18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2020: Danmark er på hjemmebane - odds

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

EM 2020 odds - få de bedste her

Når du spiller på EM 2020 odds - og alle andre turneringer og sportsgrene, for den sags skyld - er det vigtigt, at du får det bedst mulige odds. I det lange løb kan det have enorm stor betydning for, om du er vindende eller tabende spiller. Sørg derfor altid for at have flere bookmakerkonti, så du forbedrer dine chancer for at få det bedste odds. Dette gælder også ved et EM 2020 vinder odds.  

EM 2020: Odds på vinderen af europamesterskabet

Herunder får du en oversigt over markedets bedste odds på vinderen af EM 2020.  Vi er nu fremme ved semifinalerne, hvor Danmark møder England på Wembley Stadion onsdag aften. Allerede tirsdag aften kæmper Italien og Spanien om den første finaleplads. 

Odds på EM 2020 - hvem vinder? Højeste odds Bookmaker
England 2,60
Italien 3,25
Spanien 4,00
Danmark 11,00

OBS: Odds er fra mandag den 5. juli klokken 11.15

Odds på Danmark hos Unibet 

There are no odds for this competition

EM 2020: Odds og bookmaker

Alle bookmakerne vil være klar med EM fodbold odds til dig, når den store turnering løber af stablen fra 11. juni til 11. juli. Du skal blot vælge, hvor du vil placere dine fodbold EM odds henne. Den del hjælper vi dig med her på denne side. 

Én ting er nemlig, at det altid er fordelagtigt at få det bedste odds som muligt. Noget andet er, at bookmakerne kan være meget forskellige med hensyn til, hvad de udbyder spil på. Det vil vi kigge nærmere på i de kommende spalter nedenunder denne lille fordelagtige bonusoversigt. 

Når du opretter dig hos en bookmaker, får du desuden som regel en velkomstbonus. Her får du en oversigt over nogle af markedets allerbedste velkomstbonusser. Dem kan du eventuelt bruge til EM 2020, når du skal sætte dine bedste odds:

Onside Betting

Onside Betting bonus


100% op til 500 DKK
Hent bonus
Yderligere vilkår Få 100 % op til 500 kroner udbetalt efter første indbetaling. Indbetaling plus bonus skal gennemspilles seks gange til minimum odds 1,50 indenfor 60 dage.
Tipwin

Tipwin bonus


100% op til 800 DKK
Hent bonus
Yderligere vilkår Bonussen er tilgængelig for alle nye spillere. Bonussen tilføjes automatisk til din konto. Hvis den ikke tilføjes automatisk, kan du til hver en tid skrive til [email protected] for at få hjælp. Du skal gennemspille dit samlede beløb, altså indbetalingsbeløb og bonusbeløb, fem gange til odds 1,80 eller højere før, du kan udbetale. Højst 800 kroner per kupon tæller med i gennemspilningen. Hvis du laver en ny indbetaling før, du har gennemspillet din første bonus, kan du ikke udbetale før, at gennemspilskravet er opfyldt.
ComeOn

ComeOn bonus


100 % op til 1.000 DKK
Hent bonus
Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Den maksimale bonus er på 1.000 kroner, og du skal indbetale mindst 100 kroner for at få den. Bonus + indbetaling skal hver omsættes fem gange til odds 1,80 eller højere på sport. Du har 60 dage til at omsætte din bonus. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
NordicBet

NordicBet bonus


500 DKK Freebet
Hent bonus
Yderligere vilkår Freebettet gives til alle, der indbetaler hos NordicBet og omsætter for 500 kroner til odds 1,80 eller højere indenfor 60 dage. Minimumsindbetaling er 100 kroner, men størrelsen på din indbetaling påvirker ikke velkomstbonussen så længe, der altså bliver indbetalt. Der er intet omsætningskrav på freebettet, hvor det dog kun er nettogevinsten, der udbetales. BEMÆRK: Det kan hænde, at freebettet ikke er synligt på Safari-browser. Der rådes derfor til at benytte en anden browser, eksempelvis Google Chrome eller Firefox.
Betfair Sportsbook

Betfair Sportsbook bonus


100 % op til 1.000 DKK
Hent bonus
Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye Betfair-kunder bosat i Danmark. Indbetaling og bonus skal gennemspilles otte gange til odds 1,95. Dette skal ske indenfor 90 dage. Indsætter du 100 kroner, skal du altså omsætte (100 + 100) x 8 = 1.600 kroner før, at bonussen er spillet fri.

EM 2020 betting hos Unibet, 888sport og Danske Spil

Dit EM 2020 betting bør foregå hos spiludbydere som Unibet, 888sport og Danske Spil, hvis du godt kan lide at spille på specialspil, hvor du ofte får høje odds. Et specialspil kan for eksempel være en given spiller til at score hattrick, lave assist, både score og lave assist, score fra egen banehalvdel, score direkte på hjørnespark og så videre. Bookmakernes fantasi fejler ikke noget. En fordel ved disse spil er, at du ofte får nogle meget høje odds. 

Dette kan være med til at sætte lidt kolorit på din EM 2020 betting. Hvis du tror på Danmark som vinder af EM 2020, kan det være, du også synes, det kunne være interessant at finde det bedste odds på netop det spil hos en bookmaker.

EM fodbold odds hos bet365

Hvis du vil have de bedste odds på EM fodbold, og er du mere til 1X2- og over/under-spil, kan det være, at bet365 er det rette for dig. De ligger som regel i toppen, når det kommer til odds på denne type spil. Hertil kommer også, at de altid har et godt udvalg af såkaldte Asian-varianter. 

Hvis du endnu ikke er bekendt eller dus med Asian-varianterne, bør du ikke snyde dig selv for at vide mere om denne spiltype. I bund og grund handler de om 1X2 og over/under, men der er elementer ved dem, som kan gøre dem mere attraktive. Læs eventelt mere her om, hvad Asian-spil går ud på. 

Dine EM fodbold odds er uanset hvad i sikre hænder hos bet365, som er én af markedets allerbedste bookmakere. 

Sæt dine EM 2020-spil hos Betfair Sportsbook

Det er ingen hemmelighed, at vi her på BetXpert sværger til, at man kommer længst med sin betting, hvis man spiller singler. Tydeligere kan det ikke siges. 

Når det så er sagt, så er vi selvfølgelig med på, at nogle ynder at lave en multikupon med måske tre-seks kampe. Det skal der helt sikkert også være plads til. 

Hvis du hører til ovennævnte gruppe, og du gerne vil spille med lidt mindre risiko, bør du overveje at oprette dig hos Betfair Sportsbook. De tilbyder nemlig funktionen ”Acca Edge”, hvis du som minimum vælger tre kampe på din kupon. Acca Edge gør, at du får din indsats retur, hvis kun én af dine kampe ikke går hjem. Således kan du sikre dig lidt bedre, at du i hvert fald ikke taber dine penge. Funktionen vil naturligvis også være til rådighed på dine EM 2020 odds. 

Det er desuden også muligt at cashe out på dine spil hos Betfair. Det betyder, at du faktisk kan lave en kupon, hvor du både har mulighed for at lukke dit væddemål undervejs, mens kampene spilles, samtidig med at du har sikkerhedsnettet i, at du får dine penge retur, hvis kun én af dine kampe ikke går hjem. 

Spil på EM fodbold hos NordicBet

Du kan også spille på EM fodbold hos NordicBet. Det er en højtrespekteret spiludbyder med mange år på bagen. Det er den ikke mindst, fordi de tit ligger helt i toppen, når det kommer til odds. Ikke bare top-3-placeringer, men som markedsførende. 

Det kan bookmakeren også meget vel blive, når det kommer til EM fodbold odds 2020. Foruden høje odds får du også et bredt spiludvalg hos den nordiske bookmaker. De har ikke altid lige så mange specialspil, som eksempelvis Danske Spil, Unibet og 888sport, men de er godt med på vognen. 

Du får desuden også en bookmaker med et stort fokus på det nordiske og deraf også danske marked. Det vil sige, at NordicBet ofte har odds på noget med dansk islæt – ting, som eksempelvis britiske spiludbydere ikke har odds på. 

Få "Verdens bedste EM odds" hos Onsidebetting

Vi tør naturligvis ikke garantere, at du altid lige får verdens bedste EM odds hos Onsidebetting. Vi kan dog stå inde for, at bookmakeren altid er førende på odds, når det kommer til de store turneringer. De kæmper tit med NordicBet om at tilbyde den bedste pris på dine spil. 

Dette kan meget vel også komme til at være gældende, når det kommer til de bedste EM odds i 2020. Det er særligt odds på 1X2-spil, over/under og begge hold scorer, hvor Onsidebetting ligger højt. De stikker også indimellem ud på målscorer- og specialspil, men det er ikke her, at de som oftest er markedsførende. Antallet af specialspil er på det jævne. 

Onsidebetting kører desuden næsten dagligt med deres ”Verdens Bedste Odds”-tilbud. Her undersøger de markedet for et givent udfald og sørger på den måde for, at de faktisk har det bedste odds. Medmindre spiludbyderen sadler helt om op til slutrunden, kan du være helt sikker på, at der vil være masser af ”Verdens bedste EM odds” hos Onsidebetting under sommerens slutrunde. 

Slutteligt er det selvsagt værd at få med, at Onsidebetting er en dansk bookmaker. Det betyder, at vi forhåbentlig kan se frem til en masse EM 2020 odds med en dansk vinkel. En masse specialspil på de danske spillere og/eller på, hvordan Danmark klarer sig ved turneringen. 

BetXpert anbefaler: Dine bookmakere til EM 2021

Her på BetXpert står vi naturligvis inde for alle de ovennævnte bookmakere samt de andre, som vi samarbejder med. Vi vil alligevel komme med vores forslag til en top-3, hvor du med rette kan få dine EM 2020 odds hos. 

Onside Betting

Onside Betting bonus


100% op til 500 DKK
Hent bonus
Yderligere vilkår Få 100 % op til 500 kroner udbetalt efter første indbetaling. Indbetaling plus bonus skal gennemspilles seks gange til minimum odds 1,50 indenfor 60 dage.
Danske Spil

Danske Spil bonus


Hele Danmarks bookmaker
Hent bonus
Bet365

Bet365 bonus


Få stor velkomstbonus
Hent bonus
Yderligere vilkår Som altid anbefaler vi, at du holder øje med de helt specifikke vilkår og betingelser for de bonusser og tilbud, der kan indhentes hos bookmakere med licens i Danmark. Her kan du altid holde dig ajour med omsætningskrav, hvor længe du har til at spille kvalificerende indsatser igennem, før du kan hæve dine bonus-gevinster mm.

Hvis du har en konto hos disse tre bookmakere, vil du bestemt ikke gå helt gal i skoven med din EM 2020 betting. Du har Onsidebetting, som virkelig fører han med de højeste odds og som ikke er helt tabt bag en vogn, hvad angår specialspil.

Så har du Danske Spil, som er eminente til at spytte odds og spil ud, der har med Danmark at gøre. Du kan roligt forvente, at de kommer med en masse danske specialspil til fodbold EM 2020. De er også generelt gode til disse mange specialspil, når der er Champions League, Europa League, Premier League, Superliga etc. 

Slutteligt har du det, som mange vil kalde for "bookmakeren over alle bookmakere". Bet365 har som nævnt et hav a forskellige spilvarianter. Dette ikke mindst på Asian-spillene. Herudover er de faktisk også blandt de markedsførende på en ny nichegren, der er blevet populær: spil på antal skud fra en given spiller, antal afleveringer af en given spiller og den slags. Slutteligt skal det med, at de altid har målscorerspil på kampene. De er også fint med, når det kommer til kortspil. Dette både generelle over/under-linjer såvel som spil på, om en given spiller får et kort i kampen. 

BetXperts eksperter dækker bredt

Har du i sinde at følge vores dygtige eksperter, der har leveret overskud på fem ud af de seneste seks slutrunder, er det en god idé at have en konto hos flere af ovennævnte spiludbydere. På den måde sikrer du dig bedst muligt, at du ikke går glip af gode specialspil, eller at du af andre årsager ikke kan være med på spillet, fordi din bookmaker ikke har væddemålsvarianten. 

Vores eksperter holder sig nemlig ikke kun til én specifik spiltype. Her er i stedet tale om en bred vifte af forskellige varianter. Finder eksperterne værdi i et spil, lægger de det op, uanset om det er 1X2, over/under, specialspil, vinderspil/outrights og så videre. Dette gælder selvfølgelig også ved EM 2020 odds og spil.

Er du stadig i tvivl om, hvilke bookmakere der passer godt til dig, kan du se en oversigt over vores anbefalede bookmakere. Når du er ny spiller, tilbyder spiludbyderne desuden oftest en fordelagtig bonus. Kig eventuelt forbi vores bonusoversigt.

Feedback