18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Odds

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Redaktør, oddsnørd og tipsansvarlig, har været tilknyttet BetXpert siden 2006.
Vis mere
Vis mindre

På Matchcenter hos Betxpert finder du odds på alle kampe i dag. I alle sportsgrene!  Matchcenter henter realtidsinfo fra fodbold, ishockey, tennis, basketball, håndbold, amerikansk fodbold, dart, e-sport, baseball og golf. Glem ikke at besøge odds-siden regelmæssigt for at holde dig opdateret dagligt med dagens kampe, spiltips, sammenligninger af bettingfirmaer og odds. Alle spiltips integreres i Match Center og føjes til den aktuelle kamp, hvor du også får forslag til gode betting sider.

Hver boks for hver sportsgren viser, hvor mange kampe der spilles i dag, hvor mange spiltips vores bettingeksperter og brugere har givet, og hvor mange kampe der vises på TV. Glem ikke at besøge betting-siden regelmæssigt for at holde dig opdateret dagligt med dagens kampe, betting tips og online odds. Alle spiltips er integreret i Match Center og føjet til den aktuelle kamp.

Det eneste, du skal gøre, er at følge med!

Fuld fokus på dagens kampe

Bemærk, at vores Match Center kun dækker dagens kampe, hvilket måske virker indlysende, men det betyder, at eventuelle natkampe fra fx NHL ikke vises her.

Hvis en kamp starter kl. 01:00, skal du blot browse gennem morgendagens udbud. Det kan være værd at huske på, hvis du følger nordamerikansk sport, som f.eks. betting tips på NBA.

Bortset fra ligakampe dækker vores kampfunktion i dag også internationale kampe og internationale konkurrencer. Kort sagt, du kan få al den information og statistik, du har brug for som sportsnørd!

Statistik, online odds og holdform

Matchcentret giver dig ikke kun information om dagens kampe, men også de fleste oplysninger omkring dem: skader, karantæner, statistik, sandsynlige holdopstillinger, form, odds og sidst, men ikke mindst, spiltips. Alt, hvad du har brug for at vide til dagens kampe, er her. Så det anbefales virkelig at tage et kig i matchcentret, hvis du vil spille.

Hvis vi for eksempel siger, at Barcelona skal møde Real Madrid, kan du få information om stort set alt inden kampen.

Enklere væddemål i 3 trin

Et tip er at dele analysen op i tre trin, hvor du kan bruge Matchcenter i alle tre.

1. Statistik

I statistikken kan du se kampene, begge holds form, hjemme- og udebanestillingen og meget mere. Hvis du klikker på en kamp, vil du se flere kolonner såsom odds, statistik, holdnyheder og medier. I statistikken får du alle de nødvendige tal om holdenes præstationer i fortiden, i alle turneringer.

2. Online odds

Denne sektion viser de aktuelle odds fra markedets bettingfirmaer, hvor du kan sortere efter højeste og laveste, så du nemt kan se, hvor værdien ligger. Der er også direkte links til de relevante bettingfirmaers odds.

3. Holdets form

Team news viser holdets aktuelle skader og mulige karantæner. Opstillinger viser den formodede startopstilling eller den tilsvarende opstilling, hvis det er en anden sportsgren.

Spil på kampe i dag med hjælp fra oddssiden

Ideen med oddssiden er at give dig som læser alt, hvad du har brug for at vide om kampene, men den bruges også som et værktøj af os til at give spiltips.

For som ekspert er det ikke nok bare at se kampene for at blive en god spiller, du skal også læse op på statistikker og så videre.

Det er noget, vi anbefaler, at du også gør. Så er værktøjet på betting-siden en kærkommen tilføjelse til at tjekke, hvilke kampe der spilles i dag. Det forbereder dig på den bedste måde til at spille på kampe i dag.

Sammenligning af odds online og brug af vores betting tips

Du behøver ikke at følge os og vores eksperter til punkt og prikke, det kan være, at du læser et spilforslag og derefter vælger en anden bane, inspireret af spilforslaget.

Du kan sammenligne odds online mellem forskellige bettingfirmaer, og vi mener ikke kun 1X2, men også over/under-væddemål, handicap og så videre.

At spille sportsbetting handler om at vurdere en helhed, og så er man nødt til at afveje en masse aspekter. Derfor har vi valgt at inkludere så mange aspekter som muligt om de pågældende kampe.

Odds på 10 forskellige sportsgrene

Vi har i øjeblikket ti sportsgrene i vores Matchcenter: fodbold, ishockey, håndbold, basketball, amerikansk fodbold, tennis, golf, dart, baseball og e-sport.

Så du kan meget nemt få odds på alle disse 10 forskellige sportsgrene. Du kan også lær hvordan oddser man i vores odds guide.

Det er bestemt ikke umuligt, at antallet vil blive udvidet med flere sportsgrene i fremtiden. Ambitionen er at have et så komplet site som muligt og tilbyde alle spillere et komplet og enkelt overblik over dagens aktuelle kampe med odds.

Feedback