18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Betfair Sportsbook anmeldelse

Reklame for Betfair International Plc. Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Gode odds, stærke tilbud og lækker livebetting

Betfair-navnet er for mange spillere synonymt med det unikke koncept, som selskabet har været førende på gennem en lang årrække; spillebørsen, hvor spillere handler odds med hinanden via køb og salg.

Intet unikt koncept uden en vis form for kompleksitet, og mange spillere i "fritids"-klassen har gennem årene fundet spillebørs-konceptet for tungt og kompliceret, sammenlignet med de traditionelle bookmakere på markedet. Det tog selskabet bag konsekvensen af i 2012, hvor de britiske spillere fik adgang til Betfair Sportsbook.

Sportsbook-konceptet har stået sin prøve på hjemmemarkedet, og er også tilgængeligt i Danmark, hvor man som spiller får et alternativ til porteføljen, hvor der er et stort udbud af livebetting, odds i den pæne ende, og - ikke mindst - et hav af faste tilbud/promotions, som tilgodeser både nye og eksisterende kunder.

Spiludbud

Målt på sportsgrene ligger udbuddet på linje med de største, men der savnes noget i dybden - særligt på ligaer.

Betfair Sportsbook følger en devise om, at det er "de store ligaer", der indenfor alle sportsgrene trækker folk til huse, men især for nichespillere kan begrænsningerne indenfor spiludbuddet mærkes. Fx kunne vi mindre end 48 timer før kampstart ikke finde odds på dansk ishockey og kvindehåndbold, ligesom mange sekundære rækker, fx dansk 2. division, først er tilgængelige med odds og spilmuligheder relativt tæt på kampstart.

Til gengæld er der et stort udbud af såkaldte "proposition bets", hvilket vil sige spil, hvor det går ud på at gætte, om specielle ting sker i én eller flere kampe. Det kan være om en given spiller får kort og scorer, eller om der samlet falder mere end 47,5 hjørnespark i tre Superliga-kampe som spilles på samme dag. En nichesport som dart er også ret pænt med, og tilmed er der rimelige limits sammenlignet med andre bookies.

Spiltyper

På stort set alle begivenheder kan man finde et ganske pænt udbud af spiltyper. Når først en kamp har fundet vej til Sportsbook, kan man som regel spille på de fleste af de traditionelle markeder, som fx over/under og handicaps (begge med mange alternative linjer), periodespil, korrekt score med mere. På lidt større begivenheder finder man også målscorerspil, scorecasts med videre.

Med Betfair Sportsbooks nære relation til spillebørsen er det dog relativt bemærkelsesværdigt, at der på Sportsbook slet ikke findes Asian Handicap.

På det britiske hjemmemarked har der været stor succes med en særskilt kategori, som benævnes "Ja/Nej". Her samles en række udsagn med kun to udfald; ja eller nej. Som regel er der tale om spil af typen "Vil Hold X slå Hold Y", men der kan også være tale om varianter, som går på mere specifikke hændelser i enkelte begivenheder.

Betfair Sportsbook Odds

Målt på teoretisk tilbagebetaling ligger oddsene på Betfair Sportsbook gennemsnitligt i den gode ende af markedet. Især på over/under markederne ligger de langt over de øvrige bookmakere på det danske marked, hvilket gælder generelt på alle de to-vejs-spil, de udbyder.

Dette forhold skinner også igennem på tennis og US Sport, hvor Betfair Sportsbook har rigtig høj tilbagebetaling. Hvis man er til denne type spil, fremfor fx regulært 1X2-spil, så vil man sandsynligvis ofte finde odds, der stikker ud forhold til resten af markedet.

Den føromtalte Ja/Nej-spiltype, som netop er et to-vejs-spil, understøtter ligeledes dette billede, med tilbagebetalinger i omegnen af 93-95%, afhængigt af begivenheden.

Imidlertid trækker det ned at Betfair Sportsbook ofte kommer sent ud med deres odds, især på ligaer/sportsgrene som ikke kan kategoriseres som "høj-fokus". Her er det ikke unormalt at odds først dukker op 1-2 dage før kampdagen.

Bemærk i øvrigt: Der har været nogle tilfælde af diskutabel odds-justering fra Betfairs side. Det vil sige at Betfair, med henvisning til reglerne om fejlodds, eventuelt før, men også indimellem efter spilafgørelse, har ændret det odds kunden indgik spillet til.

På en stor del af de spil man finder faciliteres den såkaldte Cash Out-funktion, som betyder at man undervejs - inden ens spil er endeligt afgjort - kan vælge at afslutte sit spil og "indløse" en given udbetaling opgjort til en form for nutidsværdi. Oftest vil denne værdi være mindre, end hvis man lod spillet køre videre, og derfor bør funktionen anvendes med omtanke. Har man i en given kamp en følelse af, at tingene ikke fortsætter med at gå den vej, man oprindeligt havde troet, så kan Cash Out muligvis være interessant.

Betfair Sportsbook Livebetting

Vante spillebørs-kunder vil glæde sig over, at udbuddet på Sportsbook-livebetting er en kende større, end det de er vant til. Der er både flere begivenheder og flere markeder at spille på end på spillebørsen.

Hvor vi under afsnittet "Spiludbud" uddelte lidt hug til Betfair Sportsbook, fordi de ofte er ret sent ude med odds og spilmuligheder på sekundære ligaer og turneringer, trækker det op i denne kategori, at de udbyder livebetting på temmelig mange af netop disse ligaer og turneringer.

Uanset om man vil livebette på fodbold, tennis eller ishockey, så mødes man af et pænt udbud af markeder på de enkelte begivenheder. På den front ligger Betfair Sportsbook absolut i den gode ende af markedet.

Den føromtalte Cash Out-funktion, som er tilgængelig på mange af de ordinære (pre-live) begivenheder har også fundet vej til livebetting, og eventuelt placerede spil før en kamp gik i gang, kan undervejs også gøres til genstand for Cash Out.

Website

Siden er lavet i et indbydende layout, som er genkendeligt fra spillebørsen, og generelt er overblikket over markeder ret godt. På oversigterne kan man vælge at få vist odds for kampe på det marked, man ønsker, så man ikke er begrænset til fx 1X2, men også kan se alle kampodds på over/under, begge hold scorer og så videre.

På Betfair Sportsbook har man på brugernes vegne udvalgt, hvad der er mest interessant at se. Fx er kun en håndfuld sportsgrene synlige i den faste topmenu - resten skal foldes ud, før man kan se dem. De synlige sportsgrene, da vi på BetXpert sidst tjekkede, var fodbold, tennis og basketball. 

Ligeledes er den sekundære navigation minimeret indenfor de enkelte sportsgrene, hvilket betyder, at man indenfor fodbold kun har adgang til de ligaer, som Betfair Sportsbook synes er umiddelbart mest aktuelle. Resten skal man bruge et par klik og skærmbilleder for at få vist.

Denne menustruktur virker ikke lige så godt som den meget logiske og hierarkiske menustruktur, der altid bor fast i venstresiden på spillebørsen, og i Sportsbook er det nu og da lidt trægt at navigere frem og tilbage i folde-ud-menuerne, når man skal hoppe mellem forskellige sportsgrene og ligaer.

Denne lettere besværlige menustruktur gør en global søgefunktion endnu mere savnet. En stor fordel er dog, at man kun har én konto som går igen, uanset om man spiller på børsen eller på bookmaker-delen.

For at sikre din Betfairkonto anbefaler vi, at du installerer en "2-trins-godkendelse", som beskytter din konto mod ”fjendtlig” overtagelse. Beskyttelsen virker også på mobile platforme. Se mere på Betfairs hjemmeside under Min Konto -> Kontooplysninger -> Min sikkerhed.

Betfair Sportsbook Mobil

På mobil-fronten kan Betfair Sportsbook tilgås både via traditionel browser eller via apps, der er tilgængelig både til iOS (Apple) og Android. Uanset om man tilgår Sportsbook ad den ene eller anden vej, får man en oplevelse der meget minder om den, man oplever på traditionelt web.

Alle spil og markeder er tilgængelige, og der er altid overblik over de mange aktuelle promotions, og man kan både ind- og udbetale til sin konto.

Et stort minus er dog den manglende søgefunktion, som også mangler på desktop-versionen. Ikke mindst fordi udbuddet ligger i den højere ende. Det er immervæk nemmere at søge sig frem til et specifikt spil end at navigere i de mange sportsgrene, ligaer og spiltyper. Hvis Betfair Sportsbook havde en søgefunktion, ville de score en højere karakter.
 

Ind- og udbetalinger

Udvalget af indbetalingsformer er pænt, og metoderne er tilmed gebyrfri. Vær dog opmærksom på, at der kan være tab i vekslingskurs, hvis din e-wallet- eller bankvaluta er anderledes end den valgte valuta for spillekontoen.

Som det er tilfældet med andre britiske bookmakere, skal man som udgangspunkt udbetale til samme kilde, som blev anvendt til indbetaling, og i den sammenhæng rangerer kreditkort højere end e-wallets. Har du anvendt både kreditkort og en e-wallet til indebetaling, kan du ikke udbetale til din e-wallet, før du har udbetalt et beløb til dit kreditkort, der modsvarer det totalt indbetalte beløb via det pågældende kort. Har du anvendt flere kreditkort, skal alle kort "udlignes" på denne måde før eventuelt yderligere overskud kan udbetales til din e-wallet.

Support

Der er i dagtimerne adgang til dansk support på både chat og email. Der tilsigtes svartider indenfor hhv 60 sekunder og 4 timer inden for åbningstiden, som lyder fra 10-23 hver dag. Uden for dansk åbningstid skal henvendelser foretages på engelsk.

 

Indsatspolitik

I vores test af Betfair Sportsbook oplevede vi ikke situationer, hvor vi ikke kunne komme afsted med at spille de beløb, vi gerne ville. Men efterfølgende har vi hørt om lave generelle limits på nichesportsgrene og specialspil (fx spillerspecials i NBA).

Vi har desuden fået en enkelt melding om en lav generel limit: En kunde, der efter at have genereret et overskud på cirka 30.000 DKK (blandt andet via fodbold-ciffertips), fik en limit på 20-30 kr.

Konklusion

Med Betfair Sportsbook har verdens største spillebørs fået et mere "menneskeligt" ansigt. Nu kan du også få rendyrket bookmaking på traditionel vis.

Man får odds i den pæne ende af markedet - især på tovejs-spil som fx Over/under - og et livebetting-udbud der bør kunne tilfredsstille de fleste. De mange og hyppige promotions overfor både nye og gamle kunder bør også være et godt incitament til at indlemme Betfair Sportsbook blandt de faste bookmakere i porteføljen.

Hvor de mobile platforme - med undtagelse af meget få punkter - sidder lige i skabet, kræver desktop udgaven en smule tilvænning. Kan man ud over dette leve med nogle gange at skulle vente til tæt på kampstart, før man kan spille på sekundære ligaer og turneringer, så ligner Betfair Sportsbook et rigtig godt bekendtskab.

Det trækker dog ned, at der ikke er en søgefunktion, hvilket gør det en kende mere tidskrævende at bevæge sig rundt hos Betfair Sportsbook. 

Betfair Sportsbook kommentarer

Vores rating:

Betfair Sportsbook tilbyder alle nye, dansk bosiddende kunder med NemID ekstrabets for op til 1.000 DKK.

  • Gå til Betfair.dk og opret konto med bonuskode ZSKWO2
  • Indbetal mindst 100 kroner
  • Gå til kampagnesiden og aktivér din bonus
  • Få fordoblet dit første indskud med op til 1.000 kroner
  • Bemærk: Har du allerede en konto hos Betfair Spillebørs, så kan du ikke modtage en velkomstbonus hos Betfair Sportsbook
  • Regler og vilkår gælder

På kampagnesiden finder du velkomstbonussen under navnet "100% bonus op til 1.000 kr."


Hent 100 % op til 1.000 DKK fra Betfair Sportsbook her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav 16.00x indskud til minimum odds 1,95.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 16000 DKK kr for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye Betfair-kunder bosat i Danmark. Indbetaling og bonus skal gennemspilles otte gange til odds 1,95. Dette skal ske indenfor 90 dage. Indsætter du 100 kroner, skal du altså omsætte (100 + 100) x 8 = 1.600 kroner før, at bonussen er spillet fri.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betfair Sportsbook hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Hent 100 % op til 1.000 DKK fra Betfair Sportsbook her
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu

Betfair Sportsbook Kampagner

Eksisterende

Oddsboost: Vælg selv dine odds at booste hos Betfair

Hos Betfair Sportsbook kan du dagligt få en token, der giver dig forhøjede odds. Du vil kunne se "Brug Boost"-ikonet under din indsats, hvis der er et oddsboost tilgængeligt på dit valgte spil. Der kræves ingen kvalificering i forbindelse med tilbuddet, og det er åbent for alle spillere. 

Tidligere eksempler på kampe, hvor "Mit Oddsboost" har været tilgængeligt:

Manchester City - Manchester United - her gik City fra odds 2,0 til 2,50
Arsenal - Tottenham - her gik Tottenham fra odds 1,72 til 2,00
Barcelona - Real Madrid - her gik Barcelona fra odds 1,59 til 2,50
FCK - Brøndby - her gik Brøndby fra odds 2,82 til 4,00

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Chelsea-Manchester United

Hos Betfair Sportsbook kan du lige nu få hele odds 2,00 på, at der kommer minimum én scoring i opgøret mellem Chelsea og Manchester United i Premier League. Opgøret spilles søndag med kickoff klokken 17.30. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. Normalodds for spillet er 1,03. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Barcelona-PSG

Hos Betfair Sportsbook kan du lige nu få hele odds 2,00 på, at der kommer minimum én scoring i opgøret mellem Barcelona og PSG i Champions League. Opgøret spilles tirsdag med kickoff klokken 21.00. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. Normalodds for spillet er 1,005. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Liverpool-Manchester City

Hos Betfair Sportsbook kan du lige nu få hele odds 2,00 på, at der kommer minimum én scoring i opgøret mellem Liverpool og Manchester City i Premier League. Opgøret spilles søndag med kickoff klokken 17.30. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. Normalodds for spillet er 1,01. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Arsenal-Manchester United

Hos Betfair Sportsbook kan du lige nu få hele odds 2 på, at der kommer minimum én scoring i opgøret mellem Arsenal og Manchester United i Premier League. Opgøret spilles lørdag aften med kickoff klokken 18.30. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. Normalodds for spillet er 1,01. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Alaves -Real Madrid

Hos Betfair Sportsbook kan du få hele odds 2 på, at der kommer minimum én scoring i opgøret mellem Alaves og Real Madrid i La Liga. Opgøret spilles lørdag aften med kickoff klokken 21.00. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. Normalodds for spillet er 1,005. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Liverpool - Manchester United

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu nye kunder odds 2,00 på over 0,5 mål i Premier League-kampen Liverpool - Manchester Unitedd. Normalodds for spillet er 1,01. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Newcastle - Liverpool

Hos Betfair Sportsbook kan du som ny spiller eksklusivt få odds 2,00 på over 0,5 mål i Premier League-kampen mellem Newcastle og Liverpool. Normalodds for spillet er på odds 1,005. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Leicester - Manchester United

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu nye kunder odds 2,00 på over 0,5 mål i Premier League-kampen Leicester - Manchester United. Normalodds for spillet er 1,01. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i AC Horsens - Brøndby

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu nye kunder odds 2,00 på over 0,5 mål i Superliga-kampen AC Horsens - Brøndby. Normalodds for spillet er 1,01.  

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Liverpool-Tottenham

Hos Betfair Sportsbook kan du som ny spiller få vanvittige odds 2,00 på, at der falder over 0,5 mål i topopgøret i Premier League mellem Liverpool og Tottenham. Normalodds for spillet er 1,005. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Manchester-derbyet

Hos Betfair Sportsbook kan du som ny spiller få vilde odds 2,00 på, at der falder bare over 0,5 mål i Premier League-braget mellem Manchester United og Manchester City. Normalodds for spillet er blot 1,0125. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i FC Midtjylland - Liverpool

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu nye kunder odds 2,00 på over 0,5 mål i Champions League-kampen FC Midtjylland - Liverpool. Normalodds for spillet er 1,0125. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Tottenham - Arsenal

Hos Betfair Sportsbook kan du som ny kunde lige nu få odds 2,00 på over 0,5 mål i The North London derby mellem Tottenham og Arsenal, der mødes i Premier League søndag aften. Normalodds for spillet er 1,03. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Manchester United - Paris Saint-Germain

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu nye kunder odds 2,00 på over 0,5 mål i Champions League-kampen Manchester United - Paris Saint-Germain. Normalodds for spillet er 1,0125. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Chelsea - Tottenham

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu nye kunder odds 2,00 på over 0,5 mål i Premier League-kampen Chelsea - Tottenhaml. Normalodds for spillet er 1,002. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Inter - Real Madrid

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu nye kunder odds 2,00 på over 0,5 mål i Champions League-kampen Inter - Real Madrid. Normalodds for spillet er 1,005. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Atlético Madrid - FC Barcelona

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu nye kunder odds 2,00 på over 0,5 mål i La Liga-kampen Atlético Madrid - FC Barcelona. Normalodds for spillet er 1,003. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Danmark - Island

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu nye kunder odds 2,00 på over 0,5 mål i Nations League-kampen mellem Danmark og Island. Normalodds for spillet er 1,005. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Manchester City - Liverpool

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu nye kunder odds 2,00 på over 0,5 mål i Premier League-kampen mellem Manchester City og Liverpool. Normalodds for spillet er 1,005. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i FC Midtjylland - Ajax

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu nye kunder odds 2,00 på over 0,5 mål i Champions League-kampen mellem FC Midtjylland og Ajax. Normalodds for spillet er 1,005. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Manchester United - Arsenal

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu nye kunder odds 2,00 på over 0,5 mål i Premier League-kampen mellem Manchester United og Arsenal. Normalodds for spillet er 1,005. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 2 på over 0,5 mål i El Clasico

Hos Betfair Sportsbook kan du som ny spiller få et eksklusivt tilbud til El Clasico mellem FC Barcelona og Real Madrid, der mødes lørdag eftermiddag. Du kan få hele odds 2 på, at der kommer bare ét mål i kampen. Kampagnen er kun gældende for nye spillere bosat i Danmark. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Everton - Liverpool

Betfair Sportsbook tilbyder lige nu odds 2,00 på over 0,5 mål i Premier League-kampen mellem Everton og Liverpool. Normalodds for spillet er 1,005. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 2 på over 0,5 mål i England - Danmark

Hos Betfair Sportsbook kan du som ny spiller få et eksklusivt tilbud til Nations League-kampen mellem England og Danmark. Du kan få svimlende odds 2,0 på, at der falder minimum et mål i kampen. Der er tale et forhøjet odds fra 1,05 til 2,00. Kampagnen gælder kun for nye, danske spillere. 

Læs mere...

Eksisterende

Hver dag i denne uge: Hent 10 kr. freebet uden indbetaling

Hos Betfair Sportsbook kan alle spillere, nye og gamle, hente et freebet på 10 kroner til alle sportsgrene hver dag i denne uge. Der er intet krav om indbetaling eller lignende, og en eventuel gevinst udbetales uden omsætningskrav.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 2 på over 0,5 mål i Man Utd - Crystal Palace

Hos Betfair kan du som ny spiller få vilde odds 2 på, at der bliver scoret over 0,5 mål i kampen mellem Manchester United og Crystal Palace. Det normale odds er på blot 1,005. Det eksklusive tilbud gælder kun for nye spillere med bopæl i Danmark, og hvis du vinder på spillet, får du gevinsten udbetalt som et freebet. Du kan maksimalt spille 300 kroner i kampagnen. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 2 på over 0,5 mål i Liverpool - Leeds

Hos Betfair Sportsbook kan du som ny spiller få hele odds 2,00 på, at der blot kommer over et mål i Premier League-kampen mellem Liverpool og Leeds. Kampagnen gælder kun for nye spillere. 

Læs mere...

Eksisterende

Få et freebet på 10 kroner hos Betfair Sportsbook hver dag frem til CL-finalen

Hos Betfair Sportsbook kan du få et freebet på 10 kroner hver dag frem til CL-finalen, der spilles den 23. august. Dit freebet kan benyttes på alle sportsgrene. Kampagnen er både tilgængelig for nye og eksisterende brugere. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 2 på at City går videre mod Lyon

Hos Betfair Sportsbook kan du som ny spiller få odds 2 på, at Manchester City går videre til semifinalen og altså besejrer Lyon i enten ordinær spilletid eller efter forlænget spilletid og evt. straffesparkskonkurrence. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 2 på Man. City-avancement og vind et gratis spil for 350 kr

Lige nu tilbyder Betfair Sportsbook odds 2,00 på Manchester City-avancement mod Real Madrid i Champions League. Normalodds er 1,10. Går Manchester City videre, får du et gratis spil til en værdi svarende til din indsats. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 2 på at Manchester City slår Norwich

Hos Betfair Sportsbook kan du som ny spiller få odds 2 på, at Manchester City vinder over Norwich i sidste spillerunde i Premier League. Der er tale om et forhøjet odds fra 1,07 til nu 2,0. 

Læs mere...

Nye kunder

Til nye spillere: Få odds 2 på at Manchester United slår West Ham

Hos Betfair Sportsbook kan du som ny spiller få odds 2 på, at Manchester United besejrer West Ham. Der er tale om et oddsboost fra 1,22 til 2,00. Du kan spille op til 500 kroner til det forhøjede odds.

Læs mere...

Nye kunder

KUN I DAG: Få odds 2 på Real Madrid som mester hos Betfair

Betfair Sportsbook giver alle nye spillere odds 2,00 på, at Real Madrid vinder La Liga. Tilbuddet udløber i aften klokken 20.00, to timer inden hovedstadsklubben gæster Granada i tredje sidste spillerunde af La Liga. En sejr her vil i øvrigt bringe Real Madrid fire point foran med to spillerunder igen. 

Læs mere...

Eksisterende

For nye og eksisterende kunder: Få 10 kroners freebet hos Betfair - helt gratis

For nye og eksisterende kunder: Hos Betfair Sportsbook kan du lige nu score dig et gratis 10 kroners freebet, uden at du behøver at foretage en indbetaling. Du skal blot tilmelde dig kampagnen. 

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 7 på FCK-sejr over Røde Stjerne

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 7 på, at FCK vinder over Crvena Zvezda (Røde Stjerne). Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 14 på FCK-sejr over Røde Stjerne

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 14 på, at FCK vinder over Crvena Zvezda (Røde Stjerne). Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 7 på Brøndby-sejr over Lechia Gdansk

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 7 på, at Brøndby vinder over Lechia Gdansk. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 8 på Brøndby-sejr over OB

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 8 på, at Brøndby vinder over OB. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 5 på FCK-sejr over New Saints

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 5 på, at FCK vinder over New Saints. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 6 på FCK-sejr over AGF

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 6 på, at FCK vinder over AGF Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 6 på Brøndby-sejr over Silkeborg

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 6 på, at Brøndby vinder over Silkeborg. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 6 på dansk sejr over Irland

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 6 på, at Danmark vinder over Irland. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på Champions League-finalen og optjen et 100 kr. ekstrabet

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-finalen lørdag den 1. juni til mindst odds 1,50, optjener du et ekstrabet på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 16 på Tottenham eller odds 8 på Liverpool

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 16 på, at Tottenham vinder over Liverpool, eller odds 8 på, at Liverpool vinder over Tottenham. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 10 på Chelsea eller odds 12 på Arsenal

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 10 på, at Chelsea vinder over Arsenal, eller odds 12 på, at Arsenal vinder over Chelsea. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på FCK - FCN og modtag 50 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på FCK - FCN og modtag et ekstra "samme kamp multi spil" på 50 kr. 

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 6 på FCK-sejr over FC Nordsjælland

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 6 på, at FCK besejrer FC Nordsjælland i Superligaen. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 9 på Brøndby eller odds 12 på FC Midtjylland

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 9 på, at Brøndby vinder over FC Midtjylland, eller odds 12 på, at FC Midtjylland vinder over Brøndby. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 8 på Brøndby-sejr over FC Nordsjælland

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 8 på, at Brøndby besejrer FC Nordsjælland i Superligaen. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på FCM - FCK og modtag 50 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på FCM - FCK og modtag et ekstra "samme kamp multi spil" på 50 kr. 

Læs mere...

Eksisterende

Nye kunder får odds 5 på Liverpool-sejr over Wolverhampton

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 5 på, at Liverpool besejrer Wolverhampton i Premier League. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Vind på Samme Kamp Multispil til odds 5 og optjen gratis spil

Placer et vindende "Samme Kamp Multi-spil" til odds 5 eller højere og optjen et gratis spil til den samme indsats på op til 250 kr. Tilbuddet gælder hver uge indtil udløb.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 9 på Ajax eller odds 15 på Tottenham

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 9 på, at Ajax vinder over Tottenham, eller odds 15 på, at Tottenham vinder over Ajax. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på tirsdagens CL og optjen et 100 kr. ekstrabet

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-kampene tirsdag den 7. maj til mindst odds 1,50, optjener du et ekstrabet på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 4 på, at Barcelona kvalificerer sig til CL-finalen

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 4 på, at Barcelona kvalificerer sig til Champions League-finalen. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på FCK - Brøndby og modtag 50 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på FCK - Brøndby og modtag et gratis "samme kamp multi spil" på 50 kr. 

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 7 på FCK eller odds 22 på Brøndby

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 7 på, at FCK vinder over Brøndby, eller odds 22 på, at Brøndby vinder over FCK i Superligaen. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 7 på Barcelona eller odds 16 på Liverpool

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 7 på, at Barcelona vinder over Liverpool, eller odds 16 på, at Liverpool vinder over Barcelona. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på basketball og optjen et gratis spil

Hvis du spiller for mindst 50 kroner både lørdag og søndag på basketball, optjener du et gratis spil på 50 kroner, som du kan bruge på alt basketball.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på tirsdagens CL og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-kampene tirsdag den 30. april til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 10 på Manchester United eller odds 12 på Chelsea

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 10 på, at Manchester United vinder over Chelsea, eller odds 12 på, at Chelsea vinder over Manchester United. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 20 på Manchester United eller odds 6 på Manchester City

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 20 på, at Manchester United vinder over Manchester City, eller odds 6 på, at Manchester City vinder over Manchester United. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 5 på Manchester City-sejr over Tottenham

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 5 på, at Manchester City besejrer Tottenham i Champions League. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 6 på Barcelona-sejr over Manchester United

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 6 på, at Barcelona besejrer Manchester United i Champions League. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Spil 200 kr. på tirsdagens CL og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-kampene tirsdag den 16. april til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 11 på Brøndby eller odds 10 på FCK

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 11 på, at Brøndby vinder over FCK, eller odds 10 på, at FCK vinder over Brøndby i Superligaen. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 14 på Manchester United eller odds 8 på Barcelona

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 14 på, at Manchester United vinder over Barcelona, eller odds 8 på, at Barcelona vinder over Manchester United. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 5 på Liverpool-sejr over Porto

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 5 på, at Liverpool besejrer Porto i Champions League. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på Barcelona - Atletico Madrid og modtag 50 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på Barcelona - Atletico Madrid og modtag et gratis "samme kamp multi spil" på 50 kr. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 8 på Brøndby-sejr over AaB

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8, på at Brøndby vinder over AaB i pokalturneringen. Max. indsats: 100 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 7 på FC Midtjylland-sejr over OB

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7, på at FC Midtjylland vinder over OB i pokalturneringen. Max. indsats: 100 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på Liverpool - Tottenham og modtag 50 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på Liverpool - Tottenham og modtag et gratis "samme kamp multi spil" på 50 kr. 

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 7 på Liverpool-sejr over Tottenham

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 7 på, at Liverpool besejrer Tottenham. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på Schweiz - Danmark og modtag 50 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på Schweiz - Danmark og modtag et gratis "samme kamp multi spil" på 50 kr. 

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 15 på dansk sejr over Schweiz

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 15 på, at Danmark besejrer Schweiz. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 6 på dansk sejr over Kosovo

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 6 på, at Danmark besejrer Kosovo. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 5 på FCK-sejr over Hobro

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 5, på at FCK vinder over Hobro i Superligaen. Max. indsats: 100 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 9 på Barcelona-sejr over Lyon

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 9, på at Barcelona vinder over Lyon i Champions League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 8 på Bayern München eller odds 14 på Liverpool

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 8 på, at Bayern München vinder over Liverpool, eller odds 14 på, at Liverpool vinder over Bayern München. Max. indsats: 100 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Spil 200 kr. på tirsdagens CL og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-kampene tirsdag den 12. marts til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 7 på Brøndby-sejr over AaB

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7, på at Brøndby vinder over AaB i Superligaen. Max. indsats: 100 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på PSG-sejr over Manchester United

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at PSG vinder over Manchester United i Champions League. Max. indsats: 100 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på tirsdagens CL og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-kampene tirsdag den 5. marts til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 8 på Tottenham-sejr over Arsenal

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8, på at Tottenham besejrer Arsenal i Premier League. Max. indsats: 100 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 10 på Barcelona-sejr over Real Madrid

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 10, på at Barcelona vinder på udebane over Real Madrid i Copa del Rey. Max. indsats: 100 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 5 på, at der bliver scoret i kampen mellem Chelsea og Tottenham

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 5,00 på, at der bliver scoret i kampen mellem Chelsea og Tottenham. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 10 på Brøndby-sejr over Randers

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 10, på at Brøndby vinder over Randers i Superligaen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 10 på Brøndby-sejr over Randers

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 10, på at Brøndby vinder over Randers i Superligaen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får odds 70 på Manchester United eller odds 50 på Liverpool

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 70 på, at Manchester United vinder over Liverpool, eller odds 50 på, at Liverpool vinder over Manchester United. Max. indsats: 10 kr.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 16 på Juventus-sejr over Atlético Madrid

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 16, på at Juventus vinder på udebane over Atlético Madrid i Champions League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Spil 100 kr. på Chelsea - Manchester United og modtag 50 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på Chelsea - Manchester United og modtag et gratis "samme kamp multi spil" på 50 kr.  

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 8 på Brøndby-sejr over Esbjerg

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8, på at Brøndby vinder over Esbjerg i Superligaen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på Manchester City-sejr over Newport

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Manchester City besejrer Newport i FA Cuppen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 10 på Real Madrid-sejr over Ajax

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 10, på at Real Madrid vinder på udebane over Ajax i Champions League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på tirsdagens CL og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-kampene tirsdag den 12. februar til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 5 på, at der bliver scoret i kampen mellem Manchester United - PSG

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 5,00 på, at der bliver scoret i kampen mellem Manchester United - PSG i Champions League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 12 på Brøndby-sejr over FC Nordsjælland

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 12, på at Brøndby vinder over FC Nordsjælland i Superligaen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 5,00 på, at der bliver scoret i kampen mellem Manchester City og Chelsea

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 5,00 på, at der bliver scoret i kampen mellem Manchester City. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på Liverpool-sejr over Bournemouth

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Liverpool besejrer Bournemouth i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 5,00 på, at der bliver scoret i kampen mellem AGF og Esbjerg

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 5,00 på, at der bliver scoret i kampen mellem AGF og Esbjerg. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 10 på New England Patriots og odds 12 på Los Angeles Rams

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 10, på at New England Patriots-sejr i Super Bowl og odds 12 på sejr til Los Angeles Rams. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 30 på Manchester City-sejr over Arsenal

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 30, på at Manchester City besejrer Arsenal i Premier League. Max. indsats: 10 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 8 på Tottenham-sejr over Newcastle

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8, på at Tottenham besejrer Newcastle i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 7 på Liverpool-sejr over Leicester

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7, på at Liverpool besejrer Leicester i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på Manchester United-sejr over Burnley

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Manchester United besejrer Burnley i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra La Liga, Serie A og Premier League.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 45 på dansk sejr over Frankrig

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 45, på at Danmark besejrer Frankrig i semifinalen ved VM i håndbold. Max. indsats: 10 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 35 på dansk sejr over Sverige

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 35, på at Danmark besejrer Sverige i VM i håndbold. Max. indsats: 10 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på dansk sejr over Ungarn

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Danmark besejrer Ungarn i VM i håndbold. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Nye kunder får forhøjet gevinst på Arsenal - Chelsea

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 14 på, at Arsenal vinder over Chelsea, eller odds 12 på, at Chelsea vinder over Arsenal. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 35 på dansk sejr over Norge

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 35, på at Danmark besejrer Norge i Premier League. Max. indsats: 10 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 20 på Manchester United-sejr over Tottenham

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 20, på at Manchester United besejrer Tottenham i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 7 på Liverpool-sejr over Brighton

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7, på at Liverpool besejrer Brighton i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 5 på dansk sejr over Chile

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 5, på at Danmark besejrer Chile i VM i håndbold. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 60 på Danmark til at vinde VM i håndbold

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 60 på, at Danmark vinder VM i herrehåndbold. Max. indsats: 10 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 7 på Barcelona-sejr over Getafe

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7, på at Barceloa besejrer Getafe i La Liga. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på Tottenham-sejr over Tranmere

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Tottenham besejrer Tranmere i FA Cuppen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 50 på Manchester City eller odds 100 på Liverpool

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 50 på, at Manchester City vinder over Liverpool, eller odds 100 på, at Liverpool vinder over Manchester City. Max. indsats: 10 kr.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på Chelsea-sejr over Southampton

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Chelsea besejrer Southampton i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på Arsenal-sejr over Fulham

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Arsenal besejrer Fulham i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 30 på Jon Jones eller odds 70 på Alexander Gustafsson

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 30 på, at Jon Jones vinder over Alexander Gustafsson, eller odds 70 på, at Alexander Gustafsson vinder over Jon Jones. Max. indsats: 10 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på Liverpool - Arsenal og modtag 100 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på Liverpool - Arsenal og modtag et gratis "samme kamp multi spil" på 100 kr.  

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 9 på Liverpool-sejr over Arsenal

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 9, på at Liverpool besejrer Arsenal i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra Serie A og Premier League.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på Liverpool-sejr over Newcastle

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Liverpool besejrer Newcastle i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Spil 100 kr. på Juventus - Roma og modtag 50 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på Juventus - Roma og modtag et gratis "samme kamp multi spil" på 50 kr.  

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på Manchester City-sejr over Crystal Palace

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Manchester City besejrer Crystal Palace i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra Serie A, Premier League og La Liga. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 30 på Brøndby-sejr over Vendsyssel

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 30, på at Brøndby besejrer Vendsyssel i Superligaen. Max. indsats: 10 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på Liverpool - Manchester United og modtag 50 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på Liverpool - Manchester United og modtag et gratis "samme kamp multi spil" på 50 kr.  

Læs mere...

Eksisterende

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra Serie A, Premier League og La Liga. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på Manchester City-sejr over Everton

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Manchester City besejrer Everton i Premier League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 10 på FCK-sejr over Bordeaux

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 10, på at FCK besejrer Bordeaux i Europa League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Manchester City-sejr over Hoffenheim

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Manchester City besejrer Hoffenheim. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på tirsdagens CL og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-kampene tirsdag den 11. december til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 25 på, at der bliver scoret i kampen mellem Barcelona og Tottenham

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 25 på, at der bliver scoret i kampen mellem Barcelona og Tottenham.  Max. indsats: 10 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 8 på Brøndby-sejr over Vejle

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8, på at Brøndby besejrer Vejle. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på Chelsea - Manchester City og modtag 100 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på Chelsea - Manchester City og modtag et gratis "samme kamp multi spil" på 100 kr.  

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 60 på Chelsea eller odds 40 på Manchester City

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 60, på at Chelsea vinder over Manchester City, eller odds 40, på at Manchester City vinder over Chelsea. Max. indsats: 10 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra Premier League, Serie A og La Liga. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 80 på FCM, FCK og BIF

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 80 på, at FC Midtjylland, FC København og Brøndby vinder. Max. indsats: 10 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på, at der bliver scoret i kampen mellem Manchester United og Arsenal

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6 på, at der bliver scoret i kampen mellem Manchester United og Arsenal.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 8 på dansk sejr over Serbien

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8, på at Danmark besejrer Serbien ved EM i damehåndbold. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 30 på Brøndby-sejr over Hobro

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 30, på at Brøndby besejrer Hobro. Max. indsats: 10 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på Arsenal - Tottenham og modtag 100 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på Arsenal - Tottenham og modtag et gratis "samme kamp multi spil" på 100 kr.  

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på EM i damehåndbold 2018 og optjen et gratis spil på 50 kr.

Hvis du spiller for 100 kroner på EM i damehåndbold 2018 til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 50 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst marked.

Læs mere...

Eksisterende

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra Premier League, Serie A, La Liga og Bundesligaen. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 40 på dansk sejr over Sverige

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 40, på at Danmark besejrer Sverige. Max. indsats: 10 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 24 på FCK-sejr over Zenit

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 24, på at FCK besejrer Zenit i Europa League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 10 på PSG eller odds 18 på Liverpool

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 10 på, at PSG vinder over Liverpool, eller odds 18 på, at Liverpool vinder over PSG. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på tirsdagens CL og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-kampene tirsdag den 27. november til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Bayern München-sejr over Benfica

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Bayern München besejrer Benfica. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 14 på Chelsea-sejr over Tottenham

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 14, på at Chelsea besejrer Tottenham. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 100 på Man Utd., Liverpool og Man City

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 100 på, at Manchester United, Liverpool og Manchester City vinder. Max. indsats: 10 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på Brøndby-sejr over Marienlyst

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Brøndby besejrer Marienlyst. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Lav et dobbeltspil for mindst 100 kroner og optjen gratis dobbeltspil til 50 kroner

Hvis du laver et dobbeltspil for mindst 100 kroner, optjener du et gratis dobbeltspil til 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på Danmark - Irland og optjen et gratis spil på 100 kr.

Hvis du spiller for 200 kroner på Danmark-Irland til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 6 på dansk sejr over Irland

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Danmark besejrer Irland. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på ATP Finals og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på en kamp fra ATP-finalerne til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst tenniskamp.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Wales - Danmark og optjen et gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Wales - Danmark til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 12 på dansk sejr over Wales

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 12, på at Danmark besejrer Wales. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 7 på Manchester City-sejr over United

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7, på at Manchester City besejrer Manchester United. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra Bundesligaen, Premier League, Serie A og La Liga. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 8 på Brøndby-sejr over AGF

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7, på at Brøndby besejrer AGF. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 20 på FCK-sejr over Slavia Prag

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 20, på at FCK besejrer Slavia Prag. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 7 på Real Madrid-sejr over Plzen

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7, på at Real Madrid besejrer Plzen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på tirsdagens CL og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-kampene tirsdag den 6. november til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 7 på Tottenham-sejr over PSV

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7, på at Liverpool besejrer PSV. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 16 på Brøndby eller odds 12 på FC København

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 16, på at Brøndby vinder over FC København, eller odds 12, på at FC København vinder over Brøndby. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på Arsenal - Liverpool og modtag 100 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på Arsenal - Liverpool og modtag et gratis samme kamp multi spil på 100 kr.  

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 12 på Liverpool-sejr over Arsenal

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 12, på at Liverpool besejrer Arsenal. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra Premier League, Serie A og La Liga. 

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 18 på Brøndby-sejr over FC Midtjylland

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 18, på at Brøndby besejrer FC Midtjylland. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 9 på Barcelona eller odds 18 på Real Madrid

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 9, på at Barcelona vinder over Real Madrid, eller odds 18, på at Real Madrid vinder over Barcelona. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Liverpool-sejr over Cardiff

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Liverpool besejrer Cardiff. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 12 på FCK-sejr over Slavia Prag

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 12, på at FCK besejrer Slavia Prag. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Liverpool-sejr over Røde Stjerne/Crvena zvezda

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Liverpool besejrer Røde Stjerne (Crvena zvezda). Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på tirsdagens CL og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-kampene tirsdag den 23. oktober til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Real Madrid-sejr over Plzen

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Real Madrid besejrer Plzen. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

For nye kunder: Få odds 10 på Brøndby-sejr over OB

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 10, på at Brøndby besejrer OB. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 8 på FCK-sejr over Vejle

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8 på, at FC København hjemme besejrer Vejle.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 7 på Barcelona-sejr over Sevilla

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7, på at Barcelona vinder over Sevilla i La Liga. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Manchester City-sejr over Burnley

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Manchester City besejrer Burnley. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Warriors-sejr over Thunder i NBA

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på Golden State Warriors vinder over Oklahoma City Thunder i NBA. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil en double til 100 kroner og optjen en gratis double på 50 kroner

Hvis du spiller et doblespil for mindst 100 kroner på et valgfrit fodboldmarked, optjener du et gratis doblespil til 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på Danmark - Østrig og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Danmark - Østrig til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på Irland - Danmark og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Irland - Danmark til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp. 

Læs mere...

Nye kunder

Kun nye kunder: Få odds 14 på Danmark-sejr over Irland

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 14 på, at Danmark vinder over Irland.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 13 på Brøndby-sejr over AaB

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 13, på at Brøndby besejrer AaB. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 14 på Liverpool eller odds 16 på Manchester City

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 14, på at Liverpool  vinder over Manchester City, eller odds 16, på at Manchester City vinder over Liverpool. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Spil 100 kr. på Liverpool - Manchester City og modtag 100 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på Liverpool - Manchester City og modtag et gratis samme kamp multi spil på 100 kr.  

Læs mere...

Nye kunder

Kun for nye kunder: Få odds 9 på Khabib og 14 på McGregor

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 9, på at Khabib Nurmagomedov vinder over Conor McGregor, eller odds 14, på at Conor McGregor vinder over Khabib Nurmagomedov i UFC 229. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra Premier League, Ligue 1 og La Liga. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 8 på Arsenal-sejr i Europa League

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8, på Arsenal vinder over Qarabag i Europa League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 10 på Barcelona-sejr i Champions League

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 10, på Barcelona vinder over Tottenham i Champions League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på tirsdagens CL og optjen et 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-kampene tirsdag den 2. oktober til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 12 på tre favoritsejre i Champions League

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 12, på at Real Madrid, Roma og Bayern München vinder deres respektive kampe i Champions League. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på vinderen af Premier League eller La Liga og optjen gratis spil

Hvis du spiller for mindst 250 kroner på vinderen af Premier League eller La Liga, får du et freebet på 20 kroner, hver gang dit hold vinder en kamp med mindst to mål.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 7 på Brøndby-sejr over Horsens

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7, på at Brøndby besejrer Horsens. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på Ryder Cup og optjen gratis spil på 50 kr.

Hvis du spiller for 100 kroner på Ryder Cup 2018 til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 50 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst golf-marked.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på Chelsea - Liverpool og modtag 100 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på Chelsea - Liverpool og modtag et gratis samme kamp multi spil på 100 kr.  

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 14 på Liverpool-sejr over Chelsea

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 14, på at Liverpool besejrer Chelsea. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra Premier League, Serie A og La Liga. 

Læs mere...

Nye kunder

Ryder Cup: Få odds 30 på Europa eller odds 20 på USA

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 30, på at Europa vinder over USA, eller odds 20, på at USA vinder over Europa, i Ryder Cup. Max. indsats: 10 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Barcelona-sejr over Leganes

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Barcelona besejrer Leganes. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 10 på Brøndby-sejr over AGF

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 10, på at Brøndby besejrer AGF. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Liverpool-sejr over Southampton

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Liverpool besejrer Southampton. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra Premier League, Bundesligaen og La Liga. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 8 på Manchester United-sejr over Young Boys

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8, på at Manchester United besejrer Young Boys. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på tirsdagens Champions League og optjen 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner på Champions League-kampene tirsdag den 18. september til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på hvilken som helst fodboldkamp

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 12 på Liverpool eller odds 16 på PSG

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 12 på, at Liverpool vinder over PSG, eller odds 16 på, at PSG vinder over Liverpool. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 36 på FC Midtjylland eller odds 28 på FC København

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 36, på at FC Midtjylland  vinder over FC København, eller odds 28, på at FC København vinder over FC Midtjylland. Max. indsats: 10 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på FCM- FCK og modtag 50 kr. til samme kamp multispil

Spil 100 kr. til mindst odds 1,50 på superligakampen mellem FC Midtjylland og FC København og modtag et gratis samme kamp multi spil på 50 kr.  

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 7 på Brøndby-sejr over Sønderjyske

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7, på at Brøndby besejrer Sønderjyske. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 8 på Golovkin eller odds 14 på Alvarez

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 8, på at Gennady Golovkin vinder over Saul 'Canelo' Alvarez, eller odds 14, på at Alvarez vinder over Golovkin. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Chelsea-sejr over Cardiff

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Chelsea besejrer Cardiff. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra Premier League, Serie A og La Liga. 

Læs mere...

Eksisterende

Lav et dobbeltspil for mindst 100 kroner og optjen gratis dobbeltspil til 50 kroner

Hvis du laver et dobbeltspil for mindst 100 kroner, optjener du et gratis dobbeltspil til 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Kun nye kunder: Få odds 10 på Danmark-sejr over Wales

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 10 på, at Danmark vinder over Wales.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på, at der bliver scoret i kampen mellem England og Spanien

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6 på, at der bliver scoret i kampen mellem England og Spanien.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på sejt til Novak Djokovic over Kei Nishikori

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Novak Djokovic slår Kei Nishikori i US Open Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 10 på Brøndby eller odds 18 på Midtjylland

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 10, på at Brøndby  vinder over FC Midtjylland, eller odds 18, på at FC Midtjylland vinder over Brøndby. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 8 på AGF-sejr over Vendsyssel

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8, på at AGF hjemme besejrer Vendsyssel. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 14 på Manchester City-sejr over Newcastle

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 14, på at Manchester City besejrer Newcastle. Max. indsats: 10 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 12 på Manchester United eller odds 18 på Tottenham

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 12, på at Manchester United  vinder over Tottenham, eller odds 18, på at Tottenham vinder over Manchester United. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 8 på Brøndby-sejr over Vendsyssel

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8, på at Brøndby ude besejrer Vendsyssel. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Barcelona-sejr over Valladolid

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Barcelona ude besejrer Valladolid. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Betfair Golden Goals: Vind halvanden million kroner

Betfairs Golden Goals-kampagne giver halvanden million kroner til den, der kan ramme det rigtige resultat i seks forskellige kampe fra Premier League, Serie A og La Liga. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 12 på Silkeborg eller odds 14 på Viborg

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 12, på at Silkeborg vinder over Viborg, eller odds 14, på at Viborg vinder over Silkeborg. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Brøndby-sejr over Esbjerg

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6, på at Brøndby hjemme besejrer Esbjerg. Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Tottenham-sejr over Fulham

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6 på, at Tottenham hjemme besejrer Fulham.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på Brøndby-sejr over Spartak

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6 på, at Brøndby hjemme besejrer Spartak Subotica.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

UEFA Super Cup: Spil 100 kr. på "Samme Kamp Multi-Spil" og få gratis spil

Hvis du spiller for 100 kr. på "Samme Kamp Multi-Spil" i UEFA Super Cup-kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid, får du et 100 kr. gratis spil.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 12 på Real Madrid eller odds 16 på Atletico Madrid

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 12, på at Real Madrid vinder over Atletico Madrid, eller odds 16, på at Aletico Madrid vinder over Real Madrid. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på, at der bliver scoret i kampen mellem Arsenal og Manchester City

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 6 på, at der bliver scoret i kampen mellem Arsenal og Manchester City.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 12 på FC København eller odds 14 på Brøndby

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 12, på at FC København vinder over Brøndby, eller odds 14, på at Brøndby vinder over FC København. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 8 på Manchester United-sejr over Leicester

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8 på, at Manchester United hjemme besejrer Leicester.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 30 på, at Brøndby kommer i EL-gruppespil

Nye kunder kan få forhøjede odds 30 på, at Brøndby kvalificerer sig til Europa Leagus gruppespil. Max. indsats 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 8 på Brøndby-sejr over FC Nordsjælland

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 8 på, at Brøndby hjemme besejrer FC Nordsjælland.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 7 på FCK-sejr over Stjarnan

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7 på, at FC København hjemme besejrer Stjarnan.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 7 på FCM-sejr over Esbjerg

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 7 på, at FC Midtjylland hjemme besejrer Esbjerg.  Max. indsats: 50 kroner.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 9 på FCK-sejr over Hobro

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 9 på, at FCK vinder over Hobro i sæsonens anden runde af Superligaen. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 9 på Brøndby-sejr over Randers

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 9 på, at Brøndby vinder over Randers i sæsonens første runde af Superligaen. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. live på VM-finalen og optjen gratis spil på 100 kr.

Hvis du spiller for 100 kroner live på VM-finalen mellem Frankrig - Kroatien , optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst sportsmarked.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 10 på Frankrig eller odds 30 på Kroatien

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 10, på at Frankrig vinder over Kroatien, eller odds 30, på at Kroatien vinder over Frankrig, i VM-finalen i ordinær spilletid. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. live på Belgien - England og modtag 50 kr. til Frankrig - Kroatien

Spil 100 kr. live til mindst odds 1,50 på bronzekampen mellem Belgien - England og modtag et gratis spil på 50 kr. til VM-finalen til spiltypen "samme kamp multispil".

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 15 på Belgien eller odds 18 på England

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 15 på, at Belgien vinder over England eller odds 18 på at England vinder over Belgien i bronzekampen, i ordinær spilletid. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Få 100 kr. gratis spil, når du spiller live på Kroatien - England

Hvis du spiller for 100 kroner live på Kroatien - England til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 12 på engelsk sejr

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 12 på, at England vinder over Kroatien i ordinær spilletid i semifinalen. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Få 100 kr. gratis spil, når du spiller live på Frankrig - Belgien

Hvis du spiller for 100 kroner live på Frankrig - Belgien til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på Kroatien - England. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 14 på fransk sejr

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 14 på, at Frankrig vinder over Belgien ordinær spilletid i semifinalen. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Optjen et gratis spil på 100 kr., når du spiller for 200 kr. live på tennis

Hvis du spiller for 200 kroner live på tennis til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på ethvert tennismarked.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 12 på kroatisk sejr

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 12 på, at Kroatien vinder over Rusland i ordinær spilletid i kvartfinalen. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 12 på Brasilien eller odds 20 på Belgien

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 12 på, at Brasilien vinder over Belgien eller odds 20 på at Belgien vinder over Brasilien i kvartfinalen, i ordinær spilletid. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Få 100 kr. gratis spil, når du spiller live på Sverige - Schweiz

Hvis du spiller for 100 kroner live på Sverige - Schweiz til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 100 kroner, som du kan bruge på Colombia - England.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 16 på svensk sejr

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 16 på, at Sverige vinder over Schweiz i ordinær spilletid i 1/8-finalen. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 21 på brasiliansk sejr

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 21 på, at Brasilien vinder over Mexico i ordinær spilletid i 1/8-finalen. Max. indsats: 10 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på kampen og få 100 kr. gratis spil

Hvis du spiller for 200 kroner Kroatien - Danmark til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil til 100 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst marked.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 70 på dansk sejr

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 70 på, at Danmark vinder over Kroatien i ordinær spilletid i 1/8-finalen. Max. indsats: 10 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 7 på mindst 1 mål i kampen

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 7 på, at der scores mindst 1 mål i kampen mellem Uruguay - Portugal i ordinær spilletid i 1/8-finalen. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 12 på fransk sejr eller odds 18 på argentinsk sejr

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 12 på, at Frankrig vinder over Argentina eller odds 18 på at Argentina vinder over Frankrig i 1/8-finalen, i ordinær spilletid. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på kampen og optjen gratis spil på 50 kr.

Hvis du spiller for 100 kroner på England - Belgien til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil på 50 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst sportsmarked.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 5 på mindst 1 mål i kampen

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 5 på, at der scores mindst 1 mål i kampen mellem England - Belgien i gruppe G. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 7 på tysk sejr

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 7 på, at Tyskland vinder over Sydkorea i gruppe F. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Få 100 kr. gratis spil, når du spiller live på DK-Frankrig

Hvis du spiller for 200 kroner live på Danmark - Frankrig til mindst odds 1,50, optjener du et gratis spil til 100 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst marked.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 30 på dansk sejr

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 30 på, at Danmark vinder over Frankrig i gruppe C. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 7 på spansk sejr

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 7 på, at Spanien vinder over Marokko i gruppe B. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 50 kr. på kampen, og få pengene igen, hvis spillet tabes

Placer et "Samme Kamp Multi"-spil for 50 kr. på Spanien - Marokko til mindst odds 1,50 og få pengene retur, hvis spillet tabes. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på engelsk sejr

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 6 på, at England vinder over Panama i gruppe G. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på kampen og optjen gratis spil på 50 kr.

Hvis du spiller for 100 kroner på Tyskland - Sverige, optjener du et gratis spil på 50 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst sportsmarked.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 5 på mindst 1 mål i kampen

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 5 på, at der scores mindst 1 mål i kampen mellem Tyskland - Sverige i gruppe F. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på mindst 1 mål i kampen

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 6 på, at der scores mindst ét mål i braget i Gruppe D mellem Argentina og Kroatien. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. live på Danmark - Australien og optjen gratis spil til 100 kr.

Hvis du spiller for 200 kroner live på Danmark - Australien, optjener du et gratis spil til 100 kroner, som du kan bruge på alle sportsmarkeder. 

Læs mere...

Nye kunder

Få odds 6 på spansk sejr

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får ekstra høje odds 6 på, at Spanien vinder over Iran i gruppe B. Max. indsats: 50 kr.

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback