18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Håndbold i TV

Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

På Betxper kan du se alle live håndboldkampe, der vises på dansk TV. Det omfatter kampe fra danske ligaer for både herre- og damehold, Champions League for både herre- og damehold, store slutrunder som VM, EM og OL i håndbold samt Bundesligaen i håndbold. Få et komplet overblik over alt håndbold i dag i dit fjernsyn.

Stream

Torsdag 29. Februar 2024

18:45-
20:15
HC PPD Zagreb – Paris Handball
EHF TV
18:45-
20:15
PGE Vive Kielce – Kolstad
EHF TV
20:00-
21:30
Nordsjælland Håndbold - KIF Kolding
Danmark - Danmark Herre Håndbold Ligaen
2,10 8,36 2,15
20:25-
21:55
Rhein Neckar Löwen – HSV Hamburg
Tyskland - Tyskland Bundesliga
20:45-
22:15
Montpellier - Veszprem
Europa - Champions League
3,05 8,70 1,67 EHF TV

Onsdag 6. Marts 2024

18:45-
20:15
Kolstad – HC Eurofarm Rabotnik
EHF TV
18:45-
20:15
THW Kiel – HC PPD Zagreb
EHF TV
20:45-
22:15
Paris Handball - Pick Szeged
Europa - Champions League
EHF TV
20:45-
22:15
Aalborg Håndbold – PGE Vive Kielce
EHF TV

Torsdag 7. Marts 2024

18:45-
20:15
Celje Pivovarna Lasko - GOG
Europa - Champions League
EHF TV
18:45-
20:15
Veszprem - SC Magdeburg
Europa - Champions League
EHF TV
20:45-
22:15
Barcelona - Montpellier
Europa - Champions League
EHF TV
20:45-
22:15
Orlen Wisla Plock – Porto Sofarma
EHF TV

Lørdag 9. Marts 2024

13:20-
14:50
Amo HK – Ystads IF
15:50-
17:20
Hammarby IF Handboll – Önnereds Hk

Søndag 10. Marts 2024

13:20-
14:50
TBD: Bronsmatch Svenska Cupen Handboll
15:45-
17:15
TBD: Final Svenska Cupen Handboll
15:55-
17:25
SC Magdeburg - Füchse Berlin
Tyskland - Tyskland Bundesliga

Tirsdag 19. Marts 2024

20:00-
21:30
Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold
Danmark - Danmark Herre Håndbold Ligaen

Lørdag 11. Maj 2024

16:15-
17:45
Norge – Danmark

Søndag 12. Maj 2024

14:15-
15:45
Danmark – Kroatien

Håndbold i TV & Live stream - Se Live håndbold i dag!

Det er heldigvis muligt at følge håndbold på TV i danske hjem, men live-streaming af håndboldkampe bliver også mere og mere populært. Vi opdaterer løbende, hvad der kan ses på dansk TV og danske streamingtjenester på denne side, så du ikke behøver at gennemgå alle kanaler eller TV-guides for at finde håndbold på TV.

Vores oversigt viser dig, om der er en håndboldkamp i dag, ved at holde øje med datoerne. Hvis der står en rød boks med tal ud for kampen, indikerer det, at kampen er i gang, og tallet i den røde boks viser, hvor lang tid der er spillet. Hvis den røde boks ikke er synlig, vises et tal, som angiver kampstart. Du har mulighed for at sortere kampene på tre forskellige måder på siden. Som standard vil kampene være sorteret efter dato, men du kan også vælge at filtrere efter kanaler for at se, hvilke kampe der vises på forskellige kanaler. Endelig kan du også sortere efter liga/turnering for kun at se, hvilke kampe der vises i den danske håndboldliga.

Håndbold live tv i dag

Hvis du er håndboldfan, så er “håndbold live tv i dag”, sikker noget du søger efter, men hvis du skal se håndbold i tv i dag, så har du rigtig ofte gode muligheder, uden du behøver at skulle ud i nogle avancerede søgefunktioner.

I dag vises langt de fleste større håndboldkampe på TV, hvilket ikke altid har været tilfældet. Grundet håndboldens popularitet i danske hjem er det blevet et produkt, som flere tv-stationer gerne vil tilbyde. DR's kanaler viser ofte håndboldkampe, som du kan streame live gratis på DR TV. Du kan endda være heldig at se nogle af de store EHF Champions League-kampe helt gratis på DR TV. Hvis du ikke kan finde en gratis håndboldside, er Viaplay et godt sted at kigge. Viaplay viser alle de største håndboldkampe fra Bundesligaen i håndbold, hvor mange af de danske herrelandsholdsspillere deltager.

Danmark ser håndbold i dag og før i tiden

Ved hver handboldslutrunde er der nogle håndboldkampe, som bliver mindeværdige og nærmest udødelige, hvor man kan huske, hvor og med hvem man så kampen. Håndboldkampen ved OL i 2008, hvor en ung Mikkel Hansen bragede ind i hjerterne på danske håndboldfans med et fantastisk mål mod Rusland, til 25-24 på et frispark, da kampen var slut. Kampen mod Rusland var i gruppespillet og viser, at man allerede tidligt i turneringen kan støde på kampe, der bliver legendariske.

En anden uforglemmelig håndboldkamp fandt sted i 2021, hvor Danmark stod over for Egypten i kvartfinalen. Efter 28-28 i den ordinære spilletid og 6-6 i den forlængede, måtte det hele afgøres med straffekast. Her trak Danmark og Lasse Svan det længste strå, og gik hele vejen, og kunne kalde sig vindere af håndbold VM 2021.

Danskerne vil se de danske håndboldlandshold på TV i dag

Håndbold er efterhånden blevet en stor global sport, hvor Danmark igennem mange årtier har været repræsenteret i de største og mest prestigefyldte mesterskaber og turneringer. Det er også derfor danskerne er rigtig gode til at tænde deres fjernsyn når Danmarks herre og/eller kvinder stiller op til en slutrunde. Den seneste EM-slutrunde for herre havde massiv seertilslutning på TV 2s kanaler, og blev faktisk den mest sete EM-slutrunde siden 2014.

Kigger vi på VM-slutrunden for herre i 2021 så var det også en turnering der fik stor opbakning, hvilket især kunne ses i finalen, hvor over 2,6 millioner seere fulgte med på tv, da de danske håndboldherrer genvandt VM-guldet. Helt konkret betyder det, at 93 procent af de tændte tv-apparater, der var tunede ind på kampen i den periode, hvor kampen blev afviklet.

Kvinderne holder sig nu ikke tilbage for mændene, og den seneste EM finale var faktisk årets mest sete program på dansk tv og slog alle rekorder for streaming på TV 2 PLAY.

Håndboldkvindernes succes til EM slutrunden i 2022 smittede også af på seertallene, der toppede med imponerende halvanden million danskere ved skærmene til søndagens finale mod Norge. Dermed blev kampen det mest sete program overhovedet på dansk tv i år 2022. Gennemsnitligt så 1.476.000 seere med – det svarer til, at næsten 70 procent af alle tændte fjernsyn, var stillet ind på TV 2. Kampen peakede på 1,7 mio. seere i de afgørende minutter.

Se og live stream de store slutrunder i håndbold

De store slutrunder kommer altid omkring jueltid, og til VM i håndbold 2023 deler TV2 og DR rettighederne til at sende VM kampene i kvindehåndbold. Det betyder at du skal holde øje med kanalerne TV2, TV2 Sport, TV2 Sport X, TV2 Play, DR1, DR2 og DR TV. Da det er her kampene vises.

Du kan også vælge at gå ind og følge vores side, som vi har linket til herunder. På den side kan du se hvornår og hvor du kan se tv-guide for EM håndbold

Sådan ser du Champions League håndbold på TV Live   

DR har købt retten til at vise en kvindekamp og en herrekamp fra hver runde, og derudover kan du også på netop DR gå ind og gense tidligere EHF Champions League kampe både på herre og dame siden.

DR har en rettighedsaftale for de kommende tre sæsoner, og hvad det indebærer, løfter DR-underdirektør Anders Kern Boje, sløret for og fortæller at ”Som udgangspunkt vil vi prioritere at vise kampe med de danske hold, så længe de har en rolle at spille i turneringen,”.
DR fortæller derudover, at de hver runde kommer til at vise en kvindekamp og en herrekamp.

Så danskerne kan se frem til at følge de bedste herrer og damehold fra Håndbold Ligaen i Champions Leauge, hvilket vi selvfølgelig er meget begejstret for, og det er DR også, hvilket man kunne høre på Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR Nyheder med ansvar for Sporten.

»Vi glæder os helt vildt til at give de mange håndboldglade danskere mulighed for at følge de danske klubhold tæt, når de skal krydse klinger med andre europæiske tophold i EHF Champions League,«

Tidligere har Champions League været vist hos Viaplay, men senest har det været vist hos rettighedshaveren Infronts nye streamingtjeneste Handball Kanalen. Hos streamingtjeneste Handball Kanalen, skulle man som seer af med 25 euro – svarende til 185 kroner – per måned for et abonnement, hvis man ønskede at se danske stjerner som Mikkel Hansen, Niklas Landin, Mie Højlund og Althea Reinhardt i aktion.

Bookmakeren bet365 har en af verdens bedste livestreaming sektioner på deres side. Her kan du livestreame massevis af håndbold gratis og lovligt, hvis blot du har en konto. bet365 streamer blandt andet fra EM og VM på både herre -og kvindesiden. 

Du kan også livestreame kampe her: 

Livestream  EM håndbold
Livestream VM håndbold

Hvornår kommer der håndbold i tv?

Håndbold kampe bliver vist på forskellige kanaler i Danmark. For at vide præcist hvilken kanal, så anbefaler vi at kigge på denne håndbold tv oversigt.

Hvilken tv kanal viser håndbold i aften?

TV2 sender mest håndbold. De har sikret sig rettighederne til håndboldligaen i Danmark for både herre og damer, og gælder pt. frem til 2025. TV2 har rettighederne til at vise VM-håndboldslutrunderne 2019 og 2021 og til EM-slutrunderne 2022, 2024 og 2026 for både kvinder og mænd. Så når du er på udkig efter hvilken tv kanal der viser håndbold i aften, så start med at tjekke TV2’s kanaler ud, for der er stor chance for at de viser den kamp du leder efter.

Hvilken tv pakke er bedst til håndbold?

Vil du se håndbold i dag i tv, så er det svært at komme udenom Viaplay Sport. Herinde kan du se herrehåndboldkampe fra den tyske bundesliga.

Feedback