18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Unibet Bonus, Sports og Anmeldelse

Opdateret
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Reklame for Unibet (Denmark) Limited. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Unibet er en af verdens førende og mest populære bookmakere. Brugere over det meste af verden benytter sig af Unibet som deres foretrukne betting side. Det skyldes især, at Unibet tilbyder en lang række sportsmarkeder og sports betting muligheder. 

Unibet giver deres brugere mulighed for at spille og sætte væddemål på alverdens tænkelige sportsmarkeder og sportsgrene, ligesom det altid er muligt at finde kampe fra ens yndlingssport på alle tider af døgnet og året rundt. Unibet har også et godt ry for at tilbyde høje odds på mange forskellige væddemål og derfor er det en attraktiv bookmaker for mange spillere rundt omkring. 

Unibet er en nordisk bookmaker, som i høj grad henvender sig til de skandinaviske lande. Der er således ofte et spændende udvalg på specielle begivenheder i det danske. Generelt er der et stort udvalg at vælge imellem. Det kommer til udtryk ved mange sportsgrene og mange ligaer.

Bonus Spiludbud Odds Livebet Mobil

Unibet bonus

Unibet markerer sig på det danske marked med reklamer med Brian Laudrup og med sloganet "Af spillere, for spillere." Unibets tilbud til nye kunder er en sportsbonus på 1.000 kroner. Bonussen skal omsættes otte gange til minimum odds 1,40, før den kan udbetales. Det vil sige, at man skal omsætte for 8.000 kr. til odds 1,40, hvis man benytter sig af den fulde bonus og vil spille den fri. Man har 60 dage til at opfylde disse gennemspilskrav.

Generelle Unibet kampagner og Unibet freebets

Unibet tilbyder med jævne mellemrum forskellige typer af freebets og kampagner til eksisterende kunder. Tilbuddene varierer, og kan blandt andet indebære, at man som kunde bliver tilbudt et ekstra freebet, hvis man spiller på en specifik begivenhed, til at man får sine penge igen, hvis det hold, man har spillet på, brænder et straffespark, og man taber sit væddemål. Unibet har desuden kampagner og konkurrencer, hvor man kan vinde en fodboldrejse til en kamp i et andet europæisk land med alt betalt. Du kan læse mere om Unibet freebet og tilbud under fanen "Kampagner". 

Sådan bruger du din Unibet-bonus

Skal man have det maksimale ud af sin bonus fra Unibet, skal man indbetale 1.000 kroner, så man får 1.000 kroner i bonus. Ønsker man ikke at indbetale så mange penge, er det dog også muligt at indbetale et lavere beløb og så få en bonus, der svarer til det indbetalte beløb - helt ned til 80 kroner.

Indbetaler man 1.000 kroner, betyder det, at man skal gennemspille flere penge for at kunne udbetale dem. Hvis man indbetaler 1.000 kr. og altså får 1.000 kr. i velkomstbonus, skal man omsætte for 8.000 kr. til mindst odds 1,40.

8.000 kan få nogen virke som et højt beløb, men samtidig er minimumsoddset 1,40, hvilket er lavere end flere af konkurrenternes. Jo lavere minimumsoddset er, jo nemmere er det som udgangspunkt, at omsætte de 8.000 kr. og få sin konto hos Unibet til at vokse. Når en bookmaker sætter et odds til 1,40, så betyder det, at bookmakeren mener, der er 71,4 % chance for, at oddset går hjem.

Med andre ord er der bedre muligheder for, at et spil går hjem, når man spiller et odds i den størrelsesorden sammenlignet med eksempelvis odds 1,80, som er minimumsoddset hos andre bookmakere, og som svarer til en chance på lige under 55,6 %. Det betyder dog ikke, at du blot skal spille på hvad som helst og gå ud fra, at dine spil går hjem, blot fordi du spiller på de store favoritter. Det kræver stadig dygtighed og viden at få dine penge på kontoen til at yngle. Blot fordi bookmakerne vurderer, at et storhold som eksempelvis Real Madrid, skal give odds 1,40, så er det ikke sikkert, at det afspejler den reelle chancevurdering. Hvis du kan finde de steder, hvor bookmakerne vurderer forkert, så vil du i længden tjene penge på at oddse. Dette kræver naturligvis forberedelse. Læs mere om valuebetting og chancevurdering her.

Vi har samlet et par gode råd, der sandsynligvis vil forbedre dine chancer for at vinde på at oddse.

Gode råd om betting

 • Opsøg viden om de ting, du spiller på. Her på BetXpert kan du finde ekspertforslag på forsiden og statistik på kampene i vores Matchcenter.
 • Spil kun på sportsgrene, du kender noget til.
 • Forstå de grundlæggende regler indenfor betting i våres Odds Guide, der øger dine chancer for at ende med et overskud. Det er for eksempel en udbredt sandhed i betting, at det generelt er nemmere at få succes, når risikoen minimeres. Læs mere om dette i vores gennemgang af, hvorfor spille single-spil.
 • Spil mere med hovedet og hjernen end med din intuition og følelser. Derfor kan det eksempelvis være farligt at oddse på sit favorithold.  

Læs mere om, hvordan du bliver bedre til at bette.

Unibet bonuskode

På BetXpert er det muligt at finde værktøjer, der hjælper dig til at få overblik og gøre betting så simpelt og gennemskueligt som muligt. De følgende afsnit er et forsøg på at aflive nogle myter om den såkaldte Unibet bonuskode; Den findes nemlig ikke.

Bonuskoder hos Unibet

Mange hjemmesider lokker med bonusekode Unibet, eller tilbudskoder. De kan også blive kaldt velkomstkoder eller henvisningskoder. Det kan man blive forvirret over, men det er der ingen grund til, for selve ideen med alle disse bonuskoder er forældet og har været det i årevis. I dag har disse bonuskoder ingen reel funktion. I dag er alt, du skal gøre for at få din velkomstbonus, blot at oprette en konto hos Unibet og tage imod bookmakerens oprettelsesbonus. 

Månedsbonus hos Unibet

På samme måde kan man flere steder læse, at der skulle findes en special Unibet månedsbonus. Det er heller ikke sandt. Der findes ingen specielle koder til en månedens bonus hos Unibet, som kan give dig særlige fordele, for en sådan bonus eksisterer ikke. Det hænder, at bookmakere som Unibet indimellem ændrer deres bonusregler, men det er slet ikke så ofte som hver måned, og det har altså ikke noget at gøre med specielle månedsbonuskoder.

Spiludbud

Hos Unibet er fodbold den primære sportsgren med dækning af en lang række lande helt ned til de sekundære ligaer. Ud over de gængse lande, dækker man også de mindre profilerede ligaer som eksempelvis Island, Tjekkiet og Slovakiet, mens man også udbyder spil på de nord- og sydamerikanske fodboldligaer.

Ud over fodbold dækkes ishockey, tennis, håndbold, golf og meget andet. Der dækkes også en del mindre sportsgrene, hvor der også er blevet plads til noget så anderledes som finsk boboll(!). Man udmærker sig med et flot udvalg på vintersport og ikke mindst cykelløb, som primært er de områder, hvor man skiller sig ud fra mængden.

 

Spiltyper

Unibet har ofte en flot række spilmuligheder for hver kamp, hvor man især på de store fodboldligaer er med helt fremme på den enkelte kamps udvalg.

I fodbold er der kampodds, handicap (også asian), halvleg/fuldtid, Over/Under, ciffertip – og i de væsentlige ligaer typisk også målscorerspil, advarsler.

På håndbold og ishockey er det lidt mere sparsomt med specialspil, men i de fleste tilfælde er der odds på over/under, handicap samt periode/halvlegsspil.

I NBA er der kampodds (moneyline og handicap) samt antal point – plus ganske ofte også målscorerspil og andre specialspil.

Unibet tennis odds

“Kamp” væddemål er baseret på det generelle princip om turneringsfremgang eller turneringssejr alt afhængig af den fase i konkurrencen, som kampen refererer til. Spilleren/holdet, der avancerer til næste runde eller vinder turneringen, regnes for vinderen af væddemålet uanset kampens længde, at spillere trækker sig, diskvalifikationer osv. Disse væddemål kræver at mindst ét sæt fuldføres, for at væddemålet gælder.

Over/under-spil og handicap (partier og sæt). Disse skal være afgjort ved kampafbrydelsen for at gælde:

“Over/Under” og "Handicap" tilbud på uafsluttede kampe hvor udfaldet allerede er afgjort før afbrydelsen af spillet, og/eller hvor en fortsættelse af spillet ikke på nogen måde kunne give et anderledes resultat for nævnte tilbud, vil blive afgjort ud fra det opnåede resultat indtil afbrydelsen.

Dette betyder blandt andet, at matematisk uundgåelige scenarier vil blive sat som vundne spil – hvis altså disse forudsætninger går din vej. Se her:

Til udregningen af disse afgørelser vil det minimale antal af hændelser, der skulle være nødvendige for at få en naturlig afslutning på tilbuddet, blive tilføjet, som det er nødvendigt, afhængig af antallet af heats, der er planlagt for kampen. Skulle denne udregning resultere i en situation, hvor ingen mulige ændringer kunne påvirke udfaldet af tilbuddet, vil det blive afgjort herefter. De følgende eksempler kan tages i betragtning:

• Eksempel 1 - Over/Under: Der sker en afbrydelse i kampen, der er planlagt til at vare tre sæt, og resultatet er 7-6, 4-4. Tilbuddene: “Totale partier sæt 2 – 9,5” (eller enhver linje lavere end det beløb) & “Totale antal partier spillet i kampen – 22,5” (eller enhver linje lavere end det beløb) vil blive afgjort med “Over” væddemål som vindende og “Under” væddemål som tabende. Væddemål på linjer højere end det, vil blive afgjort som ugyldige. • Eksempel 2 - Handicap: En spiller trækker sig ved starten af tredje sæt, i en kamp der er planlagt til 5 sæt, og stillingen er 1-1. Væddemål på +2,5/-2,5 sæt vil blive afgjort henholdsvis som vindere og tabere. Væddemål på linjer lavere end det beløb, vil blive afgjort som ugyldige.

Unibet Odds

Unibet ligger højest i markedet, hvad teoretisk tilbagebetaling angår. Tilbagebetalingen er dog spredt pænt ud over spiludbuddet, i modsætning til mange andre bookmakere, som kører med høj tilbagebetaling (og dermed høje odds) på udvalgte sportsgrene/turneringer og klart lavere på alle andre.

I ingen af de turneringer som vi løbende overvåger tilbagebetalinger fra skiller Unibet sig markant ud i toppen, men omvendt er der heller ingen, hvor de falder helt igennem. Stikprøver på lavere og mere nicheprægede sportsgrene/turneringer, afslører dog at især på sekundære fodboldligaer ligger tilbagebetalingen hos Unibet for nogles vedkommende ret lavt.

Med det for øje vil man hos Unibet sjældent opleve at man spises af med middelmådige odds på det udbud, man finder på tværs af hele markedet, men på den anden side stikker Unibet så heller ikke næsen afgørende frem helt i toppen. Stadig kan man dog opleve at Unibet har højeste odds på et udfald i selv de mest prominente kampe.

På plussiden tæller, at Unibet som regel er nogle af dem der er tidligt ude med odds, om end man ret sjældent kan spille længere frem end den førstkommende/aktuelle spillerunde i en given turnering.

Unibet Livebetting

Unibet udbyder livebetting med dækning af et væld af sportsgrene. Fodbold fylder mest, men også tennis, floorball, håndbold, volleyball og basketball er stort set dagligt på programmet. På hver begivenhed udbydes som minimum 1X2-spil og enkelte specialspil.

Livebetting-sektionen er den aktuelle version integreret i siden, hvor den før åbnedes i et nyt vindue. Denne integration virker mere naturlig og giver en langt bedre tilgang og et bedre overblik.

Live-spil kan kombineres, således at der kan spilles multispil, hvilket er endnu et skridt op for livebetting-sektionen.

I deres livebetting findes også en feature, der er blevet døbt "cash in", som tilbyder kunden at "sælge" et livespil tilbage, hvis man af en eller anden grund har mistet troen eller måske vil score gevinsten tidligt. Bemærk dog at prisen i de fleste tilfælde er derefter, det vil sige Unibet skal nok sørge for at tage deres del af kagen i form af at udbetalingen er væsentligt reduceret i forhold til, hvis man på præcist samme tidspunkt spillede et kontra-væddemål på det givne spil (såfremt dette teknisk er muligt, givet spiltypen).

I livebetting-sektionen kan du streame en lang række kampe og sportsbegivenheder. Listen af streamede kampe er voksende og Unibet hører klart til blandt de bedste på området. Bemærk dog, at du skal have penge på kontoen eller have placeret et spil inden for 24 timer for at kunne tilgå livestreaming.

Website

Unibets aktuelle hjemmeside kører med en navigation, der er klart bedre end i tidligere versioner. Man kan søge ud over hele spiludbuddet (dog medtages livebetting-events af ikke), og navigationen fungerer godt. Skal en lille mangel påpeges, så er det, at man godt kan savne den mulighed, der tidligere var for at markere "Favoritter" inden sportsgrene/ligaer, så man altid havde disse tilgængelige i toppen af menuen. Dette er dog delvist løst ved at Unibet selv har indsat "Genveje" til de mest populære ligaer/turneringer.

Visningen af kampe og odds er god, og det er endvidere muligt at få vist odds for én spiltype på tværs af ligaer. Dette er især ganske brugbart, hvis man ønsker at se alle odds på målscorere eller fx over/under.

Alt i alt indeholder websitet alt, hvad du har brug for. God navigation, simpelt og hurtigt overblik, høj brugervenlighed og diverse ekstra features, som fx statistik for de enkelte kampe/events.

Unibet Mobil

Unibet har til det mobile marked udviklet både en browser-baseret platform og en app. Uanset hvilken man bruger kan man få adgang til det fulde udbud af spil, både pre-match og livebetting. Streaming af live-events kan også foretages mobilt.

Platformen er supernem at navigere i, og den er logisk opbygget. Der er dog en lille tendens til at siderne "hænger" nu og da, hvilket trækker en smule ned.

Det er muligt at oprette en konto mobilt, og man kan foretage både ind- og udbetalinger, dog i begrænset omfang i forhold til desktop-versionen. Indbetalinger kan foretages med kreditkort, netbank og Neteller, mens udbetalinger er begrænset til kreditkort. Især savnes Skrill i begge sammenhænge. Man kan tilgå fulde detaljer om sin konto, herunder spilhistorik, og man kan endvidere sætte en personlig indbetalingsgrænse eller helt udelukke sig selv.

Ind- og udbetalinger

Når man skal foretage ind- eller udbetaling via sin konto hos Unibet, er der stort udvalg af betalingsformer, og tilmed møder man ingen gebyrer, hvilket er et stort plus.

Bankoverførsler er der heller ikke gebyr på (ud over eventuelt gebyr hos egen bank), men de kan alligevel ende med at koste en smule, grundet kursudsving, da beløbene behandles i engelske pund ved overførslen. Til gengæld ekspederes de hurtigt – typisk samme dag.

Support

Som nordisk bookmaker er det naturligt, at det er muligt at supportafdelingen kan kontaktes i de nordiske sprog, herunder naturligvis også dansk. Udover email-kontakt via formular på siden, er det også muligt at ringe, og dette er gratis.

I de tilfælde vi har været i kontakt med supporten, har svartiden været kort, og svarenes kvalitet været høj, og generelt udviser Unibet et højt niveau af support. Svar er altid hurtige og fyldestgørende.

Har du brug for uddybende forklaring på en email-henvendelse, eller skal du have et hurtigt svar, kan du bruge livechat-support, der er online i dagtimerne.

Indsatspolitik

Personlige limits kan forekomme. Det er dog relativt sjældent. Generelt tages der imod pæne indsatser, og skulle ud overskride den generelle indsatsgrænse kan du sende dit spil til godkendelse. I de fleste tilfælde accepteres disse ekstra-indsatser.

Konklusion

Som en solid, skandinavisk funderet bookmaker med gode odds, fremragende support og velfungerende platforme både på web og mobilt, kan man som spiller sagtens lukkes Unibet ind i porteføljen.

Selvom det mere er undtagelsen end reglen, at de er markedsførende på de primære sportsgrene, så er det et billede, der går igen hos langt de fleste andre bookmakere. Udbud og odds er absolut godkendt, og i den høje ende på langt størstedelen af de mest populære sportsgrene og turneringer.

Og skulle man derudover have en specifik interesse for spil på sportsgrene og turneringer, hvor man hos andre udbydere ofte går forgæves, herunder blandt andet vintersport og cykling, så er Unibet et must.

Denne anmeldelse er vedrørende Unibet Sport. Hvis du er mere interesseret i at spille på casino, anbefaler vi dig at læse vores Unibet Casino anmeldelse.Hvis du er mere interesseret i at spille på casino, anbefaler vi dig at læse vores Unibet Casino anmeldelse.

Fuld anmeldelse

Hvem kan få Unibet velkomstbonus?

Alle, der er over 18 år, bor i Danmark og er nye kunder, kan få velkomstbonus hos Unibet.

Hvordan kan jeg indbetale for at få min startbonus?

Alle normale betalingskort som Dankort, Visa og Mastercard kan du bruge til at indbetale og få bonus. Du kan ikke få din startbonus, hvis du benytter Paysafecard, Skrill eller Neteller.

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus?

Du skal minimum indbetale 80 kr. for at få bonus. Hvis du indbetaler 80 kr. som første indbetaling, så får du 80 kr. i oprettelsesbonus.

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus?

Du kan indbetale op til 1.000 kr. og få det samme beløb i bonus.

Hvor meget skal jeg spille for, før jeg kan trække penge ud?

Du skal omsætte for otte gange din bonus. Det vil sige, at hvis du eksempelvis har indsat 1.000 kr. og fået 1.000 kr. i bonus, skal du omsætte for otte x 1.000 kr. = 8.000 kr.

Er der et minimumsodds på de væddemål, der tæller med i omsætningskravet?

Ja, det er der. For at dine væddemål tæller med i omsætningskravet, skal de odds, du spiller, være på minimum 1,40.

Tæller det med i gennemspilskravet, hvis jeg bruger cash-out funktionen?

Nej, hvis du bruger cash-out funktionen og lukker dine væddemål før tid, tæller de ikke med i omsætningskravet.

Hvilke produkter til Unibet velkomstbonus?

Den velkomstbonus, vi har beskrevet her, er gældende til sportsbonus hos Unibet. Bonussen kan også bruges på casino, men der gælder der andre regler og vilkår. Bonussen kan ikke bruges til poker.

Er der en udløbsdato, når jeg får min velkomstbonus?

Du har 60 dage i alt til at opfylde omsætningskravene.

Unibet Bonus, Sports og Anmeldelse

Vores rating:

Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.000 kr. til alle nye, dansk bosiddende kunder med NemID.

 • Tryk på det grønne bonuslink nederst i boksen her.
 • Opret dig som bruger og tilkendegiv undervejs, at du ønsker at modtage bonussen.
 • Accepter bonussen under din konto.
 • Indbetal mellem 80 og 1.000 kr.
 • Unibet giver dig herefter en bonus, der svarer til din indbetaling. Beløbet indsættes automatisk på din Unibet-konto.

Hent 100% op til 1.000 DKK fra Unibet her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 DKK kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

  Hent 100% op til 1.000 DKK fra Unibet her
  *Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu

  Vores rating:

  Indbetal 500 kr. og få 500 kr. i bonus - 1.000 kr. at spille med.

  eller

  Indbetal 100 kr., så modtager du 100 Cash Free Spins til Serengeti Kings.

  Hent Indbetalingsbonus eller cash free spins fra Unibet her
  *Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
  Omsætningskrav 10.00x bonus. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

  Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

  Kun spil på følgende slotsmaskiner vil tælle med i opsætningskravet av Indbetalingsbonus:

  • Starburst
  • Book of Dead
  • Jolly Dicers
  • Troll Hunters 2
  • Danish Flip
  • Jammin Jars
  • Bonanza
  • Big Win 777
  • Fire Joker
  • Reactoonz
  • Jingle Spins.

  Sportsbook samt Livecasino vil være tilgængeligt, men vil IKKE tælle med i omsætningskravet.

  Hent Indbetalingsbonus eller cash free spins fra Unibet her
  *Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu

  Unibet Bonus, Sports og Anmeldelse

  Eksisterende

  BetStream - se livestream og bet på samme tid hos Unibet

  Hos Unibet kan du både se livestream i fuld skærm og sætte dine foretrukne bets på samme tid. Du behøver med andre ord ikke at forlade streamet eller gøre streamingskærmen lille for at sætte dine spil. Læs herunder, hvad du skal gøre, for at komme i gang med Unibets BetStream. 

  Læs mere...

  Eksisterende

  Unibet: Få 100% EM-bonus op til 200 kr.

  Slutter: 27. jun. 2024 kl. 19:00
  13 dage tilbage
  Bliv klar til EM2024 hos Unibet med en 100% indbetalingsbonus op til 200 kroner. Bonus skal omsættes 10 gange til min odds 1,40 før der kan udbetales. Tilbuddet gælder alle spillere og er gyldigt frem til 27. juni kl. 19.00.

  Læs mere...

  Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

  Feedback