18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bundesliga 2023/24 Odds til sæsonen

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Bundesliga-sæsonen 2023/2024 begyndte den 18. august 2023 og slutter den 18. maj 2024. Til denne sæson er Bayern München igen storfavoritter, men kan forfølgerne give de forsvarende mestre kamp til stregen? Se bookmakernes odds for Bundesligaen 2023/24 her.

Odds på Bundesliga-vinder 2023/2024

Her får du markedets bedste odds på en Bundesliga-vinder 2023/2024. Som sædvanligt er Bayern München kæmpefavoritter. 

Spil på Bundesligaen 2022/2023 hos ComeOn

Odds på Bundesliga top 4 2023/2024

Bayern München ligner igen en Bundesliga-vinder, men der er også ganske lave odds at hente. Så måske Borussia Dortmund eller RB Leipzig kunne være et par interessant bud. 

Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Storfavorit at vinde Bundesliga: Bayern München

Bayern München og Dortmund sluttede begge med 71 point i sidste sæson og det kan igen blive tæt, hvis ikke Bayern München får forstærket offensiven. Det var tydeligt, at Robert Lewandowski var voldsomt savnet efter han skiftede til spanske FC Barcelona op til sidste sæson. Bayern´s topscorer i sidste sæson blev Serge Gnabry med 14 mål, mens Lewandowski gerne scorede over 30 mål pr sæson.

Angriberen Sadio Mané fik blot en enkelt sæson hos Bayern og er nu skiftet til Al Nassr. Bayern må også klare sig uden forsvarsspilleren   Lucas Hernandez, der er skiftet til PSG.

Det lykkedes Bayern at hente den engelske landsholdskaptajn Harry Kane og det skaber naturligvis et enormt forventningspres om et sikkert Bundesliga-mesterskab og succes i Champions League. Harry Kane scorede 30 mål i sidste sæson i Premier League for Tottenham og skal slå til som den nye bomber i Bayern.

Odds på Bayern München i Bundesliga

Bayern München har hentet backen Raphaël Guerriero hos Dortmund og den stærke midterforsvarer Kim Min-Jae hos de italienske mestre, Napoli.

Bayern München Højeste odds Bookmaker
Serge Gnabry: Over 15,5 BL-mål 2,62
Serge Gnabry: Under 15,5 BL-mål 1,46
Besøg ComeOn

100% betting bonus op til 1000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Forfølgerne - de skal forsøge at stoppe Bayern

Der sparkes gang i Bundesliga-sæsonen 2023/24 denne fredag, hvor den danske midtbaneprofil Jens Stage og Werder Bremen i sæsonpremieren tager imod mægtige Bayern München.

I sidste sæson lå det længe til at Dortmund ville løbe afsted med mesterskabet og på sidste spillerunde skulle de blot besejre Bo Svenssons Mainz på hjemmebane. De måtte nøjes med 2-2 og så slog Bayern München til og med en 2-1 sejr på udebane over FC Köln tog den sydtyske gigant førstepladsen i tabellen og Bayern-spillerne kunne fejre mesterskabet.

I denne Bundesliga-optakt 203/2024 kan du se bookmakernes bedste odds og læse mere om storklubberne. 

Odds på Borussia Dortmund i Bundesliga 

De var så frustrende tæt på i sidste sæson, og det store spørgsmål er nu om Dortmund endelig kan vælte Bayern af tronen. Dortmund har solgt det engelske stortalent Jude Bellingham til Real Madrid, og den transfer gav over 100 millioner euro, men Bellingham bliver svær at erstatte.

Dortmund-træner Edin Terzić stiller stadig med en farlig trup, der kan overraske i denne sæson. Han skal have truppen til at komme stærkere ud efter skuffelsen fra sidste spillerunde i sidste sæson.

Dortmund har profiler som Julian Brandt, Emre Can samt de erfarne Mats Hummels og Marco Reus. Det bliver også spændende at følge de unge Youssoufa Moukoko og Karim Adeyemi. 

Der er kommet et par solide forstærkninger til klubben, da Dortmund har hentet  Marcel Sabitzer og Felix Nmecha.

Dortmund står igen som stærkeste udfordrer til storfavoritterne Bayern München.

Odds Dortmunds Bundesliga-sæson 2023/2024 Højeste odds Bookmaker
Vinder (Uden Bayern) 1,83
Sebastian Haller: Over 20,5 BL-mål 2,75

Odds på RB Leipzigs Bundesliga i Bundesliga 23/24

Det blev blot til 3 kampe fra start i sidste sæson for den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen, der virker til at være faldet et godt stykke ned i angrebshierakiet. Yussuf Poulsen scorede 2 mål i sidste sæson og skal tilkæmpe sig langt mere spilletid og finde vej til netmaskerne for at generobre pladsen på det danske landshold.

RB Leipzig har til denne sæson solgt deres topscorer Christopher Nkunku til Chelsea, og norske Alexander Sörloth er skiftet til Villarreal. Træner Marco Rose håber på, at den store slovenske angriber Benjamin Sesko kan slå til som makker til Timo Werner i frontlinjen. Hold også øje med Xavi Simmons, der blev ligatopscorer for PSV i sidste sæson.

Manchester City har lykkes med at hente den kroatiske forsvarsprofil Josko Gvardiol, og det er et stort tab for Leipzig. Det samme må man sige om midtbanestjernen Dominik Szoboszlai, der er skiftet til Liverpool.

RB Leipzig sluttede på 3. pladsen i sidste sæson med 5 point op til førerholdene.

Det er umiddelbart svært at se RB Leipzig vælte Bayern München af tronen i denne sæson efter deres salg af bærende profiler.

Men man skal på den anden side heller ikke undervurdere Marco Rose og dette Leipzig-mandskab, der er blevet forstærket af  Christopher Baumgartner, der er kommet til fra Hoffenheim, mens portugisiske Fabio Carvalho har taget turen til Leipzig fra Liverpool.

Odds på RB Leipzigs Bundesliga-sæson 2023/2024 Højeste odds Bookmaker
Vinder (Uden Bayern) 3,50
Ender i top-4 1,33

Fakta om Bundesligaen 2023/24

 • Regerende mestre: Bayern München
 • Oprykkere: Heidenheim, Damstadt
 • Spillerunder i sæsonen: 34
 • 1. spillerunde: d. 18. august 2023
 • 34. spillerunde: d. 18 maj 2024
 • Champions League pladser: 4 (Top 4 kommer i gruppespil)
 • Europa League pladser: 1 (nr. 5 kommer i gruppespil)
 • Europa Conference League pladser 1 (nr. 6 kommer i kvalifikationen)
 • Direkte nedrykningspladser: 2 (nr. 17 & 18)
 • Nedrykning-playoff pladser: 1 (nr. 16)

Foto: GLYN KIRK / IKIMAGES / AFP

Bundesliga nedrykning odds

Bundesliga-topscorer odds 2023/2024

Harry Kane er landet i Bayern München og samtidig blevet storfavorit hos bookmakerne til at ende som ligatopscorer. Hos Unibet kan man således få odds 1,55 for Harry Kane bliver topscorer i Bundesligaen. Umiddelbart er Dortmund-angriberen Sebastian Haller farligste udfordrer, men også profiler som Eric Maxim Choupo-Moting, Kolo Muani, Randal eller sidste sæsons topscorer Niclas Füllkrug kan ende øverst på topscorerlisten for 23/24-sæsonen.

Subtop/Midterfeltet:

Bayer Leverkusen

Leverkusen skal have gang i deres tjekkiske stjerneangriber Patrik Schick for at sende klubben tilbage og kæmpe om Top 4 og kvalifikation til Champions League. Leverkusen har hentet angriberen Victor Boniface og han bliver spændende at følge i frontlinjen.

I sidste sæson sluttede Leverkusen på 6. pladsen efter Union Berlin og Freiburg. Det er lykkes den spanske Leverkusen-træner Xavi Alonso at hente midtbanespilleren Granit Xhaka hos Arsenal, men har så til gengæld måtte tage afsked med franske Moussa Diaby, der er skiftet til Aston Villa.

Midtbaneprofilen Florian Wirtz var ligesom Schick ramt af skader i sidste sæson, men med den unge midtbaneprofil tilbage i topform kan Leverkusen blive en seriøs medaljekandidat. Hold øje også med den spanske forsvarsspiller Grimaldo, der er hentet i Benfica.

Spørgsmålet er, om Leverkusen kan holde stabiliteten, og der kan blive tæt kamp om top-4, hvor også mandskaber som Frankfurt, Wolfsburg, Hoffenheim og Borrusia Mönchengladbach forventes at ville kæmpe om de europæiske kvalifikationsbilletter.

Leverkusen Højeste odds Bookmaker
Vinder (Uden Bayern) 10,00
Ender i top-4 1,83

Wolfsburg

Det endte med en 8. plads for Wolfsburg med danske Jonas Wind i angrebet. Det blev til 6 mål i sidste sæson, hvilket ikke er imponerende, men dog nok til at sikre en plads til Kasper Hjulmands VM-hold. Der skal dog langt flere bolde i netmaskerne, hvis Jonas Wind skal sende Wolfsburg op på de europæiske pladser.

Jonas Wind har fået selskab af landsholdsbacken Joakim Mæhle, der er kommet til Wolfsburg fra italienske Atalanta. Der er udsigt til en masse assists fra Joakim Mæhle, der har vist god fart på fløjen og er både gennembrudsstærk og har et glimrende overblik.

Wolfsburg må klare sig uden midtbanespilleren  Felix Nmecha, der er skiftet til Dortmund, mens  Micky van de Ven er blevet solgt til Tottenham. Offensivt har Wolfsburg investeret i angriberen Tiago Tómas fra portugisiske Sporting Lissabon, mens defensiven er blevet forstærket af den store  Moritz Jentz.

Nederlag i de sidste to spillerunder kostede europæisk kvalifikation i sidste sæson, og træner Nico Kovac skal have mere stabilitet og offensiv skarphed ind på holdet i denne sæson.

Wolfsburg Højeste odds Bookmaker
Wolfsburg ender i Top 4 7,00
Wolfsburg ender i Top 6 1,85

Eintracht Frankfurt

Det lykkedes Frankfurt at snuppe 7. pladsen i sidste sæson foran Wolfsburg. Dermed kan Jesper Lindstrøm se frem til at prøve kræfter med Conference League i denne sæson. Den danske landsholdsspiller går ind til sin trejde sæson i Frankfurt og har etableret sig som en af de bærende profiler, der tiltrækker opmærksomhed fra større klubber.

Mens Lindstrøm scorede 7 sæsonmål, så blev den franske angriber Randal Kolo Muani den store profil i offensiven og var klubbens topscorer med 15 mål i sin første sæson i Frankfurt. Den tidligere Nantes-angriber er blandt topscorerkandidaterne.

Hvis Frankfurt kan holde på den energiske Lindstrøm i transfervinduet, så kan de øvrige Bundesliga-klubber få problemer med at holde styr på Randal Kolo Muani.

Frankfurt Højeste odds Bookmaker
Frankfurt ender i Top 4 4,50
Frankfurt ender i Top 6 1,45

Foto: DANIEL ROLAND / AFP

Danskere i Bundesligaen 2023/24

Vi se frem til at følge en række danske profiler i Bundesligaen 2023/24. Det er igen i denne sæson et stærkt dansk felt I Bundesligaen, og der er meldinger om at landsholdsbacken Joakim Mæhle kan være på vej til et skifte til Wolfsburg.

Spiller

Klub

Jacob Steen Christensen

FC Köln

Kristian Pedersen

FC Köln

Nikolas Nartey

VfB Stuttgart

Mikkel Kaufmann

Union Berlin

Frederik Rønnow

Union Berlin

Jakob Busk

Union Berlin

Jonas Wind

Wolfsburg

Frederik Winther

Augsburg

Mads Pedersen

Augsburg

Yussuf Poulsen

RB Leipzig

Robert Skov

Hoffenheim

Jacob Bruun Larsen

Hoffenheim

Jens Stage

Werder Bremen

Jesper Lindstrøm

Eintracht Frankfurt

Oscar Fraulo

Borussia Mönchengladbach

Seneste Bundesliga-vindere

Her får du en oversigt over de seneste sæsoners Bundesliga-vindere:

2012/2013: Bayern München
2013/2014: Bayern München
2014/2015: Bayern München
2015/2016: Bayern München
2016/2017: Bayern München
2017/2018: Bayern München
2018/2019: Bayern München
2019/2020: Bayern München
2020/2021: Bayern München
2021/2022: Bayern München
2022/2023: Bayern München

Dortmund vandt Bundesligaen i 10/11 og igen i 11/12, men herefter har Bayern München sat sig solidt på Bundesliga-tronen.

I flere af disse sæsoner har Bayern München dog haft målmaskinen Robert Lewandowski til at banke bolden i netmaskerne. De har endnu ikke fundet en verdensklasse-angriber og som vi oplevede i sidste sæson, så kan det skabe en mere jævnbyrdig kamp om guldet.

De største stadions i Tyskland

 1. Signal Iduna Park - kapacitet 81 365 - hjemmehold: Borussia Dortmund.
 2. Allianz Arena - kapacitet 75 000 - hjemmehold: Bayern München.
 3. Olympiastadion - kapacitet 70 649 - hjemmehold: Hertha Berlin.
 4. Veltins-Arena - kapacitet 62 271 - hjemmehold: Schalke 04.
 5. Mercedes-Benz Arena - kapacitet 60 449 - hjemmehold: VfB Stuttgart.

Hvem har vundet bundesliga flest gange?

FC Bayern München har vundet Bundesligaen flest gange (31).

Kommentarer

Feedback