18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Livescore - Fodbold

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Der findes et hav af forskellige livescores. Nogle af de mest benyttede er fodbold livescores. Det kommer sig af, at fodbold er verdens mest populære sportsgren. Derfor er det helt naturligt, at det er den sport, der er flest mennesker, der spiller på og følger med i. 

Fodbold livescore: de mest populære features

Når du følger dine kampe på en fodbold livescore, har du som regel masser af andre muligheder end blot at se stillingen i kampene. Én af de mest populære features herved er at se de to holds startopstillinger. Herudover kan du løbende følge med i, hvem der bliver skiftet ind og ud.

En anden meget populær feature – og det er måske den mest populære af dem alle – er, at du kan se, hvem der har scoret målene i kampene. Det er for eksempel meget belejligt, hvis du har spillet på, at en given spiller skal score i en kamp. Det kan også være, at du har spillet på, han skal blive topscorer i en liga eller turnering. I den forbindelse er det også rart, du lige kan følge med i, om han scorer i de enkelte kampe. 

På mange livescores kan du tilmed også se, hvem der stod bag assisten til målet. Det er også meget belejligt, da du hos mange bookmakere den dag i dag kan spille på, om en given spiller laver en assist. Herudover kan det naturligvis også bare bruges til at se, om dine favoritspillere klarer sig godt og hjælper holdet på vej til sejr. 

OBS: I de kampe, hvor startopstillinger er angivet, er disse vejledende (dvs. forventede opstillinger) frem til umiddelbart før kampstart, hvor de skiftes til reelle opstillinger. De forventede opstillinger er sat ud fra forhåndenværende informationer om skader og karantæner samt seneste kampes opstillinger.

Fodbold resultater

En livescore er alfa og omega, hvis du gerne vil følge med i dine spillede væddemål. Mange kender fornemmelsen af, at det kan krible i kroppen for at vide, hvordan det går de kampe, man har spillet på. 

Benytter du dig af en livescore – det kan være BetXperts eller en anden på markedet – har du altid resultaterne og de øjeblikkelige stillinger i kampene lige ved hånden. 

Det er også fordelagtigt med en livescore, hvis du blot har et favorithold, hvor du gerne vil holde dig opdateret hele tiden. Med en livescore kan du altid se, hvordan dit hold præsterer. Det er ikke mindst meget smart, når du er på farten og ikke har mulighed for at se kampen.

Fodbold resultater fra en tidligere kamp

Som nævnt er der en myriade af forskellige livescores derude, som du kan bruge til at tjekke dagens kampe. Mulighederne, der følger med hver enkelt livescore, er endnu flere.

Her på BetXperts livescore har du også en lang række af forskellige muligheder. Du kan selvfølgelig se, hvad stillingen er, og hvem der har scoret målene. Også hvem der har lavet assisten til målene. Det er desuden også muligt at se, om en scoring faldt på straffespark, eller om det var et selvmål. 

Herudover kan du også se startopstillinger og udskiftninger. Der er også en oversigt over, hvem der har fået henholdsvis gule og røde kort. 

Det stopper dog slet ikke her. Du kan også følge med i livestatistikken. Det vil sige, at du kan følge med i, hvor mange skudforsøg der har været, hvor mange skud der har været indenfor målrammen, hvor mange skud der er blevet blokerede, antal offsides, antal hjørnespark, antal indlæg, begåede frispark, antal kort til hvert hold og ikke mindst, hvordan boldbesiddelsen har fordelt sig indtil nu. 

Det også muligt at følge med i vores ”Commentary”-felt. Her får du løbende opdateringer om skader, store chancer, små chancer, udskiftninger, kort, skud, målspark, indlæg, indkast med mere. Du har med andre ord hele tiden en finger på pulsen og ved, hvad der sker i kampen – også selvom du ikke sidder og ser den.  

Slutteligt har du en række muligheder for at indstille og præcisere livescoren. Der er ”Show All”-menuen, der viser alle dagens kampe. Så er der også ”Live now”, der viser de kampe, som spilles her og nu. 

Søger du efter et resultat fra en tidligere kamp, kan du finde det ved at klikke på ”Finished.” Hvis du vil se, hvilke kampe der spilles i dag, men som endnu ikke er gået i gang, kan du vælge ”Not started”-menuen. 

Uanset hvilken fane du har klikket dig ind på af de ovennævnte, er der hele tiden en lille, hvid firkant ude til venstre for kampene. Dem kan du markere med musen, hvis du har en eller flere specifikke kampe, du gerne vil følge med i. Herefter er det blot at trykke på menuen ”Show selected”. Nu kan du kun se de kampe, som du selv har markeret. Det er en nem og hurtig vej til at få et godt overblik over dine favoritkampe. 

BetXperts livescore omfatter desuden meget mere end livescore fodbold. Du kan også følge med livescore tennis, ishockey, håndbold, basketball, amerikansk fodbold og baseball. 

Fodbold resultater i dag og live resultater

Næsten hver dag er der et væld af live kampe. Dette gør sig ikke mindst gældende i weekenderne, hvor der spilles allerflest kampe. Når de respektive ligaer afholder midtugekampe, er der også tale om et stort antal live kampe.

Det indebærer, at der er rig med mulighed for at spille livespil. I den forbindelse kan det også være nyttigt med en livescore. For selvom de fleste bookmakere har noget livestatistik på de enkelte live kampe, kan man ofte finde endnu mere statistik på forskellige livescores. 

Hvis du tilmed er på udkig efter en god bookmaker til at spille på live fodbold – eller en anden sport – bør du tage et kig forbi vores udførlige, men meget overskuelige bookmakeroversigt.

Her har vi gjort alt forarbejdet for dig. Vi kender alle bookmakerne og har derfor lavet en vurdering af hver og en af dem. Vi kan stå inde for alle de bookmakere, der er i vores oversigt. For det første er de vores samarbejdspartnere, og for det andet er de alle udstyret med en dansk spillelicens. BetXpert samarbejder udelukkende med spiludbydere, der har en spillelicens i Danmark. Det betyder, at du altid er sikret dine penge, hvis du vinder. 

Du er også sikret, at bookmakerne, som vi samarbejder med, overholder de danske love og retningslinjer, og at de betaler skat i Danmark. Dine gevinster er naturligvis altid skattefrie, når du benytter dig af vores bookmakere. 

Dermed er vores samarbejdspartnere de helt ideelle, hvis du vil have lidt ekstra spænding til dine live kampe. 

Feedback