18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Håndbold - kampe i dag

Håndbold er en vildt populær sportsgren i Danmark, og vi har stolte traditioner i sporten, vi selv har opfundet. Danmark har vundet masser af guldmedaljer på både dame- og herresiden, og nogle af håndboldhistoriens bedste spillere er fra Danmark.

Odds på håndbold

På denne side kan du finde de bedste odds på dagens håndboldkampe. Det er også muligt at finde odds på fremtidige håndboldkampe, og det gør du ved at benytte dig af pilene herunder, hvor et "i dag" fremgår i midten. 

Spiltips på håndbold

Du kan på BetXpert finde en masse spilforslag, og nogle gange leverer vores håndboldekspert også spiltips til sitet. Du kan holde øje med denne side for at se samtlige spilforslag fra ekspertpanelet hos os

Forskellige håndbold odds

Som i mange andre sportsgrene er det muligt at spille på en masse forskellige ting undervejs i en håndboldkamp. Det mest hyppige er 1X2, hvor oddset på uafgjort (X) som oftest altid er rigtig højt, da det er sjældent, en håndboldkamp ender uafgjort.

Der er også odds på antal mål (over/under), resultatet ved pausen og meget andet. 

Livebetting på håndbold

Håndbold live betting er også muligt. Det vil sige, at du kan oddse på kampen, mens den er i gang.

Oddsmuligheder er her mange, og du kan blandt finde odds på kampvinder, antal mål og så videre. Ligesom det er tilfældet før kampstart.

Før du spiller odds på håndbold

I listen nedenfor finder du analyser af de største europæiske ligaer og spiltips på, hvilket hold der vinder hver liga:

Feedback