18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Aktuelle eksperttips

Herunder ser du alle odds tips, dagens spilforslag og analyser fra eksperterne i vores ekspertpanel. Klik på en kamp for at se flere detaljer om aktuelle spilforslag. Her fremhævede vi dagens spiltips. Du får selvfølgelig dagligt friske spilforslag dagligt fra dagens odds forslag. Det er meget sjældent, at der går en hel dag, hvor vi ikke aktuelle spilforslag ude. Det forekommer oftest kun i helt særlige tilfælde.

Bemærk: Væddemålsforslag og spiltip er lavet af vores oddseksperter og brugerne. 

I dag
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Marcos Giron - Andrey Rublev: Bryder serv første sæt? Giron ja
3,00
Placer Bet
13:00 Ricky Walden - Umut Dikme: 1
1,65
Placer Bet
15:30 Carlos Alcaraz - Francisco Cerundolo: Bryder serv første sæt? Cerundolo Ja
2,50
Placer Bet
17:00 Viktoria Hruncáková - Renata Zarazua: 1
2,20
Placer Bet
18:00 Tyrkiet - Georgien: Byg væddemål: Flest hjørnespark til Tyrkiet + Tyrk
2,70
Placer Bet
18:00 Tyrkiet - Georgien: Tyrkiet Over 14,5 skud
2,00
Placer Bet
21:00 Portugal - Tjekkiet: Over 2,5 Mål
1,79
Placer Bet
21:00 Portugal - Tjekkiet: Over 0,5 Bruno Fernandes assist
5,50
Placer Bet
I morgen
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
15:00 Kroatien - Albanien: Kroatien + Over 1,5 Mål
1,83
Placer Bet
21:00 Skotland - Schweiz: Over 2,5 Mål
2,09
Placer Bet
21:00 Skotland - Schweiz: 2
1,86
Placer Bet
Torsdag 20. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Danmark - England: Over 3,5 Hjem corners
1,94
Placer Bet
Lørdag 29. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:00 Tour de France: Pogacar
3,15
Placer Bet
Mandag 1. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:00 Republikansk Vicepræsidentkandidat: Kristi Noem
9,00
Placer Bet
Torsdag 18. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Flest guldmedaljer: USA
1,20
Placer Bet
Torsdag 1. August 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Tirsdag 5. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:30 Hvilket parti får flest stemmer?: Republicans
4,50
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet
Tirsdag 10. November 2026
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Statsminister: Nicolai Wammen
10,00
Placer Bet

Bedste Bookmakere

**Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu

Tips fra eksperter hos BetXpert

BetXperts eksperttips er blandt markedets absolut bedste og mest grundigt analyserede oddsforslag og bettingtips.

Vores oddseksperter er dette, fordi de noterer sig alle forbehold vedrørende en kamp: Vejrforhold, skader, holdnyheder, motivation og form. Og de laver en professionel vurdering af hvert enkelt tip. Det er et nødvendigt værktøj for en spiller, der ønsker at drage nytte af sine oddsforslag i det lange løb. Det kan du læse mere om i teksten under vores oddstips, som du finder lige herunder.

Her hos BetXpert bestræber vi os på at give væddemålsforslag og væddemålstips, der er bakket op af en kompetent oddsvurdering og faktuel begrundelse. Det handler ikke bare om at se på dagens odds og følge sin mavefornemmelse. 

Man kan kun levere en saglig begrundelse, hvis man har indsigt i det, man leverer odds tips på. Det er derfor, vi kalder vores faste tippere for eksperttippere.

Oddsforslag fra de skarpeste eksperter

Du kan hente en masse gode spilforslag fra BetXpertens ekspertpanel – hvor vi har samlet de skarpeste oddseksperter, der år efter år har og slået bookmakerne og sikret overskud til tipperne.

I vores store panelstatistik kan du følge eksperternes resultater.

Du kan få se resultater for den aktuelle måned eller dykke ned i tidligere resultater. Vores statistik går helt tilbage til 2003, så der er nok at kaste sig over. Der er muligt at se overskuddet for det samlede ekspertpanel, men du kan også se den enkelte eksperts resultater og dermed bedre vurdere om du ønsker at følge ekspertens spilforslag.

Ønsker du at se resultater for en særlig sportsgren, liga eller spiltype, så finder du også dette i vores panelstatistik.

Dagens betting tips på store sportsbegivenheder 

Leder du efter dagens bedste spilforslag, så er BetXpert din hjemmebane og sørget for at du er dækket godt ind. Vores dygtige panel af spileksperter leverer hver dag et udvalg af tips til de største sportsgrene, ligaer og kampe.

Spiltips til fodbold

Så du kan få spilforslag til de store opgør, så du finder spiltips til de store fodboldligaer: Premier League, Bundesligaen, La Liga, Serie A og Ligue 1 samt selvfølgelig også den danske Superliga, Champions League, EM fodbold 2024, Europa League og Conference League. Men vi dækker også andre ligaer som for eksempel dansk 1.- og 2. division, de lavere engelske rækker, tyrkisk og portugisisk fodbold.

Spiltips på tennis

Her på BetXpert har vi stærke tenniseksperter, der ved meget om sporten, og den viden bruger de blandt andet til at komme med spilforslag her på BetXpert. Hvis du er interesseret i at se spiltips på tennis med optakt og spilforslag til alle Holger Runes kampe,og andre sportsgrene, kan du finde alle spilforslag fra BetXperts ekspertpanel her. 

Og så er der selvfølgelig spiltips til håndbold, cykling, ishockey, NBA, NFL, eSport, skiløb, skøjteløb, MMA og boksning.

Betttingtips på underholdning

Vi dækker derudover også de store begivenheder som folketingsvalg, Dronningens nytårstale og samtidig kommer vi også med guide og tips til underholdningsprogrammer som Vild med Dans, X Factor, MGP og Eurovision og Oscars. 

Du kan med andre ord få udførlige bettingtips om næsten alt her på BetXpert. 

Hvad viser tips-oversigten?

Spilforslagene på BetXpert er inddelt i tre kategorier:
Blå: Vores eksperttips leveret af vores panel
Orange: Spilforslag lavet af vores brugere
Grøn: Spilforslag lavet med Quick Predict 

Du kan både se de Aktuelle eksperttips samt de Senest afviklede tips. Er spilforslaget markeret med et grønt plus, så er spillet gået hjem, mens et rødt minus viser, at der ikke var gevinst på spillet.

Få mest ud af dagens tips odds med flere bookmakere

Vores ekspertpanel jagter de bedste odds på markedet og for at du kan være med til at slå bookmakerne, så er det vigtigt at du har spilkonto hos en række bookmakere.

Det gør det lettere at fange de højeste odds hos bookmakerne og ved at registrere sig ved flere bookmakere får du de bedste resultater og største overskud. Flere bookmakere tilbyder løbende kampagnetilbud, boostede odds, risikofrie væddemål, freebets og meget mere, hvilket du også kan benytte til at få et højere overskud.

Vi samarbejder udelukkende med bookmakere med dansk licens fra Spillemyndigheden.

De bedste betting tips og odds tips - BetXperts største styrker 

Vi har herunder listet fem punkter, som vi mener kendetegner BetXperts største styrker med hensyn til vores oddsforslag. 

 • Vores eksperter laver altid en kompetent og objektiv chancevurdering (cv) til hvert oddsforslag. Læs mere om, hvad dette indebærer længere nede på siden i afsnittet "Chancevurdering og oddstips: kompetent og begrundet".  
 • Vi hyrer (og betaler faktisk for) kun de bedste eksperter til at lave oddsforslag for os. Dermed kan du være sikker på, at alle vores oddseksperter har vist, at de ved, hvad de laver. Du kan også altid tjekke deres statistik, når du har klikket dig ind på et af deres oddstips eller besøger deres profilside.
 • Vi kender alle danske betting sider ind og ud. Det betyder blandt andet, at vi kender til bookmakernes stærke og knap så stærke sider. Og vi ved, hvilke bookmakere der tilbyder odds på de forskellige slags spil. Der findes et hav af spilvarianter i dag, men det er ikke alle spiludbydere, som har helt de samme spilmuligheder på hylderne. Fordi vi her på BetXpert kender markedet så godt, så har vi de bedste forudsætninger for at finde de bedste odds forslag til dig.
 • BetXpert er Danmarks største bettingside, som drives af fuldtidsansatte i ind- og udland. Vi gør det ikke for sjov skyld eller som hobby. Bevares, det skal også gerne være sjovt at spille og komme med oddsforslag, men vi står op hver morgen med det formål, at vi vil gerne vil gøre siden bedre. Og vi vil give vores brugere de bedste odds betting tips. 
 • BetXpert har eksisteret siden 2001. Vi har således masser af år på bagen til at kunne kalde os selv erfarne i bettingbranchen med alt, hvad det indebærer: Oddsforslag, væddemålstips, analyser, chancevurderinger, know-how, vurderinger af odds og andet.

Ikke mindst på grund af de ovenstående fem punkter mener vi her hos BetXpert, at vi leverer nogle af markedets allerbedste odds tips. Alle fem punkter er essentielle og afgørende for, at vi kan give de bedste oddstips til vores brugere til netop dig. Du ved måske meget om en sport eller en liga, men hvis du ikke har evnerne og knowhow til at omsætte det til en brugbar tilgang og strategi, så kan det være lige meget. Så vinder du i hvert fald ikke på dine oddstips, og det er helt sikkert.

Der er heller ingen, der siger, at vi alle skal være oddseksperter og mestre kunsten at lave oddstips. Det kan du lade os gøre, og så bare koncentrere dig om at følge vores kompetente oddstips. Hvis du gør det med fornuftig money management, vil du helt sikkert have rigtig gode kort på hånden til at levere et kontinuerligt overskud i det lange løb. 

Spilforslag og betting tips hos bookmakere

Her hos BetXpert anbefaler vi kun oddstips og dagens odds forslag fra bookmakere, der har en dansk spillelicens. Det betyder, at når du spiller vores dagens tips odds forslag hos en anbefalet spiludbyder, er du sikret, at du spiller under ordnede, danske forhold. Efter dansk lovgivning. Det betyder blandt andet, at du altid er sikret dine penge, når du vinder. 

Så vi giver ikke kun omfattende spiltips til de bedste odds; vi føler også, at vi har et ansvar for at sørge for, at du spiller hos en bookmaker, som vi kan stå inde for. 

Her hos BetXpert anbefaler vi, at du har en spilkonto hos flere forskellige spiludbydere. Dette har flere fordele for dig, som gerne vil have overskud på væddemål og spilforslag på længere sigt:

 1. Jo flere bookmaker-konti, du har, jo bedre chancer har du for at spille vores aktuelle spilforslag og dine egne odds tips idag til de bedste odds på markedet.
 2. Ovenstående har måske ikke den store betydning på den korte bane, men vil du noget seriøst med din betting på længere sigt, er det afgørende at få de bedst mulige odds så ofte som muligt. 
 3. Ikke kun øger du dine chancer for at spille til de bedste odds, du øger også dine spilmuligheder, da ikke alle spiludbydere har de samme spil. Således kan du for eksempel spille flere af vores eksperters spilforslag. 
 4. Vi benytter kun markedets bedste spiludbydere til vores spilforslag. Har du en konto hos disse, er du mere end godt dækket ind.
 5. Langt de fleste spiludbydere tilbyder en oddsbonus, når du tilmelder dig. Disse bonusser er meget forskellige, men typisk får du et freebet eller 100% bonus på din første indbetaling. Det er ofte 500 kr eller 1.000 kroner, man får oveni hatten at spille for.

Det er selvfølgelig smag og behag, hvilke spiludbydere du bedst kan lide. Vi kan godt lide alle dem, vi arbejder med, men skulle vi komme med en top-3 over bedste og vigtigste spiludbydere, ser det sådan ud:

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.
Besøg NordicBet
Tidlige odds
Stort udbud af over/under
Stærk app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb.

Yderligere vilkår Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Sådan gør vores eksperttippere

Vores eksperttips leveres af tippere med særlig indsigt i det område, de skriver om. Det være sig vintersport, håndbold, boksning, NHL, fodbold, dronningens nytårstale eller en af de mange andre sportsgrene og ting, du kan spille på.

Inden eksperterne kan præsentere aktuelle spilforslag, forbereder de sig ved at researche på kampen. Ofte finder de ikke noget, der signalerer værdi, men når de gør det, slår de til. Der er ikke nogen model for, hvordan vores odds-eksperter finder deres tips odds idag, men en kort, overordnet skabelon kunne se sådan ud:

 • Eksperterne ved, hvornår bookmakerne sætter odds ud på kampene. Derfor er de klar til at finde de bedste odds, inden markedet eventuelt påvirker oddsene for meget.
 • Inden bookmakerne har offentliggjort odds, har oddseksperten to våben, han bruger, så han er så klar som muligt til oddsfrigivelsen: Han har sin i forvejen store indsigt i ligaen + han har typisk lavet en masse research til kampene. På den måde er han klædt helt på til odds-releasen, hvorfor han hurtigt kan få øje på de gode oddsforslag.
 • Det er heller ingen hemmelighed, at BetXpert gennem årene har haft og stadig har oddseksperter, som har en uvurderlig insiderviden. Det kan komme fra spillere, trænere, holdledere og så videre. Det er dog ikke noget, de nævner i deres spilforslagsanalyse.
 • De bruger deres netværk. Det kan være den slags personer, der lige er blevet nævnt. Det kan også være andre erfarne og dygtige tippere, som de sparrer med. 

Om vores oddseksperter: Ekspertråd og oddseksperttips

Hos BetXpert kommer du ikke bare ind fra gaden og leverer oddstips som ekspert på siden. Man skal have vist noget, og man skal have styr på at lave det, vi kalder for "en realistisk chancevurdering". Og selvfølgelig skal du have en stor og fanatisk viden om det felt, du eventuelt bliver ekspert på. Her på BetXpert kan vi godt lide nørder.

Men det er som nævnt ikke nok. BetXpert-eksperter har fået prædikatet, fordi de kan levere kompetente oddsvurderinger, som resulterer i saglige begrundelser og gode odds tips i dag. Det gælder, uanset om de er eksperter i fodbold eller en af de mange andre sportsgrene, som vi dækker.

Men nu til sagen, for hvad betyder den chancevurdering egentlig? Det betyder, at du sætter procenter på et spil. Det kan være noget så almindeligt som et 1X2-spil. Eksempelvis vurderer du, at hjemmeholdet har 50 procent chance for at vinde, der er 35 procent chance for uafgjort og endelig 15 procent chance for en udesejr. Så langt, så godt. 

Hvis bookmakerne eksempelvis tilbyder odds 2,10 for hjemmesejren, så har du det, vi kalder et value bet - et værdispil. Ganger du 2,10 (oddset for hjemmesejren) med 50 (dine procenter for at hjemmeholdet vinder), får du 105. Så længe du kommer over 100, er der værdi i dit spil. Jo længere over 100 du kommer, jo mere værdi og jo bedre spil er det. Og spiller du kun oddstips med værdi i, får du overskud i det lange løb. Det er ren matematik. 

I kroner og ører betyder ovenstående følgende: Hvis man sætter 1.000 af den slags væddemål (med en chance på 50 procent) med et one-piece bet på eksempelvis 10 kroner: Odds 2,10 vil betyde et overskud på 500 kroner. Har du omvendt spillet til eksempelvis odds 1,9, har du spillet til minusværdi, og det vil så betyde et underskud på 500 kroner.

Så er det jo meget simpelt med tilfældighedsvurderinger? Ja, og så alligevel nej. For det kræver øvelse, erfaring, enorm indsigt, koldblodighed (ikke at give slip på dårlige stimer og andre ting) og lidt fingerspidsfornemmelse for at mestre denne disciplin. 

Det er her, at vores dygtige oddseksperter kommer ind i billedet. De har denne erfaring, knowhow, indsigt og fingerspidsfornemmelsesom det kræver for at foretage "korrekte" chancevurderinger og dermed tjene penge på deres spiltips. Med "korrekte" skal det forstås sådan, at en chancevurdering i sidste ende altid vil være subjektiv og potentielt til debat. Men øvelse gør bestemt mester. 

Man må heller ikke glemme, at en chancevurdering bygger på en masse ekstra research i diverse medier, kontakter indenfor sporten (spillere, trænere, holdledere mv.), sparringspartnere m.m. Et godt netværk kan være alfa og omega. Heldigvis har mange af vores oddseksperter dette.

Bookmakerne bruger også chancevurderinger

Bag ethvert odds ligger en chancevurdering; først fra oddssætternes side (hvis han mener, at chancen er 50 procent, vil han sætte oddset til under 2,0: chancen minus den margin, den ”juice”, bookmakeren gerne vil tjene) og derefter fra markedets side. Markedet er alle de, der spiller på en kamp og driver et odds op eller ned. Bookmakeren lader nemlig markedets indsatser styre oddsudviklingen. Dette kan betyde, at et spiltips pludselig kan blive endnu bedre - eller pludselig ikke længere indeholde værdi, fordi oddset er faldet. Læs mere om odds.

Så den dygtige tipper er ligesom bookmakeren også nødt til at lave en chancevurdering, og den skal naturligvis være kompetent og realistisk. Man skal vide, hvad man laver. Man skal have indsigt i det, man laver odds forslag på. Men man skal også helst kunne argumentere for sin vurdering. Her kommer den saglige begrundelse ind i billedet.

Del dine spiltips

En ting er, at vi leverer spilforslagene, og at vi gør det godt. Noget andet er, at vi meget gerne vil have jeres input. Tøv endelig ikke med at kommentere, hvis du har noget brugbar viden at tilføje et odds forslag idag. Så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kommentere det. Og du behøver ikke altid at være enig med vores oddsekspert. Her er vi også enige om, at der skal være plads til forskellige holdninger. Det eneste, vi beder om, er, at du altid holder det i en sober tone. 

Her hos BetXpert vil vi rigtig gerne have en debat om vores bettingtips. Og at vi altid har haft det, er måske én af vores største styrker. Det er med til at udvikle både os og dig som bruger. I sidste ende kommer der bedre spilforslag og tips ud af det. 

Derfor deltager vores oddseksperter ivrigt i forumdebatter og lytter gerne til konstruktive læserforslag til, hvordan deres analyser kan blive endnu bedre. Hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål vedrørende et oddsforslag eller andet. Dette kan både gøres som en kommentar til et oddsforslag, eller du kan oprette en tråd i forummet. 

Brugertips-sektion - del gerne dine spiltips

Endeligt skal der også lyde en invitation til at poste spiltips ud på vores side. Det kan du gøre i vores brugertipssektion. Alle brugertips vises på forsiden ligesom spilforslagene fra vores eksperter. For at oprette brugertips er det eneste, du skal gøre, at oprette en profil på vores side. Viser du over tid, at du er en god tipper, hiver vi dig måske ind som ekspert, hvis det altså har din interesse. 

Du bør heller ikke snyde dig selv for at gøre brug af vores MatchCenter. Her kan du få et overblik over fodbold dagens odds, trupnyheder, startopstillinger, statistik og h. 

Spiltips på e-mail

Det kan nogle gange godt være lidt tidskrævende at kigge efter spiltips. Derfor tilbyder vi, at du kan få spiltips fra alle dine foretrukne BetXpert-eksperter direkte i din e-mail. Du eneste, du skal gøre, er, at klikke på et tip fra den pågældende ekspert og trykke på knappen "Følg via ekspertmails". Du kan også tilmelde dig ekspertmails ved at klikke på ekspertprofilerne via ekspertoversigten.

På den måde går du ikke glip af nogen spilfidus. 

FAQ - ofte stillede spørgsmål om tips

Hvor ofte bliver spiltips sendt via email?

Det gør de, når en ekspert smider et tip op, og du inden da har trykket på "Følg via ekspertmails".

Hvornår lægger I jeres fodboldtips ud?

Det er forskelligt. Men så hurtigt som muligt, så oddset stadig er attraktivt. Det er op til den enkelte ekspert at vurdere. 

Hvordan laver jeres eksperter deres tips?

Det gør de blandt andet ved at komme med en chancevurdering af deres spilforslag. Denne chancevurdering bygger så på en masse viden, de har fået gennem flere års interesse indenfor deres felt. 

Hvordan better man på fodboldtips?

Det kan du gøre både online hos en bookmaker eller fysisk hos fx en kiosk eller spillehal.

Hvorfor er der forskel på farverne ved jeres bettingtips?

Det er for at være transparente i forhold til, hvilke tips der er fra vores eksperter, og hvilke der er fra vores brugere. 

Hvad gør en ekspert god?

En god ekspert er godt inde i sit stof og kan spotte værdi. Er eksperten i plus på sine forslag, er det selvfølgelig medvirkende til, at eksperten er ekstra dygtig. 

Hvorfor bør man følge spilforslag? 

Spilforslag kan være gode at følge, fordi de som regel er leveret af kompetente personer, der er stærke indenfor deres område. 

Feedback