18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Risikofrit spil

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Risikofrie bets eller væddemål er en populær form for kampagne hos de danske bookmakers, der går ud på, at du får pengene fra dit væddemål tilbage på kontoen, hvis dit bet tabes. Vi har samlet de seneste kampagner, der indeholder risikofrie bets i nedenstående oversigt. 

Hører du om et tilbud som ikke allerede er listet her, hører vi gerne fra dig.

Der er på nuværende tidspunkt ingen aktive kampagner af denne type.
Se alle aktive kampagner her.

Risikofrie spil: Hvornår er bookmakernes tilbud reelt risikofrie?

Flere bookmakere benytter begrebet risikofrie spil, når de markedsfører specielle velkomstbonusser til nye kunder eller kampagnetilbud til eksisterende kunder. Du skal dog være opmærksom på, at tilbuddene ikke nødvendigvis er 100 procent risikofrie, selvom bookmakerne betegner tilbuddet som risikofrit. Ofte vil der nemlig være et såkaldt gennemspilskrav tilknyttet eventuelle gevinster fra disse tilbud. Det betyder, at du skal gennemspille din gevinst et bestemt antal gange, før du kan udbetale pengene til din egen bankkonto. I denne proces kan du være uheldig og miste din gevinst samt din oprindelige indsats. Derfor er det vildledende at kalde tilbuddene for risikofrie.  

Dette har Spillemyndigheden påpeget, og de forklarer på deres hjemmeside, at bookmakernes tilbudsbetegnelser ikke må være vildledende på nogen måde. De skriver blandt andet, at "en lovlig anvendelse af begreberne "gratis", "kvit og frit", "free bets" og lignende forudsætter, at chancen for at vinde en gevinst ikke er forringet, og at der ikke er tilknyttet et omsætningskrav til tilbuddet, således at bonustilbuddet reelt er gratis."

Enkelte bookmakere er begyndt at rette ind efter Spillemyndighedens præcisering af reglerne og kalder eksempelvis tilbuddene for ekstrabets. Der er dog mange bookmakere, der ikke følger Spillemyndighedens præcisering af reglerne og stadig kalder tilbuddene for risikofrie.

I denne artikel vil vi komme ind på, hvornår et tilbud kan betegnes som risikofrit, og hvornår det ikke kan.

Selvom de bookmakertilbud, der markedsføres som risikofrie spil, ikke altid er 100 procent risikofrie, så kan disse tilbud stadig være gode tilbud, der giver en fordel for dig som spiller. Det eneste, der er problemet, er betegnelsen "risikofrit", da dette ikke er tilfældet. De fleste af tilbuddene burde i stedet beskrives som ekstrabets med tilknyttet omsætningskrav.

Sådanne tilbud gives både til nye og eksisterende kunder, og der er forskellige betingelser forbundet med tilbuddene, alt efter hvilken bookmaker der tilbyder dem. I boksen herunder kan du se, hvor du kan få ekstrabets som velkomstbonus, når du tilmelder dig som ny kunder.

Besøg NordicBet

600 DKK Risikofrie Spil

18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder
Læs anmeldelse
Tidlige odds
Stort udbud af over/under
Stærk app
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder

Besøg Betfair Spillebørs

550 DKK Risikofrit Spil

18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder
Læs anmeldelse
Bredt udvalg
Høje odds
Høj likviditet
Brugervenligt website
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder

Alle ovenstående bookmakere er anerkendte bookmakere med dansk spillelicens. Du kan læse vores anmeldelser af bookmakerne her.

Hvad er et risikofrit spil?

Det er kun tilladt at kalde betting kampagner for et risikofrit spil, hvis det er helt risikofrit, og der ikke er andre forringelser eller krav tilknyttet tilbuddet, som normalt ikke er gældende ved alm. væddemål. Et risikofrit spil er en mulighed for at placere et væddemål og have muligheden for at indkassere gevinsten samtidig med, at man er forsikret mod at tabe pengene, hvis ens væddemål ikke går hjem.

Et risikofrie spil er ikke det samme, som det bookmakerne omtaler som et freebet. De to typer af bookmakertilbud minder om hinanden, men den grundlæggende forskel er, at du ved tilbud om risikofrie spil selv skal have penge stående på kontoen, hvorimod du ikke behøver at have dette ved et freebet. Forsikringen imod at tabe penge ved et risikofrit spil består i, at du får din indsats refunderet og sat tilbage på din bettingkonto hvis du taber på dit væddemål. Du kan læse mere om freebets/ekstrabets, og hvor du kan få dem her (Indsæt link)

Disse bookmakertilbud er IKKE risikofrie

For at et bookmakertilbud kan kaldes for risikofrit, må der ikke være nogen chance for, at du kan tabe dine penge, når du benytter tilbuddet. Samtidig må tilbuddet ikke forringe dine vinderchancer på måder, som normalt ikke er gældende. Ved de tilbud, der oftest kaldes for risikofrie spil af bookmakerne, er reglerne som regel sådan, at du får din indsats retur uden omsætningskrav, hvis dit væddemål tabes. Det er helt efter bogen, og denne del af tilbuddet er som sådan risikofrit.

Den del af tilbuddene, der ofte ikke er risikofrit, er, hvis dit væddemål vindes. Her er der nemlig ofte tilknyttet et omsætningskrav på eventuelle gevinster, som skal opfyldes, før du er fri til at trække pengene ud til din egen konto igen. Under denne proces med at spille dine gevinster fri kan du være uheldig at tabe pengene. Selv hvis det kun er nettogevinsten, og altså ikke din oprindelige indsats, der er underlagt omsætningskravet, så er der stadig tale om, at tilbuddet fungerer på andre betingelser, end hvad der normalt er gældende, og derfor er det stadig ikke tilladt at kalde tilbuddene for risikofrie spil. Som sagt kan disse tilbud stadig være attraktive og gode tilbud. Det er blot definitionen af dem, der ikke altid er helt præcis.

Her er reglerne for risikofrie spil

Essens i reglerne om risikofrie spil er, at du skal placere et væddemål for dine egne penge. Hvis du taber på dette væddemål, vil du få refunderet din indsats uden omsætningskrav. Hvis du vinder på væddemålet, vil du få indsat gevinsten på din bettingkonto. Hvis der ingen omsætningskrav er på gevinsten, så er der tale om et reelt risikofrit spil. Som nævnt vil der dog ofte være et gennemspilskrav på en eventuel gevinst. Gennemspilskravet kan eksempelvis lyde på, at værdien af din gevinst skal gennemspilles tre gange til minimum odds 1,50. Hvis dette er tilfældet, er der i stedet tale om et ekstrabet.

Vi har opstillet et eksempel på, hvordan et risikofrit spil fungerer her:

  • Læs betingelserne for det risikofrie spil igennem. Hvis det kræves, så husk at tilmelde dig kampagnen, så dit risikofrie spil er gældende.
  • Udvælg dit væddemål og placer spillet for egne penge.
  • Vær opmærksom på, om det er påkrævet, at du klikker af i en "aktiver risikofrit spil"-boks på kuponen for dit væddemål. Husk også at placere dit spil på det, som betingelserne for tilbuddet foreskriver. Nogle gange er der frit valg på alle hylder, andre gange gælder tilbuddet eksempelvis kun på bestemte ligaer, sportsgrene eller bestemte typer af spil som eksempelvis målscorerspil.
  • Taber du på dit væddemål, bliver din indsats sat tilbage på din bettingkonto uden omsætningskrav.
  • Hvis der er tale om et ekstrabet, og du vinder: Dine penge bliver udbetalt som "bonuspenge" på din bettingkonto. Det betyder, at du skal opfylde et gennemspilskrav, før pengene kan udbetales til din egen konto. Hvis du eksempelvis har spillet 100 kr. til odds 5,00 og vundet, så vil du få udbetalt 400 kr. i bonuspenge på din konto (nettogevinsten = gevinst fratrukket indskud). Hvis gennemspilskravet er tre gange din gevinst til minimum odds 1,50, så skal du altså i alt placere væddemål for 1.200 kr. til mindst odds 1,50, før du kan udbetale pengene til din egen bankkonto.
  • Hvis der er tale om et reelt risikofrit spil, og du vinder på dit væddemål: Du får pengene udbetalt til din bettingkonto, og du kan frit vælge, om du vil udbetale dem til din bankkonto eller placere flere væddemål for pengene.

Sådan kan du udnytte risikofrie spil eller ekstrabets

Hvad enten du modtager risikofrie spil eller ekstrabets som del af en velkomstbonus eller som et kampagnetilbud til eksisterende kunder, så er risikofrie spil eller ekstrabets en god mulighed for at optimere dine chancer for at få overskud på betting. Mange vælger at se disse muligheder som en chance for at spille på højere odds, end de normalt ellers ville gøre. Det kan sagtens være en fornuftig taktik, selvom frekvensen af vundne væddemål naturligvis vil blive mindre, end hvis man spiller på væddemål med lavere odds. Til gengæld er gevinsten tilsvarende høj, når det lykkes at ramme et højt odds.

Der er dog heller intet i vejen for at vælge et væddemål til lavere odds med større sandsynlighed for at kunne få en mindre gevinst. Det er en smagssag, hvad der er det rigtige for dig. Hvis der er et gennemspilskrav tilknyttet tilbuddet, er det dog vigtigt at være opmærksom på det og vurdere, om det ligger inde for dit betting-budget og spillestil at kunne gennemspille beløbet, der kræves for at få gevinsten fri.

Det væsentligste er dog at finde et godt væddemål, der indeholder værdi. Hvis du savner inspiration, kan du altid finde eksperttips hos os på BetXpert. Se alle aktuelle eksperttips her.

Er det gratis at spille risikofrie spil?

Hvis tilbuddet reelt er risikofrit (uden tilknyttede gennemspilskrav), så kan man godt argumentere for at kalde det for en gratis omgang. Dog med det forbehold, at du ved et risikofrit spil stadig selv skal benytte dine egne penge til at placere dit væddemål for. Derfor er begrebet risikofrit mere præcist dækkende end gratis. Hvis der er gennemspilskrav tilknyttet, er det misvisende at kalde disse tilbud for gratis eller risikofrit.

Her kan du få risikofrie spil eller ekstrabets

De fleste bookmakere tilbyder indimellem risikofrie spil eller ekstrabets til deres eksisterende kunder. Der er dog nogle bookmakere, der gør det oftere end andre. I rubrikken nedenfor har vi udvalgt et par af de bookmakere, der ofte tildeler deres eksisterende kunder risikofrie spil

Liste med Risikofrie spil eller ekstrabets til eksisterende kunder indsættes her?

Der er enkelte bookmakere, der er værd at fremhæve i forhold til at tilbyde eksisterende kunder risikofrie spil og ekstrabets. Nordicbet og Betfair er to af de bookmakere, der er flittigst til at forkæle deres eksisterende kunder med muligheder for både risikofrie spil, freebets og ekstrabets.

Risikofrie spil til nye kunder

Hvis du er på udkig efter risikofrie spil eller ekstrabets som velkomstbonus, så har vi nedenfor udvalgt de bookmakere, der tilbyder dette.

Besøg NordicBet

600 DKK Risikofrie Spil

18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder
Læs anmeldelse
Tidlige odds
Stort udbud af over/under
Stærk app
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder

Besøg Betfair Spillebørs

550 DKK Risikofrit Spil

18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder
Læs anmeldelse
Bredt udvalg
Høje odds
Høj likviditet
Brugervenligt website
18+ | ludomani.dk | regler og vilkår gælder

Kampagner med risikofrie spil eller ekstrabets

Mange bookmakere kører løbende kampagner, hvor de tilbyder deres eksisterende kunder risikofrie spil eller ekstrabets. Nogle af kampagnerne er baseret på at belønne særligt trofaste kunder, der omsætter for et vist beløb. Andre kampagner er dedikeret til specielle begivenheder. Det kan eksempelvis være særlig store og populære begivenheder som Champions League, landskampe eller slutrunder.

Du kan altid orientere dig om bookmakernes aktuelle kampagner her på BetXpert. Vi bestræber os på at holde denne side ajour og opdatere den, så snart bookmakerne annoncerer nye tilbud. Du kan også tilmelde dig BetXperts nyhedsbrev, hvor vi også annoncerer aktuelle tilbud, risikofrie spil, ekstrabets og andre kampagner.

Feedback