18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Aktuelle spilforslag fra BetXperts ekspertpanel

Herunder ser du alle aktuelle odds tips, spilforslag og analyser fra eksperterne i vores ekspertpanel. Klik på en kamp for at se flere detaljer om odds forslaget med mere. 

BetXperts ekspert tips hører til markedets absolut bedste og mest gennemanalyserede odds forslag. Det gør de, fordi vores odds experter tager notits af alle forbehold vedrørende en kamp: Vejrforhold, skader, trupnyt, motivation og form. Og sidst, men bestemt ikke mindst, laver de en professionel chancevurdering af hver enkelt spiltip. Dette er et nødvendigt redskab for en bettor, som ønsker overskud på sine odds forslag i det lange løb. Du kan læse mere herom i teksten nedenunder vores odds tips, som du finder lige herunder.

Bemærk: Spilforslag markeret med blå er lavet af vores odds experter. De med orange er lavet af brugerne. 

Fredag 22. Oktober 2021
- Bruger
- Ekspert
11:00 Jenson Brooksby - Alejandro Davidovich Fokina: 2
3,50
19:00 Vejle Boldklub - FC Nordsjælland: Begge hold scorer: Ja
1,61
20:00 Willem II - Fortuna Sittard: Begge hold scorer: Ja
1,70
20:00 Willem II - Fortuna Sittard: Over 2,5 Mål
1,80
21:00 Arsenal - Aston Villa: Flest hjørnespark Aston Villa
3,30
Lørdag 23. Oktober 2021
- Bruger
- Ekspert
13:30 Chelsea - Norwich City: Over 3,5 Ude corners
2,21
16:00 Everton - Watford: Under 2,5 Mål
1,90
16:00 Crystal Palace - Newcastle United: (AH: -0,5) 1
2,06
Søndag 24. Oktober 2021
- Bruger
- Ekspert
00:00 Fluminense - Flamengo: Away no bet: X
1,89
14:00 Brøndby IF - FC København: Over 2,5 Mål
1,83
15:00 Brentford - Leicester City: (AH: 0,0) 2
2,02
17:30 Manchester United - Liverpool: Over 2,5 Mål
1,72
20:00 FC Groningen - AZ Alkmaar: Under 2,5 Mål
2,05
20:00 FC Groningen - AZ Alkmaar: X
3,78
Mandag 25. Oktober 2021
- Bruger
- Ekspert
19:00 AaB - Viborg: Home no bet: X
1,95
Tirsdag 26. Oktober 2021
- Bruger
- Ekspert
10:00 Astralis - Copenhagen Flames: 2
2,45
Fredag 31. December 2021
- Bruger
- Ekspert
23:55 Hvornår afholdes næste folketingsvalg?: I 2021
8,00

Gode odds tips og spilforslag

Kært barn har mange navne. Men uanset om det kaldes spilforslag, odds tips, tip, tips eller andet, bør det være kompetent, chancevurderet og begrundet. Det leverer vi her på BetXpert.

Et spilforslag kan være kort og kontant: "Tip på Liverpool!" Dette er bare ikke særlig brugbart. Brugbart bliver det derimod, hvis det forklares, hvorfor du skal oddse på Liverpool.

Her på BetXpert går vi efter at levere spilforslag, der er bakket op af en kompetent chancevurdering og en saglig begrundelse. Det handler ikke om, at man bare ser på dagens odds og følger sin mavefornemmelse. 

Man kan kun levere en saglig begrundelse, hvis man har indsigt i det, man leverer odds tips på. Det er derfor, vi kalder vores faste tippere for eksperttippere. De er eksperter i det eller de områder, de skriver om og tipper på.

Enhver kan kalde sig ekspert, men er udsagnet korrekt? Statistikken viser, at BetXpert har noget at have det i: Vores ekspertpanel har haft overskud hvert år (minus to), siden vi åbnede sitet i år 2001. Det er vi meget stolte over. 

Vi har i øvrigt altid brug for flere dygtige odds experter med formidlingsevne. Så hvis du har en ekspert i maven, kan du skrive til [email protected] og gennemgå en kvalifikation via vores brugertip-system. Kan du fremvise gode resultater her og nu, er det heller ikke udelukket, du kan springe kvalifikationen over. 

Odds forslag - derfor kan du stole på BetXperts

Vi har her oplistet fem punkter, som vi mener kendetegner BetXperts største styrker angående vores odds forslag. 

 • Vores eksperter laver altid en kompetent og objektiv chancevurdering (cv) til hvert odds forslag. Læs mere om, hvad dette indebærer længere nede på siden i afsnittet "Chancevurdering og odds tips: kompetent og begrundet".  
 • Vi hyrer (og betaler faktisk for) kun de bedste eksperter til at lave odds forslag for os. Dermed kan du være sikker på, at alle vores odds experter har vist, at de ved, hvad de laver. Du kan desuden altid tjekke deres statistik, når du har klikket dig ind på et af deres odds tips eller er inde på deres profilside.
 • Vi kender alle danske betting sider ud og ind. Det betyder blandt andet, at vi kender til bookmakernes stærke og knap så stærke sider. Og vi kender til, hvilke bookmakere der udbyder odds på de forskellige slags spil. Der er et hav af spilvarianter i dag, men det er ikke alle spiludbydere, som har helt de samme spilmuligheder på hylderne. Fordi vi her på BetXpert kender markedet så godt, så har vi de bedste forudsætninger for at finde de bedste odds forslag til dig.
 • BetXpert er Danmarks største betting site, som drives af fuldtidsansatte i ind- og udland. Vi gør ikke det her for sjov skyld eller som en fritidsinteresse. Bevares, det skal også gerne være sjovt at spille og lave odds forslag, men vi står op hver morgen med det formål, at vi vil gøre sitet bedre. Og vi vil levere de bedste odds spiltips til vores brugere. Til dig. 
 • BetXpert har eksisteret siden 2001. Dermed har vi rigeligt med år på bagen til at kunne kalde os for erfarne indenfor bettingbranchen med alt, hvad det indebærer: odds forslag, spiltips, analyser, chancevurderinger, knowhow, vurderinger af odds med mere.

De bedste odds tips

Ikke mindst grundet de ovenstående fem punkter mener vi her hos BetXpert, at vi leverer nogle af markedets allerbedste odds tips. Alle fem punkter er essentielle og afgørende for, at vi kan levere de bedste odds tips til vores brugere, til netop dig. Du kan vide nok så meget om en sportsgren eller en liga, men hvis du ikke har evnerne og knowhow til at omsætte det til en brugbar indgangsvinkel og strategi, så kan det være lige meget. Så vinder du i hvert fald ikke på dine odds tips. Det er helt sikkert.

Der er heller ingen, der siger, at vi alle skal være odds expert og mestre kunsten at lave odds tips. Det kan du lade os om at gøre, og så skal du blot koncentrere dig om at følge vores kompetente odds tips. Gør du det med et fornuftigt money management, står du helt sikkert med rigtig gode kort på hånden for at levere et kontinuerligt overskud i det lange løb. 

Skattefrie gevinster

Her på BetXpert anbefaler vi kun odds tips og spilforslag hos bookmakere, som har en dansk spilletilladelse. Det betyder, at når du spiller vores odds forslag hos en given anbefalet spiludbyder, så er du sikret, at du spiller under ordnede, danske forhold. Under dansk lovgivning. Det betyder blandt andet, at du altid er sikret dine penge, når du vinder. 

Så vi sørger ikke alene for at levere gennemarbejdede spiltips til de bedste odds; vi føler også, at vi har et ansvar for, at du spiller hos en bookmaker, som vi kan stå inde for. 

Spilforslag hos de bedste spiludbydere

Her på BetXpert anbefaler vi, at du har en spillekonto hos flere forskellige spiludbydere. Dette har flere fordele for dig, som gerne vil have overskud på betting og spilforslag i det lange løb:

 1. Jo flere bookmakerkonti, du har, desto bedre chancer har du for at spille vores og dine egne spilforslag til markedets bedste odds.
 2. Ovenstående har måske ikke den store betydning på den korte bane, men vil du noget seriøst med din betting på længere sigt, er det nærmest alfa og omega at få de bedst mulige odds så tit som muligt. 
 3. Ikke alene øger du dine chancer for at spille til det bedste odds. Du øger også dine spilmuligheder, da ikke alle spiludbydere har de samme spil. Dermed kan du for eksempel spille flere af vores ekspert spilforslag. 
 4. Vi benytter kun markedets bedste spiludbydere til vores spilforslag.Har du en konto hos disse, er du mere end godt dækket ind.
 5. Langt de fleste spiludbydere tilbyder en odds bonus, når du opretter dig. Disse bonusser er megert forskellige, men typisk får du dobbelt op på dit første indkud. Det er ofte 500 eller 1.000 kroner, du får oveni hatten at spille for.

Det er selvfølgelig smag og behag, hvilke spiludbydere man bedste kan lide. Vi kan lide alle dem, vi samarbejder med, men skal vi komme med en top-3 over bedste og vigtigste spiludbydere, ser den således ud:

Bet365

Bet365 bonus


Få stor velkomstbonus
Hent bonus
Yderligere vilkår Som altid anbefaler vi, at du holder øje med de helt specifikke vilkår og betingelser for de bonusser og tilbud, der kan indhentes hos bookmakere med licens i Danmark. Her kan du altid holde dig ajour med omsætningskrav, hvor længe du har til at spille kvalificerende indsatser igennem, før du kan hæve dine bonus-gevinster mm.
Danske Spil

Danske Spil bonus


Hele Danmarks bookmaker
Hent bonus
Onside Betting

Onside Betting bonus


100% op til 500 DKK
Hent bonus
Yderligere vilkår Få 100 % op til 500 kroner udbetalt efter første indbetaling. Indbetaling plus bonus skal gennemspilles seks gange til minimum odds 1,50 indenfor 60 dage.

Dagens odds forslag

BetXpert har tidligere kørt med et dagens odds forslag. Her fremhævede vi dagens bedste spiltip. Det gør vi ikke mere, men du får naturligvis dugfriske spilforslag dagligt fra dagens odds udvalg. Det er meget sjældent, at der går en hel dag, hvor vi ikke har minimum ét odds forslag ude. Det forekommer oftest kun i helt specielle tilfælde. 

Dermed kan du roligt kigge forbi her på tipssiden dagligt for at finde odds forslag. Du er også mere end velkommen til at hoppe direkte ind på vores forside. Her kan du også finde alle vores odds forslag. De ligger lige nedenunder nyhederne, som ligger i toppen. Blandt nyhederne kan der være branchenyheder, optakter, kampagner med mere.  

Savner du et overblik over dagens odds, kan du med fordel besøge vores MatchCenter. Her kan du få et hurtigt overblik over dagens odds ved at klikke dig ind på en given kamp. Du kan skifte sportsgren ude til højre. 

Spiltips på e-mail

Det kan nogle gange godt være lidt tidskrævende at kigge efter spil tips. Derfor tilbyder vi, at du kan få spil tips fra alle dine foretrukne BetXpert-eksperter direkte i din e-mail. Du behøver blot at klikke dig ind på et tip fra den pågældende ekspert og trykke på "Følg via ekspertmails"-knappen. Du kan også tilmelde dig ekspert-mails ved at klikke dig ind på ekspertprofilerne via ekspert-oversigten.

På den måde går du ikke glip af nogle spiltips. 

Chancevurdering og odds tips: kompetent og begrundet

Hos BetXpert kommer man ikke bare ind fra gaden og leverer odds tips som ekspert på siden. Man skal have vist noget, og man skal have styr på at lave det, vi kalder for "en realistisk chancevurdering". Og du skal selvfølgelig have en stor og gerne fanatisk viden om det felt, du eventuelt bliver ekspert på. Her på BetXpert kan vi godt lide nørder.

Men dette er som nævnt ikke nok. BetXpert-eksperter har fået prædikatet, fordi de kan levere kompetente chancevurderinger, som munder ud i saglige begrundelser og gode odds tips. Det gælder, uanset om de er eksperter i fodbold eller én af de mange andre sportsgrene, som vi dækker.

Men nu til sagen, for hvad betyder det der chancevurdering egentlig?
Det betyder, at du sætter procenter på et spil. Det kan være noget så almindeligt som et 1X2-spil. Du vurderer eksempelvis, at hjemmeholdet har 50 procent chance for at vinde, der er 35 procent chance for uafgjort og slutteligt 15 procent chance for en udesejr. Så langt, så godt. 

Hvis bookmakerne så eksempelvis tilbyder odds 2,10 for hjemmesejren, så har du det, vi kalder for et value bet, et værdispil. Ganger du 2,10 (oddset for hjemmesejren) med 50 (dine procenter for, at hjemmeholdet vinder), får du 105. Så længe du kommer over 100, er der værdi i dit spil. Jo længere over 100, du kommer, desto mere værdi og desto bedre spil er det. Og spiller du kun odds tips med værdi i, vil du få overskud i det lange løb. Det er ren matematik. 

I kroner og ører betyder ovenstående følgende:
Hvis man sætter 1.000 af den slags spil (med chance på 50 procent) med en styk-indsats på eksempelvis 10 kroner: Odds 2,10 vil betyde et overskud på 500 kroner. Har du omvendt spillet til eksempelvis odds 1,9, har du spillet til minusværdi, og det vil samtidig betyde et underskud på 500 kroner.

Så er det jo meget simpelt med chancevurderinger? Ja, og så alligevel nej. For det kræver nemlig øvelse, erfaring, enorm indsigt, koldblodighed (ikke lade sig gå på at dårlige stimer og andet) og lidt fingerspitzgefühl for at mestre denne disciplin. 

Det er her, at vores dygtige odds experter kommer ind i billedet. De har denne erfaring, knowhow, indsigt og fingerspitzgefühl, som der nu engang skal til for at lave "korrekte" chancevurderinger og dermed skabe overskud på deres spiltips. Med "korrekte" skal det forstås sådan, at en chancevurdering til syvende og sidst altid vil være subjektiv og potentielt til debat. Men øvelse gør bestemt mester. 

Man må heller ikke glemme, at en chancevurdering er baseret rigtig megen ekstra research i diverse medier, kontakter indenfor sporten (spillere, trænere, holdledere etc.), sparringspartnere med mere. Et godt netværk kan være alfa og omega. Dette er der heldigvis rigtig mange af vores odds experter, der har.

Bookmakerne bruger også chancevurderinger

Bag ethvert odds ligger en chancevurdering; først fra oddssætternes side (hvis han mener, at chancen er 50 procent, vil han sætte oddset til under 2,0: chancen minus den margin, den ”juice”, bookmakeren gerne vil tjene) og derefter fra markedets side. Markedet er alle de, der spiller på en kamp og driver et odds op eller ned. Bookmakeren lader nemlig markedets indsatser styre oddsudviklingen. Dette kan betyde, at et spiltips pludselig kan blive endnu bedre - eller pludselig ikke længere indeholde værdi, fordi oddset er faldet. 

Så den dygtige tipper er ligesom bookmakeren også nødt til at lave en chancevurdering, og den skal naturligvis være kompetent og realistisk. Man skal vide, hvad man laver. Man skal have indsigt i det, man laver odds forslag på. Men man skal også helst kunne argumentere for sin vurdering. Her kommer den saglige begrundelse ind i billedet.

Sådan gør vores eksperttippere

Vores ekspert tip leveres af tippere med specialindsigt i det område, de skriver om. Det være sig vintersport, håndbold, boksning, NHL, fodbold, Dronningens Nytårstale eller én af de mange andre sportsgrene og ting, man kan oddse på.

Før eksperterne kan fremlægge spilforslag, forbereder de sig ved at researche kampen. Ofte finder de ikke noget, der signalerer værdi, men når de gør, så slår de til. Der er ikke nogen one size fits all-model for, hvordan vores odds experter finder deres odds tips, men en kort, overordnet skabelon kunne se således ud:

 • Eksperterne ved, hvornår bookmakerne lægger odds ud på kampene. Derfor sidder de klar til at finde de bedste odds, inden markedet eventuelt påvirker oddset for meget.
 • Inden bookmakerne har udgivet odds, har odds experten to våben, han benytter sig af, så han er så klar som muligt til odds-udgivelsen: Han har sin i forvejen store indsigt i ligaen + han har typisk foretaget en masse research om kampene. På den måde er han helt klædt på til odds-udgivelsen, hvorfor han hurtigt kan spotte de gode odds forslag.
 • Det er heller ingen hemmelighed, at BetXpert gennem årene har haft og stadig har odds experter, som har en uvurderlig insiderviden. Det kan komme fra spillere, trænere, holdledere og så videre. Det er dog ikke noget, de nævner noget om i deres spilforslagsanalyse.
 • De bruger deres netværk. Det kan være den slags personer, som lige er blevet nævnt. Det kan også andre erfarne og dygtige tippere, som de sparrer med. 

Spiltips - BetXpert leverer fra hele verden

Vi kommer med spiltips til de fem store fodboldligaer, Premier League, Bundesligaen, La Liga, Serie A og Ligue 1, samt til den danske Superliga. Men vi dækker også andre ligaer, for eksempel dansk 1. og 2. division, de nedre engelske rækker, den norske Tippeliga, brasiliansk, færøsk, tyrkisk og portugisisk fodbold.

Og så er der selvfølgelig spiltips til håndbold, cykling, tennis, ishockey (dansk og NHL), NBA, NFL, eSport, ski- og skøjteløb, MMA og boksning. Ja, sågar underholdning, for eksempel Meloddi Grand Prix/Eurovision og prisuddelinger Oscar Show, Gramma og Emmy Awards med flere. Hvis der er odds på skidtet, er det et potentielt ekspertområde.

Du kan med andre ord få gennemarbejdede spiltips på næsten alt hos BetXpert. 

Læserinput gør spilforslagene endnu bedre

Én ting er, at vi leverer spilforslagene, og at vi gør dette godt. Noget andet er, at vi meget gerne vil have dine input. Hvis du har noget brugbar viden at tilføje et spilforslag, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kommentere det. Og du behøver ikke altid at være enig med vores odds expert. Her billiger vi også, at der skal være plads til forskellige holdninger. Det eneste, vi beder om, er, at du altid holder en sober tone. 

Her på BetXpert vil vi rigtig gerne have debat om vores spiltips. Og at vi netop altid har haft det, er måske én af vores allerstørste styrker. Det er med til at udvikle både os samt dig som bruger. Det kommer der i sidste ende bedre spilforslag og tips ud af. 

Derfor deltager vores odds experter ivrigt i forumdebatter og lytter gerne til konstruktive læserforslag til, hvordan deres analyser kunne være endnu bedre. Hold dig endelig heller ikke tilbage, hvis du har spørgsmål angående et odds forslag eller andet. Dette kan både gøres som en kommentar til et odds forslag, eller du kan oprette en tråd i forummet. 

Brugertips-sektion - del gerne dine spiltips

Slutteligt skal der endvidere lyde en opfordring til selv at lægge spiltips ud på vores side. Det kan du gøre i vores brugertip-sektion. Alle brugertips bliver vist på forsiden ligesom spilforslagene fra vores eksperter. For at lave brugertips kræves det blot, at du har oprettet en profil på vores side. Viser du henover tid, at du er en god tipper, kan det være, at vi hiver dig ind som ekspert. Hvis dette altså har din interesse. 

Du bør heller ikke snyde dig selv for at benytte dig af vores MatchCenter. Her kan du få et overblik over dagens odds, trupnyt, startopstillinger, statistik og meget mere. 

Feedback