18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Odds beregner

Opdateret

I denne sektion hjælper vi dig på vej til at du selv kan lave beregninger på odds og kampe, for at få det maksimale ud af dine spil hos bookmakerne. Vælg mellem de forskellige odds værktøjer herunder, eller brug menuen i højre side til at navigere rundt mellem de enkelte beregninger.

Tilbagebetaling & chancevurdering

Udregn den teoretiske tilbagebetalingsprocent fra en bookmaker baseret på deres odds på en kamp eller begivenhed.

Betvalue

Udregn betvalue baseret på bookmakernes odds og din egen chancevurdering. Dette værktøj gør arbejdet for dig.

Betvalue - Asian Handicap

Ud fra bookmakernes odds og dine egne chancevurderinger af en kamp, beregnes betvalues for en række varianter af asian handicap (fra 0:0 til +/-2,75, incl. halve, kvarte og hele linier).

Surebet Beregner

Beregn ud fra de højeste odds på markedet om der kan spilles surebet på en kamp, og se hvordan du skal fordele din indsats på kampens udfald for at score en sikker profit.

Halvgardering

Ud fra to odds beregnes det effektive halvgarderings-odds, og hvordan indsatsen skal fordeles for at få optimalt udbytte af halvgarderingen.

Draw no bet / Safe bet

Lav din egen variant af draw no bet ud fra oddsene på hhv. det udfald du vil spille på, og det udfald der kan dække din indsats ind, og få vist effektivt odds samt indsatsfordeling.

Spillebørs kommission

Beregn hvad et givet odds for salg (lay) på en spillebørs svarer til ved køb (back).

Omregning af back/lay, spillebørser

Beregn det effektive odds som du får på spillebørserne efter fradrag for kommission til spillebørsen.

Odds-konvertering

Overblik over sammenhængen mellem de forskellige odds-typer på markedet; decimal (1,50), fraktion (1/2) og amerikanske odds (-200)

Arbitrage

Beregn indsatser for køb/salg for at sikre dig et surebet når odds-udviklingen er favorabel i forhold til dit oprindelige spil.
Feedback