18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

eSport - kampe i dag

Der findes som nævnt efterhånden et væld af odds og tilgængelige væddemåls markeder på eSports. Hvis man har nogenlunde styr på de klassiske odds på fodbold markeder og lignende, vil man uden problemer kunne forstå odds på eSports, da de minder utroligt meget om hinanden med odds på resultatmarkeder, handicap resultater, ciffertips og lignende væddemålstyper, som de fleste har spillet på mange gange før.

Det kræver selvfølgelig, at man sætter sig ordentlig ind i den enkelte eSports sportsgren, så man kender netop det spils unikke karakteristika, før man oddser på det, da de forskellige eSports adskiller sig en del fra hinanden.

Esport odds

Der er masser af muligheder, hvis du ønsker at finde odds på esport. Langt de fleste bookmakere tilbyder esport odds, og nogle har selvfølgelig flere end andre. Hvis du ønsker at spille på fx Counter-Strike, er der mulighed for det hos nærmest alle bookmakere med dansk licens, mens udvalget af odds på FIFA er begrænset, og det er typisk kun Danske Spil esport side eOddset, der udbyder odds på den danske eSuperliga. Onsidebetting og andre bookmakere tilbyder dog også odds på FIFA, men det er i en anden form.

League of Legends, Dota 2, Call of Duty og så videre er det også muligt at finde esports odds på, og har du interesse for esport generelt, kan det måske være interessant for dig at kigge hen mod esport betting, hvor der som nævnt er masser af udvalg.

Bet365 har fx alskens odds på forskellige Counter-Strike-turneringer, og her kan du ikke bare spille på, hvilket hold der vinder en given kamp, men du kan også spille på eksempelvis over/under 2,5 maps, ligesom vi kender over/under 2,5 mål fra fodboldens verden. Du kan også finde odds på kamphandicap såsom Astralis -1,5 eller lignende. Du kan finde samme type odds på spil som fx League of Legends og Call of Duty.

Odds på eSport

Der er et væld af muligheder, når det kommer til odds på eSport og eSPort betting odds. Bookmakere med odds på eSport tilbyder blandt andet følgende odds muligheder: 

  • På fjerdepladsen finder vi  efter det velkendte 1-X-2 væddemål
  • Kortvinder (kort betegnes også ofte med det engelske ”map”)
  • Handicap resultater som det kendes fra fysiske sportsgrene som fodbold og tennis
  • Over-under markeder på for eksempel kort eller kampe
  • Korrekt score og resultat – som man også kender ciffertips fra fodbold

Ovenstående er udvalg og væddemål med eSports odds, som de fleste bookmakere tilbyder på tværs af eSports begivenheder. Men der er også specifikke odds markeder tilknyttet de enkelte eSports sportsgrene. 

eSports odds sammenligning

Ligesom med odds på fysiske sportsgrene som fodbold og tennis kan man finde mange forskellige odds portaler, hvor man kan sammenligne odds på alverdens eSports. 

Disse værktøjer giver et godt og nem overblik over odds udviklingen på alle tilgængelige eSports begivenheder og kampe fra nær og fjern. 

Det er derfor et rigtig godt sted at starte, hvis man vil blive klogere på, hvordan specifikke odds har udviklet sig siden åbningsoddset og hvordan forskellene er mellem de odds, de forskellige eSports bookmakere tilbyder deres kunder.

eSports odds strategier

Der findes forskellige odds og betting strategier alt efter, hvilke sportsgrene eller eSports man følger og oddser på. Der er delte meninger om, hvad fungerer bedst og vi vil ikke give os i kast med at foreslå konkrete betting strategier til eSports. 

Som med ”almindelige” sportsgrene handler det om at finde en edge og gå analytisk og systematisk til værks, hvis man over tid vil skabe et fornuftigt såkaldt return on investment (afkast på indsatsen), når man oddser på eSport som CS:GO, LoL eller Dota II.

Se eSports betting sider og eSports bookmakere i Danmark

Ofte stillede spørgsmål - eSports odds

Hvilke esports har de bedste odds?

Man finder gode odds på eSports hos mange af de velkendte bookmakere med licens til at udbyde spil i Danmark. Så undersøg din foretrukne eSports betting side. De har med garanti odds på et stort udvalg af markeder og væddemål i netop den eSport du ønsker at spille på.

Hvordan finder jeg de bedste esports odds?

Du finder de bedste eSports odds og eSports tips ved at undersøge de forskellige bookmakere med eSports, som der efterhånden findes et stort udvalg af på det danske marked. Du kan helt sikkert finde de odds og de markeder, du er på jagt efter, hos din foretrukne betting side og bookmaker.

Er der nogen strategier for at forbedre mine chancer for at vinde på esports odds?

Ja, der findes forskellige eSports betting strategier, man kan afprøve og se, om det er noget, der passer til ens specifikke spillestil og ønsker. De bedste tips til eSPorts betting er som med odds og betting på fysiske sportsgrene, at man er tålmodig og går systematisk og fornuftigt til værks.

Hvordan sammenligner jeg esports odds?

Du sammenligner eSports odds på samme måde, som du vil gøre med odds på de velkendte sportsgrene som fodbold, tennis og basketball. Der findes flere forskellige portaler, hvor man kan sammenligne eSports odds og eSports betting. Det er en genre, der bare vokser og vokser år for år, så mulighederne bliver hver eneste dag forbedret for eSports spillere i Danmark og resten af verden.

Feedback