18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cashpoint anmeldelse

Opdateret
Reklame for Cashpoint Limited. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Stærke odds og god kundeservice

OBS: Denne anmeldelse er blevet opdateret den 7. april 2021 i anledning af, at Cashpoints hjemmeside fik en ordentlig overhaling i begyndelsen af året. Det har uden tvivl gjort spiludbyderen mere attraktiv. Det har regelmæssige bonus- og kampagnetilbud + en velkomstbonus bestemt også. Og ikke mindst meget bedre kundeservice. Generelt har bookmakeren fået et godt løft i den helt rigtige retning. Læs vores anmeldelse af Cashpoint, og blive meget klogere. 

Cashpoint er (sammen med tipwin) det danske markeds tyske islæt. Tyskerne er kendt for effektivitet, og det lever Cashpoint meget godt op til. 

Først og fremmest er Cashpoint godt med på vognen, når det kommer til høje odds. De hører ikke til blandt de to-tre bookmakere, som oftest ligger højst, men de er i feltet lige bagefter. Ergo er oddsene bestemt godkendt. 

Det er deres support også. Her er der danske supportmedarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig i deres Live Support. Læs mere om det i afsnittet "Support".

Der er desuden også opgraderet på spiludvalget. Tidligere havde man ikke ret mange lande, hvor man kunne spille på de lavere divisioner i fodbold. Det er der nu ændret på.

Når vi kigger igennem de lidt mere kritiske briller, så kunne spiludvalget til den enkelte kamp godt være bedre hos Cashpoint. Det er bestemt ikke katastrofalt, men der er plads til forbedring, omend det faktisk er blevet meget bedre, efter at bookmakeren har relanceret sig selv med den nye hjemmeside - og meget andet.

Selvom hjemmesiden har fået et løft i den rigtige retning, hører den stadig ikke til blandt de mest indbydende på markedet. Den er dog for det mest udmærket at navigere rundt i, når man lige har prøvet den et par gange. Den tyske effektivitet har ikke slået helt fejl her. 

Cashpoint blev grundlagt i Tyskland i 1996 og har været på det danske marked siden efteråret 2013.

Sådan opretter du konto hos Cashpoint

Der er kun et enkelt trin i oprettelsen, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme i gang med den nye spillekonto hos Cashpoint. Du kommer til deres kontooprettelse ved at klikke på den gule boks ”Tilmeld nu!” i det øverste, højre hjørne af deres hjemmeside.

1. Personlige oplysninger
Det er ganske simpelt at oprette en spillekonto hos Cashpoint, da det er forholdvis let at gå til. Der skal indtastes oplysninger om land, fødselsdato, e-mailadresse, og så skal du vælge dit ønskede kodeord til din Cashpoint-konto.

Herefter skal der oplyses din adresse, nationalitet, CPR-nummer, og så er det vigtigt, at du er opmærksom på at tilvælge velkomstbonus.

Spiludbud

Cashpoint har efter deres opdaternig af hjemmesiden virkelig fået vind i sejlene. Dette gælder ikke mindst deres spiludbud, som har fået et ordentligt løft i den rigtige retning. Tidligere kunne du kun spille på de lavere fodboldligaer i de allerstørste lande. Dette er nu muligt i stort set alle lande, hvor Cashpoint som minimum dækker de to bedste ligaer plus pokalturneringen. 

Fodbold er da også Cashpoints klart største fokuspunkt. De har dog selvfølgelig også odds på andre sportsgrene såsom håndbold, tennis, ishockey, volleyball, basketball, NFL/amerikansk fodbold, cykling, e-sport, boksning, underholdning, dart, MMA, bordtennis, forskellige slags motorsport, futsal, rugby, vandpolo med mere. Cashpoint har det hele. 

Tidligere var det heller ikke muligt at spille på de lavere håndboldrækker i de forskellige lande hos Cashpoint. Dette er nu muligt i flere af de største lande. 

Alt i alt er Cashpoint godt med på spiludbuddet. Spiller du hos Cashpoint, vil du dermed højst sandsynligt ikke komme til at mangle nogle ligaer eller sportsgrene, som du kan spille på

Spiltyper

Lad det være sagt med det samme: Cashpoint har ikke et kæmpe udvalg af specialspil til nærmest alle kampe. Der er imidlertid et rigtig flot spiludvalg til eksempelvis de store fodboldkampe. Onsdag den 7. april 2021 tjekkede BetXpert det danske marked for spiltyper til aftenens to Champions League-kvartfinaler i fodbold. Her lå Cashpoint med 267 spilvarianter faktisk et pænt stykke over gennemsnittet. 

Dette er en klar forbedring i forhold til perioden inden relanceringen af hjemmesiden i 2021. Den tyske spiludbyder er dog stadig ikke kommet med på Asian handicap-vognen, hvilket selvsagt trækker ned for mange bettorer.

Antallet af spil på håndboldkampe er også gået i den rigtige retning. Dog får du ikke serveret en myriade af forskellige spil. Onsdag den 7. april 2021 har Cashpoint henholdsvis ni og otte spil til de to kampe i Damehåndboldligaen mellem Silkeborg-Voel KFUM - København Håndbold og Herning-Ikast - Team Esbjerg. Vi tjekkede tre konkurrenter, som havde 26, 31 og 35 spil til begge kampe. 

Det samme mønster gør sig gældende ved ishockey. Til gengæld kan du spille på divisionerne under NHL i USA. 

Mængden af specialspil - og spilvarianter i det hele taget - kunne godt være større på den gængse håndbold- og fodboldkamp. Det ændrer dog ikke ved, at det samlede indtryk ligger omkring middel med en lille pil opad. 

Cashpoint Odds

På de store, populære ligaer og sportsgrene lægger Cashpoint sig helt i toppen af markedet i denne kategori.

Tilbagebetalingen på 1X2-markederne i alle de store europæiske fodboldligaer ligger konstant på imponerende 96 procent, hvilket betyder, at de holder markedets bedste tilbagebetaling på blandt andre La Liga, Bundesligaen, Serie A og Ligue 1.

Odds er som oftest relativt tidligt tilgængeligt, og start- og slut-odds kører altid ud fra samme teoretiske tilbagebetaling, medmindre der er tale om kampe med uger/måneder til kickoff.

Alt i alt er Cashpoint rigtig flot med, når det kommer til odds. 

Cashpoint Livebetting

Cashpoints udbud af livebetting ligger på det jævne. Der mangler ikke nogle kampe, men du vil ofte opleve, at du kan finde flere live-spilvarianter hos andre spiludbydere. Dog er der væsentlige forbedringer at spore siden relanceringen af hjemmesiden i 2021. 

Tidligere kunne du godt opleve, at Cashpoint havde ingen eller meget få kampe på live-programmet, alt imens konkurrenterne havde gang i tocifrede antal live-events. Nu er Cashpoint helt up to date på den front. 

Målt på antallet af markeder for de enkelte live-events er Cashpoint dog endnu ikke helt på samme niveau som mange af konkurrenterne. Det er dog også noget, hvor pilen peger i den helt rigtige retning, omend der stadig er et lille stykke op til de bedste på markedet. Vi tjekkede en australsk A League-kamp en formiddag i april 2021. Her lå Cashpoint på nogen-og-halvfjerds spilvarianter hele tiden. Flere af konkurrenterne lå på 100+.

Website

Registrering af konto hos Cashpoint følger den gængse procedure; du angiver dine stamdata og godkender dig selv via NemID. Efter du har bekræftet din oprettelse via e-mail, er du klar til at logge på.

På hjemmesiden mødes du af et layout, der genkendes fra mange andre bookmakere; menu og betslip i siderne, og selve det vigtige - spiludvalget - er i sidens midterområde.

Cashpoints gamle hjemmeside var ikke noget at råbe hurra for, hverken angående layout eller brugervenlighed. Efter lanceringen af den nye hjemmeside i 2021 er der imidlertid sket noget til den positive side. Den tyske bookmaker vinder stadig ingen priser for bedste hjemmeside, men de har helt sikkert taget et skridt i den rigtige retning. Der er dog nogle af de nye ting, som godt kunne have været lavet pænere.

Når du skal finde din sportsgren, trykker du på "Sport" ude til venstre i menuen. Herefter popper der en menulinje op, som i den grad ligner noget, der ikke er færdiglavet. Det er den dog. Hvad denne menulinje mangler af layout-finish, har den til gengæld det meste af vejen i brugervenlighed. Øverst er der en håndfuld hurtige genveje under overskriften "Top begivenheder". Her kan du hurtigt klikke dig ind på populære begivenheder som Champions Leauge, Europa League, EM- og VM-turneringer. Dejligt nemt.

Er det ikke lige én af disse turneringer, du søger, er der heldigvis en overskuelig oversigt over de øvrige muligheder lige under. Først kommer der "Top sportsgrene" med fodbold, tennis, ishockey, basketball, håndbold og volleyball". Er det heller ikke én af disse, du skal bruge, finder du din sportsgrene i den sidste kategori "Alle sportsgrene". Her er de sorteret i alfabetisk rækkefølge. 

Lad os antage, at det var fodbold, du skulle bruge. Når du har klikket på den, har du muligheden for at specificere med først "Land" og herefter eventuelt også "Liga", "Væddemålstype" og "Væddemål". Dette fungerer meget godt, så længe du bevæger dig i de nationale ligaer.

Tager du eksempelvis "Fodbold" --> "Internationalt", får du bagefter et meget uoverskueligt overblik over et væld af muligheder. Dette må kunne gøres bedre.

Efterhånden som du udvælger dine spil, samles de på den såkaldte betslip, hvor du nemt kan veksle mellem at placere single-spil, kombinationer eller systemspil. Er du til systemspil, skal du være opmærksom på, at den indsats, du angiver, er total-indsatsen for hele systemet og ikke indsatsen per række. Har du eksempelvis udvalgt fire kampe, og angiver du systemet "3 ud af 4", fordeles den angivne indsats automatisk på hver af de fire rækker, dette systemspil består af.

Cashpoints gule, sorte og hvide farver vinder nok heller ikke mange priser for grafisk design, men det er omvendt heller ikke forfærdeligt på nogen måde. Det er tåleligt, men ikke noget, du falder i svime over.

Nederst i højre hjørne finder du Live Support-menuen. Det er en gul taleboble. Trykker du på den, sidder der danske kundeservicemedarbejdere klar til at skrive direkte med dig alle dage i tidsrummet 08-17.

Alt i alt skal Cashpoint have ros for at have givet deres hjemmeside en ansigtsopløftning - både på layout og brugervenligheden. Det kaster en ekstra halv stjerne af sig i forhold til den tidligere vurdering.

Cashpoint Mobil

Cashpoint har p.t. ingen app til de danske brugere. I hvert fald ikke en, der virker. Dette trækker selvsagt ned i mobilvurderingen. 

Heldigvis spiller hjemmesiden godt på mobilbrowseren. Her fungerer den næsten på samme måde, som når du sidder ved computeren. Den største forskel er, at menulinjen ude til venstre, hvor du vælger sportsgren, liga etc., nu hænger midt på siden. Her er der en sort/hvid menulinje med mulighederne "Tid", "Sport", "Land", "Liga" og så videre. Herfra er fremgangsmåden helt den samme, som havde du siddet ved en computer.

Det er naturligvis altid at foretrække med en app, men når vi ikke får det, så er det meget belejligt, at hjemmesiden virker godt i mobilbrowseren. 

Bemærk: Når du kommer ind på siden på mobilen, er der en pop-op-menu med "Forretningsbetingelser", "Ansvarligt spil", "ROFUS" med mere. Den fylder det halve af skærmen, men du kan minimere den ved at trykke på pilene oppe i venstre hjørne af vinduet. 

Ind- og udbetalinger

Du kan ind- og udbetale via disse kanaler:

 • MasterCard
 • VisaCard
 • Neteller
 • Skrill (Moneybookers)
 • Bankoverførsel
 • bonus.card


Udbetalinger til bank tager som regel to-tre bankdage for at nå fra Malta til Danmark. Behandlingstiden, fra man anmoder om udbetaling, til pengene er på vej, er rimelig hurtig.

Det er bestemt også et plus i bogen, at Cashpoint ikke tager gebyr for hverken ind- eller udbetalinger. 

Support

Cashpoint har i den grad også oppet sig på kundeservicefronten. Tidligere kunne man kun skrive e-mail til dem, og det tog gerne 3+ dage, før man fik svar. 

Sådan er det langtfra længere. Nu sidder der danske kundeservicemedarbejdere hver dag, som er klar til at hjælpe dig via Live Support. De sidder der i tidsrummet 08-17. Også i weekenderne. Har du brug for live support udenfor dette tidsrum, får du i stedet en engelsktalende medarbejder. 

Du finder Live Support ved at trykke på den gule taleboble, som er nederst i højre hjørne på hjemmesiden. 

Alternativt kan du også altid sende en e-mail til den danske kundeservice. BetXpert har endnu ingen erfaringer med at skrive til Cashpoint via e-mail, men med danske kundeservicemedarbejdere på pinden hver dag fra 08-17 kan det næppe tage mange timer eller dage, før du får et svar. 

Indsatspolitik

Der er en generel limit hos Cashpoint på 10.000 kroner. Hvis du vil smide mere end det, skal indsatsen først godkendes manuelt.

Cashpoint har også et generelt loft for, hvor meget de maksimalt udbetaler i nettogevinst per spil. Dette loft er i Danmark sat til 750.000 kroner. Tidligere har loftet været på 10.000 kroner, hvilket blev ændret til 70.000 kroner i februar 2014. Nu har man altså ganget det beløb med mere end ti og er oppe på de 750.000 kroner. 

Ligesom tilfældet er det med de fleste andre bookmakere med spilletilladelse i Danmark, er der risiko for, at du også kan løbe ind i en personlig limit. BetXpert har p.t. ingen erfaring med, hvor strikse "det nye Cashpoint" er. Mangt og meget har nemlig ændret sig hos den tyske bookmaker i 2021. 


Ofte stillede spørgsmål

Har Cashpoint dansk spillelicens?

Ja, Cashpoint har dansk licens, hvilket betyder, at de følger Spillemyndighedens krav og regler, og samtidig betyder det, at alle gevinsterne vundet hos Cashpoint er skattefrie.
 
Tilbyder Cashpoint  en velkomstbonus?

Ja, når du opretter ny spillekonto hos Cashpoint, så kan du modtage en 100 % velkomstbonus på op til 500 kroner. Indbetaling og bonusbeløb skal omsættes 3 gange til min odds 1,80.

Hvilke indbetalingsmetoder kan jeg benytte hos Cashpoint?

Hos Cashpoint kan du vælge imellem en række forskellige indbetalingsmetoder. Du kan indbetale med VISA, MasterCard, bankoverførelse, PaySafecard, Neteller, Skrill, SOFORT og Giropay.


Konklusion

Hvis du er på udkig efter en solid bookmaker med odds i den pæne ende og en god kundeservice, så er Cashpoint lige noget for dig. 

Den tyske bookmaker har tidligere været udskældt for netop at have en dårlig kundeservice. Ditto for et ringe spiludvalg. Det har man i den grad rettet op på syd for grænsen. Dette i en sådan grad, at Cashpoint nu ligger i toppen af kundeservice, samtidig med at de har fået et ganske pænt spiludvalg. 

Har du planer om at spille kuponer, der kan give dig mere end 750.000 kroner i nettogevinst, eller ynder du at spille på Asian handicap, så er Cashpoint imidlertid ikke noget for dig.

Hvis du derimod - som det generelle flertal - oftest spiller på de store ligaer og sportsgrene på markeder som 1X2, over/under, halvleg/fuldtid og så videre, og vil du gerne have det maksimale ud af dine odds, så anbefaler vi Cashpoint som en ganske brugbar supplement-bookmaker, der sagtens kan bidrage til sub-optimering af din ROI via en række gode odds. 

Efter Cashpoints stærke indsats på at forbedre sig er det blevet sværere at udpege de helt svage punkter. Pilen peger dog imod spiludvalget til den enkelte kamp. Her er der rum til forbedring, når det ikke er store Champions League-kampe og deslige. 

Cashpoint kommentarer

Vores rating:

Hos Cashpoint kan alle nye spillere få op til 500 kroner i velkomstbonus i form af freebet. Du skal blot indbetale mindst 100 kroner, hvorefter du får et 100-kroners freebet. Indbetaler du 500 kroner, får du et freebet a 500 kroner. Følg blot trinene forneden, og så er du klar til at spille spændende spil hos Cashpoint.

 • Tryk på det grønne link nederst i denne boks
 • Opret konto hos Cashpoint
 • Indbetal mellem 100 og 500 kroner
 • Indbetaler du  mellem 100 kroner og 500 kroner, vil du være berettiget til et freebet på mellem 100 og 500 kroner, når du har:
  • Omsæt de 100-500 kroner på én kupon med min. odds 1.80

Hent Op til 500 DKK i freebet fra Cashpoint her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Omsætningskrav: 1,00x indbetaling til minimum odds 1,80. Benytter du dig af den fulde freebet-bonus, skal du således omsætte 500 DKK x 1.

Yderligere vilkår Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Den første indbetalingsbonus gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en ny væddemålskonto på cashpoint.dk
Regler og vilkår:  Vi henviser til Cashpoint hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Generelle kampagner, freebets og tilbud hos Cashpoint 

Under fanen ”Kampagner” kan du finde en oversigt over tidligere og eksisterende kampagner samt tilbud til nye og eksisterende kunder hos Cashpoint. Herinde kan du danne dig et overblik over, hvilke typer kampagner Cashpoint oftest tilbyder, samt se alle aktuelle tilbud og kampagner. 

Gode generelle råd om betting

 • Spil ikke med hjertet og lyt ikke ukritisk til din intuition. Pas på, hvis du vælger at spille på dit favorithold. Her er det sværere end normalt at være objektiv og kritisk. 
 • Find så mange informationer som muligt om den kamp, du sætter et væddemål på. Du skal være opdateret på ting som skader og karantæner, og om holdet generelt er i en opadgående eller nedadgående formkurve. I vores Matchcenter kan du finde en masse brugbar information og eksempelvis se holdopstillinger, når de offentliggøres som regel en time før kampstart. 
 • Du skal forstå, at betting ikke blot handler om at forudsige, hvem man tror vinder kampen. Det har bookmakerne allerede gjort, og de er som regel ret skrappe til det. For at få overskud på din bettingkonto, handler det om at kunne finde de kampe, hvor bookmakerne har sat et forkert odds i forhold til den reelle chancevurdering. Læs mere om valuebetting og chancevurdering. 
 • Læn dig op af anerkendte spileksperters analyser og anbefalinger på specifikke kampe. Udover at vælge samme væddemål, som de anbefaler, så kan du også lære noget om, hvordan de griber tingene an og langsomt forbedre din egen evne til dette. Du kan eksempelvis starte i vores sektion med odds tips
 • Selvom det kan virke lokkende at placere mange forskellige væddemål på samme kupon, så er det ikke en god strategi på den lange bane. Rent matematisk vil du i langt de fleste tilfælde ende med at forringe dine chancer for overskud betydeligt ved at følge denne strategi. Du kan med fordel i stedet holde dig til primært at spille singlespil. Vi har skrevet en artikel, der forklarer, hvorfor det er tilfældet. Den finder du her. 

Cashpoint bonuskode

Højere oppe på siden kan du læse om, hvordan du nemmest får Cashpoints bonus. På flere andre hjemmesider kan man læse, at der skulle findes specielle bonuskoder, kampagnekoder, velkomstkoder og lignende, som man kan oprette sig med og få en speciel startbonus hos Cashpoint. Dette er ikke tilfældet. Hos BetXpert forsøger vi at gøre tingene så nemme og overskuelige som muligt for vores læsere. Derfor skal du ikke tro, at du går glip af noget, fordi vi ikke bruger disse former for bonuskoder. Hvis du blot følger vores anvisning, som vi har beskrevet øverst på siden, og trykker på linket, så modtager du den bonus, som Cashpoint tilbyder. 

Bonuskoder til Cashpoint 

Det er også muligt, at du er stødt på begreber såsom henvisningskode, tilbudskode eller kuponkode i forbindelse med velkomstbonus hos Cashpoint. Disse typer koder skaber ingen ekstra værdi for dig, og de kan blot være med til at forvirre unødigt. Men de findes altså ikke.  

Månedens bonus hos Cashpoint 

Det sker indimellem, at de forskellige bookmakere - også Cashpoint - ændrer deres velkomstbonus. Det er dog slet ikke noget, der sker på månedlig basis. Derfor skal du heller ikke lade dig forvirre, hvis du har læst noget om, at der findes en speciel månedens bonus hos Cashpoint. Der findes ikke månedsbonusser hos Cashpoint, som giver dig nogen specielle fordele.  

Regler og vilkår for bonussen hos Cashpoint 

Cashpoint fordobler dit første indskud med 100 % op til 500 kroner i form af 100-kroners freebets Du skal indbetale mindst 100 kroner for at få ét freebet a 100 kroner. Opnåelsen af freebets tilgængelig med alle betalingsmetoder, der accepteres af Cashpoint. Indskud foretaget med bonuskoder eller bonuskampagner er dog ikke kvalificerende. Du skal indbetale med rigtige penge. 

Du skal gennemspille din første indbetaling én gang for at få dit/dine freebet(s). Dette på en kupon med min. to kampe (valgfrie sportsgrene) til min. odds 1,50 per kamp. Du kan indbatale 100, 200, 300, 400 eller 500 kroner. For hver 100 kroner, du indbetaler, vil du modtage et 100-kroners freebet. Freebets skal benyttes indenfor 7 dage. Herefter er de ugyldige. 

Vær opmærksom på, at gevinster/vundne væddemål foretaget med et freebet udbetales minus freebet-indsatsen. Spiller du eksempelvis et 100-kroners freebet til samlet odds 3,00 og vinder, får du 200 kroner og ikke 300 kroner udbetalt. De 200 kroner er herefter ikke underlagt regler eller restriktioner. 

Husk at tilmelde dig Cashpoints nyhedsbrev ved oprettelse af konto. Det er i disse nyhedsmails, at du får tilsendt dine freebets.

Cashpoint bonus FAQ

Hvem kan få denne bonustype hos Cashpoint? 

 • Du skal være kunde hos Cashpoint for at kunne modtage bonussen. Du skal også være bosiddende i Danmark, have NemID/MitID og være over 18 år. Du skal endvidere være tilmedt nyhedsbrev fra Cashpoint. 

Hvordan kan jeg indbetale for at få min bonus? 

 • Du kan bruge "normale" betalingskort, såsom Dankort, Visa og Mastercard. 

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Du skal minimum indbetale 100 kroner for at få ét freebet a 100 kroner

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Der er ikke en maksimumindbetaling. Men bemærk, at du kun får freebets for de første 500 kroner. 

Er der en udløbsdato, på hvornår jeg skal have optjent mine cashpoints 

 • Ja, efter tre måneder gøres det op, om du har optjent nok cashpoints til at opnå sølv, guld eller platin. Sølv giver ingen bonus, guld giver 20 % bonus, og platin giver 50 % bonus.
Hent Op til 500 DKK i freebet fra Cashpoint her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu

Cashpoint Kampagner

Eksisterende

Indbetal 100 kroner via Cashpoint-appen og få et 100-kroners freebet

Nu tilbyder den tyske bookmaker Cashpoint, at du kan få et 100-kroners freebet*, når du indbetaler minimum 100 kroner via deres nylancerede sportsbetting-app. 

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få 100 kroner freebet til Champions League

Slutter: 21. sep. 2023 kl. 23:55
Udløber indenfor 24 timer

Cashpoint giver dig et freebet på 100 kroner til Champions League. Du skal blot satse for 100 kroner på CL, EL eller Conference League for at få dit freebet på 100 kroner. Kampagnen er åben for alle og gælder frem til 21. september.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Spil 50 kr. på NFL og få 50 kr. freebet

Slutter: 3. okt. 2023 kl. 23:55
12 dage tilbage

Hos Cashpoint kan du nu få et 50 kroner freebet ved at spille 50 kroner på NFL. Kampagnen er åben for alle og gælder frem til den 3. oktober.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Hent freebet op til 200 kroner til US Open

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 200 kroner, hvis du spiller 200 kroner på US Open i tennis. Taber du på dit væddemål, får du et freebet svarende til din indsats. Tilbuddet gælder for alle spillere og er gyldigt frem til 10. september.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få freebet på 100 kr. til sæsonstart

 Hos Cashpoint kan du få et freebet på 100 kroner til sæsonstart. For at få dit freebet skal du først placere et væddemål på fodbold på 100 kroner til min odds 1,50. Du kan herefter frit benytte dit freebet.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få et freebet på op til 200 kr. på VM for kvinder

Du kan få et freebet på op til 200 kroner hos Cashpoint, hvis du spiller på kvindernes VM i fodbold. Taber du på dit væddemål, så vil du modtage et freebet med samme værdi som din indsats op til 200 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få freebet på 50 kr. til Superligaen

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 50 kroner til Superligaen. For at få dit freebet skal du placere et væddemål på 50 kroner på Superliga-kampene mellem den 20. og 24. juli. Du kan frit benytte dit freebet på enhver sportsgren og liga.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få et freebet op til 200 kr. på Wimbledon

Du kan få et freebet på op til 200 kroner hos Cashpoint, hvis du spiller på Grand Slam-turneringen Wimbledon. Taber du på dit væddemål, så vil du modtage et freebet med samme værdi som din indsats op til 200 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

For alle spillere: Spil hos Cashpoint og optjen 20 x 50-kroners freebet

Du kan nu modtage 50-kroners freebet* i hele 20 uger i streg hos Cashpoint, hvis du først spiller for 1.000 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få freebet på NBA Finalerne

Du kan få et freebet hos Cashpoint op til 300 kr. ved at placere væddemål på NBA-finalekampene mellem Denver Nuggets og Miami Heat. Du vil modtage et freebet svarende til din indsats, hvis du taber dit væddemål! Tilbuddet gælder alle spillere og er gyldigt indtil 19. juni.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få 300 kr. freebet til French Open

Hos Cashpoint kan du få et freebet på op til 300 kroner, hvis du spiller 300 kroner på Grand Slam-turneringen French Open. Taber du på dit væddemål, får du et 300 kroners freebet. Tilbuddet gælder frem til den 11. juni.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få freebet på 50 kr. til Champions League

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 50 kroner til Champions League. For at få dit freebet skal du placere et væddemål på 50 kroner på Champions League, Europa League eller Conference League-kampene mellem den 9. og 11. maj.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få freebet op til 300 kr på Superligaen

Cashpoint åbner Superliga-slutspillet med et brag af et tilbud og du kan få et freebet på op til 300 kr. 
Spil 100-300 kroner på en eller flere af weekendens kampene i Superligaen, og få et freebet svarende til din indsats, hvis du taber dit væddemål.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få 20 kroner freebet til EM-kvalifikationen

Cashpoint giver alle spillere et freebet på 20 kroner. Der er ikke tilknyttet krav om indbetaling eller omsætning. Dit freebet skal benyttes indenfor 7 dage.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få freebet op til 200 kr på El Clásico

Du kan hente et freebet op til 200 kroner hos Cashpoint. Spil på El Clásico - eller resten af La Liga-kampene - og få refunderet dit indskud, hvis du taber dit væddemål. Tilbuddet gælder alle spillere.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Sats 50 kr og freebet på 50 kr

Spil 50 kroner hos Cashpoint på en eller flere af midtugens Champions League, Europa League eller Conference League kampe og få et freebet på 50 kroner. Tilbuddet gælder for alle spillere og er gyldigt frem til og med torsdagens europæiske kampe.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Hent freebet på 200 kr ved at indbetale 200 kr.

Du kan hente et freebet hos Cashpoint ved at indbetale 200 kr eller mere til din spillekonto. Tilbuddet gælder alle spillere og er gyldigt frem til torsdag den 2. marts kl. 23:59.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få freebet op til 200 kr på europæisk fodbold

Spil mellem 100 og 200 kroner hos Cashpoint på en eller flere af midtugens Champions League, Europa League eller Conference League kampe og få et freebet der matcher din indsats, hvis du taber dit væddemål.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få freebet på 300 kroner, hvis du taber dit Australian Open-spil

Australian Open spilles her i januar, og nu tilbyder Cashpoint, du kan få et freebet på op til 300 kroner. Læs mere her i kampagneartiklen. 

Australian Open freebet

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få freebet på 300 kroner, hvis du taber på VM i håndbold 

VM i herrehåndbold spilles her i januar, og nu tilbyder Cashpoint, du kan få et freebet på op til 300 kroner. Læs mere her i kampagneartiklen. 

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Spil 100 kr. på NFL-playoffs og få 100 kr. freebet

Hos Cashpoint kan du nu få et 100 kroners freebet* ved at spille 100 kroner på NFL-playoffs. Kampagnen er åben for alle spillere frem til den 17. januar.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Spil på fodbold i midtugen og få freebet til weekenden

Nu tilbyder Cashpoint, at du kan få et freebet* på 100 kroner, hvis du spiller på midtugens fodboldkampe. Læs mere her i kampagneartiklen. 

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få VM-freebet på 200 kroner ved at indbetale 200 kroner

Du kan hente freebet på 200 kroner hos Cashpoint i denne weekend ved at indbetale 200 kroner til din Cashpoint-konto. Læs mere her i kampagneartiklen. 


Læs mere...

Eksisterende

Spil på VM-ciffertips hos Cashpoint og få freebet, hvis kampen ender 0-0

Spiller du på ciffertips til VM-slutrunden hos Cashpoint, får du din indsats tilbage i form af et freebet*, hvis kampen ender 0-0. Læs mere her i kampagneartiklen. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kroner på VM-finalen hos Cashpoint og få 100-kroners freebet

Hos Cashpoint kan du nu få et 100-kroners freebet* ved at spille 100 kroner på søndagens VM-finale. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark.

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Få bonusbet på op til 250 kroner, hvis du taber dit VM-spil

VM-ottendedelsfinalerne står for døren, og i den anledning kan du nu score et bonusbet på op til 250 kroner hos Cashpoint. Læs mere her i kampagneartiklen. 

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint: Indbetal 200 kr. og få bonusbet på 200 kr.

Du kan hente et bonusbet på 200 kroner hos Cashpoint ved at indbetale 200 kroner eller mere til din spillekonto. Tilbuddet gælder indtil den 3. november kl 01:00

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Champions League og få bonusbet

Hvis du spiller for 50 kroner på aftenens Champions League hos Cashpoint, får du et bonusbet på 50 kroner, som du kan bruge på Europa League/Conference League. 

Læs mere...

Eksisterende

Gratis konkurrence hos Cashpoint: Vind en rejse for to til Qatar

Nu har du muligheden for at vinde en rejse for to personer til Qatar. Præmien inkluderer fly tur/retur samt to hotelovernatninger, og vinderen findes via lodtrækning. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kroner på Nations League og få 100-kroners bonusbet

Hos Cashpoint kan du nu få et 100-kroners bonusbet ved at spille 100 kroner på Nations League. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Champions League-finalen og få et bonusbet på op til 200 kroner

Hos Cashpoint kan du få et bonusbet på op til 200 kroner, hvis du spiller på Champions League-finalen. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kroner på EL-finalen: Få 100 kroner bonusbet til ECL-finalen

Hos Cashpoint kan du få et 100-kroners bonusbet på Conference League-finalen, hvis du spiller 100 kroner på Europa League-finalen. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på CL, EL og/eller UCL og få et bonusbet på op til 200 kroner hos Cashpoint

Spil for min. 100 kroner på Champions League, Europa League og/eller Conference League, og få et bonusbet på op til 200 kroner, hvis du taber dit væddemål. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil 50 kroner på Australian Open og få et 50-kroners freebet

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 50 kroner til Australian Open, hvis du spiller 50 kroner på Grand Slam-turneringen Down Under. Tilbuddet gælder for alle spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kroner på EM - taber du, får du 100 kroners freebet

Spil 100 kroner på EM i herrehåndbold hos Cashpoint. Hvis du taber på dit væddemål, modtager du et freebet på 100 kroner. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på fodbold hos Cashpoint og få 3 ugentlige freebets på op til 200 kroner

Spil for 150, 300 eller 600 kroner hos Cashpoint og få et freebet de næste tre mandage. Se mere om kampagnen herunder i punktopstillingen. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på US Open og få et 50-kroners freebet hos Cashpoint

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 50 kroner, hvis du spiller 50 kroner på tennisturneringen US Open. Læs mere nede i punktopstillingen. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på de store ligaer og få et 100-kroners freebet hos Cashpoint

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 100 kroner, hvis du spiller 100 kroner på Premier League, Bundesligaen, Serie A, La Liga og/eller den tyrkiske Süper Lig. Læs mere nede i punktopstillingen. 

Læs mere...

Eksisterende

Få oddsboosts til EM på udvalgte markeder hos Cashpoint

Hos Cashpoint kan du få oddsboosts på en række EM-kampe på forskellige markeder. Du kan blandt andet få et oddsboost til Tjekkiet - Danmark i lørdagens kvartfinale. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil 50 kroner på Wimbledon og få et 50-kroners freebet til finalen

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 50 kroner til Wimbledon, hvis du placerer et væddemål på mindst 50 kroner på en af semifinlerne. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark.

Læs mere...

Eksisterende

Svar på EM-spørgsmål og vind eksklusiv VIP-oplevelse med Cashpoint

Hos Cashpoint har du mulighed for at vinde en VIP-oplevelse, hvis du kan gætte rigtigt på tre historiske EM-spørgsmål om Danmark. Gør du det, deltager du i lodtrækningen om præmien, der består af en EM-oplevelse i en hotelsuite i enten København, Odense eller Aalborg, og den afholdes i forbindelse med EM-finalen, som spilles søndag den 11. juli. Præmien har en værdi af 15.000 kroner. Kampagnen er gratis og åben for alle spillere, der bor i Danmark.

Præmien indeholder følgende til 10 personer:

- Et stort hotelværelse pyntet op til EM-fest
- Diverse drikkevarer og snacks
- Gourmet burgermenu
- Cashpoint EM-merchandise

Læs mere...

Eksisterende

Spil 50 kroner på EM og få et 50-kroners freebet

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 50 kroner til EM, hvis du placerer et væddemål på mindst 50 kroner på EM 2020. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 50 kroner på EM og få et 50-kroners freebet

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 50 kroner til EM, hvis du placerer et væddemål på mindst 50 kroner på EM 2021. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt resultatet af Danmark-Finland og vind eksklusiv VIP-oplevelse

Hos Cashpoint har du mulighed for at vinde en VIP-oplevelse, hvis du formår at gætte det korrekte resultat af Danmarks første EM-kamp mod Finland. Gør du det, deltager du i lodtrækningen om præmien, der består af en EM-oplevelse i en hotelsuite i enten København, Odense eller Aalborg, og den afholdes i forbindelse med Danmarks sidste gruppekamp mod Rusland, der spilles den 21. juni. Præmien har en værdi af 15.000 kroner. Kampagnen er gratis og åben for alle spillere, der bor i Danmark.

Præmien indeholder følgende til 10 personer:

- Et stort hotelværelse pyntet op til EM-fest
- Diverse drikkevarer og snacks
- Gourmet burgermenu
- Cashpoint EM-merchandise

Læs mere...

Nye kunder

Få et 100-kroners freebet til CL-finalen hos Cashpoint

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 100 kroner til Champions League-finalen. Du kan vælge mellem at spille singlespil eller multikupon. Kravet er blot, at kampen er fra Champions League-finalen. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Få et 100-kroners freebet til CL og/eller EL hos Cashpoint

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 100 kroner til Champions League og/eller Europa League. For at få dit freebet skal du placere et væddemål på 100 kroner på én af turneringerne. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Få et 100-kroners freebet hos Cashpoint til VM-kvalifikationen

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 100 kroner til VM-kvalifikationen. For at få dit freebet skal du placere et væddemål på 100 kroner på en VM-kvalifikationskamp. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Cashpoint booster målscorerspil i weekendens derbies

Weekenden byder på fire store derbies i Danmark, England, Spanien og Østrig, og hos Cashpoint finder du boostede målscorer odds på alle kampene. Det gælder Brøndby - FCK, Manchester City - Manchester United, Atletico Madrid - Real Madrid og Austria Wien - Rapid Wien. 

Læs mere...

Eksisterende

Få et 100-kroners freebet hos Cashpoint til Champions League og/eller Europa League

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 100 kroner til Champions League og/eller Europa League. For at få dit freebet skal du placere et væddemål på 100 kroner på én af turneringerne (singlespil) eller dem begge (multikuponspil). Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Få et 100-kroners freebet hos Cashpoint til Australian Open

Hos Cashpoint kan du få et freebet på 100 kroner til Australian Open. For at få dit freebet skal du placere et væddemål på 100 kroner på Australian Open. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

For alle spillere: Få 100 procent teoretisk tilbagebetaling hos Cashpoint

Tilbud uden omsætningskrav! Cashpoint fejrer deres nylancerede hjemmeside. I den anledning kan du i resten af januar spille odds med 100 procent teoretisk tilbagebetaling på udvalgte kampe - dermed får du højere odds. Den næste kamp i rækken er Bundesliga-opgøret Hertha Berlin - Werder Bremen, som spilles lørdag den 23. januar. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 50 kroners bonus til Nations League

Få et 50 kroners bonus hos Cashpoint ved brug af bonuskoden: NL50

Læs mere...

Eksisterende

Få 50 kroners bonus

Få et 50 kroners bonus hos Cashpoint ved brug af bonuskoden: UEFA50

Læs mere...

Nye kunder

Spil Bonus Shooter og optjen 300 kr bonus

Download Cashpoints Bonus Shooter-app til Android og saml point til en bonus på op til 300 kr. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på VM og vind en iPhone, et Smart TV eller en Vespa

Spil på VM i fodbold hos Cashpoint og optjen lodder, såkaldte Matrjoskas, og deltag i lodtrækningen om blandt andet en Vespa, iPhone eller et Smart TV.

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback