18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2020: Danmark er på hjemmebane - Frankrig - Analyse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kampprogram, Frankrig

Lørdag 19. juni 2021

15:00 Ungarn - Frankrig


Onsdag 23. juni 2021

21:00 Portugal - Frankrig


Fuldt kampprogram

Frankrig fakta

Frankrig på Twitter
@FrenchTeam @equipedefrance
#FRA #FiersdetreBleus

Frankrig tabte EM-finalen i 2016 mod Portugal. "Le Bleus" havde ellers set frem til at vinde turneringen på hjemmebane, men indskiftede Éder ville det anderledes. Han huggede tørt bolden ind i den forlængede spilletid, og da franskmændene ikke formåede at svare igen, var det Cristiano Ronaldo og kompagni, som løb med den eftertragtede pokal. Nu skal Frankrig jagte oprejsning, men denne gang bliver det ikke på fransk jord. 

Frankrigs styrker

Der kan nævnes mange styrker ved Frankrigs hold. Man kan for det første uden problemer udpege et væld af store stjernespillere enkeltvis. Man kan også se på disse spillere som én stor enhed, som gør holdet umådeligt stærkt. Det må være en sand fornøjelse at være Didier Deschamps, som er landstræner for "Les Bleus". 

Ved mange hold vil man nemt kunne pege på, om det er offensiven eller defensiven, der er styrken. Ved Frankrig er der ingen tvivl om, at det er begge dele. Det er naturligvis altid offensiven, som er mest i øjnefaldnede, fordi det er den, som producerer det, som det hele hander om: mål. Faktum er dog, at Frankrig lukkede godt af både i EM-kvalifikationen (nem gruppe) og i UEFA Nations League (noget sværere gruppe). Man er også startet VM-kvalifikationen med blot ét mål mod sig i tre kampe.

På deres bedste dage er Frankrig i stand til at mørne og siden kværne deres modstandere med deres overlegne fysik og gode fodboldspil. Alt i alt skal "Les Bleus" være en stor kandidat til at løbe med EM-trofæet 2021. 

For mere information om Frankrigs enkelte spillere klik da på fanen "Startopstilling & taktik". 

Frankrigs svagheder

Det kan ved første øjekast være svært at finde svagheder på et så stærkt hold som det franske. Der har dog næppe nogensinde været et fodboldhold, som ikke har haft et par huller i osten. Således heller ikke dette franske hold. De har således fået skudt i skoene, at der mangler en rigtig leder på holdet. Der er masser af stjernespillere, men ikke en rigtig leder, der viser vejen, når det bliver hårdt, har kritikken lydt.

Herudover har de ved et par tilfælde vist svaghedstegn på defensive dødbolde. 

Vejen til EM 2021

Frankrig kvalificerede sig til EM 2021 i suveræn stil. Det skulle de også med de modstandere, som de var oppe imod. De var i Gruppe H med Island, Tyrkiet, Albanien, Moldova og Andorra. Selvom Island og Tyrkiet godt kan bide fra sig på gode dage, så får man ikke en EM-kvalifikationsgruppe meget nemmere end dette. 

Det blev til otte sejre, ét nederlag og én uafgjort i de ti kampe. Faktisk smed man point mod tyrkerne i begge opgør. Først tabte man med 0-2 på udebane, og senere måtte man nøjes med 1-1 hjemme. To ud af tyrkernes tre mål mod Frankrig var i øvrigt via dødbolde. 

Frankrigss EM-historik

Frankrig har stolte EM-traditioner. Med undtagelse af 1988 har de været med hver gang siden 1984 - her vandt de i øvrigt på hjemmebane. De vandt også i 2000 i Holland/Belgien og blev som bekendt toer i 2016. I 1996 tog de sig af 3.-pladsen. Frankrig er gået videre fra gruppespillet i seks ud af deres seneste otte EM-slutrunder. Undtagelserne var i 1992 i Sverige og i 2008 i Østrig/Schweiz. 

Frankrig fakta

Frankrig på Twitter
@FrenchTeam @equipedefrance
#FRA #FiersdetreBleus

Kampprogram, Frankrig

Lørdag 19. juni 2021

15:00 Ungarn - Frankrig


Onsdag 23. juni 2021

21:00 Portugal - Frankrig


Kampprogram, EM 2020: Danmark er på hjemmebane

Kommentarer

Feedback