18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Mixed Martial arts - Odds

I den her guide kan du læse om odds på MMA, en forkortelse for Mixed Martial Arts.

Sådan oddser du på MMA

MMA er en populær kampsport som begyndte at tage fart i starten af 90'erne, da Ultimate Fighting Championship, der bedre er kendt under forkortelsen UFC, så dagens lys.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du sætter et odds på MMA, så skal du læse med i det følgende afsnit.

For at kunne spille på MMA, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos en bookmaker, der udbyder MMA odds. Som nævnt skal du være min. 18 år gammel og have bopæl i Danmark for at kunne spille. Hvis du kan krydse begge disse kriterier af, kan du spille på en spilside med dansk licens.

Hvis du opretter dig hos fx Bet365, skal du klikke på "Opret konto" i øverste højre hjørne, og derefter skal du følge instrukserne for oprettelse af konto.

Når du har klaret det, og du har lavet din første indbetaling, vil du kunne sætte et væddemål på MMA. Det er en god idé at bruge tid på at researche og have styr på MMA, inden du eventuelt begynder på MMA betting eller andre former for sportsbetting.

Hvis du har fundet et MMA odds, som du gerne vil placere et væddemål på, klikker du blot på spillet og vælger din indsats og bekræfter væddemålet.

Herunder kan du se et par af de spilmuligheder, der er på MMA hos bookmakerne.

  • Kampvinder: Her kan du spille på, hvilken af de to kæmpere der vinder kampen, ligesom du også kan finde odds på kampvinderen i sportsgrene som tennis, fodbold og så videre. I MMA kan du også spille på uafgjort, men det er meget sjældent, at en kamp i MMA ender uden en vinder.

  • Over/under: Bookmakerne kan også udbyde odds på over/under antallet af runder i en kamp. Det kan fx være over/under 1,5 runder. Det kan sammenlignes med over/under-linjen i fx fodbold, hvor det er muligt at spille på over/under antallet af mål, hjørnespark og så videre.

Placerer et MMA odds

Hvis du gerne vil i gang med gambling på MMA, er der enkelte tips, du kan benytte dig af. Det er fx en meget god idé at sætte sig ind i tingene på forhånd. Ved at bruge tid på at researche på sporten før du eventuelt vælger at placere et MMA odds, kan du måske give dig selv en fordel. Det er i hvert fald altid godt at have stor viden om den eller de sportsgrene, du gerne vil sætte et odds på.

En anden ting, du kan overveje, er, at følge spileksperter på området. Hvis du er grøn inden for sportsbetting, vil en spilekspert have mere erfaring med gambling end dig selv, og spileksperten er nok også bedre til at spotte værdi i et odds, end du selv er.

En tredje faktor, du skal være opmærksom på, hvis du vil i gang med betting odds på MMA, er, at spille ansvarligt. Det vil sige, at du kun skal spille for penge, som du har råd til at tabe. Hvis du problemer med dit spil, er der forskellige værktøjer, du kan anvende. Du kan blandt andet besøge Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk. Her sidder professionelle rådgivere klar til at hjælpe dig, hvis du har spilproblemer. Samtalens oplysninger videregives ikke til andre, så den er fortrolig mellem dig og rådgiver. Du kan både vælge at chatte eller tale i telefon med rådgiverne på StopSpillet.dk. Chatten har åbent mandag, tirsdag og torsdag fra 17-21, mens telefonlinjen er åben fra 9-21 mandag-torsdag og fra 9-17 om fredagen.

Hvis du gerne vil prøve MMA betting, skal du være minimum 18 år gammel. For at spille i Danmark skal du være fyldt 18 år, før du kan spille. Du skal derudover også være bosat i Danmark for at oprette dig ved en bookmaker med dansk licens.

På Rofus.nu har du mulighed for at melde dig ind, og hvis du melder dig i ROFUS, kan du ikke længere spille på sider med dansk licens.

Bookmakere med odds til MMA

Der er rigtig mange bookmakere med dansk licens, der udbyder MMA betting. I det her afsnit kan du læse fem eksempler på bookmakere, hvor du kan finde MMA odds.

Bet365

Bet365 er verdens største sportsbetting site, og de udbyder odds på en bred vifte af sportsgrene, hvor MMA er én blandt mange.

Hvis du gerne vil finde Bet365's odds på MMA, kan du ude i venstre side se en fuld liste over alle de sportsgrene, som Bet365 har odds ude på. MMA er ikke blandt de første sportsgrene, men hvis du scroller lidt ned, kan du nemt finde Bet365's betting odds på sportsgrenen.

Unibet

Bookmakeren Unibet er en anden meget kendt spilside, der har MMA betting som spilmulighed. Du kan finde alle Unibets MMA odds her.

Mr Green

Også Mr Green har MMA odds som en del af deres spilsortiment. Du kan finde Mr Greens MMA betting muligheder ude til venstre i deres sportssektion, hvor kategorien "UFC/MMA" er placeret lige over "Volleyball" og "Specials".

Cashpoint

Bookmakeren Cashpoint tilbyder også spil på MMA. Du finder Cashpoints spiludvalg på MMA ved at klikke på "Sport" og scrolle ned til "MMA".

NordicBet

På NordicBet er det også muligt at finde MMA odds. Som det også er tilfældet hos de ovenstående bookmakere, finder du NordicBets odds på MMA i deres sportssektion, hvor de er placeret under "Mixed Martial Arts".

Der er flere andre bookmakere med dansk licens end ovenstående, der har odds på MMA, og du kan læse flere eksempler på spilsider med MMA betting i FAQ-afsnittet i bunden af guiden.

MMA live odds

På danske spilsider kan du forvente, at der er live odds på MMA, men spiludvalget kan variere fra side til side. Hvis du ikke ved, hvad live odds er, går det ud på, at du kan placere et væddemål på en kamp, mens den spilles. Mulighederne for live odds kan være mange, men der er som udgangspunkt flere spilmuligheder før kampstat.

Om du spiller på live odds eller andre former for spil, er det vigtigt, at du husker at spille med omtanke imens. Gambling kan være farligt, så hvis du spiller, skal du kun spille for beløb, som du kan tåle at tabe.

Spørgsmål og svar (FAQ) om MMA odds

I det her afsluttende afsnit af MMA-guiden kan du få svar på ofte stillede spørgsmål.

Hvor kan man oddse på MMA?

Der er en lang række bookmakere, der udbyder odds på MMA. Du kan bl.a. prøve betting på MMA på følgende danske sider: Betinia, Bet365, Betfair, Expekt, Betsson, LeoVegas, Cashpoint, Bwin, ComeOn, Unibet, Mr Green, NordicBet og Tipwin kan du finde betting odds på MMA.

Hvilken bookmaker har de bedste MMA odds?

Det varierer, hvilken bookmaker der har de bedste MMA odds. Hvis du gerne vil sætte et odds på MMA, kan du med fordel tjekke forskellige bookmakeres odds på det spil. På den måde sikrer du dig, at du får det højest mulige odds på dit spil. Nogle af de bedste bookmakere med betting odds på MMA inkluderer Bet365, Unibet, Mr Green, Cashpoint, NordicBet og LeoVegas.

Feedback