18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

NordicBet anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Nordisk fokus med seriefodbold og vintersport

Nordicbet har fokus på det skandinaviske marked og er således med helt fremme på blandt andet vintersport og håndbold og dansk seriefodbold. Men verden er ikke begrænset til Norden. Med et meget moderne og velfungerende website - og tilsvarende mobil-app - tilbydes der derfor et bredt udvalg af spil over hele linjen og er med på noderne med hensyn til de fleste fodboldligaer, ishockey, NHL, NBA, NFL, tennis og meget andet.

Spiludbud

Fokus ligger dels på fodbold og dels på de sportsgrene som har stor interesse i de skandinaviske lande.

Indenfor fodbold udbydes odds på en bred vifte af ligaer, og alle de store europæiske nationer er repræsenteret, og dette som oftest ikke blot med den bedste række. Man har i nyere tid oprustet og har nu også odds på på de fleste sydamerikanske og østeuropæiske ligaer. I de skandinaviske lande er dækningen meget dyb. Det vil sige helt ned på serie-niveau. Et marked som NordicBet har været foregangsmænd på.

Fodbold er slet ikke alt, da udbuddet også omfatter håndbold, tennis, volleyball, motorsport, cykling, samt mindre sportsgrene som bandy, snooker og floorball. De traditionelle amerikanske sportsgrene dækkes også.

Vi har i det hele taget at gøre med en komplet bookmaker når det kommer til spiludbuddet, og den brede dækning indenfor skandinavisk seriebold gør bookmakeren til en unik af slagsen.

Spiltyper

De skandinaviske fodboldligaer er i højsædet, hvilket afspejler sig i et meget bredt udvalg af spiltyper. I de skandinaviske og de store europæiske fodboldligaer, er der ikke sjældent 30-40 forskellige spil på de enkelte kampe, fx over/under (både på kamp og hold), handicap-spil, halvleg/fuldtid, anytime scorer, resultat og så videre. 

Fra sommeren 2009 har man opgraderet gevaldigt på markedet første/sidste målscorer, som nu tilbydes på en lang række fodboldligaer. Bemærk, at man i samme anledning har ændret reglerne for disse spiltyper; modsat stort set alle konkurrenter, betegnes disse markeder som såkaldte "all in" markeder, det vil sige at alle spil på første eller sidste målscorer tæller, uanset om den spiller man har spillet på kommer på banen eller ej. Kun i tilfælde af at kampen slutter 0-0, returneres indsatsen, og dette endda på samtlige spillere.

Udvalget af forskellige spil på de enkelte kampe er således bredt, men skal man plukke et specifikt område ud, hvor de udmærker sig særligt, er det på over/under spil. Dette udbydes på stort set samtlige kampe fra fodbold, håndbold, ishockey med videre, og dette ikke blot på over/under for kampen, men også for de enkelte hold og gerne med flere linjer.

NordicBet Odds

Tilbagebetalingen følger, som mange andre steder, de områder hvor fokus er størst fra brugerne, med en tilbagebetaling over gennemsnittet på de skandinaviske ligaer samt de store europæiske ligaer. Herudover topper tilbagebetalingen på de amerikanske sportsgrene.

På de mere sekundære ligaer og lavere rækker ligger tilbagebetalingen lavere.

Et plus er, at de ofte er blandt de første, der lægger odds ud, så på de ligaer, hvor de ligger over gennemsnittet i markedet i tilbagebetaling, kan man nogle gange godt fange høje odds, der måske tilmed er sat lidt skævt i forhold til, når hele markedet har "sat" sig tættere på kampstart.

NordicBet Livebetting

Løbende over de senere år har NordicBet udbygget deres livebetting, og den fremstår i dag som fuldt funktionsdygtigt med et flot dagligt udbud. På de enkelte kampe på livebetting udbydes en lang række spiltyper, så det ikke blot er de mest gængse udfald, man kan spille på. Endnu mangles lige det sidste for at blande sig i eliten af livebetting-bookmakere, men der er ikke langt, og det er primært i udbuddet af kampe, der lige mangler en smule.

Website

Efter en række år med en temmelig skrabet og uoverskuelig side, blev der i 2010 gennemført en omfattende modernisering. I en grad så siden nu fremstår som en af de bedre på markedet.

Ikke bare kan man nu nemt finde rundt i oversigten over forskellige sportsgrene og ligaer; siden har også fået en ekstra personlig dimension. Man kan således i vidt omfang forme siden, så den passer til ens spillestil; fx kan man udpege favoritter og dermed få et-klik-adgang til den sport, liga eller klub man spiller mest på.

Er man til den mere skrabede og simple udgave, har NordicBet en funktion, så den version kan bruges (se 'klassisk visning').

NordicBet Mobil

NordicBets mobile platform opdateres løbende og senest i starten af 2020, hvor der er rettet godt op på områder, der tidligere haltede. Kontohistorik, systemspil og support er tilgængelige, og der er også en meget brugervenlig søgefunktion på app'en, som gør det nemt at navigere rundt. 

Man kan tilgå den mobile platform via web eller app, og uanset hvilken man bruger er oplevelsen den samme. Man kan spille på samme markeder som på desktop (inklusiv livebetting), og der tilbydes indbetalinger via kreditkort og Skrill (hvis disse i forvejen er registreret på ens konto via desktop). Ligeledes kan man tilgå de samme livestreamede events som på desktop, hvis man har indestående på sin konto.

Navigationen er generelt smidig og nem i app'en. 

Ind- og udbetalinger

Der kan ind- og udbetales med banktransfer, VISA, Skrill/Moneybookers og Neteller. Alle indbetalingsformer er gebyrfri.

Hvis man har benyttet Neteller eller Moneybookers ved indbetaling, skal man tilbageføre op til det indskudte beløb, før man kan få udbetalt via en af de øvrige udbetalingsformer.

Support

Som navnet kraftigt antyder, er support tilgængelig på alle de nordiske sprog, herunder også dansk. Man kan kontakte NordicBet via email, hvor man kan forvente svar inden for 30-60 minutter. Derudover kan man ringe til deres dansktalende kundeservice alle dage fra 08-24. NordicBet har også en livechat, der fungerer fint. Her kan man forvente svar inden for 30 sekunder. 

At der er flere kontaktformer trækker op, og det trækker også væsentligt op, at man nu har mulighed for at få svar alle dage telefonisk fra dansktalende personale.

Vores oplevelse er, at både email-kontakt og telefon-supporten giver hurtige og brugbare svar og giver i det store hele et indtryk af en velfungerende supportafdeling.

Indsatspolitik

NordicBet er ikke kendt for i udpræget grad at limitere enkelte kunder, men benytter sig af generelle markeds-limits, der (med undtagelser) er sat således, at man som kunde maximalt kan opnå en nettogevinst på 1.000 Euro (ca. 7.500 DKK) pr. spil. På visse sportsgrene (fx cykling, vintersport) og spiltyper (fx første målscorer, turneringsvinder i golf) er denne grænse lavere, ligesom den på enkelte begivenheder kan være højere.

Enkelte BetXpert-brugere har imidlertid oplevet limits hos NordicBet, som har oplyst, at de tildeler limits, hvis en kunde har en betydelig overvægt af spil, der stammer fra tips fra såvel lukkede spilleforums, åbne spilleforum eller betalingsspillesites (som BetXpert). Ifølge NordicBet er dette almindelig praksis i branchen, og det oplyses endvidere at 99,19 procent af alle deres danske kunder ikke har personlig limit.

Konklusion

Går man efter et spiludbud med fokus på dybden, et stort udvalg af forskellige spiltyper samt et særligt sigte på skandinaviske ligaer/sportsgrene, er NordicBet et fremragende valg. Især fordi det foregår på et moderne og velfungerende website. Blandt udvalget finder man stort set alt det der generelt er populært i Norden, og odds-niveauet er bestemt godkendt - ikke mindst fordi oddsene oftest er tilgængelige tidligt.

Med årene har de desuden styrket det ikke-skandinaviske - og man får nu et flot spiludbud - også selv om man ikke er interesseret i fx vintersport og håndbold.

Ved transaktioner holdes kunder ikke gebyrfri, hvilket trækker en smule ned. Dog har de en velfungerende supportafdeling, der er behjælpelige med brugbare svar inden for kort tid. Desuden skal det siges om NordicBet, at de med jævne mellemrum sender konkurrencer og tilbud ud til eksisterende kunder.

NordicBet kommentarer

Vores rating:

Som ny spiller hos NordicBet venter der dig en bonus i form af et freebet på 500 kroner. Bonussen gives ligeså snart, du har indbetalt penge og efterfølgende omsat 500 kroner. Du bestemmer selv, hvor mange penge du indbetaler, da dette ikke påvirker bonussens størrelse. Der er intet omsætningsgrav på en eventuel gevinst fra dit freebet, der ligeledes er tilgængeligt på både mobil og desktop.

 • Klik på linket i den grønne boks herunder.
 • Opret dig som bruger hos Nordicbet.
 • Lav en indbetaling på mindst 100 kroner
 • Omsæt for 500 kroner til odds 1,80 elle rhøjere indenfor 60 dage 
 • Få et freebet på 500 kroner i velkomstbonus
 • Brug det på lige, hvad du har lyst til uden omsætningskrav på gevinsten

Hent 500 DKK Freebet fra NordicBet her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder

Yderligere vilkår Freebettet gives til alle, der indbetaler hos NordicBet og omsætter for 500 kroner til odds 1,80 eller højere indenfor 60 dage. Minimumsindbetaling er 100 kroner, men størrelsen på din indbetaling påvirker ikke velkomstbonussen så længe, der altså bliver indbetalt. Der er intet omsætningskrav på freebettet, hvor det dog kun er nettogevinsten, der udbetales. BEMÆRK: Det kan hænde, at freebettet ikke er synligt på Safari-browser. Der rådes derfor til at benytte en anden browser, eksempelvis Google Chrome eller Firefox.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

500 kr. freebet hos NordicBet

Sådan bruger du dit freebet:

 • Du skal aktivere dit freebet ved at krydse af i check-boksen på din spillekupon, når du har udvalgt et væddemål 
 • Hvis du vinder, får du udbetalt nettogevinsten uden omsætningskrav

Bonusreglerne hos Nordicbet er som forklaret ovenfor baseret på, at man kan få et freebet som bonustilbud. Størrelsen af dette er altid på 500 kroner, og beløbet påvirkes ikke af, hvor mange penge man indbetaler. Hvis man er dygtig og heldig, kan freebettet optjenes gennem minimumsindskuddet på 100 kroner.

Som sagt gives freebettet  uden omsætningskrav på en eventuel gevinst. Der er ingen krav til, hvad du bruger dit freebet på. Det er dog værd at bemærke, at NordicBet kun udbetaler nettogevinsten fra dette freebet. Det vil sige, at du ikke får indsatsen udbetalt men kun selve overskuddet. Nettogevinst udregnes således: (indskud x odds) - indskud. Spiller du 500 kroner til odds 1,5, hedder regnestykket altså: (500 x 1,5) - 500 = 250 kroner.

Andre freebets hos NordicBet

Når du er kunde hos NordicBet, er der fra tid til anden mulighed for at optjene freebets eller risikofrie spil igennem bookmakerens kampagner. Det kan både være til store kampe i Champions League eller landskampe, hvor NordicBet tilbyder et risikofrit spil, hvis man spiller på en specifik begivenhed. Se mere under fanen kampagner.

Andre kampagner hos NordicBet

Udover at tilbyde freebets og risikofrie spil tilbyder NordicBet også somme tider konkurrencer med gevinster på højkant. I flere af disse konkurrencer er det ikke nødvendigt at skulle bruge penge fra egen konto. I stedet skal man eksempelvis gætte, hvilket hold der får flest hjørnespark i en Champions League-runde. Se mere under fanen "kampagner".

BetXpert er blevet kontaktet af flere brugere, der har konto hos NordicBet, og som har fået at vide, at de er blevet udelukket fra at deltage i kampagner hos NordicBet.

Sådan bruger du din NordicBet bonus

NordicBet har et særligt fokus på det skandinaviske marked. Den danske landsholdsanfører Simon Kjær er ambassadør for bookmakeren, og dansk fodbold fylder en betragtelig del af NordicBets spiludvalg. Det er eksempelvis muligt at spille på dansk fodbold helt ned på serie-niveau. Du kan naturligvis også spille på de andre store ligaer og turneringer som hos andre bookmakere.

Når du har modtaget NordicBets tilmeldingsbonus, er en af de første ting, du bør gøre, at finde det bedste væddemål, du kan bruge dit risikofrie spil på. Du skal her overveje med dig selv, om du vil gå efter et højt odds med lavere sandsynlighed og høj eventuel gevinst eller et lavere odds. Det kan være et temperamentsspørgsmål, og begge dele kan være fornuftige valg. Det afgørende er naturligvis, at du finder et væddemål, hvor du mener, at bookmakerne har vurderet chancerne forkert, og derfor har sat et odds med værdi. Et godt råd er at undersøge alt, hvad du kan på om kampen, inden du placerer dit væddemål.

Gode råd om betting

 • Hvad siger statistikkerne?
 • Hvordan er skadessituationen?
 • Hvad mener andre mennesker som eksempelvis spileksperter eller journalister om kampen?
 • Det kan være en god idé at holde sin egen mening op imod, hvad andre eksperter mener om kampen.  Du kan eksempelvis finde vores eksperters spilforslag her og eventuelt følge dem, du stoler på eller er enig med. 
 • Det er værd at huske på, at de helt store kampe i Premier League og Champions League ofte kan være svære at finde væddemål med værdi i. Her ved bookmakerne nemlig utrolig meget om alle hold og er fuldt ud opdateret på skadessituation og lignende. Her kan det være en fordel, at NordicBet har så mange kampe fra mindre divisioner i de nordiske ligaer. Hvis du selv ved noget om det, eller kan opstøve viden på internettet, som ikke er nemt tilgængelig for alle, har du større chancer for at finde et godt væddemål.

Når du har benyttet dit risikofrie væddemål og forhåbentlig vundet, skal du være opmærksom på, at du skal omsætte din nettogevinst (gevinst minus indsats) tre gange til odds 1,50. Dvs. at hvis du spiller et risikofrit væddemål for 500 kr. til odds 2,00, så er din nettogevinst 500 kr. (1000 kr. i gevinst minus 500 kr. i indsats = 500 kr). Så skal du altså gennemspille tre X 500 kr. = 1.500 kr. til odds 1,50.

Odds 1,50 betyder, at bookmakerne vurderer, at der er 66,7 % chance for, at væddemålet går hjem. Hvis du er fornuftig og velovervejet, kan du altså opfylde kravene for omsætning og få din konto hos NordicBet til at vokse. Læs om, hvordan du bliver bedre til at bette her.

Du skal huske, at du har 60 dage til at opfylde disse omsætningskrav, hvis du vinder på dit risikofrie væddemål, og at du har 30 dage, fra du opretter din konto, til at du skal have placeret dit risikofrie væddemål.

NordicBet bonuskode

Bonuskoder

Der findes ikke bonuskoder til NordicBet. Du har måske set nogle steder på internettet, at der eksisterer sådanne, men de har ingen reel funktion. Alt, du behøver for at blive kvalificeret til at få din velkomstbonus, er at følge linket og instruktionerne som beskrevet øverst i denne tekst.

Andre hjemmesider bruger forskellige begreber som henvisningskode, kuponkode, tilbudskode, velkomstkode eller kampagnekode. De skaber dog unødig forvirring, og de har ingen fordel i forhold til blot at følge et link her på siden.

Månedsbonus

Det samme gør sig gældende for månedens bonus og lignende begreber. Der findes ikke nogen bonuskode til månedsbonus hos NordicBet. Bookmakerne ændrer indimellem deres velkomstbonusser, men det sker langt fra hver måned. Du skal altså ikke være nervøs for at mangle en månedsbonuskode.

Regler og vilkår for velkomstbonussen

Hvad er det for en bonustype, jeg kan få hos NordicBet?

 • Bonustypen hos NordicBet er en velkomstbonus, der udløser to forskellige risikofrie spil.

Hvem kan benytte sig af tilbuddet om at få velkomstbonus?

 • Du skal være over 18 år, bosiddende i Danmark, have NemID og ikke før have haft en konto hos NordicBet. Du skal også være opmærksom på, at velkomstbonussen kun må benyttes én gang per husstand. Det vil sige, at flere i samme hjem ikke kan bruge bonussen. I deres regler og vilkår skriver NordicBet, at "tilbuddet kun kan bruges én gang per person/konto, familie, hustand, adresse, e-mailadresse, kreditkortnummer, IP-adresse og områder, hvor computere er delt (såsom universtet, bibliotek, arbejdsplads osv.)."

Hvad er den største og mindste indbetaling, jeg kan lave for at få glæde af bonussen?

 • Du skal indbetale mindst 100 kroner for at få adgang til bonussen.

Hvilke betalingsmidler kan jeg bruge?

 • Du kan bruge de normale og gængse betalingskort som Dankort, Visa og Mastercard til at indbetale. Du kan dog ikke få din bonus, hvis du benytter Neteller eller Skrill som betalingsmiddel.

Hvor mange gange skal jeg omsætte gevinsten, hvis jeg vinder på mit risikofri spil? Er der et gennemspilskrav?

 • Ja. Hvis du vinder på dit risikofrie væddemål, skal du omsætte for tre gange nettogevinsten (gevinst minus indsats).

Hvad er minimumsoddset for omsætningskravet?

 • Minimumsoddset for at opfylde betingelserne for omsætningskravet er 1,80.

Hvor lang tid har jeg til de forskellige krav? Er der en udløbsdato for gyldigheden?

 • Du skal foretage en indbetaling og omsætte for 500 kroner til odds 1,80. Dette har du 60 dage til.
Hent 500 DKK Freebet fra NordicBet her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder

NordicBet Kampagner

Denne bookmaker har ingen kampagner Hvis du ikke har en konto hos NordicBet, opfordrer vi dig til at registrere dig for at få NordicBet bonus.

Hvis du vil vide mere om NordicBet, kan du gå til vores NordicBet nyhedsside eller læse hvad andre brugere siger om NordicBet.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback