18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

NordicBet anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Nordisk fokus med seriefodbold og vintersport

Nordicbet har fokus på det skandinaviske marked og er således med helt fremme på blandt andet vintersport og håndbold og dansk seriefodbold. Men verden er ikke begrænset til Norden. Med et meget moderne og velfungerende website - og tilsvarende mobil-app - tilbydes der derfor et bredt udvalg af spil over hele linjen og er med på noderne med hensyn til de fleste fodboldligaer, ishockey, NHL, NBA, NFL, tennis og meget andet.

Spiludbud

Fokus ligger dels på fodbold og dels på de sportsgrene som har stor interesse i de skandinaviske lande.

Indenfor fodbold udbydes odds på en bred vifte af ligaer, og alle de store europæiske nationer er repræsenteret, og dette som oftest ikke blot med den bedste række. Man har i nyere tid oprustet og har nu også odds på på de fleste sydamerikanske og østeuropæiske ligaer. I de skandinaviske lande er dækningen meget dyb. Det vil sige helt ned på serie-niveau. Et marked som NordicBet har været foregangsmænd på.

Fodbold er slet ikke alt, da udbuddet også omfatter håndbold, tennis, volleyball, motorsport, cykling, samt mindre sportsgrene som bandy, snooker og floorball. De traditionelle amerikanske sportsgrene dækkes også.

Vi har i det hele taget at gøre med en komplet bookmaker når det kommer til spiludbuddet, og den brede dækning indenfor skandinavisk seriebold gør bookmakeren til en unik af slagsen.

Spiltyper

De skandinaviske fodboldligaer er i højsædet, hvilket afspejler sig i et meget bredt udvalg af spiltyper. I de skandinaviske og de store europæiske fodboldligaer, er der ikke sjældent 30-40 forskellige spil på de enkelte kampe, fx over/under (både på kamp og hold), handicap-spil, halvleg/fuldtid, anytime scorer, resultat og så videre. 

Fra sommeren 2009 har man opgraderet gevaldigt på markedet første/sidste målscorer, som nu tilbydes på en lang række fodboldligaer. Bemærk, at man i samme anledning har ændret reglerne for disse spiltyper; modsat stort set alle konkurrenter, betegnes disse markeder som såkaldte "all in" markeder, det vil sige at alle spil på første eller sidste målscorer tæller, uanset om den spiller man har spillet på kommer på banen eller ej. Kun i tilfælde af at kampen slutter 0-0, returneres indsatsen, og dette endda på samtlige spillere.

Udvalget af forskellige spil på de enkelte kampe er således bredt, men skal man plukke et specifikt område ud, hvor de udmærker sig særligt, er det på over/under spil. Dette udbydes på stort set samtlige kampe fra fodbold, håndbold, ishockey med videre, og dette ikke blot på over/under for kampen, men også for de enkelte hold og gerne med flere linjer.

NordicBet Odds

Tilbagebetalingen følger, som mange andre steder, de områder hvor fokus er størst fra brugerne, med en tilbagebetaling over gennemsnittet på de skandinaviske ligaer samt de store europæiske ligaer. Herudover topper tilbagebetalingen på de amerikanske sportsgrene.

På de mere sekundære ligaer og lavere rækker ligger tilbagebetalingen lavere.

Et plus er, at de ofte er blandt de første, der lægger odds ud, så på de ligaer, hvor de ligger over gennemsnittet i markedet i tilbagebetaling, kan man nogle gange godt fange høje odds, der måske tilmed er sat lidt skævt i forhold til, når hele markedet har "sat" sig tættere på kampstart.

NordicBet Livebetting

Løbende over de senere år har NordicBet udbygget deres livebetting, og den fremstår i dag som fuldt funktionsdygtigt med et flot dagligt udbud. På de enkelte kampe på livebetting udbydes en lang række spiltyper, så det ikke blot er de mest gængse udfald, man kan spille på. Endnu mangles lige det sidste for at blande sig i eliten af livebetting-bookmakere, men der er ikke langt, og det er primært i udbuddet af kampe, der lige mangler en smule.

Website

Efter en række år med en temmelig skrabet og uoverskuelig side, blev der i 2010 gennemført en omfattende modernisering. I en grad så siden nu fremstår som en af de bedre på markedet.

Ikke bare kan man nu nemt finde rundt i oversigten over forskellige sportsgrene og ligaer; siden har også fået en ekstra personlig dimension. Man kan således i vidt omfang forme siden, så den passer til ens spillestil; fx kan man udpege favoritter og dermed få et-klik-adgang til den sport, liga eller klub man spiller mest på.

Er man til den mere skrabede og simple udgave, har NordicBet en funktion, så den version kan bruges (se 'klassisk visning').

NordicBet Mobil

NordicBets mobile platform opdateres løbende og senest i starten af 2020, hvor der er rettet godt op på områder, der tidligere haltede. Kontohistorik, systemspil og support er tilgængelige, og der er også en meget brugervenlig søgefunktion på app'en, som gør det nemt at navigere rundt. 

Man kan tilgå den mobile platform via web eller app, og uanset hvilken man bruger er oplevelsen den samme. Man kan spille på samme markeder som på desktop (inklusiv livebetting), og der tilbydes indbetalinger via kreditkort og Skrill (hvis disse i forvejen er registreret på ens konto via desktop). Ligeledes kan man tilgå de samme livestreamede events som på desktop, hvis man har indestående på sin konto.

Navigationen er generelt smidig og nem i app'en. 

Ind- og udbetalinger

Der kan ind- og udbetales med banktransfer, VISA, Skrill/Moneybookers og Neteller. Alle indbetalingsformer er gebyrfri.

Hvis man har benyttet Neteller eller Moneybookers ved indbetaling, skal man tilbageføre op til det indskudte beløb, før man kan få udbetalt via en af de øvrige udbetalingsformer.

Support

Som navnet kraftigt antyder, er support tilgængelig på alle de nordiske sprog, herunder også dansk. Man kan kontakte NordicBet via email, hvor man kan forvente svar inden for 30-60 minutter. Derudover kan man ringe til deres dansktalende kundeservice alle dage fra 08-24. NordicBet har også en livechat, der fungerer fint. Her kan man forvente svar inden for 30 sekunder. 

At der er flere kontaktformer trækker op, og det trækker også væsentligt op, at man nu har mulighed for at få svar alle dage telefonisk fra dansktalende personale.

Vores oplevelse er, at både email-kontakt og telefon-supporten giver hurtige og brugbare svar og giver i det store hele et indtryk af en velfungerende supportafdeling.

Indsatspolitik

NordicBet er ikke kendt for i udpræget grad at limitere enkelte kunder, men benytter sig af generelle markeds-limits, der (med undtagelser) er sat således, at man som kunde maximalt kan opnå en nettogevinst på 1.000 Euro (ca. 7.500 DKK) pr. spil. På visse sportsgrene (fx cykling, vintersport) og spiltyper (fx første målscorer, turneringsvinder i golf) er denne grænse lavere, ligesom den på enkelte begivenheder kan være højere.

Enkelte BetXpert-brugere har imidlertid oplevet limits hos NordicBet, som har oplyst, at de tildeler limits, hvis en kunde har en betydelig overvægt af spil, der stammer fra tips fra såvel lukkede spilleforums, åbne spilleforum eller betalingsspillesites (som BetXpert). Ifølge NordicBet er dette almindelig praksis i branchen, og det oplyses endvidere at 99,19 procent af alle deres danske kunder ikke har personlig limit.

Konklusion

Går man efter et spiludbud med fokus på dybden, et stort udvalg af forskellige spiltyper samt et særligt sigte på skandinaviske ligaer/sportsgrene, er NordicBet et fremragende valg. Især fordi det foregår på et moderne og velfungerende website. Blandt udvalget finder man stort set alt det der generelt er populært i Norden, og odds-niveauet er bestemt godkendt - ikke mindst fordi oddsene oftest er tilgængelige tidligt.

Med årene har de desuden styrket det ikke-skandinaviske - og man får nu et flot spiludbud - også selv om man ikke er interesseret i fx vintersport og håndbold.

Ved transaktioner holdes kunder ikke gebyrfri, hvilket trækker en smule ned. Dog har de en velfungerende supportafdeling, der er behjælpelige med brugbare svar inden for kort tid. Desuden skal det siges om NordicBet, at de med jævne mellemrum sender konkurrencer og tilbud ud til eksisterende kunder.

NordicBet kommentarer

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback