18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2020 - optakt og guide

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

EM 2020 – optakt, guide og spilforslag

Du bydes hermed velkommen til BetXperts EM 2020-guide. Vi har bestræbt os på at lave en fyldestgørende oversigt, som klæder dig bedst muligt på til sommerens helt store fodboldbegivenhed. 

Herunder finder du et komplet overblik over alle slutrundens grupper. Du kan klikke ind på hvert enkelt land og læse om deres taktik, opstilling, trupper, forventede straffesparks- og frisparksskytter og meget mere. 

EM 2020: Grupperne A til F

Gruppe A: Italien, Schweiz, Tyrkiet og Wales

Gruppe B: Belgien, Rusland, Danmark og Finland

Gruppe C: Ukraine, Holland, Østrig og vinderen af playoff D

Gruppe D: England, Kroatien, Tjekkiet og vinderen af playoff C

Gruppe E: Spanien, Polen, Sverige og vinderen af playoff B

Gruppe F: Tyskland, Frankrig, Portugal og vinderen af playoff A

Åbningskampen spilles mellem Italien og Tyrkiet den 12. juni. Opgøret udkæmpes på Stadio Olimpico i Rom. 

Ekspertanalyser på alle kampe til EM 2020

Her på BetXpert tager vi slutrunden meget seriøs. Derfor kan du som bruger se frem til at få analyser fra vores eksperter til samtlige 51 kampe. Vi kan ikke love, at der vil være spilforslag til alle kampe, men der vil som minimum være det, vi kalder for en infoanalyse. Her fremlægger vi de vigtigste detaljer (såsom trupnyt, gruppestillingen, motivation, svagheder, styrker etc.), så du er klædt bedst muligt på til kampen. 

Du kan se alle EM 2020-tips og analyser her (indsæt hyperlink). 

Redaktionen holder dig opdateret

Foruden en fyldestgørende dækning når det kommer til tips, odds og spilforslag fra vores eksperter vil vores redaktion også holde dig opdateret med de mest relevante nyheder og tendenser. Det kan være artikler om ”kampen” mellem bookmakerne og spillerne, hvor meget omsættes der for til enkelte kampe såvel som hele slutrunden og meget, meget mere. 

EM 2020 fejrer 60-års-jubilæum 

Ved sommerens EM-slutrunde fejres det, at det er 60 år siden, at det første europamesterskab blev afholdt. Derfor afholdes mesterskabet i 12 byer spredt ud over det meste af kontinentet. 

EM 2020 bliver det 16. afholdte europamesterskab, efter det første blev afholdt i Frankrig i 1960. Siden da har yderligere 13 nationer været vært for mesterskaberne – enten alene eller to lande i fællesskab. Ved det seneste EM var det atter franskmændene, som bød Europa indenfor. Portugiserne løb med pokalen efter et mål af indskiftede Éder i overtiden. 

Du kan læse mere om slutrundens 12 stadions her (indsæt hyperlink)

Tidligere vindere af EM

Tallet i parentesen angiver antallet af tabte finaler.

Tyskland: 3 (3)

Spanien: 3 (1)

Frankrig: 2 (1)

Sovjetunionen: 1 (3)

Italien: 1 (2)

Tjekkiet: 1 (1)

Portugal: 1 (1)

Holland: 1 (0)

Danmark: 1 (0)

Grækenland: 1 (0)

Bookmakerne: England og Belgien er EM-favoritter

Som det fremgår af den før fremviste liste over tidligere europamestre i fodbold, har ikke mindst Tyskland og Spanien historisk set været dominerende. Der er der dog ingen af de to hold, som er blandt bookmakernes favoritter til at ende med guldet i denne omgang. 

Det er derimod de fodboldglade briter og de yderst talentfulde belgiere. Ifølge oddssammenligningstjenesten Betbrain.com snitter bookmakernes odds på England som vinder af EM 5,34. For belgiernes vedkommende hedder det 6,11.

På de efterfølgende pladser kommer Frankrig (6,74), Holland (7,57), Spanien (8,99), Tyskland (9,13) og Italien (11,00). De forsvarende europamestre fra Portugal ligger i snit i odds 16,80. For Danmark hedder det i 71,50. 

Gruppe B

Danmark DEN
Finland FIN
Belgien BEL
Rusland RUS

Gruppe C

Holland NED
Ukraine UKR
Østrig AUT

Gruppe D

England ENG
Kroatien CRO
Tjekkiet CZE

Gruppe E

Spanien ESP
Sverige SWE
Polen POL

Gruppe F

Portugal POR
Frankrig FRA
Tyskland GER

Kommentarer

Feedback