18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM Tips - Fodbold 2024

Opdateret
N Nicolai J.
Tekstforfatter og indholdsredaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har spillet fodbold, håndbold, tennis og bordtennis og arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017.
Vis mere
Vis mindre

BetXpert kommer at dække EM 2024 i fodbold med EM spilforslag, tips og analyser. Alt sammen for at du kan profitere af det på din EM betting. Vores reaktion vil holde dig opdateret med de mest relevante nyheder og tendenser når det kommer til tips og spilforslag til EM 2024 fra vores eksperter.

I dag
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
15:00 Polen - Holland: 2
1,65
Placer Bet
15:00 Polen - Holland: Under 2,5 Mål
1,81
Placer Bet
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet
18:00 Euro 2024: Polen 0 mål (+ 2 andre tips)
22,06
Placer Bet
18:00 EM24: Eriksen scorer u/0,5 mål på ordinært straffespark
1,90
Placer Bet
I morgen
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Østrig - Frankrig: Begge hold scorer: Ja
1,85
Placer Bet
Tirsdag 18. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Tyrkiet - Georgien: Byg væddemål: Flest hjørnespark til Tyrkiet + Tyrk
2,70
Placer Bet
21:00 Portugal - Tjekkiet: Over 2,5 Mål
1,79
Placer Bet
Torsdag 1. August 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet

BetXpert leverer EM tips til brugere

BetXpert har vi en god og stolt tradition for at levere overskudsgivende EM tips til vores brugere under de store slutrunder. Nedenunder finder du vores statistik for de foregående slutrunder i fodbold. Vi er meget stolte over, at det er lykkes at skabe et samlet overskud på 61,49 units og en tilbagebetalingsprocent på 108,24% på de store fodboldslutrunder.

Slutrunde Antal spilforslag Balance Tilbagebetalingsprocent

 EM 2008

81 +4,10 105 %
 EM 2012 56 +10,82 119,32 %
 EM 2016 72 +33,69 146,79 %
 EM 2020 102 +2,91 103 %

Spilforslag EM 2024 - få overskud på dine bets

For at få overskud på EM i fodbold 2024 kan du følge BetXperts dygtige ekspertpanel, der dagligt kommer til at lægge EM tips ud. Vi kan naturligvis ikke garantere, du får overskud, men vores historik og statistik taler sit tydelige sprog om, at vi bestemt ved, hvad vi laver. Og det er det, vi er her for: at give dig de bedste EM odds forslag, så du kan få overskud på din betting. 

Hold desuden også øje med EM tips, inden slutrunden begynder. Her vil der helt sikkert komme specialspil, som strækker sig over hele slutrunden. En af markedets allerbedste bookmakere til specialspil er Unibet. Dette vil helt sikkert også gøre sig gældende med odds på EM 2024.

Husk at tilmelde jer ekspertmail og notifikationer, så I er sikre på at få fat på de gode spilforslag fra vores eksperter.

Flere bookmakerkonti øger dine chancer for overskud

Foruden at følge vores eksperters EM tips og spilforslag bør du med rette oprette dig hos flere bookmakere. Når du har flere bookmakerkonti, øger du dine chancer for at spille vores EM tips til det bedst mulige odds. 

At du får det bedst mulige odds, betyder måske ikke så meget her og nu, men kan betyde rigtig meget i længden. Spiller du for eksempel 100 kroner til odds 1,90 i stedet for odds 2,00, vil du således kun stå med 190 kroner i stedet for 200 kroner, hvis du vinder dit spil. Og igen: Det lyder ikke af meget, men i længden kan det have afgørende betydning for, om du er vindende eller tabende spiller. 

Ovenstående har også at gøre med det, man kalder for værdispil. Det er det, der danner grundlaget for vores koncept her på BetXpert: At man spiller på noget, der oddsmæssigt indeholder værdi.

Det går ud på, at når vores eksperter eksempelvis lægger et EM tip op, så har de gjort sig nøje og grundige overvejelser om, hvor store chancerne er for de forskellige udfald af en kamp. De laver det, man kalder for en chancevurdering. På 1X2-spil kunne en chancevurdering for eksempel så sådan ud: 

  • Hold A: 52 procents chance for at vinde
  • Uafgjort: 31 procents chance
  • Hold B: 17 procents chance for at vinde

Lad os tage udgangspunkt i odds 2,00 og 1,90 fra før. Vores ekspert vurderer, at Hold A har 52 procents chance for at vinde kampen. Det betyder, at der er værdi i at spille på Hold A. Ganger du 2,00 (oddset) med 52 (vores ekspert vurderede, at Hold A ville vinde 52 gange ud af 100), giver det 104. Du får dermed det, man kalder for en betvalue på 104 procent. 

Regnestykket skal give over 100. Ellers er der ikke værdi i dit spil. Spiller du vores eksperts EM spilforslag til odds 1,90, får du en betvalue på 98,8. Det betyder ikke, at du ikke kan vinde på det her spil, men i længden vil du få underskud, hvis ikke din betvalue er over 100. 

Det heldige for dig er, at du slet ikke behøver at regne betvalue ud. Du kan som nævnt blot følge vores dygtige eksperters EM tips og spilforslag og dermed lade dem lave arbejdet for dig. Det eneste, du skal gøre, er at have en konto hos en bred vifte af bookmakere, så du kan spille vores spilforslag til det bedst mulige odds. 

Få EM-tips direkte på din e-mail

Du er selvfølgelig velkommen til at tjekke vores side alle de gange, du vil, for at se, om der er kommet nye EM spilforslag op. Eller du kan gøre det lidt nemmere og mere tidsbesparende for dig selv ved at tilmelde dig ekspertmails fra vores eksperter. På den måde øger du dine chancer for at spille vores kyndige EM tips til det bedst mulige odds. 

For som det lige er blevet beskrevet i det seneste afsnit, så er oddset af meget stor betydning for, om du er vindende eller tabende spiller på den lange bane. 

For at tilmelde dig ekspertmail skal du blot gå ind på eksperten og klikke på knappen ”Følg via ekspertmails”. Så får du en mail, hver gang den pågældende ekspert lægger et tip op.

Enormt spiludvalg til EM 2024

Når der er store kampe og store slutrunder, tilbyder bookmakerne altid en myriade af såkaldte specialspil. Det kan være alt lige fra, om en spiller scorer hattrick i en given kamp, til om han scorer direkte på hjørnespark, fra egen banehalvdel, på saksespark og så videre. 

Kategorien specialspil dækker også over væddemål, der løber over en hel slutrunde.

Disse specialspil kan være svære at sætte odds på, hvorfor bookmakerne nogle gange er på bar bund. Derfor er det ofte muligt at fange dem på det forkerte ben. Det er noget, vores eksperter er rigtig dygtige til, hvorfor du med rette kan holde et ekstra vågent øje med vores EM spilforslag på specialspil. 

En anden type spil er de såkaldte vinderspil, kaldet outrights på engelsk. Disse dækker typisk over, hvem der vinder en given turnering, hvem der bliver topscorer, hvem der laver flest assists og den slags. Også her har vores ekspertpanel et vågent øje og vil lægge værdispil ud, så snart de finder dem. 

Foruden de lidt mere utraditionelle spil, som er nævnt ovenfor, rummer EM-slutrunden selvsagt også alle de traditionelle spilvarianter som 1X2, over/under, ciffertip, halvleg/fuldtid og mange flere. 

Her på BetXpert dækker vi selvfølgelig alle slags EM spil. Så længe vi finder værdi i dem, lægger vi dem op på siden. 

Brugertips og debat

Foruden vores eksperters analyser og EM spilforslag opfordrer vi også til, at vores brugere er aktive. Som medlem kan du for eksempel oprette dine helt egne brugertips, som alle andre benyttere af siden kan få gavn af. 

Du er også meget velkommen til at kommentere vores eksperters EM tips. Eller andre brugeres brugertip for den sags skyld. 

Vi har også et forum, hvor der dagligt er tråde, som er fyldte med spændende debatter. Hold dig endelig ikke tilbage med at deltage i disse tråde, eller opret eventuelt selv en ny, hvis du har noget på hjerte. 

Feedback