18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Cricket - Odds

Odds på Cricket

Cricket er at finde i udbuddet hos langt størstedelen af bookmakere. Naturligvis går de britiske bookmakere forrest med det største udvalg. Der findes en række forskellige væddemålstyper, og kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan spilles på. I øjeblikket spilles der International T20 og BPL T20, vi har taget et kig på cricket odds fra bookmakernes udvalg.

Cricket er ligeledes stort på livebetting-delen, hvor alle bookmakere med respekt for sig selv udbyder spil. Igen går de britiske bookmakere forrest med det største udvalg - som til dels minder om pregame-udvalget, mens andre nøjes med at udbyde odds på, hvem der vinder kampen.

De største cricket turneringer at odds på

Cricket VM er den største cricket turnering for landshold. Der spilles VM i både ODI og T20 hhv. hvert fjerde og hvert andet år - på sigt skal VM i T20 dog også kun afvikles hver fjerde år.

Der er 14 deltagere ved VM i ODI, og der spilles 49 kampe over 1,5 måned. Derudover arrangerer det internationale cricketforbund (ICC) også den prestigefyldte turnering Champions Trophy i ODI-formatet - der spilles hvert fjerde år og har deltagelse af de 8 bedste lande i verden.

Foruden de omtalte mesterskaber planlægger de respektive lande selv cricket kampe (tours) med hinanden. De forskellige tours varierer meget i længde afhængig af hvilke formater, der dystes i. Nogle gange dystes i et enkelt format, mens andre tours består af alle formater og strækker sig over flere måneder.

Nogle lande mødes oftere end andre - det kan både være geografiske og økonomiske hensyn. Der findes mange rivaliseringer - både mellem naboer og tidligere kolonier. Indien - Pakistan er mere end sport, da rivaliseringen har politiske undertoner pga. Kashmir-konflikten. Derudover er Australien - England også et brag med en lang historie - og især The Ashes er en vigtig tvekamp mellem de to giganter.

Se også  hvordan spiller man cricket

Feedback