18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Freebets og ekstrabets

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Forneden findes en oversigt over de nuværende kampagner hos bookmakere med dansk licens, hvor man som spiller kan hente freebets eller ekstrabets (du kan læse mere om forskellen forneden). Bemærk at nogle spillere kan være udelukket fra kampagner hos visse bookmakere, imens nogle af tilbuddene forneden udelukkende gives til nye spillere, der registrerer sig. 

På denne side forsøger vi at holde et konstant overblik over kampagnetilbud fra bookmakerne som også henvender sig til allerede eksisterende kunder. Hører du om et tilbud som ikke allerede er listet her, så hører vi gerne fra dig.

Eksisterende

Spil multikupon hos ComeOn og få et bonusbet, hvis første spil tabes

Nu tilbyder ComeOn, at du får et bonusbet på op til 50 kroner, hvis du spiller multikuponer, og den første kamp ikke går hjem. Læs mere i punktopstillingen herunder. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil combo-væddemål hos ComeOn og få et bonusbet på 100 kroner

Er du stærk til at sætte multikuponer eller byg-selv-væddemål sammen? Så bør du overveje at spille hos ComeOn. Kan du ramme tre kuponer i streg, belønnes du med et bonusbet til en værdi af 100 kroner. Se mere herunder i punktopstillingen. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil hos ComeOn og få bonusbet via 0-0-forsikring

Du kender det sikkert godt: Du har udset dig en målscorer i en fodboldkamp, og du har måske lagt hele weekendens spillebudget på ham. Kampen ender 0-0, og du står med en lang næse. Det er der nu råd for hos ComeOn, som giver dig et bonusbet via deres 0-0-forsikring. Læs mere herunder i punktopstillingen.

Læs mere...

Eksisterende

Bet365 Poker: Få 10% tilbage i rakeback hver uge

Bet365 tilbyder 10% i rakeback til deres pokerspillere. Du kan få op til 100 euro tilbage hver uge. Tilbuddet gælder alle spillere og gælder alle poker-borde.

Læs mere...

Eksisterende

Indbetal 100 kroner via Cashpoint-appen og få et 100-kroners freebet

Nu tilbyder den tyske Cashpoint, at du kan få et 100-kroners freebet*, når du indbetaler minimum 100 kroner via deres nylancerede sportsbetting-app

Læs mere...

Eksisterende

Expekt: Vind 1.000.092 kr. med Expekted Goals!

Deltag i Expekted Goals-turneringer, hvor du i hver turnering skal forsøge at gætte ciffertips på seks kampe.
Hvis du er den eneste, som gætter alle seks kampe korrekt, vinder du 1.000.092 kr.! Det er helt gratis at deltage hos Expekt. Skal du være med?

Læs mere...

Eksisterende

ComeOn: Episk boost på Danmark - Serbien

Slutter: 25. jun. 2024 kl. 20:55
Kun 1 dage tilbage

Du kan få odds 3,25 - før odds 2,24 - hos ComeOn for 'Danmark vinder' i EM-gruppekampen mod Serbien tirsdag den 25. juni klokken kl. 21:00. Maks. indsats per spiller er 100 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Mr Green: Spil 100 kr. risikofrit på korrekt resultat

Slutter: 25. jun. 2024 kl. 23:55
Kun 1 dage tilbage

Spil 100 kr. på korrekt resultat hos Mr Green på hvilken som helst fodboldkamp og modtag 100 kr. kontant, hvis du skulle være uheldig.

Tilbuddet gælder alle spillere, der tilmelder sig kampagnen, der er gyldig frem til d. 25. juni 23:59.

Læs mere...

Eksisterende

Unibet: Få 100% EM-bonus op til 200 kr.

Slutter: 27. jun. 2024 kl. 19:00
Kun 3 dage tilbage
Bliv klar til EM2024 hos Unibet med en 100% indbetalingsbonus op til 200 kroner. Bonus skal omsættes 10 gange til min odds 1,40 før der kan udbetales. Tilbuddet gælder alle spillere og er gyldigt frem til 27. juni kl. 19.00.

Læs mere...

Eksisterende

Vbet: Få gratis væddemål hver dag under EM

Slutter: 14. jul. 2024 kl. 23:00
20 dage tilbage

Dagligt 100% gratis væddemål

Læs mere...

Nye kunder

Mr Green: EM 2024 velkomsttilbud

Slutter: 14. jul. 2024 kl. 23:55
20 dage tilbage

Lav din første indbetaling hos Mr Green og spil præcist 500 kr. på EM 2024, og få alle pengene tilbage, hvis du skulle være uheldig!

Læs mere...

Kan det lade sig gøre at vinde penge på betting uden selv at risikere at tabe penge? Det kan det faktisk i nogle enkelte tilfælde. Træerne vokser dog ikke ind i himlen, og i mange tilfælde er bookmakernes tilbud - såkaldte freebets eller risikofrie spil - betinget af, at en række krav bliver opfyldt. Det betyder ikke, at tilbuddene er dårlige for dig som spiller.

Ofte kan tilbuddene være rigtig gode og fornuftige. Som oftest er det dog på grænsen til vildledende at kalde tilbuddene for freebets (gratis spil). Spillemyndigheden har nemlig præciseret, at det ikke er tilladt at bruge ord som freebets, gratis spil eller lignende om tilbud, der er betinget af, at en række specielle krav bliver overholdt.

Enkelte bookmakere er da også begyndt at ændre betegnelserne for deres tilbud ved for eksempel at kalde dem for "ekstrabet", så de er mere retvisende. Andre fører stadig samme ulovlige praksis som tidligere. På denne side forklarer vi, hvornår et bookmakertilbud kan kategoriseres som et decideret freebet, og hvornår det er mere korrekt at kalde tilbuddet for et ekstrabet. Det dækker over, at der stilles krav til dig om eksempelvis at placere et kvalificerende spil eller at omsætte for et bestemt beløb, når du har benyttet dit ekstrabet. 

Det afgørende for dig som spiller er, at du læser betingelserne for tilbuddet igennem, før du accepterer og benytter dig af det, og at du ikke bliver vildledt af forkerte betegnelser for tilbuddet. Der er nemlig stadig gode tilbud at hente hos bookmakerne. Vi har samlet nogle eksempler på nogle af de bookmakere, hvor du får ekstrabets som velkomstbonus, når du opretter en konto. Bemærk, at disse tilbud ikke er deciderede freebets (altså helt gratis spil). Tilbuddene kan i stedet kategoriseres som ekstrabets, der hver især har varierende betingelser tilknyttet. 

Hvad er et freebet?

Spillemyndigheden har altså præciseret, at brugen af begrebet "freebet" kun må bruges i særlige tilfælde. Helt præcist skriver Spillemyndigheden: "En lovlig anvendelse af begreberne 'gratis', 'kvit og frit', 'free bets' og lignende forudsætter, at chancen for at vinde en gevinst ikke er forringet, og at der ikke er tilknyttet et omsætningskrav til tilbuddet, således at bonustilbuddet reelt er gratis.' 

Et freebet skal altså kunne give dig en mulighed for at placere et væddemål og vinde penge, uden at du selv skal have dine egne penge op af lommen. Samtidig må tilbuddet ikke være omfattet af nogle omsætningskrav eller på anden måde være forringet. Det har indtil for nylig været normen for bookmakere at kalde de fleste tilbud med krav til omsætning eller kvalificerende væddemål for freebets. Det er langsomt ved at ændre sig, men status er stadig, at langt de fleste tilbud fra bookmakerne indeholder et eller flere krav, selv når der bruges ordet freebet. 

Hvad er et ekstrabet? 

Enkelte bookmakere er begyndt at kalde deres tilbud for ekstrabets i stedet for freebets. Det er dog ikke alle, der gør det. Andre kalder det stadig for freebets og trodser dermed Spillemyndighedens vurdering. Begrebet ekstrabet indikerer ikke, at der er tale om et "gratis" bet, og derfor er det tilladt at bruge dette begreb, selvom tilbuddene er betinget af, at et eller flere krav bliver opfyldt. Det betyder også, at flere forskellige typer af bookmakertilbud med varierende betingelser kan kaldes for et ekstrabet. Et ekstrabet kan være en del af en velkomstbonus hos en bookmaker, eller det kan være en del af en kampagne, der tilbydes til eksisterende kunder.  

Sådan er reglerne, når du benytter et freebet 

Essensen af et freebet er, at du kan placere et væddemål og vinde penge uden at skulle have dine egne penge op af lommen, og uden at tilbuddet er betinget af ekstra krav eller forringelser i forhold til normal praksis. Her er reglerne rimelig klare. Det kræver som regel ikke nogen handling fra din side udover at acceptere tilbuddet og placere dit væddemål. Nogen steder kaldes det, der egentligt er et reelt freebet, også for et no deposit freebet eller freebet uden indbetaling. 

Sådan er reglerne, når du benytter et ekstrabet 

Ved ekstrabets kan reglerne og betingelserne være meget forskellige fra tilbud til tilbud. Det er derfor vigtigt, at du læser betingelserne ordentligt igennem, inden du benytter dig af tilbuddet. Ofte er der tale om, at du kan optjene retten til et ekstrabet ved at omsætte for et vist beløb på en specifik begivenhed eller ved at indbetale penge som ny kunde og derefter modtage et ekstrabet som velkomstbonus. Som regel er der et omsætningskrav tilknyttet eventuelle gevinster fra disse ekstrabets.   

Brug denne fremgangsmåde, når du benytter et freebet eller et ekstrabet: 

 • Læs betingelserne for tilbuddet igennem.
 • Aktiver eller tilmeld dig tilbuddet, hvis det er påkrævet.
 • Placer dit væddemål for det beløb, der er nævnt i betingelserne.
 • Vær opmærksom på, om tilbuddet er gældende til prematch-spil (før begivenheden starter), livespil eller begge dele.
 • Husk at klikke af i "Benyt freebet" eller "Benyt ekstrabet" (eller lignende boks) på din kupon, hvis det er påkrævet. I så fald er det beskrevet i betingelserne for dit freebet eller ekstrabet.
 • Hvis du vinder på dit freebet-væddemål, så vil du få udbetalt gevinsten (minus værdien af dit freebet) på din konto. Det betyder, at hvis du eksempelvis benytter et freebet på 100 kr. og vinder på et væddemål til odds 5, så vil du modtage 400 kr. i gevinst. Det samme er ofte også gældende for ekstrabets.   
 • Der må ikke være gennemspilskrav forbundet med en gevinst fra dit freebet. Hvis det er tilfældet, er der ikke tale om et reelt freebet, men i stedet et ekstrabet. Her er der ofte gennemspilkrav tilknyttet eventuelle gevinster. Så husk at orientere dig om dette ved at gennemlæse betingelserne.   

Sådan får du mest ud af dine tilbud om freebets eller ekstrabets 

Hvad der er den rigtige strategi at benytte, når du skal placere dit freebet eller ekstrabet? Det er et temperamentsspørgsmål. Nogle vil foretrække at gå efter en mindre, men mere sandsynlig gevinst. Andre vil derimod foretrække at gå efter et højt odds, som statistisk set ikke går hjem så tit, men hvor gevinsten i stedet er meget høj, hvis man er dygtig og heldig at ramme. 

Begge tilgange kan være fornuftige, alt afhængig af ens temperament og betting-budget. Du skal dog huske, at indsatsen (værdien af dit freebet eller ekstrabet) skal trækkes fra din gevinst. Så hvis du spiller 100 kr. til odds 2,0, så vinder du kun 100 kr. og ikke 200 kr. Det bedste råd er dog at følge den helt essentielle grundregel indenfor betting: Find et spil med værdi – altså skal du spille på odds, som du mener, at bookmakeren har sat for højt i forhold til den reelle sandsynlighed for, at udfaldet sker. Hvis du kontinuerligt gør det, så vil du skabe overskud på den lange bane. 

Du kan læse mere om valuebetting her. 

Er freebets det samme som gratis betting? 

Hvis det freebet, du modtager, lever op til den præcise definition af et freebet, som Spillemyndigheden har beskrevet, så kan man godt argumentere for, at der er tale om gratis betting. Virkeligheden er dog, at det er sjældent, at man støder på sådanne tilbud. Det sker dog, at man møder tilbud, som markedsføres på den måde, men hvor virkeligheden ikke er helt sådan, når betingelserne læses igennem. Det betyder dog ikke, at disse tilbud ikke kan være gode og indeholde stor værdi for dig, men blot at de ikke bør betragtes som gratis.  

Hvor kan du få freebets eller ekstrabets? 

Stort set alle bookmakere tilbyder forskellige former for tilbud til deres kunder. Der er dog forskel på, hvor ofte de tilbyder eksempelvis ekstrabets, og hvilke betingelser disse tilbud er bundet op på. Det kan også være svært at holde overblik over, hvornår de forskellige bookmakere tilbyder ekstrabets. Vi har et par tips til, hvordan du kan holde styr på alle bookmakernes tilbud om ekstrabets og andre tilbud: 

 • Download bookmakerens app til din smartphone og tillad push-notifikationer, så vil de fleste bookmakere give dig besked, når de har et nyt tilbud. 
 • Tilmeld dig BetXperts ugentlige nyhedsbrev (Kræver en brugerprofil på BetXpert). Her samler vi tilbud om ekstrabets til de store kampe og begivenheder til dig. 
 • Tilmeld dig bookmakernes egne nyhedsbreve. 
 • Vær opmærksom på muligheden for ekstrabets, når der er store kampe (eksempelvis Champions League, landskampe, slutrunder eller derby-opgør). Der oftest til sådanne kampe, at bookmakerne er rundhåndede med ekstrabets. 

Bookmakernes generelle tilbud og kampagner 

Hvis man løbende holder øje med bookmakernes tilbud, så opdager man hurtigt, at mange bookmakere kontinuerligt tilbyder den samme type tilbud til specifikke begivenheder som eksempelvis Champions League. Det er smart for dig som kunde, fordi det gør det nemmere at huske, hvilke bookmakere der ofte har gode tilbud, og hvilke betingelser der gælder for de tilbud. Hvis du vil orientere dig om aktuelle tilbud og kampagner, kan du kigge under vores kampagne- og tilbudsoversigt. Vi bestræber os på at holde siden opdateret, så snart bookmakerne annoncerer tilbud om freebets, ekstrabets, risikofrie spil og andre betting kampagner

Ekstrabets til nye kunder 

Nogle bookmakere tilbyder ekstrabets til nye kunder som velkomstbonusser. Nedenfor kan du se, hvor meget du kan få tildelt i ekstrabets som velkomstbonus når du tilmelder dig som ny kunde. 

Betfair Sportsbook

Betfair Sportsbook bonus


1.500 DKK Ekstrabet
Hent bonus
Bethard

Bethard bonus


500 DKK Ekstrabet
Hent bonus
Mr Green

Mr Green bonus


100% op til 500 DKK i ekstrabet
Hent bonus
NordicBet

NordicBet bonus


600 DKK Risikofrie Spil
Hent bonus

Freebets til eksisterende kunder 

Reelle freebets, hvor der ikke er krav, og hvor du blot får et gratis spil, er altså sjældne. Bet365 tilbyder dog indimellem reelle freebets. De kalder dog i stedet disse tilbud for "Frit Spil". Det er ofte til specielle begivenheder på alt lige fra landsholdsfodbold til esport eller X-factor liveshows. Du kan oprette en konto hos Bet365 herunder og modtage deres normale velkomstbonus. Vi kan ikke garantere, at de fortsat tildeler eksisterende kunder Frit Spil-kampagner, men de har tidligere gjort det med jævne mellemrum. 

Hvad er forskellen på freebets, ekstrabets og risikofrie spil? 

Det er nemt at blande bookmakernes forskellige tilbudsbegreber sammen. I denne artikel har vi været inde på forskellen mellem et freebet og et ekstrabet. Der findes også en anden tilbudsvariant, som bookmakerne kalder for "Risikofrit Spil". Det kendetegnende ved et risikofrit spil er, at du skal placere væddemålet for dine egne penge, og hvis du så taber, vil din indsats blive tilbagebetalt til din betting-konto. 

Forvirringen kan blive total, når nogle bookmakere tilbyder et ekstrabet, som er næsten identisk med et risikofrit spil. Her skal du placere et væddemål, og uanset om du vinder eller taber det væddemål, modtager du et spil, på x antal kroner, som du kan spille for uden krav om omsætning, uanset om du vinder eller taber på det. Forskellen på dette spil og et traditionelt risikofrit spil, er at du her er nødt til at placere et væddemål først, for at du kan få fingrene i dette ellers tilsyneladende "risikofrie spil." Spillemyndigheden har vurdebonusret, at fordi du skal placere et kvalificerende væddemål først, som du potentielt kan tabe, er det ikke uden risiko for dig som spiller, og derfor er der ikke tale om et risikofrit spil. Havde det været risikofrit, havde bookmakeren givet dig det kvit og frit uden omsætningskrav, uanset om du vinder eller taber. Her på siden kalder vi derfor af lovmæssige årsager også den type tilbud for ekstrabets, selvom bookmakerne, der tilbyder dem, måske ikke gør det. 

Du kan altså også komme ud for, at du kan optjene retten til et ekstrabet ved at omsætte for et vist beløb på en specifik begivenhed eller ved at indbetale penge som ny kunde og derefter modtage et ekstrabet som velkomstbonus. Som regel er der et omsætningskrav tilknyttet eventuelle gevinster fra disse ekstrabets - men det er ikke altid tilfældet.

Med andre ord: når du læser betingelserne for et tilbud om risikofrit spil, skal du være opmærksom på, om refunderede beløb, du tilbagebetales ved et tabt væddemål, er underlagt et omsætningskrav. I så fald er der ikke tale om et reelt risikofrit spil, da du stadig vil kunne risikere at tabe din indsats, fordi du skal gennemspille det refunderede beløb. Risikoen for at tabe penge vil altså være formindsket, men ikke helt forsvundet. 

Forvirret? Det er næsten umuligt andet, og det bedste råd, du kan få er, at du ALTID bør læse regler og vilkår grundigt, inden du tager imod et ekstrabet, et freebet eller et risikofrit spil.   

Feedback