18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Europa League Odds 2023/24

Opdateret
Anders MaiEkspert Anders Mai
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Europa League lokker nogle af Europas største mandskaber til fadet. Det hele kulminerer i Europa League finalen den 22. Maj i 2024 på Aviva Stadium i Dublin, Irland. Her får du BetXperts odds til Europa League 2023/2024.

Spil på Europa League hos Expekt

I denne indledende guide tager vi et kig på de mange Europa League odds, man kan dykke ned i. Vi ser også på hvem der udbyder de bedste odds til Europa League og hvilke forskellige oddsmarkeder turneringen byder på. Hvem vinder Europa League 2023/2024? Det kan du blive klogere på i denne guide, hvor vi blandt andet nærstuderer de aktuelle Europa League vinderodds.

Odds på Europa League 2024

Europa League har ikke blot fået ekstra sportslig opmærksomhed. Det er også blevet en turnering, der har tiltrukket sig mere opmærksomhed set ud fra et sportsbetting perspektiv. Herunder har BetXpert oplistet markedets bedste odds på Europa League 2023/2024 (Atalanta vs Bayer Leverkusen)

Atalanta - Bayer Leverkusen

Odds tips til Europa League

Det store spil om Europa League er i gang for de danske bettere, som ser frem til at kunne lukrere på turneringen med egen viden såvel som med gode og velovervejede odds tips fra vores spileksperter på Europa League.

Her på BetXpert vil spillerne finde vejledning til de bedste odds på Europa League vinder 2024 såvel som tips til de respektive kampe undervejs. BetXpert spileksperter vil levere analyser og odds tips på turneringen igennem hele sæsonen. BetXperts spileksperter vil igennem hele Europa League-turneringen forsyne brugerne med tilbundsgående analyser af de mest spændende kampe samt de bedste odds tips til den danske Europa League deltagelse.

Derudover vil der også blive skelet til de aktuelle Europa League odds på vinderen, da vinderspillet netop kan ændre sig som gruppespillet skrider frem og nye hold måske viser sig at have uventet styrke.

Favoritter til at vinde Europa League 2024

Der er ingen tvivl om, at den gamle UEFA Cup har fået en gevaldig ansigtsløftning med formatændringen til at omfatte gruppespil, som man har kendt det fra Champions League igennem adskillige år.

Selvom spanske Sevilla har præget store dele af Europa League siden starten 2010'erne og så sent som i sidste sæson, så bliver det formodentligt ikke Sevilla, der hæver trofæet i indeværende sæson. De forsvarende Europa League mestre skal nemlig dyste i årets Champions League turnering i stedet. 

Andre europæiske storhold byder sig til i den kommende turnering, herunder blandt andet Jürgen Klopps Liverpool og José Mourinhos Roma. De to fremstår som bookmakernes største favoritter til at vinde, inden eventuelle Champions League gruppe 3’ere støder til i finalerunderne. Kigger vi her på de største favoritter i Europa League 2024.

Liverpool - genoprejsning efter et katastrofalt år

Det er ikke særligt længe siden, at Jürgen Klopps Liverpool var på alles læber på grund af deres enorme presspil og flotte resultater. Man vandt Premier League i 2020 og nappede den store Champions League triumf året forinden og spillede sig til finalen i CL i 2022. Sidste sæson bød imidlertid på det stik modsatte. Ingen nævneværdig præstation i Europa og en skuffende 5. plads i Premier League. Liverpool starter derfor forfra og vil utvivlsomt bruge årets Europa League til at genetablere sin status på den europæiske fodboldscene. 

Roma - revanche for sidste års finalenederlag

José Mourinhos Roma har allerede vist, at de kan begå sig i Europa League. Det italienske mandskab spillede sig hele vejen til finalen i Europa League 2022/2023, men måtte se sig besejret af Sevilla i en tæt finale, der måtte ud i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. 

Roma ligner på ny et hold, der kan gå hele vejen. Ikke blot for de spillemæssige kvaliteter, men især også for den motivation, der brænder i holdet efter det ærgerlige finalenederlag i fjor.
 

Odds på top-3 i Europa League

Licensmarkedets mange forskellige betting sider byder ind med et væld af spændende sæsonspil forud for den kommende Europa League-turnering. Udover odds på vinder af Europa League, vil man også kunne spille på flere forskellige topplaceringsspil.

Et af dem er vinderspillet med odds på Europa League top 3. Europa League byder ind med deltagelse af mere end blot favoritter som Liverpool og Roma. Der er også flere spændende La Liga mandskaber med som for eksempel Villarreal og Real Betis. Vi kigger her på favoritterne til at ramme top 3, top 6 og top 10 i årets Europa League.

 • Roma og Liverpool (Roma og Liverpool ligner de bedste bud på en finale og dermed også en kandidat til titlen).

 • Real Betis, Villarreal og Atalanta (De to spanske mandskaber og italienske Atalanta vil med lidt held i sprøjten godt kunne drømme med om en finaleplads. De betragtes i hvert fald som outsidere til top 2)
 • Freiburg, Bayer Leverkusen, West Ham og Brighton (Man kan aldrig afskrive tyske mandskaber i europæiske turneringer, og Freiburg og Leverkusen anses da også for at være hold, der kan spille med om topplaceringer, såfremt man rammer formen. Premier League-holdet West Ham er med qua sin flotte triumf i Conference League sidste år og søger nu at hive endnu et europæisk trofæ hjem til London. Hvad angår Brighton, så debuterer holdet for første gang i en europæisk klubturnering. Ikke desto mindre har mange bookmakere fidus til at Brighton kan slutte blandt de bedste i turneringen). 

Der er ingen tvivl om, at Europa League titelkandidaterne kan se noget anderledes ud, når især Champions League-gruppespillet er overstået. Her træder tredjepladserne fra CLs gruppespil ind i Europa League og kan forskubbe magtbalancen yderligere. 
 

Europa League grupperne

Det store Europa League kampprogram tæller et hav kampe, der allerede tager sin start i slutningen af juli med de første indledende kvalifikationskampe. Det er dog først fra gruppespillet, at spændingen stiger i Europa League-turneringen.

Gruppespillet fløjtes i gang den 1. September med 32 deltagere fordelt over 8 grupper med 4 hold i hver. De 8 gruppevindere kvalificerer sig direkte til Europa Leagues ottendedelsfinaler, mens de 8 næstbedst placerede i EL-grupperne skal ud i en play off kamp mod de tredjebedst placerede hold i Champions League grupperne. 

BetXpert vil igennem hele gruppespillet vurdere fodbold odds fra markedets bedste bookmakere og levere analyser og tips til flere af gruppespilskampene i Europa League-turneringen.

Gruppe A

West Ham er efter sidste års Conference League-triumf ikke overraskende favorit til at gå videre fra deres gruppe. Let bliver det dog ikke mod stærke modstandere som Freiburg og Olympiakos. Serbiske TSC ventes at få det svært.

Gruppe B

Europa Leagues Gruppe B ligner lidt af en dynamitpulje. Brighton har fået et kanonstart i Premier League, og det gør dem til forhåndsfavoritter til at vinde gruppen. De ventes dog at få kamp til stregen fra traditionsklubberne Ajax og Marseille, mens græske AEK Athen skal forsøge at overraske.

Gruppe C

I Gruppe C er spanske Real Betis klare favoritter til at tage førstepladsen. Bag dem er der umiddelbart lagt op til en duel mellem Rangers og Sparta Prag om andenpladsen, mens Aris Limassol fra Cypern er underdogs.

Gruppe D

Europa Leagues Gruppe D bør ende med at blive et opgør mellem Atalanta og Sporting om den direkte plads i ottendedelsfinalerne. Bag dem er der lagt op til en duel mellem Sturn Graz og Rakow om tredjepladsen, der giver en ny chance i Conference League.

Gruppe E

 Der er ikke så meget af rafle om i Gruppe E - Liverpool er tårnhøje favoritter! Derefter kunne det dog ligne en tæt kamp mellem Touluse og Union St-Galloise, mens østrigske LASK får deres at se til i denne gruppe.

Gruppe F

Europa Leagues Gruppe F er endnu en gruppe, hvor der bør være kamp til stregen om førstepladsen. Der er nemlig to meget stærke hold i form af vinderne fra 202, Villarreal, og franske Rennes. Bag dem kan det også blive et tæt opgør om tredjepladsen mellem Panathinaikos og Maccabi Haifa.

Gruppe G

Sidste års finalister fra AS Roma er ikke overraskende storfavoritter til at tage førstepladsen i Gruppe G. Derefter kan det blive mere tæt mellem Slavia Prag, Servette og Sheriff Tiraspol.

Gruppe H

I Gruppe H er der også en klar favorit i form af Bayer Leverkusen. Tyskerne nåede sidste år semifinalen, hvor de blev slået ud af Roma med 0-1 over to kampe. Kampen om andenpladsen kan meget vel blive en åben affære mellem Molde, Qarabag og Häcken.


 

Bookmakere med odds til Europa League

En lang række sportsbetting operatører byder sig til med Europa League odds på det danske licensmarked. Nogle har dog mere omfattende oddsmarkeder og højere odds end andre, så det kan betale sig at sondere markedet før man springer på den første den bedste bookmaker.

Du kan dog også bruge BetXperts særligt udvalgte liste over de bedste bookmakere med odds på Europa League. Vores spileksperter har testet og analyseret alle de væsentlige sportsbetting-aktører på det danske marked og har håndplukket en liste over bookmakere med de bedste Europa League odds. 

Bet365 og Unibet har længe hørt til markedets bedste bookmakere hvad angår tilbagebetalingsprocenter i både Champions League og Europa League. Men de to bookmakere hører også til nogle af de udbydere med de mest omfattende oddsmarkeder på de to europæiske turneringer. 

Europa League live odds

Betting på Europa League er mere end blot væddemål på pre match odds. Live betting er blevet kæmpe stort på alle de større fodboldmarkeder i Europa og Europa League er ingen undtagelse. 

Når man er på udkig efter en bookmaker med odds på Europa League-kampe, kan man med fordel også lige tjekke spiludbyderens live betting sektion. For i sidste ende er det ofte her, at mange ender med at placere langt de fleste væddemål. 

Du kan igen gøre brug af BetXperts liste over betting sider med de bedste odds. Vi har i vores sportsbetting-anmeldelser netop også taget højde for de respektive bookmakeres live odds og live betting sektion. 

Europa League i sidste sæson

Spanske Sevilla løb med den store triumf i den forgangne udgave af Europa League efter en kneben finalesejr over italienske AS Roma. Der skulle en nervepirrende straffesparkskonkurrence til, før Sevilla kunne hive sin i alt 7. Europa League pokal med hjem til Andalusien. 

Europa League 2022/2023 havde også dansk deltagelse i gruppespillet. Her leverede FC Midtjylland en flot præstation, der rakte til en andenplads i gruppe F med Feyenoord, Lazio og Sturm Graz. Her blev det blandt andet til en historisk 5-1 sejr hjemme over Lazio. 

FC Midtjylland nåede dog aldrig ottendedelsfinalerne. Sporting Lissabon ventede i den afgørende play off kamp til ottendedelsfinalerne og viste sig for stærke til midtjyderne. Det blev til et samlet nederlag på 1-5. 

  Spørgsmål og svar om Europa League 2023/24

  Her kan du få svar på nogle af de mest gængse spørgsmål angående Europa League 2023/24. 

  Hvem er favoritter til at vinde Europa League 2024 ifølge oddsene?

  Blandt de nuværende deltagere i Europa League 2023/2024 er engelske Liverpool lige nu en af bookmakernes favoritter til at løbe med Europa League-trofæet. Derudover spås italienske Roma og de to spanske La Liga-hold Real Betis og Villarreal også chancer for at nå langt i turneringen.

  Hvilken bookmaker har de bedste Europa League odds?

  Stort set alle online bookmakere på det danske licensmarked har odds på Europa League.

  Hvem har vundet flest Europa League titler?

  Spanske FC Sevilla har vundet suverænt flest Europa League-titler siden turneringen skiftede navn og format fra UEFA Cuppen til Europa League. Sevilla har her vundet trofæet hele 5 gange siden 2009.

  Hvilke faktorer skal jeg overveje, når jeg placerer væddemål på Europa League?

  Noget af det vigtigste er at tjekke tilbagebetalingsprocenten og sikre dig, at du spiller på en online bookmaker, som tilbyder acceptable odds.

  Kommentarer

  Feedback