18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bwin anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Stort spiludvalg og stærk livebetting

Erfarne danske spillere husker nok bwin fra dengang, de sidst var til stede i Danmark, nemlig før liberaliseringen i 2012. Dengang tilhørte bwin den absolutte top af bookmakerne i Danmark, og heldigvis har de bevaret – og på nogle punkter udviklet – mange af de dyder, der dengang gjorde bwin populær blandt danskerne.

Både pre-match og på den imponerende livebetting-platform tilbyder bwin et massivt spiludbud. Et væld af markeder på enkelte kampe er et stærk særkende hos bwin, og så er de som regel blandt de allerførste til at lægge odds ud. Den teoretiske tilbagebetaling har flere steder fået et nøk i den rigtige retning, og stærke odds kan man især finde tæt på kampstart.

Alt dette kan også tilgås på bwin's mobile platform, som fremstår som en meget stærk kandidat, der tilmed er en ren fornøjelse at bruge, når der skal sættes spil på farten eller fra hjørnet af sofaen.

Spiludbud

Bwin er blandt de bedste i markedet, hvad angår spiludbud, og de er som regel blandt nogle af de første ude med odds på de mange ligaer og sportsgrene, der dækkes.

Bookmakeren henvender sig til spillere, der ønsker et bredt udbud, men specialiserer man sig i lavere rækker, går man nogle steder forgæves.

Som regel er det kun i de såkaldt store nationer, der dækkes langt ned i rækkerne. Indenfor fodbold finder man i lande som Holland, Belgien, Østrig Japan mv. desværre ikke odds på ligaer ud over de to-tre øverste. Dette mønster går igen på øvrige sportsgrene med undtagelse af tennis, hvor udbuddet dækker langt ned i niveau.

Langt de fleste spillere vil dette til trods finde udbuddet af spil langt rigeligt, ligesom udbuddet af sportsgrene også inkluderer blandt andet underholdning, politik med videre.

Spiltyper

På de mange ligaer og sportsgrene der dækkes, har bwin som oftest mange specialspil. På en typisk Premier League-fodboldkamp, finder man op mod 200 forskellige spil, hvoraf en god del er specialmarkeder som målscorere, scorecast, hjørnespark, intervaller osv. Dette gør sig gældende for alle større ligaer, men også i den danske Superliga ligger antal spil pr. kamp over 100.

På tenniskampe topper antallet af spil pr. kamp omkring de 20, mens ishockeykampe kan snige sig op på 40-50 spil pr. kamp.

Indenfor andre individuelle sportsgrene som fx cykling, golf, atletik og så videre, finder man også ofte et ret pænt antal head-to-head spil, ud over at vinder og top-spil stort set altid er tilgængeligt, ofte lang tid forud for begivenheden.

En væsentlig mangel hos bwin er, at de slet ikke udbyder spil på Asian handicap. Kun regulære (europæiske) handicap-varianter er tilgængelige.

Bwin Odds

Bwin er som oftest blandt de første med odds på stort set alle markeder. Til gengæld er oddsniveauet for det meste middelmådigt, dog med visse undtagelser.

Målt på tilbagebetaling er bwin godt fremme på de store fodboldligaer som Champions League, Premier League, La Liga med mere, ligesom de også er blandt de bedste på amerikanske sportsgrene. Derudover ligger de mestendels midt i feltet af markedet.

bwin opererer desuden med forskellige teoretiske tilbagebetalinger i visse dele af deres udbud afhængigt af, hvor langt der er til kampstart. Når spil på kampe fra fx Premier League eller Superligaen åbnes en uge forud for afviklingen, ligger tilbagebetalingen som regel omkring 93-94 procent.

Tættere på kampstart hæves dette til 95 procent og på enkelte (stor)kampe endda helt op til 97,5 procent. Denne praksis finder sted på de helt store fokusligaer. Det vil sige Champions League og Europa League samt de fem store europæiske fodboldligaer plus den danske Superliga.

Pæne odds kan ind i mellem også opnås på individuelle sportsgrene, som vintersport, cykling og speedway, hvor bwin ofte er markedsledende på enkelte udfald. Vent dog ikke med at spille til sidste øjeblik, for bwin er nu og da hurtige på aftrækkeren: Odds der stikker ud fra resten af markedet justeres hurtigt, og så kan værdien på et givet spil være forduftet.

Bwin Livebetting

Ligesom på pre-match markederne er der hos bwin et væld af spilmuligheder via livebetting.

Uanset sportsgren finder man på de enkelte begivenheder oftest mindst lige så mange markeder/spiltyper som pre-match. Nogle gange endda flere, hvilket gør, at bwin på nogle punkter er mere interessant, når det kommer til livebetting i forhold til pre-match.

Døgnet rundt er der live-spil tilgængelige på begivenheder fra hele verden, og man går sjældent forgæves. Der kan tilmed ofte opleves livestreaming (både video og audio) fra livebegivenheder.

Livebetting-platformen er rigtig godt opbygget, og som bruger kan man lave en masse tilpasninger, så brugerfladen bliver tilpasset præcist, som man ønsker. Ofte kører der rigtig mange live events på én gang, men her er det en stor hjælp, at man kan vælge enkelte ud og markere som "favoritter", hvilket fungerer som en form for shortlist, som er nemt tilgængelig.

Endelig, som det efterhånden sig hør og bør hos bookmakerne, faciliterer bwin også en "Cash out"-funktion, hvormed man som kunde kan lukke sine spil før tid. Denne feature - som altid skal bruges med omtanke, da den potentielt kan underminere værdien for det enkelte spil - kan anvendes på udvalgte spil/events, og kan, når den er tilgængelig, anvendes både før og mens et givent spil afgøres.

Website

Bwins website er let overskueligt, og det er nemt at finde frem til udbuddet på de kampe eller ligaer, man søger efter. Når man navigerer ind på en liga, kan man få vist tilgængelige spil på to måder: enten pr. kamp eller pr. spiltype, hvilket bestemt øger brugervenligheden, hvis man fx ofte begår sig i en specifik spiltype.

Indtrykket af websitets udformning er rigtigt godt, og dele af indhold og navigation kan tilpasses individuelt, så man kan bruge hjemmesiden, som det passer én bedst.

For eksempel kan man indstille sin personlige standardindsats. Af brugervenlige features kan nævnes en lynhurtig, globalt tilgængelig søgefunktion hvori man kan søge på ligaer, hold eller event-deltagere, ligesom der mange steder er forskellige stillinger og statistikker tilgængelige.

Som berørt i afsnittet om livebetting, kan man hos bwin livestreame mange sportsgrene, herunder fodbold, tennis, ishockey, basketball, badminton og volleyball. Der streames både fra primære ligaer (fodbold fra tysk Bundesliga) og fra mere sekundære events (tennis fra ITF/Challenger). Eneste krav for at få lov til at streame er, at man har penge på sin konto.

Generelt er der fin balance mellem informationer og brugerens behov, men skal man rejse et enkelt kritikpunkt, er det, at hjemmesiden nogle gange kan være lidt tung at danse med og ikke reagerer så hurtigt, som man oplever andre steder, men dette forekommer primært at ske ved spidsbelastninger.

Bwin Mobil

Når man er på farten, kan bwin tilgås på en fremragende mobilplatform, som er tilgængelig både via mobilbrowser og som app.

I udarbejdelsen af den mobile platform har bwin udnyttet den tilgængelige teknologi godt. Blandt andet kan man i iOS-versionen logge ind via Touch ID (på telefoner der understøtter dette), hvilket letter adgangen til spillekontoen betragteligt i forhold til traditionelt login.

Brugerfladen er helt i top, og bærer generelt præg af, at der er arbejdet med alle detaljer. Via en kombination af smidig navigation og en logisk opbygning har man hele tiden et godt overblik over alle tilgængelige muligheder. Et sæt af faste menuer på platformen gør det nemt at skifte skifte mellem de forskellige områder på siden, se sin betslip med videre.

De stærke tillægs-features som findes på desktop-platformen, fx streaming og statistikker, er også gjort tilgængelige mobilt, ligesom man også kan tilføje ligaer og/eller hold til en liste af favoritter, som man kan tilgå særskilt.

Søgefunktionen øger også brugervenligheden godt. Imidlertid er søgefunktionen en smule begrænset i forhold til på desktop. På mobilen kan man fx ikke søge på en fodboldspiller og ad den vej finde frem til den kamp han deltager i, men derudover hjælper søgefunktionen rigtig godt med hurtigt at finde vej til det spil, man ønsker.

Endelig skal det nævnes, at det er muligt at lave både ind- og udbetalinger via de fleste betalingsformer på mobilen, ligesom support også kan kontaktes gennem formular.

NB: Lige nu er app til Android tilgængelig via Google Play, mens iOS-app'en er tilgængelig via App Store. 

Ind- og udbetalinger

Når man skal have penge ind og ud fra sin konto, kan man benytte mange forskellige betalingsformer. Ud over de mest gængse kreditkort, accepterer bwin også bankoverførsel samt Neteller, Skrill og Paysafecard.

Der er ingen gebyrer på hverken ind- eller udbetalinger, og udbetalinger er som oftest kun få dage om at havne på ens bankkonto.

Det er almindelig procedure, at bwin gennemfører en sikkerheds-validering af kunden i forbindelse med første udbetaling. For at fuldføre denne skal kunden fremsende kopi af pas/kørekort, eventuelt kreditkort samt dokumentation for bopæl (fx forbrugsregning eller kontoudtog).

Support

Som dansk kunde kan man kontakte bwin via kontaktformular, som altid besvares på dansk. Herudover er også livechat og telefonsupport tilgængelig hver dag i tidsrummet 12-20. Både chat og telefon er det meste af tiden bemandet af dansk personale, men det kan forekomme at man bliver modtaget på svensk eller engelsk, bl.a. i ferieperioder.

Denne tilgængelighed burde dække de flestes behov, men det trækker en smule ned, at det ikke altid foregår på dansk, og at der opereres med blot otte timers direkte support hver dag (telefon/chat). Det er sandsynligvis nok til at dække mange af de timer hvor de fleste kunder forventes at være aktive, men det udelukker således direkte support i de sene aftentimer.

Der kan nu og da være problemer med lange svartider på support, hvilket skyldes at bwins support i mere komplicerede sager skal via en support-enhed i moderselskabet partygaming. Som oftest reagerer bwins egen support hurtigt, men det kan således hænde, at man er nødt til at vente på den endelige afgørelse.

Indsatspolitik

Som mange andre udbydere, opererer bwin også med markedslimits, hvor der sættes begrænsning for markeders samlede indsats på specifikke udfald.

Endvidere praktiseres personlige limits i et omfang over gennemsnittet. Bwin har altid haft ry for at limitere vindende/dygtige kunder, og siden relanceringen i Danmark har vi også hørt om flere tilfælde af limitering.

I februar 2018 oplevede nogle kunder endda at blive stramt limiteret, mens de var i færd med at omsætte bonus. En bookmakeradfærd der er en uskik - hvis kunderne vel at mærke har fulgt alle regler.

BetXpert har dog haft held til at få bwin til at løsne den stramme limit i næsten alle de limit-/bonusomsætningssager, vi har taget op med dem.

Bwin har pt. nogle problemer med en risikovurderingsafdeling, der er lidt for hysterisk og ikke kigger på bonusomsætnings-situationen - men samtidig har de andre afdelinger, der godt kan se fornuften i det, vi siger.

Konklusion

Er du tilhænger af et stort og varieret spiludbud, så er en konto hos bwin absolut et must. Særligt på de største fodboldligaer vil der til udvalgte, store kampe være rigeligt med spilvarianter og flotte odds.

Livebetting-sektionen er en af de stærkeste på markedet, og mobil-platformen er veludviklet med en intuitiv brugerflade.

Til gengæld skal du leve med at udbuddet i mindre, sekundære divisioner - med tennis som undtagelse - visse steder er mangelfuld, og risikoen for at personlige limits kan forekomme.

Samlet set er der dog flere plusser end minusser. Og specielt muligheden for livestreaming er med til at sikre en helstøbt oplevelse. Hos bwin kan du praktisk talt følge dine spil lige fra betslip til sidste fløjt har lydt.

Bwin kommentarer

Vores rating:

Bwin tilbyder alle nye danske spillere en velkomstbonus på op til 500 kroner i form af et risikofrit spil. Efter du har oprettet din spillekonto og foretaget din første indbetaling, vil du modtage et risikofrit spil på op til 500 kroner. 

 • Gå til bwin.dk
 • Opret dig som ny bruger og indsæt mellem 100 og 500 kroner inden for de første 30 dage
 • Bwin giver dig herefter et risikofrit spil på 100% af din indbetaling op til 500 kroner

Hent 100% op til 500 DKK fra Bwin her
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav 10.00x bonus til minimum odds 1,70.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye kunder, som ikke tidligere har haft en CPR-valideret konto, som er migreret over til bwin fra Sportingbet, Scandic Bookmakers, Danbook eller Centrebet. Kunder, som har haft en bwin-konto oprettet tidligere end 1/1-2012, betragtes som nye kunder. Bonussen gives i henhold til din første indbetaling, efter du har oprettet en konto. For at få din bonus skal du bruge en af følgende indbetalingsmetoder: Visa, Dankort, MasterCard, bankoverførsel, Instantbanking eller Instantbank. Omsætningskrav skal være mødt indenfor 60 dage fra modtagelse af bonus.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os altid på at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbelttjekke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Som ved alle andre bookmakere har bwin nogle bonusregler, der skal overholdes. Nye spillere skal:

- være fyldt 18 år og

- være ny spiller på www.bwin.dk

- være bosat i Danmark.

Man skal derudover som minimum indbetale 100 kroner for at få Bwins velkomsttilbud. Dit risikofrie spil (BackUp Spil) vil være tilgængeligt i syv dage, fra du laver din indbetaling.

Freebets hos Bwin

Det er ikke kun nye kunder, der får fordele hos bwin. Når du er eksisterende kunde, tilbyder bwin fra tid til anden forskellige muligheder for at optjene et freebet. Tilbuddet kan eksempelvis gå ud på, at du skal spille 200 kroner på sportsvæddemål en specifik dag og derefter vil få 100 kroner i freebet.

Andre kampagner hos Bwin

Bwin har også ofte en række andre kampagner til eksisterende kunder. Det kan for eksempel være tilbud, hvor de giver indsatsen igen, hvis kampen ender uafgjort, eller hvor de tilbyder et freebet, hvis du spiller en kupon med multispil og eksempelvis har mindst tre kampe på en kupon.

BetXpert er blevet kontaktet af flere brugere med konto hos Bwin, der har fået besked fra bookmakeren om, at de er blevet udelukket fra at deltage i fremtidige kampagner hos Bwin.

Gode råd til succes med betting

 • Spil kun på sportsgrene, du kender noget til. Eller find eksperter, som du stoler på, og som anbefaler spil på baggrund af analyser. Se eksempelvis på forsiden af BetXpert.com eller læs her.
 • Intet er sikkert, når det kommer til betting. Selv de største hjemmebanefavoritter fejler indimellem, så det er vigtigt ikke bare at spille hovedløst på favoritterne.
 • Oddset er altafgørende. For at få overskud på betting skal du finde de odds, som du mener, at bookmakerne har sat forkert. Det er svært, men kan lade sig gøre. Læs mere om valuebetting her.
 • Spil så vidt muligt kun singlespil. Det forhøjer din chance for at få succes med betting. Undgå doubler og trippler osv. Se her hvorfor.
 • Du skal være rationel og velovervejet og i høj grad spille med hjernen fremfor med hjertet. Et godt råd er derfor at være ekstra opmærksom, hvis du spiller på din favoritklub.

Bwin bonuskode

Der findes ikke nogen bonuskoder til bwin, som kan give dig en bedre bonus, end du får blot ved at følge linket her øverst i artiklen. Flere andre hjemmesider skriver om begreber som bonuskode, henvisningskode, tilbudskode, kuponkode og lignende. Alle de begreber skaber dog mere forvirring end gavn, da de tilhører en svunden tid. I dag er det langt nemmere blot at følge et link som beskrevet her.

Bonuskoder hos Bwin

Der er altså ingen grund til at blive forvirret over alle de begreber som kampagnekode, velkomstkode eller andre begreber omkring bonuskoder. Hvis bwin vælger at ændre deres velkomstbonus, så opdaterer vi denne side, når vi er blevet gjort opmærksom på det.

Månedsbonus hos Bwin

Som tilfældet er med bonuskoder, kan man på andre hjemmesider også komme ud for, at en bwin månedsbonus beskrives. Eller en månedens bonus, som kun gør sig gældende i en specifik måned. Dette er ikke tilfældet. Indimellem ændrer bookmakerne deres velkomsttilbud, men det er slet ikke på månedlig basis. 

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos bwin

Hvem kan få denne bonustype hos Bwin?

 • Du skal bo i Danmark og være 18+ år.

Hvordan kan jeg indbetale for at få min startbonus?

 • Du kan bruge normale og gængse betalingskort som VISA, Dankort og MasterCard til at indbetale og få velkomsttilbud.

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Det mindste beløb, du kan indbetale for at få bonus, er 100 kroner. I så fald får du et risikofrit spil på 100 kr.

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus?

 • Du kan indbetale så meget, du har lyst til, men du kan højst få et risikofrit spil på 500 kroner.

Hvilke Bwin-produkter gælder denne velkomstbonus til?

 • Dette risikofrie spil er kun gældende til sportsvæddemål hos Bwin. Den er derfor ikke gældende til poker eller kasino.

Er der en udløbsdato, når jeg får mit risikofrie spil?

 • Du har syv dage til at benytte dit risikofrie spil efter første indbetaling.
Hent 100% op til 500 DKK fra Bwin her
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder

Bwin Kampagner

Eksisterende

Gratis konkurrence for alle: Forudsig Messis første PSG-kamp og vind 75.000 kroner

Hvis du kan svare rigtigt på fire spørgsmål om Lionel Messis første kamp fra start for Paris Saint-Germain, har du muligheden for at vinde op til 75.000 kroner i en gratis konkurrencen hos bwin. Konkurrencen er for alle over 18 år med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på 1. runde af Serie A og få et freebet på 100 kroner hos bwin

Serie A begynder lørdag klokken 18.30, og i den sammenhæng tilbyder bwin et freebet på 100 kroner. Se nede i punktopstillingen, hvad du skal gøre for at få dit freebet. Kampagnen er for alle over 18 år, der er bosiddende i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Gratis Euro Predictor-konkurence hos bwin - vind 750.000 kroner

Nu har du chancen for at vinde den helt store gevinst hos bwin. Svarer du rigtigt på ti multiple choice-spørgsmål, kan du nemlig ende med at vinde hele 750.000 kroner. 

Læs mere...

Eksisterende

Stor odds-konkurrence hos bwin: 7,5 mio. kr. i præmiepulje

Fodbolden er tilbage, og det fejrer bookmakeren bwin med en kæmpe konkurrence, hvor der i alt er 7,5 millioner kroner i præmiepuljen. Konkurrencen er delt op i seks uger i streg med et ugentligt leaderboard, hvor der er præmier til de ti spillere, der spredt over ugen kan samle flest point ved at ramme høje odds.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på CL og optjen freebets og freespins hos bwin

I anledning af Champions League kan alle bwin-spillere optjene et freebet på 50 kr. samt fem freespins ved at spille 150 kroner på et byg-et-bet-væddemål med tre valg til samlet odds 2,00 eller højere. Du kan benytte dig af dette tilbud på samtlige Champions League-kampe, og dermed optjene fire freebets og 20 freespins i denne uge alene. 

Læs mere...

Eksisterende

Lav et kombispil og optjen et dagligt ekstrabet på 50 kroner

Spil dagligt for mindst 150 kroner på et kombispil med mindst tre kampe til mindst odds 1,50 pr. kamp og optjen et ekstrabet på 50 kroner hver dag.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på fodbold og optjen ekstrabets

Spil mindst 250 kroner til mindst odds 2,00 på Premier League, La Liga, Serie A og Superligaen, så optjener du et ekstrabet på 50 kroner for hvert væddemål.

Læs mere...

Nye kunder

Spil på Super Cup-finalen og optjen et live ekstrabet til kampen

Hvis du spiller for mindst 150 kroner til mindst odds 1,70 på Super Cup-finalen mellem Liverpool og Chelsea, optjener du et ekstrabet på 50 kroner, som du kan bruge live på kampen.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på vinderen af Premier League og få et freebet, hver gang de vinder

Hvis du spiller for mindst 100 kroner på vinderen af Premier League, modtager du et freebet på 15 kroner, hver gang dit valgte hold vinder en kamp.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Premier Leagues topscorer og få et freebet, hver gang han scorer

Hvis du spiller for mindst 100 kroner på, hvem der bliver topscorer i Premier League, modtager du et freebet på 15 kroner, hver gang han laver et mål.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på sommerens store sportsbegivenheder og optjen ekstrabet og vind præmier

Spil 250 kroner på hver af fem store sportsevents henover sommeren, så modtager du ekstrabet for op til 500 kroner samt får mulighed for at vinde en bil eller en Playstation 4.

Læs mere...

Eksisterende

Byg et bet på Champions League og optjen freebets

Hvis du benytter bwins Byg et Bet på en Champions League-kamp med mindst tre valg til mindst odds 2,00 samlet, optjener du et freebet på 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Byg et Bet på Superligaen og få halvdelen retur, hvis du taber

Lav hver uge et Byg et Bet-væddemål med mindst tre valg fra Superligaen til samlet odds på mindst 2,00. Taber du, får du halvdelen af dit indskud retur som et freebet op til 150 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på NBA Playoff og optjen dagligt freebet

Spil dagligt for mindst 100 kroner på NBA Playoffs og optjen et freebet på 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og EL og vind 75.000 kroner

Gæt resultatet af Champions League- og Europa League-kampe den 16.-18. april og vind 75.000 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og EL og vind 75.000 kroner

Gæt resultatet af Champions League- og Europa League-kampe den 12.-14. marts og vind 75.000 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil en trippel på 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på en trippel med minimum odds 1,50 per valg i dag den 18. februar og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 18. februar.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil en trippel på 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på en trippel med minimum odds 1,50 per valg i dag den 11. februar og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 11. februar.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og vind 75.000 kroner

Gæt resultatet af Champions League- og Europa League-kampe den 5.-7. marts og vind 75.000 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil live hver dag på VM i håndbold og optjen dagligt freebet på 50 kroner

Hver dag under VM i håndbold kan du optjene et freebet på 50 kroner, hvis du spiller live for mindst 200 kroner om dagen på turneringen.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på dansk VM-guld og optjen et freebet for hver dansk sejr

Spil for mindst 150 kroner på, at Danmark vinder VM i håndbold, og optjen et freebet, hver gang Danmark har vundet en kamp.

Læs mere...

Eksisterende

Sæt fem live single væddemål på tennis og få et 50 kr. freebet

Hver dag kan du få et 50 kroner freebet, hvis du spiller fem single livespil på tennis til mindst odds 2,00.

Læs mere...

Eksisterende

Placér et kombi-væddemål på Superligaen og modtag ekstra gevinst

Placér et prematch kombi-væddemål på Superligaen med mindst tre valg til hver mindst odds 1,50 og modtag ekstra gevinst op til 150 kr. 

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 10. december og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 10. december.

Læs mere...

Eksisterende

Spil live på Champions League og optjen freebets

Hvis du spiller fem live singlespil på mindst 50 kroner på Champions League, optjener du fem freebets på 25 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 26. november og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 26. november.

Læs mere...

Eksisterende

Lav kombispil på Nations League og optjen et freebet hver dag

Lav en kupon med mindst tre kampe hver dag under Nations League og optjen et freebet på 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 5. november og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 5. november.

Læs mere...

Eksisterende

0-0 forsikring: Få din indsats retur, hvis du taber dit væddemål, og kampen ender 0-0

Hvis du taber på udvalgte væddemål på Nations League får du dit indskud retur, hvis kampen slutter 0-0

Læs mere...

Eksisterende

Vind dagligt freebet på 50 kroner, hvis du spiller kombispil for mindst 100 kroner på Nations League

Lav et kombispil på mindst tre kampe hver dag for mindst 100 kroner på Nations League og optjen et dagligt freebet på 50 kroner

Læs mere...

Eksisterende

Spil live på Champions League og optjen freebets

Hvis du spiller fem live singlespil på mindst 50 kroner på Champions League, optjener du fem freebets på 25 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 1. oktober og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 1. oktober.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 100 kr. og få 50 kr. freebet

Spil for mindst 100 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 24. september og modtag et freebet på 50 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 24. september.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 200 kr. og modtag 100 kr. freebet

Spil for mindst 200 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 17. september og modtag et freebet på 100 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 17. september.

Læs mere...

Eksisterende

Spil kombi for 100 kroner og optjen freebet til 50 kroner

Hvis du spiller en kombi for mindst 100 kroner, hvor mindst en kamp er fra Nations League, modtager du et freebet til 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Kun i dag: Spil for 100 kr. og modtag 50 kr. freebet

Spil for mindst 100 kr. på sport til mindst odds 1,70 i dag den 13. august og modtag et freebet på 50 kr. i morgen. Dit væddemål skal afgøres den 13. august. 

Læs mere...

Eksisterende

Få pengene retur, hvis du spiller på det forkerte resultat, og der kommer en udvisning

Hvis du spiller for mindst 50 kroner på Rigtigt Resultat (ciffertips) på en VM-kamp, og der falder et rødt kort i kampen, får du din indsats retur som et freebet op til 200 kroner, hvis du taber kampen.

Læs mere...

Eksisterende

Spil kombivæddemål på VM og få dobbelt gevinst, hvis en kamp ender 0-0

Hvis du spiller for mindst 50 kroner på et kombivæddemål på 1x2-markedet ved VM med mindst et valg som uafgjort får du fordoblet din gevinst op til 200 kroner som freebet, hvis en eller flere af de uafgjorte kampe bliver 0-0.

Læs mere...

Eksisterende

Få dit indskud retur op til 200 kroner, hvis du vinder, og der bliver scoret i tillægstiden

Hvis du spiller for mindst 50 kroner live til mindst odds 1,70 på en VM-kamp inden det 90. minut, og du vinder, og der samtidig bliver scoret i tillægstiden, får du dit indskud retur op til 200 kroner som et freebet.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 150 kr. på VM-finalen og modtag 50 kr. freebet

Spil for 150 kr. på VM-finalen mellem Frankrig - Kroatien til mindst odds 1,70 og modtag et freebet på 50 kr. til den nye fodboldsæson. 

Læs mere...

Eksisterende

375.000 kr. Wimbledon leaderboard

Spil på Wimbledon til mindst odds 1,50 og optjen point på alle dine kuponer og deltag om den samlede præmiepulje på 375.000 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Få pengene retur, hvis et mål annulleres med VAR

Hvis du taber på et singlevæddemål under VM, får du dine penge igen som freebet op til 200 kroner, hvis et mål i kampen annulleres af VAR.

Læs mere...

Eksisterende

Placér et "byg et bet"-væddemål og modtag et freebet på 100 kr.

Placér et "byg et bet"-væddemål med mindst tre valg fra en kamp ved VM i fodbold for 100 kr. og modtag et freebet på 100 kr. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på kampen og få 50 kr. freebet per dansk mål

Spil for mindst 200 kr. prematch på Kroatien - Danmark til mindst odds 1,70 og modtag et freebet på 50 kr. per mål Danmark scorer i kampen i ordinær spilletid.

Læs mere...

Nye kunder

Priceboost: Odds 7 på spansk sejr

Nye kunder hos bwin får ekstra høje odds 7 på, at Spanien vinder over Rusland i ordinær spilletid i 1/8-finalen. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Priceboost: Odds 8 på fransk sejr

Nye kunder hos bwin får ekstra høje odds 8 på, at Frankrig vinder over Argentina i ordinær spilletid i 1/8-finalen. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på kampen og få 50 kr. freebet per dansk mål

Spil for mindst 200 kr. prematch på Danmark - Frankrig til mindst odds 1,70 og modtag et freebet på 50 kr. per mål Danmark scorer i kampen.

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback