18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Opdateret

Odds på Tour de France 2024: Vingegaard på hattrick-jagt

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (9)

Der er masser af spænding omkring årets største landevejsløb, og vi bringer dig Tour de France odds, en gennemgang af favoritterne og meget mere! Tour de France 2024 køres fra 29. juni til 21. juli. Der er Grand Départ i Firenze, Spanien og en historisk afslutning i Nice. Læs her BetXperts optakt med odds på Tour de France 2024.

Der er på forhånd lagt op til endnu et slag mellem Jonas Vingegaard og Tadej Pogačar i Tour de France 2024. Danskeren er efter de seneste to års sejre forhåndsfavoritten. Vingegaard skal dog også holde øje med en anden slovener. Primož Roglič skifter til 2024-sæsonen nemlig til BORA - hansgrohe. Remco Evenepoel ventes også at stille til start og skal forsøge at bryde de to rytteres dominans.

Tour de France Odds 2024

Se flere odds på cykling

Jonas Vingegaard er er som nævnt nævnt igen i år manden, der skal slås. Baseret på de sidste to udgaver af Tour de France bliver det dog på ingen måde nogen let opgave for konkurrenterne. 

Ser vi på de seneste tre udgaver af Tour de France, så står det klart, at Tadej Pogačar er det bedste bud på manden, som kan stoppe Vingegaard.

Sloveneren havde en katastrofal optakt til sidste års Tour, da han brækkede hånden omkring to måneder inden starten. I år bliver den ubekendte faktor, at Pogačar skal køre Giroen inden Touren. Sidst en rytter er lykkes med det projekt var Marco Pantani tilbage i 1998. Tom Dumoulin og Chris Froome har dog begge været tæt på i nyere tid.

Skulle Giroen vise sig at have taget for hårdt på Pogačar, så ventes UAE også at stille til start med store profiler i form af Juan Ayuso, João Almeida og sidste års nummer tre i Touren, Adam Yates. Det er dog svært at se en af dem være i stand til at true Vingegaard i samme grad som Pogačar.

Der er også Primož Roglič, som efter 2023 forlader Jumbo-Visma og skifter til BORA - hansgrohe. Det bliver særdeles interessant at se ham køre mod Jonas Vingegaard. Sloveneren er hurtigst på stregen af de to, men Vingegaard er formentlig bedre i de høje bjerge.

Det fjerde realistiske vinder bud er Remco Evenepoel. Der er i skrivende stund rygter om, at hans Quick Step hold skal fusionere med Jumbo-Visma. Skulle det ske, så vides det dog ikke, om det bliver fra næste sæson eller om det første bliver fra 2025.

Indtil andet er annonceret, tager vi udgangspunkt i, at Remco kører for Quick Step næste år. De har rustet op ved at hente Mikel Landa ind til at støtte belgieren i bjergene. Spørgsmålet er, om Evenepoel kan køre fra Vingegaard og Pogačar og samtidig undgå en stor offday, som den han havde i Vueltaen.

Derefter er det svært at se, hvem der skulle kunne true de ovennævnt. Et par som ventes at gøre forsøget er Carlos Rodríguez (INEOS), Jai Hindley (BORA), Tao Geoghegan Hart (Lidl-Trek), Richard Carapaz (EF) og Enric Mas (Movistar.).

Tour-favoritterne 2024

De sidste to år har Tadej Pogacar været den altoverskyggende favorit til at vinde Tour de France. Sidste år gik det dog ikke, som præsten prædikede, da danske Jonas Vingegaard og resten af Jumbo-Visma-holdet fik has på den slovenske megastjerne.

Det til trods er Pogacar i skrivende stund fortsat bookmakernes favorit. Denne gang er det dog med Jonas Vingegaard lige i hælene. Sidste sæson var Vinegaard Pogacar overlegen det meste af løbet. Det var stort set kun slovenerens hurtighed på stregen, som Vingegaard ikke kunne matche. De skal retfærdigvis også nævnes, at det meste af Pogacars hold undervejs måtte udgå på grund af sygdom.

Ønsker man at foretage et cykling odds på Vingegaard kan det muligvis betale sig at slå koldt vand i blodet. Sidste sæson var Vingegaard ikke nær så fremtrædende i forårsløbene som den slovenske rival. Skulle det samme gøre sig gældende i år, hvilket ikke er utænkeligt, så kan det få oddsene på Vingegaard til at stige i løbet af foråret. Så det med at slå til på det rette tidspunkt.

Der skal næsten uheld til for Vingegaaard og Pogacar, hvis ikke det skal en af de to, som vinder Tour de France 2023. Ser vi på bookmakernes odds på cykling, så er der nemlig et stort hop ned til de næste kandidater. Disse er i skrivende stund den forsvarende Giro-vinder Jai Hindley, sidste sæsons nummer to i Vuelaen Enric Mas, Tour-vinderen fra 2018 Egan Bernal og Richard Carapaz, som nu kører på EF-holdet. Bernal kan blive interessant, hvis han kan komme sig ovenpå den skade, som smadrede sidste sæson for ham.

Den store favorit: Jonas Vingegaard

Med Jonas Vingegaards præstation fra sidste år in mente er det som nævnt ikke overraskende, at han går ind til Tour de France 2023 som manden, der skal slås.

Jonas Vingegaard disponerede kræfterne til perfektion under sidste års Tour de France. Han forholdte sig relativt roligt, mens Pogačar så ud til at have sat sig på løbet fra starten. På 11. etape til Col du Granon fik piben dog en anden lyd. Her blæste Jumbo-Visma nemlig til angreb langt ude fra med Vingegaard og Primož Roglič. Pogačar var isoleret og brugte mange kræfter på at køre angrebene ind og knækkede på sidste bjerg, hvor han tabte næsten tre minutter.

Derfra havde Vingegaard fuldstændig styr på sin slovenske rival. Det lykkedes tilmed danskeren at sætte Pogačar på løbets sidste bjergetape samt slå ham på enkeltstarten.

Danskeren er siden Tour-triumfen blevet slået af Pogačar i Lomardiet Rundt og Paris-Nice. Det er der dog ikke noget overraskende i. Pogačar er verdens bedste og mest alsidige cykelrytter, og Vingegaards største force er hans uovertruffende evne til at restituere. Den kommer selvsagt ikke i lige så høj grad til sin ret i løbet af et etapeløb på en uge sammenlignet med en Grand Tour.

Alt i alt har Vingegaard haft en planmæssig optakt til Touren. Han begyndte 2023 med at vinde det lille spanske etapeløb O Gran Camiño og samtlige løbets tre etaper. Derefter blev det til en tredjeplads i Paris-Nice. Senest var danskeren uimodståelig, da han som ventet vandt Baskerlandet Rundt samt tre etaper undervejs.

Derefter dominerede Vingegaard i det store franske etapeløb Critérium du Dauphiné, som er hans sidste løb inden Touren. Her vandt Vingegaard to etaper og løbet samlet. Det skete i suveræn stil med to minutter og 23 sekunder til Adam Yates. Det en nærmest uhørt margin for det løb.

Jumbo-Visma-holdet er som nævnt også en væsentlig årsag til Vingegaards favoritværdighed. De havde havde sidste år løbet i et jerngreb. Det var reelt set kun på 17. etape til Peyragudes, at det lykkedes Pogačars UAE-hold at isolere Vingegaard.

Jumbo-Visma kommer til at stille stort set samme hold i år. Eneste ventede ændring er, at Dylan van Baarle, som er hentet ind hos INEOS, ventes at komme med i stedet i for Roglič, der koncentrer sig om Giroen og Vueltaen. Derudover erstatter Kelderman den skadede Kruiswijk. Kelderman blev samlet nummer fire i Schweiz Rundt og ligner dermed en fuldgod erstatning.

Vingegaards start på Tour de France 2023

Jonas Vingegaard har fået en helt planmæssig start på Tour de France. Danskeren var i stand til at svare på Tadej Pogačars angreb på de to etaper i Baskerlandet.

Pogačar har taget tid i form af bonussekunder, men det var ventet med slovenerens overlegne hurtighed in mente.

Hvor Vingegaard har fået den ønskede start, så forholder det sig lidt anderledes for Jumbo-Visma som hold. Hollænderne forsøgte at vinde med Wout van Aert på begge dage i Baserlandet men uden held.

Pogačar i udfordrerens rolle

Når Tadej Pogačar stiller til start i et cykelløb, så er han oftest favoritten til at vinde det. Nu er der dog kommet andre boller suppen, selvom det ventes at blive tættere mellem ham og Vingegaard i år.

Sidste år fik Pogačar som beskrevet ovenfor en ordentlig tur i Jumbo-maskinen. Det skal derfor blive interessant at se, hvad han og UAE vil gøre anderledes i år.

Et bud kunne være, at Pogačar vil disponere sine kræfter anderledes. Sidste brugte han mange kræfter på angreb tidligt i løbet, som ikke gav de store tidsgevinster. Samtidig så man Jumbo-Visma vinde stort, da de gik all-in på 11. etape.

Med til historien om Tour de France 2022 hører også, at UAE-holdet var voldsomt uheldige. De mistede Matteo Trentin kort inden starten i København, og han måtte afløses af en uhyre formsvag Marc Hirschi. Derefter mistede Pogačar fire hjælpere mellem 8. og 17. etape. Han kunne takke Mikkel Bjerg og Brandon McNulty for, at det ikke gik værre.

Det er svært at forestille sig, at det skulle gå helt så galt i år. Derudover har man også forstærket holdet betragteligt med Adam Yates. Briten har allerede leveret for sit nye hold ved at vinde det store etapeløb Romandiet Rundt. Han blev sidste år nummer ni i Tour de France, mens han hjalp Geraint Thomas til en tredjeplads.

Det som primært taler for Pogačar i år er, at der er færre høje bjerge sammenlignet med sidste års rute. Man kan ikke kalde det en decideret svaghed hos sloveneren, men det er terræn, hvor Vingegaard er en tand stærkere. Derudover har løbet blot én enkeltstart, som mildt sagt er en yderst kuperet sag, hvilket også er godt for Pogačar.

Det som i skrivende stund primært taler imod en sejr for Pogačar er det brud på venstre håndled, som han pådrog sig i Liège-Bastogne-Liège. Det er naturligvis ikke optimalt to måneder inden Touren.

Skaden har tvunget Pogačar til at ændre på løbsprogrammet. Han skulle have kørt Slovenien Rundt, men måtte nøjes med de slovenske mesterskaber, hvor han unden problemer sejrede på enkeltstarten samt i linjeløbet.

Pogačar har Mikkel Bjerg, Matteo Trentin og Vegard Stake Laengen ved sin side på fladere terræn. I bjergene har han den rutinerede og altid pålidelige Rafał Majka, Felix Großschartner, Marc Soler og sidst med ikke mindst Adam Yates. Yates var best of the rest bag Vingegaard i Dauphiné og vandt tidligere på sæsonen Romandiet Rundt.

Pogačars start på Tour de France 2024

Heldigvis lader det ikke til, at Tadej Pogačars håndled volder ham de store problemer. Pogačar kører dog stadig med tape på armen, og han siger, at det til tider stadig gør lidt ondt i håndleddet, så det bliver forhåbentlig ikke et problem senere.

Pogačar var trods skaden stadig i hopla i Baskerlandet. Her angreb verdens bedste cykelrytter på begge etaper, hvor han forsøgte at presse Vingegaard. Danskeren blev siddende i hans hjul og ville ikke samarbejde med konkurrenten.

Mange spekulerede i, hvorvidt Pogačars nedtur på Col du Granon sidste år ville gøre, at han var mindre aggressiv i starten af løbet. Det lader ikke til at være tilfældet, da han igen er gået benhårdt efter bonussekunder.

Pyrenæerne bliver den første store test, når det gælder, hvordan han står stillet sammenlignet med Vingegaard, som vi ved er i topform.

Hvad skal INEOS stille op?

INEOS Grenadier ejede stort set Touren fra 2012 til 2019, hvor de vandt alle udgaver med undtagelse af 2014, hvor Froome styrtede og udgik. De sidste tre år har bedste placering dog været henholdsvis 13, 3 og 3. Det selvsagt ikke tilfredsstillende for de pengestærke briter.

Holdet er dog stadig skræmmende stærkt. Deres problem er bare, at de ikke har haft en kaptajn i samme liga som Pogačar og Vingegaard. Det så man eksempelvis sidste år, hvor Geraint Thomas til tider lige kunne følge Vingegaard og Pogačar men aldrig var i stand til at sætte dem.

Håbet er i år, at Egan Bernal endelig kan komme tilbage fra sit skadeshelvede. Colombianeren styrtede voldsomt på en træningstur i januar 2022 og har siden været forfulgt af uheld. Han lod til at være på rette vej med en opmuntrende ottendeplads i Romandiet Rundt. Derefter ramte uhedelt dog igen, da han styrtede på 1. etape af Ungarn Rundt

Bernal viste i Dauphiné noget af det bedste, vi har set siden styrtet. Her sluttede han på en samlet 12. plads. Det er dog stadig langt fra hans gamle niveau.

Bernal fik en godkendt start på Touren. Han tabte tid på 1. etape, men der var så lidt plads til at køre frem på sidste stigning, at han kan være blevet fanget langsommere ryttere. På 2. etape sad han med de bedste hjem. Dermed er han inden Pyrenæerne 21 sekunder efter de fleste af de øvrige klassementryttere.

Carlos Rodríguez har klaret sig en tand bedre og ikke tabt tid udover bonussekunder. Dermed ligger den unge spanier stadig godt til i klassementet. Han så stærk ud i Vueltaen sidste år, hvor han længe lignede et bud på en podieplads. Det satte et styrt på 18. etape dog en stopper for, og han måtte tage til takke med en syvendeplads.

Daniel Martínez tabte over 12 minutter i klassementet og får dermed svært ved at køre på podiet. Tom Pidcock ventes også at fokusere på etapesejre.

Hindleys Tour-debut

En mand som bliver særdeles interessant at følge er sidste års Giro d'Italia-vinder - Jai Hindley. Mange troede, at det skulle vise sig at blive en enlig svale, da Hindley i 2020 kæmpede med om sejren i Giroen. Det modbeviste han dog sidste år ved at vinde den italienske rundtur.

I år har den 27-årige australier indstillet sigtekornet mod Touren, hvor han gør debut. Hindley havde et hæderligt forår med en samlet ottendeplads i Catalonien Rundt som bedste resultat. Derefter var han igen solid i Dauphiné, hvor han blev nummer fire.

Der er intet underligt i, at han netop i år har valgt Touren. Ruten er nemlig perfekt for ham, med mange kuperede dage og meget lidt enkeltstart. På løbets enlige enkeltstart er der som nævnt heller ikke mange flade kilometer for bjergrytteren at slås med.

BORA tror så meget på Jai Hindley, at de ladt holdet sprinterstjerne Sam Bennett blive hjemme. Folk som Buchmann, Jungels og Konrad bliver vigtige i bjergene. Buchmann viste allerede på de første par etaper, at formen er der.

Hindley kan også være tilfreds med de første par etaper, hvor han ikke tabte tid udover bonussekunder. Australieren plejer at være od i den sidste uge, så hvis han kan holde sig til indtil da, så bliver han farlig.

Skjelmoses sidste store test

Vi nævner også danske Mattias Skjelmose. Den 22-årige københavner har længere været kendt som et stort talent. Det har han i denne sæson sat en tyk streg under med flot kørsel i Ardennerne og senest i Schweiz Rundt og til DM.

Det betyder selvsagt også, at forventningerne til Skjelmose er steget betragteligt i løbet af den sidste måneds tid. Det modsatte gælder odds på Skjelmose som Tour-vinder, der er styrtdykket sammenlignet med inden Schweiz Rundt.

Skjelmose har et ganske fornuftigt Lidl - Trek-hold med til at hjælpe sig. Der er Ciccone, som vandt sidste etape i Critérium du Dauphiné. Vi har også Tony Gallopin, som var godt kørende ved de franske mesterskaber samt Quinn Simmons og Juan Pedor López. I det fladere terræn skal Skjelmose hold sig til Mads Pedersen.

Mattias Skjelmose kom godt gennem de første etaper i Baskerlandet, hvor han ligesom Rodríguez og Hindley også var med de øvrige favoritter hjem.

Adam Yates - UAE's plan B

Der var mange løftede øjenbryn, da UAE kort inden starten i Baskerlandet meldte ud, at Adam Yates havd en delt kaptajnrolle med Pogačar. Selv Yates syntes at være i tvivl omkring dettes rigtighed.

Adam Yate var dog stærk på 1. etape, hvor han skød Pogačar afsted. Da det senere blev samlet angreb han sammen med sin bror Simon og endte med at vinde etapen og tage den gule trøje.

Det er vigtigt for UAE at holde Yates i spil så længe som muligt, så de kan bruge ham i kampen mod Vingegaard.

Alle outsiderne

Det kræver i forvejen en god fantasi at kalde en anden vinder end Pogačar eller Vingegaard. Derfor siger det også sig selv, at oddsene på outsidere udover de ovennævnte af gode grunde er meget høje.

En af disse er det franske håb David Gaudu, der sidste år blev nummer fire. Han var dog 13 minutter og 39 sekunder efter Vingegaard. Gaudu skuffede stort i Critérium du Dauphiné, men han så heldigvis for hjemmepublikummet langt bedre ud på 1. og 2. etape i Baskerlandet.

Der er også Bahrain-Victorious' Mikel Landa, der kørte godt i Baskerlandet, hvor han ikke tabte tid. Pello Bilbao var uheldig med et tidstab på 1. etape men var godt med på den efterfølgende. Holdets tredje kort Jack Haig har tabt mere tid, hvilket kan give ham mere plads.

Ben O'Connor kørte modsat Gaudu og Landa et fremragende Dauphné, hvor han blev nummer tre. Han var dog helt bag om dansen i Baskerlandet, hvor han tabte tid begge dage.

Simon Yates var som sin tvillingebror godt kørende på 1. etape og sad også med hjem på 2. etape. Han har vist, at han kan vinde en Grand Tour, da han sejrede i Vueltaen tilbage i 2018. Siden da er han dog kun sluttet på podiet i én af sine efterfølgende syv Grand Tour, hvoraf han er udgået i de fire.

Et par andre interessante ryttere, som også var godt med i Baskerlandet var Romain Bardet og Michael Woods. De har begge bestemt potentiale til at gå i top ti. Victor Lafay og Steff Cras overraskede begge positivt, men de bør få de svært i de store bjerge.

Så hvor ligger værdien?

Her skal man prise sig lykkelig for Tadej Pogačar. Det er nemlig udelukkende på grund af hans tilstedeværelse, at oddset på Vingegaard ikke er markant lavere.

Vi siger dog af ovennævnte grunde, at det bliver danskeren, som løber med sejren for andet år i træk. Pogačars optakt til Touren bliver ikke ideel, og danskeren kan igen vise sig at være for stærk i tredje uge.

Vingegaard har også holdet til at vinde Touren. UAE har naturligvis også er fantastisk hold, men de har ikke en mand a.la. Wout van Aert.

Skal vi op i de højere odds, så kunne Jai Hindley være et godt bud. Australierens optakt ligner meget den, som han havde frem sidste års Giro-sejr. Det skal forstås på den måde, at han heller ikke den gang leverede noget sensationelt inden da men toppede på det rigtige tidspunkt. Det er dog igen svært at se ham sætte Vingegaard eller Pogačar.

Odds på den grønne trøje

Der er endnu ikke odds på den grønne trøje. Sidste år dominerede Wout van Aert pointkonkurrencen. Han siger selv, at han ikke kommer til at gå efter trøjen i år, hvis det er tilfældet, så er det om ikke andet godt for spændingen i den konkurrence.

Van Aert vil formentlig stadig gå efter udvalgte etaper, så han kan sagtens stadig ende med at være med i toppen af pointkonkurrencen til trods for, at det ikke er et erklæret mål.

Hvis van Aert vitterligt ikke går efter det, så kunne Jasper Philipsen ligne et godt bud. Belgieren er god i det mere kuperede terræn og har en stor motor, hvilket kommer ham til gode i 3. uge, hvor der kan være op til tre muligheder for sprinterne.

Danske Mads Pedersen er bestemt også blandt favoritterne, hvis van Aert ikke går efter den grønne trøje. Mads Pedersen vandt Vueltaens pointtrøje plus tre etapesejre. Senest tog han også en etapesejr i Giroen. Han er ligesom Philipsen ganske god i det kuperede terræn. Nøglen til succes bliver at køre i top tre på de flade sprinteretaper.

Vi har også vinderen af den grønne trøje fra 2020 - Sam Bennett. Ireren skal kører på BORA-holdet, som dog har flere dagsordner, da de også har Jai Hindley med. Derudover har Bennett ikke været videre overbevisende i denne sæson.

Biniam Girmay fra Eritrea bliver særdeles interessant at følge. Wanty-rytteren viste med en etapesejr i Schweiz Rundt, at formen er, hvor den skal være, da han pulveriserede Wout van Aert i spurten på 2. etape.

For god ordens skyld nævner vi også Mark Cavendish og Peter Sagan, som begge tidligere har domineret spurterne i Touren og kampen om den grønne trøje. De kører begge deres sidste Tour de France og vil primært fokusere på etapesejre frem for at bruge kræfter på pointspurter osv.

Foto: MARCO BERTORELLO / AFP

Odds på den prikkede bjergtrøje

Bjergkonkurrencen er de sidste tre udgaver blevet vundet af løbets vinder. Hverken Pogačar eller Vingegaard havde det som mål, men det er bare sket som naturlig konsekvens af deres overlegenhed i bjergene.

Man skulle have et hjerte af sten for ikke at have bare lidt ondt at tyske Simon Geschke, der sidste år mistede bjergtrøjen til Vingegaard på sidste bjergetape. For at gøre ondt værre skulle Cofidis-rytteren derefter fortsat køre rundt i trøjen, da Vingegaard havde den gule.

Man kunne for konkurrencens skyld håbe, at den i år bliver vundet af en rytter, som går efter den. Det kunne være typer som Romain Bardet, Thibaut Pinot, Pello Bilbao eller Julian Alaphilippe. Andre profiler kan også melde sig ind i kampen i takt med, at de ryger ud af klassementet. Pogačar og Vingegaard er dog qua bjergkonkurrencens nuværende pointsystem forhåndsfavoritter.

Neilson Powless tog sig af pointene i Baskerlandet. I og med at han sidste år blev nummer 12 i Touren, så er han også en mand, som der skal holdes øje med.

Jonas Vingegaard samlet vinder til odds 1,90

Læs analysen her

Odds på ungdomstrøjen

Pogačar er trods sine mange store bedrifter stadig kun 24 år gammel. Dermed kan han vinde ungdomskonkurrencen for fjerde gang. Det ville i så fald være rekord. Han ligger inden dette års udgave side om side med Jan Ullrich.

Det siger sig selv, at Pogačar bør vinder konkurrencen, hvis han kommer helskindet til Paris. Umiddelbart er hans værste rivaler danske Mattias Skjelmose og Carlos Rodríguez.

Skjelmose har haft en fremragende sæson. Højdepunktet var uden tvivl Ardenner-ugen, hvor han sluttede top ti i alle tre Ardennerløb. I Flèche Wallonne blev han tilmed toer bag Pogačar.

Bookmakere med odds på Tour de France

Det er rigtig mange bookmakere med odds ude på Tour de France, men hos Bet365 finder man et stort udvalg af odds og specials på de danske ryttere.

Livebetting på Tour de France

Ønsker du at livebette på etapen, så kan du svinge forbi Bet365 der udover liveodds for vinder af etapen også har Head2head odds. Også her er der flere gode bookmakere at vælge imellem.

Livebetting på Tour de France hos Bet365

Spørgsmål og svar om Tour de France

🔎Hvor mange danskere har vundet Tour de France?

To danskere har vundet Touren. Det var Bjarne Riis i 1996 og Jonas Vingegaard i 2022 og 23.

🔎Hvor mange danske etapesejre har der været i Tour de France?

Vi er oppe på 28 danske etapesejre.

🔎Hvem er favorit til at vinde Tour de France 2024?

Jonas Vingegaard og Tadej Pogačar er favoritterne til at vinde Tour de France 2024.

🔎Hvem har vundet Tour de France flest gange?

Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Bernard Hinault og Miguel Indurain har alle vundet Touren fem gange. Lance Armstrong var oppe på syv, men han fik sine sejre annulleret, da han indrømmede brug af doping.

🔎Hvor meget tjener Tour-vinderen?

I 2022 lød den samlede præmiepulje på €2.288.450. Jonas Vingegaards førsteplads indkasserede €500.000.

🔎Hvor starter Tour de France 2024?

Dette års Tour de France starter i den italienske by Firenze.

Kommentarer

Feedback