18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bundesliga 2021/22 - odds, topscorer, optakt og transfers

Kommentarer (1)

Bundesligaen er tilbage, og dermed kan vi se frem til en række spændende kampe med masser af underholdning for de fantastiske fodboldfans på lægterne og spandevis af målrige kampe. Tipredaktør Frank Pilantra ser nærmere på Bundesliga 21/22 og giver overblik over holdene og bookmakernes vinder- og topscorerodds.

München, der sidder solidt på den tyske trone?
Bayern München er det ustoppelige lokomotiv i Bundesligaen, og den tyske storklub sigter efter at hente deres 10. mesterskab i træk.

Odds på Bundesligaen hos Danske Spil

Odds på Bundesligaen 2021/22

Herunder har jeg fundet de bedste odds på Bundsligaen 2021/2022. Bayern München er selvfølgelig bokmakernes helt store favorit til at vinde nok et mesterskab. 

Bundesliga 21/22 - udvalgte vinderodds Højeste odds Bookmaker
Bayern München 1,03
Borussia Dortmund 15,00
Bayer Leverkusen 501,00
RB Leipzig 1.001

OBS: Odds på vinderen af Bunddesligaen 2021/2022 er fra fredag den 21. januar klokken 15.16.

Odds på top-4 i Bundesligaen 2021/2022 Højeste odds Bookmaker
Dortmund 1,01
Leverkusen 1,67
RB Leipzig 1,68
TSG Hoffenheim 3,50
Union Berlin 5,50
SC Freiburg 5,50
Eintracht Frankfurt 15,00
Mainz 05 15,00
FC Köln 20,00

OBS: Odds på top-4 i Bundesligaen 2021/2022 er fra fredag den 21. januar klokken 16.01.

Målmaskinen Robert Lewandowski slog alle rekorder, da han i sidste sæson scorede 41 mål, og den polske striker førte Bayern München til et sikkert mesterskab i 20/21-sæsonen. 

Blandt forfølgerne finder vi dog et eksplosivt Dortmund-mandskab, der ganske vist har solgt stortalentet Jadon Sancho til Manchester United, men de har til gengæld hentet flere spændende forstærkninger.

Og så er det lykkedes at holde på den norske superstjerne Erling Braut Håland, der scorede 27 mål i 28 Bundesliga-kampe i sidste sæson.

Det kan dog også sagtens vise sig, at RB Liepzig med danske Yussuf Poulsen vil kunne true Bayern Münchens dominans, men naturligvis er Bayern München storfavoritter hos bookmakerne til at snuppe guldmedaljerne.

Der er udsigt til en hård dyst om topscorer-titlen mellem den erfarne målræv Lewandowski og fremadstormende Haaland.

Robert Lewandowski virker kun til at blive og bedre, men det samme gør Erling Håland, og det bliver en fornøjelse at opleve disse to stjerneangribere jagte den prestigefyldte titel som Bundesliga-topscorer. 

Odds på Bundesliga topscorer 2021/2022: Tager Lewandowski den igen?

Herunder finder du markedets bedste odds på en Bundesliga topscorer 2021/2022. Bayern Münchens Robert Lewandowski er bookmakernes favorit, men han kan få kamp til stregen af norske Håland. 

Bundesliga 21/22 - Udvalgte topscorerodds Højeste odds Bookmaker
Robert Lewandowski (23) 1,03
Patrik Schick (18) 21,00
Erling Braut Håland (15) 26,00
Anthony Modeste (12) 501,00

OBS: Odds på Bundesliga-topscoreren er fra fredag den 21. januar 2021 klokken 15.27.


Se odds på La Liga her.
Se odds på Serie A her.
Se odds på Ligue 1 her.
Se odds på Premier League her.
Se odds på Champions League her.


Bundesligaen 2021/22 

1. FC Bayern München

Bayern München kommer endnu en gang med en stjernebesat og rutineret trup, der er massive guldfavoritter. Den unge Julian Nagelsmann er trådt til som ny cheftræner på Allianz Arena.

Bayern München har solgt den østrigske forsvarsspiller David Alaba til Real Madrid, men det er lykkedes at forstærke forsvarskæden med Dayot Upamecano fra RB Liepzig.

Bundesliga-keeperne må have mareridt, når de skal møde Bayern München-bomberen Robert Lewandowski, og finder forfølgerne ikke en måde at stoppe dette målshow, så snupper Bayern München mesterskabet igen.

2. Borrusia Dortmund

Der er også kommet ny træner til Dortmund, der har hentet den dynamiske træner Marco Rose hos Mönchengladbach. Vi kan se frem til en frisk omgang power-fodbold med offensiv fokus fra Dortmund.

Jadon Sancho er skiftet til Manchester United, og den eftertragtede Thomas Delaney er i transfer-forhandlinger.

Den
 norske målsluger Erling Haaland har fået ny angrebsmakker, da Dortmund har hentet den unge hollandske angriber Donyell Malen, der scorede 19 mål for PSV i sidste sæson.

3. RB Leipzig

Der bliver også blæst til angreb hos RB Leipzig, der har hentet den portugisiske striker André Silva. Han imponerede voldsomt i sidste sæson, hvor det blev til 28 ligamål for Frankfurt.

RB Liepzig har dog også norske Alexander Sørloth og danske Yussuf Poulsen i offensiven, mens der må være bekymring for bagkæden efter salg af Dayot Upamecano til Bayern München og Ibrahima Konaté til Liverpool.

4.  Bayer Leverkusen

Målsætningen er at forbedre sidste sæsons 6.-plads, og fokus vil være på den tjekkiske EM-topscorer Patrick Schick, der skal løfte det offensive ansvar hos Leverkusen.

Med salget af den jamaicanske fløjspiller Leon Bailey til engelske Aston Villa fik Leverkusen tilført 35 millioner euro, og det er lykkedes at forstærke defensiven med den unge Odilon Kossounou fra Club Brügge og backen Mitchell Bakker, der er hentet i PSG.

5. Borrusia Mönchengladbach

Det lykkedes at gå videre fra sidste sæsons gruppespil i Champions League, hvor Borrusia Mönchengladbach var i pulje med Real Madrid, Inter og Shakhtar Donekst.

Det blev dog blot til en 8.-plads i sidste sæson i Bundesligaen, men anfører Lars Stindl skal gå forrest og vise vejen for offensiven med franske Marcus Thuram og Alassane Pléa samt schweiziske Breel Embolo.

6. VfL Wolfsburg

Med hollandske Mark van Bommel på trænersædet skal Wolfsburg bygge videre på deres 4.-plads i sidste sæson.

Wolfsburg har holdt på grundstammen på holdet, hvor største stjerne er den tårnhøje angriber Wout Weghorst, der scorede 20 mål i sidste sæson.

7. Eintracht Frankfurt

Frankfurt sluttede på 5.-pladsen i sidste sæson, men har mistet deres énmandshær André Silva, der scorede 28 mål i sidste sæson og var altafgørende for Frankfurt.

Det er nu op til Amin Younes at tage ansvar i offensiven, mens den colombianske angriber Rafael Borré er ny mand i Frankfurt-trøjen efter skiftet fra River Plate.

8. Hertha Berlin

Der er lagt op til masser af action i Hertha Berlins kampe med den brasilianske OL-angriber Mateus Cunha, farverige Kevin-Prince Boating og Stevan Jovetic.

Sidste sæson levede Hertha Berlin ikke helt op til forventningerne og kan ikke være tilfredse med 14.-pladsen. Til denne sæson er det også lykkedes at forstærke midtbanen, da Suat Serdar er kommet til fra Schalke..

9. TSG Hoffenheim

Det blev til en 11.-plads i sidste sæson, men Robert Skov og Jacob Bruun-Larsen skal hjælpe Hoffenheim til en top-10-placering.

Blandt profilerne finder vi også østrigske Florian Grillitsch på midtbanen samt kroatiske Andrej Kramaric, der scorede hele 20 mål i sidste sæson.

10. Union Berlin

Det blev til en overraskende flot 7.-plads i sidste sæson, hvor velorganisserede Union Berlin viste sig som et stærkt hjemmehold. Der bliver satset på en direkte spillestil med Max Kruse og danske Marcus Ingvartsen i front.

Blandt forstærkningerne til denne sæson finder vi keeperen Frederik Rønnow.

11. VfB Stuttgart

Vi kan se frem til masser af underholdning i Stuttgarts kampe, hvor vi især skal holde øje med den store Sasa Kalajdzic, der scorede 16 mål i sidste sæson.

Stuttgart kan få svært ved at gentage sidste sæsons bedrifter, da de har mistet profiler som den argentinske landsholdsspiller Nicolás González, midtbanespiller Gonzalo Castro samt keeper Gregor Kobel, der er skiftet til Dortmund.

12. Arminia Bielefeld

Kan Bielefeld igen undgå nedrykning?

Det blev blot til 26 scoringer fra Bielefeld i sidste sæson, hvor oprykkerne dog kunne være tilfredse med at klare missionen om at undgå nedrykning.

I Bielefelds noget beskedne trup finder vi den danske forsvarsspiller Jacob Barrett-Laursen.  

13. FC Augsburg

Der er ikke de store transfermidler til rådighed for Augsburg-træner Markus Weinzeiri, der dog har forstærket truppen med midtbanespilleren Niklas Dorsch fra belgiske Gent.

Augsburg sluttede sidste sæson på 13.-pladsen og sigter efter at etablere sig i midterfeltet.

14. FC Köln

Köln jagter stabilitet med den nye træner Steffan Baumgart efter en rodet 20/21-sæson, hvor de sluttede på 16.-pladsen og måtte igennem nedrykningsplayoff-kampe mod Holstein Kiel.

Med slovakiske Ondrej Duda som omdrejningspunkt skal FC Köln undgå igen at havne i nedrykningsdrama.

15. FSV Mainz 05

Bo Svensson leverede miraklet og styrede Mainz igennem en voldsom succesfuld forårssæson og undgik nedrykning i sidste sæson med en fantastisk slutspurt.

Kan Mainz endnu en gang lande på den rigtige side af nedrykningsstregen?

Bo Svensson skal have gang i offensiven, der i sidste sæson mistede både Jean-Phillippe Mateta og svenske Robin Quaison.

16. Freiburg

Freiburg sluttede på en flot 10.-plads i sidste sæson under ledelse af landsholdsforsvareren Christian Günter, der viste vejen for holdkammeraterne.

Også den italienske midtbanespiller Vincenzo Grifo leverede stabile præstationer i sidste sæson og endte som topscorer for Freiburg med ni sæsonmål.  

17. VfL Bochum

Oprykkerne Bochum tog 1.-pladsen i 2. Bundesligaen og vender dermed tilbage til Bundesligaen for første gang siden 2010.

Det bliver især interessant at følge den 19-årige franske midterforsvarer Armel Bella-Kotchap, når han skal op imod Lewandowski og Haaland.

Missionen for Bochum er at undgå nedrykning. 

18. Greuther Fürth

Der er nordisk angriberfest hos oprykkerne Greuther Fürth, der kan stille med svenske Branimir Hrgota og norske Håvard Nielsen, mens danske Emil Berggreen også kæmper for at få spilletid.

Med et beskedent budget og begrænset spillertrup vil det være en meget flot præstation, hvis Greuther Fürth undgår nedrykning i denne sæson.

Kommentarer

Feedback