18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Basketball i TV

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Forneden finder du en komplet oversigt over alt basket i TV. Hvad enten det er NBA, Euro League eller den danske liga, kan du her se, hvor og hvornår, du kan se live basket i TV. Vi opdaterer TV-guiden dagligt, så du kan finde ud af om der er basketball i dag i dit fjernsyn.

Stream
Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Basketball i TV & Live stream - Se basket i dag

Basketball er en af de absolut mest populære sportsgrene i verden og følges af millioner af fans verden over. Kigger man på tallene så har Basketball faktisk over 2 milliarder fans på verdensplan og er dermed placeret i top-3 over de mest populære sportsgrene i verden.

Derfor har vi her hos Betxpert gjort det nemt for dig at finde basketballkampe på tv. På denne side kan du se, hvilke basketballkampe der spilles i dag og hvornår. Her vil vi også dykke ned i, hvordan du kan streame basketball live, og hvordan TV2 basketball afdeling, kan give dig basketball fra den øverste hylde.

Så hvad enten det er NBA, Euro League eller den danske liga, kan du her se, hvor og hvornår, du kan se live basket i TV.

Basket i TV og Live i dag

Hos Betxpert følger vi diverse basketball ligaer tæt, og du vil også af og til kunne læse spilforslag til den bedste liga, nemlig NBA. Derfor er det også nærliggende at vi har udarbejdet denne side, som kan hjælpe dig når du skal se basketball i tv.

På oversigten nedenunder kan du se, hvornår diverse kampe spilles i løbet af den næste uges tid, samt hvilken kanal der viser basketball. Du kan sorterer efter dato, kanal og Liga/turnering, hvilket giver dig mulighed for at søge efter lige præcis det du er interesseret i.

Desuden kan du se udvalgte odds på de forskellige kampe, hvilket kan give dig en indikation af, om det bliver et tæt opgør.

Basketball i Danmark i dag

Når vi taler om basketball på tv, tænker de fleste nok på NBA, hvilket giver god mening, da ligaen har de bedste spillere. Hvis du vil følge stjerner som Stephen Curry, Luka Doncic, Giannis Antetokounmpo eller den største af dem alle, LeBron James, skal du have et Viaplay Sport-abonnement, som giver adgang til at se den bedste basketball på tv.

Alternativt kan du vælge at få et abonnement hos TV2, hvor du skal vælge Favorit + Sport-pakken. Med denne pakke får du adgang til både TV 2 Sport, TV 2 Sport X og alle TV 2's øvrige livekanaler samt ekstra sportstransmissioner på TV 2 Play. Når du har den pakke, kan du gøre dig klar til tv2 basketball, som har det populære kommentator-par, Thomas Bilde og Peter Wang, når de sender kampe fra den amerikanske nationalliga - bedre kendt verden over som NBA. Du kan livestream NBA.

I NBA spiller hvert hold minimum 82 kampe hver sæson, så der er mulighed for at se en masse basket i TV. Udover de mange kampe i grundspillet, så er der også en rigtig spændende playoff.
Playoff er bygget op med en Western og Easten Conference, hvor holdene skal kæmpe sig igennem deres Conference hvor de til sidst vil stå i finalen. Hver runde spilles bedst af 7 kampe, hvilket betyder at første hold til at vinde 4 kampe fortsætter til næste runde. Så også i Playoff-delen kommer der en masse god basketball i tv, som du kan nyde, hvis du vel og mækre kan holde dig oppe.

Kampene begynder typisk omkring kl. 21:30 dansk tid og fortsætter hele natten, hvor de sene kampe ofte spilles kl 02:30 eller 04:30.
Derudover så spilles disse kampe ikke kun i weekenderne, men er placeret udover hele ugen, hvilket dog også kan betyde, at du kan være heldig, og ramme en uge, hvor der ikke er andet end basketball i tv. 

Basketball kampe i dag: Se basket i dansk TV

Basketball har altid spillet en stor rolle under OL. Især under OL i Barcelona 1992 fyldte basketball meget med det amerikanske "Dream Team" bestående af David Robinson, Patrick Ewing, Larry Bird, Scottie Pippen, Clyde Drexler, Karl Malone, John Stockton, Chris Mullin, Charles Barkley, Earvin "Magic" Johnson, Jr., Christian Laettner og ikke mindst Michael Jordan.

Navnet "Dream Team" blev valgt, fordi det var første gang, holdet stillede med spillere fra verdens stærkeste basketball-liga, NBA. Holdet vandt alle deres kampe med mindst 30 point.

Så OL og basketball har længe spillet godt sammen. VM har ikke haft samme tiltrækningskraft som OL, men det kan ændre sig i de kommende VM-slutrunder.

Den seneste VM slutrunde foregik i Filippinerne, Indonesien og Japan, og her var det noget overraskende Tyskland der stod øverst på sejrsskamlen til sidst. Næste VM-slutrunde bliver nr.20 og skal spilles i Qatar, så man kunne måske godt forvente at det vil blive et stort et af slagsen.

Skal du se de store slutrunder i basketball så vil du komme langt med et TV2 sport abonnement. TV2 har nemlig

Sammen med DR sikret sig rettighederne til vinter-OL i 2026 og 2030 samt sommer-OL i 2028 og 2032. Dermed kan danskerne se masser af OL og basketball på TV 2s platforme i de kommende 10 år.

Hvor kan man se basketball på tv?

Du kan se dagens basketball kampe på TV 2 Sport X og TV 2 Play. Der har efterhånden længe været TV2 man skulle have adgang til, hvis man vil se basketball i TV.

Feedback