18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mr Green anmeldelse

Reklame for Mr. Green Limited. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Stort udbud, men ingen livestreaming

Mr Green har siden årsskiftet markedsført sig i Danmark som et prisvindende casino, og nu har det svenske firma besluttet at udvide sin danske butik, så den også gælder sportsvæddemål. Mr Green bliver dermed dansk spiludbyder nummer fire, som modtager sine odds fra Kambi.

Mr Greens platform og spilleudbud er nemlig også modelleret af Kambi, og det betyder et stort udvalg af spil på tværs af sportsgrene, lande og kontinenter. Det er nemt at se igennem fingre med, at spiludbuddet og softwaren minder om noget, der allerede er på markedet, da Kambi som regel er lig med konkurrencedygtige odds og stabil drift.

Sådan opretter du konto hos MrGreen

Der er blot to trin i en oprettelse, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme i gang med den nye spillekonto hos Mr Green. Du kommer til deres kontooprettelse ved at klikke på den orange boks ”Tilmeld dig” i det øverste, højre hjørne af deres hjemmeside.

1. Email, kodeord og mobilnummer
Efter at have indtastet din e-mail-adresse, så skal du vælge dit ønskede kodeord til din Mr Green-konto samt mobilnummer.

2. Personlige oplysninger
Sidste trin er at indtaste dit CPR-nummer, navn og adresse samt sætte dit forventede månedsforbrug.

Spiludbud

Sidst opdateret:

Da Mr Green får leveret spil fra Kambi, tilbydes der et hav af markeder på de store fodboldligaer, mens de mindre ligaer i eksempelvis Costa Rica og Venezuela også er dækket.

Samtidig tilbyder Mr Green odds på alt fra vandpolo til netball, mens man også kan finde specialodds på australsk, britisk og amerikansk politik samt underholdningsmarkeder som Eurovision og Oscars.

Mr Green præsenterer samtidig nogle for markedet helt nye måder at tilbyde sportsbetting på. Det gør de via Fodbold Assist og Fodbold Kombi Spin.

I Fodbold Assist præsenteres en række tilsyneladende tilfældigt udvalgte kampe med et statistisk fact, der indikerer, hvad man bør spille på, eksempelvis: "Begge hold har scoret i Real Madrids sidste 8 udekampe. Begge hold scorer i Alave - Real Madrid: 1,95."

Disse kampe kan man så med et par enkle klik tilføje sin kupon som singler eller kombinationsvæddemål.

Fodbold Kombi Spin minder i sit udtryk lidt om hasard i den forstand, at man ser nogle hjul spinne ikke ulig det, man ser på en enarmet tyveknægt, og så vælges to spil mere eller mindre tilfældigt, som man kan lave til et kombinationsspil. De to spil kan være fra alle ligaer og alle spiltyper.

Den eneste indflydelse, man selv kan have på, hvilke spil den lander på, er, at man kan sætte et loft over, hvor højt hvert odds må være. Derudover virker det hele tilfældigt.

Er man ikke tilfreds med de to spil, maskinen har valgt, kan man bede Kombi Spinneren køre en gang mere og vælge to nye spil. Også her skal der kun et par enkelte klik med musen til, for at man har placeret sine penge.

Spiltyper

Mr Green udmærker sig ikke blot ved at dække mange af verdens afkroge og have et stort udvalg af sportsgrene i sit bagkatalog. Også på de enkelte kampe er det muligt at finde en lang række af spiltyper, som de færreste konkurrenter kan hamle op med.

Fodbold er hovedområdet, og her kan man eksempelvis på kampdagen vælge mellem 300 forskellige spil på en Champions League-kamp og næsten 200 spil på en kamp fra den næstbedste engelske række, The Championship. Disse dækker blandt andet over kampodds, asian handicap, målscorer, spillerspecials, hjørnespark etc. 

I andre sportsgrene er udvalget væsentlig mindre, men dog stadig på et højt niveau sammenlignet med konkurrenterne. Ni timer inden kampstart er der næsten 100 forskellige spil på en ishockeykamp fra NHL og en basketballkamp fra NBA.

Mr Green Odds

Da Mr Green får sine odds fra Kambi, er det ikke så overraskende, at de fleste odds er næsten identiske med andre bookmakere, der også får deres odds derfra. Enkelte steder kan der være små variationer på grund af markedet, men de fleste steder er odds identisk.

Ud fra vores stikprøver ligger Mr Green overordnet højt, og især på relativt små markeder som dansk og finsk ishockey, e-sport og MMA er den teoretiske tilbagebetalingsprocent lidt højere end gennemsnittet på markedet. Omvendt ligger den lidt under gennemsnittet på store markeder som Premier League og Champions League.

Mr Green er sammen med de andre Kambi-bookmakere almindeligvis tidligt ude med spil. Vær dog opmærksom på, at de generelle limits kan være lave, hvis man er tidligt ude. Disse bliver gerne forhøjet, jo tættere man kommer kampstart.

Mr Green Livebetting

Det trækker væsentligt ned på et ellers udmærket livebetting-produkt, at Mr Green ikke tilbyder livestreaming og heller ikke kan oplyse, hvornår dette bliver muligt, og om det overhovedet bliver tilfældet.

Ellers har Mr Green også på livebetting-siden et udmærket udvalg af spiltyper på især fodboldkampe. 20 minutter inde i en træningskamp mellem Englands og Frankrigs U19-damer kan man finde næsten 40 spil på blandt andet fuldtid- og halvlegsresultat, handicap og antallet af mål, mens der er lige under 20 spilmuligheder på en basketkamp fra den næstbedste russiske række.

Det er dog et af de få steder, hvor Mr Green skiller sig lidt ud fra resten af bookmakerne, der får deres liveodds fra Kambi. Mr Greens udvalg af sportsgrene er væsentlig mindre end de andres.

Det er dog værd at bemærke, at LeoVegas lå lavere end Unibet, da de var helt nye på markedet, men siden er de kommet lidt efter det, og det er ikke utænkeligt, at det samme vil være tilfældet med Mr Green.

Hvis du ønsker det, kan du kombinere livespil med andre livespil og prematch-spil. Det er også muligt at foretage cashout på et livevæddemål, omend dette sjældent kan tilrådes.

Website

Man kan godt se, at Mr Green tilhører Kambi-familien, men der er alligevel nogle væsentlige ændringer fra det layout, der kendetegner de tre andre Kambi-bookmakere. Navigationen på siden er rimelig glat.

Forsiden kan ved første øjekast virke en kende uoverskuelig, men så snart du forsøger at navigere rundt imellem sportsgrene, bliver det nemmere at få overblik. Det er en glimrende feature, at der er et søgefelt, hvor det er muligt at søge på sportsgrene, hold, turneringer og udøvere.

Er du inde på en kamp eller et event, kan du nemt tilgå relevant statistik. Det er ikke umiddelbart muligt at lave personlige tilpasninger af siden. DU får det, du ser.

Mr Green Mobil

Mange bookmakere har i dag en mobilapp, som gør det muligt at spille via mobil eller tablet. Mr Green har imidlertid ikke en mobilapp, men det er muligt at benytte browseren via mobilen, og det fungerer ganske udmærket. Siden er responsiv, hvilket betyder, at den er nem at navigere rundt i, da den er tilpasset til at fungere optimalt på en smartphone og derved passer til størrelsen på din telefon. Det er nemt og hurtigt at bevæge sig rundt på Mr Green via mobilbrowser, og det betyder, at du ikke i samme grad har behov for en separat app. 

Det trækker ned for Mr Green ikke at have en mobilapp, men samtidig fungerer Mr Green rigtig fint via mobilbrowseren, og det betyder, at man ikke som sådan savner en app. 

Ind- og udbetalinger

Det er ikke muligt at bruge e-wallets som første indbetaling, men indbetaler du første gang via en bankoverførsel eller med kreditkort, kan du bruge e-wallets derefter. Det er muligt at ind- og udbetale via Trustly.

Det er ikke muligt at få udbetalt beløb under 300 kroner, hvilket er en kende højere end resten af markedet. Du kan gratis trække penge ud fra din konto to gange om måneden. Ønsker du at trække penge ud flere end to gange, er der et gebyr på 10 kroner for udbetaling op til 1.000 kroner. Har du allerede brugt dine to gratis månedlige udbetalinger og ønsker at udbetale over 1.000 kroner, koster det 1 procent af udbetalingsbeløbet - dog aldrig over 100 kroner.

Indbetaling er ikke forbundet med gebyrer. 

Support

Livechat er rimelig nemt tilgængelig via en grøn pop-up-menu nede i højre hjørne af skærmen, hvor der står "Hjælp". Herefter skal du trykke på "Kontakt os". 

Mr Green tilbyder support både via mail, telefon og livechat. Telefonsupport er tilgængelig alle hverdage mellem 11.00 og 20.00, mens livechat og mail er tilgængelig alle hverdage mellem 07.00 og 01.00. Den engelske livechat er tilgængelig døgnet rundt. BetXpert forsøgte at kontakte Mr Green om eftermiddagen ved 17-tiden, hvor der ikke var forbindelse til en dansk medarbejder over hverken livechat eller telefon. Der var kun engelske medarbejdere til at besvare henvendelsen.

Både via mail og livechat fremstår Mr Greens personale som hjælpsomme og professionelle, og de kommunikerer på dansk. Der var ikke meget ventetid på livechat, mens vores mail blev besvaret inden for et par timer.

Indsatspolitik

Det er muligt at se, hvor højt limit er på et givent væddemål. Hvis du indtaster et enormt beløb, som du ikke har på din konto, og forsøger at spille det, kommer der en dialogboks frem, der viser, hvor meget du kan spille for.

Ved forsøg på at spille på forskellige ITF kvindetenniskampe lader der til at være en begrænsning, der dikterer, at du ikke kan vinde mere end cirka 800 kroner.

Efter i flere dage at have placeret adskillige væddemål på ITF-tennis og Challenger-tennis, der kan kategoriseres som relativt små markeder, har vi endnu ikke oplevet at blive personligt limiteret.

Samplen er ikke stor nok til at kunne konkludere noget endeligt om Mr Greens indsatspolitik, men det giver et indledende fingerpeg. Vi tager meget gerne imod feedback fra brugere, der har samme eller en anden oplevelse, så vi kan opdatere denne del af anmeldelsen.


Ofte stillede spørgsmål

Har MrGreen dansk spillelicens?

Ja, MrGreen har dansk licens, hvilket betyder, at de følger Spillemyndighedens krav, og regler. Det betyder også, at alle gevinster vundet hos MrGreen er skattefrie.
 
Tilbyder MrGreen en velkomstbonus?

Ja, når du opretter ny spillekonto hos MrGreen, så kan du modtage en velkomstbonus på et matchende freebet på op til 1.000 kroner. Hvis du foretager et væddemål på 1.000 kroner til min. odds 2,00, så vil du modtage et freebet på 1.000 kroner. Dette freebet skal benyttes på liveodds.

Kan man indbetale med MobilePay hos Mr Green?

Det er blevet voldsomt populært at benytte MobilePay, og hos MrGreen kan du også indbetale til din spillekonto med MobilePay. Når du har logget ind på din MrGreen-konto, så er det meget nemt at finde til deres indbetalingsfunktion, og du kan herefter vælge indbetalingsform. Udover MobilePay så kan du også indbetale med VISA, MasterCard, bankoverførelse med Trustly, Revolut, Paypal, PaySafecard, Neteller og Skrill.


Konklusion

Mr Green kommer unægtelig til at skulle kæmpe sig ud af de andre Kambi-bookmakeres skygge, og det er umuligt ikke at drage paralleller mellem de fire, der nu er på markedet.

Mr Green skiller sig ikke for alvor ud hverken positivt eller negativt. De har et flot udvalg af kampe, både prematch og live, og et site, som fungerer og for det meste er nemt at navigere i. Tilbagebetalingsprocenten er samlet set pæn, men på især de store markeder halter Mr Green efter konkurrenterne.

Mr Green bør rettelig få point for at tænke spiludbud på en ny måde og bringe nogle helt nye spil ind på markedet, men desværre minder de mest om hasard.


Det trækker ned i den samlede vurdering, at det ikke er muligt at livestreame. Det trækker også lidt ned, at det potentielt kan koste helt op til 100 kroner at udbetale, afhængig af hvor ofte man udbetaler, og hvor stort udbetalingsbeløbet er. Slutteligt trækker det også en smule ned, at Mr Green ikke har en mobilapp. Det skal dog nævnes, at deres deres site virker rigtig fint via mobilbrowser.

Mr Green Casino

Denne anmeldelse er vedrørende Mr Green Sport. Hvis du er mere interesseret i at spille på casino, anbefaler vi dig at læse vores Mr Green Casino anmeldelse

Mr Green kommentarer

Vores rating:

Mr Green tilbyder et live cashbet på op til 1.000 kroner svarende til 100 % af dit første væddemål til minimum odds 2,00. Du kan maksimalt få et live cashbet på 1.000 kr. 

 • Tryk på linket her nederst i boksen
 • Klik i feltet ”Sports velkomsttilbud”, når du har indtastet dine oplysninger
 • Indbetal minimum 75 kr. og modtag et live cashbet på 100% af dit første væddemål. Du kan maksimum modtage 1.000 kr. i live cashbet. Det får du, hvis du spiller 1.000 kroner på dit første væddemål efter din indbetaling
 • Dette spil skal sættes til mindst odds 2,00

Hent 1.000 DKK Live Cashbet fra Mr Green her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Indsæt og spil mellem 75 og 1.000 kroner. Få et live cash bet , der matcher værdien af dit første væddemål, når dette er afgjort.

Yderligere vilkår Indbetalingen skal gennemspilles en gang på sportsbook med minimum 2,00 som odds, før du modtager dit live cashbet. Bemærk, at dit freebet udløber indenfor syv dage. Gevinster fra freebet udbetales som kontanter og skal derfor ikke gennemspilles.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

1.000 kr. i live cashbet som bonus hos Mr Green

Inden man laver en indbetaling, er det et godt råd at sætte sig ind i bonusreglerne. Bonustilbuddet hos Mr Green hører ikke til det mest komplicerede på markedet. Hvis du indbetaler 1.000 kr. som første indbetaling og spiller for 1.000 kroner til odds 2,00 på dit første væddemål, kvalificerer det dig til et live cashbet på 1.000 kr. Det er dog vigtigt at bemærke, at man først modtager sit live freebet, når man har omsat for sit indbetalingsbeløb én gang til odds 2,00. Der er ingen gennemspilskrav på den gevinst, du eventuelt vinder fra dit freebet. Du skal dog være opmærksom på, at dit freebet skal placeres og afgøres indenfor syv dage, fra du modtager det.  

Andre kampagner der yderligere kan booste din velkomstbonus

Det er ikke ualmindeligt, at Mr Green har andre kampagner, der yderligere kan booste din velkomstbonus. Til forskel fra andre bookmakere er det ofte muligt at benytte både det almindelige velkomsttilbud og et yderligere tilbud med freebet på en specifik kamp. Husk dog altid at orienter dig, om det stadig er tilfældet, når du opretter dig. Du kan altid gå ind under fanen "Kampagner" her på siden og orientere dig om de aktuelle kampagnetilbud hos Mr Green. Muligheden for at booste din velkomstbonus yderligere er baseret på et tilbud om at spille på et bestemt hold i en udvalgt kamp - eksempelvis  Mr Green har tilbudt et ekstra freebet på op til eksempelvis 1.000 kr. på et specifikt udfald af en bestemt kamp. Hvis væddemålet går hjem, er gevinsten din, og hvis du taber, giver Mr Green dig et freebet på et beløb, der svarer til din indsats. Når du skal indbetale første gang hos Mr Green, er det derfor værd at orientere dig, om der er et lignende tilbud tilgængeligt.  

Andre tilbud og freebets hos Mr Green

Ud over velkomsttilbuddene til nye spillere har Mr Green også indimellem tilbud til eksisterende kunder. De har blandt andet kørt med tilbud på specifikke kampe, hvor du, hvis du spiller på sejr til et af holdene, får din indsats tilbage på op til 200 kr., hvis kampen ender uafgjort. Det er værd at holde øje med, om de i fremtiden kommer med endnu flere freebets og kampagnetilbud til eksisterende kunder. Du kan orientere dig om de aktuelle kampagner hos Mr Green under fanen "Kampagner" her på siden.

Sådan bruger du din Mr Green bonus

Mr Greens bonus er centreret omkring et freebet på en bestemt kamp, så du skal naturligvis tænke dig godt om, inden du placerer dette væddemål. Det første, du skal gøre, er dog at omsætte din første indbetaling én gang til mindst odds 2,00. Hvis du har indsat 1.000 kr., skal du altså placere væddemål for i alt 1.000 kr. til odds 2,00, før du får dit freebet. 

Når du har opfyldt disse krav, skal du til at placere dit freebet. Her skal du placere hele indsatsen på ét bestemt væddemål. Du har syv dage til at placere væddemålet, så det er afgørende at være opmærksom på denne deadline. Du bestemmer selv, hvor højt odds du vil gå efter ved dette freebet. Du skal dog huske, at du kun vinder gevinsten af dit væddemål og ikke får indsatsen på de eksempelvis 1.000 kr. fra dit freebet indsat som gevinst. Hvis du derfor spiller på et odds til kun 1,10 for 500 kr., så vinder du altså kun 50 kr. (1.000 X 1,1 = 1.100 kr. minus 1.000 kr. = 100 kr.). Det kan derfor anbefales, at gå efter et noget højere odds - eksempelvis over odds 2,00. Hvor højt, kommer naturligvis an på temperament og risikovillighed. En god tommelfingerregel generelt i betting er at finde et odds, hvor du mener, at bookmakerne har sat oddset forkert. Du kan læse mere om valuebetting her. Det er derudover en rigtig god idé at undersøge, så meget du overhovedet kan om den kamp, du har tænkt dig at bruge dit freebet på. Undersøg nuværende form hos holdene, tidligere indbyrdes opgør, skadessituationen og andre relevante statistikker. Læs mere, om hvordan du bliver god til at bette, her.

Undersøg også, hvad spileksperter mener om kampen. Du kan finde spilforslag af vores eksperter på forsiden af BetXpert. Du kan også finde dem her.    

Mr Green bonuskode

Ovenover er beskrevet, hvordan du får din velkomstbonus hos Mr Green, og det er vigtigt at notere sig, at det er den eneste bonus, Mr Green tilbyder. Der findes ingen ekstra bonuskode til Mr Green, som giver dig en anderledes eller bedre bonus. På flere hjemmesider skrives der om særlige bonuskoder, men de findes ganske enkelt ikke. Du kan selv hente din bonus hos bookmakeren eller ved at følge linket øverst i denne artikel. Herefter skal du oprette dig, indsætte penge og ellers følge vores og Mr Greens vejledning, så får du din velkomstbonus i form af et freebet.

Bonuskoder hos Mr Green

Der findes altså ingen specielle henvisningskoder eller tilbudskoder til at få velkomstbonus hos Mr Green. Andre steder på internettet kan man læse om begreber som kuponkode, velkomstkode eller kampagnekode, men denne typer koder er levn fra en gammel tid og findes ikke længere hos bookmakerne.  Alle disse forskellige begreber omkring diverse bonuskoder skaber blot forvirring og tilfører ingen ekstra værdi til dig som kunde.

Månedsbonus hos Mr Green

Der findes heller ikke nogen speciel Mr Green månedsbonus. Somme tider ændrer bookmakerne deres velkomstilbud, men det er ikke noget, der sker fra måned til måned. Det har derfor ikke noget at gøre med de beskrivelser om månedens bonus hos Mr Green, som man kan læse om andre steder. Du behøver derfor ikke orientere dig andre steder end her omkring velkomstbonus hos Mr Green.Når Mr Green ændrer deres bonusbetingelser, vil vi opdatere siden her, så snart vi får besked om ændringen.

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos Mr Green

Hvem kan få denne bonustype hos Mr Green?

 • Nye kunder hos Mr Green kan få denne velkomstbonus. Du skal blot være mindst 18 år og bosat i Danmark, samt have NemID.

Hvordan kan jeg indbetale for at få min startbonus?

 • Du kan indbetale med gængse betalingskort som Dankort, Visa eller Mastercard.

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Du skal mindst indsætte 75kr. Det vil i så fald kvalificere dig til et live cashbet på 75kr.

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Du kan højest få et freebet på 1.000 kr. Det får du, hvis du indsætter 1.000 kr. eller mere som første indbetaling.

Skal jeg omsætte min indbetaling, før jeg får mit freebet tilgængeligt?

 • Ja, du skal gennemspille værdien af din første indbetaling én gang til minimum odds 2,00.

Hvor lang tid har jeg til at placere mit freebet? Er der en udløbsdato?

 • Ja, du skal være opmærksom på, at du kun har syv dage til at placere dit freebet. De syv dage starter, fra den dag hvor din bonus er tilgængelig. Du skal huske, at det ikke er nok at placere dit freebet indenfor syv dage, væddemålet skal også være afgjort inden syv dage.

Skal jeg også gennemspille gevinsten af mit freebet, før jeg kan udbetale penge?

 • Nej, der er ingen omsætningskrav på din gevinst af dit freebet.

Hvilke Mr Green produkter gælder denne bonus til?

 • Den velkomstbonus, vi har beskrevet her, er kun gældende til Mr Green Sport
Hent 1.000 DKK Live Cashbet fra Mr Green her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu

Vores rating:

Når du indbetaler mellem 75 kr. eller op til 1.000 kr. får du et 100% match. Du kan bruge dine bonuspenge på de bedste Casino spil hos Mr Green.

 1. Opret dig og vælg Casino velkomsttilbuddet
 2. Indbetal 75 kr. eller op til 1.000 kr.
 3. 100% match som du kan bruge hvor du ønsker

Hent 100% match på din første indbetaling fra Mr Green her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav 10.00x bonus. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 10 000 DKK kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er kun for nye kunder. Spilleren kan kun benytte dette tilbud én gang.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Mr Green Kampagner

Eksisterende

Vind gratis cash bets i Mr Greens SuperSkrab

Hver søndag har du mulighed for at skrabe dig til at gratis cash bet hos Mr Green. Det kræver blot, at du logger ind og skraber i kampagneperioden, som er hver søndag. Kampagnen er for alle spillere, der er 18+ år, og som er bosiddende i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Mr.Green: Spil risikofrit på NBA og få 2 x 50 kr. cash bets

Slutter: 1. apr. 2023 kl. 23:55
Udløber indenfor 24 timer

Spil 100 kr. risikofrit på NBA/NCAA hos Mr Green og få 2 x 50 kr. cash bets, hvis du taber! Du skal placere dit væddemål fra din mobil eller Mr Greens App. Tilbuddet gælder alle spillere og er gyldigt frem til lørdag den 1/4 kl. 23:59.

Læs mere...

Eksisterende

Få 100 kr. cash bet med Mr Greens spilforsikring

Du kan hente et 100 kr. spilforsikring på væddemål på korrekt resultat hos Mr Green til de mange spændende fodboldskampe. Du får et cash bet på 100 kr., hvis du taber dit væddemål på ciffertip. Tilbuddet gælder alle spillere og er gyldigt frem til d. 29. marts kl 23:59.

Læs mere...

Eksisterende

Mr Green: Skrab dig til præmier hver dag

Skrab med hver dag i Mr Greens super uge og se hvilke sports-belønninger, du får til bl.a Champions League, Premier League og Superliga. Tilbuddet kører frem til den 19. februar. 

Læs mere...

Nye kunder

Mr Green: Få 500 kr. risikofrit spil på Super Bowl

Nye spillere kan nu få et risikofrit spil på 500 kr. til Super Bowl hos Mr Green. Opret din konto og sats 500 kr på Super Bowl og få indsatsen tilbage kontant, hvis du taber dit væddemål.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på Argentina - Frankrig hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et risikofrit spil på vilde 500 kroner til søndagens VM-finale mellem Argentina og Frankrig. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål.

Læs mere...

Eksisterende

Mr Greens gratis julekalender: Vind cash bets, free spins eller kontanter

Hver dag frem til og med den 12. december kan du dreje Mr Greens Jule-hjul og vinde gratis præmier. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på England - Frankrig hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et risikofrit spil på vilde 500 kroner til lørdagens VM-kamp mellem England og Frankrig. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål.

Læs mere...

Eksisterende

Mr Green: Spil på ciffertip og få 100 kroner bonusbet, hvis du taber

Få spilforsikring hos Mr Green, hvor du kan få et 100 kr. bonusbet, hvis du taber dit kvalificerende væddemål på 100 kr. på ciffertip på en valgfri fodboldkamp. Tilbuddet gælder alle spillere og er gyldigt til den 2. december.

Læs mere...

Eksisterende

Mr Green: Vind gratis cash bets til Danmarks VM-kampe

Du kan vinde cash bets hos Mr Green til Danmarks kampe ved VM 2022 i Qatar. På kampdagen til Danmarks kampe skal du blot skrabe dit Super-lod for at aktivere dit cash bet. Kampagnen gælder alle spillere.

Læs mere...

Nye kunder

Mr Green: 500 kr. risikofrit spil til Danmarks kampe

Som ny spiller hos Mr Green kan du hente et risikofrit spil på op til 500 kr. til Danmarks kampe ved VM 2022. Hvis du taber på dit kvalificerende væddemål på VM, vil du få refunderet din indsats, der skal være på præcis 100/200/300/400/500 kr. Tilbuddet er gældende til og med den 30. november.

Læs mere...

Eksisterende

Få 100 kroner cash bet hos Mr Green

Hvis du er til ciffertip på fodboldkampe, bør du indstille sigtekornet på Mr Green. De tilbyder nemlig, at du kan få et cash bet på 100 kroner, når du spiller på fodboldciffertip og ikke vinder. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på Danmark - Frankrig hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller for et risikofrit spil på vilde 500 kroner søndagens Nations League-kamp mellem Danmark og Frankrig. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål. Kampagnen er kun åben for spillere, der har bopæl i Danmark.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på Kroatien - Danmark hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller for et risikofrit spil på vilde 500 kroner torsdagens Nations League-kamp mellem Kroatien og Danmark. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål. Kampagnen er kun åben for spillere, der har bopæl i Danmark.

Læs mere...

Eksisterende

Få et 50-kroners cash bet hos Mr Green - uden indbetaling

Du kan nu score dig et 50-kroners cash bet hos Mr Green - helt gratis. Det kræver blot, at du tilmelder dig kampagnen. Kampagnen er for alle spillere, der er 18+ år, og som er bosiddende i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Få 2 x 50-kroners cash bets hos Mr Green i Ugens Udfordring

Hos Mr Green kan du få 2 x 50 kroners cashbet i kampagnen Ugens Udfordring. Det betyder, at du får 50 kroner lørdag og 50 kroner søndag. Du skal blot spille for 100 kroner, og du kan læse mere om det i punktopstillingen nedenfor.

De kvalificerende kriterier er som følger: 

22. august - 26. august: Placer ét 100 kroners live-spil på tennis. Minimumodds er 2,00, og du får dermed 2 x 50 kroners cashbets. 

29. august - 2. september: Placer et kombinationsvæddemål med minimum to udvalg på enhver sport til minimum odds 3,00 og få 2 x 50 kroners cashbets.

18. juli - 22. juli: Placer et 100 kroners LIVE spil på kvindernes EM i fodbold til minimum odds 2,00 og få 2 x 50 kroners cashbets. 

Læs mere...

Nye kunder

Oddsboost: Få odds 8,00 på dansk sejr mod Østrig som ny spiller

Hos Mr Green kan du få odds 8,00 på dansk sejr hos Mr Green som ny spiller. Normalodds for spillet er 1,95. Kampagnen er kun åben for nye spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Ugens Skrab - vind gratis cash bets hos Mr Green

Hver weekend i resten af Superliga-sæsonen giver Mr Green dig muligheden for at skrabe dig til en belønning i form af et cashbet til en værdi af 50-500 kroner. 

Læs mere...

Eksisterende

Få 2 x 50-kroners cash bet hos Mr Green i Ugens Udfordring

Hos Mr Green tilbydes du nu 2 x 50 kroner cashbet i kampagnen Ugens Udfordring. Det betyder, at du får 50 kroner på lørdag og 50 kroner på søndag. Du behøver blot at spille for 100 kroner. Du kan læse mere i punktopstillingen herunder. 

De kvalificerende kriterier pr. uge er som følger:

Den 02. maj - 06. maj: Placer et 100 kroners spil på ethvert fodboldmålscorermarked til odds 3,00 eller mere. 

Den 09. maj - 13. maj: Placer et kombinationsvæddemål med minimum to udvalg af to forskellige sportsgrene til odds 3,00 eller mere.

Den 16. maj - 20. maj: Placer et kombinationsvæddemål med minimum to udvalg på e-sport til odds 2,00 eller mere. 

Den 23. maj - 27. maj: Placer et LIVE spil på ethvert tennismarked til odds 2,00 eller mere. 

Læs mere...

Eksisterende

Få 2 x 50 kroner cashbet hos Mr Green via Ugens Udfordring

Hos Mr Green tilbydes du nu 2 x 50 kroner cashbet via kampagnen Ugens Udfordring. Det betyder, at du får 50 kroner på lørdag og 50 kroner på søndag. Du behøver blot at spille for 100 kroner. Se mere herunder i punktopstillingen. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på ishockey hos Mr Green og optjen et cash bet på 100 kroner

Mr Green er ude med et tilbud, hvor du kan få et cash bet på 100 kroner, hvis du skulle være uheldig at tabe dit oprindelige spil. Det kræver blot, at du spiller for 100 kroner på ishockey til et samlet odds 5,00. Kampagnen er for alle spillere, der har bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Få VAR-forsikring på alle dine målscorerspil i Superligaen og Premier League

Er du typen, der ynder at lave målscorerspil i Superligaen og/eller Premier League, har Mr Green kampagnen til dig. Resten af året har bookmakeren nemlig VAR-forsikret samtlige målscorerspil og udbetaler gevinster på alle mål, der annulleres af VAR. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil til CL, EL eller UCL hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et risikofrit spil på hele 500 kroner til sjette runde i de europæiske turneringer. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål. Kampagnen er kun åben for spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil til CL, EL eller UCL hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et risikofrit spil på hele 500 kroner til rundens europæiske kampe. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål. Kampagnen er kun åben for spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil til CL, EL eller UECL hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et risikofrit spil på hele 500 kroner til rundens europæiske kampe. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål. Kampagnen er kun åben for spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

For alle spillere: Få et 50-kroners live cash bet til e-sport på Mr Greens regning

Hvis du gerne vil have et gratis 50-kroners live cash bet til e-sport, så bør du slå vejen forbi Mr Green og tilmelde dig deres kampagne. Kampagnen er åben for alle, der bosiddende i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Få 2 x 50 kroner bonuspenge hos Mr Green via Ugens Udfordring

Hos Mr Green tilbydes du nu 2 x 50 kroner bonuspenge via kampagnen Ugens Udfordring. Det betyder, at du får 50 kroner på lørdag og 50 kroner på søndag. Du behøver blot at spille for 100 kroner. Se mere herunder i punktopstillingen. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på Champions League hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et risikofrit spil på hele 500 kroner til rundens Champions League-kampe. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål. Kampagnen er kun åben for spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på Danmark - Østrig hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller for et risikofrit spil på vilde 500 kroner på aftenens VM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Østrig. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål. Kampagnen er kun åben for spillere, der har bopæl i Danmark.

Læs mere...

Eksisterende

For alle spillere: Få et 50-kroners live cash bet til CL eller EL på Mr Greens regning

Hvis du gerne vil have et 50-kroners live cash bet til Champions League eller Europa League, så bør du slå vejen forbi Mr Green og tilmelde dig deres kampagne. Kampagnen er åben for alle, der bosiddende i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Oddsboost: Få odds 10,00 på FCK-sejr og odds 15,00 på FCM-sejr

Hos Mr Green kan du få et oddsboost på både FCK- og FCM-sejr i søndagens topbrag i Parken. Du kan få odds 10,00 på FCK-sejr, mens FCM-sejr giver odds 15,00. Du vælger selv din vinder. Kampagnen er kun åben for nye spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Få 2 x 50-kroners cash bet hos Mr Green i Ugens Udfordring

Hos Mr Green kan du lige nu få 2 x 50-kroners cash bet via kampagnen Ugens Udfordring. Du skal bare spille for 100 kroner, og kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark. Du kan se mere i punktopstillingen nedenfor. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på Champions League hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et risikofrit spil på hele 500 kroner til aftenens Champions League-kampe. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål. Kampagnen er kun åben for spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Få 2 x 50 kroner cash bet hos Mr Green via Ugens Udfordring

Hos Mr Green tilbydes du nu 2 x 50 kroner cash bet via kampagnen Ugens Udfordring. Du behøver blot at spille for 100 kroner. Se mere herunder i punktopstillingen. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på Danmark - Skotland hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et risikofrit spil på hele 500 kroner til VM-kvalifikationskampen Danmark - Skotland. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål. Kampagnen er kun åben for spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 20 på Brøndby-sejr mod RB Salzburg

Hos Mr Green kan du lige nu få vilde odds 20,00 på en Brøndby-sejr mod RB Salzburg. Du kan spille op til 50 kroner til odds 20,00, og en eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Få 2 x 50 kroner cash bet hos Mr Green via Ugens Udfordring

Hos Mr Green tilbydes du nu 2 x 50 kroner cash bet via kampagnen Ugens Udfordring. Du behøver blot at spille for 100 kroner. Se mere herunder i punktopstillingen. 

Læs mere...

Eksisterende

Få VAR-forsikring på alle dine målscorerspil under EM 2020

Er du typen, der ynder at lave målscorerspil på EM 2020, har Mr Green kampagnen til dig. Under hele EM 2020 har bookmakeren nemlig VAR-forsikret samtlige målscorerspil og udbetaler gevinster på alle mål, der annulleres af VAR. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil ciffertip til EM eller Copa América og få et 100-kroners cash bet

Hvis du spiller 100 kroner på en kamps endelige resultat, og du skulle være uheldig og ramme forkert, så får du et 100-kroners cash bet hos Mr Green. Du skal spille på enten EM- eller Copa América-finalen. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på EM-finalen hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et risikofrit spil på hele 500 kroner til EM-finalen mellem Italien og England. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål. Kampagnen er også kun åben for spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 15 på dansk sejr mod England

Hos Mr Green kan du lige nu få vilde odds 15,00 på dansk sejr mod England i Danmarks semifinale ved EM 2020. Du kan spille op til 50 kroner til odds 15,00, og eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på Danmark - Tjekkiet hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et risikofrit spil på hele 500 kroner til EM-kvartfinalen Danmark - Tjekkiet. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål. Kampagnen er også kun åben for spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 500-kroners risikofrit spil på Danmark - Wales hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et risikofrit spil på hele 500 kroner til EM-1/8-finalen Danmark - Wales. Det betyder, at du får dine 500 kroner tilbage, hvis du taber på dit væddemål. Kampagnen er også kun åben for spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kroner på Danmark - Finland og få 4x50-kroners cash bet

Hos Mr Green kan du få 4 x 50-kroners cash bets, hvis du spiller 200 kroner på Danmark - Finland. Kampagnen er åben for både nye og eksisterende kunder, og kun for folk der bor i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på dansk sejr mod Finland

Hos Mr Green kan du lige nu få vilde odds 10,00 på dansk sejr mod Finland i Danmarks første gruppekamp ved EM 2020. Du kan spille op til 50 kroner til odds 10,00, og eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil live hos Mr Green og optjen live cash bets, når du vinder

Når du spiller live hos Mr Green, kan du optjene live cashbets hver uge, hvis du vinder. Du skal blot spille 100 kroner live til odds 2,00 på sport, og hvis du vinder, får du to live cash bets til 50 kroner stykket. Du kan deltage og få to cash bets hver uge.

Læs mere...

Eksisterende

For alle: Få gratis 50 kr. live cashbet til CL-finalen hos Mr Green

Hos Mr Green kan du score dig et gratis 50 kroner live cashbet til aftenens Champions League-finale. Du skal blot logge ind, tilmelde dig kampagnen, og så kan du frit spille 50 kroner på finalen mellem Man City og Chelsea på mobilen.

Læs mere...

Nye kunder

Få 500-kroners risikofrit spil på CL-finalen hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et risikofrit spil på hele 500 kroner til Champions League-finalen mellem Manchester City og Chelsea, der spilles lørdag aften med kickoff klokken 21.00. Kampagnen er også kun åben for spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Få VAR-forsikring på alle dine målscorerspil i Premier League

Er du typen, der ynder at lave målscorerspil på Premier League, har Mr Green kampagnen til dig. Frem til den 23. maj har bookmakeren nemlig VAR-forsikret samtlige målscorerspil og udbetaler gevinster på alle mål, der annulleres af VAR. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på enten FCK- eller Brøndby-sejr

Mr Green tilbyder lige nu alle nye spillere muligheden for at få et kæmpe oddsboost til braget mellem FCK og Brøndby søndag den 16. maj. Du kan spille op til 50 kroner til odds 10,00 på begge hold, og du vælger selv din vinder. En eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på enten Brøndby- eller FCM-sejr

Mr Green giver alle nye spillere muligheden for at få et stort oddsboost på Brøndby - FCM søndag aften. Du kan spille op til 30 kroner til odds 10,00 på begge hold, og du vælger selv din vinder. En eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav.

Læs mere...

Eksisterende

Få 2 x 50 kroner cash bet hos Mr Green på ugens Bet of the Week

Hos Mr Green tilbydes du nu 2 x 50 kroner cash bet via kampagnen Bet of the Week. Du behøver blot at spille for 100 kroner. Se mere herunder i punktopstillingen. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på AaB-sejr mod Lyngby

Hos Mr Green kan du som ny spiller få odds 10,00 på, at AaB besejrer Lyngby i fredagens superligakamp, der fløjtes i gang klokken 18.05. Normalodds for spillet er 2,05. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på FCM eller FCK - uden omsætningskrav

Mr Green giver alle nye spillere muligheden for at få et stort oddsboost på FCM - FCK torsdag aften. Du kan spille op til 30 kroner til odds 10,00 på begge hold, og du vælger selv din vinder. En eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på Real Madrid eller FC Barcelona - ingen omsætningskrav

Hos Mr Green kan du som ny spiller få odds 10,00 på, at enten Real Madrid eller FC Barcelona. De to storklubber mødes lørdag aften i El Clásico klokken 21.00. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på dansk sejr mod Østrig - ingen omsætningskrav

Hos Mr Green kan du som ny spiller få odds 10,00 på, at Danmark besejrer Østrig i onsdagens VM-kvalifikationskamp. Normalt odds er 2,10. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark.

Læs mere...

Nye kunder

Vælg din vinder af FCK - FCM og få odds 8 uden omsætningskrav

Mr Green giver alle nye spillere muligheden for at få et stort odds boost på FCK - FCM i denne weekend. Du kan spille op til 30 kroner til  odds 8 på begge hold, og du vælger selv din vinder. En eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 8 på enten PSG- eller Barcelona-sejr hos Mr Green

Hos Mr Green kan du som ny spiller få flotte odds 8 på, at enten PSG eller FC Barcelona vinder onsdagens Champions League-returkamp. Du vælger selv et af holdene til at vinde. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. Du kan maksimalt spille 30 kroner på spillet, og der er ingen omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 5 på vinderen af Brøndby - FCK

Mr Green har boostet oddsene på weekendens København-derby mellem Brøndby og FCK for nye spillere. Hvis du opretter dig før kampstart, får du odds 5,00 på et af de to hold. Du vælger selv, og gevinsten udbetales uden omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på Chelsea-sejr mod Liverpool

Hos Mr Green kan du som ny spiller få odds 10,00 på, at Chelsea besejrer Liverpool i aftenens Premier League-kamp, der fløjtes i gang klokken 21.15. Normalodds for spillet er 3,20. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 5 på enten Barcelona- eller PSG-sejr

Hos Mr Green kan du som ny spiller få flotte odds 5 på, at enten FC Barcelona eller PSG vinder tirsdagens Champions League-brag. Du vælger selv et af holdene til at vinde. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. Du kan maksimalt spille 50 kroner på spillet, og der er ingen omsætningskrav. 

Læs mere...

Eksisterende

For alle: Få 50 kroner cash bet til NBA eller NHL gratis hos Mr Green

Er du kunde hos Mr Green, kan du hente et cash bet på 50 kroner til NBA eller NHL helt gratis. Du skal blot logge ind hos Mr Green og tilmelde dig kampagnen, hvorefter du kan spille gratis på nattens kamp fra mobilen. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 5 på enten Chiefs- eller Bucs-sejr

Hos Mr Green kan du som ny spiller få flotte odds 5 på, at enten Kansas City Chiefs eller Tampa Bay Buccaneers vinder Super Bowl LV. Du vælger selv et af holdene. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der har bopæl i Danmark. Du kan maksimalt spille 50 kroner på spillet, og der er ingen omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 8 på AaB-sejr mod FCK

Hos Mr Green kan du som ny spiller få hele odds 8,00 på, at AaB slår FCK hjemme på Aalborg Portland Park. Kampagnen er kun åben for nye spillere, der bor i Danmark. Normalodds på spillet er 3,30. 

Læs mere...

Eksisterende

For alle spillere: Få et risikofrit spil på 100 kroner

Hos Mr Green kan du frem til den 5. december få et risikofrit spil på 100 kroner til enten Premier League, Champions League eller Europa League. Kampagnen er åben for alle spillere, der har bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Få VAR-forsikring på alle målscorerspil på Superligaen

Er du typen, der ynder at lave målscorerspil på den danske Superliga, har Mr Green kampagnen til dig. Frem til den 15. november har bookmakeren nemlig VAR-forsikret samtlige målscorerspil, og udbetaler gevinster på alle mål, der annulleres af VAR. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 10 på AaB-sejr mod Brøndby

Hos Mr Green kan du som ny spiller få utrolige odds 10 på, at AaB slår Brøndby på hjemmebane i Superligaens syvende spillerunde. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der har bopæl i Danmark. Du kan maksimalt spille 30 kroner på spillet, og der er ingen omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 20 på Arsenal-sejr mod Liverpool

Hos Mr Green kan du som ny spiller få vanvittige odds 20 på, at Arsenal besejrer Liverpool mandag aften på Anfield i Premier Leagues tredje spillerunde. De to hold ligger side om side i tabellen og har begge fået to sejre ud af to mulige. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 8,00 på Miami Dolphins mod Jaguars

Mr Green tilbyder nu et oddsboost til nye kunder. Du kan således få odds 8,00 på, at Miami Dolphins slår Jacksonville Jaguars i NFL natten til fredag. Normalodds er 2,30. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10,00 på FCK- eller Brøndby-sejr

Spil på enten FCK- eller Brøndby-sejr, og få odds 10, hvis du er ny kunde hos Mr Green. Normalodds er henholdsvis 2,25 og 3,10.  

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 25,00 på, at Leeds vinder over Liverpool

Hos Mr Green kan du som ny spiller få odds 25,00 på, at oprykkerne fra Leeds United slår mesterholdet Liverpool i første runde af Premier League-sæsonen. Du kan spille op til 50 kroner, og hvis Leeds vinder, får du din gevinst udbetalt uden omsætningskrav.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 20,00 på, at Danmark slår England

Hos Mr Green kan du som ny spiller få odds 20,00 på, at Danmark vinder over England i Nations League-kampen. Du kan spille op til 30 kroner, og hvis Danmark vinder, får du din gevinst udbetalt uden omsætningskrav.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 20 på at Danmark vinder over Belgien

Hos Mr Green kan du som ny spiller få odds 20,00 på, at Danmark besejrer Belgien i Nations League-kampen. Du kan spille op til 30 kroner, og hvis Danmark vinder, får du din gevinst udbetalt uden omsætningskrav.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 25 på Arsenal mod Liverpool i Community Shield-kampen

Spil på Arsenal-sejr mod Liverpool i Community Shield-opgøret og få odds 25 på "The Gunners" hos Mr Green. Normalodds er 4,85. 

Læs mere...

Eksisterende

Få et live freebet på 100 kroner til Champions League og Europa League

Hos Mr Green kan du få et live freebet på 100 kroner til Europa League eller Champions League, når du spiller via din mobil med en sats på 100 kroner til 2,00. Dit freebet kommer ind på din Mr Green-konto, når dit væddemål er afgjort. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på PSG eller Bayern München i Champions League-finalen

Spil på Paris Saint-Germain-sejr eller Bayern München-sejr i Champions League-finalen, og få odds 10,00 hos Mr Green. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 20,00 på FC Barcelona mod Bayern München

Spil på FC Barcelona-sejr mod Bayern München, og få odds 20,00 på katalanerne, hvis du er ny kunde hos Mr Green. Normalodds er 3,40. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 30 på at FCK slår Manchester United

Hos Mr Green kan du som ny spiller få odds 30 på, at FC København besejrer Manchester United og avancerer til semifinalen i Europa League. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 10 på at FCK slår Basaksehir

Hos Mr Green kan du som ny spiller få odds 10 på, at FC København vinder over Istanbul Basaksehir i Europa League-ottendedelsfinalen. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på enten Arsenal eller Chelsea i FA Cup-finalen

Hos Mr Green kan du få odds 10 på enten Arsenal eller Chelsea til at vinde FA Cup-finalen, der spilles på Wembley lørdag klokken 18.30. Kampagnen gælder kun for nye spillere.

Læs mere...

Nye kunder

Odds Boost: Få odds 6 på at United slår Leicester

Hos Mr Green kan du som ny spiller få et oddsboost på, at Manchester United slår Leicester i sidste spillerunde i Premier League. De mødes på King Power Stadium og vinderen af kampen slutter i top-4. Uafgjort er også nok for United. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 15 på United-sejr i FA Cup-semifinalen

Manchester United har gang i en fremragende slutspurt i denne sæson, og søndag kan klubben så spille sig i FA Cup-finalen, når de møder Chelsea på Wembley. Hos Mr Green kan alle nye spillere få odds 15,00 på, at Manchester United vinder kampen, og begge hold scorer. En eventuel gevinst udbetales endda uden omsætningskrav.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Odds 15 på Brøndby-sejr over FCK

Få odds 15,00 på Brøndby, når de denne søndag møder F.C. København inde i Telia Parken. Normalodds er 4,80. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Odds 12 på Liverpool-sejr uden omsætningskrav

Liverpool har sikret sig Premier League-titlen og spiller nu for pointrekorden. Hos Mr Green får du odds 12 på, at udeholdet løber med sejren, og gevinsten udbetales endda uden omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Odds 10 på BIF-sejr uden omsætningskrav

Efter et flot resultat i Herning skal Brøndby forsøge at følge op på den gode stime hjemme imod FC København søndag. Hos Mr Green får du odds 10 på, at hjemmeholdet løber med sejren, og gevinsten udbetales endda uden omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 30 på Arsenal-sejr mod Manchester City

Opret dig hos Mr Green og få odds 30 på Arsenal-sejr i aften mod Manchester City. Du kan vinde 1.500 kroner for en indsats på 50 kroner. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på AGF- eller Brøndby-sejr

Hos Mr Green kan du som ny spiller få odds 10 på begge hold som vinder af kampen mellem Brøndby og AGF. Du vælger selvfølgelig selv, hvem du tror på som vinder. Der er ingen omsætningskrav på kampagnen. 

Læs mere...

Nye kunder

Superodds! Få Odds 10 på AaB eller AGF i pokalsemifinalen

Få odds 10,00 ved at spille på enten AaB eller AGF til onsdagens pokalsemifinale. Maksindsats er 50 kroner.  

Læs mere...

Nye kunder

Superodds: Få odds 10 på at AGF slår Randers

Hos Mr Green kan du som ny spiller få odds 10 på en AGF-sejr over Randers, når Superligaen omsider er tilbage torsdag aften.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på Håland som første målscorer

Den tyske Bundesliga er endelig tilbage, og det er med et brag af en kamp, når Dortmund tager imod ærkerivalerne fra Schalke 04. I den anledning har Mr Green forhøjet oddset på Erling Håland som første målscorer for alle nye spillere fra 4,50 til 10. En eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav, og du kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 18 på FCK slår Basaksehir

Hos Mr Green kan du få odds 18,00 på, at FCK slår Istanbul Basaksehir i Europa League-kampen torsdag aften. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 18 på Spurs-avancement - Vind 900 kr. omsætningsfrit

Nye spillere hos Mr Green får odds 18 på, at José Mourinhos Tottenham Hotspur slår RB Leipzig ud af Champions League. Du kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds og dermed vinde 900 kroner, der endda udbetales uden omsætningskrav.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på Brøndby-sejr over FCN

Brøndby er startet foråret rigtig godt, og tror du, at de kan fortsætte deres gode form i søndagens udekamp imod FC Nordsjælland, får du odds 10 som ny spiller. Gevinsten udbetales uden omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på Barcelona-sejr i El Clasico

Mr Green giver alle nye spillere muligheden for at få odds 10 på Barcelona-sejr over Real Madrid i søndagens El Clasico. Du kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds, og en eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav efter kampen. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 15 på, at FCK går videre hos Mr Green

I aften skal FCK forsøge at spille sig videre i Europa League, når de på udebane møder Celtic. Den første kamp blev 1-1, og tror du, at københavnerne kan gå videre, kan du hos Mr Green få odds 15 på dette. Bookmakeren har forhøjet oddset fra 5,00, og en eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 10 på sejr til Bayern og Barcelona

Bayern München og Barcelona er begge favoritter, når de tirsdag gæster henholdsvis Chelsea og Napoli i Champions League. Er du ny spiller hos Mr Green får du odds 10 på, at begge hold vinder. Du kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds, og en eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

Nye spillere: Få odds 10 på FCK-sejr over Celtic

Som ny spiller hos Mr Green får du odds 10 på FCK-sejr over Celtic i torsdagens brag i Parken. Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, og hvis københavnerne snupper sejren, bliver din forhøjede gevinst udbetalt uden omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 10 på Liverpool-sejr og Salah-mål hos Mr Green

Opret dig hos Mr Green som ny spiller og få odds 10 på, at Mohamed Salah scorer i kampen og Liverpool vinder. Oddset er hævet fra 4,40, og en eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav. Du kan spille op til 50 kroner til det forhøjede odds. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 15 på Man Utd over Chelsea

Mandag aften gæster Ole Gunnar Solskjærs Manchester United kriseramte Chelsea i denne Premier League-rundes sidste kamp. Mr Green giver alle nye spillere mulighed for at få odds 15,00 på en sejr til de røde djævle uden omsætningskrav på gevinsten.

Læs mere...

Nye kunder

Goalshow i Milano? Få forhøjet odds på dansk scoring i Inter-Milan

Søndag spilles en af Italiens største kampe, når Inter og AC Milan tørner sammen på San Siro i det legendariske Derby Della Madonnina. Danskerne Christian Eriksen og Simon Kjær forventes begge at starte for deres respektive klubber, og i den anledning har Mr Green forhøjet oddset på en danskerscoring for nye spillere fra 4,50 til hele 15,00. En eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Mr Green booster oddsene på Super Bowl

Mr Green har boostet oddsene på Super Bowl. Bookmakeren giver nu odds 5,00 på både San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs til alle nye spillere. Gevinsterne udbetales uden omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

Nye spillere: Vind 1.250 kroner i kontanter på United-sejr over City

Onsdag spilles der semifinale i den engelske ligacup, hvor Manchester City tager imod ærkerivalerne, Manchester United. Bookmakeren Mr Green giver alle nye spillere mulighed for at spille 50 kroner på Manchester United-sejr til odds 25 og dermed vinde hele 1.250 kroner uden omsætningskrav, hvis De røde djævle tager sejren. Derudover får man også Mr Greens normale velkomsttilbud, der er et ekstrabet på op til 500 kroner uden omsætningskrav samt 50 cash spins til Book of Dead. 

Læs mere...

Nye kunder

Få forhøjet dine odds på NHL All Stars-kampen

Mr Green forhøjer oddsene på begge deltagere ved den traditionsrige NHL All Stars-kamp denne weekend. Uanset om du tror på Metropolitan Division eller Atlantic Division, får du odds 5,00 uden omsætningskrav som ny spiller hos bookmakeren. Derudover får du også adgang til Mr Greens normale velkomstbonus, der er et kontant freebet på op til 500 kroner. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 25 på Manchester United-sejr over Liverpool + velkomstbonus

Tror du, at Ole Gunnar Solskjærs tropper kan levere overraskelsen og give Liverpool deres første nederlag i Premier League i denne sæson, kan du hos Mr Green hente et rigtig godt tilbud. Bookmakeren giver nemlig alle nye kunder odds 25 på en Manchester United-sejr over ærkerivalerne. En eventuel gevinst udbetales kontant, altså uden omsætningskrav, og derudover får du også Mr Greens normale velkomstbonus, der er et 100 % kontant ekstrabet på op til 500 kroner oveni. 

Læs mere...

Nye kunder

Vind 1.000 kr. i kontanter, hvis Spurs slår Liverpool

Lørdag aften tager Tottenham Hotspur på hjemmebane imod Liverpool i Premier League.  Bookmakeren Mr Green giver odds 20,00 på en hjemmesejr til Tottenham, hvor en eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 20 på sejr til Leicester over Manchester City

Der er dømt topkamp i Premier League, når nummer tre Manchester City lørdag tager imod nummer to, Leicester City. Gæsterne har vundet 16 ud af deres seneste 19 kampe i alle turneringer, og hos Mr Green kan alle nye spillere få odds 20 på, at Leicester og Kasper Schmeichel tager endnu en sejr. En eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav, og derudover får man også op til 500 kroner i velkomstbonus ved siden af. 

Læs mere...

Nye kunder

Få forhøjet dine odds på FCK - Malmø FF

Mr Green tilbyder alle nye spillere odds 10,00 på, at FC København slår Malmø FF i Europa League. En eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav og kan dermed udbetales med det samme. 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig hos Mr Green og få odds 10 på Real over PSG

Mr Green har boostet oddset på Real Madrid-sejr over Paris Saint Germain i midtugens Champions League-brag. Få odds 10 på en Real Madrid-sejr som ny spiller hos Mr Green, og få udbetalt din gevinst uden omsætningskrav, hvis spanierne vinder. Få også et matched ekstrabet på op til 500 kroner - ligeledes uden omsætningskrav på gevinsten. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 10 på Danmark over Irland hos Mr Green

Opret dig hos Mr Green og spil 50 kroner på, at Danmark slår Irland i EM-kvalifikationen. Få odds 10 på dansk sejr uden omsætningskrav på gevinsten. Få også 100 % op til 500 kroner i velkomstbonus.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 10 på Liverpool over Manchester City

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Liverpool slår Manchester City i Premier League søndag den 10. november klokken 17:30. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 10 på Dortmund over Inter

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Dortmund slår Inter i Champions League tirsdag den 5. november klokken 21:00. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 20 på sejr til FC Nordsjælland over FCK

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 20 på, at FC Nordsjælland slår FC København i pokalturneringen torsdag den 31. oktober klokken 17:30. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på Liverpool - Tottenham og få et ekstrabet for hver scoring

Hvis du opretter dig hos Mr Green og spiller for mindst 500 kroner til mindst odds 1,80 på Liverpool - Tottenham, så får du et ekstrabet på 200 kroner, for hvert mål der bliver scoret i kampen.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 15 på FCK-sejr over Dynamo Kiev

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 15 på, at FCK slår Dynamo Kiev i Europa League torsdag den 24. oktober klokken 21:00. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 15 på Manchester United-sejr over Liverpool

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 15 på, at Manchester United slår Liverpool i Premier League søndag den 20. oktober klokken 17:30. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 10 på uafgjort mellem Schweiz - Irland

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at EM-kvalifikationskampen tirsdag den 15. oktober kl. 20:45 mellem Schweiz - Irland ender uafgjort. Max. indsats: 100 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 10 på Sønderjyske-sejr over Brøndby

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Sønderjyske slår Brøndby i Superligaen søndag den 29. september klokken 18:00. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på vinderen af AGF - FC Nordsjælland og få pengene retur som et ekstrabet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil for præcis 300 kroner på vinderen af AGF - FC Nordsjælland. Taber du dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et ekstrabet.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 15 på FCM-sejr over FCK

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 15 på, at FC Midtjylland slår FC København i Superligaen søndag den 22. september klokken 18:00. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 10 på Liverpool over Napoli

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Liverpool slår Napoli i Champions League tirsdag den 17. september klokken 21:00. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på Arsenal - Tottenham og få et ekstrabet for hver scoring

Hvis du opretter dig hos Mr Green og spiller for mindst 200 kroner til mindst odds 1,80 på Arsenal - Tottenham, så får du et ekstrabet på 100 kroner, for hvert mål der bliver scoret i kampen.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder kan spille på FCK-sejr over Riga og få pengene retur, hvis de taber

Opret dig hos Mr Green og spil for præcis 300 kroner på, at FCK vinder over Riga. Taber du dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et ekstrabet.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder kan spille på Brøndby-sejr over AGF og få pengene retur, hvis de taber

Opret dig hos Mr Green og spil for præcis 200 kroner på, at Brøndby vinder over AGF. Taber du dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et ekstrabet.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 15 på Arsenal over Liverpool

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 15 på, at Arsenal slår Liverpool i Premier League lørdag den 24. august klokken 18:30. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 4 på Manchester United over Wolverhampton

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 4 på, at Manchester United slår Wolverhampton i Premier League mandag den 19. august klokken 21:00. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 20 på Tottenham over Manchester City

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 20 på, at Tottenham slår Manchester City i Premier League lørdag den 17. august klokken 18:30. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Få oddsboost på 100 % i hvert af de fem første Superliga-runder

Spil på Superligaen hos Mr Green og få et oddsboost på 100 % på hver af de fem første runder af Superligaen. Maksimal gevinst: 1.000 kroner. Maksimal indsats: 100 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 6 på Manchester United over Chelsea

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 6 på, at Manchester United slår Chelsea i Premier League søndag den 11. august klokken 17:30. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på Liverpool - Norwich og få et ekstrabet, for hvert mål der bliver scoret

Hvis du opretter dig hos Mr Green og spiller for mindst 200 kroner til mindst odds 1,80 på Liverpool - Norwich, får du et ekstrabet på 100 kroner, for hvert mål der bliver scoret i kampen.

Læs mere...

Nye kunder

Spil på FCK-sejr til forhøjet odds og få pengene retur, hvis du taber

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 12 på FCK-sejr ude over Røde Stjerne tirsdag den 6. august klokken 20:45. Max. indsats: 50 kroner. Taber du dit væddemål, får du din indsats retur som ekstrabet.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 10 på SønderjyskE over FCK

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at SønderjyskE slår FCK i Superliga-kampen lørdag den 3. august klokken 16:00. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på AC Horsens - FCK og få et freebet, for hvert mål der bliver scoret

Hvis du opretter dig hos Mr Green og spiller for mindst 200 kroner til mindst odds 1,80 på AC Horsens - FCK, får du et freebet på 100 kroner, for hvert mål der bliver scoret i kampen.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 15 på Jens Stage-scoring mod AGF

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 15 på, at Jens Stage lyner i Superliga-kampen mellem FCK - AGF. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 20 på Silkeborg over Brøndby

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 20 på, at Silkeborg slår Brøndby i Superliga-kampen søndag den 14. juli kl. 18:00. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på Jakob Fulgsang i top tre i Touren og få indsatsen retur som ekstrabet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil for op til 500 kroner på, at Jakob Fuglsang kommer i top 3 i Tour de France. Hvis Jakob Fuglsang ender uden for top 3, og du dermed taber dit væddemål, får du dit indskud igen som et ekstrabet.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 10 på Robert Skov-scoring mod Østrig

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Robert Skov lyner i U21-landsholdets vigtige kamp mod Østrig. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 7 på Raptors over Warriors i NBA finalen

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 7 på, at Toronto Raptors slår Golden State Warriors i NBA finalen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder: Spil på dansk sejr over Georgien og få pengene igen som ekstrabet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil for op til 500 kroner (kun hele 100'er mellem 200-500 kr.) på, at Danmark vinder over Georgien. Taber du dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et ekstrabet.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder: Spil på dansk sejr over Irland og få pengene igen som ekstrabet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil for op til 500 kroner (kun hele 100'er mellem 200-500 kr.) på, at Danmark vinder over Irland. Taber du dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et ekstrabet.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 10 på Liverpool-sejr over Tottenham i CL-finalen

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Liverpool slår Tottenham i Champions League-finalen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig og få odds 8 på Arsenal-sejr over Chelsea i EL-finalen

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 8 på, at Arsenal slår Chelsea i Europa League-finalen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Få oddsboost på 100 % på hver af de sidste runder af Superligaen

Spil på Superligaen hos Mr Green og få et oddsboost på 100 % på hver af de sidste runder af Superligaen. Maksimal gevinst: 1.000 kroner

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder: Spil på Vejle-sejr over Hobro og få pengene igen som ekstrabet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil for op til 500 kroner (kun hele 100'er mellem 200-500 kr.) på, at Vejle vinder over Hobro. Taber du dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et ekstrabet.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 10 på, at Tottenham går videre til Champions League-finalen

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Tottenham går videre til finalen i Champions League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 25 på, at Liverpool går videre til Champions League-finalen

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 25 på, at Liverpool går videre til finalen i Champions League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder: Spil på FCK-sejr over Brøndby og få pengene igen som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil for op til 500 kroner (kun hele 100'er mellem 200-500 kr.) på, at FCK vinder over Brøndby. Taber du dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 10 på, at Liverpool slår Barcelona

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Liverpool slår Barcelona i Champions League-semifinalen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder: Spil på Tottenham-sejr over Ajax og få pengene igen som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil for op til 500 kroner (kun hele 100'er mellem 200-500 kr.) på, at Tottenham vinder over Ajax. Taber du dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder: Spil på Liverpool-sejr over Huddersfield og få pengene igen som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil for op til 500 kroner (kun hele 100'er mellem 200-500 kr.) på, at Liverpool vinder over Huddersfield. Taber du dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder: Spil på FCK-sejr over FCM og få pengene igen som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil for op til 500 kroner (kun hele 100'er mellem 200-500 kr.) på, at FCK vinder over FCM. Taber du dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 10 på, at Tottenham går videre i Champions League mod Manchester City

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Tottenham går videre fra Champions Leagues kvartfinaler mod Manchester City . Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får forhøjet odds 30 på, at Manchester United går videre i Champions League

Opret dig og spil på, at Manchester United går videre til Champions Leagues semifinaler i kampen mod Barcelona. Maks indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder kan spille på Brøndby eller FCK og få pengene tilbage som et freebet, hvis kampen ender uafgjort

Opret dig hos Mr Green og spil for op til 500 kr. på enten Brøndby-sejr eller FCK-sejr og få pengene tilbage som et freebet, hvis kampen ender uafgjort.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 15 på, at Manchester United slår Barcelona

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 15 på, at Manchester United slår Barcelona i Champions League-kvartfinalen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 10 på, at Tottenham slår Manchester City

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Tottenham slår Manchester City i Champions Leagues kvartfinaler. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får forhøjet odds på Brøndby mod AaB

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 5 på, at Brøndby slår AaB i pokalesemifinalen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 12 på, at Vejle slår AGF

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 12 på, at Vejle slår AGF på udebane i Superligaens nedrykningsspil. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder: Spil på Danmark-sejr over Schweiz og få pengene igen som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil for op til 500 kroner (kun hele 100'er mellem 200-500 kr.) på, at Danmark vinder over Schweiz. Taber du dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på Silkeborg - Fredericia og få et freebet, for hvert mål der bliver scoret

Hvis du opretter dig hos Mr Green og spiller for mindst 300 kroner til mindst odds 2,00 på Silkeborg - Fredericia, får du et freebet på 100 kroner, for hvert mål der bliver scoret i kampen.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på Kevin Magnussen i top 3 i Australiens GP og få indsatsen retur som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og Spil for op til 500 kroner på, at Kevin Magnussen kommer i top 3 til Australiens Grand Prix i Formel 1. Hvis Kevin Magnussen ender uden for top 3, og du dermed taber dit væddemål, får du dit indskud igen som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 10 på, at Liverpool slår Bayern München

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Liverpool slår Bayern München på udebane i Champions League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 15 på, at Manchester United slår Arsenal

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 15 på, at Manchester United slår Arsenal på udebane i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 15 på, at Manchester United slår PSG

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 15 på, at Manchester United slår PSG på udebane i Champions League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder: Spil på Tottenham-sejr over Arsenal og få pengene igen som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil præcis 200 kroner på, at Tottenham vinder over Arsenal. Taber du på dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 8 på, at Tottenham slår Chelsea

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds  8 på, at Tottenham slår Chelsea på udebane i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på Manchester United - Liverpool og få et freebet, for hvert mål der bliver scoret

Hvis du opretter dig hos Mr Green og spiller for mindst 300 kroner til mindst odds 2,00 på Manchester United  - Liverpool, får du et freebet på 100 kroner, for hvert mål der bliver scoret i kampen.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder: Spil på Liverpool-sejr og få pengene igen som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil præcis 200 kroner på, at Liverpool vinder over Bayern München. Taber du på dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på Tottenham - Dortmund og få et freebet, for hvert mål der bliver scoret

Hvis du opretter dig hos Mr Green og spiller for mindst 300 kroner til mindst odds 2,00 på Tottenham - Dortmund, får du et freebet på 100 kroner, for hvert mål der bliver scoret i kampen.

Læs mere...

Nye kunder

Spil på Manchester United - PSG og få et freebet på 100 kroner, hver gang der bliver scoret

Nye kunder hos Mr Green kan modtage et freebet på 100 kr. per mål scoret i kampen mellem Manchester United - PSG, hvis de har spillet for mindst 300 kroner til mindst odds 2,00 på opgøret inden kampstart.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får fordoblet gevinsten på el Clásico

Opret dig hos Mr Green og spil op til 100 kroner på Barcelona - Real Madrid. Vinder du på dit væddemål, får du fordoblet din gevinst op til 1000 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Kun for nye kunder: Spil på Super Bowl og få fordoblet din gevinst + velkomsttilbud

Opret dig hos Mr Green og spil op til 100 kroner på Super Bowl. Vinder du på dit væddemål, får du fordoblet din gevinst op til 1000 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Spil på Arsenal - Manchester United og få et freebet på 100 kroner, hver gang der bliver scoret

Nye kunder hos Mr Green kan modtage et freebet på 100 kr. per mål scoret i kampen mellem Arsenal og Manchester United, hvis de har spillet for mindst 300 kroner til mindst odds 2,00 på opgøret inden kampstart.

Læs mere...

Nye kunder

Spil på første målscorer i Arsenal - Chelsea og optjen et freebet, hver gang de scores

Hvis du spiller mindst 300 kroner på første målscorer i Arsenal - Chelsea, optjener du et freebet på 100 kroner, for hvert mål der bliver scoret. Bemærk: For nye kunder eller kunder, der endnu ikke har indbetalt penge på deres Mr Green-konto.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil påTottenham - Manchester United og modtag 100 kr. freebet per mål scoret

Nye kunder hos Mr Green kan modtage et freebet på 100 kr. per mål scoret i kampen mellem Tottenham - Manchester United, hvis de har spillet for mindst 300 kroner til mindst odds 1,80 på opgøret inden kampstart.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil 600 kroner på dansk VM-sejr og få pengene retur, hvis du taber

Hvis du opretter dig hos Mr Green og spiller præcis 600 kroner på, at Danmark vinder VM i håndbold, får du dit indskud tilbage som freebet, hvis du taber dit væddemål.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 10 på, at Liverpool slår Manchester City

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Liverpool slår Manchester City på udebane i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 15 på, at Manchester United slår Liverpool

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 16 på, at Manchester United vinder på udebane over Liverpool i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder: Spil på FCK-sejr og få pengene igen som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil præcis 300 kroner på, at FCK vinder over Bordeaux. Taber du på dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder: Spil på Brøndby-sejr og få pengene igen som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil op til 500 kroner på, at Brøndby vinder over Vejle. Taber du på dit væddemål, får du dit indskud tilbage som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 10 på, at Vejle slår AGF

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Vejle vinder over AGFi Superligaen.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Opret dig hos Mr Green og få velkomstbonus + freebets

Hvis du opretter dig hos Mr Green og spiller for mindst 100 kroner på PSG - Liverpool, får du et freebet på 100 kroner, for hvert mål der falder i kampen, sammen med din velkomstbonus

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på Tottenham-sejr mod Chelsea og få indsatsen retur som freebet, hvis Tottenham taber

Opret dig hos Mr Green og Spil for op til 500 kroner på, at Tottenham slår Chelsea i Premier League. Hvis Tottenham taber, får du dine penge igen som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på dansk sejr mod Irland og få indsatsen retur som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og Spil for op til 500 kroner på, at Danmark slår Irland i Nations League. Hvis Irland vinder, eller kampen slutter uafgjort, får du dine penge igen som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil på dansk sejr og få indsatsen retur som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og Spil for op til 500 kroner på, at Danmark slår Wales i Nations League. Hvis Wales vinder, eller kampen slutter uafgjort, får du dine penge igen som et freebet.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 50 på islandsk sejr over Belgien

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 50 på, at Island vinder over Belgien i Nations League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 20 på Manchester United-sejr over Manchester City

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 20 på, at Manchester United vinder over Manchester City i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Spil på hjemme- eller udesejr og få pengene tilbage som et freebet, hvis kampen ender uafgjort

Opret dig hos Mr Green og spil for op til 500 kr. på enten hjemme- eller udesejr i Champions League-kampen mellem Juventus - Manchester United  og få pengene tilbage som et freebet, hvis kampen ender uafgjort.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på vinderen af Brøndby - FCK og få pengene retur ved uafgjort

Hvis du spiller mellem 200 og 500 kroner på enten sejr til Brøndby eller FCK, får du dine penge retur som et freebet, hvis kampen ender uafgjort.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 20 på Kolding-sejr over Vejle

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 20 på, at Kolding vinder over Vejle i pokalen.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 10 på Sønderjyske-sejr over OB

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Sønderjyske vinder over OB.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 10 på Danmark-sejr over Irland

Nye kunder hos Mr Green får forhøjede odds 10 på, at Danmark vinder over Irland.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Spil 200 kroner på Tottenham og få indskuddet retur som freebet, hvis du taber

Opret dig hos Mr Green og spil 200 kroner på, at Tottenham slår Barcelona i Champions League. Taber du, får du dit indskud retur som freebet.

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback