18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tipwin Bonus og Anmeldelse

Opdateret
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Reklame for Tipwin Limited. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Brugervenlighed i top hos solid tysk bookmaker

Tipwin er en af de mere usynlige bookmakere på det danske marked, da der indtil videre ikke er gjort meget ud af markedsføringen, hverken online eller offline. 

Selskabet bag Tipwin har base i Tyskland, hvor det især er spilbutikker og selvbetjeningsterminaler der satses på. Dermed følger Tipwin en forretningsstrategi som også kendes fra andre tyske bookmakere, som fx Tipico og Cashpoint, dog med noget mindre fokus på online-delen. 

Endnu skal man lede godt for at finde Tipwin's terminaler i Danmark, med de dukker op i stigende grad. Vi har meldinger om Tipwin terminaler i flere jyske byer, mens den første sjællandske terminal er registeret november 2016 i en kiosk i Slangerup. 

Pt. satser Tipwin ikke nævneværdigt på deres online platform (hvor NemID end ikke er implementeret. OPDATERING maj 2019: NemID implementeret), og BetXpert har derfor ingen samarbejdsaftale med Tipwin, hvilket bl.a. også betyder at vi ikke kan afhjælpe hvis man som kunde har problemer med Tipwin. Vi henviser til www.tipwin.dk for yderligere information. 

Selskabet bag Tipwin har base i Tyskland og har indtil videre har haft fokus på offline spil via terminaler i kiosker og lignende. Det er ikke nogen helt lille bookmaker, da de blandt andet er hovedsponsor for de to Bundesliga-klubber Bayer Leverkusen og Eintracht Frankfurt. Det har siden 2016 været muligt at spille hos Tipwin i flere kiosker i Danmark, men udover det har de ikke gjort det helt store væsen af sig på det danske marked, selvom de har haft dansk spillelicens. I maj 2019 fik Tipwin dog implementeret identifikation via NemID, og nu kan alle danske kunder også benytte den ”nye” tysker i klassen. 

Spiludbud

Tipwin tilbyder spil på et bredt udvalgt af sportsgrene. På tidspunktet for denne anmeldelse er det muligt at spille på 25 forskellige sportsgrene. Udover alle de obligatoriske store sportsgrene er det muligt at spille på nichesportsgrene som bandy, vandpolo, floorball og indendørs fodbold. Udover de 25 sportsgrene har Tipwin enkelte spilmuligheder indenfor politik og underholdning. I de største fodboldlande – England, Tyskland, Spanien, Italien og Frankrig tilbydes der spil ned til 3. division. I de mindre fodboldlande som f.eks. Østrig, Tyrkiet, Portugal og Danmark tilbydes der spil ned til 1. division.

Det er et minus i spiludbuddet at Tipwin ikke udbyder odds indenfor E-sport. Alt i alt er spiludbuddet dog tilstrækkeligt til at tilfredsstille langt de fleste hobbyspilleres behov.

Spiltyper

På en fodboldkamp i Champions League er der 64 forskellige spiltyper. Det placerer Tipwin i den lavere ende af bookmakerskalaen, hvad angår antallet af spiltyper.  Hvis man kigger på Tipwins spiltyper på andre fodboldligaer, samt andre sportsgrene, er det samme tendens. På fodboldligaerne findes de gængse 1X2 spil, handicapspil, over/under spil, ciffertips, målscorerspil og kombinationsspil på 1X2 og over/under spil. Tipwin tilbyder ikke asian handicap spil, hvilket selvfølgelig er et minus for dem der foretrækker disse spilvarianter. For den gennemsnitlige spiller vil spiltyperne dog række tilstrækkeligt.

Tipwin Odds

På de store 1X2 markeder i aktuelle Premier League, La Liga, Serie A og Bundesliga-kampe ligger Tipwin med en tilbagebetalingsprocent på cirka 95,1, hvilket er fuldt ud konkurrencedygtigt med andre betting sider. På Superligaen er tilbagebetalingsprocenten på cirka 94,2 med fire dage til kampstart. Det er i samme leje som andre konkurrerende bookmakere. På målscorerspil i Premier League ligger Tipwin højt i forhold på nogle udfald og er fuldt ud konkurrencedygtige som et samlet indtryk. På tilfældigt udvalgte ITF tenniskampe ligger tilbagebetalingsprocenten på cirka 92, hvilket er en smule lavere end enkelte konkurrenter, men stadig i næste samme odds-leje.

Overordnet set er Tipwin konkurrencedygtige i forhold til andre bookmakeres odds sætning. Tipwin lider dog under, at de ikke tilbyder asian handicap spil. Spil via disse markeder kan derfor være højere end Tipwins.

Tipwin tennis regler

I tilfælde af en afbrydelse af kampen på grund af en af konkurrenterne er ude af spillet (diskvalifikation, skade, overdragelse mv.) Er indsatser ugyldige. Levende væddemål, der er besluttet på afbrydelsestidspunktet, er gyldige. Live-væddemål kan tilbydes til spil, sæt og resultat. Live-væddemål på resultatet for en bestemt del er gyldige, hvis denne del af arrangementet forløber regelmæssigt.

Hvis begivenheden afbrydes og ikke starter igen til den officielle ende af turneringen, er væddemålet ugyldigt. Hvis en afbrudt begivenhed fortsætter i turneringen, er væddemål gyldige. For par i tennis såvel som for kampe, der er besluttet med et "tie-break", i tilfælde af resultatet 1:1 i sæt, gælder reglen om at spillet, der spilles til 10 point med to pointforskel, Betragtes som tredje sæt og regnes som et spil

Tipwin Livebetting

Det er selvfølgelig muligt at livebette hos Tipwin. På en tilfældig hverdagsmorgen i november var det blandt andet muligt at spille live på eksotiske ungdomslandsholdskampe som for eksempel Vietnams U22 mod Laos U22. Desuden var der livespil på indonesisk fodbold fra Liga 3. Udbuddet af spiltyperne på disse kampe var dog begrænset, men der var 1X2 og over/under. Udover disse spil var der rigeligt med livespil-muligheder på tennis og ishockey.

Ved pausen i en fodboldkamp i Superligaen var der 41 væddemålsmuligheder i en kamp mellem Randers og SønderjyskE. I Serie A kampen mellem Sassuolo og Juventus var der 73 live-væddemålsmuligheder. På danske 1. divisionskampe i fodbold var der 20 live-væddemålsmuligheder.

Website

Tipwins website udmærker sig ved at være meget brugervenligt og har et lyst og let design. Navigering på siden fungerer meget intuitivt, og man er ikke i tvivl om hvor man finder det man søger efter. I venstre side af skærmen er der er menu med alle de sportsgrene der tilbydes spil på. Klikker man på en af disse faner, foldes de forskellige turneringer og enkelt begivenheder heri sig ud. Øverst i denne venstre-menu er et søgefelt, som fungerer fint.

Top-menuen er simpel, og her kan man vælge mellem startside, sportsvæddemål, live væddemål, live casino og kontakt. Centralt på siden er der vist de mest populære aktuelle spilmuligheder. På en Champions League-ugedag bliver man altså her mødt med oddsene på disse kampe, så snart man er inde på siden.

Designet og brugervenligheden er generelt i top, og det er svært at forestille sig nogen der ikke kan finde rundt på siden. I særlig grad vil mindre rutinerede spillere nok føle sig godt tilpas på Tipwins side.  Designet læner sig meget op ad bookmakeren Tipicos, der for nogle år tilbage var udbredt på det danske marked.

I højre side er det muligt at tilgå et rigtig fint statistisk bagkatalog indenfor alle sportsgrene. Dette statistikunivers åbner sig i en separat fane, og det er også intuitivt og nemt overskueligt. Her er det muligt at finde en del statistik om stillingen i en specifik liga, topscorere, tidligere indbyrdes opgør og en masse andet basal info. Det er også muligt at finde information om dommernes kortstatistik og de stadions der spilles på. Alt i alt en rigtig fin funktion.

Tipwin Mobil

Tipwin har kun en mobil-app til Android-telefoner tilgængelig. Den app fungerer fint og er nem at finde rundt i. Det trækker dog ned, at man ikke kan downloade appen til Apple-produkter på iOS. Vi har i stedet testet hvordan oplevelsen er når man bruger Tipwin via browser på en Iphone. Funktionaliteten fungerer fint. Det er nemt at navigere rundt på siden og finde de væddemål man søger. Designet fremstår dog noget mere tungt og kluntet, end når man bruger Tipwin via en computer. Det er tydeligt, at den mobile version ikke helt er optimeret til Iphone-brug, men funktionaliteten er dog godkendt.

Ind- og udbetalinger

Hos Tipwin kan man bruge de mest gængse indbetalingsformer som Visa, Mastercard, Skrill, Paysafecard, Neteller og Trustly. Da vi indbetalte via et Visa Dankort fungerede alt uden problemer. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at man skal verificere sin identitet, før man laver den første indbetaling, hvis man vil modtage Tipwins velkomstbonus på 100 euro. Hvis man indbetaler penge til sin Tipwin konto før man er verificeret, vil denne indbetaling ikke kvalificere én til at modtage velkomstbonus.

Man identificerer sin identitet ved at indsende et foto-ID (pas el. kørekort) og en udskrift fra en bankregning hvor navn og adresse fremgår. Når man er logget ind på sin konto, findes der øverst i skærmbilledet en knap, der hedder ”mine dokumenter”. Det er her man skal uploade sin dokumentation.

Man får senere svar via e-mail om dokumenterne kan godkendes til verificering. Processen gik ret hurtigt, og vi var verificerede efter ca. én times tid. Herefter indbetalte vi 100 euro og straks efter var både vores egne 100 euro og de 100 euro i bonuspenge indsat på kontoen.

Support

Tipwin tilbyder ikke kundeservice via telefon. De har heller ingen livechat funktion. Der er i stedet en kontakt formular på siden, som man udfylder, og via den bliver der sendt en e-mail til Tipwin. Funktionen fungerer som den skal, og ved alle vores henvendelser fik vi svar tilbage indenfor en halv time via e-mail. Man kan godt skrive til Tipwin på dansk, men svaret man får retur er på engelsk.

Vi oplevede at vores ID-verificering i første omgang blev afvist. Efter henvendelse til deres support blev dette dog hurtigt rettet og kort efter var ID-verificeringen godkendt. Vi henvendte os desuden også omkring et spørgsmål om deres indsatspolitik (se nærmere nedenfor), også her vendte de hurtigt tilbage med svar. På trods af den manglende chat-funktion, fungerer Tipwins support rigtig fint og reagerer hurtigt på henvendelser.  

Indsatspolitik

På et 1X2 spil på en fodboldkamp i Champions League kamp var det muligt at spille 400 kr. pr. kupon. Efter henvendelse til Tipwins support, for at høre om dette var korrekt, blev dette beløb hævet til 700 kr. pr. kupon. De 700 kr. pr. kupon gør sig umiddelbart gældende på alle typer væddemål inklusiv livevæddemål. Tipwins support forsikrede os dog om, at det var muligt at placere flere identiske kuponer lige efter hinanden, og at man altså godt kunne spille mere end de 700 kr. på et væddemål.

De forklarede dog, at det er deres risk-management team der beslutter hvor meget der kan spilles på enkelte udfald. Vi kunne ikke få præciseret hvilke beløbsstørrelser der her ville være tale om. Med denne indsatspolitik kan det dog godt tænkes, at der kan opstå problemer med limitering, for de spillere der ønsker at placere væsentligt større beløb. Det er dog kun en gisning, da vi ikke har haft mulighed for at afprøve med så store beløb.

På alle spil er der en minimumsindsats på 20 kr. Vi har ikke brugt Tipwin længe nok til at finde ud af omfanget af limitering på vindende kunder. Vi hører meget gerne fra andre der har oplevelser med dette.

Tipwin er som nævnt i indledningen en stor tysk bookmaker der indtil videre primært har haft fokus på offline-spil via terminaler i kiosker og lignende. I denne anmeldelse er fokus på online-delen, og det er derfor muligt at indsatspolitikken er anderledes ved offline-spil.

Konklusion

Tipwin ser ud til at være en bundsolid og brugervenlig bookmaker, der vil dække den gennemsnitlige spillers behov. Det trækker ned, at der ikke tilbydes asian handicap spil, og spil på E-sport. Sidstnævnte må man dog gå ud fra er på vej. Til gengæld er brugervenligheden og funktionaliteten høj, hvilket gør det til en fornøjelse at navigere rundt på siden for erfarne såvel som uerfarne spillere.

Vi kan ikke konkludere noget endegyldigt omkring Tipwins limiteringspolitik, men det vil selvfølgelig trække ned i det overordnede billede hvis det viser sig, at limiteringen af vindende kunder er særlig streng her. Meld derfor gerne tilbage om erfaringer med dette.

Tipwin FAQ

Har Tipwin Danmark en velkomstbonus?

Ja, Tipwin har en velkomstbonus, og du kan få den, hvis du er minimum 18 år gammel og er bosat i Danmark.

Er der en minimum indbetaling for at kunne få Tipwin bonussen?

Det fremgår ikke via Tipwins vilkår og betingelser for bonussen, om der er en min. indbetaling forbundet med bonussen, men der står, at du minimum skal indbetale 70 kr. hos Tipwin, hvis du laver en indbetaling.

Hvor lang tid har man til at opfylde gennemspilskravet hos Tipwin?

Det er normalt, at du har 60 dage til at opfylde en bonus hos en bookmaker, men heller ikke det står der info om hos Tipwin.

Skal man verificere sin konto, inden man begynder at spille på Tipwin?

Ja, det er et krav, at du skal verificere din konto hos Tipwin.

Tipwin Bonus og Anmeldelse

Vores rating:

Tipwin giver alle nye, danske spillere 100 procent i bonus op til 800 kroner. Du får den maksimale bonus ved at indbetale mindst 800 kroner. Bonussen tilføjes automatisk til din konto, men det kræver, at din konto er blevet verificeret først. 

  • Gå til Tipwin.dk
  • Opret konto
  • Verificer din konto
  • Få 100 % op til 800 kroner i bonus på din første indbetaling

Hent din Tipwin bonus nu
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav 10.00x indbetaling og bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 16000 DKK kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen er tilgængelig for alle nye spillere. Bonussen tilføjes automatisk til din konto. Højst 800 kroner per kupon tæller med i gennemspilningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Tipwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Vores rating:
Hent 100% op til 800 DKK fra Tipwin her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav 0.00x bonus. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 0 DKK kr for at spille den fulde bonus fri.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Tipwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Tipwin Bonus og Anmeldelse

Denne bookmaker har ingen kampagner Hvis du ikke har en konto hos Tipwin, opfordrer vi dig til at registrere dig for at få Tipwin bonus.

Hvis du vil vide mere om Tipwin, kan du gå til vores Tipwin nyhedsside eller læse hvad andre brugere siger om Tipwin.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback