18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mr Green anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Stort udbud, men ingen livestreaming

Mr Green har siden årsskiftet markedsført sig i Danmark som et prisvindende casino, og nu har det svenske firma besluttet at udvide sin danske butik, så den også gælder sportsvæddemål. Mr Green bliver dermed dansk spiludbyder nummer fire, som modtager sine odds fra Kambi.

Mr Greens platform og spilleudbud er nemlig også modelleret af Kambi, og det betyder et stort udvalg af spil på tværs af sportsgrene, lande og kontinenter. Det er nemt at se igennem fingre med, at spiludbuddet og softwaren minder om noget, der allerede er på markedet, da Kambi som regel er lig med konkurrencedygtige odds og stabil drift.

Spiludbud

Da Mr Green får leveret spil fra Kambi, tilbydes der et hav af markeder på de store fodboldligaer, mens de mindre ligaer i eksempelvis Costa Rica og Venezuela også er dækket.

Samtidig tilbyder Mr Green odds på alt fra vandpolo til netball, mens man også kan finde specialodds på australsk, britisk og amerikansk politik samt underholdningsmarkeder som Eurovision og Oscars.

Mr Green præsenterer samtidig nogle for markedet helt nye måder at tilbyde sportsbetting på. Det gør de via Fodbold Assist og Fodbold Kombi Spin.

I Fodbold Assist præsenteres en række tilsyneladende tilfældigt udvalgte kampe med et statistisk fact, der indikerer, hvad man bør spille på, eksempelvis: "Begge hold har scoret i Real Madrids sidste 8 udekampe. Begge hold scorer i Alaves-Real Madrid: 1,95."

Disse kampe kan man så med et par enkle klik tilføje sin kupon som singler eller kombinationsvæddemål.

Fodbold Kombi Spin minder i sit udtryk lidt om hasard i den forstand, at man ser nogle hjul spinne ikke ulig det, man ser på en enarmet tyveknægt, og så vælges to spil mere eller mindre tilfældigt, som man kan lave til et kombinationsspil. De to spil kan være fra alle ligaer og alle spiltyper.

Den eneste indflydelse, man selv kan have på, hvilke spil den lander på, er, at man kan sætte et loft over, hvor højt hvert odds må være. Derudover virker det hele tilfældigt.

Er man ikke tilfreds med de to spil, maskinen har valgt, kan man bede Kombi Spinneren køre en gang mere og vælge to nye spil. Også her skal der kun et par enkelte klik med musen til, for at man har placeret sine penge.

Spiltyper

Mr Green udmærker sig ikke blot ved at dække mange af verdens afkroge og have et stort udvalg af sportsgrene i sit bagkatalog. Også på de enkelte kampe er det muligt at finde en lang række af spiltyper, som de færreste konkurrenter kan hamle op med.

Fodbold er hovedområdet, og her kan man eksempelvis på kampdagen vælge mellem 300 forskellige spil på en Champions League-kamp og næsten 200 spil på en kamp fra den næstbedste engelske række, The Championship. Disse dækker blandt andet over kampodds, asian handicap, målscorer, spillerspecials, hjørnespark mv.

I andre sportsgrene er udvalget væsentlig mindre, men dog stadig på et højt niveau sammenlignet med konkurrenterne. Ni timer inden kampstart er der næsten 100 forskellige spil på en ishockeykamp fra NHL og en basketballkamp fra NBA.

Mr Green Odds

Da Mr Green får sine odds fra Kambi, er det ikke så overraskende, at de fleste odds er næsten identiske med andre bookmakere, der også får deres odds derfra. Enkelte steder kan der være små variationer på grund af markedet, men de fleste steder er odds identisk.

Ud fra vores stikprøver ligger Mr Green overordnet højt og især på relativt små markeder som dansk og finsk ishockey, e-sport og MMA er den teoretiske tilbagebetalingsprocent lidt højere end gennemsnittet på markedet. Omvendt ligger den lidt under gennemsnittet på store markeder som Premier League og Champions League.

Mr Green er sammen med de andre Kambi-bookmakere almindeligvis tidligt ude med spil. Vær dog opmærksom på, at de generelle limits kan være lave, hvis man er tidligt ude. Disse bliver gerne forhøjet, jo tættere man kommer kampstart.

Mr Green Livebetting

Det trækker væsentligt ned på et ellers udmærket livebetting-produkt, at Mr Green ikke tilbyder livestreaming og heller ikke kan oplyse, hvornår dette bliver muligt, og om det overhovedet bliver tilfældet.

Ellers har Mr Green også på livebetting-siden et udmærket udvalg af spiltyper på især fodboldkampe. 20 minutter inde i en træningskamp mellem Englands og Frankrigs U19 damer kan man finde næsten 40 spil på bl.a. fuldtid- og halvlegsresultat, handicap og antallet af mål, mens der er lige under 20 spilmuligheder på en basketkamp fra den næstbedste russiske række.

Det er dog et af de få steder, hvor Mr Green skiller sig lidt ud fra resten af bookmakerne, der får deres liveodds fra Kambi. Mr Greens udvalg af sportsgrene er væsentlig mindre end de andres.

Det er dog værd at bemærke, at LeoVegas lå lavere end Unibet og 888sport, da de var helt nye på markedet, men siden er de kommet lidt efter det, og det er ikke utænkeligt, at det samme vil være tilfældet med Mr Green.

Hvis man ønsker, kan man kombinere livespil med andre livespil og prematch-spil. Det er også muligt at foretage cashout på et livevæddemål, om end dette sjældent kan tilrådes.

Website

Man kan godt se, at Mr Green tilhører Kambi-familien, men der er alligevel nogle væsentlige ændringer fra det layout, der kendetegner de tre andre Kambi-bookmakere. Navigationen på siden er rimelig glat.

Forsiden kan ved første øjekast virke en kende uoverskuelig, men så snart man forsøger at navigere rundt imellem sportsgrene, bliver det nemmere at få overblik. Det er en glimrende feature, at der er et søgefelt, hvor det er muligt at søge på sportsgrene, hold, turneringer og udøvere.

Er man inde på en kamp eller et event, kan man nemt tilgå relevant statistik. Det er ikke umiddelbart muligt at lave personlige tilpasninger af siden. Man får det, man ser.

Mr Green Mobil

Mange bookmakere har i dag en mobilapp, som gør det muligt at spille via mobil eller tablet. Mr Green har imidlertid ikke en mobilapp, men det er muligt at benytte browseren via mobilen, og det fungerer ganske udmærket. Siden er responsiv, hvilket betyder, at den er nem at navigere rundt i, da den er tilpasset til at fungere optimalt på en smartphone og derved passer til størrelsen på din telefon. Det er nemt og hurtigt at bevæge sig rundt på Mr Green via mobilbrowser, og det betyder, at man ikke i samme grad har behov for en separat app. 

Det trækker ned for Mr Green ikke at have en mobilapp, men samtidig fungerer Mr Green rigtig fint via mobilbrowseren, og det betyder, at man ikke som sådan savner en app. 

Ind- og udbetalinger

Det er ikke muligt at bruge e-wallets som første indbetaling, men indbetaler man første gang via en bankoverførsel eller med kreditkort, kan man bruge e-wallets derefter. Det er muligt at ind- og udbetale via Trustly.

Det er ikke muligt at få udbetalt beløb under 300 kroner, hvilket er en kende højere end resten af markedet. Man kan gratis trække penge ud fra sin konto to gange om måneden. Ønsker man at trække penge ud flere end to gange, er der et gebyr på 10 kroner for udbetaling op til 1000 kroner. Har man allerede brugt sine to gratis månedlige udbetalinger og ønsker at udbetale over 1.000 kroner, koster det 1 % af udbetalingsbeløbet - dog aldrig over 100 kroner.

Indbetaling er ikke forbundet med gebyrer. 

Support

Livechat er rimelig nemt tilgængelig via en grøn pop-up-menu nede i højre hjørne af skærmen, hvor der står "Hjælp" og herefter skal man trykke på "Kontakt os". 

Mr Green tilbyder support både via mail, telefon og live chat. Telefonsupport er tilgængelig alle hverdage mellem 11.00 og 20.00, mens livechat og mail er tilgængelig alle hverdage mellem 07.00 og 01.00. Den engelske livechat er tilgængelig døgnet rundt. BetXpert forsøgte at kontakte Mr Green om eftermiddagen ved 17-tiden, hvor der ikke var forbindelse til en dansk medarbejder over hverken livechat eller telefon. Der var kun engelske medarbejdere til at besvare henvendelsen.

Både via mail og livechat fremstår Mr Greens personale som hjælpsomme og professionelle, og de kommunikerer på dansk. Der var ikke meget ventetid på livechat, mens vores mail blev besvaret inden for et par timer.

Indsatspolitik

Det er muligt at se, hvor højt limit er på et givent væddemål. Hvis man indtaster et enormt beløb, som man ikke har på sin konto, og forsøger at spille det, kommer der en dialogboks frem, der viser, hvor meget man kan spille for.

Ved forsøg på at spille på forskellige ITF kvindetennis-kampe lader der til at være en begrænsning, der dikterer, at man ikke kan vinde mere end cirka 800 kroner.

Efter i flere dage at have placeret adskillige væddemål på ITF-tennis og Challenger-tennis, der kan kategoriseres som relativt små markeder, har vi endnu ikke oplevet at blive personligt limiteret.

Samplen er ikke stor nok til at kunne konkludere noget endeligt om Mr Greens indsatspolitik, men det giver et indledende fingerpeg. Vi tager meget gerne imod feedback fra brugere, der har samme eller en anden oplevelse, så vi kan opdatere denne del af anmeldelsen.

Konklusion

Mr Green kommer unægtelig til at skulle kæmpe sig ud af de andre Kambi-bookmakeres skygge, og det er umuligt ikke at drage paralleller mellem de fire, der nu er på markedet.

Mr Green skiller sig ikke for alvor ud hverken positivt eller negativt. Den har et flot udvalg af kampe både prematch og live, og et site som fungerer og for det meste er nemt at navigere i. Tilbagebetalingsprocenten er samlet set pæn, men på især de store markeder halter Mr Green efter konkurrenterne.

Mr Green bør rettelig få point for at tænke spiludbud på en ny måde og bringe nogle helt nye spil ind på markedet, men desværre minder de mest om hasard.

Det trækker ned i den samlede vurdering, at det ikke er muligt at livestreame. Det trækker også lidt ned, at det potentielt kan koste helt op til 100 kroner at udbetale, afhængig af hvor ofte man udbetaler, og hvor stort udbetalingsbeløbet er. Slutteligt trækker det også en smule ned, at Mr Green ikke har en mobilapp. Det skal dog nævnes, at deres deres site virker rigtig fint via mobilbrowser.

Mr Green kommentarer

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback