18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SpreadEx: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse (2023)

Opdateret
Redaktør, oddsnørd og tipsansvarlig, har været tilknyttet BetXpert siden 2006.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

SpreadEx er en af de nyeste beeting sider på det danske marked, og for ikke så længe siden fik de dansk licens, men faktisk har de eksisteret siden 1999. Måske kender du også SpreadEx fra Superligaklubben Lyngby, som de er sponsor for.

SpreadEx byder på både traditionel sportsbetting, men de byder også på deres spreadbetting, som du kan læse meget mere om i denne SpreadEx anmeldelse. Det er med afstand fodbold, der fylder mest hos SpreadEx, som det jo også gør sig gældende hos de fleste andre bookmakere. Men hos SpreadEx er det bare i endnu højere grad.

Du kan dog også spille på tennis, basketball, esport, golf, ishockey, hestevæddeløb, greyhounds osv. hos SpreadEx.

SpreadEx er en bookmaker, da de udover de normale faste odds også tilbyder spreadbetting og har du endnu ikke registreret dig, så kan du tage imod deres tilbud om 500 kr i velkomstbonus.

SpreadEx bonus

I dette afsnit vil du kunne læse om SpreadEx velkomstbonus.

Velkomsttilbud på sport hos SpreadEx

Hvis du ikke på forhånd har en SpreadEx konto, kan du få en velkomstbonus på SpreadEx på op til 1.000 kroner. Du kan læse mere om velkomsttilbuddet i denne anmeldelse af SpreadEx.

Du skal være minimum 18 år gammel, før du kan få en konto hos SpreadEx. Hvis du er under 18, skal du ikke spille. Det er også et krav, at du er bosat i Danmark, før du kan få en SpreadEx-konto.

Sådan får du din velkomstbonus hos SpreadEx

Vælger du oprette en spillekonto hos SpreadEx, så vil du blive budt velkommen med et tilbud om gratis væddemål op til 500 kr.

Hvis du indbetaler 500 kr, så vil disse gratis væddemål bliver fordelt på 250 kr til sportsbetting og 250 kr. til spreadbetting. Det er heldigvis ganske simpelt og let at modtage din velkomstbonus.

Hvis du fx indbetaler 1.000 kroner som din første indbetaling, får du to gratis væddemål i bonus. Det ene gratis væddemål er på 500 kr. til sportsbook, og så får du også et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting. Dette spreadbetting freebet modtager du, når dit første indskud er gennemspil en gang til minimum odds 1,50.

Bonussens gennemspilskrav hos SpreadEx har du 60 dage til at klare. Gratis væddemål udløber 90 dage efter din oprettelse.

Spreadex Bonus

SpreadEx velkomstbonus

I Danmark kan du maksimalt få 1.000 kroner i bonus, og det er jo netop 1.000 kroner, du kan få i velkomstbonus hos SpreadEx. 

Derudover tæller det også op, at du skal gennemspille dit indskud blot en gang, og det skal gøres til minimum odds 1,50, hvilket hører til i den lavere ende. Der er andre bookmakere, der har et væsentligt højere minimum odds. 

Indbetaler du fx 300 kr. skal du placere 300 kroner på et odds, der er på minimum 1,50. Når det væddemål er afgjort, vil du få et gratis væddemål på 150 kr. til sportsbetting og et 150 kroners gratis væddemål til spreadbetting. 

Indbetaler du fx 1.000 kroner, får du 500 kr. gratis væddemål til sportsbetting og et gratis væddemål på 500 kroner til spreadbetting.

SpreadEx bonuskode

Der er i øjeblikket ikke nogen bonuskode på SpreadEx, men det kan være, det kommer i fremtiden. Du kan holde øje med evt. bonuskoder til SpreadEx på deres hjemmeside, men du skal ikke regne med, at du kan finde bonuskoder.

SpreadEx sports betting bonus

Du kan maksimalt få 1.000 kroner i velkomsttilbud på SpreadEx sports betting bonus. Du bestemmer selv, om du vil indbetale fx 100 kr. eller 1.000 kroner som din første indbetaling. 

Vælger du fx at indbetale 1.000 kroner, vil du få to gratis væddemål, der har en værdi på 500 kr. pr. styk. Du skal dog spille dit første indskud igennem en gang, før du modtager de gratis væddemål. Det spil skal placeres på et odds på min. 1,50, og når det er afgjort, vil du modtage gratis væddemål.

Det ene gratis væddemål er til sportsbetting, og det andet gratis væddemål er til spreadbetting.

Du tænker måske, hvad spreadbetting er for noget, og det er helt forståeligt, da det ikke er så udbredt i forhold til traditionel sportsbetting. Du kan læse mere om spreadbetting længere nede i anmeldelsen.

Sådan får du SpreadEx betting bonus

Som skrevet tidligere i den her SpreadEx anmeldelse, skal du være min. 18 år gammel og bo i Danmark, før du kan oprette en SpreadEx-konto. 

Hvis du kan sætte flueben ud for begge, kan du altså oprette en SpreadEx-konto, såfremt du selvfølgelig ikke allerede er indehaver af en. 

Ønsker du at oprette en SpreadEx-konto, skal du klikke på “Opret konto”, som står i højre hjørne på en rød baggrund. 

Når du har klikket her, vil du blive mødt af det, du kan se på screenshottet herunder.
Du skal herefter bare udfylde de oplysninger, som SpreadEx efterspørger, og så kan du være indehaver af en SpreadEx-konto på få minutter. Du skal oplyse dit navn, mail, ønskede adgangskode, nationalitet osv. 

Velkomstbonus på sportsbetting

Her kan du kort få et overblik over, hvad du skal gøre for at få SpreadEx velkomsttilbud.

 1. Gå til SpreadEx.dk og klik på “Opret konto”
 2. Følg de instrukser, der vises på din skærm
 3. Indbetal fx 300 kroner som din første indbetaling. Du kan maks. få 1.000 kroner i bonus, og den kan du få, hvis du indbetaler 1.000 kr. som første indbetaling
 4. Din første indbetaling skal gennemspilles én gang til minimum odds 1,50. Når du har gjort det, får du to gratis væddemål, som i alt har den samme værdi som din første indbetaling

Regler og vilkår for velkomstbonus

Her kan du læse lidt mere om nogle af SpreadEx-velkomstbonussens regler og vilkår.

 • For at modtage bonus skal indbetaling først omsættes mindst én gang til min. odds 1,50.
 • Eksempel:
  Indbetal 300 kr. og gennemspil dit indskud 1 gang til minimum odds 1,50. Når væddemålet er afgjort, modtager du et gratis væddemål på 150 kr. til sportsbetting samt et gratis væddemål på 150 kr. til spreadbetting.
 • Indbetaling skal omsættes 5 gange til min odds 1,50.  Har du indbetalt 500 kroner, og dermed modtaget 2 x 250 kroner freebets i bonus, så skal du gennemspille for 2500kr (500 x 5 = 2.500 kr.)
 • Gratis væddemål udløber efter 90 dage efter du have oprettet din konto.
 • Indsatsen ved gratis væddemål er ikke inkluderet i afgjorte vindende væddemål.
 • For at du kan få velkomstbonus hos SpreadEx, skal du som nævnt være min. 18 år gammel og bo i Danmark.
 • Du kan ikke få velkomstbonussen, hvis du har en SpreadEx-konto i forvejen.
 • Bonussens gennemspilskrav skal opfyldes inden for 60 dage fra første indbetaling.
 • Der er ingen gennemspilskrav på dine gratis væddemål.
 • SpreadEx forbeholder sig retten til at ændre tilbuddet, trække det tilbage eller begrænse tilbuddet til enhver tid uden varsel.

Sådan registrerer du dig på SpreadEx

Det er enkelt og hurtigt at komme i gang med at spille hos SpreadEx og der er ganske få trin, før du har oprettet din spillekonto:

 1. Gå til SpreadEx´s hjemmeside / Spreadex.dk og tryk på ´Opret konto´
 2. Indtast dit CPR-nummer og vælg enten NemID eller MitID
 3. Acceptér regler og vilkår og Indsæt dine kontaktinformationer
 4.  Vælg din indbetalingsgrænse

SpreadEx loyalitet/VIP bonus

Det ligner ikke, at der er et loyalitetsprogram eller en VIP bonus hos SpreadEx.

SpreadEx betting

I dette afsnit kan du læse om spiludvalget hos SpreadEx, og du kan også læse om spreadbetting.

På SpreadEx kan du forvente et stort spiludvalg på særligt fodbold, som er den sportsgren med flest spilmuligheder hos SpreadEx. 

SpreadEx arbejder med faste odds, som er traditionelle odds, som du måske kender. Derudover tilbyder de også spreadbetting, som er en del anderledes end faste odds.
I spreadbetting kan du enten købe eller sælge, og hvis det fx er en fodboldkamp, du gerne vil prøve spreadbetting på, kan et spread på det totale antal mål i kampen være på 2,8-3,0.

Hvis du tror på, at antallet af mål vil gå over spreadet i dette eksempel, skal du vælge “Køb”, og hvis du tror, det ender under det spread, skal du i stedet vælge “Sælg”. 

Jo mere rigtigt du rammer, jo mere vil du kunne vinde. Men des mere forkert du rammer, des mere vil du også tabe. 

SpreadEx byder på gode odds, men det er deres spreadbetting, der gør dem unikke. De har også fremragende statistik tilgængelig på SpreadEx, hvor du kan få masser af data.

Pre-match betting

SpreadEx har også stort udvalg af pre-match betting på deres hjemmeside. Fodbold er som nævnt den sportsgren, som du kan finde flest odds på hos SpreadEx.

Dog fylder hestesport også en del hos SpreadEx, ligesom også tennis, håndbold, esport, cykling, bordtennis og en række andre sportsgrene gør det.

SpreadEx odds

Hos SpreadEx har du som tidligere nævnt adgang til et bredt udvalg af odds, og det har du hver dag hele året. Du kan finde odds på en masse sportsgrene, som vi har været inde på i anmeldelsen af SpreadEx.

Det, der gør SpreadEx unikt, er deres spreadbetting. Spreadbetting er en anderledes måde at spille på, og det er kun hos SpreadEx, at du har mulighed for spreadbetting i Danmark. Det er et åbenlyst faktum, at der er flere spilmuligheder hos andre bookmakere med dansk licens, men SpreadEx adskiller sig fra de andre pga. deres udbud af spreadbetting.

Det er ikke alle markeder, der er spreadbetting på hos SpreadEx, men du vil nok ikke føle, at du mangler noget i forhold til spread betting hos dansk SpreadEx.

Stærke odds hos SpreadEx

SpreadEx tilbyder et stort udbud af sportsvæddemål. Og med brugervenlig platform med valgmuligheder både i topbar og sidebar kommer man nemt hen til det ønskede oddsmarked.

Her har vi valgt at se nærmere på deres odds for den kommende spillerunde i Premier League:

På disse Premier League-kampe tilbyder SpreadEx en tilbagebetalingsprocent på omkring 97,5% for 1X2. Det er klart helt i top sammenlignet med de øvrige bookmakere med dansk spillelicens.

SpreadEx præsenterer selv spreadbetting

Men udover den traditionelle sports betting, som vi kender det med disse faste odds, så kan du også kaste dig over spreadbetting, men hvad er spreadbetting? 

SpreadEx præsenterer selv spreadbetting som et hurtigt og spændende alternativ til den gængse sportsbetting med faste odds. Spreadbetting går ud på, at jo mere du har ret i dit væddemål, jo større gevinster vil du få.

Har du f.eks satset på Under 2,5 mål i en kamp, og kampen ender 0-0, så vil du få en større gevinst end hvis kampen var endt med 2-0. Det er dog også mere risikobetonet, så vi anbefaler, at du læser den grundige guide om spreadbetting før du bevæger dig ud på de mange oddsmarkeder hos SpreadEx.

SpreadEx bet builder

På SpreadEx kan du også prøve kræfter med deres “Bet-bygger”-funktion, som du måske også kender fra andre danske bookmakere. 

Det er SpreadEx’ svar på en bet builder, og det går ud på, at du kan sammensætte en kupon med forskellige valg fra den samme fodboldkamp. Fx antallet af mål, kampens resultat, om begge hold scorer eller lignende. Der er flere valgmuligheder, og du kan sætte en kupon sammen efter eget ønske ud fra de spilmuligheder, der er på kampen. 

SpreadEx cashout

SpreadEx tilbyder også cashout, som så mange andre bookmakere også gør. 

Cashout-funktionen gør det muligt for dig at lukke et væddemål, før det er afgjort. Det kan fx være, at du er tilfreds med det beløb, du kan lukke til, og så kan du gøre det. Det kan også være, at du evt. vil mindske dit tab og lukke af den grund. 

SpreadEx spillerspecials

På SpreadEx kan du på nogle begivenheder også finde spillerspecials. Du vil fx kunne opleve på store fodboldkampe fra fx Premier League, at du kan spille på, om en spiller scorer i kampen osv. Du vil også kunne spille på, om en spiller scorer hattrick.

Derudover kan du få spillerspecials på, om en spiller scorer på hovedstød eller på frispark. Det er også muligt at spille på, om en spiller får kort i kampen.

SpreadEx eSport

Hos SpreadEx er der også esport at spille på, og i det her afsnit kan du få et overblik over nogle af de esports-titler, du kan finde odds på hos SpreadEx.

 • CSGO
 • League of Legends 
 • FIFA
 • Dota 2

SpreadEx Livebetting

Du finder SpreadEx’ live betting sektion i topmenuen, hvor det er placeret ude til venstre ved siden af “Alt sport” til venstre og “Fodbold” til højre.

Klikker du på “Live”, kan du se SpreadEx’ aktuelle live odds, og hvilke sportsbegivenheder de udbyder live odds på. 

Du kan forvente live odds på fodbold, tennis, esport, basketball og meget andet på SpreadEx.

SpreadEx Casino

Der er hverken casino eller livecasino hos SpreadEx på nuværende tidspunkt, og det er uvist, om det kommer i fremtiden.

SpreadEx mobil brugervenlighed

 SpreadEx har en god og brugervenlig på mobil, og designmæssigt minder den om hjemmesiden.

SpreadEx mobil

Du kan logge ind på SpreadEx via browseren på din mobil. Her kan du se nogle af de fodboldturneringer, du kan finde odds på hos SpreadEx. Du behøver ikke SpreadEx-appen for at logge på via din mobil.

Live stream på mobilen

Der er live streaming på SpreadEx tilgængelig til enkelte sportsbegivenheder, og du kan holde øje med, hvilke begivender der streames hos SpreadEx ved at finde menuen “Live snart” ude til venstre.

Her kan du se, at der står “Streaming”, og hvis der er et play-ikon ud for begivenheden, betyder det, at den vises på SpreadEx. Det er særligt hestesport, du kan live streame hos SpreadEx. 

SpreadEx indbetalinger og udbetalinger

Du har de mest almindelige muligheder for ind- og udbetalinger hos SpreadEx, og herunder er der et overblik over nogle af mulighederne.

 • VISA/Dankort
 • Mastercard
 • Trustly
 • Skrill
 • Maestro

På SpreadEx er der et krav om, at du minimum skal udbetale 100 kroner. Det vil sige, at du altså ikke kan udbetale, hvis du har 99 kroner på din SpreadEx-konto. Det trækker lidt ned, at de har så højt et udbetalingskrav.

Sikkerhedsfunktioner hos SpreadEx

På SpreadEx kan du også føle dig helt sikker, når du spiller, og det er igen pga. den danske licens, de har. De er nemlig underlagt en række regler, de skal overholde.

Fx skal du logge ind på SpreadEx med MitID eller NemID. Hvis du er utilfreds med noget, der har med SpreadEx at gøre, kan du kontakte dem via enten mail eller deres chat.

SpreadEx kundeservice

Du kan kontakte SpreadEx via enten e-mail eller chat. Du finder SpreadEx’ chatfunktion nederst til højre, hvor der står “Chat”.

SpreadEx kan kontaktes på følgende mail: [email protected].

SpreadEx ansvarligt spil

Ansvarligt spil går de meget op i hos SpreadEx, og det skal de også, fordi de har licens til at udbyde spil i Danmark. 

Du kan udelukke dig selv fra at spille på ROFUS.nu. Det står for “Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere”, og er du meldt ind her, kan du ikke længere spille. StopSpillet.dk.

Spille på SpreadEx: Brugeroplevelse

Hvis du vælger at spille på SpreadEx, kan du forvente en god oplevelse som bruger. Med deres mulighed for spread betting er de helt unikke i Danmark, og det er en anderledes måde at spille på.

Det er vigtigt, at du sætter dig helt ind i spreadbetting, inden du evt. vælger at spille på det. SpreadEx har ikke det bedste spiludvalg i Danmark, og de kan ikke være med blandt de bedste, men deres hjemmeside fungerer godt, og de har gode features som fx deres statistikker på fodboldkampe, hvor du kan få mange brugbare informationer. 

SpreadEx’ søgefunktion er også god, og den finder du ude i venstre side lige under, hvor der står “Alt sport”.

SpreadEx FAQ

Har SpreadEx en velkomstbonus?

Ja, der er en velkomstbonus på dansk SpreadEx. Du skal bo i Danmark og være min. 18 år gammel, før du kan oprette en konto hos SpreadEx.

Er der en minimum indbetaling for at kunne få bonussen?

Det ligner ikke, at der er et krav om min. indbetaling for at få SpreadEx velkomstbonus.

Hvor lang tid har man til at opfylde gennemspilskravet?

Fra du har foretaget din første indbetaling, har du 60 dage til at opfylde velkomsttilbuddets gennemspilskrav.

Skal man verificere sin konto, inden man begynder at spille på SpreadEx?

Ja, din SpreadEx konto skal verificeres.

Har SpreadEx dansk spillelicens?

Ja, SpreadEx har licens fra de danske spillemyndigheder, hvilket er din sikkerhed for at de lever op til alle regler og krav.

Kan jeg få en bonus hos SpreadEx?

Som ny spiller hos SpreadEx kan du modtage gratis væddemål op til 500 kr., når du opretter dig. Vi anbefaler, at du læser vilkår for velkomstbonus før du opretter din SpreadEx-konto.

SpreadEx: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse (2023)

Vores rating:

Gennemspil dit inskud 1 gang til minimum odds 1,50. Når væddemålet er afsluttet, vil du modtage din bonus - et gratis væddemål på op til 500 kr til Sportsbook samt et gratis væddemål på op til 500 kr til Spreadbetting.

Hent 1000 kr i bonus fra Spreadex her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,50.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 1000 DKK kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1000 kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+
Regler og vilkår:  Vi henviser til Spreadex hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

SpreadEx: Bonus, Sports Betting og Anmeldelse (2023)

Denne bookmaker har ingen kampagner Hvis du ikke har en konto hos Spreadex, opfordrer vi dig til at registrere dig for at få Spreadex bonus.

Hvis du vil vide mere om Spreadex, kan du gå til vores Spreadex nyhedsside eller læse hvad andre brugere siger om Spreadex.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback