18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ishockey i TV

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

På denne side kan du se samtlige ishockeykampe, der sendes direkte på dansk TV. På den måde kan du planlægge, hvornår du skal sidde klar foran skærmen, og hvilke kanaler, du skal skifte til, når kampene spilles. Vi dækker alle turneringer, der sendes på dansk TV, hvad enten det er NHL, VM, OL eller den gode gamle Metal Ligaen. Vi bestræber os på at holde oversigten over ishockey i TV fuldt opdateret, men vi tager forbehold for eventuelle fejl. 

Stream

Lørdag 9. Marts 2024

04:05 Seattle Kraken – Winnipeg Jets
USA - USA - NHL

Onsdag 13. Marts 2024

00:05 Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins
USA - USA - NHL
01:05 Dallas Stars - Florida Panthers
USA - USA - NHL
01:05 Minnesota Wild - Arizona Coyotes
USA - USA - NHL
01:35 Chicago Blackhawks-Anaheim Ducks
USA - USA - NHL
02:05 Calgary Flames-Colorado Avalanche
USA - USA - NHL
03:05 Seattle Kraken – Vegas Golden Knights
USA - USA - NHL

Fredag 15. Marts 2024

00:05 Buffalo Sabres-New York Islanders
USA - USA - NHL
00:05 Carolina Hurricanes - Florida Panthers
USA - USA - NHL
00:05 Columbus Blue Jackets-Ottawa Senators
USA - USA - NHL
00:05 Montreal Canadiens-Boston Bruins
USA - USA - NHL
00:05 Pittsburgh Penguins-San Jose Sharks
USA - USA - NHL
01:05 Dallas Stars-New Jersey Devils
USA - USA - NHL
03:05 Seattle Kraken – Washington Capitals
USA - USA - NHL

Søndag 17. Marts 2024

00:05 Calgary Flames-Montreal Canadiens
USA - USA - NHL
00:05 Columbus Blue Jackets-San Jose Sharks
USA - USA - NHL
00:05 Toronto Maple Leafs - Carolina Hurricanes
USA - USA - NHL
01:05 St. Louis Blues-Minnesota Wild
USA - USA - NHL
03:05 Seattle Kraken-Nashville Predators
USA - USA - NHL
23:05 Columbus Blue Jackets-Winnipeg Jets
USA - USA - NHL

Søndag 26. Maj 2024

20:20 Ishockey VM-finale

Ishockey i TV i dag - Se ishockey Live i TV

Er du interesseret i ishockey og leder efter en side, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor du kan se ishockey i dag og hvordan du kan se ishockey live, så er du kommet til det helt rigtige sted. På denne side har vi gjort det nemt og overskueligt for dig. Oversigten herunder viser det ishockey, der er på tv i dag, og hvilke danske tv-kanaler, der viser ishockey.

Med denne side kan du se samtlige ishockeykampe, der sendes direkte på dansk TV. Du kan dermed planlægge, hvornår du skal sidde klar foran skærmen, og hvilke kanaler, du skal skifte til, når kampene spilles.

Ishockey på dansk TV

Her hos Betxpert dækker vi alle ishockey turneringer, der sendes på dansk TV, hvad enten det er NHL, VM, OL eller den danske Metal Liga. Så kan du blive klædt godt på, når du skal følge med i den intense og hurtige sport, ishockey. Du kan se tv-guide for VM Ishockey.

Vi bestræber os på at holde oversigten over ishockey i TV fuldt opdateret, men vi tager forbehold for eventuelle fejl.

Ishockey i TV

Sådan streamer du Ishockey live

Er du til den bedste ishockey, du kan se på tv, så vil NHL-ishockey helt klart toppe din ønskeliste. Når du gerne vil se NHL ishockey i tv, så er Viaplay en nødvendighed. Viaplay-seere kan nemlig se alle NHL-kampe fra sæsonen live på Viaplay. Hvis du ønsker at se en masse NHL-kampe, så vil vi anbefale dig at gå med Viaplay sportspakken, som også giver dig adgang til en masse god sportsunderholdning, alt fra live Champions League fodbold over NFL til live streaming af de største dart-turneringer. Du kan også se NHL på kanalen TV3 Sport, som viser NHL-kampe i tv hver uge.

Livestream VM ishockey

Metal Ligaen - Hvor ser man dansk Ishockey på TV

Superisligaen eller Metal Ligaen er den bedste danske ishockeyliga for mænd. Den har tidligere været kendt under andre navne: 1. division, Eliteserien, og siden 1998 har navnet oftest været solgt til sponsorer. I år er det også en sponsor, der har lagt navn til den bedste danske ishockey liga, nemlig Dansk Metal, og som følge heraf har vi derfor Metal Ligaen.

Hvordan kan man så se Metal Ligaen? Svaret burde være enkelt, men det er det desværre ikke.

Sportway Media Group har købt rettighederne til Metal Ligaen, og derfor er det slut med dansk ishockey på TV2 Sport fra den nye 2023/2024 sæson. Skal du se danske ishockey på tv, skal du købe adgang til Sportway, der selv sælger streaming fra ligaen på Metalligaen.tv. De har sikret sig retten til både at producere og streame alle kampe eksklusivt fra Metal Ligaen i de kommende seks år.

Så skal du se danske ishockey på tv, skal du købe adgang til Sportway, der selv sælger streaming fra ligaen på Metalligaen.tv. De har sikret sig retten til både at producere og streame alle kampe fra Metal Ligaen.

Sådan kan du gratis se Ishockey Live

Det kan være dyrt at anskaffe sig alle de kanaler og tjenester, der viser ishockey i tv, og derfor findes der også et billigt alternativ, som vi lige vil gøre opmærksom på. En fremragende og næsten gratis ishockey streaming kan du finde igennem bet365. Det eneste, der kræves, er, at du har penge på din bet365 konto. Herefter har du mulighed for at streame alle NHL ishockey kampene med de danske stjerner såsom Lars Eller (Colorado Avalanche), Nikolaj Ehlers (Winnipeg Jets), Frederik Andersen (Carolina Hurricanes) eller Oliver Björkstrand (Seattle Kraken).

Hos bet365 har du også muligheden for at se mere end blot NHL ishockey; der er nemlig også åbent for, at du kan se svensk ishockey. Der er lige p.t. 8 danskere i den bedste svenske ishockeyrække. Så hvis du vil følge danskerklubben Malmø med Markus Lauridsen, Oliver Lauridsen og Matias Lassen, så kan du måske benytte bet365 streaming og se noget af den bedste ishockey live.

Generelt for streamingen hos bet365 kan det siges, at det er af højeste kvalitet. Man skal dog være opmærksom på, at man ikke kan streame på en stor skærm eller caste til et tv.

Hvornår kommer der ishockey i TV?

De fleste ishockeykampe i Metal Ligaen spilles kl. 19 eller 19.30. De største ishockeydage set med danske briller er onsdag, fredag og lørdag, hvor der vises flest kampe. Champions Hockey League spilles oftest og onsdag imellem kl 17.30 og 19.45. Vil du se NHL i fjernsyn, så er du nødt til at bruge en Viaplay-tjeneste, og kampene i den amerikanske liga spilles desværre meget sent dansk tid. Så her skal du op på alt imellem kl.01.00 og 04.00.

Hvornår er der ishockey i tv i dag?

Er du interesseret i at finde ud af, hvornår du skal tænde fjernsynet for at se ishockey i dag? Så kan du læse vores oversig på denne side.

Hvilken TV kanal viser ishockey?

Skal du se ishockey fra den bedste danske række, skal du have et abonnement på Metalligaen.tv. Et abonnement, der giver dig adgang til at se dansk ishockey i aften, koster 99 kroner om måneden. Man kan med fordel vælge et årsabonnement til 699 kroner.

Feedback