18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bookmaker kampagner og tilbud

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Er du allerede kunde hos en bookmaker, kan du fra tid til anden gøre brug af kampagnetilbud, som ikke udelukkende er henvendt til nye kunder.

På denne side forsøger vi at holde et konstant overblik over kampagnetilbud fra bookmakerne, som også henvender sig til allerede eksisterende kunder. Hører du om et tilbud, som ikke allerede er listet her, så hører vi gerne fra dig.

Eksisterende

Få forhøjede odds hver dag hos ComeOn

Hos ComeOn kan du få forhøjede odds på de største begivenheder i sportens verden. I dag, den 27. oktober, er der bl.a. hele ti Odds Boosts på Champions League-kampe. Du kan spille på dem alle, hvis du har lyst. 

Læs mere...

Eksisterende

For alle spillere: Få et fredags-freespin hos ComeOn hver uge

Hver fredag mellem klokken 17 og 20 kan du kickstarte weekenden med et gratis spin hos ComeOn. Spinnet gives til en forskellig automat hver uge,  og der er intet omsætningskrav på eventuelle gevinster. 

Læs mere...

Eksisterende

Deltag gratis: Optjen penge til freebet for korrekte svar i daglig quiz hos ComeOn

Hos ComeOn kan du hver dag frem til den 15. februar optjene penge til et gratis freebet. Du får fem kroner for hvert rigtigt svar i quizzen, hvor der dagligt er tre spørgsmål. Efter kampagnens afslutning bliver dit beløb rundet op til nærmeste 10, og det får du så udbetalt som et freebet. Kampagnen er åben for alle spillere.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Chelsea-Manchester United

Slutter: 28. feb. 2021 kl. 17:30
Udløber indenfor 24 timer

Hos Betfair Sportsbook kan du lige nu få hele odds 2,00 på, at der kommer minimum én scoring i opgøret mellem Chelsea og Manchester United i Premier League. Opgøret spilles søndag med kickoff klokken 17.30. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. Normalodds for spillet er 1,03. 

Læs mere...

Eksisterende

Få et 49-kroners freebet på FC Midtjylland - Brøndby

Slutter: 28. feb. 2021 kl. 18:00
Udløber indenfor 24 timer

Hos ComeOn kan du nu få et live freebet på 49 kroner til Superliga-braget FC Midtjylland - Brøndby, når de to hold mødes søndag aften på MCH Arena. Kampagnen er åben for alle spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil live hos Mr Green og optjen live cash bets, når du vinder

Slutter: 28. feb. 2021 kl. 23:55
Udløber indenfor 24 timer

Når du spiller live hos Mr Green, kan du optjene live cashbets hver uge, hvis du vinder. Du skal blot spille 100 kroner live til odds 2,00 på sport, og hvis du vinder, får du to live cash bets til 50 kroner stykket. Du kan deltage og få to cash bets hver uge.

Læs mere...

Eksisterende

Få 100 kroner cash bet hos Mr Green på ugens Bet of the Week

Slutter: 28. feb. 2021 kl. 23:55
Udløber indenfor 24 timer

Hos Mr Green tilbydes du nu et 100 kroner cash bet på ugens Bet of the Week. Det betyder, at du får et cash bet på 100 kroner, hvis du taber dit spil på Bet of the Week. Se mere herunder i punktopstillingen. 

Læs mere...

Eksisterende

Få VAR-forsikring på alle dine målscorerspil i Premier League

Slutter: 23. maj. 2021 kl. 23:55
84 dage tilbage

Er du typen, der ynder at lave målscorerspil på Premier League, har Mr Green kampagnen til dig. Frem til den 23. maj har bookmakeren nemlig VAR-forsikret samtlige målscorerspil og udbetaler gevinster på alle mål, der annulleres af VAR. 

Læs mere...

Eksisterende

Live Profit Boost: Vind 25 procent ekstra, når du spiller live hos Unibet

Slutter: 31. maj. 2021 kl. 23:55
92 dage tilbage

Hos Unibet kan du hver uge få boostet din gevinst med 25 procent på tre udvalgte kampe, når du spiller live. Kampagnen er åben for alle spillere med bopæl i Danmark. Unibets udvalgte kampe vil typisk være fra La Liga, Premier League, Bundesligaen, Serie A, Ligue 1, NFL eller NBA. 

Læs mere...

Eksisterende

For alle spillere: Øjeblikkelig gevinst, når dit hold kommer foran med 2 mål

Slutter: 31. maj. 2021 kl. 23:55
92 dage tilbage

Spiller du på fodbold i de største ligaer hos NordicBet, er du garanteret en øjeblikkelig gevinst, hvis dit hold kommer foran med to mål - uanset hvordan kampen ender. Tilbuddet er tilgængeligt på alle spil på Superligaen, Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Eliteserien, Veikkausliiga og den peruvianske Primera Division. Du får tidlig udbetalinger frem til den 31. maj. 

Læs mere...

De bedste odds tilbud

Langt de fleste bookmakere har jævnligt fordelagtige odds tilbud til deres kunder. Disse tilbud kan variere utroligt meget fra gang til gang og fra bookmaker til bookmaker. 

Tilbuddene er ikke mindst målrettede kunder, der allerede er oprettede hos den pågældende bookmaker. Herved får man som spiller muligheden for at score lidt ekstra kredit til at sætte et spil for. Og dermed kan man sige, at det fungerer lidt som en slags belønning for, at man er en loyal kunde. 

Bookmaker kampagner – hvad er det?

Tilbuddene fra spiludbyderne har mange forskellige navne. Ofte er de refereret til som bookmaker kampagner eller betting kampagner. Men hvad går de egentlig ud på? Det varierer som nævnt rigtig meget. I det her afsnit kommer vi ind på et par eksempler.

En bookmaker kampagne ses blandt andet ofte, når der er store kampe – ikke mindst i forbindelse med fodbold. Det kan være, når der er Champions League, Europa League, FC København mod Brøndby IF, Manchesterderby, Londonderby, El Clásico mellem de evige rivaler fra Real Madrid og FC Barcelona og så videre og så videre. 

Her går bookmakerne ofte ind og laver kampagner. Lad os tage et tænkt eksempel med New Firm-derbyet mellem FC København og Brøndby IF.

Her kunne en bookmaker kampagne blandt andet lyde på, at du får superodds på de to hold. Det kan for eksempel betyde, at du får odds 5,00 på FC København og odds 13,00 på holdet fra Vestegnen. Det er odds, der er langt over, hvad de normalt ville være. 

Et andet eksempel på en bookmaker kampagne kunne være, at du skal spille for eksempelvis 50 kroner, og herefter får du det, man kalder for et free bet på tilsvarende 50 kroner. 

Det betyder, at du får 50 kroner ekstra af bookmakeren til at sætte et spil for. Vær i den henseende opmærksom på, at værdien af et free bet fratrækkes en eventuel gevinst. 

Eksempel:

  • Du laver en kupon til samlet odds 4,00
  • Du vinder på din kupon
  • Du får udbetalt 150 kroner i stedet for 200 kroner (free bettet var i det her tilfælde på 50 kroner, og derfor skal der trækkes 50 kroner fra gevinsten)

Eventuelle gevinster, du måtte lave med de 150 kroner, fungerer herfra helt normalt. Ergo vil der ikke længere blive fratrukket 50 kroner af dine fremtidige gevinster. 

Sidst, men bestemt ikke mindst er bookmakerne næsten garant for hele tiden at have en masse spændende konkurrencer kørende. Ofte er disse gratis, og der kan være rigtig gode præmier på spil. 

Det kan være konkurrencer i forbindelse fodboldslutrunder, Tour de France, ishockey-VM, håndboldslutrunder og meget mere. Tit er konkurrencerne skruet således sammen, at man skal benytte sine bettingevner til at forudsige en række resultater. Andre gange kan det være, at din paratviden om sport bliver sat på prøve. 

Se desuden oversigten her ovenover for at få et overblik over, hvilke bookmakerkampagner vi har i øjeblikket. Der er altid et stort udvalg, hvor der er noget til enhver smag og ethvert behov. 

Bookmaker tilbud – hvorfor skal jeg benytte dem?

Der er selvfølgelig ingen, der siger, at man partout skal benytte sig af disse bookmaker tilbud. Men hvis du alligevel har tænkt dig at spille for at få lidt ekstra spænding, kan du lige så godt sørge for at få nogle ekstra fordele, når nu bookmakerne deler ud af dem. 

Ofte er bookmaker tilbuddene tilmed gratis. Det kan for eksempel være en konkurrence, hvor du kan vinde store præmier. Som regel er her blot tale om, at du skal besvare nogle simple spørgsmål eller gætte på udfaldet af en eller flere kampe.

Præmierne kan være alt lige fra store rejser til free bets, ekstra bets, bonuspoint og meget mere. Bookmakerne har et væld af muligheder for at forkæle loyale og ikke mindst dygtige kunder. 

Men hvorfor skal du så benytte dig af bookmakernes tilbud? Uanset hvad bookmakertilbuddet går ud på, kan du være sikker på, at lige så snart det figurerer i vores oversigt, så er det et godt tilbud. Med det mener vi, at der er en værdi at hente for vores brugere. Vi oplister udelukkende de tilbud, som vi selv finder værdifulde. 

Vi fravælger jævnligt diverse bookmakertilbud, fordi vi ikke synes, de skaber værdi nok for vores brugere. Så når de er oplistet her ovenover, så har vi givet dem vores blåstempel. Det er noget, vi har mange års erfaring med at gøre, og i sidste ende er det blot én ud af mange ting, der er med til at fuldføre vores mission: at skabe værdi for vores brugere. 

Hav flere bookmakerkonti

Det er altid en fordel at have konto hos flere bookmakere. På den måde sikrer du dig, at du hurtigt og nemt kan få del i diverse betting kampagner. Nogle gange skal man nemlig være hurtig på tasterne, hvorfor det er en fordel allerede at være kunde hos den pågældende bookmaker. 

Når du opretter dig hos en bookmaker, har du desuden muligheden for at tilmelde dig deres tilbudsbrev via e-mail. På den måde er du endnu mere sikker på ikke at gå glip af de gode tilbud. Du er i sagens natur også velkommen til bare at holde øje med de allerbedste tilbud her på siden. 

Uanset hvordan du vælger at gøre det, anbefaler vi, at du har en række af bookmakerkonti. Det er også en fordel i din betting generelt. Jo flere aktive konti, du har, desto bedre chancer har du for at få det bedst mulige odds, når du falder over et godt spil. Det har muligvis ikke den store betydning for det enkelte bet, om du vinder på odds 2,30 eller 2,45, men i det lange løb kan det være helt afgørende for, om du er en vindende eller tabende spiller. 

Bookmaker bonus til nye kunder

Når du er ny kunde, kan du desuden næsten altid få en fordelagtig velkomstbonus, også kaldet en indbetalingsbonus. Læs med her og få en bookmaker bonus oversigt. Den lyder som regel på 500 eller 1.000 kroner, men det kan variere meget fra bookmaker til bookmaker.

Hvilken bookmaker eller bookmakerbonus er så den rigtige for dig? Det kan du læse meget mere om her i vores bonusoversigt. Vi har samlet markedets bedste bonusser og har tilmed lavet en objektiv og kvalificeret vurdering af hver enkelt bookmaker. På den måde slipper du for at gøre alt det hårde fodarbejde. Det er blot at vælge den bonus og den bookmaker, du finder mest interessant. 

Feedback