18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Håndbold - Odds

Odds på håndbold

Håndbold er en vildt populær sportsgren i Danmark, og vi har stolte traditioner i sporten, vi selv har opfundet. Danmark har vundet masser af guldmedaljer på både dame- og herresiden, og nogle af håndboldhistoriens bedste spillere er fra Danmark. På denne side kan du finde de bedste odds på dagens håndboldkampe. Det er også muligt at finde odds på fremtidige håndboldkampe, og det gør du ved at benytte dig af pilene herunder, hvor et "i dag" fremgår i midten.

Spil på håndbold odds i dag

Som i mange andre sportsgrene er det muligt at spille på en masse forskellige ting undervejs i en håndboldkamp. Det mest hyppige er 1X2, hvor oddset på uafgjort (X) som oftest altid er rigtig højt, da det er sjældent, en håndboldkamp ender uafgjort.

Håndbold odds

Der er også odds på antal mål (over/under), resultatet ved pausen og meget andet. 

De bedste betting sider med odds på håndbold

Vi har nu kigget på de største og stærkeste betting sider og fundet de bedste steder, hvor man kan finde håndboldkampe med et stort udvalg af spil. Udover den åbenlyse spænding ved at spille på disse nervepirrende og hurtige kampe, findes der mange gode fordele ved at oddse på håndboldkampe online. En af disse fordele er selvfølgelig de attraktive oddsbonusser, som man får hos de mange spiludbydere online. Her er vores top 3 håndbold betting sider med gode oddsbonusser: Bet365, Unibet og Nordicbet.

Livebetting på håndbold

Håndbold live betting er også muligt. Det vil sige, at du kan oddse på kampen, mens den er i gang.

Oddsmuligheder er her mange, og du kan blandt finde odds på kampvinder, antal mål og så videre. Ligesom det er tilfældet før kampstart.

Før du spiller odds på håndbold

I listen nedenfor finder du analyser af de største europæiske ligaer og spiltips på, hvilket hold der vinder hver liga:

Du kan på BetXpert finde  spiltips til håndbold odds fra vores håndboldekspert.

Feedback