18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Odds boost oversigt

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Selvom oddsene på en sportsbegivenhed typisk fastsættes af bookmakerne på forhånd, kan nogle bookmakere tilbyde odds boost, hvor de hæver oddsene på udvalgte markeder eller begivenheder. Dette kan give dig en mulighed for at vinde mere, hvis du placerer væddemål med boosted odds.

Eksisterende

Få forhøjede odds hver dag hos ComeOn

Hos ComeOn kan du få forhøjede odds på de største begivenheder i sportens verden. I dag, den 27. oktober, er der bl.a. hele ti Odds Boosts på Champions League-kampe. Du kan spille på dem alle, hvis du har lyst. 

Læs mere...

Eksisterende

Oddsboost: Vælg selv dine odds at booste hos Betfair

Hos Betfair Sportsbook kan du dagligt få en token, der giver dig forhøjede odds. Du vil kunne se "Brug Boost"-ikonet under din indsats, hvis der er et oddsboost tilgængeligt på dit valgte spil. Der kræves ingen kvalificering i forbindelse med tilbuddet, og det er åbent for alle spillere. 

Tidligere eksempler på kampe, hvor "Mit Oddsboost" har været tilgængeligt:

Manchester City - Manchester United - her gik City fra odds 2,0 til 2,50
Arsenal - Tottenham - her gik Tottenham fra odds 1,72 til 2,00
Barcelona - Real Madrid - her gik Barcelona fra odds 1,59 til 2,50
FCK - Brøndby - her gik Brøndby fra odds 2,82 til 4,00

Læs mere...

Eksisterende

Betinia: Få boost på 10% på dine multibet

Du kan få et akkumulatorboost på 10% hos Betinia, når du placerer et multibet med mindst 3 udfald med min. odds 1,80. Hvis du vinder væddemålet får du 10% ekstra i gevinst og tilbuddet gælder alle spillere.

Læs mere...

Odds boosts kan være tilgængelige i en begrænset periode før en begivenhed, og det er ofte en god idé at følge med i bookmakernes tilbud. Det er vigtigt at huske på, at odds boosts normalt har visse betingelser og vilkår, såsom maksimal indsats eller udelukkelse af visse typer væddemål, så det er vigtigt at læse vilkårene og betingelserne omhyggeligt, før man placerer et væddemål.

Hører du om et tilbud som ikke allerede er listet her, hører vi gerne fra dig.

Feedback