Annonce
Annonce
Annonce

NordicBet

Siden indeholder reklamer og henvisningslinks.
Sådan sikrer vi objektivitet.

NordicBet anmeldelse

Nordisk fokus med seriefodbold og vintersport

Nordicbet har fokus på det skandinaviske marked og er således med helt fremme på bl.a. vintersport og håndbold og dansk seriefodbold. Men verden er ikke begrænset til Norden. Med et meget moderne og velfungerende website - og tilsvarende mobil app - tilbydes der derfor et bredt udvalg af spil over hele linjen og er med på noderne mht. de fleste fodboldligaer, ishockey, NHL, NBA, NFL, tennis og meget andet.

Spiludbud

Fokus ligger dels på fodbold og dels på de sportsgrene som har stor interesse i de skandinaviske lande.

Indenfor fodbold udbydes odds på en bred vifte af ligaer, og alle de store europæiske nationer er repræsenteret, og dette som oftest ikke blot med den bedste række. Man har i nyere tid oprustet og har nu også odds på på de fleste sydamerikanske og østeuropæiske ligaer. I de skandinaviske lande er dækningen meget dyb, dvs. helt ned på serie-niveau. Et marked som NordicBet har været forgangsmænd på.

Fodbold er slet ikke alt, da udbuddet også omfatter håndbold, tennis, volleyball, motorsport, cykling, samt mindre sportsgrene som bandy, snooker og floorball. De traditionelle amerikanske sportsgrene dækkes også.

Vi har i det hele taget at gøre med en komplet bookmaker når det kommer til spiludbuddet, og den brede dækning indenfor skandinavisk seriebold gør bookmakeren til en unik af slagsen.

Spiltyper

De skandinaviske fodboldligaer er i højsædet, hvilket afspejler sig i et meget bredt udvalg af spiltyper. I de skandinaviske og de store europæiske fodboldligaer, er der ikke sjældent 30-40 forskellige spil på de enkelte kampe, fx. over/under (både på kamp og hold), handicap spil, halvleg/fuldtid, anytime scorer, resultat osv.

Fra sommeren 2009 har man opgraderet gevaldigt på markedet første/sidste målscorer, som nu tilbydes på en lang række fodboldligaer. Bemærk at man i samme anledning har ændret reglerne for disse spiltyper; modsat stort set alle konkurrenter, betegnes disse markeder som såkaldte "all in" markeder, dvs. at alle spil på første eller sidste målscorer tæller, uanset om den spiller man har spillet på kommer på banen eller ej. Kun i tilfælde af at kampen slutter 0-0, returneres indsatsen, og dette endda på samtlige spillere.

Udvalget af forskellige spil på de enkelte kampe er således bredt, men skal man plukke et specifikt område ud hvor de udmærker sig særligt, er det på over/under spil. Dette udbydes på stort set samtlige kampe fra fodbold, håndbold, ishockey mv., og dette ikke blot på over/under for kampen, men også for de enkelte hold og gerne med flere linier.

NordicBet Odds

Tilbagebetalingen følger, som mange andre steder, de områder hvor fokus er størst fra brugerne, med en tilbagebetaling over gennemsnittet på de skandinaviske ligaer, samt de store europæiske ligaer. Herudover topper tilbagebetalingen på de amerikanske sportsgrene.

På de mere sekundære ligaer og lavere rækker ligger tilbagebetalingen lavere.

Et plus er, at de ofte er blandt de første der lægger odds ud, så på de ligaer hvor de ligger over gennemsnittet i markedet i tilbagebetaling, kan man nogle gange godt fange høje odds der måske tilmed er sat lidt skævt i forhold til når hele markedet har "sat" sig tættere på kampstart.

NordicBet Livebetting

Løbende over de senere år har NordicBet udbygget deres livebetting, og den fremstår i dag som fuldt funktions-dygtigt med et flot dagligt udbud. På de enkelte kampe på live betting udbydes adskillige spiltyper, så det ikke blot er de mest gængse udfald man kan spille på. Endnu mangles lige det sidste for at blande sig i eliten af live betting bookmakere, men der er ikke langt, og det er primært i udbuddet af kampe der lige mangler en smule.

Website

Efter en række år med en temmelig skrabet og uoverskuelig side, gennemførtes i 2010 en omfattende modernisering. I en grad så siden nu fremstår som en af de bedre på markedet.

