18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dart i TV

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Her finder du en komplet dart TV-guide. Få overblikket over dart-kampe, der sendes live i dansk fjernsyn, så du kan holde styr på, hvornår du skal sidde klar foran TV'et. Du finder kun dart-kampe, der sendes live på TV.

Stream
Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Dart i TV i dag - Se dart Live i TV og Live stream 

Dart er gået hen og blevet en populær sport at se i tv, og det skyldes måske, at sporten er super seervenlig. Det har fået mange danskere til at tænde fjernsynet for at se dart. Der er både kommet bedre spillere til, og flere store dart-turneringer bliver i dag sendes på dansk TV og stream, hvilket har ført til, at dart i dag følges af flere tusind danskere. På denne side kan du finde ud af, hvor du kan se dart på tv i dag - Få den seneste tidsplan over, hvilke kanaler der sender dart live på tv og dart livestreams. 

Dart live tv i dag

I denne oversigt kan du trykke dig ind på forskellige sportsgrene, du vælge stream til og fra, og du kan sortere efter dato, kanal og liga/turnering.
Alle disse muligheder og features giver dig nogle gode værktøjer til at finde lige præcis det, du søger. Har du eksempelvis ikke adgang til en streamingtjeneste og gerne vil se, om der er dart i tv, kan du slå streaming fra. Du vil da kun se, hvilke tv-kanaler der viser dart. Dette er typisk Eurosport 1 eller Discovery.

Dart i TV og Live Stream 

Dartsporten er i voldsom fremgang i Danmark. Det kan ses på medlemstallene, som er blevet mangedoblet siden 2008, hvor der var 1.719 medlemmer. Den øgede popularitet skyldes blandt andet den øgede fokus, som tv-stationerne har på sporten. I dag kan man se dart i fjernsynet og live streame alle de store turneringer. Især ligaen, BetMGM Premier League, sendes ofte i fjernsynet og følges af mange danskere.

Hvis du gerne vil se dart i TV eller live streame de store dart.turneringer, er det en god idé at få et Viaplay abonnement. Hvis du har Viaplay sportspakken, kan du se følgende dart-turneringer i TV:

  • Premier League Darts, PDC Darts.
  • PDC European Tour.
  • PDC World Darts Championship.
  • European Championship.

Vil du have adgang til Viaplay Total, der viser mest dart, skal du op med pengepungen, da det koster 499 kr/md. Man kan vælge Viaplay total med 6 mdr. binding til 449 de første 6 måneder. Så det er ikke gratis at se dart i TV. Men med et Viaplay-abonnement får du også adgang til en masse andet sport. Du kan f.eks. se Majors og Ryder Cup i Golf, Formel 1-2-3 i motorsport og Bundesliga håndbold fra Tyskland. Og i fodboldsektionen har man adgang til Premier Leauge, UEFA Champions League, 3F Superliga og meget mere.

Viaplay er altså lidt af et must, hvis du er interesseret i at se så meget dart som muligt.

Se dansk dart på tv

De bedste dartspillere i verdenen er desværre ikke fra Danmark. De bedste dartspillere i verdenen kommer ofte fra England, og det gør sig også gældende i disse dage, hvor både Luke Humphries, Michael Smith, Nathan Aspinall, Rob Croos og Dave Chrisnall alle er i top-10 på verdensranglisten.

Skal man finde den bedste dansker, så skal man langt ned ad listen. På en plads som nr. 104 har vi Benjamin Drue-Reus. Så der går nok lang tid før vi får lov at se en dansker til de største turneringer, men vi kan dog trøste os ved, at Danmark får lov at være vært for en af de store dart turneringer.
The Nordic Darts Masters er en turnering der er blevet afholdt i København siden 2021, og hvor nogen af de største dart spillere deltager. Turneringen er med otte af de bedste dart spillere i verdenen, og i 2023 var det Peter Writght der vandt over Gerwyn Price.

Se live stream fra de største dart-turneringer

Dart-sæsonen løber over de meste af året, og der afholdes konkurrencer og turneringer på mange forskellige niveauer.
World Matchplay og VM i Dart er de nogle af de største turneringer, men også nye turneringer som f.eks. The Nordic Darts Masters er kommet til. I vores dart-kalender kan du få overblikket over alle kommende dart-turneringer, så du ikke går glip af noget som helst dart i tv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man se dart på tv?

I Danmark har streamingtjenester rettighederne til de store dart-turneringer. Hvis du vil se dart live, er det derfor afgørende, at du betaler for et abonnement hos en streamingtjeneste. Der er dog også bookmakere, som viser live streaming af store dart-turneringer. De store bookmakere sponsorerer ofte de store dart turneringer, og det kan derfor også give bookmakerne muligheden for at vise turneringerne på deres site. Derfor kan du af og til streame dart live helt gratis. Ellers kan du være heldig, at de store dart-turneringer vises på danske sportskanaler, men det er der ikke nogen garanti for. 

Hvad koster det at se dart live?

Inde hos ticketmasters.dk kan du købe billetter til Forum, hvor der vises Nordic Darts Masters. Turneringen spilles over to dage, og priserne varierer selvfølgelig. Men hvis du vil gå efter de billigste pladser, kan du komme afsted for 320 kr.

Feedback