18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2024 Fodbold - Serbien - Analyse

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, Serbien

Tirsdag 25. juni 2024

21:00 Danmark - Serbien


Fuldt kampprogram

Hold godt øje med dette ambitiøse, serbiske mandskab, der fortsætter med at udvikle sig og stræber efter succes på den internationale scene. Serbien kommer med en yderst talentfuld trup med profiler, der tilhører eller har tilhørt nogle af Europas allerbedste klubber. Det serbiske landshold har kvaliteten til at gå langt denne sommer, og de kan blive den store oplevelse i gruppen med England, Danmark og Slovenien.

Spil på Serbien hos Bwin

Serbien indleder EM-slutrunden med et møde mod de engelske gruppefavoritter, inden de i runde 2 skal møde Danmark inden mødet med Slovenien i sidste gruppekamp.

Odds på Serbien

Vinder Højeste odds Bookmaker
Serbien vinder Gruppe C 9,00
Serbien går videre fra Gruppe C 1,60
Serbien vinder EM 70,00

Serbiens styrker

Serbien har en række spillere, der både er individuelt dygtige og samtidig håndterer det fysiske spil.

Men tag ikke fejl, trods deres force i det fysiske spil, så er Serbien først og fremmest et offensivt hold, hvor midtbanespillere og angribere har evnen til at udfordre og skabe kaos i modstanderens forsvar.

Serbien har udviklet sig til at være komfortable med at være spilstyrende og have en høj boldbesiddelse. Uden at det gør defensiven sårbar og de er gode til at omstille taktikken undervejs i kampene og gøre det svært for modstanderne at læse spillet.

Med en stabil defensiv, kreativ offensiv og talentfulde individer kan dette serbiske landshold blive en udfordring for alle hold og vi kan få EM-slutrundens første overraskelse, når de skal op imod England.

Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Serbiens svagheder

Stabiliteten kan blive et issue for Serbien, der er meget svingende. Når spillet ikke kører, så kan det gå helt galt og de spiller med følelserne udenpå trøjen.

I modgang har holdet en tendens til at miste fokus på kampen og i stedet bruge energi på brok og de små kampe i kampen, der ikke hjælper dem. Nogle spillere har også en tendens til at pådrage sig unødvendige kort, og i en slutrunde, hvor hver kamp er afgørende, kan det blive dyrt.

Foto: MANAN VATSYAYANA / AFP

Vejen til EM

Serbien kvalificerede sig til EM ved at ende som toer i deres EM-kvalifikationsgruppe, hvor Ungarn, Montenegro, Litauen og Bulgarien var modstanderne.

Overordnet set leverede serberne faktisk en stabil kvalifikation, hvor de ikke kom under videre pres og andenpladsen var aldrig rigtig truet. Stjernen Aleksandar Mitrovic stod for målene, og så stod Dusan Tadic for assisterne. Der virker til at være god harmoni i den serbiske lejr efter den vellykkede kvalifikation.

Serbiens EM-historik

Som en del af Jugoslavien har Serbien deltaget ved flere EM-slutrunder, men som selvstændig nation er EM 2024 første gang, at Serbien er med ved europamesterskaberne. Serbien har været med ved tre VM-slutrunder (2010, 2018, 2022).

Serbien spillede sin første officielle kamp som selvstændig nation den 12. januar 2007 mod Tjekkiet. De seneste år har Serbien taget store skridt, og på FIFA-ranglisten ligger de nu på 28. pladsen efter en række resultater.

Holdet har været trænet af Dragan Stojkovic siden 2021. Legendariske forsvarsspiller Branislav Ivanovic har med sine 105 landsholdskampe flest kampe for det serbiske landshold.

Kampprogram, Serbien

Tirsdag 25. juni 2024

21:00 Danmark - Serbien


Kampprogram, EM 2024 Fodbold

Kommentarer

Feedback