18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Danmark - EM 2024 Fodbold

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, Danmark

Torsdag 20. juni 2024

18:00 Danmark - England


Tirsdag 25. juni 2024

21:00 Danmark - Serbien


Fuldt kampprogram

Danmark fakta

Danmark på Twitter
@@ffmmkd

Den danske landstræner Kasper Hjulmand skal blande kortene korrekt, når Danmark forsøger at avancere fra gruppespillet. Danmark kan igen nå langt ved EM, hvis det lykkes at finde balancen mellem de rutinerede stjerner og unge talenter.

Odds på Danmark

Mod England, Serbien og Slovenien har danskerne gode chancer for at gå videre og der vil særligt være fokus på den unge striker Rasmus Højlund i front.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Danmark vinder Gruppe C 5,00
Danmark går videre fra Gruppe C 1,35
Danmark vinder EM 35,00

Er du interesseret i forskellige typer odds? Se EM 2024 odds.

Danmark skal frem og jagte sejren, når de indleder EM-slutrunden den 16. juni mod Slovenien. Herefter venter gruppefavoritterne fra England i anden gruppekamp, hvilket kan blive et yderst spændende opgør, hvor de danske landsholdsstjerner virkelig skal ramme dagen for at holde stand mod englænderne. Danmark slutter gruppespillet af med at møde Serbien. 

Danmarks styrker

Danmark har en solid grundstamme med erfarne profiler som Kasper Schmeichel, Simon Kjær og Christian Eriksen. De har vist god sammenhold og holdånd, ikke mindst under EM i 2020.

Landstræner Kasper Hjulmand har fokus på kollektivet, hvor alle kæmper hårdt for deres holdkammerater. At have en positiv atmosfære i truppen skal aldrig undervurderes.

Rent spillemæssigt er Danmark et alsidigt fodboldlandshold med et robust midterforsvar, hvor særligt Andreas Christensen skal træde i karakter. De danske spillere er dygtige med bolden og der er god fart på de offensive profiler. På en god dag er Danmark svære at besejre og de har evnen til at overraske favoritterne.

Danmarks svagheder

Får modstanderne lukket ned for kreatør Christian Eriksen, så kan den danske offensiv løbe tør for idéer til at åbne de kompakte forsvar.

Spillere som Kasper Schmeichel, Simon Kjær, Thomas Delaney og Christian Eriksen er højt i hierarkiet, men præstationerne på banen har haltet i de seneste år. Efter VM-skuffelsen i Qatar og en usikker EM-kvalifikation er der en vis bekymring blandt de danske supportere.

Spørgsmålet er om Kasper Hjulmand holder fast i de rutinerede landsholdsheste eller tør satse på nye spillere.

Vejen til EM

Danmark kvalificerede sig til VM ved at vinde kvalifikationsgruppen, hvor Slovenien og Finland var de store udfordrere.

Selvom Danmark vandt gruppen, så leverede det danske landshold svingende præstationer i kvalifikationen. Der kom ikke gang i dynamitten og de øvrige EM-deltagere vil næppe frygte at skulle møde Danmark.

Manchester United-angriberen Rasmus Højlund var det store lyspunkt og scorede syv mål, mens også Jonas Wind viste god målform undervejs. For at komme langt til EM, så skal Danmark dog op i et andet gear og få stabilitet i præstationerne.

Danmarks EM-historik

Det danske landshold hentede sensationelt EM-guldet i 1992, hvor Tyskland blev besejret med 2-0 i finalen. Det danske fodboldeventyr begyndte ved EM´84 under landstræner Sepp Piontek, hvor en stjernebesat trup nåede semifinalerne. Det blev også til en plads i semifinalen ved EM 2020, hvor Danmark pressede England ud i forlænget spilletid på Wembley. 

For mere om grupperne, se gruppevinder odds EM 2024.

Danmark fakta

Danmark på Twitter
@@ffmmkd

Kampprogram, Danmark

Torsdag 20. juni 2024

18:00 Danmark - England


Tirsdag 25. juni 2024

21:00 Danmark - Serbien


Kampprogram, EM 2024 Fodbold

Kommentarer

Feedback