18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2020: Danmark er på hjemmebane - Ungarn - Analyse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kampprogram, Ungarn

Lørdag 19. juni 2021

15:00 Ungarn - Frankrig


Onsdag 23. juni 2021

21:00 Tyskland - Ungarn


Fuldt kampprogram

Ungarn fakta

Ungarn på Twitter
@MagyarFociLIVE
#HUN

Ungarn er havnet i noget af en dynamitpulje her med Portugal, Frankrig og Tyskland. Det ville i den sammenhæng være noget af en overraskelse, hvis Ungarn formår at gå videre fra denne Gruppe E.

Landet kan dog glæde sig over, at de lægger ud med to hjemmekampe. Først mod Portugal og siden mod Frankrig. 

Ungarns styrker

Ungarns har ikke de store stjerner, hvorfor styrken skal findes i holdet, holdånden, viljen til at løbe de ekstra meter. Spillerne har fortrinsvis hjemme i klubber i Ungarn og i andre øst- og sydøsteuropæiske lande rundt om Ungarn. Truppen tæller fem spillere, der har hjemme i en europæisk top-5-liga. Alle fem er fra Bundesligaen.  

Det er i den grad holdet, der skal bære Ungarn ved dette EM. 

Ungarns svagheder

Selvom det er meget sympatisk med et hold, hvor enheden er styrken, må vi også erkende, at det samtidig kan blive ungarernes svaghed. Der kan meget vel komme til at mangle noget individuel klasse, når kampene skal afgøres. Særligt med tanke på hvilke modstandere Ungarn er oppe imod ved EM 2021. 

Vejen til EM 2021

Ungarn klarede ikke cuttet den direkte vej til EM 2021. De blev blot nummer fire i Gruppe E efter Kroatien, Wales og Slovakiet. På sidstepladsen var Aserbaijdsjan med sølle ét point. Derfor skulle Ungarn ud i to drabelige playoff-opgør qua deres UEFA Nations League-placering. Her nedlagde de først Bulgarien med 3-1 i Sofia.

Siden gik det ud over Island, da Ungarn vandt med 2-1 på hjemmebane i den altafgørende kamp. Island var endda foran helt indtil det 88. minut, hvor Ungarn fik den prikket ind til 1-1. Blot få minutter senere scorede Ungarn så også til 2-1 i tillægstiden, og jublen kunne bryde ud. 

Ungarns EM-historik

Det ville være synd at sige, at Ungarn har en stolt EM-historik i nyere tid. De var med i 2016, hvor de blev nummer 13. De foregående ti EM-kvalifikationer glippede alle. Ungarerne har til gengæld en flot 3.-plads fra 1964 at være stolte over. 

Ungarn fakta

Ungarn på Twitter
@MagyarFociLIVE
#HUN

Kampprogram, Ungarn

Lørdag 19. juni 2021

15:00 Ungarn - Frankrig


Onsdag 23. juni 2021

21:00 Tyskland - Ungarn


Kampprogram, EM 2020: Danmark er på hjemmebane

Kommentarer

Feedback