kampen blev afbrudt, mens et spil på over 9,5 partier vil blive tilbagebetalt, da det ikke er afgjort på tidspunktet for afbrydelsen.

Alle spil på eksempelvis kampvinder, sætresultat, antal partier i kampen vil alle blive vurderet til odds 1,0 i ovenstående tilfælde.

De samme regler gør sig gældende hvis en spiller trækker sig i 3. sæt. Alle afgjort spil på det pågældende tidspunkt er gældende, mens spil der fortsat ikke er afgjort, vil bliver vurderet til 1,0 og tilbagebetalt til spilleren. Uanset hvor tæt på eller langt fra væddemålet var fra at gå hjem."

Cashpoint Livebetting

Cashpoints udbud af livebetting ligger på det jævne. Der mangler ikke nogle kampe, men du vil ofte opleve, at du kan finde flere live-spilvarianter hos andre spiludbydere. Dog er der væsentlige forbedringer at spore siden relanceringen af hjemmesiden i 2021. 

Tidligere kunne du godt opleve, at Cashpoint havde ingen eller meget få kampe på live-programmet, alt imens konkurrenterne havde gang i tocifrede antal live-events. Nu er Cashpoint helt up to date på den front. 

Website

Registrering af konto hos Cashpoint følger den gængse procedure; du angiver dine stamdata og godkender dig selv via MitID. Efter du har bekræftet din oprettelse via e-mail, er du klar til at logge på.

På hjemmesiden mødes du af et layout, der genkendes fra mange andre bookmakere; menu og betslip i siderne, og selve det vigtige - spiludvalget - er i sidens midterområde.

Cashpoints gamle hjemmeside var ikke noget at råbe hurra for, hverken angående layout eller brugervenlighed. Efter lanceringen af den nye hjemmeside i 2021 er der imidlertid sket noget til den positive side. Den tyske bookmaker vinder stadig ingen priser for bedste hjemmeside, men de har helt sikkert taget et skridt i den rigtige retning. Der er dog nogle af de nye ting, som godt kunne have været lavet pænere.

Når du skal finde din sportsgren, trykker du på "Sport" ude til venstre i menuen. Herefter popper der en menulinje op, som i den grad ligner noget, der ikke er færdiglavet. Det er den dog. Hvad denne menulinje mangler af layout-finish, har den til gengæld det meste af vejen i brugervenlighed. Øverst er der en håndfuld hurtige genveje under overskriften "Top begivenheder". Her kan du hurtigt klikke dig ind på populære begivenheder som Champions Leauge, Europa League, EM- og VM-turneringer. Dejligt nemt.

Er det ikke lige én af disse turneringer, du søger, er der heldigvis en overskuelig oversigt over de øvrige muligheder lige under. Først kommer der "Top sportsgrene" med fodbold, tennis, ishockey, basketball, håndbold og volleyball". Er det heller ikke én af disse, du skal bruge, finder du din sportsgrene i den sidste kategori "Alle sportsgrene". Her er de sorteret i alfabetisk rækkefølge. 

Lad os antage, at det var fodbold, du skulle bruge. Når du har klikket på den, har du muligheden for at specificere med først "Land" og herefter eventuelt også "Liga", "Væddemålstype" og "Væddemål". Dette fungerer meget godt, så længe du bevæger dig i de nationale ligaer.

Tager du eksempelvis "Fodbold" --> "Internationalt", får du bagefter et meget uoverskueligt overblik over et væld af muligheder. Dette må kunne gøres bedre.

Efterhånden som du udvælger dine spil, samles de på den såkaldte betslip, hvor du nemt kan veksle mellem at placere single-spil, kombinationer eller systemspil. Er du til systemspil, skal du være opmærksom på, at den indsats, du angiver, er total-indsatsen for hele systemet og ikke indsatsen per række. Har du eksempelvis udvalgt fire kampe, og angiver du systemet "3 ud af 4", fordeles den angivne indsats automatisk på hver af de fire rækker, dette systemspil består af.

Cashpoints gule, sorte og hvide farver vinder nok heller ikke mange priser for grafisk design, men det er omvendt heller ikke forfærdeligt på nogen måde. Det er tåleligt, men ikke noget, du falder i svime over.

Nederst i højre hjørne finder du Live Support-menuen. Det er en gul taleboble. Trykker du på den, sidder der danske kundeservicemedarbejdere klar til at skrive direkte med dig alle dage i tidsrummet 09-23. Det gælder også ved kontakt via telefon.

Alt i alt skal Cashpoint have ros for at have givet deres hjemmeside en ansigtsopløftning - både på layout og brugervenligheden. Det kaster en ekstra halv stjerne af sig i forhold til den tidligere vurdering.

Cashpoint Mobil

Cashpoint har en app, som kan hentes i App Store. Denne heder Cashpoint Sportsbetting.

Derudover spiller hjemmesiden godt på mobilbrowseren. Her fungerer den næsten på samme måde, som når du sidder ved computeren. Den største forskel er, at menulinjen ude til venstre, hvor du vælger sportsgren, liga etc., nu hænger midt på siden. Her er der en sort/hvid menulinje med mulighederne "Tid", "Sport", "Land", "Liga" og så videre. Herfra er fremgangsmåden helt den samme, som havde du siddet ved en computer.

Bemærk: Når du kommer ind på siden på mobilen, er der en pop-op-menu med "Forretningsbetingelser", "Ansvarligt spil", "ROFUS" med mere. Den fylder det halve af skærmen, men du kan minimere den ved at trykke på pilene oppe i venstre hjørne af vinduet. 

Ind- og udbetalinger

Du kan ind- og udbetale via disse kanaler:

 • MasterCard
 • VisaCard
 • Neteller
 • Skrill (Moneybookers)
 • Trustly
 • Bankoverførsel
 • bonus.card


Udbetalinger til bank tager som regel to-tre bankdage for at nå fra Malta til Danmark. Behandlingstiden, fra man anmoder om udbetaling, til pengene er på vej, er rimelig hurtig.

Trustly er den nyeste metode, som er tilgængelig hos Cashpoint. Udbetalinger via Trustly vil være tilgængelige med det samme.

Det er bestemt også et plus i bogen, at Cashpoint ikke tager gebyr for hverken ind- eller udbetalinger. 

Support

Cashpoint har i den grad også oppet sig på kundeservicefronten. Tidligere kunne man kun skrive e-mail til dem, og det tog gerne 3+ dage, før man fik svar. 

Sådan er det langtfra længere. Nu sidder der danske kundeservicemedarbejdere hver dag, som er klar til at hjælpe dig via Live Support. De sidder der i tidsrummet 09-23. Også i weekenderne. Har du brug for live support udenfor dette tidsrum, får du i stedet en engelsktalende medarbejder. 

Du finder Live Support ved at trykke på den gule taleboble, som er nederst i højre hjørne på hjemmesiden. Du kan også ringe til Cashpoint.

Alternativt kan du også altid sende en e-mail til den danske kundeservice. BetXpert har endnu ingen erfaringer med at skrive til Cashpoint via e-mail, men med danske kundeservicemedarbejdere på pinden hver dag fra 08-17 kan det næppe tage mange timer eller dage, før du får et svar. 

Indsatspolitik

Der er en generel limit hos Cashpoint på 10.000 kroner. Hvis du vil smide mere end det, skal indsatsen først godkendes manuelt.

Cashpoint har også et generelt loft for, hvor meget de maksimalt udbetaler i nettogevinst per spil. Dette loft er i Danmark sat til 750.000 kroner. Tidligere har loftet været på 10.000 kroner, hvilket blev ændret til 70.000 kroner i februar 2014. Nu har man altså ganget det beløb med mere end ti og er oppe på de 750.000 kroner. 

Ligesom tilfældet er det med de fleste andre bookmakere med spilletilladelse i Danmark, er der risiko for, at du også kan løbe ind i en personlig limit. BetXpert har p.t. ingen erfaring med, hvor strikse "det nye Cashpoint" er. Mangt og meget har nemlig ændret sig hos den tyske bookmaker i 2021.

Cashpoint Brugeroplevelse

Hvis du er på udkig efter en solid bookmaker med odds i den pæne ende og en god kundeservice, så er Cashpoint lige noget for dig. 

Den tyske bookmaker har tidligere været udskældt for netop at have en dårlig kundeservice. Ditto for et ringe spiludvalg. Det har man i den grad rettet op på syd for grænsen. Dette i en sådan grad, at Cashpoint nu ligger i toppen af kundeservice, samtidig med at de har fået et ganske pænt spiludvalg. 

Har du planer om at spille kuponer, der kan give dig mere end 750.000 kroner i nettogevinst, eller ynder du at spille på Asian handicap, så er Cashpoint imidlertid ikke noget for dig.

Hvis du derimod - som det generelle flertal - oftest spiller på de store ligaer og sportsgrene på markeder som 1X2, over/under, halvleg/fuldtid og så videre, og vil du gerne have det maksimale ud af dine odds, så anbefaler vi Cashpoint som en ganske brugbar supplement-bookmaker, der sagtens kan bidrage til sub-optimering af din ROI via en række gode odds. 

Efter Cashpoints stærke indsats på at forbedre sig er det blevet sværere at udpege de helt svage punkter. Pilen peger dog imod spiludvalget til den enkelte kamp. Her er der rum til forbedring, når det ikke er store Champions League-kampe og deslige. 

Cashpoint Ofte stillede spørgsmål

Har Cashpoint dansk spillelicens?

Ja, Cashpoint har dansk licens. Det betyder at de følger Spillemyndighedens krav og regler.

Tilbyder Cashpoint en velkomstbonus?

Ja, når du opretter ny spillekonto hos Cashpoint, så kan du modtage en velkomstbonus i form af freebets.

Hvilke indbetalingsmetoder kan jeg benytte hos Cashpoint?

Hos Cashpoint kan du vælge imellem en række forskellige indbetalingsmetoder. Du kan indbetale med VISA, MasterCard, bankoverførelse, PaySafecard, Neteller, Skrill, SOFORT, Trustly og Giropay.

Cashpoint: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse

Vores rating:

Hos Cashpoint kan alle nye spillere få op til 500 kroner i velkomstbonus i form af freebet. Du skal blot indbetale mindst 100 kroner, hvorefter du får et 100-kroners freebet. Indbetaler du 500 kroner, får du et freebet a 500 kroner. Følg blot trinene forneden, og så er du klar til at spille spændende spil hos Cashpoint.

 • Tryk på det grønne link nederst i denne boks
 • Opret konto hos Cashpoint
 • Indbetal mellem 100 og 500 kroner
 • Indbetaler du  mellem 100 kroner og 500 kroner, vil du være berettiget til et freebet på mellem 100 og 500 kroner, når du har:
  • Omsæt de 100-500 kroner på én kupon med min. odds 1.80

Hent Op til 500 DKK i freebet fra Cashpoint her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Omsætningskrav: 1,00x indbetaling til minimum odds 1,80. Benytter du dig af den fulde freebet-bonus, skal du således omsætte 500 DKK x 1.

Yderligere vilkår Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Den første indbetalingsbonus gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en ny væddemålskonto på cashpoint.dk
Regler og vilkår:  Vi henviser til Cashpoint hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Generelle kampagner, freebets og tilbud hos Cashpoint 

Under fanen ”Kampagner” kan du finde en oversigt over tidligere og eksisterende kampagner samt tilbud til nye og eksisterende kunder hos Cashpoint. Herinde kan du danne dig et overblik over, hvilke typer kampagner Cashpoint oftest tilbyder, samt se alle aktuelle tilbud og kampagner. 

Gode generelle råd om betting

 • Spil ikke med hjertet og lyt ikke ukritisk til din intuition. Pas på, hvis du vælger at spille på dit favorithold. Her er det sværere end normalt at være objektiv og kritisk. 
 • Find så mange informationer som muligt om den kamp, du sætter et væddemål på. Du skal være opdateret på ting som skader og karantæner, og om holdet generelt er i en opadgående eller nedadgående formkurve. I vores Matchcenter kan du finde en masse brugbar information og eksempelvis se holdopstillinger, når de offentliggøres som regel en time før kampstart. 
 • Du skal forstå, at betting ikke blot handler om at forudsige, hvem man tror vinder kampen. Det har bookmakerne allerede gjort, og de er som regel ret skrappe til det. For at få overskud på din bettingkonto, handler det om at kunne finde de kampe, hvor bookmakerne har sat et forkert odds i forhold til den reelle chancevurdering. Læs mere om valuebetting og chancevurdering. 
 • Læn dig op af anerkendte spileksperters analyser og anbefalinger på specifikke kampe. Udover at vælge samme væddemål, som de anbefaler, så kan du også lære noget om, hvordan de griber tingene an og langsomt forbedre din egen evne til dette. Du kan eksempelvis starte i vores sektion med odds tips
 • Selvom det kan virke lokkende at placere mange forskellige væddemål på samme kupon, så er det ikke en god strategi på den lange bane. Rent matematisk vil du i langt de fleste tilfælde ende med at forringe dine chancer for overskud betydeligt ved at følge denne strategi. Du kan med fordel i stedet holde dig til primært at spille singlespil. Vi har skrevet en artikel, der forklarer, hvorfor det er tilfældet. Den finder du her. 

Cashpoint bonuskode

Højere oppe på siden kan du læse om, hvordan du nemmest får Cashpoints bonus. På flere andre hjemmesider kan man læse, at der skulle findes specielle bonuskoder, kampagnekoder, velkomstkoder og lignende, som man kan oprette sig med og få en speciel startbonus hos Cashpoint. Dette er ikke tilfældet. Hos BetXpert forsøger vi at gøre tingene så nemme og overskuelige som muligt for vores læsere. Derfor skal du ikke tro, at du går glip af noget, fordi vi ikke bruger disse former for bonuskoder. Hvis du blot følger vores anvisning, som vi har beskrevet øverst på siden, og trykker på linket, så modtager du den bonus, som Cashpoint tilbyder. 

Bonuskoder til Cashpoint 

Det er også muligt, at du er stødt på begreber såsom henvisningskode, tilbudskode eller kuponkode i forbindelse med velkomstbonus hos Cashpoint. Disse typer koder skaber ingen ekstra værdi for dig, og de kan blot være med til at forvirre unødigt. Men de findes altså ikke.  

Månedens bonus hos Cashpoint 

Det sker indimellem, at de forskellige bookmakere - også Cashpoint - ændrer deres velkomstbonus. Det er dog slet ikke noget, der sker på månedlig basis. Derfor skal du heller ikke lade dig forvirre, hvis du har læst noget om, at der findes en speciel månedens bonus hos Cashpoint. Der findes ikke månedsbonusser hos Cashpoint, som giver dig nogen specielle fordele.  

Regler og vilkår for bonussen hos Cashpoint 

Cashpoint fordobler dit første indskud med 100 % op til 500 kroner i form af 100-kroners freebets Du skal indbetale mindst 100 kroner for at få ét freebet a 100 kroner. Opnåelsen af freebets tilgængelig med alle betalingsmetoder, der accepteres af Cashpoint. Indskud foretaget med bonuskoder eller bonuskampagner er dog ikke kvalificerende. Du skal indbetale med rigtige penge. 

Du skal gennemspille din første indbetaling én gang for at få dit/dine freebet(s). Dette på en kupon med min. to kampe (valgfrie sportsgrene) til min. odds 1,50 per kamp. Du kan indbatale 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner. For hver 100 kroner, du indbetaler, vil du modtage et 100-kroners freebet. Freebets skal benyttes indenfor 7 dage. Herefter er de ugyldige. 

Vær opmærksom på, at gevinster/vundne væddemål foretaget med et freebet udbetales minus freebet-indsatsen. Spiller du eksempelvis et 100-kroners freebet til samlet odds 3,00 og vinder, får du 200 kroner og ikke 300 kroner udbetalt. De 200 kroner er herefter ikke underlagt regler eller restriktioner. 

Husk at tilmelde dig Cashpoints nyhedsbrev ved oprettelse af konto. Det er i disse nyhedsmails, at du får tilsendt dine freebets.

Cashpoint bonus FAQ

Hvem kan få denne bonustype hos Cashpoint? 

 • Du skal være kunde hos Cashpoint for at kunne modtage bonussen. Du skal også være bosiddende i Danmark, have NemID/MitID og være over 18 år. Du skal endvidere være tilmedt nyhedsbrev fra Cashpoint. 

Hvordan kan jeg indbetale for at få min bonus? 

 • Du kan bruge "normale" betalingskort, såsom Dankort, Visa og Mastercard. 

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Du skal minimum indbetale 100 kroner for at få ét freebet a 100 kroner

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Der er ikke en maksimumindbetaling. Men bemærk, at du kun får freebets for de første 500 kroner. 

Er der en udløbsdato, på hvornår jeg skal have optjent mine cashpoints 

 • Ja, efter tre måneder gøres det op, om du har optjent nok cashpoints til at opnå sølv, guld eller platin. Sølv giver ingen bonus, guld giver 20 % bonus, og platin giver 50 % bonus.
Hent Op til 500 DKK i freebet fra Cashpoint her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu

Cashpoint: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse

Eksisterende

Indbetal 100 kroner via Cashpoint-appen og få et 100-kroners freebet

Nu tilbyder den tyske Cashpoint, at du kan få et 100-kroners freebet*, når du indbetaler minimum 100 kroner via deres nylancerede sportsbetting-app

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback