18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Englands landslag inför EM 2024

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, England

Søndag 16. juni 2024

21:00 Serbien - England


Torsdag 20. juni 2024

18:00 Danmark - England


Tirsdag 25. juni 2024

21:00 England - Slovenien


Fuldt kampprogram

England fakta

England på Twitter
@@OnsOranje
##OneWave, #OneCollective

England har aldrig vundet EM-trofæet, men landstræner Gareth Southgate håber på, at det lykkes at gå hele vejen denne gang. Englænderne var yderst tæt på ved EM 2020, hvor de tabte finalen på Wembley til Italien i straffesparkskonkurrence. Er det Englands tur til at tage guldmedaljerne?

Odds på England

England har profilerne til at gå hele vejen og har en stor trupbredde med stjernespillere på hver position. Meget fokus vil være på Harry Kane i front, mens der også er høje forventninger til Jude Bellingham. England er favorit til at vinde Gruppe C, hvor vi får en gentagelse af EM 2020-semifinalen i runde to, når englænderne skal møde det danske landshold.

Vinder Højeste odds Bookmaker
England vinder Gruppe C 1,40
England går videre fra Gruppe C 1,04
England vinder EM 4,50

Se EM 2024 odds.

Englands styrker

Mange peger på England som deres favorit til at vinde EM og det er ikke en overraskelse, når man ser på deres trup. Det er nogle af de absolut bedste fodboldspillere i verden, og trupbredden er helt utrolig.

Harry Kane, Phil Foden, Jude Bellingham, Kyle Walker og Declan Rice... Ja, man kunne blive ved. Southgate kommer til Tyskland med et komplet hold bestående af verdensklassespillere og der blev betalt en masse lærepenge ved EM 2020. Kontinuitet skal sikre EM-guldet til det engelske landshold.

Englands svagheder

´It´s coming home´. Forventningspresset på spillerne og Gareth Southgate er enormt. Den engelske sportspresse er krævende og der skal hentes revanche for finalenederlaget på Wembley.

Vil Southgate tage chancen og spille unge talenter som Jarrad Branthwaite og Marc Guéhi ind på holdet eller vil han stole på at Harry Maguire rammer topformen? Den defensive midtbaneposition er blevet fremhævet som en af de svage punkter. Jordan Henderson er vigtig for omklædningsrummet, men på grønsværen er han ikke en solid back-up for Declan Rice.

Liverpools Trent Alexander-Arnold kan vise sig at få den opgave, men vigtigt for Englands EM-chancer at Declan Rice holder sig skadesfri og ikke havner i karantæne.

Foto: JOHN SIBLEY / POOL / AFP

Vejen til EM

Der var som ventet ingen problemer for England i kvalifikationen, hvor modstanderne var Malta, Nordmakedonien, Ukraine og Italien.

England vandt begge kval-kampe mod de italienske europamestre og de overbevisende resultater betød, at Southgate undervejs kunne tillade sig at rotere lidt og teste et par alternativer.

England sluttede med 20 point og en målscore på 22:4 for de 8 kvalifikationskampe. Der var 6 point ned til Italien og Ukraine på de efterfølgende pladser.

Englands EM-historik

England har stolte traditioner og er et af de ældste og mest klassiske landshold. ´Three Lions´ har deltaget i i alt 10 europamesterskaber, og sølvmedaljerne ved EM 2020 er bedste resultatet for englænderne.

Største triumf kom i 1966, hvor man vandt VM-guld på hjemmebane. I øjeblikket rangeres holdet som nummer fem på FIFA-ranglisten, og landets førende målscorer gennem tiderne er Harry Kane, der indtil videre har scoret 61 mål i landsholdstrøjen.

England fakta

England på Twitter
@@OnsOranje
##OneWave, #OneCollective

Kampprogram, England

Søndag 16. juni 2024

21:00 Serbien - England


Torsdag 20. juni 2024

18:00 Danmark - England


Tirsdag 25. juni 2024

21:00 England - Slovenien


Kampprogram, EM 2024 Fodbold

Kommentarer

Feedback