18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Betinia: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse

Opdateret
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Betinia er en ny bookmaker, som i 2023 sparkede døren ind til det danske spilmarked og introducerede sig selv som “fremtidens gambling-teknologi”. Foruden et moderne design og et stort udvalg af væddemål og sportsbetting, lover bookmakeren “høje odds” og garanterer dig “den bedste online oplevelse nogensinde”. Men er det virkelig så fantastisk at spille hos Betinia? Tilbyder de virkelig høje odds? Eller taler de sig selv for meget op? Det har jeg undersøgt, og i den her anmeldelse kan du læse om mine oplevelser med Betinia, og om det er en betting side, som vi her på BetXpert kan anbefale.

Hvordan det ser ud på forsiden af Betinia.dk

Hvordan adskiller Betinia sig fra andre bookmakere?

Første gang jeg besøgte Betinia.dk, var der især to ting, jeg bed mærke i: Hjemmesidens specielle, moderne design og bookmakerens unikke, gamification-baserede belønningsprogram. 

Som jeg vil komme nærmere ind på gennem den her anmeldelse, tilbyder Betinia meget af det samme som alle andre bookmakere. En velkomstbonus, et hav af odds og live streaming. Men disse to ting - det smarte design og det specielle belønningsprogram - gør Betinia til en unik bookmaker på det danske spilmarked. Det hjælper dem i hvert fald med at skille sig ud.

Hjemmesidens udseende er hovedsageligt en speciel kombination af stærke farver, sort/hvid-billeder, symboler og nuancer, der giver bookmakeren sin identitet - og vækker interessen hos besøgende.

Og hvis det flotte udseende ikke får det til at krible i dine fingre og få dig til at oprette konto, kan det være, at bookmakerens promovering af sit specielle belønningsprogram gør. For jo mere man spiller hos Betinia, jo mere kan man vinde. Ja, et gammelt, velkendt bookmaker-trick til at overbevise dig om at starte eller fortsætte med at spille. Men hos Betinia foregår tingene anderledes. Ikke desto mindre lyder den ultimative præmie på 150.000 kr. interessant. 

Hvordan belønningsprogrammet fungerer, og om designet også er brugervenligt og ikke bare “flot”, det kommer jeg nærmere ind på senere i anmeldelsen. 

Lad os tage et kig på, hvad Betinia kan tilbyde af bonus, hvilke odds de har, og hvordan man registrerer sig. 

Betinia bonus

Betinia er tydeligvis en bookmaker, der har fokus på bonusser og kampagner. De tilbyder i hvert fald odds bonus til både nye og eksisterende spillere i form af blandt andet velkomstbonus, reload bonus, akkumulatorboost og belønninger. Herunder vil jeg gennemgå de forskellige bonusser, som Betinia i skrivende stund tilbyder, og hvad man skal være opmærksom på i forhold til at gøre brug af dem.

Betinia velkomstbonus: Sport bonus op til 1.000 kr.

Betinia giver først og fremmest nye spillere som mig muligheden for at starte ud med op til 1.000 kr. i velkomstbonus på første indbetaling.

Dette er en standard 100% bonus. Det vil sige, at hvis man indbetaler mellem 100 kr. (som er minimumsbeløbet) og 1.000 kr., modtager man samme beløb i bonus. Der er dog nogle regler og vilkår for brug af bonussen, som man skal være opmærksom på. 

For at kvalificere sig til velkomstbonussen, skal man nemlig først gennemspille ens indbetaling mindst én gang til minimum odds 1,50. Man skal herefter gennemspille sin Betinia bonus fem gange til minimum odds 2,00 for at kunne udbetale eventuelle gevinster. Man skal altså med andre ord omsætte for 10.000 kr., såfremt man indbetaler 1.000 kr., for at kunne udbetale gevinster.

Det maksimale beløb, der tæller med i gennemspilningskravene for hvert væddemål, er desuden 500 kr.

Ja, det er værd at læse regler og vilkår for bonusser, før man begynder at spille. Jeg har derfor også listet de væsentligste for Betinias velkomstbonus herunder, så du kan læse dem med det samme.

Betinias velkomstbonus til nye spillere

Regler og vilkår for Betinias sportsbetting bonus

 • For at modtage bonussen skal indbetalingen først omsættes mindst én gang til min. odds 1,50.
 • Der er herefter et omsætningskrav på 5 gange indbetaling og bonusbeløb til min. odds 2,00 før gevinster kan udbetales. For kombinationsvæddemål skal hvert udfald være min. odds 1,50.
 • Eksempel: Indbetaler du 1000 kr og får en bonus på 1000 kr, så skal du omsættes for 10.000 kr. (1000 kr + 1000 kr) x5 = 10.000 kr.
 • Det maksimale beløb, der tæller med i omsætningskrav pr. væddemål er 500 kr / 50 euro.
 • Omsætningskrav skal opfyldes senest 60 dage efter første indbetaling.
 • Minimumsindbetaling: 100 kr. Max. bonus: 1000 kr.
 • Tilbuddet er udelukkende tilgængeligt for nye indbetalende kunder. Gælder kun ved den første indbetaling.

Sådan gør du brug af Betinias sportsbetting bonus

For at gøre brug af Betinias sportsbetting bonus til nye spillere skal man først og fremmest være bosiddende i Danmark og have Mit-ID. Ellers skal man blot oprette konto, indbetale penge og følge Betinias regler og vilkår for brug af bonussen. Du gør sådan her:

 • Gå til Betinia.dk og opret dig.
 • Gå til kampagesiden og læs regler og vilkår for Betinias sport bonus til nye spillere.
 • Indbetal mellem 100 og 1.000 kr.
 • Placer et eller flere spil for hele dit indbetalte beløb (f.eks. ét spil til 1.000 kr. eller to spil til 500 kr. stykket)
 • Minimumsodds for dit første spil skal være odds 1,50.
 • Herefter indsættes din bonus automatisk på din Betinia-konto
 • Din indbetaling og bonusbeløb skal gennemspilles fem gange til minimum odds 2,00 på singlespil eller på et multispil, hvor hvert valg er på minimum odds 1,50.

Er Betinias velkomstbonus værd at bruge?

Det er altid en personlig vurderingssag fra spiller til spiller, om en bestemt bonus er værd at bruge eller ej. Men fra mit synspunkt er der både noget positivt og negativt ved Betinias velkomstbonus. Det positive er, at man kan få op til 1.000 kr. i bonus. Selvom der er mange andre bookmakere, der også tilbyder op til 1.000 kr., så er det trods alt det maksimale, de har mulighed for at tilbyde.

Det negative ved bonussen er dens omsætningskrav og minimumsodds. De er efter min mening lidt for høje. Først skal man placere et bet for at få bonussen. Derefter skal man gennemspille bonussen og indbetalingen 5x til minimum odds 2.00 på single spil eller 1.50 pr. valg i et multispil. Der findes bonusser derude med bedre vilkår. Men hvis man er interesseret i at få så meget bonus som muligt, og ikke har et problem med omsætningskrav, så er Betinias velkomstbonus uden tvivl værd at overveje.

Betinia bonuskode

Nogle gange skal man benytte en bonuskode for at aktivere en velkomstbonus hos en bookmaker. Det er ikke tilfældet hos Betinia. Alle nye spillere i Danmark kan få deres velkomstbonus op til 1.000 kroner.

Men hold øje med kampagner, hvor det er påkrævet at benytte en bonuskode. Her kan du med fordel holde øje her på BetXpert, da vi dagligt opdaterer med kampagner, bonusser og bonuskoder hos Betinia.

Kampagner og bonusser hos Betinia

Ugentlig reload bonus: Få op til 500 kr. i bonus hver uge

Når man klikker sig ind på Betinias kampagneside, kan man se, at bookmakeren tilbyder en række bonusser til sine eksisterende spillere. Bonusser, som man ikke ser hos størstedelen af de andre bookmakere med licens i Danmark.

Et af bonustilbuddene er en ugentlig reload bonus, som alle eksisterende spillere kan gøre brug af én gang om ugen. Bonussen og brugsbetingelser er i princippet fuldstændig magen til velkomstbonussen. Man kan dog “kun” få op til 500 kr. Men jeg synes, at Betinia skal have ros for at give sine spillere muligheden for at få noget ekstra at spille med hver uge. Også selvom omsætningskravene kan være svære at komme igennem.

Hvis du opretter dig hos Betinia og vil gøre brug af den her bonus, skal du være opmærksom på, at du skal kontakte Betinia via live chat eller via email på [email protected] for at modtage den.

Akkumulatorboost - Få op til 100% boost på dine væddemål

Betinia tilbyder også et akkululatorboost op til 100% på multivæddemål. Det her er en bonus, som man kan gøre brug af lige så tit, som man har lyst til. Betinia nævner i hvert fald ikke andet under regler og vilkår.

For at få et boost på sine væddemål, skal man placere et multivæddemål med minimum tre valg, hvor hvert valg er minimum odds 1.40. Jo flere valg på sit multispil, jo større boost (ekstra gevinster).

Se i tabellen herunder, hvor meget ekstra du vinder hos Betinia, jo flere valg du har på din kupon:

Antal valg (minimum odds 1.40 pr. valg) Odds boost
3 3%
4 5%
5 8%
6 10%
7 13%
8 15%
9 20%
10 30%
11 35%
12 40%
13 45%
14 50%
15 55%
16 60%
17 65%
18 70%
19 80%
20 90%
21+ 100%

Foran med 2 tidlig udbetaling

Betinia tilbyder også tidlig udbetaling på prematch 1X2-markedet, hvis et hold kommer foran med to mål.

Det vil sige, at hvis man f.eks. oddser på, at hjemmeholdet vinder, og de kommer foran med to mål, får man sin gevinst udbetalt med det samme. På den måde undgår man at være vidne til et forfærdeligt comeback til det andet hold og tabe sit væddemål.

De væddemål, hvor man kan gøre brug af den her foran med 2-funktion, er markeret med “EP”. Men jeg anbefaler, at man læser alle regler og vilkår for tilbuddet, før man gør brug af det. Der er nemlig forskel på de forskellige sportsmarkeder.

Betinias unikke belønningsprogram

Og så har Betinia som nævnt det her unikke, omfangsrige belønningsprogram, der giver spillere chancen for at spille sig frem til ekstra vædemål og andre belønninger. Ligesom med belønningsprogrammerne hos andre betting sider, er Betinias belønningsprogram baseret på et pointsystem. Jo mere man spiller, jo flere point tjener man, jo flere belønninger modtager man.

Det lyder meget simpelt, ikke? Det er det som sådan også. Betinia skal i hvert fald have ros for at gøre det så nemt, sjovt og brugervenligt at deltage som muligt.

Det foregår på den måde, at for hver 10 kr. man satser på sport eller 20 kr. på casino, modtager man ét point. Derudover kan man optjene ekstra point ved at gennemføre ugentlige udfordringer. En ugentlig udfordring kan f.eks. være at placere et multivæddemål på fodbold, eller et singlespil på volleyball. Billedet herunder viser nogle af de udfordringer, som man kan gå i krig med.

Ugentlige udfordringer hos Betinia

De point man optjener, kan man bruge til at købe og renovere stadioner i byer. Hver stadion har tre niveauer, og hver by har 5 sportspladser. Når man køber et stadion, modtager man ekstra sportsvæddemål. Når man har renoveret alle stadioner i en by, belønnes man med et bonusbeløb og næste by bliver låst op. Det ultimative mål er bygge de fem såkaldte Colossus-statuer, der samlet set udløser en kontant præmie på 150.000 kr. Men som du nok kan regne ud, så skal der en hel del point til for at opnå dette.

Det er værd at nævne, at bonusbeløb, som man modtager efter at have genmemført en by, skal omsættes én gang på sport. Colossus-præmierne er uden omsætningskrav.

Sådan opretter du en konto hos Betinia

Det er nemt og hurtigt at oprette en spillekonto hos Betinia. Men man kommer ikke langt uden Mit-ID. Billedet herunder viser, hvordan det ser ud, når man trykker på "Tilmeld" oppe i højre hjørne på hjemmesiden. For at oprette sig hos Betinia, skal man altså starte med at logge ind med Mit-ID.

Log ind-side hos Betinia

Derefter skal man indtaste de sædvanlige personlige oplysninger for at oprette sin konto:

 1. Indtast dine personlige oplysninger såsom e-mail, telefonnummer, dit køn, dit navn og kryds af, at du er over 18 år og accepterer regler og vilkår samt privatlivspolitikken hos Betinia. 
 2. Vælg derefter din velkomstbonus. Du kan vælge imellem casino bonus, sports bonus og live casino bonus. Vær opmærksom på, at både sportsbetting bonussen og casino bonussen er op til 1.000 kroner.
 3. Du vil derefter være klar til at spille. Hvis du bliver i tvivl om noget, har Betinia en udmærket FAQ-side, hvor de blandt andet besvarer spørgsmål omkring det at oprette en konto.

Betinia Sport

Betinia sport og spiludbud

Når det kommer til spiludvalget, har Betinia masser at byde på - men ikke mere end alle andre bookmakere med licens i Danmark. Når man besøger Betinia, er det tydeligt, at fodbold er en sportsgren og oddsmarked, der prioriteres højt hos bookmakeren.

De har odds på alle de store ligaer som Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen og Ligue 1. Dansk fodbold er også dækket ind med odds på Superliga, NordicBet Ligaen, DBU Pokalen, 2. division og kvindeligaen.

Det er vigtigt at nævne, at man hos Betinia også har mulighed for at spille på en lang række andre sportsgrene som tennis, håndbold, basketball, bordtennis, volleyball, baseball, ishockey, badminton og andet - præcis som hos andre bookmakere i dag. 

Ser man på udvalget af væddemål på eksempelvis Premier League, er der et overvældende udbud af spilmuligheder. Man kan lave en såkaldt Bet Builder (byg væddemål-funktion), som andre bookmakere også tilbyder. Derudover tilbyder Betinia også en del spillerspecials. F.eks. målscorerspil, spilleres skud på mål, assists og andet. 

For at give et mere hjælpsomt overblik over Betinias spiludvalg, har jeg talt Betinias spilmarkeder og sammenlignet antallet med dem, man kan gøre brug af hos andre bookmakere i Danmark. Se resultatet herunder.

Spilmarkeder hos Betinia sammenlignet med andre bookmakere

Bookmaker Antal spilmarkeder
Betinia 37
Unibet 41
ComeOn 45
Expekt 39
Betfair 31
NordicBet 40
Mr Green 36
Vbet 40

*OBS: Antallet af spilmarkeder hos bookmakere ændres løbende. Ovenstående antal spilmarkeder hos de nævnte bookmakere blev noteret d. 14-03-2024.

Spiltyper hos Betinia

I forhold til spilmulighederne på hvert enkelt spilmarked (f.eks. hvor mange forskellige væddemål man kan placere på en fodboldkamp), har jeg ikke andet end ros tilovers for Betinia.

Under udarbejdelse af den her anmeldelse havde de f.eks. til en fodboldkamp mellem Fulham og Chelsea i Premier League intet mere end 6843 spilmuligheder. Det er væsentlig flere, end hvad mange andre bookmakere på markedet normalt tilbyder.

Men det er ikke kun på Premier League, at Betinia tilbyder mange spilmuligheder. De giver mindst lige så meget at arbejde med på ligaer som La Liga, Serie A og Ligue 1. Selv på Superligaen har de over 700 oddsmarkeder til hver kamp.

Jeg lagde også mærke til, at Betinia giver dig chancen for at spille på gode specials; bl.a unikke "Player H2H". Til f.eks. kampen mellem Fulham og Chelsea tilbyder bookmakeren odds på, om Chelsea´s Kai Havertz eller Fulhams William vil have flest skud i kampen. Specials giver ekstra muligheder for at finde et godt odds på kampen. Det er derfor prisværdigt, når en bookmaker gør noget ud af at give sine brugere så mange spilmuligheder som muligt.

Betinia Odds

Betinia får leveret deres odds fra Altenar og har dermed odds, som ikke findes hos andre bookmakere i Danmark.

Som nævnt i indledningen påstår Betinia, at de tilbyder "høje odds". I forbindelse med udarbejdelsen af den her anmeldelse undersøgte jeg derfor også, hvor høje deres odds er, og hvad deres tilbagebetalingsprocent ligger på. Jeg valgte at tage udgangspunkt i 1X2-markeder på udvalgte kampe i den engelske Premier League og den italienske Serie A.

For Serie A's vedkommende lyder den teoretiske tilbagebetalingsprocent på 95,54% i gennemsnit, mens den hos Premier League er på de marginalt højere 95,65% procent. Det kan kategoriseres som i den høje ende blandt bookmakere i Danmark.

Tilbagebetalingsprocenten er dog lidt anderledes, hvis vi bevæger os væk fra de største markeder. På et nichémarked som Bandy var der en tilbagebetalingsprocenten på 89,87% for 1X2-markedet på fem kampe fra den svenske Allsvenskan. Det må siges at være i den lave ende, så man bør være opmærksom på risiko for en lavere tilbagebetalingsprocent på mindre markeder.

Herunder kan du se det gennemsnitlige odds og den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent hos Betinia sammenlignet med andre bookmakere:

Bookmaker Gennemsnitlig odds Gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent
Betinia 3,47 94,13%
Unibet 3,64 96,09%
ComeOn 3,40 92,96%
Betfair 3,30 89,94%
Nordicbet 3,57 95,73%
Vbet 3,52 95,18%

*Data er baseret på udvalgte kampe i Premier League og Serie A hos nævnte bookmakere d. 19. marts 2024.

Betinia Livebetting

Ligesom alle andre bookmakere tilbyder Betinia også live betting. De tilbyder et stort udvalg af live odds på sportsgrene som fodbold, tennis, ishockey og basketball, men også på e-basketball, esport, bordtennis, badminton, dart og meget andet.

Hos Betinia har man altså nogenlunde de samme muligheder for live betting, som man har hos andre bookmakere. Meget mere er der ikke at sige om det. Det skulle dog lige være, at Betinias side med live betting er brugervenligt sat op, hvilket man ikke kan sige om mange andre bookmakere (se billede herunder).

Live odds Betinia

Betinias hjemmeside

Som jeg nævnte i indledningen, er designet på Betinia.dk noget særligt. Ikke nok med, at hjemmesiden er flot lavet, den er også en af de mest brugervenlige og overskuelige betting sider, jeg har besøgt.

Det er nemt at finde rundt mellem de forskellige odds og markeder, da deres menu til venstre har listet de forskellige sportsgrene. Og det er nemt at danne sig et overblik over alle sider og informationer på hjemmesiden. Betinias lidt mørke look blandet med det lysegrønne fungerer faktisk ganske fint, og desuden præsenteres deres odds på en nem og logisk måde. 

Der er selvfølgelig også et søgefelt på Betinias hjemmeside, hvilket kun gør det nemmere og hurtigere at finde det, man leder efter. Betinia scorer derfor højt på hjemmesidens design og brugervenlighed. På det punkt er Betinia en af de bedste bookmakere i Danmark.

5 fakta om Betinia

Betinia App

Betinia har en god og hurtig app, der er ganske brugervenlig. Efter min vurdering er den i hvert fald bedre end de apps, mange andre bookmakere tilbyder.

Når man åbner sin Betinia-app, er det imidlertid tydeligt, at de går mere op i Betinia casinoside end sportsbetting. På forsiden præsenteres velkomstbonussen, og scroller du lidt ned, er det første, du ser, Betinias casino, live casino og jackpots. Først derefter præsenteres deres sportsbettingsektion, hvor også Betinias livebetting vises i en fane under 'Sport'.

I undermenuen kan du ikke gå direkte til livebet. Men trykker du på odds i bunden, kan du nemt finde Betinias liveodds og alle de øvrige odds, de nu tilbyder. 

Søgefunktionen er nogenlunde, men skriver du fx 'Superliga' eller 'FC København' dukker disse ikke op, og det trækker naturligvis ned, men mon ikke her blot er tale om en midlertidig fejl. Skriver du imidlertid 'København' dukker FCK op. Men skriver du 'Nordsjælland', dukker FC Nordsjælland ikke op. De hedder blot 'FCN' hos Betinia. 

Det er forholdsvist nemt at navigere i Betinias app. Trykker du f.eks på firkant-ikonet på højre side af 'live', vil du komme til oddsmenuen, og her vil det muligvis være nemmere at finde det, du leder efter, end hvis du bruger deres søgefunktion. Som sportsbettingapp hører den dog ikke til blandt de bedste.

Indbetaling og udbetalinger hos Betinia

Betinia tilbyder flere af de samme ind- og udbetalingsmuligheder, som du kender det fra andre bookmakere. Visa, Mastercard, MobilePay og Trustly kan du bruge hos Betinia, men der er ikke lige så mange muligheder, som der er det hos andre med dansk licens. Mon ikke der vil blive tilføjet flere betalingsløsninger løbende.

Du kan ind- og udbetale gennem følgende:

 • Visa
 • Mastercard
 • MobilePay
 • Trustly
 • eZeeWallet

Du kan maksimalt udbetale 80.000 kr. per gang, men der er ingen begrænsning på antallet af udbetalinger. Du kan desuden forvente, at din udbetalingsanmodning er gennemført inden for 72 timer. 

Minimumsbeløb for ind- og udbetalinger er på 100 kroner.

Betinia kundeservice

Man skal ikke undervurdere betydningen af en god kundesupport hos en bookmaker. Det er (næsten) alfa omega på lagt sigt. Jeg var derfor også spændt på at se, hvor god hjælp og service Betinia kan tilbyde.

For at være ærlig, så var det en lidt blandet oplevelse at kontakte Betinias kundesupport. Jeg ventede ikke særlig lang tid, før en medarbejder var klar i chatten. De første par automatiske beskeder blev leveret på engelsk og herefter på dansk, men de simple spørgsmål jeg havde, tog lang tid for dem at svare på.

Det kan være, at det var en skidt dag på kontoret, og at de forbedrer sig i fremtiden. Men jeg fik da svar på mine spørgsmål, hvilket er mere, end man får andre steder. Så det er jo positivt. Samtidig skal Betinia også have ros for at svare hurtigt. Jeg ventede ganske kort, før der var hul igennem til deres livechat. 

Hvis du har brug for at komme i kontakt med en medarbejder hos Betinia, kan du kontakte supportteamet via email [email protected], eller på deres live chat, der er åben 24/7. Alternativt kan du søge efter svar på Betinias FAQ-side, som er brugervenlig og hjælpsom.

Betinias indsatspolitik

Indsatspolitik og limitering hos bookmakere er et stort samtaleemne hos brugere, som ofte bliver frustrerede over, at bookmakere begrænser deres indsatsmuligheder. Altså, de sætter en grænse for, hvor meget en bruger kan satse. 

Jeg har ikke selv oplevet at blive begrænset hos Betinia. Det kan derfor også være svært at kommentere en hel masse på det. Her på BetXpert har vi dog hørt fra nogle brugere, at de har oplevet at blive limiteret. Derfor spurgte vi også ind til det i vores interview med Betinia. Her svarede Betinias landechef,  Peter Christian Noe, at det er noget, de kan finde på at gøre, hvis de kan se tegn på snyd. I de tilfælde vil de begrænse de pågældende spilkonti, så de gør Betinia mindre attraktiv i forhold til denne type adfærd.

Hvornår Betinia helt præcist kan finde på at limitere spillere, det er svært at sige. Men det er tydeligt, at der er en chance for at blive begrænset hos dem. 

Ansvarligt spil hos Betinia

I og med at Betinia har dansk licens, så er de også forpligtet til at gøre opmærksom på, at deres kunder skal spille ansvarligt. Derfor kan du også i bunden af siden på Betinias hjemmeside se, at de gør opmærksom på StopSpillet.dk og ROFUS.nu.

Hvis du har problemer med spil, så er det en god idé at søge professionel hjælp. Når du spiller hos Betinia, vil du også efter hver time opleve, at Betinia giver dig besked om, hvor lang tid du har været siden, og hvordan din saldo ser ud. 

Fordele og ulemper ved at spille hos Betinia

Alt taget betragtning kan jeg se følgende overordnede fordele og ulemper ved at spille hos Betinia:

Fordele Ulemper
Tilbyder maks. beløb i velkomstbonus (1.000 kroner) Der er en fare for at blive limiteret
Unikt belønningsprogram med store pengepræmier Omsætningskrav og minimumsindsatser er høje
Løbende kampagner til eksisterende spillere
Middelhøje odds og god udbetalingsprocent
Moderne og brugervenlig hjemmeside
Gode betting- og spilmuligheder
Kundesupport 24/7 via live chat
App til IOS og Android

Den overordnede brugeroplevelse hos Betinia

Jeg startede den her anmeldelse med at stille spørgsmålstegn ved, om Betinia virkelig tilbyder det, som de lover. Nemlig "høje odds" og "den bedste online oplevelse nogensinde”.

Efter at have gennemgået siden fra ende til anden er det mit indtryk, at bookmakeren taler sig selv lidt for meget op - men jeg synes heller ikke, at det er helt ved siden af. Betinia har ikke de højeste odds på markedet. Men de har høje odds i forhold til mange andre bookmakere. Om de giver den bedste online oplevelse nogensinde, det må være op til hver enkelt bruger at bedømme det. For mit vedkommende var det i hvert en god oplevelse at spille hos dem.

Med en attraktiv velkomstbonus, unikke belønningsprogram og gode kampagnetilbud har Betinia gjort et stærkt indtog på det danske spilmarked. Deres hjemmeside fremstår brugervenlig, flot designet og det er nemt at navigere rundt på platformen.

Der er en konkurrencedygtig tilbagebetalingsprocent på de større markeder, og man får desuden et imponerende spiludvalg med mange gode special-væddemål på de store ligaer. Hvad angår nichespil på fodboldkampe er Betinia også godt kørende. Spiludvalget er faktisk det punkt, hvor Betinia fortjener mest ros. På kundeservicefronten er der plads til forbedring, men det er dog positivt, at Betinia tilbyder kundesupport 24/7.

Alt i alt er Betinia en spændende og ikke mindst anderledes bookmaker på det danske marked, som tilbyder alt det, som andre tilbyder - og lidt mere til.

Ofte stillede spørgsmål om Betinia

Har Betinia dansk spillelicens?

Ja, Betinia har licens fra de danske spillemyndigheder, hvilket er din sikkerhed for, at de lever op til alle regler og krav.

Kan jeg få en bonus hos Betinia?

Som ny spiller hos Betinia kan du modtage en 100% velkomstbonus op til 1000 kr. til sportsbetting, når du opretter dig. Du finder også velkomstbonus til både casino og livecasino. Derudover er der masser af kampagnetilbud hos Betinia.

Hvad er Betinia Point?

Du optjener 1 Betinia Point pr 10 kr, som du satser på sportsvæddemål til min. odds 1,50. Du får også Betinia Point ved at spille casino og Livecasino samt for at fuldføre udfordringer. Du kan benytte dine Betinia Point til at få bonus, ekstra væddemål eller bonus spins.

Kan alle få en velkomstbonus hos Betinia?

Det kan alle, der er 18+ år, om som ligeledes er bosat i Danmark. Alle disse personer kan gøre brug af Betinias velkomstbonus, såfremt du ikke har gjort brug af bonussen før.

Hvilke produkter kan jeg bruge Betinias velkomstbonus til?

Vores anmeldelse har fokus på Betinias bonus til sportsvæddemål.. Denne bonus kan benyttes på en lang række sportsbegivenheder som fodboldkampe, håndboldkampe, tenniskampe osv. Du kan også vælge at tage imod Betinias casino bonus eller live casino bonus. Se vores anmeldelse af Betinia Casino her.

Hvor lang tid har jeg til at gennemspille min Betinia velkomstbonus?

Du har 60 dage til at gennemspille din velkomstbonus hos Betinia. Herefter vil bonussen udløbe og eventuelle gevinster vil gå tabt.

Betinia: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse

Vores rating:
Hent 100% bonus up til 1.000 kr fra Betinia her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav 5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling.

Yderligere vilkår For at kvalificere sig til bonussen skal spilleren gennemspille det fulde beløb af den første indbetaling mindst én gang med odds på mindst 1,50. Maks beløb, der tæller med i gennemspilningskravene for hvert væddemål, er 500 DKK. Indbetalinger foretaget med Neteller eller Skrill kvalificerer ikke til denne kampagne.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betinia hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Betinia: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse

Eksisterende

Betinia: Få Tidlig udbetaling på Superligaen

Du kan få tidlig udbetaling af dine gevinster hos Betinia på dine prematch Superliga 1X2-væddemål, hvis dit hold kommer foran med 2 mål i løbet af kampen. Dette tilbud gælder alle spillere, der er berettiget til at modtage bonus.

Læs mere...

Eksisterende

Betinia: Kedelig 0-0 tilbagebetaling

Den nye bookmaker Betinia tilbyder tilbagebetaling på en række spilvarianter, hvis kampen ender 0-0. Bemærk dette gælder kun for prematch-væddemål på udvalgte ligaer.

Læs mere...

Eksisterende

Betinia: Få boost på 10% på dine multibet

Du kan få et akkumulatorboost på 10% hos Betinia, når du placerer et multibet med mindst 3 udfald med min. odds 1,80. Hvis du vinder væddemålet får du 10% ekstra i gevinst og tilbuddet gælder alle spillere.

Læs mere...

Eksisterende

Betinia: Foran med 2 - tidlig udbetaling

Du kan få tidlig udbetaling af dine gevinster hos Betinia på dine prematch væddemål på en række af de største fodboldligaer samt tennis, ishockey, amerikansk fodbold, basketball og baseball.

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback