18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sportsbetting

Opdateret
Frank Pilantra Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

På Matchcenter finder du odds på sport. Betxpert henter realtid info fra fodbold, ishockey, tennis, basketball, håndbold, cykling, motorsport, amerikansk fodbold, dart, MMA, boksning e-sport, baseball og golf. Glem ikke at besøge odds-siden regelmæssigt for at holde dig opdateret dagligt med dagens match og sport odds.

Odds og online betting på 10 sportsgrene

Hos Betxpert, kan du meget nemt få odds på 10 forskellige sportsgrene. Vi har i øjeblikket ti sportsbetting i vores Matchcenter: fodbold, ishockey, håndbold, basketball, amerikansk fodbold, tennis, golf, dart, baseball og e-sport. Du kan også lær hvordan oddser man i vores odds guide.

Det er bestemt ikke umuligt, at antallet vil blive udvidet med flere sportsgrene i fremtiden. Ambitionen er at have et så komplet site som muligt og tilbyde alle spillere et komplet og enkelt overblik over dagens aktuelle kampe med odds.

Glem ikke at besøge siden regelmæssigt for at holde dig opdateret dagligt med dagens match og online odds. Hver boks for hver sportsgren viser, hvor mange kampe der spilles i dag, hvor mange spiltips vores bettingeksperter og brugere har givet, og hvor mange kampe der vises på TV i dag.

Sportsbetting i dag

Ideen med odds på sport siden er at give dig alt, hvad du har brug for at vide om sportsgrene. For som ekspert er det ikke nok bare at se kampene for at blive en god spiller, du skal også læse op på statistikker, betting tips og så videre. Så er sportssiden en kærkommen tilføjelse til at tjekke, hvilke kampe der spilles i dag. Det forbereder dig på den bedste måde til at spille på match i dag.

Vi dækker odds på ligakampe og på internationale konkurrencer i alle sport. Kort sagt, du kan få al den sportsgrene information, du har brug for som sportsnørd! 

Vi viser de aktuelle odds fra markedets bookmakere, hvor du kan sortere efter højeste og laveste, så du nemt kan se, hvor værdien ligger. Der er også direkte links til betting sider odds.

Odds sammenligning

At spille sportsbetting handler om at vurdere en helhed, og så er man nødt til at afveje en masse aspekter. Derfor har vi valgt at inkludere så mange aspekter som muligt om de pågældende kampe.Du kan sammenligne odds online mellem forskellige bettingfirmaer, og vi mener ikke kun 1X2, men også over/under-væddemål, handicap og så videre.

Når det kommer til at placere væddemål, er det afgørende at sammenligne odds for at få den bedste værdi ud af dine bets. Hos Betxpert tilbyder vi omfattende odds sammenligning for at hjælpe dig med at træffe de mest informerede beslutninger.

Vores odds sammenligning giver dig mulighed for at se de seneste odds fra en række forskellige bookmakere på tværs af forskellige sportsgrene og begivenheder. Ved at analysere disse odds kan du identificere de bedste værdi-spil og øge dine chancer for at vinde.

Hos Betxpert opdaterer løbende vores sammenligningstabeller, så du altid har adgang til de nyeste odds og markedsbevægelser. Uanset om du er interesseret i fodbold, tennis, basketball eller enhver anden sport, har vi dig dækket.

Vi hjælper dig også med at beregne odds.

Feedback