18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ungarn - EM 2024 Fodbold

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, Ungarn

Fuldt kampprogram

Ungarn fakta

Ungarn på Twitter
@azzurri
##Azzurri

Der vil være masser af spændende odds under EM 2024, når Ungarn forsøger at kvalificere sig fra den svære Gruppe A. Her skal de bl.a op imod de tyske værter, men Ungarn skal bestemt ikke undervurderes og kan overraske flere af favoritholdene.

Spil på Ungarn ved EM 2024 hos Mr Green

Ungarn går ind til EM-slutrunden med positiv energi og optimisme, hvor nøglespilleren Dominik Szoboszlai forventes at få en vigtig rolle. I kvalifikationen viste de både en effektiv offensiv og en stabil defensiv, så i en gruppe med Tyskland, Skotland og Schweiz kan Ungarn helt sikkert kæmpe om avancement.

Ungarn skal være skarpe fra start, da de indleder deres EM med nøglekampen mod Schweiz den 15. juni.

Odds på Ungarn

Vinder Højeste odds Bookmaker
Ungarn vinder Gruppe A 7,50
Ungarn går videre fra Gruppe A 1,65
Ungarn vinder EM 80,00

Ungarns styrker

Ungarn er måske ikke et land, der kan måle sig med de største nationer, men de kan overraske og der er nogle kvaliteter på dette ungarske landshold, der overraske favoritholdene.

De har en stolt fodboldhistorie og kan se frem til god støtte fra deres fans, hvilket kan vise sig at gøre forskellen. Taktisk har Ungarn flere kort at spille på og kan tilpasse sig forskellige modstandere. Holdet er komfortabelt med både at holde på bolden, styre spillet og samtidig kan slå over i en mere forsigtig taktik og er gode til forsvare sig dybt. 

Samtidig har det ungarske landshold en god blanding af unge talenter og mere erfarne spillere, hvilket ofte er vigtigt i store mesterskaber.

Ungarns svagheder

Alt skal spille for Ungarn, hvis de skal nå langt ved EM. Der er nogle spørgsmål omkring holdet. Særligt hvis de går videre fra gruppespillet, så kan den relativt tynde trup kommer i problemer i et tæt kampprogram. 

Den manglende trupbredde betyder, at der ikke er mange profiler at smide ind fra bænken, som kan gå direkte ind og være kampafgørende. Så hvis nøglespillere bliver trætte, får karantæne eller bliver skadede, så kan det være et hårdt slag for Ungarns landstræner Marco Rossi.

Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Vejen til EM

Ungarn imponerede i deres kvalifikationsgruppe, hvor de mødte Serbien, Montenegro, Litauen og Bulgarien. Efter alle kampe stod Ungarn tilbage som som sikker gruppevinder med fire point ned til Serbien på andenpladsen.

Udover at vinde gruppen fik Ungarn godt gang i deres offensiv og samtidig viste god organisation og stabil defensiv. I deres otte kvalifikationskampe lukkede Ungarn kun syv mål ind, mens de scorede 16 mål.

Ungarns EM-historik

Ungarn havde deres gyldne periode i 1950'erne. Holdet nåede deres største succes ved at nå finalen ved VM i 1954 i Schweiz, hvor de tabte til Vesttyskland. Legenden Ferenc Puskás er Ungarns førende målscorer gennem tiderne og en af de største fodboldspillere gennem historien.

Ved EM´64 og EM´72 nåede Ungarn frem til semifinalerne, hvilket er deres bedste resultater.

Ungarn fakta

Ungarn på Twitter
@azzurri
##Azzurri

Kampprogram, Ungarn

Kampprogram, EM 2024 Fodbold

Kommentarer

Feedback