18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

 *Indeholder reklamelinks   | 18+ |   Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk |   Selvudelukkelse: Rofus.nu.  -   Læs vilkår og betingelser her

Tyskland - EM 2024 Fodbold

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, Tyskland

Lørdag 29. juni 2024

21:00 Tyskland - 2C


Fuldt kampprogram

Det tyske landshold kommer ind til EM 2024 med ny energi og unge spillere som Jamal Musiala, Florian Writz og Kai Havertz har fået stor tillid fra den nye landstræner Julian Nagelsmann. Samtidig er der stadig nogle veteraner som Joshua Kimmich, İlkay Gündoğan og Thomas Müller på holdet. Kombinationen af ung entusiasme og de erfarne bærende spillere ser meget lovende ud.

Odds på Tyskland

I denne gruppe A skal tyskerne møde Ungarn, Skotland og Schweiz, og hjulpet på vej af fansene på lægterne forventes det, at Tyskland snupper førstepladsen.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Tyskland vinder Gruppe A 1,40
Tyskland vinder EM 7,50

Se EM 2024 odds.

Tysklands styrker

Tyskland skal tilbage på sporet efter skuffelsen ved VM i Qatar. Der er et stort forventningspres på værtsnationen, der har været igennem en ustabil periode med omstruktureringer. Hjemmebanen skal give vinger og taktisk skal det tyske landshold indstille sig på at skulle tage initiativet i kampene. Hvis den tyske maskine kommer i sving under sommerens mesterskab, så kan de gå hele vejen

Med deres hurtige offensive profiler kan de skabe store problemer for enhver modstander. Samtidig er den velorganiserede forsvarslinje et stort plus, når Tyskland kæmper for at vende tilbage til den absolutte verdenselite.

Tyskland har en række store profiler, men kan de få styr på alle kæder under landstræner Julian Nagelsmann?

Svagheder hos Tyskland

Der bliver eksperimenteret en del og vi ved endnu ikke, hvilken  konstellation, som Julian Nagelsmann foretrækker. Ingen hold er naturligvis fejlfrie, og også Tyskland har sine svagheder. Ganske vist har Tyskland flere offensive strenge at spille på, men der mangler fortsat en træfsikker 9´er i boksen.

Defensivt er der nogle spørgsmålstegn og det bliver sandsynligvis Antonio Rüdiger, der skal holde styr på organisationen i bagkæden. Men tyskerne kan blive udfordret på hurtigheden og spørgsmålet er om den lidt ældre forsvarslinje vil kunne følge med mod de bedste hold.

Foto: JAVIER SORIANO / AFP

Vejen til EM

Som værtsnation skulle Tyskland ikke igennem kvalifikation, så landstræner Julian Nagelsmann har benyttet testkampene til at rotere og give nye spillere chance. Det har ført til svingende resultater i venskabskampene, men overordnet set har der været en positiv energi i holdet.

Tysklands EM-historik

Det tyske fodboldlandshold, også kendt som "Die Mannschaft", er en af de mest fremtrædende og succesrige nationer i verden.

De har vundet VM-guld fire gange (1954, 1974, 1990, 2014) og EM-guld tre gange (1972, 1980, 1996) og var Danmarks modstander i den eventyrlige EM´92 finale.

Mange store fodboldlegender som Franz Beckenbauer, Gerd Müller og Lothar Matthäus har repræsenteret det tyske landshold. Tysklands topscorer er Miroslav Klose med 71 mål.

Kampprogram, Tyskland

Lørdag 29. juni 2024

21:00 Tyskland - 2C


Kampprogram, EM 2024 Fodbold

Kommentarer

Feedback