18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Betfair Spillebørs anmeldelse

Opdateret
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Reklame for Betfair International Plc. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Høje odds hos markedets største spillebørs

Startskuddet for Betfair lød i år 2000, og i dag er de verdens største spillebørs. På spillebørsen spiller du mod andre spillere - ved at købe og/eller sælge spil - ikke mod en bookmaker, og dermed undgår du at løbe ind i limits, hvis du skaber overskud. Og der er ofte høje odds.

Der er dog gebyrer, når du vinder, i form af kommission, som er en nettogevinst-afgift (som udgangspunkt 6,5 procent, men lavere jo mere du spiller).

I forhold til tidligere finder du på Betfair i dag også en traditionel sportbetting-platform, hvor du spiller som hos en traditionel bookmaker, hvilket vil sige uden børs-elementet. Ergo har Betfair både en spillebørs, som denne anmeldelse bygger på, og en traditionel bookmaker. Du kan nemt navigere rundt imellem de to på hjemmesiden.

Dertil er også kommet både casino og poker.

Sådan opretter du konto hos Betfair

Hos Betfair kommer du nemt til kontooprettelse ved at klikke på boksen ”Tilmeld dig nu” i det øverste, højre hjørne af deres hjemmeside.

1. Dine oplysninger
For at komme i gang med kontooprettelsen skal der indtastes personlige informationer som navn, fødselsdato, adresse og mobilnummer.

2. Kontooplysninger
Næste trin er at indtaste din e-mailadresse og ønskede kodeord til din Betfair-spillekonto. Herefter skal der vælges en indbetalingsgrænse.

3. Sikkerhedsspørgsmål og indbetalingsgrænse
Der skal også vælges et sikkerhedsspørgsmål og sættes en indbetalingsgrænse. Det kan være for enten per dag, per uge eller per måned. Til sidst skal du tilkendegive, om du ønsker at modtage bonustilbud fra Betfair samt klikke ved, at du accepterer regler og vilkår.

Se også: Lær hvordan skærmen forstås
Se også: Sådan placerer du et køb-spil
Se også: Sådan placerer du et sælge-spil

Spiludbud

En af de klare fordele ved Betfair som spillebørs er, at de ikke har ansvar for selv at sætte de korrekte odds, og derfor kan de koncentrere sig om administration og vedligehold af de udbudte spil. Dette betyder, at de har markeder på næsten alle tænkelige begivenheder. Du kan spille på alt fra fodbold til dart, rugby, shockey, vintersport til tennis.

Indenfor hver sportsgren dækkes en lang række ligaer, og man skal som oftest ned i en eksotisk sekunda-liga, før der ikke er opsat et marked eller ikke er likviditet nok til, at det er interessant. Der opereres ud fra et princip om at have marked på begivenheder, hvor der forventes at være omsætning og altså interesse.

Spiltyper

På hver begivenhed, især indenfor fodbold, er der en lang række specialspil såsom HT/FT, målscorer, halvlegsspil, gule/røde kort og meget mere. Der kan som oftest også handles på flere Asian handicap-linjer.

I takt med at fokus daler ned gennem rækkerne, bliver antallet af specialspil også færre. På de sekundære danske fodboldrækker finder du oftest kun markederne 1X2 og over/under. På enkelte sportsgrene og ligaer forekommer det, at du kun finder et "Vinder"-marked.

Generelt efterlades du med et positivt indtryk, når du anskuer udbuddet af spiltyper på tværs af sportsgrene. På NBA basketball kan der spilles med periode og halvlegsspil (med eller uden handicap), og det er også muligt at spille på duel på point mellem spillere. På tennis er der ofte point-handicap, sæt spil, over/under og diverse turneringsspil ved Grand Slams. Håndbold er på den anden side lidt mere sparsom med 1X2 og halvlegsspil som de mest gængse.

Betfair Odds

Dette punkt er et af de mest relevante, når vi anmelder bookmakere her på BetXpert, og her er Betfair særdeles interessant. Da det netop er en spillebørs, og endda en med en meget høj likviditet, ligger tilbagebetalingen på mange begivenheder oppe omkring 95-97 procent, når kommissionen er regnet fra.

Yderligere har en spillebørs den ekstra funktion, at du ikke kun kan købe odds, men også sælge dem (er du ukendt med disse begreber, så besøg vores spillebørs-guide - du finder linket nederst på siden her). Du kan således handle på markedet og agere bookmaker. På denne måde kan du skabe et højere odds for dig selv, hvis nogen bider på krogen, eller sælge et odds tilbage, hvis du fortryder dit spil.

Ved gevinst skal du betale kommission af netto-overskuddet, hvilket som udgangspunkt er sat til 6,5 procent af nettogevinsten (denne sats kan spilles ned ved høj omsætning). Stadig efterlader det tilbagebetalingen i den flotte ende, og du kan i mange tilfælde finde odds, der ligger på niveau med eller noget over bookmakernes højeste odds.

I sjældne tilfælde kan du komme til at stifte bekendtskab med Premium Charge, som er et tillægsgebyr for spillere med meget høj aktivitet og overskud. Læs mere om Premium Charge i vores betting ordbog.

Betfair Livebetting

Med et enormt udvalg og en kundeskare, der selv styrer odds, er det oplagt for Betfair at have et stort udbud live-spil. Mange begivenheder holdes åbne efter kampstart, og du kan spille med helt frem til de sidste sekunder. Livebetting findes altså på en meget stor del af de udbudte turneringer og kampe.

Her skal det dog nævnes, at der lukkes for spil på de fleste specialspil ved kampstart, og det er derfor ikke altid, at udvalget af spiltyper på den enkelte live-kamp er ret stort. Dette opvejes dog af, at odds på de åbne live-markeder ofte ligger i den rigtig gode ende af markedet - det er ikke usædvanligt at opleve en tilbagebetaling på 95 procent eller højere på mange af markederne.

Betfair Spillebørs tennis odds

Hvis en spiller eller et par trækker sig eller bliver diskvalificeret i en kamp, vil den spiller eller det par, der går videre til næste runde (eller vinder turneringen, hvis det er en finale), blive anset som vinder. Men hvis der er spillet mindre end et sæt, når spilleren eller parret trækker sig eller bliver diskvalificeret, vil alle spil på kampen være ugyldige.

Alle spil på partier og/eller sæt bliver annulleret, medmindre de allerede er afgjort, når kampen afsluttes:

Markeder for individuelle partier eller sæt i en kamp, der berøres af en diskvalifikation eller af, at en spiller trækker sig i løbet af et parti eller et sæt, vil resultere i at spil på markedet for dette parti eller sæt og på markederne for alle individuelle partier eller sæt bliver ugyldige, bortset fra spil på markeder, som betingelsesløst er afgjort.

Website

Som den eneste spillebørs i Danmark lider Betfair lidt under, at de selv skal skabe konventionerne for, hvordan man lettest overskuer og navigerer på en spillebørs. Efter mange forsøg er de efterhånden landet på en løsning, hvor navigationen er logisk, omend den til tider virker lidt tung og langsom.

Man har valgt en menustruktur, hvor sportsgrene, turneringer, kampe og spiltyper allesammen navigeres via en fast venstremenu. På kampe med mange spiltyper betyder det, at menuen nogle gange bliver pænt lang, som alternativ til hvis indholdsområdet blev taget i brug til denne sekundære navigation.

Man vænner sig til det, men dét at alle spiltyper folder ud i venstremenuen virker en smule uhensigtsmæssigt og medfører mange klik frem og tilbage i menuen for at nå frem til det ønskede spil. Dette er dog delvist afhjulpet ved, at der er oprettet særskilte områder til de to største sportsgrene, fodbold og tennis, så man hurtigere kan navigere rundt, hvis disse sportsgrene har den primære interesse.

For at sikre din Betfair-konto anbefaler vi, at du installerer en "2-trins-godkendelse", som beskytter din konto mod ”fjendtlig” overtagelse. Beskyttelsen virker også på mobile platforme. Se mere på Betfairs hjemmeside under Min Konto -> Kontooplysninger -> Min sikkerhed.

Betfair Mobil

Betfair tilbyder en forholdsvis komplet platform til mobile enheder, tilgængelig både til browser og som app. Udbud og muligheder er identiske med desktop-udgaven, og især søgefunktionen glimrer som et godt redskab til at finde rundt i det store spiludbud. At spillebørsen har en søgefunktion er et væsentlig plus i forhold til Betfair Sportsbook, som virkelig savner en søgefunktion. 

Som førstegangs-bruger skal du bruge NemID for at logge på, men ellers kan du sagtens logge ind blot med brugernavn (din e-mail) eller FaceID og dermed undgå at bruge NemID, når du skal bette. Det gør det hurtigere at placere dine liveodds på kampe, du sidder og ser direkte i fjernsynet.


Vil du i gang med det samme via mobilen, tilbyder Betfairs mobile platform oprettelse af konto samt registrering af betalingsformer. Eneste hage i den forbindelse er, at man mobilt ikke har den fulde palette af betalingsmetoder, hvor især Skrill savnes. Omvendt er det et stort plus, at man kan udbetale. I den forbindelse skal nævnes, at mobil-platformen følger samme gænge som dekstop; penge skal ud samme vej, som de er kommet ind, hvilket igen kan være svært, hvis man har indbetalt med netop Skrill.

Navigationen ligner den traditionelle web-version, men det hænder nu og da, at du lander på sider, hvor den overordnede menu/navigation forsvinder (især i håndteringen af konto, ind/udbetalinger mv), ligesom "Log ud"-knappen er gemt lidt for langt væk inde under konto-håndteringen. Disse småfejl skæmmer indtrykket en smule.

Ind- og udbetalinger

Hos Betfair er udvalget af indbetalingsformer pænt, og metoderne er tilmed gebyrfri. Vær dog opmærksom på, at der kan være tab i vekslingskurs, hvis din e-wallet- eller bankvaluta er anderledes end den valgte valuta for spillekontoen.

Som det er tilfældet med andre britiske bookmakere, skal du som udgangspunkt udbetale til samme kilde, som blev anvendt til indbetaling, og i den sammenhæng rangerer kreditkort højere end e-wallets.

Har du anvendt både kreditkort og en e-wallet til indebetaling, kan du ikke udbetale til din e-wallet, før du har udbetalt et beløb til dit kreditkort, der modsvarer det totalt indbetalte beløb via det pågældende kort. Har du anvendt flere kreditkort, skal alle kort "udlignes" på denne måde før eventuelt yderligere overskud kan udbetales til din e-wallet.

Support

Betfair har en dansk support afdeling, som desværre kun er åben i tidsrummet 10.00-18.30. Dog er svartiden under et minut inden for dette tidsrum. Uden for dansk åbningstid skal henvendelser foretages på engelsk. På mail kan du forvente svar inden for fire timer.

Du kan også få kontakt telefonisk (dansk) i ovennævnte tidsrum, og det er også muligt at få svar via livechat. Her er responstiden også på et minut.

Du finder kundeservice inde under fanen 'Hjælp'. Her kunne Betfair fx også have gjort det nemmere for brugeren ved at skrive 'Kundeservice' i stedet.

Indsatspolitik

Indsatspolitikken er let gennemskuelig: "Du kan få, hvad du kan se". Da Betfair hovedsageligt er en spillebørs og ikke en bookmaker, har de ingen risiko forbundet med de spil, der placeres, og indsatsernes størrelse er, for dem, derfor underordnede.

Det loft, du møder som spiller, er likviditeten, som er det samlede beløb, alle andre spillere udbyder deres spil til på børsen. Du kan derfor placere så store indsatser, som du ønsker, men det springende punkt er, om andre vil matche dit spil.

Da Betfair p.t. er den absolut største spillebørs på nettet, er likviditeten meget høj, især på sportsgrene og ligaer med høj fokus og mediedækning. Det er derfor meget sandsynligt, at du kan placere så store spil, som du ønsker på disse.

På mindre sportsgrene kan det af og til knibe med likviditeten, og det kan derfor ikke forventes, at du får matchet f.eks. 15.000 kroner på en dansk håndboldkamp. Det er dog de færreste, der opererer med sådanne indsatser, og den almindelige danske spiller bør ikke have et problem med at få placeret den ønskede indsats.

Betfair Brugeroplevelse

Med deres høje likviditet på langt størstedelen af markederne er Betfair absolut konkurrencedygtig med bookmakerne. Når man tilmed i mange tilfælde kan finde odds, der ligger over det øvrige marked, så er der ingen tvivl om, at Betfair bør være en fast bestanddel i alle spilleres portefølje. Det tilføjer endvidere en ekstra interessant dimension, at du både kan købe og sælge spil.

At spille på en spillebørs er lidt anderledes end traditionelle bookmaker-spil, og du skal som ny spillebørs-kunde lige vænne dig til det lidt anderledes layout og "gameplay", men via den overskuelige platform formår Betfair at gøre overgangen fra bookmaker til spillebørs relativt simpel for "den almindelige spiller."

Hvis du står foran at skulle udbygge din portefølje, er Betfair et must-have.

Betfair ofte stillede spørgsmål

Har Betfair en velkomstbonus?

Ja, hos Betfair kan du modtage en 100 % velkomstbonus på op til 1000 kroner. Indbetaling og bonusbeløb skal gennemspilles 8 gange til min odds 1,95.

Har Betfair dansk spillelicens?

Ja, Betfair har dansk licens.

Er Betfair kun en spillebørs?

Udover spillebørsen kan du også besøge Betfair Sportsbook (traditionel bookmaker, som er på samme side som spillebørsen - du kan nemt navigere rundt imelem dem), mens der også er kasino, livekasino og poker.

Betfair Spillebørs anmeldelse

Vores rating:

Hos Betfair Spillebørs får alle nye, dansk bosiddende kunder med NemID et risikofrit spil på 550 kr.

  • Opret en konto hos Betfair Spillebørs via et link fra BetXpert.
  • HUSK at angive kampagnekoden FEO219 når du opretter din konto.
  • Placer dit første sportsspil på Spillebørsen (og ikke Sportsbook) med en indsats på min. 550 kr.
  • Hvis du taber på dit spil, refunderer Betfair Spillebørs 550 kr. til din konto.
  • Bemærk: Har du allerede en konto hos Betfair Sportsbook, så kan du ikke modtage en velkomstbonus hos Betfair Spillebørs.

Hent 550 DKK Risikofrit Spil fra Betfair her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,00.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 550 DKK kr indenfor 7 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Tilbuddet gælder kun for nye, danske Spillebørs-kunder, som tilmelder sig med promokoden FEO219. Det er dit FØRSTE spil der gælder, og det skal afgøres inden for 7 dage efter at det er blevet placeret. Annullerede spil gælder ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betfair hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Hent 550 DKK Risikofrit Spil fra Betfair her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu

Vores rating:
  1. Registrer dig som ny kunde.
  2. Betfair tilbyder dig en 100% match bonus, maksimal bonus 1000 DKK.
  3. Når du er færdig med at kvalificere dig, skal du satse x10, kun gyldig på slot-spil.

Hent 100% bonus op til 1000 kr fra Betfair her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav 10.00x bonus. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 10000 DKK kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Kun nye kunder kan deltage. Denne kampagne er åben for udvalgte DK-kunder, strengt begrænset til en konto pr. Kunde, hvilket betyder en pr. Familie, husstand, IP-adresse, e-mail-adresse.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betfair hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Betfair Spillebørs anmeldelse

Denne bookmaker har ingen kampagner Hvis du ikke har en konto hos Betfair, opfordrer vi dig til at registrere dig for at få Betfair bonus.

Hvis du vil vide mere om Betfair, kan du gå til vores Betfair nyhedsside eller læse hvad andre brugere siger om Betfair.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback