18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bwin anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Stort spiludvalg og stærk livebetting

Erfarne danske spillere husker nok bwin fra dengang, de sidst var til stede i Danmark, nemlig før liberaliseringen i 2012. Dengang tilhørte bwin den absolutte top af bookmakerne i Danmark, og heldigvis har de bevaret – og på nogle punkter udviklet – mange af de dyder, der dengang gjorde bwin populær blandt danskerne.

Både pre-match og på den imponerende livebetting-platform tilbyder bwin et massivt spiludbud. Et væld af markeder på enkelte kampe er et stærk særkende hos bwin, og så er de som regel blandt de allerførste til at lægge odds ud. Den teoretiske tilbagebetaling har flere steder fået et nøk i den rigtige retning, og stærke odds kan man især finde tæt på kampstart.

Alt dette kan også tilgås på bwin's mobile platform, som fremstår som en meget stærk kandidat, der tilmed er en ren fornøjelse at bruge, når der skal sættes spil på farten eller fra hjørnet af sofaen.

Spiludbud

Bwin er blandt de bedste i markedet, hvad angår spiludbud, og de er som regel blandt nogle af de første ude med odds på de mange ligaer og sportsgrene, der dækkes.

Bookmakeren henvender sig til spillere, der ønsker et bredt udbud, men specialiserer man sig i lavere rækker, går man nogle steder forgæves.

Som regel er det kun i de såkaldt store nationer, der dækkes langt ned i rækkerne. Indenfor fodbold finder man i lande som Holland, Belgien, Østrig Japan mv. desværre ikke odds på ligaer ud over de to-tre øverste. Dette mønster går igen på øvrige sportsgrene med undtagelse af tennis, hvor udbuddet dækker langt ned i niveau.

Langt de fleste spillere vil dette til trods finde udbuddet af spil langt rigeligt, ligesom udbuddet af sportsgrene også inkluderer blandt andet underholdning, politik med videre.

Spiltyper

På de mange ligaer og sportsgrene der dækkes, har bwin som oftest mange specialspil. På en typisk Premier League-fodboldkamp, finder man op mod 200 forskellige spil, hvoraf en god del er specialmarkeder som målscorere, scorecast, hjørnespark, intervaller osv. Dette gør sig gældende for alle større ligaer, men også i den danske Superliga ligger antal spil pr. kamp over 100.

På tenniskampe topper antallet af spil pr. kamp omkring de 20, mens ishockeykampe kan snige sig op på 40-50 spil pr. kamp.

Indenfor andre individuelle sportsgrene som fx cykling, golf, atletik og så videre, finder man også ofte et ret pænt antal head-to-head spil, ud over at vinder og top-spil stort set altid er tilgængeligt, ofte lang tid forud for begivenheden.

En væsentlig mangel hos bwin er, at de slet ikke udbyder spil på Asian handicap. Kun regulære (europæiske) handicap-varianter er tilgængelige.

Bwin Odds

Bwin er som oftest blandt de første med odds på stort set alle markeder. Til gengæld er oddsniveauet for det meste middelmådigt, dog med visse undtagelser.

Målt på tilbagebetaling er bwin godt fremme på de store fodboldligaer som Champions League, Premier League, La Liga med mere, ligesom de også er blandt de bedste på amerikanske sportsgrene. Derudover ligger de mestendels midt i feltet af markedet.

bwin opererer desuden med forskellige teoretiske tilbagebetalinger i visse dele af deres udbud afhængigt af, hvor langt der er til kampstart. Når spil på kampe fra fx Premier League eller Superligaen åbnes en uge forud for afviklingen, ligger tilbagebetalingen som regel omkring 93-94 procent.

Tættere på kampstart hæves dette til 95 procent og på enkelte (stor)kampe endda helt op til 97,5 procent. Denne praksis finder sted på de helt store fokusligaer. Det vil sige Champions League og Europa League samt de fem store europæiske fodboldligaer plus den danske Superliga.

Pæne odds kan ind i mellem også opnås på individuelle sportsgrene, som vintersport, cykling og speedway, hvor bwin ofte er markedsledende på enkelte udfald. Vent dog ikke med at spille til sidste øjeblik, for bwin er nu og da hurtige på aftrækkeren: Odds der stikker ud fra resten af markedet justeres hurtigt, og så kan værdien på et givet spil være forduftet.

Bwin Livebetting

Ligesom på pre-match markederne er der hos bwin et væld af spilmuligheder via livebetting.

Uanset sportsgren finder man på de enkelte begivenheder oftest mindst lige så mange markeder/spiltyper som pre-match. Nogle gange endda flere, hvilket gør, at bwin på nogle punkter er mere interessant, når det kommer til livebetting i forhold til pre-match.

Døgnet rundt er der live-spil tilgængelige på begivenheder fra hele verden, og man går sjældent forgæves. Der kan tilmed ofte opleves livestreaming (både video og audio) fra livebegivenheder.

Livebetting-platformen er rigtig godt opbygget, og som bruger kan man lave en masse tilpasninger, så brugerfladen bliver tilpasset præcist, som man ønsker. Ofte kører der rigtig mange live events på én gang, men her er det en stor hjælp, at man kan vælge enkelte ud og markere som "favoritter", hvilket fungerer som en form for shortlist, som er nemt tilgængelig.

Endelig, som det efterhånden sig hør og bør hos bookmakerne, faciliterer bwin også en "Cash out"-funktion, hvormed man som kunde kan lukke sine spil før tid. Denne feature - som altid skal bruges med omtanke, da den potentielt kan underminere værdien for det enkelte spil - kan anvendes på udvalgte spil/events, og kan, når den er tilgængelig, anvendes både før og mens et givent spil afgøres.

Website

Bwins website er let overskueligt, og det er nemt at finde frem til udbuddet på de kampe eller ligaer, man søger efter. Når man navigerer ind på en liga, kan man få vist tilgængelige spil på to måder: enten pr. kamp eller pr. spiltype, hvilket bestemt øger brugervenligheden, hvis man fx ofte begår sig i en specifik spiltype.

Indtrykket af websitets udformning er rigtigt godt, og dele af indhold og navigation kan tilpasses individuelt, så man kan bruge hjemmesiden, som det passer én bedst.

For eksempel kan man indstille sin personlige standardindsats. Af brugervenlige features kan nævnes en lynhurtig, globalt tilgængelig søgefunktion hvori man kan søge på ligaer, hold eller event-deltagere, ligesom der mange steder er forskellige stillinger og statistikker tilgængelige.

Som berørt i afsnittet om livebetting, kan man hos bwin livestreame mange sportsgrene, herunder fodbold, tennis, ishockey, basketball, badminton og volleyball. Der streames både fra primære ligaer (fodbold fra tysk Bundesliga) og fra mere sekundære events (tennis fra ITF/Challenger). Eneste krav for at få lov til at streame er, at man har penge på sin konto.

Generelt er der fin balance mellem informationer og brugerens behov, men skal man rejse et enkelt kritikpunkt, er det, at hjemmesiden nogle gange kan være lidt tung at danse med og ikke reagerer så hurtigt, som man oplever andre steder, men dette forekommer primært at ske ved spidsbelastninger.

Bwin Mobil

Når man er på farten, kan bwin tilgås på en fremragende mobilplatform, som er tilgængelig både via mobilbrowser og som app.

I udarbejdelsen af den mobile platform har bwin udnyttet den tilgængelige teknologi godt. Blandt andet kan man i iOS-versionen logge ind via Touch ID (på telefoner der understøtter dette), hvilket letter adgangen til spillekontoen betragteligt i forhold til traditionelt login.

Brugerfladen er helt i top, og bærer generelt præg af, at der er arbejdet med alle detaljer. Via en kombination af smidig navigation og en logisk opbygning har man hele tiden et godt overblik over alle tilgængelige muligheder. Et sæt af faste menuer på platformen gør det nemt at skifte skifte mellem de forskellige områder på siden, se sin betslip med videre.

De stærke tillægs-features som findes på desktop-platformen, fx streaming og statistikker, er også gjort tilgængelige mobilt, ligesom man også kan tilføje ligaer og/eller hold til en liste af favoritter, som man kan tilgå særskilt.

Søgefunktionen øger også brugervenligheden godt. Imidlertid er søgefunktionen en smule begrænset i forhold til på desktop. På mobilen kan man fx ikke søge på en fodboldspiller og ad den vej finde frem til den kamp han deltager i, men derudover hjælper søgefunktionen rigtig godt med hurtigt at finde vej til det spil, man ønsker.

Endelig skal det nævnes, at det er muligt at lave både ind- og udbetalinger via de fleste betalingsformer på mobilen, ligesom support også kan kontaktes gennem formular.

NB: Lige nu er app til Android tilgængelig via Google Play, mens iOS-app'en er tilgængelig via App Store. 

Ind- og udbetalinger

Når man skal have penge ind og ud fra sin konto, kan man benytte mange forskellige betalingsformer. Ud over de mest gængse kreditkort, accepterer bwin også bankoverførsel samt Neteller, Skrill og Paysafecard.

Der er ingen gebyrer på hverken ind- eller udbetalinger, og udbetalinger er som oftest kun få dage om at havne på ens bankkonto.

Det er almindelig procedure, at bwin gennemfører en sikkerheds-validering af kunden i forbindelse med første udbetaling. For at fuldføre denne skal kunden fremsende kopi af pas/kørekort, eventuelt kreditkort samt dokumentation for bopæl (fx forbrugsregning eller kontoudtog).

Support

Som dansk kunde kan man kontakte bwin via kontaktformular, som altid besvares på dansk. Herudover er også livechat og telefonsupport tilgængelig hver dag i tidsrummet 12-20. Både chat og telefon er det meste af tiden bemandet af dansk personale, men det kan forekomme at man bliver modtaget på svensk eller engelsk, bl.a. i ferieperioder.

Denne tilgængelighed burde dække de flestes behov, men det trækker en smule ned, at det ikke altid foregår på dansk, og at der opereres med blot otte timers direkte support hver dag (telefon/chat). Det er sandsynligvis nok til at dække mange af de timer hvor de fleste kunder forventes at være aktive, men det udelukker således direkte support i de sene aftentimer.

Der kan nu og da være problemer med lange svartider på support, hvilket skyldes at bwins support i mere komplicerede sager skal via en support-enhed i moderselskabet partygaming. Som oftest reagerer bwins egen support hurtigt, men det kan således hænde, at man er nødt til at vente på den endelige afgørelse.

Indsatspolitik

Som mange andre udbydere, opererer bwin også med markedslimits, hvor der sættes begrænsning for markeders samlede indsats på specifikke udfald.

Endvidere praktiseres personlige limits i et omfang over gennemsnittet. Bwin har altid haft ry for at limitere vindende/dygtige kunder, og siden relanceringen i Danmark har vi også hørt om flere tilfælde af limitering.

I februar 2018 oplevede nogle kunder endda at blive stramt limiteret, mens de var i færd med at omsætte bonus. En bookmakeradfærd der er en uskik - hvis kunderne vel at mærke har fulgt alle regler.

BetXpert har dog haft held til at få bwin til at løsne den stramme limit i næsten alle de limit-/bonusomsætningssager, vi har taget op med dem.

Bwin har pt. nogle problemer med en risikovurderingsafdeling, der er lidt for hysterisk og ikke kigger på bonusomsætnings-situationen - men samtidig har de andre afdelinger, der godt kan se fornuften i det, vi siger.

Konklusion

Er du tilhænger af et stort og varieret spiludbud, så er en konto hos bwin absolut et must. Særligt på de største fodboldligaer vil der til udvalgte, store kampe være rigeligt med spilvarianter og flotte odds.

Livebetting-sektionen er en af de stærkeste på markedet, og mobil-platformen er veludviklet med en intuitiv brugerflade.

Til gengæld skal du leve med at udbuddet i mindre, sekundære divisioner - med tennis som undtagelse - visse steder er mangelfuld, og risikoen for at personlige limits kan forekomme.

Samlet set er der dog flere plusser end minusser. Og specielt muligheden for livestreaming er med til at sikre en helstøbt oplevelse. Hos bwin kan du praktisk talt følge dine spil lige fra betslip til sidste fløjt har lydt.

Bwin kommentarer

Vores rating:

Bwin tilbyder alle nye danske spillere en velkomstbonus på op til samlet 500 DKK. Bonussen er en klassisk indbetalingsbonus, hvor din første indbetaling bliver fordoblet med op til 500 kroner. 

 • Tryk på linket her i boksen
 • Opret dig som ny bruger og indsæt mellem 100 og 500 kroner inden for de første 30 dage.
 • Bwin giver dig herefter en bonus på 100 % op til 500 kroner

Hent 100% op til 500 DKK fra Bwin her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 10.00x bonus til minimum odds 1,70.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye kunder, som ikke tidligere har haft en CPR-valideret konto, som er migreret over til bwin fra Sportingbet, Scandic Bookmakers, Danbook eller Centrebet. Kunder, som har haft en bwin-konto oprettet tidligere end 1/1-2012, betragtes som nye kunder. Bonussen gives i henhold til din første indbetaling efter, du har oprettet en konto. For at få din bonus skal du bruge en af følgende indbetalingsmetoder: Visa, Dankort, MasterCard, Bankoverførsel, Instantbanking eller Instantbank. Omsætningskrav skal være mødt indenfor 60 dage fra modtagelse af bonus.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Som ved alle andre bookmakere har bwin nogle bonusregler, der skal overholdes. Hos bwin udbetalingens velkomstbonussen efter første indbetaling. Denne skal foretages senest 30 dage efter kontoens oprettelse, og her modtager man en bonus på 100 % op til 500 kroner. Bonussen skal omsættes ti gange til odds 1,70 indenfor 60 dage. Opfylder man ikke dette krav mistes bonussen samt eventuelle gevinster fra bonussen.

Man skal som minimum indbetale 100 kroner for at få bwin velkomstbonus.

Freebets hos bwin

Det er ikke kun nye kunder, der får fordele hos bwin. Når du er eksisterende kunde, tilbyder bwin fra tid til anden forskellige muligheder for at optjene et freebet. Tilbuddet kan eksempelvis gå ud på, at du skal spille 200 kr. på sportsvæddemål en specifik dag og derefter vil få 100 kr. i freebet.

Andre kampagner hos bwin

Bwin har somme tider også andre kampagner til eksisterende kunder. Det kan for eksempel være tilbud, hvor de giver indsatsen igen, hvis kampen ender uafgjort, eller hvor de tilbyder et freebet, hvis du spiller en kupon med multispil og eksempelvis har mindst tre kampe på en kupon.

BetXpert er blevet kontaktet af flere brugere med konto hos bwin, der har fået besked fra bookmakeren om, at de er blevet udelukket fra at deltage i fremtidige kampagner hos bwin.

Sådan bruger du din bwin bonus

Hvis du udnytter den maksimale bonus på 500 kr., kan det måske lyde som meget at skulle omsætte bonussen 10 gange og altså skulle spille for 5.000 kr. Derfor er det vigtigt, at du har styr på det basale indenfor betting. Din strategi for at få overskud bør baseres på tanken om, at betting er en marathon og ikke et sprint. Læs om Money Management her, eller dyk ned i vores bettingunivers, der kan gøre dig klogere på, hvordan du bliver en bedre spiller.

Alle kan være uheldige på den korte bane, men hvis man er dygtig og velforberedt, vil dette udlignes over tid. Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du øger dine chancer for at få succes med betting.

Gode råd til succes med betting

 • Spil kun på sportsgrene, du kender noget til. Eller find eksperter, som du stoler på, og som anbefaler spil på baggrund af analyser. Se eksempelvis på forsiden af BetXpert.com eller læs her.
 • Intet er sikkert, når det kommer til betting. Selv de største hjemmebanefavoritter fejler indimellem, så det er vigtigt ikke bare at spille hovedløst på favoritterne.
 • Oddset er altafgørende. For at få overskud på betting skal du finde de odds, som du mener, at bookmakerne har sat forkert. Det er svært, men kan lade sig gøre. Læs mere om valuebetting her.
 • Spil så vidt muligt kun singlespil. Det forhøjer din chance for at få succes med betting. Undgå doubler og trippler osv. Se her hvorfor.
 • Du skal være rationel og velovervejet og i høj grad spille med hjernen fremfor med hjertet. Et godt råd er derfor at være ekstra opmærksom, hvis du spiller på din favoritklub.

Bwin bonuskode

Der findes ikke nogen bonuskoder til bwin, som kan give dig en bedre bonus, end du får blot ved at følge linket her øverst i artiklen. Flere andre hjemmesider skriver om begreber som bonuskode, henvisningskode, tilbudskode, kuponkode og lignende. Alle de begreber skaber dog mere forvirring end gavn, da de tilhører en svunden tid. I dag er det langt nemmere blot at følge et link som beskrevet her.

Bonuskoder hos bwin

Der er altså ingen grund til at blive forvirret over alle de begreber som kampagnekode, velkomstkode eller andre begreber omkring bonuskoder. Hvis bwin vælger at ændre deres velkomstbonus, så opdaterer vi denne side, når vi er blevet gjort opmærksom på.

Månedsbonus hos bwin

Som tilfældet er med bonuskoder, kan man på andre hjemmesider også komme ud for, at en bwin månedsbonus beskrives. Eller en månedens bonus, som kun gør sig gældende i en specifik måned. Dette er ikke tilfældet. Indimellem ændrer bookmakerne deres velkomsttilbud, men det er slet ikke på månedlig basis. 

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos bwin

Hvem kan få denne bonustype hos bwin?

 • Du skal bo i Danmark og være over 18 år. Du skal desuden være opmærksom på, at du ikke tidligere må have være kunde hos Sportingbet, Scandic Bookmaker, Danbook eller Centrebet. Vi anbefaler at kontakte bwins kundeservice, hvis du er i tvivl.

Hvordan kan jeg indbetale for at få min startbonus?

 • Du kan bruge normale og gængse betalingskort som Visa, Dankort og Mastercard til at indbetale og få velkomstbonus. Du kan dog ikke få bonus, hvis du indbetaler via Skrill/Moneybookers, Neteller PayPal eller PaySafe Card.

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Det mindste beløb, du kan indbetale for at få bonus, er 100 kr. I så fald får du 100 kr. i bonus.

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Du kan indbetale så meget, du har lyst til, men du kan højst få 500 kroner i bonus. 

Hvor meget skal jeg spille for, før jeg kan trække penge ud?

 • Det kommer an på, hvor mange penge du indbetaler. Du skal gennemspille dit indskud, op til 500 kroner, ti gange.  

Er der et minimumsodds på de væddemål, der tæller med i omsætningskravet?

 • Ja, det er der. Minimumsoddset hos bwin er 1,70.

Tæller det med i gennemspilskravet, hvis jeg bruger cash-out funktionen?

 • Nej. Du kan godt benytte cash-out funktionen, men så tæller dit væddemål ikke med i omsætningskravet.

Hvilke bwin produkter gælder denne bonus til?

 • Den startbonus, vi har beskrevet her, er kun gældende til sport hos bwin. Den er derfor ikke gældende til poker eller casino.

Er der en udløbsdato, når jeg får min velkomstbonus?

 • Du har 60 dage i alt til at opfylde kravene om gennemspilning.
Hent 100% op til 500 DKK fra Bwin her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder

Bwin Kampagner

Denne bookmaker har ingen kampagner Hvis du ikke har en konto hos Bwin, opfordrer vi dig til at registrere dig for at få Bwin bonus.

Hvis du vil vide mere om Bwin, kan du gå til vores Bwin nyhedsside eller læse hvad andre brugere siger om Bwin.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback