18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Ishockey - Odds

Odds på ishockey

Ishockey er en kæmpe sportsgren i mange lande. Særligt NHL, der af mange anses som værende verdens bedste ishockeyliga, er der stor interesse for blandt mange. Nedenfor kan du finde de bedste odds på dagens ishockeykampe. Du kan også se kommende ishockeykampe ved at benytte pilen herunder, hvor der står "i dag" i midten.

ishockey odds

Hvis du er interesseret i at oddse på ishockey i dag, vil vi give lidt tips og tricks til dig der vil odds på ishockey i denne artikel. Derudover vil vi også kigge lidt på, hvordan du kan få de bedste odds på ishockeykampene og de bedste ishockey betting oplevelser, hvad enten det gælder live odds på ishockey eller blot et normalt spil på ishockey kampene i dag.

Gode råd når du vil odds på Ishockey

Når du skal begive dig ud i at odds på ishockey, så er der flere ting du med fordel kan have tænkt over, før du gennemfør dit ishockeybet.

De bedste bookmakere odds på ishockey i dag

Der er et hav af betting sider, når det gælder spil på ishockey, og hvis du skal gennemgå alle siderne for at sammenligne ishockey odds, vil det tage meget lang tid. Derfor kan du med fordel besøge en side som Betxpert, hvor oddsene fra mange forskellige bookmakere er samlet. Siden opdateres løbende, og du kan se, hvordan ishockey oddsene har udviklet sig for de ishockeykampe, du overvejer at oddse på.

Vælg en troværdig bookmaker med gode odds på ishockey

Når du vil oddse på ishockey, vil vi hos BetXpert, klart anbefale dig at vælge en bookmaker, der har licens til at udbyde spil i Danmark. Der er over 40 bettingfirmaer, der har licens til at udbyde spil i Danmark, og de fleste af dem har også ishockey odds på menuen. Så du har rigeligt med muligheder.

Når du vælger en bookmaker med licens i Danmark, giver det dig også sikkerhed for, at dine spil foregår efter reglerne, og dine penge og dine ishockeyspil er i sikre hænder.

Er du til live odds ishockey?

Som sagt, så er der flere bookmakere der har odds på ishockey, men det er ikke alle bookmakere der har live odds på ishockey. Derfor kan det være en god idé at gå udvalget igennem før du vælger en bookmaker. Der kan nemlig være stor forskel på udvalget hos de forskellige bookmakere, og hvis du er til live odds ishockey, så er der nogle bookmakere der har store, men også små udvalg og spilmuligheder på deres live odds ishockey spil.

Spil på ishockey odds i dag – bredt udvalg og gode ishockey tips

Når du vil kaste dig over ishockey odds, kan du finde odds på normale markeder som f.eks. hvem der vinder, hvor mange mål der bliver scoret, og forskellige handicapmarkeder. Når du spiller på disse markeder, kan du forbedre dine ishockeyodds når du spiller hos en bookmaker, der tillader akkumulatorvæddemål, hvor du kan kombinere flere spil. Lad os illustrere det med et eksempel.

Du vil spille på Columbus Blue Jackets til at vinde over St. Louis Blues, hvilket giver odds 3,25, men for at få et bedre ishockey odds så kan du vælge at kombinerer det med, at der kommer over 6,5 mål. Det vil give dig et odds der hedder 6.10. Denne funktion hedder BetBuilder og findes hos blandt andet Unibet og bet365.

Når odds stiger, så stiger risikoen selvfølgelig også, så det gælder om at vurdere, om det er et godt spil, og ikke kun et godt odds. Hvis du er i tvivl om det er et godt spil, eller hvis du vil have inspiration til at finde de gode ishockey odds, og spil. Så er der flere steder hvor du kan finde ishockey odds tips, som du kan følge, for at øge dine sandsynligheder for succes med odds på ishockey. X (det gamle twitter) kan være en god ven, hvis du ikke ved hvad du skal spille på.

Derudover kan Betxpert også hjælper dig. Vi har ikke så mange spiltips på ishockey, men vi har derimod gode artikler angående ishockey turneringer og slutrunder, samt debatfora hvor Ishockey også kommer op og vende.

De populære spiltyper på ishockey

NHL er den mest populære liga i verdenen, når vi taler om ishockey. Når vi kigger på populære spiltyper inden for ishockey, kan vi se på det såkaldte moneyline-marked, hvor man placerer sine penge på, hvem der vinder kampen. Denne spiltype er den mest anvendte, men flere alternative markeder vokser frem, og især spillerodds er begyndt at være noget, der fylder i ishockey betting verdenen.

Vil du oddse på et spillerspil har du flere muligheder - Du kan oddse på, at en specifik spiller scorer, får et skud på mål, blokerer et skud eller noget helt tredje.

Du kan også vælge andre alternative ishockey odds, såsom hvad der vil ske i første periode eller inden for de første 10 minutter, hvilket måske giver lidt mere action lige fra start af ishockeykampene.

Hvordan kommer jeg bedst i gang med at odds på Ishockey i dag?

Her hos Betxpert vil vi anbefale dig at sætte dig godt og grundigt ind i de forskellige former for odds på ishockey. Der er flere strategier og veje at gå, men det bedste råd, vi kan give dig, når du vil oddse på ishockey, er at bestemme dig for, hvordan du vil oddse på ishockey, og hvad du er villig til at spille for.

Er det svært at finde en bookmaker, hvor jeg spille på live ishockey odds.

Der er flere større bookmakere, der tilbyder live ishockeyodds. Men husk at tjekke, om bookmakeren har licens til at tilbyde spil i Danmark – det sikrer dig den bedste bettingoplevelse.

Hvad er den mest populære spiltype inden for ishockey betting?

I Ishockey finder du ofte mere end 70 forskellige markeder at vælge mellem, når du spiller på det. Du kan vælge at spille på det såkaldte moneyline-marked. På den måde spiller du på vinderen inklusiv eventuel overtid og straffeslag. Denne spiltype er den mest kendte, men derudover er der også andre populære ishockey odds. Over eller under 2,5 mål. Handicap-væddemål og slutresultat er også rimelige populære valg blandt spillere.

Hvilken ishockeyliga er mest populær at odds på?

På verdensplan er ishockey måske mest kendt for den yderst populære amerikanske liga NHL, og det er også den liga der er flest spil og odds på. Derudover er både EM, VM og OL i ishockey, også begivenheder der er meget populære at odds på.

Feedback