18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

NordicBet anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Nordisk fokus med seriefodbold og vintersport

Nordicbet har fokus på det skandinaviske marked og er således med helt fremme på blandt andet vintersport og håndbold og dansk seriefodbold. Men verden er ikke begrænset til Norden. Med et meget moderne og velfungerende website - og tilsvarende mobil-app - tilbydes der derfor et bredt udvalg af spil over hele linjen og er med på noderne med hensyn til de fleste fodboldligaer, ishockey, NHL, NBA, NFL, tennis og meget andet.

Spiludbud

Fokus ligger dels på fodbold og dels på de sportsgrene som har stor interesse i de skandinaviske lande.

Indenfor fodbold udbydes odds på en bred vifte af ligaer, og alle de store europæiske nationer er repræsenteret, og dette som oftest ikke blot med den bedste række. Man har i nyere tid oprustet og har nu også odds på på de fleste sydamerikanske og østeuropæiske ligaer. I de skandinaviske lande er dækningen meget dyb. Det vil sige helt ned på serie-niveau. Et marked som NordicBet har været foregangsmænd på.

Fodbold er slet ikke alt, da udbuddet også omfatter håndbold, tennis, volleyball, motorsport, cykling, samt mindre sportsgrene som bandy, snooker og floorball. De traditionelle amerikanske sportsgrene dækkes også.

Vi har i det hele taget at gøre med en komplet bookmaker når det kommer til spiludbuddet, og den brede dækning indenfor skandinavisk seriebold gør bookmakeren til en unik af slagsen.

Spiltyper

De skandinaviske fodboldligaer er i højsædet, hvilket afspejler sig i et meget bredt udvalg af spiltyper. I de skandinaviske og de store europæiske fodboldligaer, er der ikke sjældent 30-40 forskellige spil på de enkelte kampe, fx over/under (både på kamp og hold), handicap-spil, halvleg/fuldtid, anytime scorer, resultat og så videre. 

Fra sommeren 2009 har man opgraderet gevaldigt på markedet første/sidste målscorer, som nu tilbydes på en lang række fodboldligaer. Bemærk, at man i samme anledning har ændret reglerne for disse spiltyper; modsat stort set alle konkurrenter, betegnes disse markeder som såkaldte "all in" markeder, det vil sige at alle spil på første eller sidste målscorer tæller, uanset om den spiller man har spillet på kommer på banen eller ej. Kun i tilfælde af at kampen slutter 0-0, returneres indsatsen, og dette endda på samtlige spillere.

Udvalget af forskellige spil på de enkelte kampe er således bredt, men skal man plukke et specifikt område ud, hvor de udmærker sig særligt, er det på over/under spil. Dette udbydes på stort set samtlige kampe fra fodbold, håndbold, ishockey med videre, og dette ikke blot på over/under for kampen, men også for de enkelte hold og gerne med flere linjer.

NordicBet Odds

Tilbagebetalingen følger, som mange andre steder, de områder hvor fokus er størst fra brugerne, med en tilbagebetaling over gennemsnittet på de skandinaviske ligaer samt de store europæiske ligaer. Herudover topper tilbagebetalingen på de amerikanske sportsgrene.

På de mere sekundære ligaer og lavere rækker ligger tilbagebetalingen lavere.

Et plus er, at de ofte er blandt de første, der lægger odds ud, så på de ligaer, hvor de ligger over gennemsnittet i markedet i tilbagebetaling, kan man nogle gange godt fange høje odds, der måske tilmed er sat lidt skævt i forhold til, når hele markedet har "sat" sig tættere på kampstart.

NordicBet Livebetting

Løbende over de senere år har NordicBet udbygget deres livebetting, og den fremstår i dag som fuldt funktionsdygtigt med et flot dagligt udbud. På de enkelte kampe på livebetting udbydes en lang række spiltyper, så det ikke blot er de mest gængse udfald, man kan spille på. Endnu mangles lige det sidste for at blande sig i eliten af livebetting-bookmakere, men der er ikke langt, og det er primært i udbuddet af kampe, der lige mangler en smule.

Website

Efter en række år med en temmelig skrabet og uoverskuelig side, blev der i 2010 gennemført en omfattende modernisering. I en grad så siden nu fremstår som en af de bedre på markedet.

Ikke bare kan man nu nemt finde rundt i oversigten over forskellige sportsgrene og ligaer; siden har også fået en ekstra personlig dimension. Man kan således i vidt omfang forme siden, så den passer til ens spillestil; fx kan man udpege favoritter og dermed få et-klik-adgang til den sport, liga eller klub man spiller mest på.

Er man til den mere skrabede og simple udgave, har NordicBet en funktion, så den version kan bruges (se 'klassisk visning').

NordicBet Mobil

NordicBets mobile platform opdateres løbende og senest i starten af 2020, hvor der er rettet godt op på områder, der tidligere haltede. Kontohistorik, systemspil og support er tilgængelige, og der er også en meget brugervenlig søgefunktion på app'en, som gør det nemt at navigere rundt. 

Man kan tilgå den mobile platform via web eller app, og uanset hvilken man bruger er oplevelsen den samme. Man kan spille på samme markeder som på desktop (inklusiv livebetting), og der tilbydes indbetalinger via kreditkort og Skrill (hvis disse i forvejen er registreret på ens konto via desktop). Ligeledes kan man tilgå de samme livestreamede events som på desktop, hvis man har indestående på sin konto.

Navigationen er generelt smidig og nem i app'en. 

Ind- og udbetalinger

Der kan ind- og udbetales med banktransfer, VISA, Skrill/Moneybookers og Neteller. Alle indbetalingsformer er gebyrfri.

Hvis man har benyttet Neteller eller Moneybookers ved indbetaling, skal man tilbageføre op til det indskudte beløb, før man kan få udbetalt via en af de øvrige udbetalingsformer.

Support

Som navnet kraftigt antyder, er support tilgængelig på alle de nordiske sprog, herunder også dansk. Man kan kontakte NordicBet via email, hvor man kan forvente svar inden for 30-60 minutter. Derudover kan man ringe til deres dansktalende kundeservice alle dage fra 08-24. NordicBet har også en livechat, der fungerer fint. Her kan man forvente svar inden for 30 sekunder. 

At der er flere kontaktformer trækker op, og det trækker også væsentligt op, at man nu har mulighed for at få svar alle dage telefonisk fra dansktalende personale.

Vores oplevelse er, at både email-kontakt og telefon-supporten giver hurtige og brugbare svar og giver i det store hele et indtryk af en velfungerende supportafdeling.

Indsatspolitik

NordicBet er ikke kendt for i udpræget grad at limitere enkelte kunder, men benytter sig af generelle markeds-limits, der (med undtagelser) er sat således, at man som kunde maximalt kan opnå en nettogevinst på 1.000 Euro (ca. 7.500 DKK) pr. spil. På visse sportsgrene (fx cykling, vintersport) og spiltyper (fx første målscorer, turneringsvinder i golf) er denne grænse lavere, ligesom den på enkelte begivenheder kan være højere.

Enkelte BetXpert-brugere har imidlertid oplevet limits hos NordicBet, som har oplyst, at de tildeler limits, hvis en kunde har en betydelig overvægt af spil, der stammer fra tips fra såvel lukkede spilleforums, åbne spilleforum eller betalingsspillesites (som BetXpert). Ifølge NordicBet er dette almindelig praksis i branchen, og det oplyses endvidere at 99,19 procent af alle deres danske kunder ikke har personlig limit.

Konklusion

Går man efter et spiludbud med fokus på dybden, et stort udvalg af forskellige spiltyper samt et særligt sigte på skandinaviske ligaer/sportsgrene, er NordicBet et fremragende valg. Især fordi det foregår på et moderne og velfungerende website. Blandt udvalget finder man stort set alt det der generelt er populært i Norden, og odds-niveauet er bestemt godkendt - ikke mindst fordi oddsene oftest er tilgængelige tidligt.

Med årene har de desuden styrket det ikke-skandinaviske - og man får nu et flot spiludbud - også selv om man ikke er interesseret i fx vintersport og håndbold.

Ved transaktioner holdes kunder ikke gebyrfri, hvilket trækker en smule ned. Dog har de en velfungerende supportafdeling, der er behjælpelige med brugbare svar inden for kort tid. Desuden skal det siges om NordicBet, at de med jævne mellemrum sender konkurrencer og tilbud ud til eksisterende kunder.

NordicBet kommentarer

Vores rating:

Som ny spiller hos NordicBet venter der dig en bonus i form af et freebet på 100 kroner. Bonussen gives lige så snart, du har oprettet dig, og du behøver end ikke lave en indbetaling. Der er intet omsætningsgrav på en eventuel gevinst fra dit freebet, der ligeledes er tilgængeligt på både mobil og desktop.

 • Klik på linket i den grønne boks herunder.
 • Opret dig som bruger hos Nordicbet.
 • Få dit freebet på 100 kroner - uden du behøver at foretage en indbetaling
 • Brug dit freebet på al slags sport indenfor 60 dage 
 • Brug freebettet på lige, hvad du har lyst til uden omsætningskrav på gevinsten

Hent 100 DKK Freebet uden indbetalingskrav fra NordicBet her
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Gælder kun nye spillere | Opret dig og så dit 100-kroners freebet - ingen indbetaling er påkrævet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder

Yderligere vilkår Freebettet gives til alle, der opretter sig hos NordicBet. Husk at bruge dit freebet indenfor 60 dage. Der er intet omsætningskrav på freebettet, hvor det dog kun er nettogevinsten, der udbetales. BEMÆRK: Det kan hænde, at freebettet ikke er synligt på Safari-browser. Der rådes derfor til at benytte en anden browser, eksempelvis Google Chrome eller Firefox.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

100 kr. freebet hos NordicBet

Sådan bruger du dit freebet, når du har oprettet din NordicBet-konto:

 • Du skal aktivere dit freebet ved at krydse af i check-boksen på din spillekupon, når du har udvalgt et væddemål 
 • Hvis du vinder, får du udbetalt nettogevinsten uden omsætningskrav

Bonusreglerne hos Nordicbet er som forklaret ovenfor baseret på, at man kan få et freebet som bonustilbud. Størrelsen af dette er på 100 kroner, og beløbet påvirkes ikke af, hvor mange penge du eventuelt indbetaler.

Som sagt gives freebettet  uden indbetalingskrav eller omsætningskrav på en eventuel gevinst. Der er ingen krav til, hvad du bruger dit freebet på. Det er dog værd at bemærke, at NordicBet kun udbetaler nettogevinsten fra dette freebet. Det vil sige, at du ikke får indsatsen udbetalt, men kun selve overskuddet. Nettogevinst udregnes således: (indskud x odds) - indskud. Spiller du 100 kroner til odds 1,5, hedder regnestykket altså: (100 x 1,5) - 100 = 50 kroner.

Efter du har brugt dit freebet, vil dine penge, indsatser og gevinster ikke være underlagte nogle regler. 

Andre freebets hos NordicBet

Når du er kunde hos NordicBet, er der fra tid til anden mulighed for at optjene freebets eller risikofrie spil igennem bookmakerens kampagner. Det kan både være til store kampe i Champions League eller landskampe, hvor NordicBet fra tid til anden kommer med særlige tilbud. Se mere under fanen kampagner.

Andre kampagner hos NordicBet

Udover at tilbyde freebets og risikofrie spil tilbyder NordicBet også somme tider konkurrencer med gevinster på højkant. I flere af disse konkurrencer er det ikke nødvendigt at skulle bruge penge fra egen konto. I stedet skal man eksempelvis gætte, hvilket hold der får flest hjørnespark i en Champions League-runde. Se mere under fanen "kampagner".

BetXpert er blevet kontaktet af flere brugere, der har konto hos NordicBet, og som har fået at vide, at de er blevet udelukket fra at deltage i kampagner hos NordicBet.

Sådan bruger du din NordicBet bonus

NordicBet har et særligt fokus på det skandinaviske marked. Den danske landsholdsanfører Simon Kjær har tidligere været ambassadør for bookmakeren, og dansk fodbold fylder en betragtelig del af NordicBets spiludvalg. Det er eksempelvis muligt at spille på dansk fodbold helt ned til 2. division-niveau. Du kan naturligvis også spille på de andre store ligaer og turneringer som hos andre bookmakere.

Når du har modtaget NordicBets tilmeldingsbonus, er en af de første ting, du bør gøre, at finde det bedste væddemål, du kan bruge dit risikofrie spil på. Du skal her overveje med dig selv, om du vil gå efter et højt odds med lavere sandsynlighed og høj eventuel gevinst eller et lavere odds. Det kan være et temperamentsspørgsmål, og begge dele kan være fornuftige valg. Det afgørende er naturligvis, at du finder et væddemål, hvor du mener, at bookmakerne har vurderet chancerne forkert og derfor har sat et odds med værdi. Et godt råd er at undersøge alt, hvad du kan om kampen, inden du placerer dit væddemål.

Gode råd om betting

 • Hvad siger statistikkerne?
 • Hvordan er skadesituationen?
 • Hvad mener andre mennesker som eksempelvis spileksperter eller journalister om kampen?
 • Det kan være en god idé at holde sin egen mening op imod, hvad andre eksperter mener om kampen.  Du kan eksempelvis finde vores eksperters spilforslag og eventuelt følge dem, du stoler på eller er enig med. 
 • Det er værd at huske på, at de helt store kampe i Premier League og Champions League ofte kan være svære at finde væddemål med værdi i. Her ved bookmakerne nemlig utrolig meget om alle hold og er fuldt ud opdateret på skadesituation og lignende. Her kan det være en fordel, at NordicBet har så mange kampe fra mindre divisioner i de nordiske ligaer. Hvis du selv ved noget om det eller kan opstøve viden på internettet, som ikke er nemt tilgængelig for alle, har du større chancer for at finde et godt væddemål.

NordicBet bonuskode

Bonuskoder

Der findes ikke bonuskoder til NordicBet. Du har måske set nogle steder på internettet, at der eksisterer sådanne, men de har ingen reel funktion. Alt, du behøver for at blive kvalificeret til at få din velkomstbonus, er at følge linket og instruktionerne som beskrevet øverst i denne tekst.

Andre hjemmesider bruger forskellige begreber som henvisningskode, kuponkode, tilbudskode, velkomstkode eller kampagnekode. De skaber dog unødig forvirring, og de har ingen fordel i forhold til blot at følge et link her på siden.

Månedsbonus

Det samme gør sig gældende for månedens bonus og lignende begreber. Der findes ikke nogen bonuskode til månedsbonus hos NordicBet. Bookmakerne ændrer indimellem deres velkomstbonusser, men det sker langt fra hver måned. Du skal altså ikke være nervøs for at mangle en månedsbonuskode.

Regler og vilkår for velkomstbonussen

Hvad er det for en bonustype, jeg kan få hos NordicBet?

 • Bonustypen hos NordicBet er en velkomstbonus i form af et freebet på 100 kroner

Hvem kan benytte sig af tilbuddet om at få velkomstbonus?

 • Du skal være over minimum 18 år, bosiddende i Danmark, have NemID og ikke før have haft en konto hos NordicBet. Du skal også være opmærksom på, at velkomstbonussen kun må benyttes én gang per husstand. Det vil sige, at flere i samme hjem ikke kan bruge bonussen. I deres regler og vilkår skriver NordicBet, at "tilbuddet kun kan bruges én gang per person/konto, familie, hustand, adresse, e-mailadresse, kreditkortnummer, IP-adresse og områder, hvor computere er delt (såsom universitett, bibliotek, arbejdsplads osv.)."

Hvad er den største og mindste indbetaling, jeg kan lave for at få glæde af bonussen?

 • Der er intet indbetalingskrav til NordicBets øjeblikkelige velkomstbonus (100 kroner freebet)

Hvilke betalingsmidler kan jeg bruge?

 • Du kan bruge de normale og gængse betalingskort som Dankort, Visa og Mastercard til at indbetale. Herudover også det populære Trustly, der gør, at du kan få dine penge udbetalt til din bankkonto på få minutter. 

Hvor mange gange skal jeg omsætte gevinsten, hvis jeg vinder på mit risikofri spil? Er der et gennemspilskrav?

 • Der er intet gennemspilskrav på NordicBets øjeblikkelige velkomstbonus (100 kroner freebet)

Hvad er minimumsoddset for omsætningskravet?

 • Der er intet krav om et minimumsodds

Hvor lang tid har jeg til de forskellige krav? Er der en udløbsdato for gyldigheden?

 • Du har 60 dage til at bruge dit 100-kroners freebet
Hent 100 DKK Freebet uden indbetalingskrav fra NordicBet her
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder

Vores rating:
Få din 0 DKK bonus her
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav 0.00x bonus til minimum odds 0,00.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 0 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

NordicBet Kampagner

Eksisterende

Stor EM 2020-konkurrence hos NordicBet: Præmiepulje på 250.000 kroner

Hvis du omsætter for 100 kroner eller derover til minimum odds 1,80, kan du deltage i NordicBets store EM 2020-konkurrence. Her er der 250.000 kroner i præmiepuljen. Vinderen løber af sted med 50.000 kroner, mens nummer to og tre hver får 25.000 kroner. Se mere her nedenunder.

Læs mere...

Eksisterende

For alle spillere: Øjeblikkelig gevinst, når dit hold kommer foran med 2 mål

Spiller du på fodbold i de største ligaer hos NordicBet, er du garanteret en øjeblikkelig gevinst, hvis dit hold kommer foran med to mål - uanset hvordan kampen ender. Tilbuddet er tilgængeligt på alle spil på Superligaen, Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Eliteserien, Veikkausliiga og den peruvianske Primera Division. Du får tidlig udbetalinger frem til den 31. maj. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil hos NordicBet og vind sommerhusophold og ugentlige præmier

Fra den 1. juni til 21. juni kan du hos NordicBet vinde et gavekort til Dansommer til en værdi af 7.500 kroner. Der er i alt tre gavekort på højkant. Derudover har du også mulighed for at vinde freebets og freespins på ugentlig basis. 

Læs mere...

Eksisterende

Indbetal med Trustly hos NordicBet og vind store præmier hver uge

Hver fredag afholder NordicBet Trustly Lotteriet. På højkant er blandt andet iPhones, Samsung Smart TV, Samsung Galaxy s10 samt ekstrabets og ekstraspins. Alt du skal gøre for at optjene lodder til de ugentlige lodtrækninger er at tilmelde dig Trustly Lotteriet hos NordicBet og indbetale mindst 100 kroner hos bookmakeren med Trustly. 

Læs mere...

Eksisterende

Vind eksklusiv fodboldtur til London med Nordicbet

I slutningen af april sender NordicBet otte heldige danskere på en vild fodboldtur til London med alt betalt. Turens højdepunkt er VIP-billetter til Tottenham - Arsenal, men de heldige vindere skal også ind og se Championship-braget mellem Fulham og Sheffield Wednesday. For at vinde en plads på turen skal du blot tilmelde dig kampagnen og spille hos NordicBet.

Læs mere...

Eksisterende

Gratis: Gæt på NordicBet Ligaen og vind 4 billetter til valgfri kamp

Efter en lang vinterpause vender NordicBet Ligaen endelig tilbage fredag klokken 18.00, og hos NordicBet kan du i den forbindelse vinde fire billetter i en stor gratis konkurrence. Du skal blot gætte på udfaldet af kampene i første spillerunde, og slutter du blandt de 25 spillere med flest rigtige gæt, får du fire billetter til en valgfri NordicBet Liga-kamp.

Læs mere...

Eksisterende

Få to tilbud om dagen med NordicBets julekalender

Frem til jul kan du hver dag hente to tilbud i NordicBets julekalender. En i sportsbook og en i casino. Derudover har bookmakeren hver dag to supergavekort på 1.500 kroner stykket på højkant, og efter afslutningen trækkes der lod om en luksustur til Maldiverne for to personer blandt alle deltagerne. 

Læs mere...

Eksisterende

Optjen 100 kr. live ekstrabet hver uge i efteråret

Hvis du spiller for 200 kr. i løbet af ugen hos Nordicbet, optjener du et live ekstrabet på 100 kr. og en casinobonus på 50 kr. Kampagnen løber hele efteråret frem til første december.

Læs mere...

Eksisterende

Modtag ekstrabet på 100 kr. og optjen ekstrabets op til 1.000 kr.

Jo mere du omsætter for mandag-torsdag i fem uger, hvor der er Champions League på programmet, jo større ekstrabet kan du modtage. Du kan i alt optjene fem ekstrabet på op til 1.000 kroner pr. stk. Ved tilmelding til kampagnen modtages et ekstrabet på 100 kr. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Danmark - Schweiz og optjen live ekstrabet til kampen

Spil prematch på Danmark - Schweiz og optjen et live ekstrabet på 100 kroner til kampen. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Georgien - Danmark og optjen live ekstrabet til kampen

Spil prematch på Georgien - Danmark og optjen et live ekstrabet på 100 kroner til kampen. 

Læs mere...

Eksisterende

Tilmeld dig og modtag et ekstra spil til Touren på 50 kr.

Tilmeld dig kampagnen hos Nordicbet og modtag et ekstra spil på 50 kroner. Modtag yderligere et ekstra spil på 50 kroner ved at spille for 100 kroner på cykling til mindst odds 1,50. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Superligaen og optjen to live ekstrabets på 100 kr. hver

Spil for mindst 100 kroner til mindst odds 1,50 på Superligaen i hver af de to første runder, og så optjener du et live ekstrabet på 100 kroner til hver runde.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Wimbledon og optjen to ekstrabets på 100 kr. hver

Spil for mindst 200 kroner til mindst odds 1,50 på Wimbledon i hver turneringsuge, så optjener du et ekstrabet på 100 kroner til turneringen pr. uge.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på de store fodboldturneringer og modtag ekstrabet op til 1.000 kroner

Jo mere du omsætter for på U21-EM, Copa América og Africa Cup of Nations, jo større ekstrabet kan du modtage. Du kan i alt optjene to ekstrabet på op til 1.000 kroner pr. stk.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Danmark - Georgien og optjen et 100 kr. live ekstrabet til kampen

Spil prematch på Danmark - Georgien eller og optjen et ekstrabet på 100 kroner til kampen. Samtidig kan du optjene lodder til konkurrencen om at vinde en rejse til Tyskland - Holland. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på French Open og få to ekstrabet

Spil for mindst 200 kroner til mindst odds 1,50 på French Open i hver, så optjener du et ekstrabet på 100 kroner til turneringen pr. uge.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Danmark - Irland og optjen et 100 kr. live ekstrabet til kampen

Spil prematch på Danmark - Irland eller og optjen et ekstrabet på 100 kroner til kampen. Samtidig kan du optjene lodder til konkurrencen om at vinde en rejse til Tyskland - Holland. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil 100 kr. på folketingsvalget og modtag et 50 kr. ekstrabet

Hvis du spiller for mindst 100 kroner til mindst odds 1,50 på folketingsvalget, så modtager du et ekstrabet på 50 kroner, du kan bruge på folketingsvalget.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Champions League-finalen og optjen fire ekstrabet

Hvis du spiller for minimum 200 kroner på Champions League-finalen til mindst odds 1,50, får du et ekstrabet på 100 kroner med det samme samt et nyt ekstrabet til 100 kroner hver af de følgende tre fredage.

Læs mere...

Eksisterende

Optjen 100 kr. risikofrit livespil

Hvis du spiller for 200 kr. i løbet af ugen hos Nordicbet, optjener du et risikofrit livespil på 100 kr. og en casinobonus på 50 kr. Kampagnen løber hele sæsonen.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på Champions League og vind to ekstrabets til EL

Gæt på tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe og vind ekstrabets til torsdagens Europa League-kampe.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på Champions League og vind to risikofrie spil til EL

Gæt på tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe og vind risikofrie spil til torsdagens Europa League-kampe.

Læs mere...

Eksisterende

Vind en fodboldrejse til Sevilla og optjen ugentlig freebet op til 1.000 kr.

Placer væddemål hos Nordicbet og optjen op til fem lodder hver uge til en ugentlig lodtrækning om to billetter til en fodboldrejse til Sevilla. Du optjener ligeledes et freebet på 10 % af din omsætning op til 1.000 kroner i freebet-værdi.

Læs mere...

Eksisterende

Spil og gæt på NHL og NBA og optjen freebets

Lav et kombinationsspil på mindst to kampe på NHL og/eller NBA og optjen op til to freebets. Gæt samtidig på, hvem der vinder NBA og Stanley Cup og modtag yderligere freebets, hvis du rammer rigtigt.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og vind to risikofrie spil til EL

Gæt på tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe og vind risikofrie spil til torsdagens Europa League-kampe.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og vind to risikofrie spil til EL

Gæt på tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe og vind risikofrie spil til torsdagens Europa League-kampe.

Læs mere...

Eksisterende

Få et 100 kr. risikofrit spil til Schweiz - Danmark

Spil risikofrit for 100 kroner på Schweiz - Danmark eller en anden kamp fra Danmarks EM-kvalifikationsgruppe.

Læs mere...

Eksisterende

Optjen point til leaderboard og vind VIP-tur til CL-kvartfinale

Optjen point til et leaderboard for dine vindende kuponer hos Nordicbet og vind en VIP-tur til Manchester United - Barcelona i kvartfinalen i Champions League.

Læs mere...

Eksisterende

Ram det højeste odds eller omsæt og vind lodder til lodtrækning om en fodboldtur til London

Nordicbet kører to konkurrencer på en gang: Ram det højeste odds eller optjen lodder ved at omsætte for mest muligt op til 10.000 kroner om ugen. Vinderne får en fodboldrejse til London i midten af april.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og vind to risikofrie spil til EL

Gæt på tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe og vind risikofrie spil til torsdagens Europa League-kampe.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og vind to risikofrie spil til EL

Gæt på tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe og vind risikofrie spil til torsdagens Europa League-kampe.

Læs mere...

Nye kunder

Spil på årets første major i CS:GO og optjen et freebet til IEM Katowice

Hvis du spiller for mindst 100 kroner til mindst odds 1,50 på IEM Katowice, optjener du et freebet på 100 kroner, du kan bruge på samme event.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og vind to risikofrie spil til EL

Gæt på tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe og vind risikofrie spil til torsdagens Europa League-kampe.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og vind to risikofrie spil til EL

Gæt på tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe og vind risikofrie spil til torsdagens Europa League-kampe.

Læs mere...

Eksisterende

Fødselsdag hos Nordicbet: Optjen daglige præmier og vind billetter til Man United - Man City

Nordicbet fejrer 17 års fødselsdag, og hver dag frem til den 10. februar kan du optjene et risikofrit livespil på 50 kroner og lodder til en konkurrence om en VIP-tur til Manchester og 2.500 kroner i kontanter.

Læs mere...

Eksisterende

Forudsig Super Bowl og vind billetter til NFL næste år

Giv dit bud på 11 spørgsmål om hændelser i årets Super Bowl samt en tiebreaker og vind en NFL-tur til London i næste sæson. Du får et risikofrit spil ved tilmelding til kampagnen

Læs mere...

Nye kunder

Få risikofrit spil til Australian Open + freespins

Spil risikofrit for 100 kroner på Australian Open og vind en ekstra overraskelse, hvis du kan gætte, hvor langt Caroline Wozniacki kommer.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på VM i håndbold og optjen risikofrie spil, hver gang Danmark går videre

Hvis du spiller for mindst 100 kroner på VM i håndbold til mindst odds 1,50, optjener du et risikofrit spil på 50 kroner + et tilsvarende risikofrit spil, hver gang Danmark avancerer til en ny runde.

Læs mere...

Eksisterende

Fodbold eller football? Vind billetter til Super Bowl Party eller Old Trafford

Nordicbet tilbyder eksklusivt for danske RakeTech-sider (blandt andet BetXpert, PokerNet, Odds.dk mv.) en kampagne, hvor der er 5x2 billetter til Super Bowl Party i Imperial-biografen og 3x2 VIP-billetter til Manchester United - Burnley på højkant. 

Læs mere...

Eksisterende

Nordicbet julekalender: To gave hver dag og ugentlige konkurrencer

I Nordicbets julekalender får du hver dag to tilbud - et til Casino og et til Sportsbook. Derudover kan du hver uge vinde præmier - bl.a. VIP-billetter til Old Trafford og en tur til Las Vegas.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på EM i håndbold og optjen live freebet

Hvis du spiller 100 kroner på EM i håndbold til mindst odds 1,50, modtager du et freebet på 100 kroner, som du kan bruge live på slutrunden.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og vind to risikofrie spil til EL

Gæt på tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe og vind risikofrie spil til torsdagens Europa League-kampe.

Læs mere...

Eksisterende

Spil for 100 kroner på Danmark - Irland og optjen et live freebet på 100 kroner til kampen

Hvis du spiller for 100 kroner til mindst odds 1,50 på Danmark - Irland, optjener du et live freebet til kampen på 100 kroner og 100 freespins.

Læs mere...

Eksisterende

Spil for 100 kroner på Wales - Danmark og optjen et live freebet på 100 kroner til kampen

Hvis du spiller for 100 kroner til mindst odds 1,50 på Wales - Danmark, optjener du et live freebet til kampen på 100 kroner og 100 freespins.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og vind to freebets til EL + VIP-billeter til CL på Old Trafford

Gæt på tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe og vind freebets til torsdagens Europa League-kampe. Samtidig kan du vinde to VIP-billetter til Manchester United - Young Boys i Champions League.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og vind to freebets til EL + VIP-billeter til CL på Old Trafford

Gæt på tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe og vind freebets til torsdagens Europa League-kampe. Samtidig kan du vinde to VIP-billetter til Manchester United - Young Boys i Champions League.

Læs mere...

Eksisterende

Spil for 100 kroner på Irland - Danmark og optjen et live freebet på 100 kroner til kampen

Hvis du spiller for 100 kroner til mindst odds 1,50 på Irland - Danmark, optjener du et live freebet til kampen på 100 kroner og 20 freespins.

Læs mere...

Eksisterende

Gæt på CL og vind to freebets til EL

Gæt på tirsdagens og onsdagens Champions League-kampe og vind freebets til torsdagens Europa League-kampe.

Læs mere...

Eksisterende

Vind risikofrie spil og VIP-billetter til Man Utd i Champions League

Besvar to spørgsmål om denne uges Champions League-kampe hos Nordicbet og vind risikofrie spil og en VIP-pakke til Man Utd - Valencia i Champions League den 2. oktober.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på US Open og optjen freebet på 100 kroner

Hvis du spiller 100 kroner på US Open, optjener du et freebet på 100 kroner, som du kan bruge på US Open.

Læs mere...

Eksisterende

Spil og kom til fodbold og oktoberfest i Tyskland

Nordicbet har to konkurrencer, der hver giver billetter til en fodboldrejse til Tyskland med to kampe fra Bundesligaen og deltagelse i oktoberfest i Stuttgart.

Læs mere...

Eksisterende

Spil betting-bingo og vind en VIP-tur for to til Old Trafford

Spil hos Nordicbet og ram rigtigt på op til 16 forskellige spilkategorier, så kan du vinde en VIP-tur til Old Trafford med Steffen Dam. Du kan også vinde freebet ved at få rækker.

Læs mere...

Eksisterende

Spil for 50 kroner og kom gratis til fodbold

Hvis du spiller for 50 kroner hos Nordicbet, kan du følge dit hold i NordicBet Ligaen gratis på udebane hele sæsonen

Læs mere...

Eksisterende

Vælg dit favorithold i Superligaen og få to risikofrie spil a 100 kr.

Få to risikofrie spil a 100 kroner hos Nordicbet, hvis du oplyser, hvem du holder med i Superligaen og angiver din Nordicbet-mailadresse

Læs mere...

Eksisterende

Spil 200 kr. på slutspillet ved VM og modtag freebet på 100 kr.

Hvis du spiller for 200 kroner på en VM-kamp i slutspillet hos Nordicbet, optjener du et freebet på 100 kroner til et hvilket som helst fodboldmarked

Læs mere...

Eksisterende

Spil på VM-finalen og omsæt i casinoet og modtag risikofrie spil og freespins

Placér et spil på mindst 100 kr. til mindst odds 1,50 på VM-finalen mellem Frankrig - Kroatien og omsæt for mindst 100 kr. i Nordicbets casino og modtag 4x50 kr. freebets samt 4x50 freespins.

Læs mere...

Eksisterende

Frit spil på 250 kr. + gæt dig til yderligere 750 kr. ekstra

Kunder hos Nordicbet får et risikofrit spil på 250 kr. til Kroatien-Danmark. Forudsig tre udfald i kampen og modtag op til 750 kr. yderligere i risikofrie spil.

Læs mere...

Eksisterende

Spil for 200 kroner på VM og optjen freebet på 100 kroner til Danmarks gruppekamp mod Frankrig

Hvis du spiller for 200 kroner på en VM-kamp, optjener du et freebet på 100 kroner til Danmarks sidste gruppekamp mod Frankrig.

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback