Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Anmeldelse

Lanceret i Danmark: Maj 2016 

Tipwin er en af de mere usynlige bookmakere på det danske marked, da der indtil videre ikke er gjort meget ud af markedsføringen, hverken online eller offline. 

Selskabet bag Tipwin har base i Tyskland, hvor det især er spilbutikker og selvbetjeningsterminaler der satses på. Dermed følger Tipwin en forretningsstrategi som også kendes fra andre tyske bookmakere, som fx Tipico og Cashpoint, dog med noget mindre fokus på online-delen. 

Endnu skal man lede godt for at finde Tipwin's terminaler i Danmark, med de dukker op i stigende grad. Vi har meldinger om Tipwin terminaler i flere jyske byer, mens den første sjællandske terminal er registeret november 2016 i en kiosk i Slangerup. 

Pt. satser Tipwin ikke nævneværdigt på deres online platform (hvor NemID end ikke er implementeret. OPDATERING maj 2019: NemID implementeret), og BetXpert har derfor ingen samarbejdsaftale med Tipwin, hvilket bl.a. også betyder at vi ikke kan afhjælpe hvis man som kunde har problemer med Tipwin. Vi henviser til www.tipwin.dk for yderligere information. 

Tipwin kommentarer

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback