18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Betfair Sportsbook anmeldelse

Opdateret
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Reklame for Betfair International Plc. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Gode odds, stærke tilbud og lækker livebetting

Betfair-navnet er for mange spillere synonymt med det unikke koncept, som selskabet har været førende på gennem en lang årrække; spillebørsen, hvor spillere handler odds med hinanden via køb og salg.

Intet unikt koncept uden en vis form for kompleksitet, og mange spillere i "fritids"-klassen har gennem årene fundet spillebørs-konceptet for tungt og kompliceret, sammenlignet med de traditionelle bookmakere på markedet. Det tog selskabet bag konsekvensen af i 2012, hvor de britiske spillere fik adgang til Betfair Sportsbook.

Sportsbook-konceptet har stået sin prøve på hjemmemarkedet, og er også tilgængeligt i Danmark, hvor man som spiller får et alternativ til porteføljen, hvor der er et stort udbud af livebetting, odds i den pæne ende, og - ikke mindst - et hav af faste tilbud/promotions, som tilgodeser både nye og eksisterende kunder.

Spiludbud

Målt på sportsgrene ligger udbuddet på linje med de største, men der savnes noget i dybden - særligt på ligaer.

Betfair Sportsbook følger en devise om, at det er "de store ligaer", der indenfor alle sportsgrene trækker folk til huse, men især for nichespillere kan begrænsningerne indenfor spiludbuddet mærkes. Fx kunne vi mindre end 48 timer før kampstart ikke finde odds på dansk ishockey og kvindehåndbold, ligesom mange sekundære rækker, fx dansk 2. division, først er tilgængelige med odds og spilmuligheder relativt tæt på kampstart.

Til gengæld er der et stort udbud af såkaldte "proposition bets", hvilket vil sige spil, hvor det går ud på at gætte, om specielle ting sker i én eller flere kampe. Det kan være om en given spiller får kort og scorer, eller om der samlet falder mere end 47,5 hjørnespark i tre Superliga-kampe som spilles på samme dag. En nichesport som dart er også ret pænt med, og tilmed er der rimelige limits sammenlignet med andre bookies.

Spiltyper

På stort set alle begivenheder kan man finde et ganske pænt udbud af spiltyper. Når først en kamp har fundet vej til Sportsbook, kan man som regel spille på de fleste af de traditionelle markeder, som fx over/under og handicaps (begge med mange alternative linjer), periodespil, korrekt score med mere. På lidt større begivenheder finder man også målscorerspil, scorecasts med videre.

Med Betfair Sportsbooks nære relation til spillebørsen er det dog relativt bemærkelsesværdigt, at der på Sportsbook slet ikke findes Asian Handicap.

På det britiske hjemmemarked har der været stor succes med en særskilt kategori, som benævnes "Ja/Nej". Her samles en række udsagn med kun to udfald; ja eller nej. Som regel er der tale om spil af typen "Vil Hold X slå Hold Y", men der kan også være tale om varianter, som går på mere specifikke hændelser i enkelte begivenheder.

Betfair Sportsbook tennis odds

Hos Betfair Sportsbook kommer det dog an på, hvilken turnering der er tale om. Er der tale om ITF- eller opvisningskampe, vil spillet blive annulleret, uanset om første sæt er færdigspillet eller ej. 

I tilfælde hvor en spiller eller et doublepar trækker sig fra kampen eller diskvalificeres i en ITF- eller opvisningskamp: Alle spil på kampen (dvs. spil, der placeres på vinderen af en given kamp) vil blive annulleret, uanset hvilket tidspunkt i kampen spilleren/doubleparret trækker sig på.

Alle andre konkurrencer: (i) alle kampspil (dvs. spil placeret på vinderen af en given kamp) vil blive annulleret, hvis de trækker sig/diskvalificeres, før første sæt er afsluttet, (ii) hvis de trækker sig/diskvalificeres efter afslutningen af første sæt, udråbes spilleren eller doubleparret, der går videre til næste runde (eller vinder turneringen, hvis det er en finale), til vinder, men kampspil, der er placeret på spilleren eller doubleparret, der trækker sig, bliver annulleret (og indsatser i forbindelse med disse spil refunderes i overensstemmelse hermed).

Andre markeder (dvs. andet end kampspilsmarkeder) på alle begivenheder vil blive annulleret, hvis en spiller eller et doublepar trækker sig eller diskvalificeres (uanset om de trækker sig under eller efter det første sæt), medmindre udfaldet af spillet havde været entydigt afgjort forud for tidspunktet for udtrædelsen/diskvalifikationen (hvis dette er tilfældet, er spillet gældende og opgøres i overensstemmelse hermed)

Se eventuelt dette billede fra Betfairs hjemmeside:

Billedet er et screenshot fra Betfairs hjemmeside. 

Betfair Sportsbook Odds

Målt på teoretisk tilbagebetaling ligger oddsene på Betfair Sportsbook gennemsnitligt i den gode ende af markedet. Især på over/under markederne ligger de langt over de øvrige bookmakere på det danske marked, hvilket gælder generelt på alle de to-vejs-spil, de udbyder.

Dette forhold skinner også igennem på tennis og US Sport, hvor Betfair Sportsbook har rigtig høj tilbagebetaling. Hvis man er til denne type spil, fremfor fx regulært 1X2-spil, så vil man sandsynligvis ofte finde odds, der stikker ud forhold til resten af markedet.

Den føromtalte Ja/Nej-spiltype, som netop er et to-vejs-spil, understøtter ligeledes dette billede, med tilbagebetalinger i omegnen af 93-95%, afhængigt af begivenheden.

Imidlertid trækker det ned at Betfair Sportsbook ofte kommer sent ud med deres odds, især på ligaer/sportsgrene som ikke kan kategoriseres som "høj-fokus". Her er det ikke unormalt at odds først dukker op 1-2 dage før kampdagen.

Bemærk i øvrigt: Der har været nogle tilfælde af diskutabel odds-justering fra Betfairs side. Det vil sige at Betfair, med henvisning til reglerne om fejlodds, eventuelt før, men også indimellem efter spilafgørelse, har ændret det odds kunden indgik spillet til.

På en stor del af de spil man finder faciliteres den såkaldte Cash Out-funktion, som betyder at man undervejs - inden ens spil er endeligt afgjort - kan vælge at afslutte sit spil og "indløse" en given udbetaling opgjort til en form for nutidsværdi. Oftest vil denne værdi være mindre, end hvis man lod spillet køre videre, og derfor bør funktionen anvendes med omtanke. Har man i en given kamp en følelse af, at tingene ikke fortsætter med at gå den vej, man oprindeligt havde troet, så kan Cash Out muligvis være interessant.

Betfair Sportsbook Livebetting

Vante spillebørs-kunder vil glæde sig over, at udbuddet på Sportsbook-livebetting er en kende større, end det de er vant til. Der er både flere begivenheder og flere markeder at spille på end på spillebørsen.

Hvor vi under afsnittet "Spiludbud" uddelte lidt hug til Betfair Sportsbook, fordi de ofte er ret sent ude med odds og spilmuligheder på sekundære ligaer og turneringer, trækker det op i denne kategori, at de udbyder livebetting på temmelig mange af netop disse ligaer og turneringer.

Uanset om man vil livebette på fodbold, tennis eller ishockey, så mødes man af et pænt udbud af markeder på de enkelte begivenheder. På den front ligger Betfair Sportsbook absolut i den gode ende af markedet.

Den føromtalte Cash Out-funktion, som er tilgængelig på mange af de ordinære (pre-live) begivenheder har også fundet vej til livebetting, og eventuelt placerede spil før en kamp gik i gang, kan undervejs også gøres til genstand for Cash Out.

Website

Siden er lavet i et indbydende layout, som er genkendeligt fra spillebørsen, og generelt er overblikket over markeder ret godt. På oversigterne kan man vælge at få vist odds for kampe på det marked, man ønsker, så man ikke er begrænset til fx 1X2, men også kan se alle kampodds på over/under, begge hold scorer og så videre.

På Betfair Sportsbook har man på brugernes vegne udvalgt, hvad der er mest interessant at se. Fx er kun en håndfuld sportsgrene synlige i den faste topmenu - resten skal foldes ud, før man kan se dem. De synlige sportsgrene, da vi på BetXpert sidst tjekkede, var fodbold, tennis og basketball. 

Ligeledes er den sekundære navigation minimeret indenfor de enkelte sportsgrene, hvilket betyder, at man indenfor fodbold kun har adgang til de ligaer, som Betfair Sportsbook synes er umiddelbart mest aktuelle. Resten skal man bruge et par klik og skærmbilleder for at få vist.

Denne menustruktur virker ikke lige så godt som den meget logiske og hierarkiske menustruktur, der altid bor fast i venstresiden på spillebørsen, og i Sportsbook er det nu og da lidt trægt at navigere frem og tilbage i folde-ud-menuerne, når man skal hoppe mellem forskellige sportsgrene og ligaer.

Denne lettere besværlige menustruktur gør en global søgefunktion endnu mere savnet. En stor fordel er dog, at man kun har én konto som går igen, uanset om man spiller på børsen eller på bookmaker-delen.

For at sikre din Betfairkonto anbefaler vi, at du installerer en "2-trins-godkendelse", som beskytter din konto mod ”fjendtlig” overtagelse. Beskyttelsen virker også på mobile platforme. Se mere på Betfairs hjemmeside under Min Konto -> Kontooplysninger -> Min sikkerhed.

Betfair Sportsbook Mobil

På mobil-fronten kan Betfair Sportsbook tilgås både via traditionel browser eller via apps, der er tilgængelig både til iOS (Apple) og Android. Uanset om man tilgår Sportsbook ad den ene eller anden vej, får man en oplevelse der meget minder om den, man oplever på traditionelt web.

Alle spil og markeder er tilgængelige, og der er altid overblik over de mange aktuelle promotions, og man kan både ind- og udbetale til sin konto.

Et stort minus er dog den manglende søgefunktion, som også mangler på desktop-versionen. Ikke mindst fordi udbuddet ligger i den højere ende. Det er immervæk nemmere at søge sig frem til et specifikt spil end at navigere i de mange sportsgrene, ligaer og spiltyper. Hvis Betfair Sportsbook havde en søgefunktion, ville de score en højere karakter.
 

Ind- og udbetalinger

Udvalget af indbetalingsformer er pænt, og metoderne er tilmed gebyrfri. Vær dog opmærksom på, at der kan være tab i vekslingskurs, hvis din e-wallet- eller bankvaluta er anderledes end den valgte valuta for spillekontoen.

Som det er tilfældet med andre britiske bookmakere, skal man som udgangspunkt udbetale til samme kilde, som blev anvendt til indbetaling, og i den sammenhæng rangerer kreditkort højere end e-wallets. Har du anvendt både kreditkort og en e-wallet til indebetaling, kan du ikke udbetale til din e-wallet, før du har udbetalt et beløb til dit kreditkort, der modsvarer det totalt indbetalte beløb via det pågældende kort. Har du anvendt flere kreditkort, skal alle kort "udlignes" på denne måde før eventuelt yderligere overskud kan udbetales til din e-wallet.

Support

Der er i dagtimerne adgang til dansk support på både chat og email. Der tilsigtes svartider indenfor hhv 60 sekunder og 4 timer inden for åbningstiden, som lyder fra 10-23 hver dag. Uden for dansk åbningstid skal henvendelser foretages på engelsk.

 

Indsatspolitik

I vores test af Betfair Sportsbook oplevede vi ikke situationer, hvor vi ikke kunne komme afsted med at spille de beløb, vi gerne ville. Men efterfølgende har vi hørt om lave generelle limits på nichesportsgrene og specialspil (fx spillerspecials i NBA).

Vi har desuden fået en enkelt melding om en lav generel limit: En kunde, der efter at have genereret et overskud på cirka 30.000 DKK (blandt andet via fodbold-ciffertips), fik en limit på 20-30 kr.

Konklusion

Med Betfair Sportsbook har verdens største spillebørs fået et mere "menneskeligt" ansigt. Nu kan du også få rendyrket bookmaking på traditionel vis.

Man får odds i den pæne ende af markedet - især på tovejs-spil som fx Over/under - og et livebetting-udbud der bør kunne tilfredsstille de fleste. De mange og hyppige promotions overfor både nye og gamle kunder bør også være et godt incitament til at indlemme Betfair Sportsbook blandt de faste bookmakere i porteføljen.

Hvor de mobile platforme - med undtagelse af meget få punkter - sidder lige i skabet, kræver desktop udgaven en smule tilvænning. Kan man ud over dette leve med nogle gange at skulle vente til tæt på kampstart, før man kan spille på sekundære ligaer og turneringer, så ligner Betfair Sportsbook et rigtig godt bekendtskab.

Det trækker dog ned, at der ikke er en søgefunktion, hvilket gør det en kende mere tidskrævende at bevæge sig rundt hos Betfair Sportsbook. 

FAQ om Betfair Sportsbook

Hvad er Betfair Sportsbook?

Betfair Sportsbook er en betting side, hvor du kan finde odds på sportsgrene, ligaer og begivenheder.

Hvordan anvender man Betfair sportsbook bonus?

For at anvender en Betfair Sportsbook bonus skal du opret en konto. Dette indebærer at give dine personlige oplysninger og oprette et brugernavn og adgangskode.

Betfair Sportsbook kommentarer

Beklager, denne bookmaker har ingen aktive bonusser på nuværende tidspunkt

Betfair Sportsbook Betting Kampagner

Eksisterende

Oddsboost: Vælg selv dine odds at booste hos Betfair

Hos Betfair Sportsbook kan du dagligt få en token, der giver dig forhøjede odds. Du vil kunne se "Brug Boost"-ikonet under din indsats, hvis der er et oddsboost tilgængeligt på dit valgte spil. Der kræves ingen kvalificering i forbindelse med tilbuddet, og det er åbent for alle spillere. 

Tidligere eksempler på kampe, hvor "Mit Oddsboost" har været tilgængeligt:

Manchester City - Manchester United - her gik City fra odds 2,0 til 2,50
Arsenal - Tottenham - her gik Tottenham fra odds 1,72 til 2,00
Barcelona - Real Madrid - her gik Barcelona fra odds 1,59 til 2,50
FCK - Brøndby - her gik Brøndby fra odds 2,82 til 4,00

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback