18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bet365 anmeldelse

Reklame for bet365. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Britisk gigant med stærkt spiludvalg

Bet365 har gennem de senere år været en de mest synlige udbydere i mediebilledet, og betragtes af mange som den bedste all-round bookmaker ikke bare i Danmark, men i hele Europa.

På denne måde er selskabet blevet synonymt med et enormt udbud af spil, odds i den gode ende af markedet, og en yderst velsmurt og velstruktureret forretning, som appellerer til alle typer af spillere.

Sådan opretter du en konto hos bet365

Det er heldigvis vældig nemt og hurtigt at oprette en spillekonto hos bet365, og du kommer til deres kontooprettelse ved at klikke på ”Opret konto” i det øverste, højre hjørne på forsiden af bet365's hjemmeside.

1. Personlig informationer.
Herefter kommer du til deres formular, hvor du skal indtaste dine personlig oplysninger som fulde navn, fødselsdato og CPR samt dine kontaktoplysninger som e-mailadresse og telefonnummer.

2. Vælg brugernavn og adgangskode
Når du har udfyldt disse personlige informationer, er vi nået til dine log-in-oplysninger, og du skal vælge dit  ønskede brugernavn og kodeord. Vær omhyggelig med dit valg, da du skal benytte dette brugernavn og kodeord, når du vil logge ind på din bet365-spillekonto.

3. Sikkerhedsspørgsmål
Så er vi kommet til at vælge et sikkerhedsnummer og spørgsmål, som du skal oplyse, hvis du kontakter bet365 om problemer med din konto eller log-in.

4. Sæt indbetalingsgrænse og det forventede månedlige forbrug
Sidste skridt er at vælge en indbetalingsgrænse til din spillekonto. Du kan senere ændre denne indbetalingsgrænse, som kan være per dag, per uge, eller per måned.

Når du har klikket på boksen ved at have accepteret Bet365's regler og vilkår, så skal du blot trykke på "Opret konto hos Bet365", og så er du klar til at komme i gang.

Spiludbud

Udbuddet hos Bet365 dækker over en bred kam, hvad man som spiller kan forvente sig af én af branchens største udbydere. Uanset på hvilken ugedag og på hvilket tidspunkt, vi har besøgt Bet365, er der altid et væld af spilmuligheder på stort set alle tænkelige sportsgrene.

Inden for alle sportsgrene er udvalget bredt, men de udmærker sig især på de klassiske specialspil. Ikke blot på de allerstørste sportsgrene, men også på de mindre, hvor man ofte finder rigtig mange specialspil på de enkelte kampe (Første målscorer, halvleg/fuldtid, asian og alm. handicap, over/under, spillerpræstationer, udsagnsspil, osv). Også på tennis er sætspil naturligvis standard som specialspil.

Spiltyper

Specialspil findes som nævnt i hobetal på stort set alle kampe, som har en bare gennemsnitlig interesse. Hvor dette tidligere var forbeholdt de britiske ligaer, er vingerne bredt mere ud nu. Det er mere reglen end undtagelsen, at der udbydes 15-20 specialspil pr. kamp, også selvom man bevæger sig et stykke ned i divisionerne.

Et andet område hvor de er fremtrædende, er de såkaldte tovejs-spil på asian handicap og over/under. Her kan man spille på stort set alle tænkelige linjer, og ikke bare de alment tilgængelig linjer som fx. over/under 2,5 mål.

Der er dog et enkelt område, hvor Bet365 begynder at sakke bagud i forhold til markedet, og det er på de såkaldte udfalds-spil (proposition bets), hvor man kan spille på et væld af forudsigelser i en given kamp. Fx om en bestemt spiller får en advarsel, om en anden scorer på direkte frispark osv. Denne spiltype begiver Bet365 sig stort set aldrig ud i, uanset hvor stor en begivenhed vi taler om, og det koster lidt på karakteren.

Bet365 Odds

Bet365 er ofte blandt de bookmakere i markedet, der er tidligst ude med deres odds. Ofte holdes oddsene også langt hen ad vejen uden reguleringer, hvilket illustrerer en tro på egne evner hos oddssætterne, som generelt også er dygtige især på det britiske spiludbud.

Tilbagebetalingen varierer fra omkring 89 procent på de mindre ligaer (Japan, Tjekkiet etc.) og topper ved 93 procent på de store europæiske ligaer, herunder Spanien, England, Italien osv. På specialspil holdes ligeledes pæne tilbagebetalinger, hvor der på f. eks. over/under spil også gives 93 procent. Spilles der på asian handicap eller over/under (asiatiske linier) er tilbagebetalingen oppe på 96-97 procent.

På sportsgrene som golf, vintersport og trav, hvor der udbydes et pænt udvalg af H2H-odds ligger tilbagebetaling på 91-92 procent.

Bet365 Livebetting

Livebetting-sektionen har et udvalg, der hører til i den rigtigt gode ende. Man holder sig ikke kun til liveodds på fodboldkampe, men åbner også ofte for spil på golf, skisport, curling, trav og meget andet. De fleste live-væddemål kan også kombineres med væddemål fra pre-match sektionen.

Livebetting er integreret i websitet, live-sektionen hører til blandt markedets bedste, både på udbud, overskuelighed og tilgængelighed.

Bet365 ligger inde med markedets største udvalg af streamingrettigheder, og man kan derfor følge et hav af kampe og begivenheder i livebetting-sektionen.

Website

På trods af det enorme spiludbud er hjemmesiden meget overskuelig, og layout og navigation er i den pæne ende, med en logisk opbygning som gør navigation både på kamp- og liga-niveau meget nemt.

Tidligere var det et væsentligt problem, at der ikke fandtes en søgefunktion, hvilket nogle gange kunne gøre det svært at finde bestemte spil/begivenheder. Det er ikke tilfældet længere, da der er en god søgefunktion på websitet nu. 

Bet365 Mobil

Som på den traditionelle web-platform efterlader Bet365 ikke kunderne ret meget tilbage at ønske sig, når man boltrer sig på deres mobile platforme.

Både på smartphone og tablet er det en fornøjelse at navigere rundt i det fulde udbud af spil, hvor også livestreaming og samtlige metoder til ind- og udbetalinger stilles til rådighed. En man stadig ikke kunde hos Bet365, så kan der også oprettes en konto via den mobile platform.

Hvad enten man er til livebetting, multispil, systemspil og/eller "bankere", så kan man på mobil og tablet spille akkurat som via web-platformen, ligesom support også kan fanges både via formular og livechat.

Eneste store mangel var tidligere, at der ikke fandtes en søgefunktion, men da der gør det nu, så synes vi, at Bet365 fortjener at score topkarakter på deres mobilapp, som er nem at navigere rundt i og fin at streame kampe fra. 

Ind- og udbetalinger

Det skorter ikke på transaktionsmuligheder, hvor man kan bruge de allermest tilgængelige betalingsformer.

Bemærk, at man kun kan benytte en udbetalingsmetode, hvis man har benyttet metoden ved indbetaling, hvilket er en gængs praksis hos flere britiske bookmakere.

Du kan foretage en udbetaling fra din bet365-konto ved at gå til sektionen "Udbetal" via "Bank" i menuen "Konto". Som udgangspunkt skal du anmode om udbetaling til samme betalingsmetode, som du benyttede ved indbetaling til din spillekonto.

Hvis det ikke er muligt at udbetale til din indbetalingsmetode, så vil din udbetaling ske til din bankkonto via bankoverførsel. Du kan gennemføre en udbetaling via bankoverførsel online ved at vælge "Udbetal" og indtaste de nødvendige bankdetaljer.

Support

Der er dansk support gennem adskillige kanaler. Den danske support er tilgængelig hele døgnet og svarer generelt meget hurtigt på henvendelser.

Support inkluderer også livechat-service, hvor man døgnet rundt kan komme i direkte kontakt med en servicemedarbejder. Ved flere lejligheder har BetXpert erfaret, at denne livechat-service hører til blandt en af markedets bedste supportafdelinger.

Skulle alt dette ikke være tilstrækkeligt, kan support også kontaktes via telefon (gratis-nummer).

Indsatspolitik

Man kan risikere at støde ind i en personlig limit, hvilket vil sig en grænse for, hvor stor en indsats man kan sætte på et givent væddemål. Denne politik gælder i større eller mindre grad hos mange bookmakere, men er man storspiller, er Bet365 altså ikke den perfekte bookmaker. Hvis du er dygtig og vinder meget, KAN du få en grænse for, hvor meget du må satse. Denne grænse kan være temmelig lav - fx 200 kr.

Vi har kendskab til en kunde, der har fået meget lav indsats-limit - mellem 0 og 400 kr, alt efter sportsgren og odds. Kunden har et overskud på cirka 20.000 kr, genereret over et par år og primært ved spil på cykling, som objektivt betragtet er relativt niche-præget.

Limits kan også forekomme for ikke-storspillere. Vi har kendskab til en kunde hvis indsatser aldrig oversteg 300 kr. pr. spil, og som tilmed havde underskud på sine spil. Han blev tildelt en limit på cirka 13 kr. pr. spil. Ingen årsag blev givet til kunden, og man må formode, at det skyldtes hans spillemønster, som der altså bliver holdt lige så skarpt øje med som et eventuelt overskud.

Hvis en kunde får en limit og føler sig uretfærdigt behandlet, har vedkommende mulighed for at kontakte kundeservice, der så vil undersøge sagen og foretage en ny vurdering, hvilket typisk tager 1-2 dage. I nogle tilfælde vil kundens limit blive forhøjet, men i de fleste vil den blive fastholdt.


FAQ - ofte stillede spørgsmål

Har bet365 dansk spillelicens?
Ja, bet365 har dansk licens, hvilket betyder, at de følger Spillemyndighedens krav og regler og samtidig betyder det, at alle gevinsterne vundet hos bet365 er skattefrie.
 
Kan man få en bonus hos bet365?
Ja, når du opretter ny spillekonto hos Bet365 kan du modtage en velkomstbonus, der består af væddemålskredit på 100 % op til 1000 kroner

Hvordan indbetaler man hos bet365?
Når du har logget ind på din bet365-konto, kan du nemt gå til deres indbetalingsfunktion ved at trykke på "Indbetal", som du finder lige under din saldo i øverste hjørne på bet365's hjemmeside.

Du kan indbetale med VISA, MasterCard, Trustly, bankoverførelse, ApplePay, PaySafecard, Neteller, Skrill og Paypal.

Kan man spille hos bet365 uden MitID?
Ja, ved at hente bet365's app kan du logge ind på din spillekonto med dit valgte brugernavn og kodeord.


Konklusion

Søger man det største udvalg blandt alle sportsgrene, samt et af de bedste udbud af specialspil på markedet, så kommer man ikke uden om Bet365.

Udvalget er enormt, odds er konkurrencedygtige, og så er det en fornøjelse at bruge deres platform, hvad enten det sker via den traditionelle hjemmeside eller via mobil/tablet.

Limits forekommer, om end det kun sker under særlige omstændigheder, men generelt er Bet365 det bedste bud på markedets bedste og største all-round bookmaker, som er et must i porteføljen.

Bet365 kommentarer

Vores rating:

Bet365 tilbyder alle nye dansk bosiddende kunder med NemID væddemålskreditter på op til 1.000 kroner i velkomstbonus. Regler og vilkår gælder.

Opret dig som ny kunde hos bet365 og få din oprettelsesbonus. Følg disse trin:

 1. Gå til bet365.dk
 2. Opret dig som ny bruger hos bet365
 3. Indbetal op til 1.000 kroner og placer kvalificerende væddemål til samme værdi
 4. Når dit væddemål er afgjort, vil du modtage væddemålskreditter på op til 1.000 kroner. 
 5. Husk, at regler og vilkår gælder.

Få din velkomstbonus nu
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Hvad er den aktuelle bet365 sport bonus?

Du kan åbne en konto hos bet365 i dag og benytte deres 100 procent åbningstilbud, der gives til nye spillere.

Husk, at regler og vilkår gælder.

Du skal være opmærksom på, at din bonus først bliver synlig på din bet365-konto, når du har opfyldt bet365's regler og vilkår for gennemspilning. Derefter er du klar til at placere dine bonus bets. Det maksimale, du kan modtage, er 1.000 kroner. 

Sådan bruger du din bet365 bonus

- Få tilbud om væddemålskreditter på op til 1.000 kroner, efter du foretager en kvalificerende indbetaling (min. 50 kr.).

- Placér kvalificerende væddemål til værdien af din kvalificerende indbetaling (max.1.000 kr.) og vent på væddemålenes afgørelse.

- Dine væddemålskreditter er tilgængelige, kort efter at dine kvalificerende væddemål afgøres.

- Du kan derefter placere væddemål med væddemålskreditter. Du skal bare vælge 'Brug væddemålskreditter' på kuponen.

For eksempel, hvis du foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kroner og gør krav på dit tilbud, skal du placere et væddemål på 50 kroner på et udvalg af odds på 1.20 eller højere. Når væddemålet afgøres, kan du bruge dine 50 kroner i væddemålskreditter.

Hvis du ikke gør krav på tilbuddet, når du foretager din første indbetaling, kan du gøre dette på et hvilket som helst tidspunkt inden 30 dage, efter du oprettede din konto. Bare log ind på din bet365-konto, gå til menuen Konto, vælg Mine tilbud og klik derefter på Anmod nu for det relevante tilbud. Hvis du foretager flere indbetalinger, før du gør krav på tilbuddet, vil din største kvalificerende indbetaling bidrage mod værdien af dine væddemålskreditter (max 1.000 kr.).

Hvordan fungerer Bet365's væddemålskreditter?

Så snart du har opfyldt betingelserne for indbetaling og placering af kvalificerende væddemål, kan du anvende væddemålskreditter til at placere væddemål uden at sætte dine egne kontanter på spil. 

Væddemålskreditter kan anvendes på alle sportsgrene fordelt på et bredt udvalg af markeder. Eventuelle gevinster fra væddemål, som placeres med væddemålskreditter, tilføjes til din udbetalingsbare saldo. Gevinster er eksklusive indsatsen for dine væddemålskreditter. 

Du kan også finansiere et væddemål med en kombination af væddemålskreditter og kontanter.

Sådan bruger du din Bet365 bonus

Med sund fornuft og en seriøs tilgang til betting er det muligt at stå med et overskud, efter du har gennemspillet din bonus hos en bookmaker med et højt omsætningskrav - også selvom bookmakerne i længden har en kæmpe fordel af at kunne justere på tilbagebetalingsprocenten. Her er et par gode råd til, hvordan du kan gennemspille din bonus:

 • Spil på sportsgrene eller specifikke hold, som du ved noget om.
 • Brug internettet til at søge efter informationer om kampen. Det kan eksempelvis være helt afgørende, hvordan skadesituation ser ud for de involverede hold.
 • Find eksperter på området, der giver spilanbefalinger til kampen. Her er det vigtigt at finde eksperter, der ved, hvad de taler om og kan dokumentere det. Her på BetXpert er alle eksperters statistik offentlig tilgængelig og har været det i hele BetXperts levetid. Du kan finde vores eksperters spilforslag her og eventuelt følge dem, du stoler på eller er enig med. 
 • Vær meget opmærksom på, hvad oddset er på et givent udfald. Selvom du føler dig helt sikker på, at eksempelvis Barcelona eller Juventus vinder på hjemmebane over et mindre hold, så er det ikke sikkert, at væddemålet er fornuftigt, hvis oddset er alt for lavt. Det handler om at finde de odds, som du mener, at bet365 har sat forkert i forhold til den reelle chancevurdering. Barcelona eller Juventus vinder måske nok de fleste af deres hjemmekampe mod mindre hold, men det afspejles også i oddset. I sport og betting fejler selv de største favoritter af og til. Det er vigtigt at have i baghovedet.
 • Lær dig selv og dine bettingvaner at kende. Hvis du vil vinde penge på betting, så bør du altid forsøge kun at spille fornuftige og velovervejede væddemål, hvor du har sat dig ind i omstændighederne omkring en specifik kamp. Tænk over, hvorfor du spiller et givent væddemål. Hvis du kan mærke, at dine grunde for at vælge et specifikt væddemål er mere følelsesbetonede end rationelle, så lad enten være med at spille eller juster din indsats betragteligt ned.
 • Hvis du blot har for øje at gennemspille din bonus, kan det være en god idé ikke at gå efter de alt for høje odds, selv om spillet kan være fornuftigt.
 • Det er generelt en god idé kun at spille et enkelt væddemål prer kupon, altså singlespil. Læs hvorfor her.

Bet365 bonuskode

Her på BetXpert gør vi, hvad vi kan, for at gøre tingene så nemme og fordelagtige for dig som bruger. Derfor benytter vi os ikke af diverse bonuskoder eller henvisningskoder, da det nemt kan blive forvirrende. Hvis du vil have en bet365 bonus er alt, du skal gøre, at følge vores anvisninger i toppen af denne side.

Bonuskoder til Bet365

Der er mange forvirrende begreber relateret til bonuskoder til bet365. De kan blive kaldt både velkomstkode, kampagnekode, kuponkode, tilbudskode eller henvisningskode. Alle begreberne dækker over det samme: En slags bonuskode, som foregiver at kunne tilbyde en speciel bonus. Det er dog sjældent tilfældet. Oftest dækker de blot over den velkomstbonus, som her er beskrevet, og som du kan få hos bookmakeren eller ved at klikke her på siden.

Månedens bonus hos bet365

Der findes hjemmesider, som reklamerer med en bet365 månedsbonus eller "Månedens Bonus" hos bet365. Det er ligesom førnævnte bonuskoder. Indimellem ændrer bookmakerne deres velkomstbonus, men det sker ikke på månedsbasis, og derfor er der som en hovedregel ikke specielle fordele ved at oprette sig en given måned frem for en anden.

Regler og vilkår for velkomstbonussen

Hvem kan få velkomstbonus hos bet365?

 • Du kan få denne velkomstbonus hos bet365, hvis du er mindst 18 år, er bosiddende i Danmark eller Grønland, og hvis du ikke før har haft en konto hos bet365.

Hvilke bet365-produkter gælder denne bonus til?

 • Den velkomstbonus, der er beskrevet her, er kun gældende til sportsvæddemål på bet365 og omhandler ikke bet365 Casino, LiveCasino eller bet365 Poker.

Er der en udløbsdato, når jeg får min velkomstbonus?

 • Ja, når du har fået din velkomstbonus, har du 90 dage til at opfylde omsætningskravet.
Få din velkomstbonus nu
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder

Bet365 Kampagner

Eksisterende

Få 50 kroners gratis spil Liverpool - Real Madrid hos bet365

Er du kunde hos bet365, kan du nu få et gratis spil til Champions League-finalen mellem Liverpool og Real Madrid. Følg blot de simple trin i punktopstillingen herunder. Har du endnu ikke en konto hos den populære bookmaker, er det blot at oprette en for at få del i kampagnetilbuddet. 

Læs mere...

Eksisterende

For alle spillere: Få 50 kroners gratis spil til Man. City - Real Madrid hos bet365

Er du kunde hos bet365, kan du nu få et gratis spil til Champions League-kampen mellem Manchester City og Real Madrid. Følg blot de simple trin i punktopstillingen herunder. Har du endnu ikke en konto hos den populære bookmaker, er det blot at oprette en for at få del i kampagnetilbuddet. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Optjen gratis spil ved at gætte udfaldet af Man City - Real Madrid

Hos Bet365 kan du som ny spiller få adskillige gratisspil på casino, hvis du gætter rigtigt (1-X-2) på aftenens Champions League-kamp mellem Manchester City og Real Madrid. 

Læs mere...

Eksisterende

Tidlig udbetaling: Gevinst hvis dit hold fører med to mål

Spil et singlevæddemål hos Bet365 på fuldtid - resultat-markedet (1X2) og få dit væddemål afgjort som vundet, hvis dit hold på et hvilket som helst tidspunkt fører med to mål - uanset slutresultatet.

Tilbuddet gælder kampe i Superligaen, Premier League, samt gruppekampene i Champions League og Europa League.

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback