18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bookmakere uden dansk spillelicens

Opdateret
Anders MaiEkspert Anders Mai
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Siden 2012 har bookmakers skullet have dansk licens for at måtte målrette deres markedsføring imod danske spillere. Lovændringen betød, at de danske spillere måtte sige farvel til en lang række store bookmakerbrands, da disse valgte ikke at søge om dansk licens. 

De ikke-licenserede udbydere accepterer for nogles vedkommende stadig danske kunder, mens andre decideret udelukker personer med bopæl i Danmark fra at placere spil (dvs. man kan heller ikke oprette sig som kunde).

På BetXpert samarbejder vi udelukkende med bookmakere, der har dansk licens. Dette på trods af, at vi gennem tiden har fået flere lukrative tilbud fra bookmakere, der ikke har dansk licens. At vi ikke anbefaler bookmakere uden dansk licens skyldes, at vi ikke med god samvittighed kan gøre dette, da spillerne her ingen sikkerhed har for ordentlige vilkår eller mulighed for at klage. Derfor anbefaler vi også, at du spiller hos en bookmaker med dansk licens.

Spil hos bookmakers uden dansk licens er på eget ansvar

Det er ikke ulovligt at oddse hos en bookmaker uden dansk licens. Du skal dog betale skat af eventuelle gevinster, da disse ulicenserede bookmakers af gode grunde ikke betaler dansk skat. Der er dog et par ting, du skal overveje, før du giver dig i kast med at spille hos en bettingside uden dansk licens.

Den åbenlyst største risici er, at du ikke kan få nogen former for hjælp, hvis du løber ind i problemer med udbyderen. Hermed ikke sagt, at udbyderne går efter at snyde (danske) spillere men blot, at de fleste bettore fra tid til anden oplever en eller anden form for problem med deres bookmaker. Det kan være et bet, der bliver opdateret forkert, eller en bonus, der ikke fungerer som den skal. Sker dette hos en licenseret bookmaker, kan man få hjælp af os her på BetXpert, men også fra Spillemyndigheden. Den mulighed eksisterer ikke hos en ulicenseret bookmaker.

Derudover er der den fare, at udbyderen kan lukke for danske kunder fra den ene dag til den anden. Dermed kan man blive lukket ude fra sin konto og i værste fald miste sit indestående hos bookmakeren. Det samme kan ske, hvis Spillemyndigheden vælger at spærre for danske spilleres adgang til de enkelte odds sider uden dansk licens. Dette har de nemlig hjemmel til via den danske spillelovgivning.

Vil du gerne undgå ovenstående problemer, bør du i stedet spille hos danske bettingsider, som vi samarbejder med her på BetXpert. Bettingsider, som vi kan stå 100 procent inde for. 

De største bettingsider uden dansk licens

Det er åbenlyst, at antallet af bookmakere uden dansk licens er enormt. Denne kategori inkluderer nemlig samtlige bookmakere i verdens, der ikke er i besiddelse af en licens til at udbyde spil i Danmark. Iblandt disse finder vi et hav af mindre brands og dårlige produkter, som næppe er savnet af ret mange. Men vi finder dog også nogle af de største bookmakers i verden, som mange danskere formentlig higer efter at få adgang til. Vi vil af etiske og lovmæssig grunde dog ikke nævne de bookmakere her.  

En af de ting, der frister ved de udenlandske bettingsider, er, at man her har længere til limits. Man kan simpelthen få lov til at spille for flere penge, end man kan i Danmark, og faren for at blive lukket ned som dygtig spiller hænger ikke over hovedet på samme måde. 

Der findes dog én bookmaker med dansk licens, hvor man kan kombinere de ubegrænsede indsatser med dansk sikkerhed: Betfair Spillebørs. Her kan man spille for så meget, markedet tillader uden nogensinde at få limits. 

Besøg Betfair

550 DKK Risikofrit Spil

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Læs anmeldelse
Bredt udvalg
Ingen limits
Høj likviditet
Brugervenligt website
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder

Odds uden om ROFUS

En grund til, at mange folk vælger at gå til en bookmaker uden dansk licens er, at de har meldt sig ind i ROFUS, der er Spillemyndighedens register og frivilligt udelukkede spillere og fortrudt. ROFUS gælder nemlig kun danske spillesider, hvorfor man altså stadig kan spille hos bookmakere uden dansk licens selvom, man er i ROFUS. 

Dette er fuldt ud lovligt, men det kan på ingen måder anbefales. Melder man sig ind i ROFUS, er det typisk, fordi man har et spilleproblem. Får du lyst til at bryde din selvudelukkelse, anbefaler vi i stedet, at du søger professionel hjælp hos Stopspillet.dk eller på telefon 70222825. 

Feedback