18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2024 Odds - Hvem vinder EURO i Fodbold?

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre

Indenfor overskuelig tid fløjtes den længe ventede slutrunde i gang ved EM i Tyskland 2024. Men allerede nu åbner markedets bookmakere op for vinderspil på de potentielle favoritter, og der kridtes op til de første kampodds ved det kommende EM 2024. Kribler det også dine betting-fingre, så kan du læse med i denne guide til EM 2024 odds, hvor vi stiller skarpt på favoritterne ved EM samt de mange forskellige EM 2024 odds markeder. Vi kigger også på de mest oplagte bookmakere til betting på EM 2024.

EM 2024: Vinder odds

Odds på vinderen af europamesterskabet i fodbold er uden tvivl et af de mest interessante markeder i fodbold. Allerede flere måneder før EM slutrunden starter, kan man finde vinderodds på EM hos en lang række danske bookmakere. Udover at bette på EM kampene, kan man placere langtidsspil på den eller de favoritter, man mener vil løbe med guldet. Hos BetXpert kan du blandt følge vores spileksperter, når de offentliggør spiltips og fiduser på EM 2024 odds vinderen.

Odds på EM 2024 hos Expekt 

There are no odds for this competition

Hvis du agter at spille på EM 2024, er du dermed kommet til det helt rigtige sted. Det er du selvfølgelig også, hvis du blot er kommet for at stille din EM 2024-sult med viden om turneringen og EM holdene. BetXperts EM-optakt er perfekt til begge dele.

EM 2024: Odds på vinderen af europamesterskabet

Bookmakerne har Frankrig og England som favoritter til at vinde EM-trofæet, mens der også er god opbakning til de tyske værter, der måske kan nå langt denne gang. 

Vinder Højeste odds Bookmaker
England 4,00
Frankrig 5,00
Tyskland 6,50
Portugal 9,00
Spanien 9,00
Belgien 15,00
Italien 17,00
Holland 17,00
Danmark 30,00

EM 2024 odds hos Expekt 

At sætte odds på de store slutrunder som VM og EM kan være en utaknemmelig opgave for bookmakerne. Der vil ofte være masser af overraskelser og sensationer, mens de store nationer kan have svært ved at leve op til forventningerne.

Bookmakerne er dog generelt rimelig enige om, hvem der skal være blandt favoritterne til EM 2024.

Frankrig er bookmakernes darling op til EM 2024. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Hvem vinder EM i fodbold?

Hvem vinder EM 2024? Det er og bliver det helt store samtaleemne flere måneder før EM-slutrunden overhovedet starter. Alle har sine favoritter, men kun et hold står tilbage, når finalen er afviklet den 14. juli 2024 i Berlin. Bliver det igen Italien, der napper mesterskabet? Eller får England for en gang skyld hul på bylden og går hele vejen? Eller vil altid stærke Frankrig vise sig at være en for stor mundfuld? Vi kigger her på de største favoritter til at vinde EM i 2024 samt et par outsidere, der måske også kan gøre sig gældende.

Se alle fodbold betting odds i Betxpert Matchcenter.

Favoritterne til at vinde EM fodbold

Der er altid en lille håndfuld oplagte favoritter forud for enhver EM-slutrunde. Sådan har det været siden det første EM blev afviklet i 1960 og sådan er det stadig. Men selvom vi kan udpege flere åbenlyse favoritter, så har EM også altid budt på flere fantastiske overraskelser. Enhver husker sikkert Danmarks EM-triumf i 1992 eller Grækenlands vilde bedrift ved EM i 2004. Vi tager her et kig på de klareste favoritter samt et par de største outsidere ved det kommende EM i Tyskland 2024.

England

Det er ikke mange år siden, at England altid skuffede fælt ved en slutrunde på trods af at være favoritter til at skabe noget stort. Men i de seneste 6 år er der sket radikal forandring på det engelske landshold. Bundniveauet er højnet gevaldigt, og truppen virker stærk og sammentømret. Man vandt sølv ved det seneste EM og nåede semifinalen ved VM i 2018. I kvalifikationen til EM i 2024 i Tyskland leverede man flot spil og gode resultater og besejrede blandt andet Italien med 3-1 hjemme i England. England ligner et hold, der kan gå hele vejen og gøre arbejdet færdigt efter en lang række ganske gode slutrunder.

Belgien

Belgien gennemgår et større generationsskifte og har derfor ikke helt ramt det niveau, som man blandt andet så for snart 10 år siden ved VM i 2014. Man nåede kvartfinalerne ved EM i 2016 og 2020, men VM i 2022 i Qatar viste tydeligt, at der er metaltræthed at spore i den efterhånden gamle trup. Belgien skal alligevel med på listen over mulige kandidater, der kan drille de absolutte favoritter ved årets EM i 2024. Og med en fortsat målfarlig Lukaku på toppen kan altid ske, når Belgien spiller.

Tyskland

Det gamle berømte citat om, at Tyskland altid vinder til sidst, trænger måske efterhånden til revidering. Det er nemlig efterhånden længe siden, at Tyskland har markeret sig i en slutrunde. Når EM 2024 løber af stabelen er det efterhånden 28 år siden, at det tyske landshold sidst kunne krone sig som europamestre. Det er blevet til to semifinaler 2012 og 2016 men i 2020 og ved de seneste VM-slutrunder har det reelt været skuffelse på skuffelse. 

Man begår dog en gruelig fejl ved at afskrive et tysk landshold i en slutrunde, og med fordel af hjemmebane er der lagt op til ekstra opbakning. Det kan måske i sidste ende også arbejde imod tyskerne, hvis de leverer som de har leveret i de seneste slutrunder ved VM og EM. Kandidater til EM-titlen er de nu engang alligevel trods efterhånden årelange skuffelser.

Holland

Holland kan ikke afskrives som outsider ved EM i 2024 omend holdet har set slidt ud igennem flere EM-slutrunder i nyere tid. Det er 20 år siden, at Holland sidst hev medaljer med hjem fra en EM-slutrunde, men de kronede dage i slut 80'erne og starten af 90'erne forekommer efterhånden som en fjern æra. 

Holland kvalificerede sig til EM 2024 med pligtsejre over de hold, der nu engang skulle besejres, men man skuffede fælt mod gruppens favorit, Frankrig, som man tabte til over to gange. Hvis Hollands kampe mod Frankrig i kvalen skal være lakmusprøven på Hollands styrke, så er der stadig et stykke vej op til de bedste hold i Europa.

Spanien

Spanien fik en skæv start på EM-kvalifikationen, men fik rettet godt op med flere kæmpe sejre, der fik genetableret respekten. Spanien møder ikke op til EM med et stjernebesat mandskab, men har i stedet en arbejdsom trup og en forholdsvis god og gennemspillet 11’er, der bør kunne drømme om pladser i semifinalerne eller måske endda finalen. Morata leverer fortsat mål men truppen har også fået nyt blod i form af Barcelona-spillere som Gavi og Lamine Yamal.

Portugal

Portugal er på ingen måde en oplagt kandidat som EM 2024 vinder, men ikke desto mindre skal portugiserne nævnes. Især for deres eminente kvalifikation, hvor man har slået alle tidligere rekorder. De første 8 kampe blev vundet i streg med en målscore på 32-2 og selv den gamle målræv Cristiano Ronaldo har vist sig stadig at have ild i støvlerne. Det bliver utvivlsomt Ronaldos sidste EM, og man drømmer naturligvis om at gentage den vilde bedrift fra EM i 2016, da man besejrede Frankrig i EM-finalen.

Hvad med Danmarks chancer ved EM 2024?

Hvis EM 2024 blev afviklet umiddelbart i kølvandet på EM 2020, så ville Danmark utvivlsomt være blevet nævnt blandt outsiderne til at nappe guldet. Men der er løbet en hel del grumset vand i åen siden de vilde dage under EM i 2020. Det sprudlende fodbold og den flotte EM-semifinaleplads forekommer at være en fjern drøm.

Danmark landshold leverede en næsten katastrofal slutrunde ved VM i Qatar 2022 og formåede aldrig rigtigt at rette op på skuden i EM 2024 kvalifikationen. Spillet var middelmådigt igennem langt størstedelen af gruppespillet og holdet løb endda ind i flere ubehagelige overraskelser. Nederlaget på udebane mod Kasakhstan og den hårdt tilkæmpede sejr mod Nordirland i Parken har for alvor slået revner i lakken. For slet ikke at nævne den smalle sejr på udebane over lilleput-nationen San Marino.

På trods af de grumsede udsigter og den svage EM-kval placeres Danmark stadig i top 10 ved den kommende slutrunde bedømt ud fra de aktuelle EM 2024 vinder odds. Her spås Danmark omtrent de samme chancer for at vinde EM 2024 som Kroatien.

Danmark ved EM 2024

Hvor langt når Danmark ved EM 2024  i fodbold? Vi håber selvfølgelig, at Kasper Hjulmands mandskab skaber miraklet og ender med at tage EM-pokalen i Tyskland. Men det ser svært ud efter VM-skuffelsen i Qatar og ustabile præstationer i kvalifikationen.

Odds på Danmarks fodbold EM 2024

EM 2024: Så langt når Danmark Højeste odds Bookmaker
Danmark kommer i EM-finalen 17,00
Danmark vinder EM 2024 41,00

EM 2024: Odds og bookmaker

Der vil under hele EM 2024 slutrunden kunne spilles EM odds på alle bookmakere på nettet. Men ikke alle leverer samme fine udbud af oddsmarkeder. Hos BetXpert vil man naturligvis altid kunne finde de bedste odds euro 2024, når vores spileksperter finder gode fiduser under slutrunden. Udover det har vi taget et kig på de mest interessante bookmakere med odds til EM 2024, som vi mener kan levere høje EM fodbold odds og fantastiske oddsmarkeder og EM specials under den kommende slutrunde.

EM 2024 betting hos Unibet

Unibet er måske en af de mest oplagte bookmakere at foretage betting på Euro 2024, eftersom den svensk-engelske sportsbetting-operatør ofte opererer med markedets højeste odds. Man vil utvivlsomt igen skrue op for tilbagebetalingsprocenten på de kommende odds EM spil i Tyskland. Unibet gør også ekstra meget ud af at levere særlige odds specials på Danmarks kampe, så er man til danske bet i EM slutrunden, så bør Unibet være et klart førstevalg.

EM fodbold odds hos Bet365

Udover Unibet er Bet365 også ofte en sikker hest at have konto hos. Bet365 leverer høje EM odds og tilbyder tilmed en sublim live betting platform, som ikke rigtigt overgås af andre bookmakere på markedet. Bet365 kan også bryste sig af at have de mest omfattende oddsmarkeder på EM- og VM-slutrundekampe. 

Sæt dine EM 2024-spil hos Betfair Sportsbook

Betfair har ikke blot en betbørs, men udbyder også en stærk sportsbook med faste odds. Her vil man også kunne finde nogle af markedets højeste EM 2024 odds på udvalgte markeder, så man gør også klogt i at have en konto her. Betfair Sportsbook udbyder også ofte en lang række spændende bonuskampagner under EM- og VM-slutrunder.

Spil på EM fodbold hos NordicBet

NordicBet er sammen med Unibet en af de ældste bookmakere på det danske spillemarked. Det er derfor en udbyder med stor erfaring og en udbyder, der er respekteret blandt danske spillere igennem flere år. NordicBet byder også ind med en lang række fantastiske Euro 2024 odds og vil, ligesom Unibet, også fokusere på at udbyde særlige danske EM 2024 væddemål. Derudover kan NordicBet tilbyde lynhurtige gevinstudbetalinger via online banking-tjenesten Trustly. 

Få "Verdens bedste EM odds" hos ComeOn

ComeOn leverer overraskende nok ganske omfattende EM oddsmarkeder og kan på visse markeder måle sig med de større bookmakere, når det kommer til tilbagebetalingsprocent. Derudover tilbyder ComeOn også en spændende bonusbar, der løbende leverer interessante EM bonus kampagner under hele slutrunden. Du kan se vores gennemgang af bookmakernes bedste odds for EM 2024 topscorer

BetXpert anbefaler: Dine bookmakere til EM 2024

Ovenstående bookmakere er nogle af vores bedste bud på odds og betting på Euro 2024. Eftersom enhver spiller må oprette en konto på alle de bookmakere, man har lyst til, så anbefaler vi, at man tilmelder sig på de ovenstående. Dermed vil man hurtigt kunne fange de bedste og mest friske odds på EM 2024, når vores spileksperter lægger dugfriske EM spiltips ud på slutrundens kampe. 

EM 2024 odds


EM 2024 live odds

Odds på EM 2024 er andet og mere end blot vinderspil og prematch oddsmarkeder. Når EM skydes i gang, vil online bookmakerne blænde op for en bred vifte af spændende live odds markeder på hver eneste kamp lige fra gruppespillet og frem til finalen i Berlin. Live odds EM 2024 udbuddet kan dog variere en del fra bookmaker til bookmaker, men du vil her på BetXpert altid blive guidet frem til de mest interessante live betting udbydere under slutrunden.

Mens du følger EM-kampene direkte på dit tv, din tablet, mobil eller computer kan du samtidig også liveoddse på kampene hos en bookmaker, hvis du har interesse for det. Her er det muligt at oddse på alle EM-kampene både før og under kampene, hvilket kan være med til at gøre EM-slutrunden lidt ekstra spændende. 

Det er altså muligt for dig at oddse på alle Danmarks kampe under EM i fodbold 2024, mens du følger kampen direkte. Her er det et væld af forskellige odds. Du kan blandt andet spille på, hvem der scorer i kampen, hvor mange mål der kommer i en given kamp, hvad kampen ender og så videre.

Spørgsmål og svar om EM 2024 odds

Hvem vinder EM i fodbold 2024?

Det er oplagt at nævne de to bookmaker favoritter England og Frankrig, men EM slutrunder har det med at gemme på store overraskelser.

Hvem er favoritterne til at vinde EM 2024 ifølge oddsene?

Ud fra markedets EM 2024 vinder odds at dømme spås England og Frankrig de bedste chancer for at ende som vinder af EM 2024.

Hvilken bookmaker har de bedste EM odds 2024?

Unibet leverer nogle af markedets højeste odds på de store topligaer i Europa og vil uden tvivl også være toneangivende med høje fodbold EM odds.

Hvor kan man oddse på EM 2024?

Du kan allerede nu finde odds på Euro 2024 hos adskillige bookmakere på det danske licensmarke

Hvilke faktorer skal jeg overveje, når jeg placerer et væddemål på EM 2024?

Sørg for at tjekke op på markedets odds på den enkelte begivenhed, så du altid spiller på det højeste odds på markedet. Brug også med fordel BetXperts mange spileksperters analyser under EM samt de kyndige brugertips.

Feedback