18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2020 - tips, odds og ekspert-analyser

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

EM 2020 – tips, odds og spilforslag

EM i fodbold 2020 bliver en begivenhed, vi sent kommer til at glemme her i Danmark. Vi er nemlig kvalificerede, og samtidig skal de rød-hvide drenge spille alle tre gruppekampe i Parken i København. Så bliver det ikke meget større! Vores modstandere hedder Finland, Belgien og til sidst Rusland. 

BetXpert kommer i sagens natur til at dække Danmarks samt alle de andre grupper helt tæt. Det gør vi med spilforslag, analyser, optakter, baggrund og tips. Alt sammen for at du kan profitere af det på din betting. 

BetXpert leverer overskud på slutrunder

Her på BetXpert har vi en god og stolt tradition for at levere overskudsgivende tips til vores brugere under de store slutrunder. Nedenunder finder du vores statistik for de foregående seks slutrunder i fodbold. 

Slutrunde Indsats/tips Gevinst Balance Tilbagebetalingsprocent

 EM 2008

81 85,10 +4,10 105,06 %
 VM 2010 115 129,73 +14,73 112,81 %
 EM 2012 56 66,82 +10,82 119,32 %
 VM 2014 84 73,09 -10,91 87,01 %
 EM 2016 72 105,69 +33,69 146,79 %
 VM 2018 105 106,87 +1,78 101,78 %
 Total 513 567 +54,3 110,52 %

Som det fremgår af statistikken, er der kun én ud af de seneste seks fodboldslutrunder, hvor BetXpert ikke har leveret et samlet overskud. Det er vi faktisk meget stolte over. Bookmakerne har som oftest en meget god viden om holdene ved EM- og VM-slutrunder, hvilket gør det sværere som spiller at komme i plus. Et samlet overskud på 54,3 units og en tilbagebetalingsprocent på 110,52 er i den grad et skulderklap til vores ekspertpanel. 

Få overskud på EM-spilforslag

For at få overskud på EM i fodbold 2020 kan du følge BetXperts dygtige ekspertpanel, der dagligt kommer til at lægge tips ud. Vi kan naturligvis ikke garantere, du får overskud, men vores historik og statistik taler sit tydelige sprog om, at vi bestemt ved, hvad vi laver. Og det er det, vi er her for: at give dig de bedste tips, så du kan få overskud på din betting. 

Hold desuden også øje med EM-tips, inden slutrunden begynder. Her vil der helt sikkert komme specialspil, som strækker sig over hele slutrunden. 

Flere bookmakerkonti øger dine chancer for overskud

Foruden at følge vores eksperters tips og spilforslag bør du med rette oprette dig hos flere bookmakere. Når du har flere bookmakerkonti, øger du dine chancer for at spille vores tips til det bedst mulige odds. 

At du får det bedst mulige odds betyder måske ikke så meget her og nu, men kan betyde rigtig meget i længden. Spiller du for eksempel 100 kroner til odds 1,90 i stedet for odds 2,00, vil du således kun stå med 190 kroner i stedet for 200 kroner, hvis du vinder dit spil. Og igen: Det lyder ikke af meget, men i længden kan det have afgørende betydning for, om du er vindende eller tabende spiller. 

Ovenstående har også at gøre med det, man kalder for værdispil. Det er det, der danner grundlaget for vores koncept her på BetXpert: At man spiller på noget, der oddsmæssigt indeholder værdi. 

Det går ud på, at når vores eksperter lægger et tip op, så har de gjort sig nøje og grundige overvejelser om, hvor store chancerne er for de forskellige udfald af en kamp. De laver det, man kalder for en chancevurdering. På 1X2-spil kunne en chancevurdering for eksempel så sådan ud: 

Hold A: 52 procents chance for at vinde

Uafgjort: 31 procents chance

Hold B: 17 procents chance for at vinde

Lad os tage udgangspunkt i odds 2,00 og 1,90 fra før. Vores ekspert vurderer, at Hold A har 52 procents chance for at vinde kampen. Det betyder, at der er værdi i at spille på Hold A. Ganger du 2,00 (oddset) med 52 (vores ekspert vurderede, at Hold A ville vinde 52 gange ud af 100), giver det 104. Du får dermed det, man kalder for en betvalue på 104 procent. 

Regnestykket skal give over 100. Ellers er der ikke værdi i dit spil. Spiller du vores eksperts tip til odds 1,90, får du en betvalue på 98,8. Det betyder ikke, at du ikke kan vinde på det her spil, men i længden vil du få underskud, hvis ikke din betvalue er over 100. 

Det heldige for dig er, at du slet ikke behøver at regne betvalue ud. Du kan som nævnt blot følge vores dygtige eksperters tips og dermed lade dem lave arbejdet for dig. Det eneste, du skal gøre, er at have en konto hos en bred vifte af bookmakere, så du kan spille vores tips til det bedst mulige odds. 

Er du ny spiller hos en bookmaker, kan du tilmed næsten altid få dig en velkomstbonus. Også det har vi gjort nemt for dig. Vi har nemlig både en oversigt over velkomstbonusser samt en udførlig liste af anmeldelser af landets bedste bookmakere. 

Se vores bonusoversigt her, og tag et kig på vores bookmakeranmeldelser her

Få EM-tips direkte på din e-mail

Du er selvfølgelig velkommen til at tjekke vores side alle de gange, du vil, for at se, om der er kommet nye EM-spilforslag op. Eller du kan gøre det lidt nemmere og mere tidsbesparende for dig selv ved at tilmelde dig ekspertmails fra vores eksperter. På den måde øger du dine chancer for at spille vores kyndige tips til det bedst mulige odds. 

For som det lige er blevet beskrevet i det seneste afsnit, så er oddset af meget stor betydning for, om du er vindende eller tabende spiller på den lange bane. 

Du finder en oversigt over alle vores eksperter lige her. For at tilmelde dig ekspertmail skal du blot gå ind på eksperten og klikke på knappen ved ”Følg via ekspertmails”. Så får du en mail, hver gang den pågældende ekspert lægger et tip op.

Enormt spiludvalg til EM

Når der er store kampe og store slutrunder, tilbyder bookmakerne altid en myriade af såkaldte specialspil. Det kan være alt lige fra, om en spiller scorer hattrick i en given kamp, til om han scorer direkte på hjørnespark, fra egen banehalvdel, på saksespark og så videre. 

Kategorien specialspil dækker også over væddemål, der løber over en hel slutrunde. Det kan for eksempel være, om Joachim Löw piller næse igen, om en given spiller får rødt kort for at stange en modstander, som vi for eksempel så Zinedine Zidane gøre det til VM i 2006. Det kan også være noget mere jordnært, som for eksempel om en given spiller scorer over 3,5 mål ved slutrunden. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen.

Disse specialspil kan være svære at sætte odds på, hvorfor bookmakerne nogle gange er på bar bund. Derfor er det ofte muligt at fange dem på det forkerte ben. Det er noget, vores eksperter er rigtig dygtige til, hvorfor du med rette kan holde et ekstra vågent øje med vores anbefalinger på specialspil. 

En anden type spil er de såkaldte vinderspil, kaldet outrights på engelsk. Disse dækker typisk over, hvem der vinder en given turnering, hvem der bliver topscorer, hvem der laver flest assists og den slags. Også her har vores ekspertpanel et vågent øje og vil lægge værdispil ud, så snart de finder dem. 

Foruden de lidt mere utraditionelle spil, som er nævnt ovenfor, rummer EM-slutrunden selvsagt også alle de traditionelle spilvarianter som 1X2, over/under, ciffertip, halvleg/fuldtid og mange flere. 

Her på BetXpert dækker vi selvfølgelig alle slags spil. Så længe vi finder værdi i dem, lægger vi dem op på siden. 

Brugertips og debat

Foruden vores eksperters analyser og spilforslag opfordrer vi også til, at vores brugere er aktive. Som medlem kan du for eksempel oprette dine helt egne brugertips, som alle andre benyttere af siden kan få gavn af. 

Du er også meget velkommen til at kommentere vores eksperters tips. Eller andre brugeres brugertip for den sags skyld. 

Vi har også et forum, hvor der dagligt er tråde, som er fyldte med spændende debatter. Hold dig endelig ikke tilbage med at deltage i disse, eller opret eventuelt selv en ny, hvis du har noget på hjerte. 

Her på BetXpert hylder vi debatten og en fælles vidensdeling, da det er nogle af vores allerstørste styrker. 

Feedback