18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Østrig - EM 2024 Fodbold

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, Østrig

Mandag 17. juni 2024

21:00 Østrig - Frankrig


Fredag 21. juni 2024

18:00 Polen - Østrig


Tirsdag 25. juni 2024

18:00 Holland - Østrig


Fuldt kampprogram

Østrig fakta

Østrig på Twitter
@ceskarepre_cz
#ceskarepre_eng #ceskarepre

Uforudsigelige Østrig skal slå til som favoritdræber i den svære Gruppe D ved EM 2024, hvor de skal op imod Frankrig, Polen og Holland. Østrig har set meget lovende ud under landstræner Ralf Rangnick, men det bliver nogle vanskelige gruppekampe, hvor de østrigske stjerne skal ramme dagen for at gå videre. 

Odds på Østrig

Vinder Højeste odds Bookmaker
Østrig går videre fra Gruppe D 1,75
Østrig vinder Gruppe D 8,00
Østrig vinder EM 80,00

Se EM 2024 odds.

Østrigs styrker

I mange år var Østrig et landshold, der havde styrker i det fysiske spil, hvor man spillede hårdt for at besejre modstanderne. Men under landstræner Ralf Rangnick har Østrig udviklet sig til et landshold, der spiller direkte og hurtig fodbold, hvor spillernes teknik er afgørende.

Spillernes evne til hurtigt at finde løsninger for at komme frem på banen er imponerende. Derudover er østrigerne utroligt dygtige i deres pres, hvor modstanderne ikke får meget tid med bolden. Rangnick kræver meget af sine spillere, og indtil videre har det højintensive spil båret frugt. Hurtige kontraspil, teknisk færdighed og det intense spil skiller sig ud hos Østrig.

Østrigs svagheder

Man kan komme rigtig langt på et godt kollektiv. Det har historien vist os mange gange før. Alligevel må man være lidt bekymret på ØStrigs vegne ved dette EM. De mangler en angriber, som har bevist, at han kan gøre sig kontinuerligt gældende på øverste hylde i Europa.

Selvom Østrig har en høj kvalitet i deres spil, skal vi huske, at truppen er meget ung sammenlignet med mange andre landshold. Selvfølgelig er der et par ældre erfarne spillere, men flertallet af dem, der spillede mest i kvalifikationen, er mellem 22-27 år.

Der mangler noget slutrunde-erfaring og derudover ser det ud til, at David Alaba kan blive tvunget til afbud grundet skade. Er der en anden leder, der tager styringen på holdet, når det blæser? Det vides endnu ikke.

Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Vejen til EM 2024

Østrig tog to sikre sejre over Sverige og sikrede sig dermed den vigtige andenplads i deres kvalifikationsgruppe, hvor Belgien kun fik et point mere end østrigerne. Alt i alt leverede østrigerne en forrygende og stabil kvalifikation, hvor særligt nøglekampene mod Sverige stod ud.

Mange unge spillere fik værdifulde minutter i landsholdstrøjen, og landstræner Ralf Rangnick kan være tilfreds med holdets præstationer og positive udvikling.

Resultaterne og spillet har peget stejlt opad for det østrigske landshold siden Rangnicks ankomst i 2022 efter han var manager i Manchester United.

Spillertruppen består af mange dygtige spillere, hvor blandt andre Konrad Laimer og David Alaba tager stort ansvar. Der er fokus på hurtig boldomgang og højintensiv fodbold - hvilket bl.a kørte over Sverige i EM-kvalifikationen.

Når østrigerne deres højeste niveau, kan de komme langt.  

Østrigs EM-historik

En af Østrigs største succeser kom i 1954, hvor de nåede semifinalen i VM, men tabte mod Vesttyskland. Deres bedste præstation ved EM var ottendedelsfinalen i 2020. Kendte spillere gennem årene inkluderer legender som Toni Polster, Josef Bican og Matthias Sindelar.

Østrig rangerer som nummer 25 på FIFA-ranglisten.

Østrig fakta

Østrig på Twitter
@ceskarepre_cz
#ceskarepre_eng #ceskarepre

Kampprogram, Østrig

Mandag 17. juni 2024

21:00 Østrig - Frankrig


Fredag 21. juni 2024

18:00 Polen - Østrig


Tirsdag 25. juni 2024

18:00 Holland - Østrig


Kampprogram, EM 2024 Fodbold

Kommentarer

Feedback