Ikke bare kan man nu nemt finde rundt i oversigten over forskellige sportsgrene og ligaer; siden har også fået en ekstra personlig dimension. Man kan således i vidt omfang forme siden så den passer til ens spillestil; fx kan man udpege favoritter og dermed få et-klik-adgang til den sport, liga eller klub man spiller mest på.

Er man til den mere skrabede og simple udgave, har Nordicbet en funktion så den version kan bruges (se 'klassisk visning').

NordicBet Mobil

NordicBet's mobile platform har i foråret 2016 undergået en modernisering, hvor der er rettet godt op på en del af de områder der tidligere haltede. Kontohistorik, systemspil og support, som alle manglede i den forrige udgave, er nu tilgængelige, men der savnes stadig en søgefunktion på den mobile platform, så man nemt og hurtigt kan finde sit spil.

Man kan tilgå den mobile platform via web eller app, og uanset hvilken man bruger er oplevelsen den samme. Man kan spille på samme markeder som på desktop (incl. livebetting), og der tilbydes indbetalinger via kreditkort og Skrill (hvis disse i forvejen er registreret på ens konto via desktop). Ligeledes kan man tilgå de samme live-streamede events som på desktop, hvis man har indestående på sin konto.

Navigationen er generelt smidig og nem, om end scroll og swipe nogle gange hænger lidt pga det skarpe, halvtunge design.

Ind- og udbetalinger

Der kan ind- og udbetales med banktransfer, VISA, Skrill/Moneybookers og Neteller. Alle indbetalingsformer er gebyrfri.

Hvis man har benyttet Neteller eller Moneybookers ved indbetaling, skal man tilbageføre op til det indskudte beløb, før man kan få udbetalt via en af de øvrige udbetalingsformer.

Support

Som navnet kraftigt antyder, er support tilgængelig på alle de nordiske sprog, herunder også dansk. Kontaktmulighederne er email (dansk, alle dage 08-04), telefon (udenlandsk, ikke-gratis, åbent hverdage 08-22), og live chat (bl.a. dansk, alle dage 8-22).

At der er flere kontaktformer trækker op, men omvendt trækker det en smule ned at telefonisk kontakt kun kan foretages i hverdagene og kun til et udenlandsk nummer som påtvinger kunden en udgift.

Vores oplevelse er dog, at email-kontakt giver hurtige og brugbare svar og giver i det store hele et indtryk af en velfungerende support-afdeling.

Indsatspolitik

NordicBet er ikke kendt for i udpræget grad at limitere enkelte kunder, men benytter sig af generelle markeds-limits, der (med undtagelser) er sat således at man som kunde maximalt kan opnå en nettogevinst på 1.000 Euro (ca. 7.500 DKK) pr. spil. På visse sportsgrene (fx. cykling, vintersport) og spiltyper (fx. 1. målscorer, turneringsvinder i golf) er denne grænse lavere, ligesom den på enkelte begivenheder kan være højere.

Enkelte BetXpert-brugere har imidlertid oplevet limits hos NordicBet, som har oplyst at de tildeler limits hvis en kunde har en betydelig overvægt af spil der stammer fra tips fra såvel lukkede spilleforums, åbne spilleforum eller betalingsspillesites (som BetXpert). Ifølge NordicBet er dette almindelig praksis i branchen, og det oplyses endvidere at 99,19% af alle deres danske kunder ikke har personlig limit.

Konklusion

Går man efter et spiludbud med fokus på dybden, et stort udvalg af forskellige spiltyper, samt et særligt sigte på skandinaviske ligaer/sportsgrene, er NordicBet et fremragende valg. Især fordi det foregår på et moderne og velfungerende website. Blandt udvalget finder man stort set alt det der generelt er populært i Norden, og odds-niveauet er bestemt godkendt - ikke mindst fordi oddsene oftest er tilgængelige tidligt.

Med årene har de desuden styrket det ikke-skandinaviske - og man får nu et flot spil-udbud - også selv om man ikke er interesseret i f.eks. vintersport og håndbold.

Ved transaktioner holdes kunder ikke gebyr-fri, hvilket trækker en smule ned. Dog har de en velfungerende support-afdeling der er behjælpelige med brugbare svar inden for kort tid. Desuden skal det siges om NordicBet at de med jævne mellemrum sender konkurrencer og tilbud ud til eksisterende kunder.

NordicBet kommentarer

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback