18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Fodbold - kampe i dag

Fodbold blev opfundet i England for mange år siden, og siden dets opfindelse har mange store fodboldøjeblikke fundet sted. Fodbold er verdens mest populære sportsgren, og det kan man også se hos bookmakerne, hvor der er masser af fodbold odds på forskellige fodbold kampe i hele verden. 

Odds på fodbold

På denne side kan du finde odds (1X2) på dagens fodboldkampe. Du kan også se fremtidige kampe ved at trykke på pilen nedenfor, hvor der står "i dag". Hvis en af de nedenstående kampe har din interesse, kan du ydermere trykke på den givne kamp og se endnu flere odds end 1X2. Her kan du blandt andet også se odds på over/under antal mål, første målscorer og meget andet.

Tjek dagens spiltips

Inden man skal oddse, kan det være en fin idé at tjekke, om en ekspert har et spilforslag på den kamp, du har i tankerne at sætte et spil på. Hvis det har interesse, kan du her finde aktuelle spilforslag fra BetXperts ekspertpanel.

Mange odds på fodboldkampe

Der er mange forskellige odds på fodbold kampe, man kan få. Du kan spille 1X2, der er det mest normale, hvor du spiller på enten hjemmeholdet til at vinde, udeholdet til at vinde eller på X, der betyder uafgjort. Hvordan oddser man, tænker du måske så, hvis du ingen erfaring har med det. Du oddser hos en bookmaker.

Livebetting på fodbold 

Når en fodboldkamp er gået i gang, har du som regel også mulighed for livebetting på fodboldkampen. Her kan du fx oddse på, om der kommer et mål inden for de næste 15 minutter, hvem der fører ved pausen og så videre.

Du kan selvfølgelig også spille på 1X2, antal mål og meget andet med hensyn til live betting på fodbold kampe.

Du kan dog også spille på, om begge hold scorer i kampen, hvor mange mål der kommer, antallet af hjørnespark, antal kort og meget mere. 

Feedback