18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bundesliga 2022/23: Odds og optakt til sæsonen

Kommentarer (1)

Storklubben Bayern München har formået at dominere Bundesligaen og vundet ti mesterskaber på stribe. Til denne sæson er Bayern München igen gigant-favoritter, men de må klare sig uden målslugeren Robert Lewandowski; kan det give spændingen tilbage i Bundesligaen?

Af Frank PIlantra

Der sparkes gang i Bundesliga-sæsonen 2022/23 denne fredag, hvor Jesper Lindstrøm og Frankfurt tager imod mægtige Bayern München.

Udover Lindstrøm kan vi se frem til at følge en række andre danske profiler i Bundesligaen 2022/23. Yussuf Poulsen (RB Leipzig), Robert Skov (Hoffenheim), Jonas Wind (Wolfsburg), Jacob Bruun Larsen (Hoffenheim) og Frederik Rønnow (Union Berlin) alle skal i aktion.

Det er et stærkt dansk felt, men forventningerne er naturligvis at sejrsvante Bayern München igen placerer sig som det ustoppelige lokomotiv, der brager mod deres 11. mesterskab i træk.

I denne Bundesliga-optakt 2022/2023 får du odds og en gennemgang af forventingerne til alle holdene. 

Odds på Bundesliga-vinder 2022/2023

Her får du markedets bedste odds på en Bundesliga-vinder 2022/2023. Som sædvanligt er Bayern München kæmpefavoritter. 

Spil på Bundesligaen 2022/2023 hos ComeOn

Bayern München ligner atter en sikker Bundesliga-vinder, men odds 1,21 hos Tipwin frister velsagtens ingen. Så er der nok mere ræson og spænding i at forsøge sig med én af outsiderne. Her kunne Borussia Dortmund til odds 11,00 hos ComeOn være et interessant bud. 

Dortmund er trods alt det seneste hold til at vinde Bundesligaen foruden suveræne Bayern. Dortmund vandt faktisk to år i træk i 2011 og 2012. 

Storfavoritten: Bayern München

Bayern München vandt i sidste sæson et sikkert mesterskab med et solidt forspring på 8 point ned til Dortmund og hele 13 point til Leverkusen på 3.-pladsen. Der er dog udfordringer op til denne sæson, og den unge træner Julian Nagelsmann skal have opbygget en ny offensiv uden Robert Lewandowski, der er skiftet til spanske FC Barcelona.

I sidste sæson scorede Lewandowski 35 mål i 34 Bundesliga-kampe, og den polske striker er uerstattelig. Ansvaret for, at bolden havner i netmaskerne, må deles ud på flere profiler. Det er lykkedes at hente stjerneangriberen Sadio Mané fra Liverpool til at gå forrest og føre Bayern München til nye triumfer.

Derudover har den tyske storklub også formået at hente den hollandske profil Matthijs de Ligt i Juventus, og det står klart, at Bayern München kan hente spillere fra en helt anden hylde end de øvrige Bundesliga-klubber.

Forfølgerne - de skal forsøge at stække Bayern

Borussia Dortmund

Kan Dortmund klare sig uden den norske målmaskine Erling Haaland? De har som erstatning hentet den store Sébastian Haller, der havde enorm succes i sidste sæson for velspillende Ajax. Desværre er Haller ramt af en kræftsygdom og ude på ubestemt tid.

Den nye Dortmund-træner Edin Terzić har en spændende trup med unge stortalenter som engelske Jude Bellingham, Youssoufa Moukoko samt nyankomne Karim Adeyemi, der er hentet i RB Salzburg. Blandt nyhederne kan vi også fremhæve forsvarsspilleren Niklas Süle, der er skiftet fra Bayern München.

Dortmund står som stærkeste udfordrer til Bayern München, men det kan blive tæt.

Odds Dortmunds Bundesliga-sæson 2022/2023 Højeste odds Bookmaker
Vinder (Uden Bayern) 2,37
Ender i top-4 1,20

Red Bull Leipzig

Det blev blot til 12 kampe fra start i sidste sæson for den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen, der helst skal finde skarpheden op til den kommende VM-slutrunde. Men er der plads til Yussuf i RB-offensiven, hvor vi også finder profiler som Christopher Nkunku og André Silva?

RB Leipzig sluttede på 4.-pladsen i sidste sæson, hvor det ikke lykkedes at presse top-3-holdene. Der er ikke hentet nye store forstærkninger til truppen, og det er umiddelbart svært at se RB Leipzig vælte Bayern München af tronen. Men hold godt øje med franske Christopher Nkunku, der kan blive den store oplevelse i denne sæson.

Odds på RB Leipzigs Bundesliga-sæson 2022/2023 Højeste odds Bookmaker
Vinder (Uden Bayern) 3,00
Ender i top-4 1,30

Leverkusen

Den tjekkiske angriber Patrik Schick var den helt store stjerne for Leverkusen og scorede hele 24 mål i 27 Bundesliga-kampe i sidste sæson. Det var nok til at sende Leverkusen op på 3.-pladsen. Målsætningen i denne sæson må også være at etablere sig som fast medaljekandidat og kvalificere sig til Champions League.

Spørgsmålet er, om Leverkusen kan holde stabiliteten, og der kan blive tæt kamp om top-4, hvor mandskaber som Frankfurt, Wolfsburg, Hoffenheim og Borrusia Mönchengladbach forventes at ville kæmpe om de europæiske kvalifikationsbilletter.

Leverkusen Højeste odds Bookmaker
Vinder (Uden Bayern) 6,50
Ender i top-4 1,80

Bundesliga nedrykning odds

Bundesliga-topscorer odds 2022/2023: Mané er favorit

Uden Robert Lewandowski og Erling Haaland er der et helt åbent felt af Bundesliga-topscorer-kandidater. Selvom bookmakerne peger på Bayerns Sadio Mané som favorit, så vil det ikke være en overraskelse, hvis Patrik Schick eller Christopher Nkunku ender øverst på topscorerlisten.


Assist odds i Bundesliga

Serge Gnabry har også gang på gang vist, at han kan finde ud af at score masser af mål. Med Lewandowski og Haalnd ude af billedet skal hans chancer være væsentligt forbedrede. Dette gælder som sagt også Schicks og alle de øvrige kandidaters chancer for a blive topscorer i Bundesligaen. 

Midterfeltet:
Wolfsburg

Får Jonas Wind et endegyldigt gennembrud i Bundesligaen i denne sæson? Den tidligere FCK-angriber ramte netmaskerne fem gange i 14 kampe i fjor, hvilket selvfølgelig er ok. Dette især når man tænker på, at Wolfsburg havde en, efter deres økonomiske muskler, en skuffende sæson med kun en 12.-plads. Hertil kommer, at danskeren var ny i ligaen. 

Et endelig gennembrud kan måske vente, hvis Wolfsburg som hold formår at gøre det bedre. Vi skal ikke længere tilbage end forrige sæson for at finde en flot 4.-plads. 

Hoffenheim

Det blev blot til en 11.-plads for Hoffenheim med Robert Skov og Jacob Bruun-Larsen. Robert Skov har svært ved at tilkæmpe sig fast spilletid, og Jacob Bruun-Larsen har også været mest benyttet som indskifter.

Hoffenheim sluttede på 9.-pladsen i sidste sæson, men finder den kroatiske angriber Andrej Kramaric topformen, så kan Hoffenheim blive en udfordrer til top-4. 

Eintracht Frankfurt

Siden skiftet fra Brøndby har den unge midtbanespiller Jesper Lindstrøm imponeret og blevet fast mand hos Frankfurt. Det blev til fem Bundesliga-mål fra Jobbe, der også var medvirkende til, at det lykkedes Frankfurt at hente Europa League-trofæet efter en finalesejr over skotske Rangers FC.

Til denne sæson har klubben blandt andre hentet den erfarne Mario Götze, der er tilbage i Bundesligaen efter et ophold i PSV Eindhoven. 

Livestream Bundesligaen hos bet365

Det er muligt for dig at livestreame Bundesligaen hos bet365. Her kan du livestreame kampene fra den bedste tyske række ganske gratis.  Livestreaming er populært, og for at du kan se med, er det eneste, det kræver, at du har en bet365-konto samt at du har penge på kontoen; én øre er nok. 

Sådan livestreamer du Bundesliga-fodbold

1. Gå til bet365.dk
2. Login/opret konto
3. Gå til Bundesliga-fanen, når din foretrukne kamp er i gang
4. Klik på den kamp, du vil se
5. Direkte billeder fra kampen vil nu blive vist på din skærm 

Se alle Bundesliga-kampe på din mobil eller tablet

Livestreaming af Bundesligaen er også mulig på din mobil eller tablet. Du kan altså se alle kampe fra Bundesligaen direkte på din mobil, også selvom du er på farten, mens kampen foregår.

Her kan du se Bundesliga i tv

Du har også mulighed for at se Bundesligaen på dit tv, hvor NENT Group har rettighederne. Det vil sige, at der er Bundesliga-bold på TV3 Sport-kanalerne, og See viser lørdagskampe. Derudover kan du også se kampene på Viaplay.

Seneste ti år Bundesliga-vindere

Her får du en oversigt over de seneste ti sæsoners Bundesliga-vindere:

2012/2013: Bayern München
2013/2014: Bayern München
2014/2015: Bayern München
2015/2016: Bayern München
2016/2017: Bayern München
2017/2018: Bayern München
2018/2019: Bayern München
2019/2020: Bayern München
2020/2021: Bayern München
2021/2022: Bayern München

Dortmund vandt Bundesligaen i 2011 og 2012 og er dermed det seneste hold, foruden Bayern München, til at vinde Tysklands bedste fodboldrække. 

Kommentarer

Feedback