18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

VM 2018 - odds

There are no odds for this competition

VM i fodbold 2018 bliver uden tvivl en fodboldfest uden lige. I en måned bliver alle verdens fodboldfans forkælet med fodbold i verdensklasse, og det er selvfølgelig noget, vi her på BetXpert kommer til at dække tæt. Du får derfor massevis af VM spilforslag, analyser, baggrund og tips, så du forhåbentlig kan maksimere dit overskud på odds under turneringen.

Vores spilforslag har leveret stort overskud ved de seneste mange internationale slutrunder, og vi sigter naturligvis efter at gøre det igen. Derfor gælder det bare om at holde øje med siden, så du altid kan finde de seneste VM tips.

Slutrunde Indsats/tips Gevinst Balance Tilbagebet.
EM 2008 81 85,10 +4,10 105,06%
VM 2010 115 129,73 +14,73 112,81%
EM 2012 56 66,82 +10,82 119,32%
VM 2014 84 73,09 -10,91 87,01%
EM 2016 72 105,69 +33,69 146,79%
Total 408 460,43 +52,43 112,85%

Sådan får du mest ud af VM spilforslag

VM 2018 er en gigantisk begivenhed, og det gælder naturligvis om at få mest muligt ud af den som bettor. På BetXpert gør vi med vores VM spilforslag alt, hvad vi kan for at hjælpe læserne, men der er også et par ting, man som bettor selv må sørge for.

Hav flere bookmakerkonti

Det allervigtigste er, at man som spiller altid bør have mere end en bookmakerkonto. Det er svært at sætte et bestemt antal på, hvor mange man skal have, men i dette tilfælde er kvantitet en markant kvalitet. Det er dog værd at bemærke, at visse bookmakere deler oddsudbydere. Dette gælder for eksempel Unibet, 888sport og LeoVegas Sport samt NordicBet og Betsafe, hvorfor man kan nøjes med en spiludbyder fra hver kategori.

Det anbefales naturligvis, at man benytter sig af bookmakere, der alle har dansk licens. Ved at gøre dette sikrer man sig skattefri gevinster og gode forhold. Derudover giver det ekstra tryghed at spille hos en bookmaker med dansk licens, da både BetXpert og Spillemyndigheden kan træde til med en hjælpende hånd i tilfælde af problemer.

Ved at have konti hos flere forskellige bookmakere sikrer man, at man altid kan få de højeste odds på de forskellige kampe. Vores VM spilforslag bliver altid til den danske bookmaker med det højeste odds på det respektive spil, og det optimale er naturligvis, hvis man som spiller kan få det samme odds.

Jo flere bookmakerkonti man har, jo større chance har man naturligvis for at få det bedst mulige odds. Det er nemlig ikke sådan, at den samme bookmaker er højest til samtlige VM-kampe. På nogle spil er bet365 for eksempel bedst, imens Unibet eller NordicBet kan være bedst på nogle andre. Man skal derfor diversificere sine investeringer, så man kan maksimere sin profit.

Samtidig varierer spiludbuddet naturligvis også fra bookmaker til bookmaker. Hos nogle kan man for eksempel finde en lang række VM spillerspecials, imens andre disker op med et stort udvalg af asian-linjer eller noget helt tredje. BetXpert dækker alle de bedste danske bookmakers, hvorfor der kan komme spil fra mange forskellige udbydere. Vil man kunne følge samtlige spil, kræver det altså en bred portefølje af konti.

Følg VM tips på de rigtige tidspunkter

Det er desværre ikke nok blot at have flere forskellige bookmakerkonti. Odds er en af de mest dynamiske investeringer, da selv små nyheder kan få hele markedet til at rykke sig markant. Derfor gælder det også om altid at være opmærksom inden, man spiller. Det kan for eksempel ske, at en ekspert lægger et spil ud, men få timer senere er værdien væk, da oddset er faldet.

Jo hurtigere man får spillet de udlagte VM tips, jo større er chancen også for, at man får spillet til det bedst mulige odds. For altid at skaffe sig de bedste forudsætninger bør man abonnere på de forskellige VM spileksperters tips. Dette kan man gøre på e-mail, hvormed man altså bliver gjort opmærksom, hver gang der kommer nye spil online. Dermed kan man altid nå at følge de mange VM spilforslag inden, oddsene bliver slashet og falder.

BetXpert har alle dage været fortalere for valuebetting, og derfor gælder det altså altid om at basere sine spil på værdi. Det kan godt være, at en ekspert har udlagt et bestemt spil, men hvis oddset er faldet, og værdien dermed er væk, skal man holde sig fra spillet. Beslutter man sig for at spille det, bliver det nemlig til minusværdi, hvilket på sigt skaber røde tal og underskud.

En berømt læresætning siger, at de vundne spil skal dække for de tabte. Hvis man konsekvent får for lidt tilbage, når man vinder, er dette naturligvis umuligt. Dermed ender man også med underskud i stedet for overskud.

VM spiludvalg

VM i fodbold er den største sportsbegivenhed i verden. Netop derfor har bookmakerne forberedt sig på turneringen lige siden, finalen var færdigspillet i Brasilien. Bookmakerne kommer til at udbyde et kæmpe udvalg af spil på turneringen. Man finder selvfølgelig alle de klassiske spil som for eksempel 1X2, over/under, dobbeltchance, målscorerspil og så videre, men der kommer også en masse specialspil. Forud for turneringen kan dette for eksempel være, hvilke spillere, der bliver udtaget til VM samt, hvordan de forskellige hold klarer sig.

Specialspillene kan dog også være mere humoristiske. Dette så man for eksempel ved EM i 2016, hvor Betssons bookmakere udbød spil på, hvorvidt en landstræner ville blive fanget i at pille næse under en af kampene. Dette gav de odds 10 på, hvilket blev dyrt for dem, da Jan Kozak fra Slovakiet blev filmet med fingeren i næsen. Joachim Löw, Tysklands landstræner, og hans tvivlsomme hygiejne var også et populært taleemne under slutrunden, hvilket man også kunne spille på.

BetXperts VM 2018 spilforslag kommer til at dække hele paletten. Så længe, der er værdi i de udbudte spil, kan de findes på BetXpert. Ingen spil er for underlige eller ubetydelige, hvis ekspertpanelet vurderer, at de indeholder værdi.

Kom med dine egne VM spilforslag

BetXpert pryder sig af at have nogle af Danmarks dygtigste og mest vidende læsere og brugere. Derfor hører vi også meget gerne fra jer under VM i Rusland. Der er ingen tvivl om, at ekspertpanelet ikke kan finde samtlige værdispil under slutrunden, og derfor håber vi på, at læserne byder ind med deres egne VM tips, analyser og betragtninger.

Alle brugere hos BetXpert har mulighed for at oprette såkaldte brugertips. Her kan man dele sit VM spil med resten af de mange læsere og dermed inspirere hinanden. Der er ingen tvivl om, at der sidder rigtig mange dygtige spillere rundt omkring i Danmark. Ved at oprette VM 2018 spilforslag kan man dele siden viden og guldkorn med andre. På den måde kan man hjælpe andre brugere med at skabe overskud, imens man også kan sikre sig brugbar feedback til sin egen betting. Brugertips kan altså også være med til at udvikle en selv som spiller, imens det naturligvis også ofte skaber grobund for gode diskussioner.

Derudover opfordrer vi også på det varmeste alle brugerne til at deltage i de mange debatter under slutrunden. En af BetXperts absolut største styrker er de vidende brugere, der alle har meget at byde ind med. Ved du noget, der ikke umiddelbart er at finde i et VM spilforslag, så skriv det. Det kan være, at du er faldet over noget, som eksperten eller de andre læsere endnu ikke er stødt på. Al information er god information, også selvom det umiddelbart går imod et VM tip. Gennem diskussionerne og vidensudvekslingen i forummet er der ofte kommet rigtig mange gode spil frem

Feedback