18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Golf - Odds

Odds på golf

Golfoddser i Danmark er et populært emne blandt sportsentusiaster, hvor forskellige bookmakere tilbyder odds for lokale og internationale turneringer. Fx tilbydes der ofte odds for Made in Denmark-turneringen, hvor danske golfspillere som Thorjborn Olesen og Thomas Pieters har været blandt favoritterne i fortiden med odds på +900 og +1400, henholdsvis. Hvis du leder efter de højeste og bedste odds på golf, er du kommet til det rette sted. Her på BetXpert kan du nemlig hver dag sammenligne odds på de største og mest populære golfturneringer i verden. Derudover kan du også finde de højeste odds og bets med value. 

Betting sider med odds på golf i dag

Hvis du leder efter en betting side med golf odds, er det sådan set bare at vælge en af de betting sider der tilbyder odds på golf.  Du kan se odds på golf hos udvalgte bookmakere lige her på siden.Alle tilbyder nemlig odds på de største golfturneringer i verden. Men der er selvfølgelig nogle betting sider, der er bedre end andre i forhold til at placere væddemål på lige præcis golf. Følgende bookmakere er dem, som vi her på BetXpert vil anbefale dig med interesse for golf-betting:

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God velkomstbonus på sport
Stort spiludvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
Rigtig god mobilapp
Meget brugervenligt og flot site
Konkurrencedygtige odds
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg VBet

Op til 500 kr. Gratis spil

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Masser af odds på dansk fodbold
Konkurrencedygtige odds på de store sportsligaer i verden
24 timers live chat support
Brugervenlig platform til mobile enheder
Over 40 forskellige sportsgrene med odds
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Gratis spil gyldigt i 7 dage - Maksimum Gratis spilbeløb 500 kr. - Gevinster fra Gratis spillet inkluderer ikke indsatsen

Yderligere vilkår 18+ | Kun for nye verificerede spillere | Kun for det første væddemål | Min. Indbetaling: 40 kr. Væddemålstype: Enkelt/multi
Regler og vilkår:  Vi henviser til VBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Danske Spil

Danske Spil

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Gode råd til at spille på golf

Se de mest populære typer golf odds og få et par gode råd til at spille på golf med på vejen. Før du springer ud i det og putter bets på den første og bedste golfturnering, får du her vores tips og råd til at spille på golf hos de danske bookmakere.

  1. Sammenlign golf odds her på BetXpert: Hver gang du vil oddse på golf, er BetXpert altid et godt sted at starte. Her hos os kan du nemlig altid sammenligne odds på de største golfturneringer i verden og på den måde hurtigt og nemt finde de højeste odds. Vi udgiver ofte optakter med odds og spilforslag til store golfturneringer, hvor du kan se de højeste odds hos de bedste bookmakere. Men du kan også sammenligne golf odds her på siden.
  2. Læs spiltips fra vores golf-eksperter, før du placerer dine væddemål: Hvem kan ikke bruge et godt tip? Her på BetXpert kan du altid finde spiltips og spilforslag til forskellige sportsbegivenheder og sportsgrene - inklusiv golf. Disse spiltips vil både hjælpe dig med at finde interessante spil og odds med god betvalue.
  3. Brug BetXperts odds-værktøjer til at beregne betvalue og tilbagebetalingsprocent: Hvis du er lige så stor en odds-nørd som os, kan vi også anbefale dig at tjekke vores odds-værktøjer. De giver dig mulighed for at beregne tilbagebetalingsprocenten på vinder-markedet (1X2 eller 12) og finde odds med den største værdi.

Populære odds på golf

Når det kommer til golf, varierer udvalget af odds og spiltyper fra bookmaker til bookmaker, og fra turnering til turnering. Følgende odds-typer er dog generelt set nogle af de mest almindelige/populære typer spil, som man kan gøre brug af hos danske bookmakere i øjeblikket:

  1. Kampodds: Dette er et almindeligt spil på en vinder af en kamp (1X2 eller 12). I de fleste tilfælde spiller to golfspillere imod hinanden, hvor man så kan satse på den ene eller anden som vinder, mens man også kan spille på uafgjort.
  2. Hold-odds: Dette er det mest populære spil ved Ryder Cup, hvor man enten satser på USA, uafgjort (14-14) eller Europa. De fleste bookmakere tilbyder også hold-odds på Solheim Cup. Det gør Unibet f.eks.
  3. Specials: Mange golfentusiaster vælger også at gøre bruge bookmakernes special-odds, hvis det er svært at finde værdi/underholdning i kampoddsene eller vinderspillene. Et eksempel på et special-odds kunne være, at tre bestemte spillere vil være på green i to slag på et bestemt hul. Eller en bestemt spiller klarer cuttet ved US Masters. Specials kan være mange forskellige væddemål, og udvalget af dem varierer utroligt meget fra bookmaker til bookmaker.
  4. Head-2-Head: Dette er også en super populær type odds hos golfentusiaster og eksperter, der følger med i professionel golf og har stor viden om golfspillerne. Head-2-Head-væddemål er helt enkelt forskellige væddemål på to spillere. Det kunne f.eks. være et væddemål på, hvor mange slag spillerne bruger på et bestemt hul, eller om de ryger i søen eller bunkeren. Unibet er en af de bookmakere, der tilbyder flest af denne slags odds på golf.
  5. Odds på topplaceringer: I golf kan man typisk ikke kun spille på, hvilken spiller der vinder en turnering. Man kan i mange tilfælde også spille på, hvem der ender i top 5, top 10 og top 20. Dette er f.eks. tilfældet med US Masters. Denne type odds er selvfølgelig mest interessant, hvis man har lyst til at spille på en spiller, der ikke er blandt favoritterne til at vinde en turnering.

Golfturneringer med odds

Følgende golfturneringer er nogle af de største og mest populære turneringer, som du altid vil kunne finde odds på hos de danske bookmakere. 

Ryder Cup

Ryder Cup er en underholdende golfturnering, hvor 12 af de bedste golfspillere fra USA dyster mod 12 af de bedste golfspillere fra Europa i en holdkonkurrence. Turneringen foregår ved singlekampe og såkaldte foursomes og fourballs, hvor to spillere fra samme hold spiller mod to spillere fra det andet hold. Dette giver som regel et stort udvalg af interessante spil og odds.

US Masters

US Masters - der også bare kaldes for "The Masters" - er den første af de fire store Major-turneringer i golf. US Masters afvikles altid i den første hele uge i april. Og som den eneste golfturnering foregår den altid på den samme legendariske bane i staten Georgia, nemlig banen kaldet for Augusta National Golf Club. Normalt tilbyder bookmakerne en lang række forskellige spil og odds på US Masters, hvilket som regel inkluderer en masse forskellige special-væddemål.

PGA Championship

PGA Championship er den anden af de fire store Major-turneringer, der bliver afholdt i løbet af året. Turneringen blev oprindeligt afholdt i august som den sidste af de fire Majors, men blev flyttet til at blive afholdt i maj tilbage i 2019. Som den eneste af de fire Majors kan kun professionelle golfspillere deltage i PGA Championship, der afholdes på forskellige baner. 

US Open

US Open er den tredje af de fire store Major-turneringer i golf. Turneringen arrangeres af United States Golf Association og foregår hvert år i juni-måned. Turneringen er kendt for sin historiske betydning og ikke mindst udfordrende baneforhold, der kan have stor betydning for spillet og dermed også oddsene på turneringen.

The Open Championship

The Open Championship, der også bare kaldes for "The Open", er den fjerde og sidste af de fire store Major-turneringer i golf. Den er også den eneste af de fire Major-turneringer, der bliver spillet udenfor USA. Turneringer bliver skiftevis afholdt på baner i Skotland, England og Nordirland. Turneringen er en slagturnering og den eneste af de fire Major-turneringer med et fire hullers omspil, hvis førstepladsen er delt efter de 72 første huller. Dette er som regel også med til at give nogle spændende odds.

Danish Golf Championship

Danish Golf Championship er den danske turnering i DP World Tour. Turneringen afholdes første gang i august 2024 på Lübker Golf Resort og er afløseren for Made In Denmark/Made In Himmerland. 156 spillere fra hele verden - inklusiv de danske topspillere - vil deltage. Men der er i øjeblikket ingen bookmakere, der tilbyder odds på vinderen. Og da turneringen aldrig har været afholdt før, kan vi ikke sige med sikkerhed, hvor meget turneringen vil blive dækket.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg placere live bets på golf?

Ja, alle bookmakere giver dig mulighed for at placere live bets på diverse golfturneringer.

Hvad er den mest populære type odds indenfor golf?

Når det kommer til golf, er det mest populært at spille på den samlede vinder af en turnering, det også kaldes for "vinderspil". Men specials er også et populært valg af odds indenfor de store Major-turneringer

Hvilken bookmaker tilbyder de højeste og bedste odds på golf?

Det varierer fra turnering til turnering. Men Unibet og Bet365 er som regel nogle af de bookmakere, der tilbyder flest forskellige spilmuligheder og de højeste odds.

Feedback