18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Håndbold i TV

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

På Betxper kan du se håndboldkampe, der vises på dansk TV. Det omfatter kampe fra danske ligaer for både herre- og damehold, Champions League for både herre- og damehold, store slutrunder som VM, EM og OL i håndbold samt Bundesligaen i håndbold. Få et komplet overblik over alt håndbold i dag i dit fjernsyn.

Stream

Torsdag 18. Juli 2024

18:45-
20:15
Danmark – Norge
21:10-
22:40
Danmark - Argentina
Venskabskampe

Søndag 21. Juli 2024

10:00-
11:30
The 152nd Open - Finalerunden

Fredag 2. August 2024

14:00-
15:30
OL Ridesport Springning - holdfinale
Max

Håndbold kampe i dag

Det er heldigvis muligt at følge håndbold på TV i danske hjem. Vi opdaterer løbende, hvad der kan ses på dansk TV på denne side, så du ikke behøver at gennemgå alle kanaler eller TV-guides for at finde håndbold på TV.

Vores oversigt viser dig, om der er en håndboldkamp i dag, ved at holde øje med datoerne. Hvis der står en rød boks med tal ud for kampen, indikerer det, at kampen er i gang, og tallet i den røde boks viser, hvor lang tid der er spillet. Hvis den røde boks ikke er synlig, vises et tal, som angiver kampstart. Du har mulighed for at sortere kampene på tre forskellige måder på siden. Som standard vil kampene være sorteret efter dato, men du kan også vælge at filtrere efter kanaler for at se, hvilke kampe der vises på forskellige kanaler. Endelig kan du også sortere efter liga/turnering for kun at se, hvilke kampe der vises i den danske håndboldliga.

Håndbold i dag på TV: De store håndboldkampen

Hvis du er håndboldfan, så er “håndbold tv i dag”, sikker noget du søger efter, men hvis du skal se håndbold i tv i dag, så har du rigtig ofte gode muligheder, uden du behøver at skulle ud i nogle avancerede søgefunktioner. I dag vises langt de fleste større håndboldkampe på TV, hvilket ikke altid har været tilfældet. Grundet håndboldens popularitet i danske hjem er det blevet et produkt, som flere tv-stationer gerne vil tilbyde.

Danmark ser håndbold i dag og før i tiden

Ved hver handboldslutrunde er der nogle håndboldkampe, som bliver mindeværdige og nærmest udødelige, hvor man kan huske, hvor og med hvem man så kampen. Håndboldkampen ved OL i 2008, hvor en ung Mikkel Hansen bragede ind i hjerterne på danske håndboldfans med et fantastisk mål mod Rusland, til 25-24 på et frispark, da kampen var slut. Kampen mod Rusland var i gruppespillet og viser, at man allerede tidligt i turneringen kan støde på kampe, der bliver legendariske.

På den side kan du se hvornår og hvor du kan se tv-guide for OL håndbold

En anden uforglemmelig håndboldkamp fandt sted i 2021, hvor Danmark stod over for Egypten i kvartfinalen. Efter 28-28 i den ordinære spilletid og 6-6 i den forlængede, måtte det hele afgøres med straffekast. Her trak Danmark og Lasse Svan det længste strå, og gik hele vejen, og kunne kalde sig vindere af håndbold VM 2021.

Se TV Guide til VM 2025 herrehåndbold

Danskerne vil se de danske håndboldlandshold på TV i dag

Håndbold er efterhånden blevet en stor global sport, hvor Danmark igennem mange årtier har været repræsenteret i de største og mest prestigefyldte mesterskaber og turneringer. Det er også derfor danskerne er rigtig gode til at tænde deres fjernsyn når Danmarks herre og/eller kvinder stiller op til en slutrunde. Den seneste EM-slutrunde for herre havde massiv seertilslutning på TV 2s kanaler, og blev faktisk den mest sete EM-slutrunde siden 2014.

Kigger vi på VM-slutrunden for herre i 2021 så var det også en turnering der fik stor opbakning, hvilket især kunne ses i finalen, hvor over 2,6 millioner seere fulgte med på tv, da de danske håndboldherrer genvandt VM-guldet. Helt konkret betyder det, at 93 procent af de tændte tv-apparater, der var tunede ind på kampen i den periode, hvor kampen blev afviklet.

Kvinderne holder sig nu ikke tilbage for mændene, og den seneste EM finale var faktisk årets mest sete program på dansk tv og slog alle rekorder for streaming på TV 2 PLAY.

Håndboldkvindernes succes til EM slutrunden i 2022 smittede også af på seertallene, der toppede med imponerende halvanden million danskere ved skærmene til søndagens finale mod Norge. Dermed blev kampen det mest sete program overhovedet på dansk tv i år 2022. Gennemsnitligt så 1.476.000 seere med – det svarer til, at næsten 70 procent af alle tændte fjernsyn, var stillet ind på TV 2. Kampen peakede på 1,7 mio. seere i de afgørende minutter.

    Hvornår kommer der håndbold i tv?

    Håndbold kampe bliver vist på forskellige kanaler i Danmark. For at vide præcist hvilken kanal, så anbefaler vi at kigge på denne håndbold tv oversigt.

    Hvilken tv kanal viser håndbold i aften?

    TV2 sender mest håndbold. De har sikret sig rettighederne til håndboldligaen i Danmark for både herre og damer, og gælder pt. frem til 2025. TV2 har rettighederne til at vise VM-håndboldslutrunderne 2019 og 2021 og til EM-slutrunderne 2022, 2024 og 2026 for både kvinder og mænd. Så når du er på udkig efter hvilken tv kanal der viser håndbold i aften, så start med at tjekke TV2’s kanaler ud, for der er stor chance for at de viser den kamp du leder efter.

    Hvilken tv pakke er bedst til håndbold?

    Vil du se håndbold i dag i tv, så er det svært at komme udenom Viaplay Sport. Herinde kan du se herrehåndboldkampe fra den tyske bundesliga.

    Feedback