18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League odds 2023/2024: Spil på vinderen

Opdateret
Nicolai J.Ekspert Nicolai J.
Tekstforfatter og redaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017, hvor jeg begyndte min iGaming-karriere hos den maltesiske spilvirksomhed, Aspire Global. Derfra gik turen til affiliate-virksomheden Game Lounge, hvor jeg arbejdede som tekstforfatter i omkring 5 år, før jeg begyndte hos BetXpert (Raketech Limited) i 2024. Mit ekspertområde er Premier League-fodbold, men jeg har også interesse for golf, tennis og håndbold.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

På denne side finder du odds på Champions League 2023/2024. Sammenlign odds på vinderen af turneringen og se hvilken bookmaker der tilbyder de højeste odds på Champions League i år. Få også vores fodboldeksperters bud på, hvilket hold der står med pokalen med de store ører på Wembley Stadium d. 1. juni.

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Champions League 2023/2024

Se odds på vinderen af Champions League 2023/2024 her.

Klub Odds
Real Madrid 1.30 
Borussia Dortmund 3.50  

*Odds kan være ændret hos bookmakeren. Opdateret 28-05-2024.

Se også: Odds på Borussia Dortmund - Real Madrid

Bookmakerne med de højeste odds på Champions League i 2024

Vi har sammenlignet bookmakernes odds på Champions League i denne sæson. Her kan du se, hvilken bookmaker der gennemsnitligt tilbyder de højeste odds og den højeste tilbagebetalingsprocent på Champions League i 2024:

*Baseret på 1X2-markedet på de to første Champions League-semifinaler 2024 og odds på vinderen af Champions League 2024. Opdateret 18-04-2024

Bookmaker Gennemsnitlig odds Tilbagebetalingsprocent Besøg bookmaker
Unibet 3.73 94,38% Gå til Unibet
Vbet 3.72 95,27% Gå til Vbet
TipWin 3.71 95,61% Gå til TipWin
Nordicbet 3.70 93,95% Gå til NordicBet
Betinia 3.69 94,18% Gå til Betinia
ComeOn 3.68 93,45% Gå til ComeOn
Betfair 3.49 88,98% Gå til Betfair
MrPlay 3.32 91,85% Gå til MrPlay

Som du kan se i tabellen herover, tilbyder Unibet i øjeblikket de højeste Champions League odds i 2024. Da Unibet tilbyder odds fra Kambi, kan man forvente at finde de samme Champions League odds hos Mr Green, LeoVegas og Expekt.

Der er dog ikke den store forskel på Unibets Champions League odds og dem, som Vbet, TipWin og NordicBet tilbyder. Hvor Unibets gennemsnitlige odds på Champions League ligger på 3.73, ligger Vbets på 3.72, TipWins på 3.71 og NordicBets på 3.70. Til gengæld ligger Betfairs gennemsnitlige odds på Champions League på kun 3.49, mens MrPlay kun tilbyder 3.32.

Bookmakere med forhøjede Champions League odds

Flere og flere bookmakere tilbyder forhøjede (også kaldet for "boostede") odds på sportsbegivenheder - og det gælder også Champions League. Herunder har vi lavet en kort liste over de bookmakere, der i øjeblikket tilbyder ekstrahøje odds på udvalgte kampe i Champions League.

Få boostede odds på Champions League hos Vbet

 • Vbet tilbyder hver uge boostede odds (forhøjede odds) på udvalgte sportsbegivenheder - inklusiv Champions League
 • Champions League-odds med op til 97,5% tilbagebetalingsprocent

Læs mere om boostede odds hos Vbet

Dagligt boostede væddemål på Champions League hos ComeOn

 • Enkelt væddemål boostes med 5%
 • Combo-væddemål (min. 3 valg) boostes 10%
 • Betbuilder-væddemål boostes med 15% (Min. 3 valg og min. odds 3.00)

Læs mere om boostede væddemål hos ComeOn

Hvem vinder Champions League 2023/2024?

Det er det helt store spørgsmål. Hvem har det, der skal til for at gå hele vejen og vinde årets Champions League-turnering. Inden turneringen startede, var sidste års vinder, Manchester City, bookmakernes helt store favorit til at vinde Champions League 2024.

Men efter Real Madrid slog Manchester City ud i kvartfinalen, er det nu netop Real Madrid, der har størst chance for at stå og kysse pokalen med de store ører d. 6. juni 2024. Det vil både fans, bookmakere og diverse fodboldeksperter være helt enige om. Men med det sagt, så har Citys eliminering åbnet turneringen lidt mere op, og "kongeklubben" er slet ikke lige så store favoritter til at vinde turneringen, som City var. 

BetXperts fodboldeksperters bud på vinderen af Champions League

Vores fodboldeksperter her på BetXpert leverer løbende optakter og analyser til kampene i Champions League. Her vil du også kunne finde gode tips på Champions League fra vores spileksperter, såvel som input fra platformens kyndige brugere. Herunder kan du læse nogle af BetXperts fodboldeksperters tips til Champions League-odds og få deres bud på, hvordan resten af turneringen kommer til at forløbe sig.

Real Madrid og Paris SG når finalen til odds 2.10

Af: Nicolai Jensen - Skribent og redaktør på BetXpert

Jeg tror, det bliver to meget tætte - og ikke mindst super spændende - Champions League-semifinaler i år. Men ligesom bookmakerne gør, tror jeg også mest på, at det bliver Real Madrid og Paris SG, som vi får at se i finalen.

Bayern München har helt sikkert et godt hold, og som et rigtigt storhold har de flere offensive og defensive tangenter at spille på. Men det samme kan man sige om Real Madrid, som efter min mening har været mere overbevisende end Bayern i denne sæson. Og så har Real Madrid og Carlo Ancelotti denne imponerende Champions League-rutine, som ingen kan matche. Spørg bare Pep Guardiola.

Derfor tror jeg, at Real Madrid går videre til finalen. Hvad angår Dortmund og Paris SG, så har vi jo allerede set i denne sæson, at de to hold matcher hinanden ret godt - men at PSG er stærkest. Jeg tror på ingen måde, at det bliver nemt for PSG at slå Dortmund. Tværtimod. Men jeg ser det som en afgørende fordel for Paris SG, at den anden semifinale spilles i Paris.

Real Madrid vinder Champions League til odds 2.40

Af: Daniel Hvalsø - Fodboldekspert

1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018, 2022, 2024?

Se ovenstående række af årstal. Det er alle de år, hvor Real Madrid er stukket af med Champions League-titlen. Nærmest skræmmende dominans, ikke?

Det er virkelig ikke uden grund, at Real Madrid er favorit til at vinde igen hos bookmakerne. Modstanderen i semifinalerne er Bayern München. Men det er ikke rigtigt et Bayern, som efter min mening er helt oppe at ringe i niveau. 

Real Madrid ligger komfortabelt på førstepladsen i La Liga. Der skal rigtig meget modgang til, hvis det spanske mesterskab skal glippe. Derfor kan man godt tillade sig at fokusere på at vinde Champions League for 9. gang. 

Er der nogen, som har et vindergen i den største turnering for klubhold, så er det kongeklubben fra Madrid. Her kan man i den grad tale om en psykologisk fordel, før semifinalerne fløjtes i gang. 

Overkommer man Bayern München, venter enten PSG eller Borussia Dortmund i finalen. Her vil favoritværdigheden også ligge på Real Madrids skuldre. Den sværeste modstander - på papiret - blev overvundet efter straffesparkskonkurrence i kvartfinalen (Manchester City). Spillere som Vinicius, Rodrygo, Bellingham, Camavinga, Valverde osv. vidner om ekstraordinær kvalitet hele vejen rundt. Jeg tror derfor, at Real Madrid vinder CL igen.

Manchester City vandt Champions League i sidste sæson

Foto: Paul ELLIS / AFP

Seneste 10 års vindere af Champions League

Real Madrid er det mest vindende hold i Champions League og Europa Cup regi. Hele 14 gange har det spanske storhold vundet trofæet. Her følger en liste over de seneste 10 års vindere:

 • 2023: Manchester City
 • 2022: Real Madrid
 • 2021: Chelsea
 • 2020: Bayern München
 • 2019: Liverpool
 • 2018: Real Madrid
 • 2017: Real Madrid
 • 2016: Real Madrid
 • 2015: Barcelona
 • 2014: Real Madrid

Se flere odds på fodbold i vores Matchcenter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er favoritter til at vinde Champions League 2024?

Med det laveste vinderodds var Manchester City bookmakernes helt store favoritter til at vinde Champions League, før turneringen gik i gang.

Hvilke bookmakere tilbyder de højeste odds på Champions League i år?

Bookmakernes odds og væddemål varierer hele tiden. Det er derfor svært at sige, hvilke bookmakere tilbyder de højeste odds på en turnering. Men med udgangspunkt i 1X2-spilmarkedet tilbyder Unibet og andre Kambi-baserede bookmakere (Mr Green, LeoVegas og Expekt) gennemsnitligt de højeste odds på Champions League 2023/2024.

Hvor mange kampe bliver der spillet i Champions League 2023/24?

Alt i alt bliver det til sammen 125 kampe fra gruppespillet og frem til og med finalen. Se kampprogrammet for Champions League.

Hvor spilles Champions League finalen 2024?

Champions League finalen 2023/2024 vil blive afviklet på Wembley Stadium i London, England, den 1. juni 2024.

Gruppe A

Gruppe B

Gruppe C

Gruppe D

Gruppe E

Gruppe F

Gruppe G

Gruppe H

Kommentarer

Feedback