18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bet365 anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Britisk gigant med stærkt spiludvalg

Bet365 har gennem de senere år været en de mest synlige udbydere i mediebilledet, og betragtes af mange som den bedste all-round bookmaker ikke bare i Danmark, men i hele Europa.

På denne måde er selskabet blevet synonymt med et enormt udbud af spil, odds i den gode ende af markedet, og en yderst velsmurt og velstruktureret forretning, som appellerer til alle typer af spillere.

Spiludbud

Udbuddet hos Bet365 dækker over en bred kam, hvad man som spiller kan forvente sig af én af branchens største udbydere. Uanset på hvilken ugedag og på hvilket tidspunkt, vi har besøgt Bet365, er der altid et væld af spilmuligheder på stort set alle tænkelige sportsgrene.

Inden for alle sportsgrene er udvalget bredt, men de udmærker sig især på de klassiske specialspil. Ikke blot på de allerstørste sportsgrene, men også på de mindre, hvor man ofte finder rigtig mange specialspil på de enkelte kampe (Første målscorer, halvleg/fuldtid, asian og alm. handicap, over/under, spillerpræstationer, udsagnsspil, osv). Også på tennis er sætspil naturligvis standard som specialspil.

Spiltyper

Specialspil findes som nævnt i hobetal på stort set alle kampe, som har en bare gennemsnitlig interesse. Hvor dette tidligere var forbeholdt de britiske ligaer, er vingerne bredt mere ud nu. Det er mere reglen end undtagelsen, at der udbydes 15-20 specialspil pr. kamp, også selvom man bevæger sig et stykke ned i divisionerne.

Et andet område hvor de er fremtrædende, er de såkaldte tovejs-spil på asian handicap og over/under. Her kan man spille på stort set alle tænkelige linjer, og ikke bare de alment tilgængelig linjer som fx. over/under 2,5 mål.

Der er dog et enkelt område, hvor Bet365 begynder at sakke bagud i forhold til markedet, og det er på de såkaldte udfalds-spil (proposition bets), hvor man kan spille på et væld af forudsigelser i en given kamp. Fx om en bestemt spiller får en advarsel, om en anden scorer på direkte frispark osv. Denne spiltype begiver Bet365 sig stort set aldrig ud i, uanset hvor stor en begivenhed vi taler om, og det koster lidt på karakteren.

Bet365 Odds

Bet365 er ofte blandt de bookmakere i markedet, der er tidligst ude med deres odds. Ofte holdes oddsene også langt hen ad vejen uden reguleringer, hvilket illustrerer en tro på egne evner hos oddssætterne, som generelt også er dygtige især på det britiske spiludbud.

Tilbagebetalingen varierer fra omkring 89 procent på de mindre ligaer (Japan, Tjekkiet etc.) og topper ved 93 procent på de store europæiske ligaer, herunder Spanien, England, Italien osv. På specialspil holdes ligeledes pæne tilbagebetalinger, hvor der på f. eks. over/under spil også gives 93 procent. Spilles der på asian handicap eller over/under (asiatiske linier) er tilbagebetalingen oppe på 96-97 procent.

På sportsgrene som golf, vintersport og trav, hvor der udbydes et pænt udvalg af H2H-odds ligger tilbagebetaling på 91-92 procent.

Bet365 Livebetting

Livebetting-sektionen har et udvalg, der hører til i den rigtigt gode ende. Man holder sig ikke kun til liveodds på fodboldkampe, men åbner også ofte for spil på golf, skisport, curling, trav og meget andet. De fleste live-væddemål kan også kombineres med væddemål fra pre-match sektionen.

Livebetting er integreret i websitet, live-sektionen hører til blandt markedets bedste, både på udbud, overskuelighed og tilgængelighed.

Bet365 ligger inde med markedets største udvalg af streamingrettigheder, og man kan derfor følge et hav af kampe og begivenheder i livebetting-sektionen.

Website

På trods af det enorme spiludbud er hjemmesiden meget overskuelig, og layout og navigation er i den pæne ende, med en logisk opbygning som gør navigation både på kamp- og liga-niveau meget nemt.

Tidligere var det et væsentligt problem, at der ikke fandtes en søgefunktion, hvilket nogle gange kunne gøre det svært at finde bestemte spil/begivenheder. Det er ikke tilfældet længere, da der er en god søgefunktion på websitet nu. 

Bet365 Mobil

Som på den traditionelle web-platform efterlader Bet365 ikke kunderne ret meget tilbage at ønske sig, når man boltrer sig på deres mobile platforme.

Både på smartphone og tablet er det en fornøjelse at navigere rundt i det fulde udbud af spil, hvor også livestreaming og samtlige metoder til ind- og udbetalinger stilles til rådighed. En man stadig ikke kunde hos Bet365, så kan der også oprettes en konto via den mobile platform.

Hvad enten man er til livebetting, multispil, systemspil og/eller "bankere", så kan man på mobil og tablet spille akkurat som via web-platformen, ligesom support også kan fanges både via formular og livechat.

Eneste store mangel var tidligere, at der ikke fandtes en søgefunktion, men da der gør det nu, så synes vi, at Bet365 fortjener at score topkarakter på deres mobilapp, som er nem at navigere rundt i og fin at streame kampe fra. 

Ind- og udbetalinger

Det skorter ikke på transaktionsmuligheder, hvor man kan bruge de allermest tilgængelige betalingsformer.

Bemærk, at man kun kan benytte en udbetalingsmetode, hvis man har benyttet metoden ved indbetaling, hvilket er en gængs praksis hos flere britiske bookmakere.

Support

Der er dansk support gennem adskillige kanaler. Den danske support er tilgængelig hele døgnet og svarer generelt meget hurtigt på henvendelser.

Support inkluderer også livechat-service, hvor man døgnet rundt kan komme i direkte kontakt med en servicemedarbejder. Ved flere lejligheder har BetXpert erfaret, at denne livechat-service hører til blandt en af markedets bedste supportafdelinger.

Skulle alt dette ikke være tilstrækkeligt, kan support også kontaktes via telefon (gratis-nummer).

Indsatspolitik

Man kan risikere at støde ind i en personlig limit, hvilket vil sig en grænse for, hvor stor en indsats man kan sætte på et givent væddemål. Denne politik gælder i større eller mindre grad hos mange bookmakere, men er man storspiller, er Bet365 altså ikke den perfekte bookmaker. Hvis du er dygtig og vinder meget, KAN du få en grænse for, hvor meget du må satse. Denne grænse kan være temmelig lav - fx 200 kr.

Vi har kendskab til en kunde, der har fået meget lav indsats-limit - mellem 0 og 400 kr, alt efter sportsgren og odds. Kunden har et overskud på cirka 20.000 kr, genereret over et par år og primært ved spil på cykling, som objektivt betragtet er relativt niche-præget.

Limits kan også forekomme for ikke-storspillere. Vi har kendskab til en kunde hvis indsatser aldrig oversteg 300 kr. pr. spil, og som tilmed havde underskud på sine spil. Han blev tildelt en limit på cirka 13 kr. pr. spil. Ingen årsag blev givet til kunden, og man må formode, at det skyldtes hans spillemønster, som der altså bliver holdt lige så skarpt øje med som et eventuelt overskud.

Hvis en kunde får en limit og føler sig uretfærdigt behandlet, har vedkommende mulighed for at kontakte kundeservice, der så vil undersøge sagen og foretage en ny vurdering, hvilket typisk tager 1-2 dage. I nogle tilfælde vil kundens limit blive forhøjet, men i de fleste vil den blive fastholdt.

Konklusion

Søger man det største udvalg blandt alle sportsgrene, samt et af de bedste udbud af specialspil på markedet, så kommer man ikke uden om Bet365.

Udvalget er enormt, odds er konkurrencedygtige, og så er det en fornøjelse at bruge deres platform, hvad enten det sker via den traditionelle hjemmeside eller via mobil/tablet.

Limits forekommer, om end det kun sker under særlige omstændigheder, men generelt er Bet365 det bedste bud på markedets bedste og største all-round bookmaker, som er et must i porteføljen.

Bet365 kommentarer

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback