18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Unibet anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Markedets største udbud af specialspil

Unibet er en nordisk bookmaker, som i høj grad henvender sig til de skandinaviske lande. Der er således ofte et spændende udvalg på specielle begivenheder i det danske.

Generelt er der et stort udvalg at vælge imellem. Det kommer til udtryk ved mange sportsgrene og mange ligaer.

Spiludbud

Hos Unibet er fodbold den primære sportsgren med dækning af en lang række lande helt ned til de sekundære ligaer. Ud over de gængse lande, dækker man også de mindre profilerede ligaer som eksempelvis Island, Tjekkiet og Slovakiet, mens man også udbyder spil på de nord- og sydamerikanske fodboldligaer.

Ud over fodbold dækkes ishockey, tennis, håndbold, golf og meget andet. Der dækkes også en del mindre sportsgrene, hvor der også er blevet plads til noget så anderledes som finsk boboll(!). Man udmærker sig med et flot udvalg på vintersport og ikke mindst cykelløb, som primært er de områder, hvor man skiller sig ud fra mængden.

Der udbydes ikke længere spil på trav og hestesport, da dette kun er tilladt for Danske Spil under den nye spillelovgivning.

Spiltyper

Unibet har ofte en flot række spilmuligheder for hver kamp, hvor man især på de store fodboldligaer er med helt fremme på den enkelte kamps udvalg.

I fodbold er der kampodds, handicap (også asian), halvleg/fuldtid, Over/Under, ciffertip – og i de væsentlige ligaer typisk også målscorerspil, advarsler.

På håndbold og ishockey er det lidt mere sparsomt med specialspil, men i de fleste tilfælde er der odds på over/under, handicap samt periode/halvlegsspil.

I NBA er der kampodds (moneyline og handicap) samt antal point – plus ganske ofte også målscorerspil og andre specialspil.

Unibet Odds

Unibet ligger højest i markedet, hvad teoretisk tilbagebetaling angår. Tilbagebetalingen er dog spredt pænt ud over spiludbuddet, i modsætning til mange andre bookmakere, som kører med høj tilbagebetaling (og dermed høje odds) på udvalgte sportsgrene/turneringer og klart lavere på alle andre.

I ingen af de turneringer som vi løbende overvåger tilbagebetalinger fra skiller Unibet sig markant ud i toppen, men omvendt er der heller ingen, hvor de falder helt igennem. Stikprøver på lavere og mere nicheprægede sportsgrene/turneringer, afslører dog at især på sekundære fodboldligaer ligger tilbagebetalingen hos Unibet for nogles vedkommende ret lavt.

Med det for øje vil man hos Unibet sjældent opleve at man spises af med middelmådige odds på det udbud, man finder på tværs af hele markedet, men på den anden side stikker Unibet så heller ikke næsen afgørende frem helt i toppen. Stadig kan man dog opleve at Unibet har højeste odds på et udfald i selv de mest prominente kampe.

På plussiden tæller, at Unibet som regel er nogle af dem der er tidligt ude med odds, om end man ret sjældent kan spille længere frem end den førstkommende/aktuelle spillerunde i en given turnering.

Unibet Livebetting

Unibet udbyder livebetting med dækning af et væld af sportsgrene. Fodbold fylder mest, men også tennis, floorball, håndbold, volleyball og basketball er stort set dagligt på programmet. På hver begivenhed udbydes som minimum 1X2-spil og enkelte specialspil.

Livebetting-sektionen er den aktuelle version integreret i siden, hvor den før åbnedes i et nyt vindue. Denne integration virker mere naturlig og giver en langt bedre tilgang og et bedre overblik.

Live-spil kan kombineres, således at der kan spilles multispil, hvilket er endnu et skridt op for livebetting-sektionen.

I deres livebetting findes også en feature, der er blevet døbt "cash in", som tilbyder kunden at "sælge" et livespil tilbage, hvis man af en eller anden grund har mistet troen eller måske vil score gevinsten tidligt. Bemærk dog at prisen i de fleste tilfælde er derefter, det vil sige Unibet skal nok sørge for at tage deres del af kagen i form af at udbetalingen er væsentligt reduceret i forhold til, hvis man på præcist samme tidspunkt spillede et kontra-væddemål på det givne spil (såfremt dette teknisk er muligt, givet spiltypen).

I livebetting-sektionen kan du streame en lang række kampe og sportsbegivenheder. Listen af streamede kampe er voksende og Unibet hører klart til blandt de bedste på området. Bemærk dog, at du skal have penge på kontoen eller have placeret et spil inden for 24 timer for at kunne tilgå livestreaming.

Website

Unibets aktuelle hjemmeside kører med en navigation, der er klart bedre end i tidligere versioner. Man kan søge ud over hele spiludbuddet (dog medtages livebetting-events af ikke), og navigationen fungerer godt. Skal en lille mangel påpeges, så er det, at man godt kan savne den mulighed, der tidligere var for at markere "Favoritter" inden sportsgrene/ligaer, så man altid havde disse tilgængelige i toppen af menuen. Dette er dog delvist løst ved at Unibet selv har indsat "Genveje" til de mest populære ligaer/turneringer.

Visningen af kampe og odds er god, og det er endvidere muligt at få vist odds for én spiltype på tværs af ligaer. Dette er især ganske brugbart, hvis man ønsker at se alle odds på målscorere eller fx over/under.

Alt i alt indeholder websitet alt, hvad du har brug for. God navigation, simpelt og hurtigt overblik, høj brugervenlighed og diverse ekstra features, som fx statistik for de enkelte kampe/events.

Unibet Mobil

Unibet har til det mobile marked udviklet både en browser-baseret platform og en app. Uanset hvilken man bruger kan man få adgang til det fulde udbud af spil, både pre-match og livebetting. Streaming af live-events kan også foretages mobilt.

Platformen er supernem at navigere i, og den er logisk opbygget. Der er dog en lille tendens til at siderne "hænger" nu og da, hvilket trækker en smule ned.

Det er muligt at oprette en konto mobilt, og man kan foretage både ind- og udbetalinger, dog i begrænset omfang i forhold til desktop-versionen. Indbetalinger kan foretages med kreditkort, netbank og Neteller, mens udbetalinger er begrænset til kreditkort. Især savnes Skrill i begge sammenhænge. Man kan tilgå fulde detaljer om sin konto, herunder spilhistorik, og man kan endvidere sætte en personlig indbetalingsgrænse eller helt udelukke sig selv.

Ind- og udbetalinger

Når man skal foretage ind- eller udbetaling via sin konto hos Unibet, er der stort udvalg af betalingsformer, og tilmed møder man ingen gebyrer, hvilket er et stort plus.

Bankoverførsler er der heller ikke gebyr på (ud over eventuelt gebyr hos egen bank), men de kan alligevel ende med at koste en smule, grundet kursudsving, da beløbene behandles i engelske pund ved overførslen. Til gengæld ekspederes de hurtigt – typisk samme dag.

Support

Som nordisk bookmaker er det naturligt, at det er muligt at supportafdelingen kan kontaktes i de nordiske sprog, herunder naturligvis også dansk. Udover email-kontakt via formular på siden, er det også muligt at ringe, og dette er gratis.

I de tilfælde vi har været i kontakt med supporten, har svartiden været kort, og svarenes kvalitet været høj, og generelt udviser Unibet et højt niveau af support. Svar er altid hurtige og fyldestgørende.

Har du brug for uddybende forklaring på en email-henvendelse, eller skal du have et hurtigt svar, kan du bruge livechat-support, der er online i dagtimerne.

Indsatspolitik

Personlige limits kan forekomme. Det er dog relativt sjældent. Generelt tages der imod pæne indsatser, og skulle ud overskride den generelle indsatsgrænse kan du sende dit spil til godkendelse. I de fleste tilfælde accepteres disse ekstra-indsatser.

Konklusion

Som en solid, skandinavisk funderet bookmaker med gode odds, fremragende support og velfungerende platforme både på web og mobilt, kan man som spiller sagtens lukkes Unibet ind i porteføljen.

Selvom det mere er undtagelsen end reglen, at de er markedsførende på de primære sportsgrene, så er det et billede, der går igen hos langt de fleste andre bookmakere. Udbud og odds er absolut godkendt, og i den høje ende på langt størstedelen af de mest populære sportsgrene og turneringer.

Og skulle man derudover have en specifik interesse for spil på sportsgrene og turneringer, hvor man hos andre udbydere ofte går forgæves, herunder blandt andet vintersport og cykling, så er Unibet et must.

Unibet kommentarer

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback