18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Cykling - Odds

Odds på cykling

Man kan som dansk cykelfan glæde sig over, at vi har ramt lidt af en guldalder, når det kommer til dansk cykling. Vi har således danskere med helt fremme i de fleste af årets største løb. Det betyder naturligvis, at odds på cykling er blevet ekstra interessant set med danske øjne. Bookmakerne er nemlig klar med en stribe spændende markeder på alle sæsonens store løb.

Cykling dagens odds

Men hvordan fungerer odds på cykling så? Normalt vil det være muligt at finde odds på de fleste af de cykelløb, som sendes i TV. Der vil naturligvis være forskel på antallet af markeder, når det kommer til Tour de France og mindre løb som UAE Tour.

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at man kan spille på, hvem der vinder løbet. Ofte vil man også kunne styrke sine vinderchancer ved at spille på, hvorvidt en rytter slutter i top-3.

Ønsker man at yderligere forbedre sine chancer, så kan man med fordel se på duelspil. Her skæres antallet af muligheder helt ned til to. Man skal så forudsige, hvilken af disse to ryttere, der kommer først over stregen. Det vil sige, at det ingen betydning har, om disse ryttere bliver 157 og 167 - bare ens valgte rytter slutter bedst af de to.

Som dansk cykelfan kan man desuden glæde sig over, at der hos de danske bookmakere ofte vil være spil med danskerne i fokus. Her kan det for eksempel handle om, hvilken dansker der får den bedste placering, antallet af danske etapesejre i Touren eller diverse andre Tour de France og Paris Nice.

Ønsker man at foretage et cykling odds på Vingegaard kan det muligvis betale sig at slå koldt vand i blodet. Sidste sæson var Vingegaard ikke nær så fremtrædende i forårsløbene som den slovenske rival. Skulle det samme gøre sig gældende i år, hvilket ikke er utænkeligt, så kan det få oddsene på Vingegaard til at stige i løbet af foråret. Så det med at slå til på det rette tidspunkt.

Feedback