18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Betfair anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Høje odds hos markedets største spillebørs

Startskuddet for Betfair lød i år 2000, og i dag er de verdens største spillebørs. På spillebørsen spiller man mod andre spillere - ved at købe og/eller sælge spil - ikke mod en bookmaker, og dermed undgår man at løbe ind i limits, fordi man skaber overskud. Og der er ofte høje odds.

Der er dog gebyrer, når man vinder i form af kommission, som er en nettogevinst-afgift (som udgangspunkt 6,5 procent, men lavere jo mere man spiller).

I forhold til tidligere, finder man på Betfair i dag en traditionel sportbetting-platform, hvor man spiller som hos en traditionel bookmaker, hvilket vil sige uden børs-elementet. Dertil er også kommet både casino og poker.

Se også: Lær hvordan skærmen forståes
Se også: Sådan placerer du et køb-spil
Se også: Sådan placerer du et sælge-spil

Spiludbud

En af de klare fordele ved Betfair som spillebørs er, at de ikke har ansvar for selv at sætte de korrekte odds, og derfor kan koncentrere sig om administration og vedligehold af de udbudte spil. Dette betyder, at de har markeder på næsten alle tænkelige begivenheder. Du kan spille på alt fra fodbold til dart, rugby til ishockey, vintersport til tennis.

Inden for hver sportsgren dækkes en lang række ligaer, og man skal som oftest ned i en eksotisk sekunda-liga, før der ikke er opsat et marked eller ikke er likviditet nok til, at det er interessant. Der opereres ud fra et princip om at have marked på begivenheder, hvor der forventes at være omsætning og altså interesse.
 

Spiltyper

På hver begivenhed, især indenfor fodbold, er der en lang række specialspil såsom HT/FT, målscorer, halvlegsspil, gule/røde kort og meget mere. Der kan som oftest også handles på flere Asian handicap-linier.

I takt med at fokus daler ned gennem rækkerne, bliver antallet af specialspil også mindre. På de sekundære danske fodboldrækker finder man oftest kun markederne 1X2 og Over/under. På enkelte sportsgrene og ligaer forekommer det, at man kun finder et "Vinder"-marked.

Generelt efterlades man med et positivt indtryk, når man anskuer udbuddet af spiltyper på tværs af sportsgrene. På NBA basketball kan der spilles med periode og halvlegsspil (med eller uden handicap), og det er også muligt at spille på duel på point mellem spillere. På tennis er der ofte point-handicap, sæt spil, over/under og diverse turneringsspil ved Grand Slams. Håndbold er på den anden side lidt mere sparsom, med 1X2 og halvlegsspil som de mest gængse.

Betfair Odds

Dette punkt er et af de mest relevante, når vi anmelder bookmakere her på BetXpert, og her er Betfair særdeles interessant. Da det netop er en spillebørs, og endda en med en meget høj likviditet, ligger tilbagebetalingen på mange begivenheder oppe omkring 95-97 procent, når kommissionen er regnet fra.

Yderligere har en spillebørs den ekstra funktion, at du ikke kun kan købe odds, men også sælge dem. (Er du ukendt med disse begreber, så besøg vores spillebørs-guide - du finder linket nederst på siden her). Du kan således handle på markedet og agere bookmaker. På denne måde kan du skabe et højere odds for dig selv, hvis nogen bider på krogen, eller sælge et odds tilbage hvis du fortryder dit spil.

Ved gevinst skal man betale kommission af netto-overskuddet, hvilket som udgangspunkt er sat til 6,5 procent af nettogevinsten (denne sats kan spilles ned ved høj omsætning). Stadig efterlader det tilbagebetalingen i den flotte ende, og du kan i mange tilfælde finde odds, der ligger på niveau med eller noget over bookmakernes højeste odds.

I sjældne tilfælde kan man komme til at stifte bekendtskab med Premium Charge, som er et tillægsgebyr for spillere med meget høj aktivitet og overskud. Læs mere om Premium Charge i vores betting ordbog.

Bemærk: Den 1. maj 2015 hævede Betfair deres kommission-sats for det danske marked fra 5% til 6,5%. Af den årsag er rating for denne kategori nedsat fra 4,5 stjerner til 4.

Betfair Livebetting

Med et enormt udvalg og en kundeskare, der selv styrer odds, er det oplagt for Betfair at have et stort udbud live-spil. Mange begivenheder holdes åbne efter kampstart, og du kan spille med helt frem til de sidste sekunder. Livebetting findes altså på en meget stor del af de udbudte turneringer og kampe.

Her skal det dog nævnes, at der lukkes for spil på de fleste specialspil ved kampstart, og det er derfor ikke altid at udvalget af spiltyper på den enkelte live-kamp er ret stort. Dette opvejes dog af at odds på de åbne live-markeder ofte ligger i den rigtigt gode ende af markedet - det er ikke usædvanligt at opleve en tilbagebetaling på 95% eller højere på mange af markederne.

Website

Som den eneste spillebørs i Danmark lider Betfair lidt under, at de selv skal skabe konventionerne for, hvordan man lettest overskuer og navigerer på en spillebørs. Efter mange forsøg er de efterhånden landet på en løsning, hvor navigationen er logisk, omend den til tider virke lidt tung og langsom.

Man har valgt en menustruktur, hvor sportsgrene, turneringer, kampe og spiltyper allesammen navigeres via en fast venstremenu. På kampe med mange spiltyper betyder det, at menuen nogle gange bliver pænt lang, som alternativ til hvis indholdsområdet blev taget i brug til denne sekundære navigation.

Man vænner sig til det, men dét at alle spiltyper folder ud i venstremenuen virker en smule uhensigtsmæssigt og medfører mange klik frem og tilbage i menuen for at nå frem til det ønskede spil. Dette er dog delvist afhjulpet ved, at der er oprettet særskilte områder til de to største sportsgrene, fodbold og tennis, så man hurtigere kan navigere rundt, hvis disse sportsgrene har den primære interesse.

For at sikre din Betfair-konto anbefaler vi, at du installerer en "2-trins-godkendelse", som beskytter din konto mod ”fjendtlig” overtagelse. Beskyttelsen virker også på mobile platforme. Se mere på Betfairs hjemmeside under Min Konto -> Kontooplysninger -> Min sikkerhed.

Betfair Mobil

Betfair tilbyder en forholdsvis komplet platform til mobile enheder, tilgængelig både til browser og som app. Udbud og muligheder er identiske med desktop-udgaven, og især søgefunktionen glimrer som et godt redskab til at finde rundt i det store spiludbud. At spillebørsen har en søgefunktion er et væsentlig plus i forhold til Betfair Sportsbook, som virkelig savner en søgefunktion. 

Som førstegangs-bruger skal du bruge NemID for at logge på, men ellers kan du sagtens logge ind blot med brugernavn (din email), og dermed undgå at bruge NemID, når du skal bette. Det gør det hurtigere at placere dine liveodds på kampe, du sidder og ser direkte i fjernsynet.


Vil man i gang med det samme via mobilen, tilbyder Betfairs mobile platform oprettelse af konto samt registrering af betalingsformer. Eneste hage i den forbindelse er, at man mobilt ikke har den fulde palette af betalingsmetoder, hvor især Skrill savnes. Omvendt er det et stort plus, at man kan udbetale. I den forbindelse skal nævnes at mobil-platformen følger samme gænge som dekstop; penge skal ud samme vej, som de er kommet ind, hvilket igen kan være svært, hvis man har indbetalt med netop Skrill.

Navigationen ligner den traditionelle web-version, men det hænder nu og da, at man lander på sider, hvor den overordnede menu/navigation forsvinder (især i håndteringen af konto, ind/udbetalinger mv), ligesom "Log ud"-knappen er gemt lidt for langt væk inde under konto-håndteringen. Disse småfejl skæmmer indtrykket en smule.

Ind- og udbetalinger

Hos Betfair er udvalget af indbetalingsformer pænt, og metoderne er tilmed gebyrfri. Vær dog opmærksom på, at der kan være tab i vekslingskurs, hvis din e-wallet- eller bankvaluta er anderledes end den valgte valuta for spillekontoen.

Som det er tilfældet med andre britiske bookmakere skal man som udgangspunkt udbetale til samme kilde, som blev anvendt til indbetaling, og i den sammenhæng rangerer kreditkort højere end e-wallets. Har du anvendt både kreditkort og en e-wallet til indebetaling, kan du ikke udbetale til din e-wallet, før du har udbetalt et beløb til dit kreditkort, der modsvarer det totalt indbetalte beløb via det pågældende kort. Har du anvendt flere kreditkort, skal alle kort "udlignes" på denne måde før evt. yderligere overskud kan udbetales til din e-wallet.

Support

Betfair har en dansk support afdeling, som desværre kun er åben i tidsrummet 10.00-18.30. Dog tilsigtes svartider at være under et minut inden for dette tidsrum. Uden for dansk åbningstid skal henvendelser foretages på engelsk. På mail kan du forvente svar inden for fire timer. 

Du kan også få kontakt telefonisk (dansk) i ovennævnte tidsrum, og det er også muligt at få svar via livechat. Her er responstiden også på et minut. 

Du finder kundeservice inde under fanen 'Hjælp'. Her kunne Betfair fx også have gjort det nemmere for brugeren ved at skrive 'Kundeservice' i stedet. 

Indsatspolitik

Indsatspolitikken er let gennemskuelig: "Du kan få, hvad du kan se". Da Betfair hovedsageligt er en spillebørs og ikke en bookmaker, har de ingen risiko forbundet med de spil der placeres, og indsatsernes størrelse er, for dem, derfor underordnede.

Det loft man møder som spiller, er likviditeten, som er det samlede beløb alle andre spillere udbyder deres spil til på børsen. Du kan derfor placere så store indsatser, som du ønsker, men det springende punkt er, om andre vil matche dit spil.

Da Betfair pt. er den absolut største spillebørs på nettet, er likviditeten meget høj, især på sportsgrene og ligaer med høj fokus og mediedækning. Det er derfor meget sandsynligt, at man kan placere så store spil, som man ønsker på disse. På mindre sportsgrene kan det af og til knibe med likviditeten, og det kan derfor ikke forventes, at man får matchet f.eks. 15.000 kr. på en dansk håndboldkamp. Det er dog de færreste, der opererer med sådanne indsatser, og den almindelige danske spiller bør ikke have et problem med at få placeret den ønskede indsats.

Konklusion

Med deres høje likviditet på langt størstedelen af markederne, er Betfair absolut konkurrencedygtig med bookmakerne. Når man tilmed i mange tilfælde kan finde odds, der ligger over det øvrige marked, så er der ingen tvivl om at Betfair bør være en fast bestanddel i alle spilleres portefølje. Det tilføjer endvidere en ekstra interessant dimension, at man både kan købe og sælge spil.

At spille på en spillebørs er lidt anderledes end traditionelle bookmaker-spil, og man skal som ny spillebørs-kunde lige vænne sig til det lidt anderledes layout og "gameplay", men via den overskuelige platform formår Betfair at gøre overgangen fra bookmaker til spillebørs relativt simpel for den "almindelige" spiller.

Hvis du står foran at skulle udbygge din portefølje, er Betfair et must-have.

Betfair kommentarer

Vores rating:
Få din 0 DKK bonus her
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav 0.00x bonus til minimum odds 0,00.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 0 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Betfair hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Vores rating:

Hos Betfair Spillebørs får alle nye, dansk bosiddende kunder med NemID et risikofrit spil på 550 kr.

  • Opret en konto hos Betfair Spillebørs via et link fra BetXpert.
  • HUSK at angive kampagnekoden FEO219 når du opretter din konto.
  • Placer dit første sportsspil på Spillebørsen (og ikke Sportsbook) med en indsats på min. 550 kr.
  • Hvis du taber på dit spil, refunderer Betfair Spillebørs 550 kr. til din konto.
  • Bemærk: Har du allerede en konto hos Betfair Sportsbook, så kan du ikke modtage en velkomstbonus hos Betfair Spillebørs.

Hent 550 DKK Risikofrit Spil fra Betfair her
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav 1.00x bonus til minimum odds 1,01.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 550 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Det er dit FØRSTE spil der gælder, og det skal afgøres inden for 7 dage efter at det er blevet placeret. Annullerede spil gælder ikke. Tilbuddet gælder kun kunder bosat i Danmark.Placér et singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelsen af din nye Betfair-konto. Dit spil skal være på min. 550 kr. og være afgjort inden for 7 dage efter oprettelse. Du kan godt spille for mere end 550 kr., men kun 550 kr. vil tælle imod kampagnen. Spil på Sportsbook og multispil på Spillebørsen er ekskluderede fra denne kampagne.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betfair hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Hent 550 DKK Risikofrit Spil fra Betfair her
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder

Betfair Kampagner

Nye kunder

Få 250-kroners risikofrit spil på Danmark - Tjekkiet hos Betfair Spillebørs

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til EM-kampen Danmark - Tjekkiet, som spilles lørdag aften klokken 18.00. Kampagnen gælder kun for nye spillere med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250-kroners risikofrit spil på Danmark - Wales hos Betfair Spillebørs

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til EM-kampen Danmark - Wales, som spilles lørdag aften klokken 18.00. Kampagnen gælder kun for nye spillere med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250-kroners risikofrit spil på Danmark - Belgien hos Betfair Spillebørs

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til EM-kampen Danmark - Belgien, som spilles torsdag aften klokken 18.00. Kampagnen gælder kun for nye spillere med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få et 250-kroners risikofrit spil på Danmark - Finland hos Betfair Spillebørs

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til EM-kampen Danmark - Finalnd, som spilles lørdag aften klokken 18.00. Kampagnen gælder kun for nye spillere med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Champions League-finalen

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til Champions League-finalen mellem Manchester City og Chelsea, der spilles lørdag med kampstart klokken 21.00. Kampagnen gælder kun for nye spillere med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250-kroners risikofrit spil til El Clasico

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner på El Clásico mellem Real Madrid og Barcelona, der spilles lørdag med kampstart klokken 21.00. Kampagnen gælder kun for nye spillere med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på City-United

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner på Premier League-kampen mellem Manchester City og Manchester United, der spilles søndag med kampstart klokken 17.30. Kampagnen gælder kun for nye spillere med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Brøndby-FCK

Hos Betfair kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner på Superliga-braget mellem Brøndby og FCK, der spilles søndag eftermiddag med kampstart klokken 14.00. Kampagnen gælder kun for nye spillere med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Atalanta-Real Madrid

Hos Betfair kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner på Champions League-ottendedelsfinalen mellem Atalanta og Real Madrid, der spilles onsdag aften. Kampagnen gælder kun for nye spillere med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Real Madrid-Valencia

Hos Betfair kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner på kampen mellem Real Madrid og Valencia i La Liga. Kampagnen gælder kun for spillere med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på City-Tottenham

Hos Betfair kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner på topkampen mellem Manchester City og Tottenham i Premier League. Kampagnen gælder kun for spillere med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Super Bowl LV

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til Super Bowl LV mellem Kansas City Chiefs og Tampa Bay Buccaneers. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Milan-Juventus hos Betfair Spillebørs

Hos Betfair kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner på topkampen mellem Milan og Juventus i Serie A. Kampagnen gælder kun for spillere med bopæl i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Liverpool - West Bromwich hos Betfair Spillebørs

Spil for 250 kroner eller mere på Premier League-kampen Liverpool - West Bromwich, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Manchester United - Istanbul Basaksehir

Spil for 250 kroner eller mere på Champions League-braget mellem Manchester United og Istanbul Basaksehir, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på FC Midtjylland - FC København hos Betfair Spillebørs

Spil for 250 kroner eller mere på Superliga-braget mellem FC Midtjylland og F.C. København, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Manchester City - Liverpool hos Betfair Spillebørs

Spil for 250 kroner eller mere på Premier League-braget mellem Manchester City og Liverpool, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på FC Midtjylland - Atalanta

Spil for 250 kroner eller mere på Champions League-braget mellem FC Midtjylland - Atalanta, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Paris Saint-Germain - Manchester United

Spil for 250 kroner eller mere på Champions League-braget mellem Paris Saint-Germain og Manchester United, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Danmark-Belgien

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til kampen mellem Danmark og Belgien i UEFA Nations League. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kr. risikofrit spil på Champions League-finalen mellem PSG og Bayern München

Spil for 250 kroner eller mere på Champions League-finalen mellem Paris Saint-Germain og Bayern München, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kr. risikofrit spil på Sevilla - Inter

Spil for 250 kroner eller mere på Europa League-finalen mellem Sevilla og Inter, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Lyon-Bayern

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til kampen mellem Olympique Lyon og Bayern München i onsdagens semifinale i Champions League. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kroners risikofrit spil på Atalanta-PSG

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på kampen mellem Atalanta og PSG, der mødes i Champions League-kvartfinalen onsdag aften. Tilbuddet gælder kun for nye, danske kunder. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kr. risikofrit spil på New Orleans Pelicans - San Antonio Spurs

Spil for 250 kroner eller mere på NBA-kampen New Orleans Pelicans - San Antonio Spurs og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kr. risikofrit spil på Manchester City - Real Madrid

Spil for 250 kroner eller mere på braget mellem Manchester City - Real Madrid, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Få et risikofrit spil på 250 kroner på Oklahoma City Thunder - LA Lakers

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til NBA-kampen mellem Oklahoma City Thunder og Los Angeles Lakers.

Læs mere...

Nye kunder

Få et risikofrit spil på 250 kroner på Toronto Raptors - Miami Heat

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til NBA-kampen mellem Toronto Raptors og Miami Heat.

Læs mere...

Nye kunder

Få et risikofrit spil på 250 kroner til Portland Trail Blazers - Boston Celtics

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til NBA-kampen mellem Portland Trail Blazers og Boston Celtics. 

Læs mere...

Nye kunder

Få et risikofrit spil på 250 kroner til Juventus - Roma

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til Serie A-kampen mellem Juventus og Roma.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få et risikofrit spil på 250 kroner på Inter - Napoli

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til kampen mellem Inter og Napoli i den næstsidste spillerunde af den italienske Serie A. 

Læs mere...

Nye kunder

Få et risikofrit spil på 250 kroner til AGF - Brøndby

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til kampen mellem AGF og Brøndby. 

Læs mere...

Nye kunder

Få et risikofrit spil på 250 kroner til PSG - St. Etienne

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til kampen mellem PSG og St. Etienne i finalen i Coupe de France.

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kr. risikofrit spil på F.C. København - Brøndby IF

Spil for 250 kroner eller mere på lokalbraget mellem F.C. København og Brøndby, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kr. risikofrit spil på Tottenham - Arsenal

Spil for 250 kroner eller mere på Nordlondonderbyet mellem Tottenham og Arsenal, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 250 kr. risikofrit spil på FC Midtjylland - F.C. København

Spil for 250 kroner eller mere på FC Midtjylland - F.C. København, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på Wolverhampton - Arsenal

Spil for 250 kroner eller mere på Wolverhampton - Arsenal, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på FC Nordsjælland - FC Midtjylland

Spil for 250 kroner eller mere på FC Nordsjælland - FC Midtjylland, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på Esbjerg fB - AC Horsens

Spil for 250 kroner eller mere på Esbjerg fB - AC Horsens, og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på Manchester City - Liverpool

Spil for 250 kroner eller mere på Manchester City - Liverpool og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på West Ham - Chelsea

For nye spillere: Spil for 250 kroner eller mere på West Ham - Chelsea og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på pokalfinalen mellem AaB og SønderjyskE

Spil for 250 kroner eller mere på AaB - SønderjyskE og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kroners risikofrit spil på Villarreal - Valencia

Som ny spiller kan du hos Betfair Spillebørs få et risikofrit spil på 250 kroner til kampen mellem Villarreal og Valencia. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kroners risikofrit spil på Wolfsburg - Bayern

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til kampen mellem Wolfsburg og Bayern München i sidste spillerunde i denne sæson af Bundesligaen. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kroners risikofrit spil på Chelsea - Manchester City

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til topkampen mellem Chelsea og Manchester City. 

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på Manchester City - Arsenal

Spil for 250 kroner eller mere på Manchester City - Arsenal og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kroners risikofrit spil på Leipzig - Düsseldorf

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner på kampen mellem RB Leipzig og Fortuna Düsseldorf i Bundesligaens 32. spillerunde. Tilbuddet gælder kun for danske spillere. 

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på Werder Bremen - Bayern München

Spil for 250 kroner eller mere på Werder Bremen - Bayern München og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

550 kr. risikofrit spil på AaB - AGF hos Betfair Spillebørs

Opret dig hos Betfair Spillebørs, og få et risikofrit spil på 550 kroner til Superliga-opgøret mellem AaB og AGF. 

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på Leverkusen - Bayern München hos Betfair Spillebørs

Opret dig hos Betfair Spillebørs, og få et risikofrit spil på 250 kroner til Bundesliga-braget mellem Bayer Leverkusen og Bayern München. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 550 kroners risikofrit spil på Mainz-RB Leipzig

Som ny spiller kan du hos Betfair Spillebørs få et risikofrit spil på 550 kroner på kampen mellem Mainz og RB Leipzig. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 550 kroners risikofrit spil på Bayern München-Frankfurt

Som ny spiller kan du hos Betfair Spillebørs få et risikofrit spil på 550 kroner på kampen mellem Bayern München og Eintracht Frankfurt. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 550 kroners risikofrit spil på Gladbach - Leverkusen

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 550 kroner på kampen mellem Borussia Mönchengladbach og Leverkusen. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 550 kroners risikofrit spil på Hertha Berlin-Union Berlin

Som ny spiller kan du hos Betfair Spillebørs få et risikofrit spil på 550 kroner på Berlin-derbyet mellem Hertha og Union. 

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på Werder Bremen - Leverkusen

Få et risikofrit spil på 250 kroner ved at placere et singlespil på Werder Bremen - Bayer Leverkusen.

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på Union Berlin - Bayern München

Få et risikofrit spil på 250 kroner ved at placere et singlespil på Union Berlin - Bayern München.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kroners risikofrit spil på Frankfurt - Gladbach

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner på kampen mellem Eintracht Frankfurt og Borussia Mönchengladbach. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 550 kroners risikofrit spil på Dortmund - Schalke

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 550 kroner til Revierderbyet mellem Borussia Dortmund og Schalke 04. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kroners risikofrit spil på Astralis - Fnatic

Opret dig hos Betfair Spillebørs, og få et risikofrit spil på 250 kroner til opgøret mellem Astralis - Fnatic. De to CS:GO-hold tørner sammen i ESL ONE: Road to Rio. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kroners risikofrit spil på Copenhagen Flames - c0ntact

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner på kampen mellem danske Copenhagen Flames og amerikanske c0ntact Gaming. De to hold tørner sammen i ESL ONE: Road to Rio, hvor holdene er at finde i gruppe B. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kroners risikofrit spil på FaZe - North

Opret dig hos Betfair Spillebørs, og få et risikofrit spil på 250 kroner til opgøret mellem FaZe og North. De to CS:GO-hold tørner sammen i ESL ONE: Road to Rio. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kr. risikofrit spil på MAD Lions - HAVU

Som ny spiller hos Betfair Spillebørs kan du nu få et 250 kroner risikofrit spil på lørdagens CS:GO-kamp mellem MAD Lions og HAVU. Du vælger selv, hvad du vil spille på, og hvis du taber får du altså dit indskud på 250 kroner tilbage igen uden omsætningskrav. 

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på BATE Borisov - Torpedo Zhodino

Spil for 250 kroner eller mere på BATE Borisov - Torpedo Zhodino og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

250 kr. risikofrit spil på FC Minsk - BATE Borisov

Spil for 250 kroner eller mere på FC Minsk - BATE Borisov og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Spil 250 kr. risikofrit spil på Torpedo Zhodino - Energetik-BGU

Spil for 250 kroner eller mere på Torpedo Zhodino - Energetik-BGU og få 250 kroner tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kroners risikofrit spil på Astralis - mousesports

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til kampen mellem Astralis og mousesports i ESL Pro League. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kroners risikofrit spil på Astralis - OG

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et 250-kroners risikofrit spil på kampen mellem Astralis og OG i ESL Pro League.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 250 kroners risikofrit spil på FaZe - OG

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny kunde få et risikofrit spil på 250 kroner til kampen mellem FaZe Clan og OG, der finder sted fredag aften kl. 18.00.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få risikofrit spil på 250 kroner på Virtus.pro - OG

Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et risikofrit spil på 250 kroner til kampen mellem Virtus.pro og OG i ESL Pro Leagues gruppespil.

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: 550 kr. risikofrit spil på Astralis - Vitality

Som ny spiller hos betfair Spillebørs kan du nu hente et 550 kroner risikofrit spil på aftenens ESL-brag mellem Astralis og Vitality. Du vælger selv, hvad du spiller på, og hvis du taber, får du altså dine penge tilbage som kontanter uden omsætningskrav. Kampen vises i øvrigt live på TV2 Zulu.

Læs mere...

Nye kunder

Få 550 kr. risikofrit spil på NaVi - Fnatic hos Spillebørsen

Betfair tilbyder alle nye spillere muligheden for at score et risikofrit spil på 550 kroner på ESL Pro League-kampen mellem NaVi og Fnatic i aften. Hvis dit spil ikke går hjem, får du refunderet dit indskud uden omsætningskrav.

Læs mere...

Nye kunder

550 kr. risikofrit spil på Celtic - FC København

Tilbuddet gælder for nye kunder. Spil 550 kroner på Celtic - FC København på Betfair Spillebørs, og få din indsats tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

550 kr. risikofrit spil på Real Madrid - Manchester City

Tilbuddet gælder for nye kunder. Spil 550 kroner på Real Madrid - Manchester City på Betfair Spillebørs, og få din indsats tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

550 kr. risikofrit spil på Napoli - FC Barcelona

Tilbuddet gælder for nye kunder. Spil 550 kroner på Napoli - FC Barcelona på Betfair Spillebørs, og få din indsats tilbage, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 550 kroners risikofrit spil på FCK-Celtic

Som ny spiller hos Betfair Spillebørs kan du få et 550 kroners risikofrit spil på Europa League-opgøret mellem FCK og Celtic. Det skal være et singlespil. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 550 kroners risikofrit spil på Tottenham-RB Leipzig

Som ny spiller hos Betfair Spillebørs kan du få et 550 kroner risikofrit spil på Champions League-ottendedelsfinalen mellem Tottenham og RB Leipzig. Det skal være et singlespil, og det skal være det første spil, du sætter, når din konto er oprettet. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få 550 kroners risikofrit spil på Atlético Madrid-Liverpool

Tirsdag aften ruller CL-bolden igen med to fede ottendedelsfinaler. Hos Betfair Spillebørs kan du som ny spiller få et 550 kroners risikofrit spil på kampen mellem Atlético Madrid og Liverpool. Det skal være et singlespil. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få risikofrit spil på 550 kr. til Super Bowl

Betfair Spillebørs tilbyder alle nye spillere et risikofrit spil på 550 kroner til Super Bowl denne søndag. Spiller du 550 kroner på Super Bowl, får du altså hele dit indskud tilbage som kontanter, hvis dit spil tabes. 

Læs mere...

Nye kunder

Få 550 kroner risikofrit spil på Leicester City - Liverpool

Nye spillere hos Betfair Spillebørs kan på Boxing Day få et risikofrit spil på 550 kroner Premier League-braget mellem Leicester City og Liverpool på Boxing Day. Spil mindst 550 kroner på et valgfrit bet på kampen og få returneret dine penge uden omsætningskrav, hvis du taber. 

Læs mere...

Nye kunder

Opret dig på Betfair Spillebørs og spil for 550 kr. risikofrit på Tottenham - Manchester City

Nye kunder på Betfair Spillebørs modtager et risikofrit spil på 550 kroner på Champions League-kvartfinalen mellem Tottenham - Manchester City.

Læs mere...

Eksisterende

Spil for 100 kroner på Frankrig - Kroatien og optjen gratis spil til 50 kroner

Placer et købespil på Betfairs Spillebørs på et hvilket som helst marked på kampen mellem Frankrig og Kroatien og optjen et gratis Sportsbook-spil på halvdelen af værdien af dit kvalificerende spil. Værdien af dit gratis spil kan maksimalt være 50 kroner.

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback