18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bwin anmeldelse

Opdateret
Reklame for ElectraWorks Limited. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Stort spiludvalg og stærk livebetting

Erfarne danske spillere husker nok bwin fra dengang, de sidst var til stede i Danmark, nemlig før liberaliseringen i 2012. Dengang tilhørte bwin den absolutte top af bookmakerne i Danmark, og heldigvis har de bevaret – og på nogle punkter udviklet – mange af de dyder, der dengang gjorde bwin populær blandt danskerne.

Både pre-match og på den imponerende livebetting-platform tilbyder bwin et massivt spiludbud. Et væld af markeder på enkelte kampe er et stærk særkende hos bwin, og så er de som regel blandt de allerførste til at lægge odds ud. Den teoretiske tilbagebetaling har flere steder fået et nøk i den rigtige retning, og stærke odds kan man især finde tæt på kampstart.

Alt dette kan også tilgås på bwins mobile platform, som fremstår som en meget stærk kandidat, der tilmed er en ren fornøjelse at bruge, når der skal sættes spil på farten eller fra hjørnet af sofaen.

Sådan opretter du konto hos Bwin

Der er blot tre trin i forhold til oprettelse, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme i gang med den nye spillekonto hos Bwin. Du kommer til deres kontooprettelse ved at klikke på boksen ”Registrer dig nu!” i det øverste, højre hjørne af deres hjemmeside.

1. E-mail og kodeord
Først skal der indtastes e-mailadresse og det ønskede kodeord til din bwin-konto.

2. Personlige oplysninger
Næste trin er at indtaste dit navn og CPR-nummer.

3. Adresse og telefonnummer
Til sidst skal der oplyses adresse og telefonnummer, og så skal du også angive det forventede omfang af dit spil. Du vælger også her, om du ønsker at modtage bonustilbud.

Spiludbud

Bwin er blandt de bedste i markedet, hvad angår spiludbud, og de er som regel blandt nogle af de første ude med odds på de mange ligaer og sportsgrene, der dækkes.

Bookmakeren henvender sig til spillere, der ønsker et bredt udbud, men specialiserer du dig i lavere rækker, går du nogle steder forgæves.

Som regel er det kun i de såkaldt store nationer, der dækkes langt ned i rækkerne. Indenfor fodbold finder du i lande som Holland, Belgien, Østrig, Japan og så videre desværre ikke odds på ligaer udover de to-tre øverste. Dette mønster går igen på øvrige sportsgrene med undtagelse af tennis, hvor udbuddet dækker langt ned i niveau.

Langt de fleste spillere vil dette til trods finde udbuddet af spil langt rigeligt, ligesom udbuddet af sportsgrene også inkluderer blandt andet underholdning, politik med videre.

Spiltyper

På de mange ligaer og sportsgrene, der dækkes, har bwin som oftest mange specialspil. På en typisk Premier League-fodboldkamp, finder du op mod 200 forskellige spil, hvoraf en god del er specialmarkeder som målscorere, scorecast, hjørnespark, intervaller og lignende. Dette gør sig gældende for alle større ligaer, men også i den danske Superliga ligger antal spil per kamp over 100.

På tenniskampe topper antallet af spil per kamp omkring de 20, mens ishockeykampe kan snige sig op på 40-50 spil per kamp.

Indenfor andre individuelle sportsgrene som eksempelvis cykling, golf, atletik finder du også ofte et ret pænt antal head-to-head spil, udover at vinder- og top-spil stort set altid er tilgængeligt, ofte lang tid forud for begivenheden.

En væsentlig mangel hos bwin er, at de slet ikke udbyder spil på Asian handicap. Kun regulære (europæiske) handicap-varianter er tilgængelige.

Bwin Odds

Bwin er som oftest blandt de første med odds på stort set alle markeder. Til gengæld er oddsniveauet for det meste middelmådigt, dog med visse undtagelser.

Målt på tilbagebetaling er bwin godt fremme på de store fodboldligaer som Champions League, Premier League, La Liga med mere, ligesom de også er blandt de bedste på amerikanske sportsgrene. Derudover ligger de mestendels midt i feltet af markedet.

Bwin opererer desuden med forskellige teoretiske tilbagebetalinger i visse dele af deres udbud afhængigt af, hvor langt der er til kampstart. Når spil på kampe fra for eksempel Premier League eller Superligaen åbnes en uge forud for afviklingen, ligger tilbagebetalingen som regel omkring 93-94 procent.

Tættere på kampstart hæves dette til 95 procent og på enkelte (stor)kampe endda helt op til 97,5 procent. Denne praksis finder sted på de helt store fokusligaer. Det vil sige Champions League og Europa League samt de fem store europæiske fodboldligaer plus den danske Superliga.

Pæne odds kan indimellem også opnås på individuelle sportsgrene som vintersport, cykling og speedway, hvor bwin ofte er markedsledende på enkelte udfald. Vent dog ikke med at spille til sidste øjeblik, for bwin er nu og da hurtige på aftrækkeren: Odds, der stikker ud fra resten af markedet, justeres hurtigt, og så kan værdien på et givet spil være forduftet.

Bwin Livebetting

Ligesom på pre-match-markederne er der hos bwin et væld af spilmuligheder via livebetting.

Uanset sportsgren finder du på de enkelte begivenheder oftest mindst lige så mange markeder/spiltyper som pre-match. Nogle gange endda flere, hvilket gør, at bwin på nogle punkter er mere interessant, når det kommer til livebetting i forhold til pre-match.

Døgnet rundt er der live-spil tilgængelige på begivenheder fra hele verden, og du går sjældent forgæves. Der kan tilmed ofte opleves livestreaming (både video og audio) fra livebegivenheder.

Livebetting-platformen er rigtig godt opbygget, og som bruger kan du lave en masse tilpasninger, så brugerfladen bliver tilpasset præcist, som du ønsker. Ofte kører der rigtig mange live-events på én gang, men her er det en stor hjælp, at du kan vælge enkelte ud og markere som "favoritter", hvilket fungerer som en form for shortlist, som er nemt tilgængelig.

Endelig, som det efterhånden sig hør og bør hos bookmakerne, faciliterer bwin også en "Cash out"-funktion, hvormed du som kunde kan lukke dine spil før tid. Denne feature - som altid skal bruges med omtanke, da den potentielt kan underminere værdien for det enkelte spil - kan anvendes på udvalgte spil/events, og kan, når den er tilgængelig, anvendes både før og mens et givent spil afgøres.

Website

Bwins website er let overskueligt, og det er nemt at finde frem til udbuddet på de kampe eller ligaer, du søger efter. Når du navigerer ind på en liga, kan du få vist tilgængelige spil på to måder: enten per kamp eller per spiltype, hvilket bestemt øger brugervenligheden, hvis du eksempelvis ofte begår dig i en specifik spiltype.

Indtrykket af websitets udformning er rigtigt godt, og dele af indhold og navigation kan tilpasses individuelt, så du kan bruge hjemmesiden, som det passer dig bedst.

For eksempel kan du indstille din personlige standardindsats. Af brugervenlige features kan nævnes en lynhurtig, globalt tilgængelig søgefunktion, hvori du kan søge på ligaer, hold eller event-deltagere, ligesom der mange steder er forskellige stillinger og statistikker tilgængelige.

Som berørt i afsnittet om livebetting kan du hos bwin livestreame mange sportsgrene, herunder fodbold, tennis, ishockey, basketball, badminton og volleyball. Der streames både fra primære ligaer (fodbold fra tysk Bundesliga) og fra mere sekundære events (tennis fra ITF/Challenger). Eneste krav for at få lov til at streame er, at du har penge på din konto.

Generelt er der en fin balance mellem informationer og brugerens behov, men skal man rejse et enkelt kritikpunkt, er det, at hjemmesiden nogle gange kan være lidt tung at danse med og ikke reagerer så hurtigt, som man oplever andre steder, men dette forekommer primært at ske ved spidsbelastninger.

Bwin Mobil

Når du er på farten, kan bwin tilgås på en fremragende mobilplatform, som er tilgængelig både via mobilbrowser og som app.

I udarbejdelsen af den mobile platform har bwin udnyttet den tilgængelige teknologi godt. Du kan ikke mindst logge ind via Face-ID, hvilket gør det hurtigt og nemt at komme ind og sætte dine spil. 

Brugerfladen er helt i top og bærer generelt præg af, at der er arbejdet med alle detaljer. Via en kombination af smidig navigation og en logisk opbygning har du hele tiden et godt overblik over alle tilgængelige muligheder. Et sæt af faste menuer på platformen gør det nemt at skifte skifte mellem de forskellige områder på siden, se betslip med videre.

De stærke tillægs-features, som findes på desktop-platformen, eksempelvis streaming og statistikker, er også gjort tilgængelige mobilt, ligesom du også kan tilføje ligaer og/eller hold til en liste af favoritter, som du kan tilgå særskilt.

Søgefunktionen øger også brugervenligheden godt. Imidlertid er søgefunktionen en smule begrænset i forhold til på desktop. På mobilen kan du for eksempel ikke søge på en fodboldspiller og ad den vej finde frem til den kamp, han deltager i, men derudover hjælper søgefunktionen rigtig godt med hurtigt at finde vej til det spil, du ønsker.

Endelig skal det nævnes, at det er muligt at lave både ind- og udbetalinger via de fleste betalingsformer på mobilen, ligesom support også kan kontaktes gennem formular.

NB: Lige nu er app til Android tilgængelig via Google Play, mens iOS-app'en er tilgængelig via App Store. 

Ind- og udbetalinger

Når du skal have penge ind og ud fra din konto, kan du benytte mange forskellige betalingsformer. Ud over de mest gængse kreditkort accepterer bwin også bankoverførsel samt Neteller, Skrill og Paysafecard.

Der er ingen gebyrer på hverken ind- eller udbetalinger, og udbetalinger er som oftest kun få dage om at havne på din bankkonto.

Det er almindelig procedure, at bwin gennemfører en sikkerhedsvalidering af kunden i forbindelse med første udbetaling. For at fuldføre denne skal kunden fremsende kopi af pas/kørekort, eventuelt kreditkort samt dokumentation for bopæl (for eksempel forbrugsregning eller kontoudtog).

Support

Som dansk kunde kan du kontakte bwin via kontaktformular, som altid besvares på dansk. Herudover er også livechat og telefonsupport tilgængelig hver dag i tidsrummet 12-20. Både chat og telefon er det meste af tiden bemandet af dansk personale, men det kan forekomme, at du bliver modtaget på svensk eller engelsk, ikke mindst i ferieperioder.

Denne tilgængelighed burde dække de flestes behov, men det trækker en smule ned, at det ikke altid foregår på dansk, og at der opereres med blot otte timers direkte support hver dag (telefon/chat). Det er sandsynligvis nok til at dække mange af de timer, hvor de fleste kunder forventes at være aktive, men det udelukker således direkte support i de sene aftentimer.

Der kan nu og da være problemer med lange svartider på support, hvilket skyldes, at bwins support i mere komplicerede sager skal via en supportenhed i moderselskabet Partygaming. Som oftest reagerer bwins egen support hurtigt, men det kan således hænde, at du er nødt til at vente på den endelige afgørelse.

Indsatspolitik

Som mange andre udbydere opererer bwin også med markedslimits, hvor der sættes begrænsning for markeders samlede indsats på specifikke udfald.

Endvidere praktiseres personlige limits i et omfang over gennemsnittet. Bwin har altid haft ry for at limitere vindende/dygtige kunder, og siden relanceringen i Danmark har vi også hørt om flere tilfælde af limitering.

BetXpert har dog haft held til at få Bwin til at løsne den stramme limit i næsten alle de limit-sager, vi har taget op med dem.


Ofte stillede spørgsmål

Har Bwin dansk spillelicens?
- Ja, Bwin har dansk spilletilladelse, hvilket betyder, at de følger Spillemyndighedens krav og regler, og samtidig betyder det, at alle gevinsterne vundet hos Bwin er skattefrie.

Tilbyder Bwin en velkomstbonus?
- Ja, når du opretter en ny spillekonto hos Bwin, så kan du modtage en velkomstbonus på et matchende freebet på op til 500 kroner. Hvis din første indbetaling er på 500 kroner, så vil du modtage et freebet på 500 kroner. Dette freebet finder du under "Brug backup spil" på din spillekupon.

Kan man indbetale med Trustly hos Bwin?
- Med Trustly kan du få nemt indbetale til din Bwin-konto, og samtidig vil det ofte også sikre, at du får din udbetaling med det samme efter godkendelse. Når du har logget ind på din Bwin-konto, så er det meget nemt at finde til deres indbetalingsfunktion, og du kan herefter vælge indbetalingsform. Udover Trustly så kan du også indbetale med VISA, MasterCard, MuchBetter, PaySafecard, Neteller, Skrill og PayPal.


Konklusion

Er du tilhænger af et stort og varieret spiludbud, så er en konto hos bwin absolut et must. Særligt på de største fodboldligaer vil der til udvalgte, store kampe være rigeligt med spilvarianter og flotte odds.

Livebetting-sektionen er en af de stærkeste på markedet, og mobil-platformen er veludviklet med en intuitiv brugerflade.

Til gengæld skal du leve med, at udbuddet i mindre, sekundære divisioner - med tennis som undtagelse - visse steder er mangelfuld, og risikoen for at personlige limits kan forekomme.

Samlet set er der dog flere plusser end minusser. Og specielt muligheden for livestreaming er med til at sikre en helstøbt oplevelse. Hos bwin kan du praktisk talt følge dine spil lige fra betslip til sidste fløjt har lydt.

Bwin kommentarer

Beklager, denne bookmaker har ingen aktive bonusser på nuværende tidspunkt

Bwin Kampagner

Eksisterende

Få fuld kontrol over din kupon hos bwin med "Rediger spil"-funktionen

Kender du det? Du har sat et spil med fx tre kampe, og af den ene eller anden grund har du lyst til at fjerne det af dem eller ændre det til et andet spil på kampen; kuponen er dog spillet, og det er nu for sent. Det er nu slut hos bwin, hvor du med funktionen "Rediger spil" kan ændre din kupon, som det passer dig. 

Læs mere...

Eksisterende

Bwin: Forudsig & vind op til 745.000 kr.

Test din viden med Bwins gratis konkurrence og se om du kan klare alle 10 spørgsmål om Champions League, Europa League og Conference League-finalerne. Du får chancen for at sikre dig præmien på op til 745.000 kr. i kontanter.

Læs mere...

Eksisterende

For udvalgte spillere: Scor bonusbet, hvis der scores i overtiden, hos bwin

Har du også lagt mærke til de mange tillægsminutter ved VM? Bwin tilbyder nu til udvalgte spillere, at de kan score sig bonusbets, hvis de spiller på VM-kampe, og der bliver scoret i tillægstiden. Læs mere i punktopstillingen. 

Læs mere...

Eksisterende

For udvalgte spillere: Scor mål hos bwin og vind bonusbet eller kontante præmier

Nu kan udvalgte spillere hos bwin deltage i deres VM-kampagne. Den drejer sig om, at du skal score mål ved at trykke på en pil til højre eller venstre, hvorefter målmanden springer efter bolden. 

Læs mere...

Eksisterende

Gratis konkurrence for alle: Forudsig Messis første PSG-kamp og vind 75.000 kroner

Hvis du kan svare rigtigt på fire spørgsmål om Lionel Messis første kamp fra start for Paris Saint-Germain, har du muligheden for at vinde op til 75.000 kroner i en gratis konkurrencen hos bwin. Konkurrencen er for alle over 18 år med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på 1. runde af Serie A og få et freebet på 100 kroner hos bwin

Serie A begynder lørdag klokken 18.30, og i den sammenhæng tilbyder bwin et freebet på 100 kroner. Se nede i punktopstillingen, hvad du skal gøre for at få dit freebet. Kampagnen er for alle over 18 år, der er bosiddende i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Gratis Euro Predictor-konkurence hos bwin - vind 750.000 kroner

Nu har du chancen for at vinde den helt store gevinst hos bwin. Svarer du rigtigt på ti multiple choice-spørgsmål, kan du nemlig ende med at vinde hele 750.000 kroner. 

Læs mere...

Eksisterende

Stor odds-konkurrence hos bwin: 7,5 mio. kr. i præmiepulje

Fodbolden er tilbage, og det fejrer bookmakeren bwin med en kæmpe konkurrence, hvor der i alt er 7,5 millioner kroner i præmiepuljen. Konkurrencen er delt op i seks uger i streg med et ugentligt leaderboard, hvor der er præmier til de ti spillere, der spredt over ugen kan samle flest point ved at ramme høje odds.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på CL og optjen freebets og freespins hos bwin

I anledning af Champions League kan alle bwin-spillere optjene et freebet på 50 kr. samt fem freespins ved at spille 150 kroner på et byg-et-bet-væddemål med tre valg til samlet odds 2,00 eller højere. Du kan benytte dig af dette tilbud på samtlige Champions League-kampe, og dermed optjene fire freebets og 20 freespins i denne uge alene. 

Læs mere...

Eksisterende

Lav et kombispil og optjen et dagligt ekstrabet på 50 kroner

Spil dagligt for mindst 150 kroner på et kombispil med mindst tre kampe til mindst odds 1,50 pr. kamp og optjen et ekstrabet på 50 kroner hver dag.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på fodbold og optjen ekstrabets

Spil mindst 250 kroner til mindst odds 2,00 på Premier League, La Liga, Serie A og Superligaen, så optjener du et ekstrabet på 50 kroner for hvert væddemål.

Læs mere...

Nye kunder

Spil på Super Cup-finalen og optjen et live ekstrabet til kampen

Hvis du spiller for mindst 150 kroner til mindst odds 1,70 på Super Cup-finalen mellem Liverpool og Chelsea, optjener du et ekstrabet på 50 kroner, som du kan bruge live på kampen.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på vinderen af Premier League og få et freebet, hver gang de vinder

Hvis du spiller for mindst 100 kroner på vinderen af Premier League, modtager du et freebet på 15 kroner, hver gang dit valgte hold vinder en kamp.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Premier Leagues topscorer og få et freebet, hver gang han scorer

Hvis du spiller for mindst 100 kroner på, hvem der bliver topscorer i Premier League, modtager du et freebet på 15 kroner, hver gang han laver et mål.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på sommerens store sportsbegivenheder og optjen ekstrabet og vind præmier

Spil 250 kroner på hver af fem store sportsevents henover sommeren, så modtager du ekstrabet for op til 500 kroner samt får mulighed for at vinde en bil eller en Playstation 4.

Læs mere...

Eksisterende

Byg et bet på Champions League og optjen freebets

Hvis du benytter bwins Byg et Bet på en Champions League-kamp med mindst tre valg til mindst odds 2,00 samlet, optjener du et freebet på 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Byg et Bet på Superligaen og få halvdelen retur, hvis du taber

Lav hver uge et Byg et Bet-væddemål med mindst tre valg fra Superligaen til samlet odds på mindst 2,00. Taber du, får du halvdelen af dit indskud retur som et freebet op til 150 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på NBA Playoff og optjen dagligt freebet

Spil dagligt for mindst 100 kroner på NBA Playoffs og optjen et freebet på 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og EL og vind 75.000 kroner

Gæt resultatet af Champions League- og Europa League-kampe den 16.-18. april og vind 75.000 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og EL og vind 75.000 kroner

Gæt resultatet af Champions League- og Europa League-kampe den 12.-14. marts og vind 75.000 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil en trippel på 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på en trippel med minimum odds 1,50 per valg i dag den 18. februar og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 18. februar.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil en trippel på 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på en trippel med minimum odds 1,50 per valg i dag den 11. februar og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 11. februar.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og vind 75.000 kroner

Gæt resultatet af Champions League- og Europa League-kampe den 5.-7. marts og vind 75.000 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil live hver dag på VM i håndbold og optjen dagligt freebet på 50 kroner

Hver dag under VM i håndbold kan du optjene et freebet på 50 kroner, hvis du spiller live for mindst 200 kroner om dagen på turneringen.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på dansk VM-guld og optjen et freebet for hver dansk sejr

Spil for mindst 150 kroner på, at Danmark vinder VM i håndbold, og optjen et freebet, hver gang Danmark har vundet en kamp.

Læs mere...

Eksisterende

Sæt fem live single væddemål på tennis og få et 50 kr. freebet

Hver dag kan du få et 50 kroner freebet, hvis du spiller fem single livespil på tennis til mindst odds 2,00.

Læs mere...

Eksisterende

Placér et kombi-væddemål på Superligaen og modtag ekstra gevinst

Placér et prematch kombi-væddemål på Superligaen med mindst tre valg til hver mindst odds 1,50 og modtag ekstra gevinst op til 150 kr. 

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 10. december og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 10. december.

Læs mere...

Eksisterende

Spil live på Champions League og optjen freebets

Hvis du spiller fem live singlespil på mindst 50 kroner på Champions League, optjener du fem freebets på 25 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 26. november og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 26. november.

Læs mere...

Eksisterende

Lav kombispil på Nations League og optjen et freebet hver dag

Lav en kupon med mindst tre kampe hver dag under Nations League og optjen et freebet på 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 5. november og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 5. november.

Læs mere...

Eksisterende

0-0 forsikring: Få din indsats retur, hvis du taber dit væddemål, og kampen ender 0-0

Hvis du taber på udvalgte væddemål på Nations League får du dit indskud retur, hvis kampen slutter 0-0

Læs mere...

Eksisterende

Vind dagligt freebet på 50 kroner, hvis du spiller kombispil for mindst 100 kroner på Nations League

Lav et kombispil på mindst tre kampe hver dag for mindst 100 kroner på Nations League og optjen et dagligt freebet på 50 kroner

Læs mere...

Eksisterende

Spil live på Champions League og optjen freebets

Hvis du spiller fem live singlespil på mindst 50 kroner på Champions League, optjener du fem freebets på 25 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 1. oktober og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 1. oktober.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 100 kr. og få 50 kr. freebet

Spil for mindst 100 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 24. september og modtag et freebet på 50 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 24. september.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 17. september og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 17. september.

Læs mere...

Eksisterende

Spil kombi for 100 kroner og optjen freebet til 50 kroner

Hvis du spiller en kombi for mindst 100 kroner, hvor mindst en kamp er fra Nations League, modtager du et freebet til 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 100 kr. og modtag 50 kr. freebet

Spil for mindst 100 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 13. august og modtag et freebet på 50 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 13. august. 

Læs mere...

Eksisterende

Få pengene retur, hvis du spiller på det forkerte resultat, og der kommer en udvisning

Hvis du spiller for mindst 50 kroner på Rigtigt Resultat (ciffertips) på en VM-kamp, og der falder et rødt kort i kampen, får du din indsats retur som et freebet op til 200 kroner, hvis du taber kampen.

Læs mere...

Eksisterende

Spil kombivæddemål på VM og få dobbelt gevinst, hvis en kamp ender 0-0

Hvis du spiller for mindst 50 kroner på et kombivæddemål på 1x2-markedet ved VM med mindst et valg som uafgjort får du fordoblet din gevinst op til 200 kroner som freebet, hvis en eller flere af de uafgjorte kampe bliver 0-0.

Læs mere...

Eksisterende

Få dit indskud retur op til 200 kroner, hvis du vinder, og der bliver scoret i tillægstiden

Hvis du spiller for mindst 50 kroner live til mindst odds 1,70 på en VM-kamp inden det 90. minut, og du vinder, og der samtidig bliver scoret i tillægstiden, får du dit indskud retur op til 200 kroner som et freebet.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 150 kr. på VM-finalen og modtag 50 kr. freebet

Spil for 150 kr. på VM-finalen mellem Frankrig - Kroatien til mindst odds 1,70 og modtag et freebet på 50 kr. til den nye fodboldsæson. 

Læs mere...

Eksisterende

375.000 kr. Wimbledon leaderboard

Spil på Wimbledon til mindst odds 1,50 og optjen point på alle dine kuponer og deltag om den samlede præmiepulje på 375.000 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Få pengene retur, hvis et mål annulleres med VAR

Hvis du taber på et singlevæddemål under VM, får du dine penge igen som freebet op til 200 kroner, hvis et mål i kampen annulleres af VAR.

Læs mere...

Eksisterende

Placér et "byg et bet"-væddemål og modtag et freebet på 100 kr.

Placér et "byg et bet"-væddemål med mindst tre valg fra en kamp ved VM i fodbold for 100 kr. og modtag et freebet på 100 kr. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på kampen og få 50 kr. freebet per dansk mål

Spil for mindst 200 kr. prematch på Kroatien - Danmark til mindst odds 1,70 og modtag et freebet på 50 kr. per mål Danmark scorer i kampen i ordinær spilletid.

Læs mere...

Nye kunder

Priceboost: Odds 7 på spansk sejr

Nye kunder hos bwin får ekstra høje odds 7 på, at Spanien vinder over Rusland i ordinær spilletid i 1/8-finalen. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Priceboost: Odds 8 på fransk sejr

Nye kunder hos bwin får ekstra høje odds 8 på, at Frankrig vinder over Argentina i ordinær spilletid i 1/8-finalen. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på kampen og få 50 kr. freebet per dansk mål

Spil for mindst 200 kr. prematch på Danmark - Frankrig til mindst odds 1,70 og modtag et freebet på 50 kr. per mål Danmark scorer i kampen.

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback