18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Betfair anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Høje odds hos markedets største spillebørs

Startskuddet for Betfair lød i år 2000, og i dag er de verdens største spillebørs. På spillebørsen spiller man mod andre spillere - ved at købe og/eller sælge spil - ikke mod en bookmaker, og dermed undgår man at løbe ind i limits, fordi man skaber overskud. Og der er ofte høje odds.

Der er dog gebyrer, når man vinder i form af kommission, som er en nettogevinst-afgift (som udgangspunkt 6,5 procent, men lavere jo mere man spiller).

I forhold til tidligere, finder man på Betfair i dag en traditionel sportbetting-platform, hvor man spiller som hos en traditionel bookmaker, hvilket vil sige uden børs-elementet. Dertil er også kommet både casino og poker.

Se også: Lær hvordan skærmen forståes
Se også: Sådan placerer du et køb-spil
Se også: Sådan placerer du et sælge-spil

Spiludbud

En af de klare fordele ved Betfair som spillebørs er, at de ikke har ansvar for selv at sætte de korrekte odds, og derfor kan koncentrere sig om administration og vedligehold af de udbudte spil. Dette betyder, at de har markeder på næsten alle tænkelige begivenheder. Du kan spille på alt fra fodbold til dart, rugby til ishockey, vintersport til tennis.

Inden for hver sportsgren dækkes en lang række ligaer, og man skal som oftest ned i en eksotisk sekunda-liga, før der ikke er opsat et marked eller ikke er likviditet nok til, at det er interessant. Der opereres ud fra et princip om at have marked på begivenheder, hvor der forventes at være omsætning og altså interesse.
 

Spiltyper

På hver begivenhed, især indenfor fodbold, er der en lang række specialspil såsom HT/FT, målscorer, halvlegsspil, gule/røde kort og meget mere. Der kan som oftest også handles på flere Asian handicap-linier.

I takt med at fokus daler ned gennem rækkerne, bliver antallet af specialspil også mindre. På de sekundære danske fodboldrækker finder man oftest kun markederne 1X2 og Over/under. På enkelte sportsgrene og ligaer forekommer det, at man kun finder et "Vinder"-marked.

Generelt efterlades man med et positivt indtryk, når man anskuer udbuddet af spiltyper på tværs af sportsgrene. På NBA basketball kan der spilles med periode og halvlegsspil (med eller uden handicap), og det er også muligt at spille på duel på point mellem spillere. På tennis er der ofte point-handicap, sæt spil, over/under og diverse turneringsspil ved Grand Slams. Håndbold er på den anden side lidt mere sparsom, med 1X2 og halvlegsspil som de mest gængse.

Betfair Odds

Dette punkt er et af de mest relevante, når vi anmelder bookmakere her på BetXpert, og her er Betfair særdeles interessant. Da det netop er en spillebørs, og endda en med en meget høj likviditet, ligger tilbagebetalingen på mange begivenheder oppe omkring 95-97 procent, når kommissionen er regnet fra.

Yderligere har en spillebørs den ekstra funktion, at du ikke kun kan købe odds, men også sælge dem. (Er du ukendt med disse begreber, så besøg vores spillebørs-guide - du finder linket nederst på siden her). Du kan således handle på markedet og agere bookmaker. På denne måde kan du skabe et højere odds for dig selv, hvis nogen bider på krogen, eller sælge et odds tilbage hvis du fortryder dit spil.

Ved gevinst skal man betale kommission af netto-overskuddet, hvilket som udgangspunkt er sat til 6,5 procent af nettogevinsten (denne sats kan spilles ned ved høj omsætning). Stadig efterlader det tilbagebetalingen i den flotte ende, og du kan i mange tilfælde finde odds, der ligger på niveau med eller noget over bookmakernes højeste odds.

I sjældne tilfælde kan man komme til at stifte bekendtskab med Premium Charge, som er et tillægsgebyr for spillere med meget høj aktivitet og overskud. Læs mere om Premium Charge i vores betting ordbog.

Bemærk: Den 1. maj 2015 hævede Betfair deres kommission-sats for det danske marked fra 5% til 6,5%. Af den årsag er rating for denne kategori nedsat fra 4,5 stjerner til 4.

Betfair Livebetting

Med et enormt udvalg og en kundeskare, der selv styrer odds, er det oplagt for Betfair at have et stort udbud live-spil. Mange begivenheder holdes åbne efter kampstart, og du kan spille med helt frem til de sidste sekunder. Livebetting findes altså på en meget stor del af de udbudte turneringer og kampe.

Her skal det dog nævnes, at der lukkes for spil på de fleste specialspil ved kampstart, og det er derfor ikke altid at udvalget af spiltyper på den enkelte live-kamp er ret stort. Dette opvejes dog af at odds på de åbne live-markeder ofte ligger i den rigtigt gode ende af markedet - det er ikke usædvanligt at opleve en tilbagebetaling på 95% eller højere på mange af markederne.

Website

Som den eneste spillebørs i Danmark lider Betfair lidt under, at de selv skal skabe konventionerne for, hvordan man lettest overskuer og navigerer på en spillebørs. Efter mange forsøg er de efterhånden landet på en løsning, hvor navigationen er logisk, omend den til tider virke lidt tung og langsom.

Man har valgt en menustruktur, hvor sportsgrene, turneringer, kampe og spiltyper allesammen navigeres via en fast venstremenu. På kampe med mange spiltyper betyder det, at menuen nogle gange bliver pænt lang, som alternativ til hvis indholdsområdet blev taget i brug til denne sekundære navigation.

Man vænner sig til det, men dét at alle spiltyper folder ud i venstremenuen virker en smule uhensigtsmæssigt og medfører mange klik frem og tilbage i menuen for at nå frem til det ønskede spil. Dette er dog delvist afhjulpet ved, at der er oprettet særskilte områder til de to største sportsgrene, fodbold og tennis, så man hurtigere kan navigere rundt, hvis disse sportsgrene har den primære interesse.

For at sikre din Betfair-konto anbefaler vi, at du installerer en "2-trins-godkendelse", som beskytter din konto mod ”fjendtlig” overtagelse. Beskyttelsen virker også på mobile platforme. Se mere på Betfairs hjemmeside under Min Konto -> Kontooplysninger -> Min sikkerhed.

Betfair Mobil

Betfair tilbyder en forholdsvis komplet platform til mobile enheder, tilgængelig både til browser og som app. Udbud og muligheder er identiske med desktop-udgaven, og især søgefunktionen glimrer som et godt redskab til at finde rundt i det store spiludbud. At spillebørsen har en søgefunktion er et væsentlig plus i forhold til Betfair Sportsbook, som virkelig savner en søgefunktion. 

Som førstegangs-bruger skal du bruge NemID for at logge på, men ellers kan du sagtens logge ind blot med brugernavn (din email), og dermed undgå at bruge NemID, når du skal bette. Det gør det hurtigere at placere dine liveodds på kampe, du sidder og ser direkte i fjernsynet.


Vil man i gang med det samme via mobilen, tilbyder Betfairs mobile platform oprettelse af konto samt registrering af betalingsformer. Eneste hage i den forbindelse er, at man mobilt ikke har den fulde palette af betalingsmetoder, hvor især Skrill savnes. Omvendt er det et stort plus, at man kan udbetale. I den forbindelse skal nævnes at mobil-platformen følger samme gænge som dekstop; penge skal ud samme vej, som de er kommet ind, hvilket igen kan være svært, hvis man har indbetalt med netop Skrill.

Navigationen ligner den traditionelle web-version, men det hænder nu og da, at man lander på sider, hvor den overordnede menu/navigation forsvinder (især i håndteringen af konto, ind/udbetalinger mv), ligesom "Log ud"-knappen er gemt lidt for langt væk inde under konto-håndteringen. Disse småfejl skæmmer indtrykket en smule.

Ind- og udbetalinger

Hos Betfair er udvalget af indbetalingsformer pænt, og metoderne er tilmed gebyrfri. Vær dog opmærksom på, at der kan være tab i vekslingskurs, hvis din e-wallet- eller bankvaluta er anderledes end den valgte valuta for spillekontoen.

Som det er tilfældet med andre britiske bookmakere skal man som udgangspunkt udbetale til samme kilde, som blev anvendt til indbetaling, og i den sammenhæng rangerer kreditkort højere end e-wallets. Har du anvendt både kreditkort og en e-wallet til indebetaling, kan du ikke udbetale til din e-wallet, før du har udbetalt et beløb til dit kreditkort, der modsvarer det totalt indbetalte beløb via det pågældende kort. Har du anvendt flere kreditkort, skal alle kort "udlignes" på denne måde før evt. yderligere overskud kan udbetales til din e-wallet.

Support

Betfair har en dansk support afdeling, som desværre kun er åben i tidsrummet 10.00-18.30. Dog tilsigtes svartider at være under et minut inden for dette tidsrum. Uden for dansk åbningstid skal henvendelser foretages på engelsk. På mail kan du forvente svar inden for fire timer. 

Du kan også få kontakt telefonisk (dansk) i ovennævnte tidsrum, og det er også muligt at få svar via livechat. Her er responstiden også på et minut. 

Du finder kundeservice inde under fanen 'Hjælp'. Her kunne Betfair fx også have gjort det nemmere for brugeren ved at skrive 'Kundeservice' i stedet. 

Indsatspolitik

Indsatspolitikken er let gennemskuelig: "Du kan få, hvad du kan se". Da Betfair hovedsageligt er en spillebørs og ikke en bookmaker, har de ingen risiko forbundet med de spil der placeres, og indsatsernes størrelse er, for dem, derfor underordnede.

Det loft man møder som spiller, er likviditeten, som er det samlede beløb alle andre spillere udbyder deres spil til på børsen. Du kan derfor placere så store indsatser, som du ønsker, men det springende punkt er, om andre vil matche dit spil.

Da Betfair pt. er den absolut største spillebørs på nettet, er likviditeten meget høj, især på sportsgrene og ligaer med høj fokus og mediedækning. Det er derfor meget sandsynligt, at man kan placere så store spil, som man ønsker på disse. På mindre sportsgrene kan det af og til knibe med likviditeten, og det kan derfor ikke forventes, at man får matchet f.eks. 15.000 kr. på en dansk håndboldkamp. Det er dog de færreste, der opererer med sådanne indsatser, og den almindelige danske spiller bør ikke have et problem med at få placeret den ønskede indsats.

Konklusion

Med deres høje likviditet på langt størstedelen af markederne, er Betfair absolut konkurrencedygtig med bookmakerne. Når man tilmed i mange tilfælde kan finde odds, der ligger over det øvrige marked, så er der ingen tvivl om at Betfair bør være en fast bestanddel i alle spilleres portefølje. Det tilføjer endvidere en ekstra interessant dimension, at man både kan købe og sælge spil.

At spille på en spillebørs er lidt anderledes end traditionelle bookmaker-spil, og man skal som ny spillebørs-kunde lige vænne sig til det lidt anderledes layout og "gameplay", men via den overskuelige platform formår Betfair at gøre overgangen fra bookmaker til spillebørs relativt simpel for den "almindelige" spiller.

Hvis du står foran at skulle udbygge din portefølje, er Betfair et must-have.

Betfair kommentarer

Vores rating:

Hos Betfair Spillebørs får alle nye, dansk bosiddende kunder med NemID et risikofrit spil på 550 kr.

  • Opret en konto hos Betfair Spillebørs via et link fra BetXpert.
  • HUSK at angive kampagnekoden FEO219 når du opretter din konto.
  • Placer dit første sportsspil på Spillebørsen (og ikke Sportsbook) med en indsats på min. 550 kr.
  • Hvis du taber på dit spil, refunderer Betfair Spillebørs 550 kr. til din konto.
  • Bemærk: Har du allerede en konto hos Betfair Sportsbook, så kan du ikke modtage en velkomstbonus hos Betfair Spillebørs.

Hent 550 DKK Risikofrit Spil fra Betfair her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 1.00x bonus til minimum odds 1,01.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 550 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Det er dit FØRSTE spil der gælder, og det skal afgøres inden for 7 dage efter at det er blevet placeret. Annullerede spil gælder ikke. Tilbuddet gælder kun kunder bosat i Danmark.Placér et singlespil på Spillebørsen inden for 7 dage efter oprettelsen af din nye Betfair-konto. Dit spil skal være på min. 550 kr. og være afgjort inden for 7 dage efter oprettelse. Du kan godt spille for mere end 550 kr., men kun 550 kr. vil tælle imod kampagnen. Spil på Sportsbook og multispil på Spillebørsen er ekskluderede fra denne kampagne.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betfair hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Hent 550 DKK Risikofrit Spil fra Betfair her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder

Betfair Kampagner

Denne bookmaker har ingen kampagner Hvis du ikke har en konto hos Betfair, opfordrer vi dig til at registrere dig for at få Betfair bonus.

Hvis du vil vide mere om Betfair, kan du gå til vores Betfair nyhedsside eller læse hvad andre brugere siger om Betfair.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback