18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Betting apps

Tags: betting apps
Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Vi guider dig til markedet for betting apps 2024 i Danmark og klæder dig på og gør dig klogere på, hvilke bookmakere med betting apps, der findes i Danmark, og hvilke fordele der er ved at anvende en betting app til sportsbetting.

Alle betting-apps i Danmark

Bookmakere verden over har de seneste år udviklet og forfinet deres betting apps, så uanset hvilken betting app til sports væddemål man vælger, får man en rigtig god og attraktiv betting oplevelse. Bookmakere skal have licens fra de danske spillemyndigheder, før de kan tilbyde spil og sportsbetting på det danske marked. I øjeblikket her i 2024 er der et par håndfulde bookmakere med betting apps, der har licens i Danmark.

Listen over betting apps, der er tilgængelige, er lang og derfor er det en god ide at læse med, så du kan blive klogere på, hvilken app til sportsbetting i Danmark du skal vælge, inden du kaster dig over den første og bedste. Læs med herunder og få den store introduktion til danske betting apps 2024.

Her får du listen over alle betting apps – og så kigger på nærmere på de bedste betting apps efterfølgende.

 1. Bet365
 2. Unibet app
 3. NordicBet app
 4. LeoVegas app
 5. MrPlay app
 6. Marathonbet app
 7. Mr Green app
 8. Betinia app
 9. Bwin app
 10. Cashpoint app
 11. Betfair app
 12. SpreadEx app
 13. Tipwin app
 14. ComeOn app

Listen over bookmakere med dansk spillelicens og bookmakere med apps til betting ændrer sig løbende, så det er en god ide at tjekke, om der er kommet nye til eller om nogle af de lidt mindre bookmakere har afmeldt eller mistet deres licens. Det sker engang i mellem. 

Uanset hvad vil der altid være et stort marked for spil og dermed også stor konkurrence på markedet. Det vil sige, at du altid vil have mange bookmakere med betting apps at vælge mellem.

Før i tiden var alle bookmakere i første omgang kun til stede som netversion, som kunne tilgås hjemme fra computeren via ens foretrukne browser. I dag har de fleste en såkaldt ”mobil først” tilgang, så de satser aller flest kræfter på at lave en god og brugervenlig app, da en stor del af betting er flyttet fra computer til netop mobile enheder. Derfor finder man alle de bedste betting apps 2024 tilgængelige for download på alle typer mobile enheder, både Android og iOS.

Bedste betting apps i 2024

Udvalget af betting sider med apps i Danmark er efterhånden rigtig stort. Alle betting sider med dansk licens tilbyder en app, der gør det muligt at spille og sætte sine væddemål direkte fra en mobil enhed. 

Lad os starte med at kigge på de fem bedste bookmakere med betting apps i Danmark. Her har vi valgt mellem de betting sider, der har licens til at udbyde spil i Danmark. Alle bookmakere kan nemlig ikke blot frit tilbyde spil til danske spillere. Alle sammen er gode og har forskellige funktioner og fordele. Lad os kigge på de bedste betting apps:

Besøg Bet365
Lækkert design app
Besøg NordicBet

Stærk app

Besøg Unibet

Tiltalent design app

Bet365

Bet365 er den største og mest populære beting app i Danmark og resten af verden. Bookmakeren har det største udvalg af kampe og enorme muligheder for livebetting og livestreaming. Hvis du skal spille på en sportskamp, er der næsten garanti for, at Bet365 tilbyder odds på netop den kamp.

NordicBet

NordicBet er blandt de mest kendte spiludbydere, og med deres store fokus på det skandinaviske marked har de etableret sig solidt på det danske spillemarked. NordicBet er den førende betting app i Skandinavien og har et stort udvalg af markeder fra hele verden og dækker selvfølgelig Skandinavien intens på tværs af markeder og sportsgrene. Derfor finder man altid de danske og øvrige nordiske sportsbegivenheder godt repræsenteret i NordicBet betting app.

Unibet

Unibet er en af verdens førende og mest populære betting sider, der tilbyder en attraktivt og brugervenlig betting app med mange gode og attraktive funktioner. Unibet tilbyder ligesom de øvrige bookmakere en velkomstbonus, hvor Unibets er blandt de mest attraktive med en app bonus på op til 1.000 kr. 

Betfair

Betfair er blandt verdens største bookmakere og er nok mest kendt for at tilbyde den populære Betfair spillebørs app, hvor man kan ”børshandle” spil og væddemål. Det er en funktion, som Betfair er en af de eneste, der tilbyder, og på den måde adskiller bookmakeren og Betfair mobil app sig fra de andre store bookmakere.

MrGreen

Mr. Green er en bookmaker kendt for sin fremragende service og brugervenlige platform. Med fokus på at levere en førsteklasses bettingoplevelse har Mr. Green udviklet en innovativ app, der giver spillere mulighed for at nyde betting i en ny dimension. Mr Green-appen kombinerer bekvemmelighed, sikkerhed og en brugervenlig grænseflade. Med live betting-muligheder og personlige notifikationer henvender MrGreen-appen sig til både almindelige spillere og garvede professionelle. Løft din bettingrejse med denne enestående applikation.

Funktioner ved en betting app

Men hvorfor skulle man hente sports betting apps? Kunne man ikke lige så godt fortsætte med at spille hos bookmakerne via computeren? Jo, det bestemmer man jo heldigvis selv. Men der er en række fede funktioner ved apps til betting, som gør det attraktivt at bruge de bedste betting apps til sine sportsvæddemål. Her får du fem fede funktioner ved danske betting apps 2024:

1. Det er nemt, enkelt og hurtigt

At spille på mobilen via betting app er en noget hurtigere og enklere metode end at bruge computeren. For det første loader betting universet hurtigere på mobil betting apps, da der er tale om responsive og interaktive systemer, som får hele brugeroplevelsen til at glide nemt og ubesværet. Og så er det i øvrigt langt hurtigere at logge ind og man kan ofte bruge face ID eller touch ID (eller firecifret pinkode), hvis ens mobil enhed tillader dette.

2. Altid dine spil lige ved hånden

Det giver lidt sig selv, at man altid har nemmere adgang til sine konti, sine spil og sine kampe, når de kan tilgås på mobilen frem for gennem den traditionelle desktopversion. Man kan altså reagere hurtigere og sætte spil, hvis man for eksempel får ny viden om en kamp eller lignende. Og så er hele livebetting universet også meget nemmere, da man er langt mere tilgængelig som spiller.

3. Nem adgang til kundesupport

Alle bookmakere med betting apps til sport som fodbold, basketball og tennis tilbyder adgang til kundesupport, blandt andet chat med kundeservice, gennem appen. Det er ofte den nemmeste vej til kundesupport hos en bookmaker, da man har funktionen lige ved hånden og nemt kan finde den.

4. Mobil livestreaming af sport

Flere og flere danske sportsbetting sider tilbyder livestreaming af sportskampe og sportsbegivenheder. Denne funktion er heldigvis også tilgængelig i betting apps 2024, så man kan bruge sin betting app på mobilen som sports tv app og faktisk se en hel del sport via de bedste betting apps i Danmark. Det kræver blot, at man er logget ind og har midler på kontoen.

5. Super godt overblik over markeder og odds

Nogle gange kan man godt miste overblikket, når man er inde på bookmakere via computeren i browser version. Her føler mange, at de har et meget bedre overblik over tilgængelige markeder og odds i betting apps, da designet er skabt til at give brugerne en god og nem spiloplevelse. Det er ofte nemt at søge mellem markeder og odds i sports betting apps, så man altid kan overskue ens mange muligheder. 

Mobile betting apps til Android og iPhone

Bookmakere med apps til odds er der som nævnt flere gange mange af i Danmark. Det handler blot om at vælge, hvilken betting app man selv foretrækker.  Når man har valgt, er det en leg at hente de bedste betting apps i Danmark ned på ens mobile enhed. Det gælder lige meget, hvilken telefon man har. 

Hvordan man gør med henholdsvis Android og iOS telefoner?

Alle danske betting apps kan hentes både til mobiler med Android styresystem som for eksempel Samsung telefoner. På verdensplan er Android faktisk det mest udbredte styresystem, mens det er i Danmark er iOS, der er flest brugere af.

Når man er klar til at hente sin foretrukne danske betting app til sport, går man ind i Google Play Store og trykker hent. Derefter har man sin app klar på telefonen og man er dermed klar til at spille på få minutter. 

I nogle lande tilbyder Google Play Store ikke betting apps, og i så fald skal man ind på hjemmesiden fra bookmakeren med apps til odds, hvorfra man så kan downloade betting appen.

Det er lige så nemt at hente bedste betting apps 2024 til iPhone, som det er til Android telefoner. Man skal blot gå ind i iTunes App Store og søge på sin foretrukne betting app 2024. Så får man den frem, trykker hent og vupti, så er man klar til at spille på få øjeblikke. 

Alle bookmakere med apps til sport i Danmark tilbyder apps til både iPhone og Android, så alle kan være med, uanset hvilken mobil man sidder med i hånden.

Mange danske spillere har en iPhone og derfor har alle førende bookmakere med danske betting apps også lagt sig i selen for at udvikle nogle rigtig gode iOS betting apps i 2024.

Spil live betting via betting apps

En af de største fordele ved de bedste betting apps er, at man har adgang til livebetting på tusindvis af sportskampe og sportsbegivenheder i samme sekund, sportskampene udfolder sig i virkeligheden. 

Før i tiden var livebetting ikke så stort, da det jo krævede, at man sad ved sin computer på bookmakerens hjemmeside for at kunne sætte sine spil. Sådan er det ikke længere og derfor er mobil livebetting på betting apps blevet meget mere populært, end det var for blot få år siden. 

Der findes faktisk en del spillere, som næsten udelukkende gør sig i livebetting og har gjort dette område til deres passion. Livebetting giver en ny dimension til betting, da man kan følge med i ens væddemål i samme sekund, man har fortaget det. Man skal ikke vente flere dage på, at ens væddemål bliver aktivt. 

Alle bedste odds apps i Danmark tilbyder gode muligheder for livebetting på sport. Når man samtidig hos flere af de førende bookmakere med apps til betting kan se kampene livestreamet, så får man en super god brugeroplevelse, hvor man kan spille på den kamp, man ser på mobil appen. Samtidig har man også hos flere betting apps til mobil adgang til en stor mængde statistik og data, som man samtidig kan bruge til at sætte sine væddemål. 

F.A.Q. - Betting apps

Hvad er en betting app?

En betting app er en applikation på mobile enheder til sportsbetting og væddemål på sport og sportsbegivenheder.

Hvordan downloader man en betting app?

Det er meget nemt at downloade en betting app. Man skal bare gå ind, hvor man plejer at hente sin apps til telefon – for eksempel Google Play Store eller iTunes App Store – og søge på den bedste betting app, man har udvalgt sig. Så er den hentet ned på telefonen på ganske få sekunder, hvorefter man er klar til at spille.

Koster det at downloade danske betting apps?

Alle de førende bookmakere tilbyder bettings apps i Danmark, der er helt og aldeles gratis at hente. Det koster altså først noget, når man skal lave sit første indskud på ens spillekonto. Og her får man så i øvrigt ofte en velkomstbonus, hvis man er ny spiller.

Hvad kan du forvente af en betting app?

Hvis man ønsker at prøve de bedste bettings apps 2024 i Danmark kan man forvente en storslået spiloplevelse, der gør sportsbetting til en leg. Man kan lynhurtigt komme i gang og det er nemt at finde rundt i de mange apps til betting på sport, der findes i Danmark.

Er der forskel på mobile websites og apps?

Ja, der er forskel på mobile bookmakere hjemmesider og mobile bettings apps til væddemål på fodbold og andre sportsgrene. De minder ofte meget om hinanden, men oplevelsen vil ofte være bedre i betting apps, da de er designet til at give dig den bedste brugeroplevelse.

Feedback